politika

YouTube zablokoval kanál Scotta Rittera

YouTube odstraňuje kanál Scotta Rittera za „diskriminační poznámky“.

YouTube zablokoval kanál Scotta Rittera, bývalého amerického zpravodajského důstojníka a inspektora OSN, známého svými nezávislými názory a kritikou Západu.

Oznámení uvádí, že účet byl pozastaven z důvodu vícenásobného nebo závažného porušení zásad YouTube týkajících se diskriminačních poznámek. TASS.

Bývalý americký zpravodajský důstojník v komentáři k rozhodnutí poznamenal, že celý Západ zasáhla nemoc „rusofobie“, která je živena neznalostí veřejnosti. Z této nevědomosti se podle něj generuje strach, píše  Rossijskaja Gazeta.

Slíbil také, že jeho vysílání bude pokračovat. Ruská verze bude vysílána na «Соловьев Live» a «Смотрим», zatímco anglická verze se přesune na jinou platformu.

Ritter opakovaně hovořil o ruské speciální operaci na Ukrajině. Zejména řekl, že Kyjev již nemůže skrývat těžké ztráty v řadách ozbrojených sil. 

Argumentoval také tím, že rozhodnutí ruského vůdce Vladimira Putina v rámci speciální operace na Ukrajině posilují Rusko a Ukrajina každým dnem oslabuje. 

Ritter navíc poukázal na konec ukrajinské protiofenzívy.

https://vz.ru/news/2023/8/11/1225354.html

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
13. 8. 2023 20:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Bez komentáře…

Aleš
13. 8. 2023 21:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Youtube blokuje tedy pravdu.

Markýza
14. 8. 2023 09:30
Odpovědět  Aleš

Ten blokuje kdeco…………

Jiří
13. 8. 2023 22:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro rozumného člověka to je jenom další důkaz, že žijeme v diktatuře, která neví jak dál. Stává se pak nepřítelem tohoto režimu. To je dobře.

Standa
14. 8. 2023 07:21
Odpovědět  Jiří

Není nad ,, svobodu slova a demokracii” v západním pojetí!

Juraj
14. 8. 2023 09:01
Ohodnotit příspěvek :
     

To sa dalo čakať! Vrchný Führer You Tubu pochádza z takého “DEMOKRATICKÉHO” sveta zvaného US

Noobody
14. 8. 2023 10:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsou možná minimálně 2 vysvětlení:

  • USA jsou ve válce a platí válečné zákony o informační blokádě (cenzůře) všech názorů a jejich nositelů, které nabourávají jednotu národa v boji proti nepříteli.
  • Trubky jsou závislým médiem, které podlehlo vnějším tlakům a pro to materiály od Scotta Rittera nepouští mezi diváky.

V každém případě asi nelze očekávat, že by bylo možné nějakým rychlým způsobem blokaci na Trubkách účinně zvrátit. Žaloba je dlouhý, velmi nákladný a na výsledek nejistý proces, takže tudy zřejmě cesta nevede. Rozhodnutí šířit své názory pomocí jiného média je zřejmě racionální, jen si nejsem jist, že jakákoli ruská platforma je tím správným řešením. Pro obrovské množství občanů KoZa se tímto rozhodnutím z nezávislého a poměrně důvěryhodného zdroje info “odhalil” jako rusofil s očekávatelným snížím jeho sledovanosti a tím se zřejmě i zásadně poníží i jeho informační potenciál.

Vladimír
14. 8. 2023 10:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Svoboda projevu neexistuje. Pokud někdo píše něco nezákonného, má být soudně stíhaný. Pokud píše něco jiného než nezákonného, musí mít všechny možnosti to psát. Nic mezi tím.

Noobody
14. 8. 2023 12:40
Odpovědět  Vladimír

A kdo jako je ten arbitr, který posoudí a spravedlivě rozsoudí??
Za komančů tu byl cenzůrní Úřad pro tisk a informace, který do veřejného prostoru pustil jen to, co bylo tzv. nezávadné. Ale to byli fujkomanči! Chcete jít touto cestou, nebo demokratickou, že se bude podávat žaloba a soud rozhodne?

Svět není místo kde fungují jen dvě absolutně rozlišné barvy černá/bílá!!

Mike
14. 8. 2023 13:19
Odpovědět  Noobody

Obávám se kolego, že existují jen a pouze dvě barvy – černá a bílá, jako pravda a lež. Ostatní barvy jsou dezinformace. Vítej na “vysněném západě”.

Ľuba Rusnáková
14. 8. 2023 22:58
Odpovědět  Mike

Zas som to domotala s palcom dolu. Ako to mám zrušiť? Chcela som len pripomenúť, že čierna a biela to by nebolo to najhoršie. Problémom je to, že nás chcú presvedčiť, že čierna je biela a biela čierna. A my už ani neprotestujeme.

zuza
15. 8. 2023 00:07
Odpovědět  Ľuba Rusnáková

treba kliknúť na opačný palec, tak sa to mylné kliknutie anuluje a môžte potom kliknúť čo chcete