politika

Vím, co bylo ve skladu… Kauza Vrbětice uzavřena. Pak zaznělo něco, co řečeno nebylo

30.04.2024 17:27 | Monitoring

O tom, že ve Vrběticích rozhodně nebyla škoda za miliardu, se rozhovořil bezpečnostní analytik Jaroslav Štefec s europoslancem za SPD Ivanem Davidem. “To by tam musely být pozlacené granáty, nebo něco takového. Nebo s ochuzeným uranem, ty jsou dost drahé. Ale ty tam zřejmě nebyly. A jestli tam byly, tak nám to nikdo neřekl, což je blbé. To je horší než Černobyl,” dodal Štefec.

Sdílej

Foto: HZS ČR
Popisek: Požár ve Vrběticích, který předcházel výbuchu

Jaroslav Štefec se v debatě, která byla vysílána na facebookovém profilu europoslance za SPD Ivana Davida, vyjádřil mimo jiné ke kauze Vrbětice. “A pan ministr Rakušan nám řekl, že Miškin a Čepiga pod velením GRU spáchali válečný čin. A dneska tady máme, zrovna v tento den, německého prezidenta za naším prezidentem. Má to nějakou souvislost, má to nějaký posun k užitečné idiocii, že bychom posloužili? Nebo si myslíte, že je to náhodička?” zeptala se při diskuzi Jaroslava Štefce posluchačka. 

“Já si myslím, že je to náhoda, v tomto případě, do jisté míry. I když v politice se náhody nedějí. Obvykle. Obvykle souvisí spousta věcí,” poznamenal Štefec. “Může být nesoulad okolností,” dodal David.

“Může to být nesoulad okolností. Ale já bych spíš řekl, že je tady německý prezident, tak přijel mírnit trošičku válečnickou rétoriku českého prezidenta a říct mu, aby tak neblbnul, že fakt jde o hubu. A že by se mohlo stát, že by nám ty granáty tady opravdu zbyly, jako ty trabanty svého času,” podotkl nejprve Štefec.

“Vrbětice… Já nevím. Mám svoji teorii, mám svoje informace koneckonců, jako manažer centra pro výzkum terorismu, ne zcela standardní, ale na rovinu říkám, že tomu nevěřím,” dodal Štefec.

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=2241651346172243

“Údajně ta škoda představovala hodnotu asi miliardu korun, zatímco včera jsem viděl starší video s panem premiérem Fialou, který se chlubil, že už před 24. únorem 2022 Česká republika poslala na Ukrajinu zbraně v hodnotě přes 60 miliard korun. A zhruba ve stejném rozsahu vydala povolení, nebo licence pro zbrojní firmy, aby dodaly zbraně na Ukrajinu. To máme zhruba 120 miliard. A vedle toho Čepiga s Miškinem troškařili a vyhodili Vrbětice v hodnotě jedné miliardy do povětří, aby tím zabránili dodávce zbraní na Ukrajinu. Tak mně to připadá bizarní. Ale nejsem odborník, narozdíl od Fialy,” podotkl David.

Horší než Černobyl

“Dovedu si představit, kolik toho můžete pořídit za jednu miliardu korun. Vím, aspoň deklarativně, co v tom skladu bylo. Takže za prvé ten výbuch rozhodně nezpůsobil škodu za miliardu korun. Samotný ten mechanismus toho prvního výbuchu…” dodal Štefec, David jen oponoval, že se mohly ztratit věci za miliardu. 

“Za miliardu se tam neztratily věci. Možná to byly ty škody, že do toho započítávali nějaké to čištění toho prostoru, ale ani to podle mě nebylo za tu miliardu. Nedává to logiku. To by byla taková drobná sabotáž, protože vyhodit dva baráky ve skladu – a v tom baráku ve skladu to má omezené kapacity, to by tam musely být pozlacené granáty, nebo něco takového. Nebo s ochuzeným uranem, ty jsou dost drahé. Ale ty tam zřejmě nebyly. A jestli tam byly, tak nám to nikdo neřekl, což je blbé. To je horší než Černobyl. Ale rozhodně tam ta škoda za miliardu nebyla,” dodal Štefec.

“Tím spíš je to naprosto okrajová záležitost ve srovnání s velkorysými dodávkami, které zařídil pan premiér Fiala, jak se chlubil,” dodal David.

Náhlé prozření

“Nevím, jestli tam našly ty stopy jejich ve sněhu, nebo jak to tam bylo dodatečně… Protože tak dlouhé vyšetřování něčeho… Pokud se to vyšetřovalo hned, já jsem slyšel to vystoupení toho člověka, který tam vlastně vedl to vyšetřování okamžitě potom a ten říkal něco úplně jiného o dění v tom skladu,” dodal Štefec.

“Každý se může mýlit. A po sedmi letech bádání náhle prozřeli,” dodal David. 

Další dotaz směřoval k dění v německém Hamburku – demonstrovaly zde tisíce muslimů za to, aby tam byl vytvořen chalífát. “Docela se to propíralo, lidé říkali, že to není dobré tady v Evropě. Pak se toho chopil ministr Rakušan a řekl: Tak protestovali, no a co? Stalo se něco, nestalo? Takhle se vyjádřil někde na Twitteru. Zase se ptám, zda tady nejedeme tu cestu těch největších užitečných idiotů, protože já ten dojem mám,” poznamenala divačka.

“Jestliže to někdo tvrdí, tak není užitečný, ale idiot jo. Už proběhly podobné demonstrace i u nás, minimálně dvě, kde se pokřikovalo Smrt Západu a vyzdvihoval se vlastně islám s tím, že je tady potřeba zavést pořádek. Ovšem křičelo se to arabsky. A vedle toho stáli čeští policisté, tvářili se přiblble. Jak já těm klukům nezávidím a nijak je nechci shazovat, ale ti kluci, co jsou na těch ulicích, jsou oběti toho systému, ve kterém musí fungovat. Mám mezi policisty, městskými i státními, kamarády, mám svoje informace, jak to tam funguje. Jsou z toho nešťastní, spousta lidí odchází. A celkem logicky, protože nevidí východisko, nevidí perspektivu,” odvětil Štefec, jehož děsí Rakušanova slova, že jsme připraveni do řad armády a policie vzít i cizince. “Za to, že dostanou po vzoru amerického bratra české státní občanství,” řekl. “Takže uděláme nábor muslimů do armády. On koneckonců pan Alrawi volal po tom, aby byla zavedena oficiální pozice vojenského imáma,” připomněl také Štefec.

Zdroj : Parlamentní Listy

sdílet na

58 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
janle57
30. 4. 2024 19:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenkrát někdo zinscenoval tuhle odpornou frašku,aby pěkně zakryl své špinavé kšefty,
neschopnost a neochota státu něco vyšetřit byla a je do dneška víc než jasná,takže
se to hodilo,bez jediného důkazu na Putina a jenom čekám až nám prezidentčík
Pávek ještě oznámí,že ho tam sám osobně viděl s Molotov koktejlem v ruce.

Vaska
30. 4. 2024 20:52
Odpovědět  janle57

soudruzi by ještě mohli oživit kauzu “ricin” ať je “švanda” – tenkrát se myslím řeporyjské prasátko a hříbeček schovávali aby tomu dodali ten správnej šmrnc takže to bylo pěkné divadlo

Pavel z Moravy.
1. 5. 2024 08:36
Odpovědět  janle57

Grázlové a zaprodanci se prostě zmocnili této země a s vytuněným občanstvem si dělají co potřebují. A tím je pohádky konec. Čeká se na spasitele. Ten ale není na skladě.

Pravdomluvny
30. 4. 2024 20:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Blbiš s celou pseudokauzou začal a Petro Fyjalenko Banderonacistovič a jeho Banderonacistická pakáž jí vyšperkovali…… k úplného absurdní frašce 😡

Helena
1. 5. 2024 09:54
Odpovědět  Pravdomluvny

Jen počkejte, až s těmi vyšperkovanými fraškami přestanou a jejich pasáci z CIA prokouknou čecháčkovské švejkoviny.

Pravdomluvny
1. 5. 2024 10:51
Odpovědět  Helena

Ani Fricek na švejkoviny nestačil A ty myslet (alespoň částečně) umí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
30. 4. 2024 20:25
Ohodnotit příspěvek :
     

To vyjádření cizáka Rakušana je naprosto charakteristické. Každý by jej měl mít tam, kde by si jej mohl připomenout, pokud by chtěl podporovat nejen tuto “vládu” cizáků.
Tohle je totiž klíč k tomu, proč třeba Merkelová svého času, Macron po celou dobu svého šéfování Francii atd. že vlády tady u nás nevystrašily žádné demonstrace, atd. aby lidé pochopili, že ŽÁDNÉ demons(t)race nepomohou. Je třeba se nejen sejít, ale prostě zabrat vládní budovy, úřady i samotné předsstavitele. Ne pro zabíjení, to dělají jen HLUPÁCI, ale pro odsouzení za správně, poctivě a právně vedeného procesu! JHedině to má smysl.
Čili jednat místo povoleně s razítkem od vlády žvanit proti vládě. Tohle dokázali v naší historii de facto jen jedni – komunisté. Šli za cílem přes oběti, přes potíže a tehdy mluvili pravdu! Proto získali obrovský vliv mezi lidmi a získali – legálně – moc.

Gales
30. 4. 2024 20:59
Odpovědět  Peter 008

Pochytat a předat Lidovým soudům.

Pravdomluvny
30. 4. 2024 21:33
Odpovědět  Gales

Předhodit okradeným lidem…… soudů netřeba.

Albi
30. 4. 2024 22:35
Odpovědět  Peter 008

Technická poznámka.
Po internetu se začříná šířit přejmenování ministra Rakušana.
Jeho nová “identita” je: preVítek Cenzuršan.

Pravdomluvny
1. 5. 2024 00:13
Odpovědět  Albi

Prevét je trefnější.

katango
1. 5. 2024 11:08
Odpovědět  Pravdomluvny

To jo, otázkou nicméně je, kolik lidí tento pojem zná.

Pravdomluvny
1. 5. 2024 11:52
Odpovědět  katango

Ti s F73 (voli-či) Banderonacistoviče Fyjalenka určitě ne🤓

Toncek
1. 5. 2024 09:37
Odpovědět  Albi

..ano,tento preVítek Cenzúršan se narodil jako imperialista,imperialistou je a bude,bude jen imperialismus vzývat a propagovat,..je ho třeba brát na rozdíl od pana Babiše jako cizáka-odkundes!,..toto může vzít jenom jako pochvalu a né jako urážku..

Pravdomluvny
1. 5. 2024 10:53
Odpovědět  Toncek

Narodil????
Vyskytnul se v podobě kokota……je to omyl incestního vztahu 🙂

Toncek
1. 5. 2024 09:17
Odpovědět  Peter 008

..ano,komunisté…ale protože zastupovali masy lidu,nebylo potřeba ani stávkovat,ze kterých si fijaloví zmetci ještě dělají šoufky a vysmívají se jim….tak vypadá teroristická demokracie po americku,tam už jsou ti lidé tak zblblí,že to ještě podporují,to už není ani k smíchu,spíše k lítosti a žalu,oni si neuvědomují,že to o něco lépe mají jen z obrovské zlodějiny a banditizmu,že pro to umírají miliony okradených a obelhaných chudáků…té necivilizaci říkají demokracie a tomu banditizmu šíření demokracie…a jsme na začátku u Marxe a Engelse-to prosím byli uznávaní zápaďáci !..tedý fijalovým zmetkům můžete klidně nadávat do marxistů a englišů..

Gales
30. 4. 2024 20:57
Ohodnotit příspěvek :
     

To že se ve Vrběticích nenašly pasy Miškina a Čepiga vypovídá o tom že to nemohli být oni.Takže já v tom mám jasno.

Pravdomluvny
30. 4. 2024 21:34
Odpovědět  Gales

Nápadně se to podává výmyslů amiokupanta s 11.9.2001

Gales
1. 5. 2024 09:14
Odpovědět  Gales

Z ajronetu Dva týdny po návratu z Langley vytáhl Fiala noty a začal zpívat o Rusech ve Vrběticích

A uběhly 2 týdny a Fiala stojí před kamerou a se stoickým výrazem obviňuje Rusko! Prostě CIA vymyslela, jak vlastní lumpárnu s dodávkami českých zbraní do Sýrie v letech 2011 až 2013, kterou následně vyřešila zametením stop pomocí vyhození skladů u Vrbětic do povětří, hodit za vinu Rusům! A to ne ledajakým, ale mediálně profláknuté dvojici ze Salisbury a hrdinům ze seriálu Novičok. To nevymyslíš! Oni si fakt myslí, že Češi mají v hlavách slámu a uvěří takovému nesmyslu, když uniklé původní vyšetřování jasně ukazuje na snahu o zahlazení nesrovnalostí v inventárních soupisech kvůli tajným dodávkám munice do Sýrie a Libye po vypuknutí Arabského jara v roce 2011 v rozporu s evropským embargem! To je celé!

Pravdomluvny
1. 5. 2024 09:30
Odpovědět  Gales

Ty notičky dotáhnul už Blbiš 😡

Helena
1. 5. 2024 09:38
Odpovědět  Gales

Pyjala vypadá jako po mučení na prahu smrti, to americký kafe muselo mít grády. Snad nebylo od žida!

Pravdomluvny
1. 5. 2024 10:54
Odpovědět  Helena

Dostal chlebíčky od generála Eliáše????🤓

Joe Arp
1. 5. 2024 09:44
Odpovědět  Gales

Našly se tam, mírně ohořelé z USA dvojčat a byly ještě mokré z Nordstrýmu, byla v nich zaseklá střepina z Vrbětic, jestli to někomu i časově neštymuje je proruský dezolát!! Jo a poslední chemická analíza obou pasů ukázala, že byly polité novičokem a ozářené poloniem. Skončily ovšem v cele Navalenýho. Jejich liberální historie je velmi smutná a praví nám, že nepřítel nespí!

Helena
1. 5. 2024 10:00
Odpovědět  Joe Arp

Jste úúúžasný!! Tohle rozklíčovat, musí být pro CIA nadlidský výkon a umělá inteligence z toho musí skončit v hluboké depresi.

Joe Arp
1. 5. 2024 10:13
Odpovědět  Helena

Děkuji, mám zprávy že se AI už několikrát pokusila o sebevraždu. Pokud bych k tomu přispěl budu rád.

Slovan
1. 5. 2024 11:55
Odpovědět  Helena

Von Joe sou hlava, taky se muší snažit, bo tu má konkurenci a sova nikdy nespí. :-)))

Joe Arp
2. 5. 2024 00:15
Odpovědět  Slovan

Jsme v pérdeli pane hrábě bruselmozek Šándor Ándor bude žalovat Rusko za Blbětice.

Slovan
2. 5. 2024 07:28
Odpovědět  Joe Arp

Ať se to třeba všechno poseerree, když to tak okolo sebe pozoruji jak se lidi k sobě chovají, tak ať to exne. Ale jak to zařídit aby to oddělalo jen lidi a zvířátka zůstala. Ty si nezaslouží “TO” co lidi podělali.

Janek
30. 4. 2024 21:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Typický způsob, jak zakrýt manko. I přesto, že to pak policajti hlídali to bouchlo ještě podruhé. Škoda jen těch obětí, obyčejných skladníků, co tam byli jako návnada, aby to nepůsobilo tak okatě.

Pravdomluvny
30. 4. 2024 21:35
Odpovědět  Janek

Učitelé z uSSa se nezapřou.
11.9.
mělo taky zamaskovat obří díru do rozpočtu….
mluvil o něm ten negroopičák Powel.

30. 4. 2024 21:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Před pouhými pěti lety – v r. 2019 – vydalo nakl. MOBA knihu “Kronika zániku Evropy” od Vlastimila Vondrušky, v níž vznik chálifátu predikuje – no a už je to tady.
Vřele doporučuji si ji přečíst a připravit se na to, co nás čeká. Protože přesně to nás čeká, pokud liberály – nejen u nás, ale v Evropě obecně – včas nezpacifikujeme.
Jinak nezbývá, než trpně čekat na osvobození č.2 z rukou téhož osvoboditele, přičemž není jisté, že na česko-slovenské hranici neřekne: “Tady bude stát železná opona č. 2. Jak vy mě, tak já vám, a pro mě za mě se za ní třeba pos-erte.”

Pravdomluvny
30. 4. 2024 21:37

Baba Vanga předpověděla v podstatě totéž……muhamrdy zrychtuje RF.

Tom
30. 4. 2024 22:01
Ohodnotit příspěvek :
     
    Já četl jinou verzi. Údajně se Rusové domakli, že ve Vrběticich začali pracovat na zakázce od Američanů. Mělo jít o výrobu tuhého paliva do mezikontinentálních raket. No a tak to Rusové utli v zárodku i s celým výrobním zařízením. Ta zakázka byla údajně za miliardy. Kdyby to udělali později – Vrbětice by už neexistovaly. Docela mi to dává smysl, protože tohle tuhé palivo, je nepostradatelné pro mezikontinentální rakety velmi rychlého nasazení a to se asi Rusům moc nezamlouvalo. Pravdu se ale asi nikdy nedovíme.
Albi
30. 4. 2024 22:43
Odpovědět  Tom

Jako vtip je to akceptovatelné, ale bohužel by to mělo být propracovanější, a to důkladně.
Takhle je to na úrovni Červené Karkulky a vlka, který ji sežral i s babičkou. 🙂

30. 4. 2024 23:55
Odpovědět  Albi

No, když jinak nedáš, tak tady máš tu pohádku propracovanější. Jmenuje se Bylo nebylo:
https://www.novarepublika.cz/2024/04/bylo-nebylo

Albi
1. 5. 2024 03:23

.. 🙂

Helena
1. 5. 2024 09:05
Odpovědět  Tom

Tedy – o výrobě tuhého paliva do mezikont. raket nic nevím – ale už jen to, že by se to mělo vyrábět v těch přízemních chlívcích, je trochu padlé na hlavu. Ty chlívky mohly sloužit jen jako sklad. A rozkrádačka se od nepaměti maskovala podobným způsobem: úmyslným požárem a tady výbuchem. Babiš dostal v CIA rozkaz a tak ho s Hamáčkem vymysleli a tou groteskou splnili, jinak by po Vrběticích neštěkl pes. A ta “akce” měla odstartovat silnou protiruskou propagandu a protiruské nálady vovcí, už tenkrát jistě věděli co anglosasové na ukradidně chystají.

1. 5. 2024 13:21
Odpovědět  Helena

Není to tak padlé na hlavu jak se zdá:

https://www.novarepublika.cz/2024/04/bylo-nebylo

pedro
30. 4. 2024 23:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Komunisti, omlouvám se.

All
1. 5. 2024 00:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemusíme moc spekulovat.Co se tak asi požárem a následným výbuchem dá zakrýt,jsou podvody,rozkradání,nekalá činnost.Požár a výbuch vše zamaskoval.Kdopak asi všechno se na vrběticích napakoval,jací podnikavci a jací politici.Zapálili a zamaskovali tak jeden výnosný kšeft se zbraněmi a zůstali čistí,jak rozkvetlé lilie a ještě se velmi dobře pobavili a baví dál.

Jenda
1. 5. 2024 00:50
Odpovědět  All

O samopalech, ktere se po vybuchu nenasly se mlci. Vybuch zahladil nekale ksefty.

Standa
1. 5. 2024 06:08
Odpovědět  Jenda

Zajímavé je , že měsíc po výbuchu následoval druhý ve skladu č.16.Přitom tam proběhla důkladná inspekce a kontrola každé bedny. Za to můžou také Pat a Mat? Přitom podle záznamů požárníků při prvním výbuchu už 20 mun. hořela střecha. Vzali na povel náčelníka do uzaječích.Podle záznamů seděli před budovou dva zaměstanci, na zveřejněných zázname ch od BIS byli vymazáni.Brigádníci dostali náhle na ten den volno atd.

Frank
1. 5. 2024 02:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Rakušákovi a jeho poskokům věří snad jedině duševně nemocný jedinec.

Pravdomluvny
1. 5. 2024 07:31
Odpovědět  Frank

Samozřejmě 🤓
Vždyť celkové IQ voli-čů Banderonacistické pětidemoliční vlastizrady je menší, než 40.🙂

Velitel
1. 5. 2024 07:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Připomeňme s fakta a fyzikální realitu.

  1. Sklady ve Vrběticich patřili státu, respektive státní firmě a ta také zajišťovala ochranu areálu.
  2. Sklady si pronajímala soukromá ostravská Excalibur Army a té patřil obsah skladů.
  3. Muniční sklady v ČR podléhají místně příslušnému Báňskému úřadu a ten také povoluje, kontroluje a dohlíží. Vrbětice tedy patřili do gesce Obvodního báňského úřadu v Ostravě.
  4. Celé to funguje nějak takto, pokud jde o výbušniny a střeliviny, sklad má nějakou max kapacitu, tento ty skladu řekněme do 100 tun. Do této kapacity se počítá pouze obsah výbušnin a střelivin v dané munici ne hmotnost třeba těla náboje. Co ve skladu je se hlásí danému úřadu. Pokud jde o zbraně ty banský uřad nezajímají ty zajímají policii zde držitel zbrojní licence hlásí kolik čeho v jakém skladu a i přesuny se hlásí/povoluji.
Velitel
1. 5. 2024 07:45
Odpovědět  Velitel

Stát tedy ví kolik čeho má ve skladu byt, předpokládejme, že to tam není a vy to chcete zamaskovat a vyhodíte to do vzduchu.
Pokud vám chybí například ruční nebo dělostřelecká munice může vám to projit tyhle věci exploduji rizthaji se a nedá se dost dobře dopočítat. Problém nastane už u munice do RPG-7  tam as se děje c se děje by měl někdo okolo skladu ležet část motoru z dané munice, přesněji trysky a stabilizační křidélka. Zcela určitě vám to neprojde u zbraní, zmíněné SA-58 je cca 3kg želez, kdy sklad vybouchne dané železo proletí střechou skladu a někde musí dopadnou třeba poškozené ohnuté a nevím co ale musí dopadnout tam se najde a hodí na hromadu. Pak se ty ohnut hlavně s pouzdry závěru spočítají a musí to sedět, jasně muže jich pár chybět, ale kdy jich má být 1000 a najdu 10ks je to jasné.
 
A přesně k tomu došlo i ve Vrběticích na konci se zjistilo, že chybí zbraně za 80M Kč.  Excalibur Army podala žalobu na Policii ČR že je ukradli, protože on po výbuších převzali kontrolu a když tam zbraně byl při výbuch odpovědnost nese PČR.
Závěr ukazuje se nesmyslnost tvrzení  čučkaře Čoudelky, dva ruští agenti asi těžko odnesli zraně za 80M Kč na zádech .

1. 5. 2024 13:23
Odpovědět  Velitel

Neříkám že bylo, ale mohlo to být jinak. Rozhodně je rozumné vést i tuto možnost v patrnosti: https://www.novarepublika.cz/2024/04/bylo-nebylo

Velitel
1. 5. 2024 17:59

Tou tajemnou firmou je firma Bochemie, ta skutečně měla ve Vrběticich linku na cituji ekologické přepracování prošlého raketového paliva. Nicméně nevyrábí z něj nové raketové palivo, natož raketové palivo pro strategické rakety kohokoliv, ale jen prachsprostý chloristan amonný . Není to žádná hightech chemie ani technologie palivo prostě namočí do vody v ní se rozpustí chloristan amonný zůstane kovový hliník. Chloristan pak vykrystalizují z vody. Nicméně takto získaný chloristan se zpravidla používá max pro airbagy do aut, ne pro palivo do velkých raket.
Raket Minutenman III je pokud vím 450ks řekněme 20tun choristanu v jedné raketě to máte s nějakými testy 10000 tun, dost pochybuji že by to vůbec bylo v silách té manufaktury Bochemie. V každém případě, výroba raket Minitmen rozhodně nestojí na chloristanu amonném odkudkoliv. Apropo v Bochemii byl takový bordel, že tam opakovaně hořelo i bez agentů Ruska a bez úplatků by to zavřel stát.

2. 5. 2024 12:30
Odpovědět  Velitel

Velitel
3. 5. 2024 06:51
Odpovědět  Velitel

Jen doplním, pokud se nepletu tak raketa, která někdy nahradí Minitmen III. vzejde z programu ICBM Sentinel a bde se jmenovat Sentinel., ale to už je fakt detail.

Kara Ben Nemsi
1. 5. 2024 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Za mě je vysvětlení Vrbětic jednoduché: takhle se dělá “inventura” 😀😃🙂

Administrátor
P.A.Semi
1. 5. 2024 10:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Mě spíš na té Rakušanově nehorázné lži, že mají “nezvratné důkazy” o Ruských agentech, poněkud uráží, že nás, náš národ, má za takové blbce, abychom tomu bez jakýchkoliv důkazů věřili…

Ostatně při té tiskovce se nikdo z “novinářů” neobtěžoval zeptat, jakého druhu jsou ty “nezvratné důkazy”, protože novináři, kteří tu šíří Lži a Nenávist, dostali, co chtěli, a nepátrali po tom, že je to “jablko” poněkud shnilé…

πα½

Pravdomluvny
1. 5. 2024 10:57
Odpovědět  P.A.Semi

I Habsburkové, kteří byli počati léta prováděným incestem jsme se podobných dementalit , který “”””vymyslel “”””Blbiš a pětidemoliční vlastizrada v nich pokračuje,NIKDY NEDOČKALI

Aleš
1. 5. 2024 13:46
Ohodnotit příspěvek :
     

LEŽ jménem Vrbetice.

Pravdomluvny
1. 5. 2024 14:34
Odpovědět  Aleš

Lež jménem svobodná Česká republika…..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kolemjdoucí
2. 5. 2024 12:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Ono je dost dobře možné, že Vrbětice ( mimo ohromný bordel v areálu, ať už evidenční, funkční, správní, bezpečnostní, etc. ) byly iniciovány v režii někoho jiného bez vědomí, respektive informovanosti či plné informační zainteresovanosti místních klaunů … Pamatujete ty ksichty Andreje a Hamáčka – byli postaveni před hotovou věc, a jako knechti jen zametali stopy, museli zametat stopy. Né, že nevěděli nic, ale jaksi věděli málo. Vůbec to z nich nesmývá děsivou vinu za to, co se v tom areálu roky dělo, a k čemu sloužil pod jejich “vedením”.
Tehdy to na mne působilo dojmem, že i pomazaní jsou tady za echt šašky …

Volchv
2. 5. 2024 13:24
Ohodnotit příspěvek :
     

No ono když se začaly český “osumapadesátky” objevovat nejenom v Kongu i na blízkém východě, tak se asi začal někdo ptát. Takže těsně před plánovanou žhavou inventůrou dostali nekteří pracovníci volno až na ty dva nešťastný skladníky, kteří možná věděli až příliš.

Spam vlasta
2. 5. 2024 15:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Máme kliku že ve Vrběticích nebyli atom zbraně nebo chemie jak v Iráku ! hlásí rozvědčíci !