politika

Vasilij Nebenzja v OSN: Západ čeká velké množství nekrologů

Rusko nedávno zahájilo sérii účinných úderů přesnými zbraněmi proti zahraničnímu personálu na Ukrajině.

Stálý představitel Ruska při OSN Vasilij Nebenzja to prohlásil na zasedání Rady bezpečnosti OSN, informuje PolitNavigator.

“Mezi zasaženými objekty je vojenská škola v Poltavě, která cvičila specialisty na radarový a elektronický boj, a hotel v Krivoj Rogu, kde bydleli ukrajinští zpravodajští důstojníci.

Byla zničena četná důležitá energetická zařízení a letištní infrastruktura Ukrajiny, sklady pohonných hmot, arzenály západních leteckých zbraní a dělostřelecké munice, dílny na výrobu bezpilotních prostředků, skladiště bezpilotních člunů, místa dočasného rozmístění jednotek nacionalistických formací a zahraničních žoldáků.  

Charakteristickým rysem této série útoků se stala likvidace značného počtu zahraničních instruktorů, specialistů a žoldáků. Ti, které toto téma zajímá, proto mohou očekávat velké množství nekrologů o náhlé smrti vysoce postavených amerických, britských, francouzských, polských a švédských vojáků.

Od začátku jsme varovali, že ti, kteří přijíždějí pomáhat klice Zelenského udržet nad vodou její vojenský potenciál nebo bojovat v jejích řadách, se stávají našimi legitimními cíli. A skutečnost, že umírá stále více občanů západních zemí, jen potvrzuje, že Západ v ukrajinském konfliktu uvízl až po uši a nyní vyvíjí neuvěřitelné úsilí, aby Zelenského režim ještě nějakou dobu vydržel,“ řekl Nebenzja.

https://1url.cz/H1GwY

V úterý 3. září došlo v Poltavě ke dvěma explozím uprostřed varování před náletem. Jak uvádí ruské ministerstvo obrany, armáda provedla vysoce přesný úder na 179. společné výcvikové středisko ukrajinských ozbrojených sil, kde se pod vedením zahraničních instruktorů cvičili specialisté spojů a elektronického boje a také operátoři UAV zapojení do útoků na civilní cíle v Rusku.

Jak řekl RIA Novosti vysoce postavený vojenský zdroj, při úderu zahynulo nebo bylo zraněno asi 500 specialistů, včetně žoldáků z evropských zemí.

Dne 6. září vysoce postavený vojenský zdroj řekl RIA Novosti, že v důsledku kombinovaného raketového úderu provedeného na třech místech dočasného rozmístění zahraničních žoldáků ve městě Krivoj Rog ztratil nepřítel více než 250 militantů. Mezi nimi je asi 70 francouzských a rumunských specialistů na PVO a výrobu UAV.

https://1url.cz/v1Gw6

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
87 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
janle57
11. 9. 2024 22:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Před několika hodinami povolil dementní děda Biden použití raket dlouhého
doletu banderovské armádě,Rusové odpověděli,že popcorni a jejich západní
otroci jsou ode dneška ve válce s RF,odvetné údery mnohem větší razance
budou směřovat na vojenské cíle v USA a západní Evropě,máme se na co
těšit,byla by náhoda,kdyby k nám něco nespadlo,obzvláště,když mamánek
Lipánek povolil bombardovat ruská města našimi 3 raketomety.

All
11. 9. 2024 23:24
Odpovědět  janle57

Z ,,Komsomol.pravdy před několika hodinami” : Média z USA s odkazem na kongresmana Mc Calla prohlásila,že USA umožní zasahovat Rusko raketami dlouhého doletu ATACMS.Následovalo prohl.Bidena,že se tento problém Zvažuje..Ministr zahr.Rus.federace Rjabkov hovoří jen o psychologickém pokusu ovlivnit Rusko..A nakonec oficiální mluvčí Kremlu Peskov prohlásil,že Západ se už ,,Pravděpodobně ” rozhodl povolit Kyjevu ůdery hluboko na ruská ůzemí pomocí raket dlouhého doletu.. Mediální masáž mozků běží na plné obrátky a vše k horšímu,bohužel.

All
12. 9. 2024 00:01
Odpovědět  All

Docela zajímavé jsou i nynější slovní ůtoky D.Medveděva směrem ke KOZA.Prohlásil,že se stejně Spojené Království ( Británie) během několika let stejně potopí a že v případě potřeby jim k tomu pomohou i ruské hypersonické rakety…

12. 9. 2024 00:46
Odpovědět  All

Medveděv je, tedy (nejen) dle mého názoru, nebezpečná záludná swině.
Tím válečným halekáním a vytrubováním stále nových a nových červených čar, načež se nic neděje – a jak by také mohlo, když Putin a spol. mají svou strategii a svůj plán, kterého se drží – dělá z Gosudara žvanila a z Ruska váhavého přizdis-ráče.
Ty čáry totiž nemaluje Putin, ale právě Medveděv a pár dalších zmetků. A co sleduje tím válečným halekáním je snad také jasné. V Rusku je stále ještě hafo swiní číhajicích na “svůj čas”, který se ostatně snaží všemožnými způsoby přiblížit a které nelze ze dne na den odstavit, ale tenhle zmetek ruského národa hraje prim. Hádat se a nutit komukoli tento svůj pohled na válečného krkavce, hrajícího si na jestřába, nehodlám – jen můj názor.

12. 9. 2024 05:58

To “halekání” Medveděva má svůj účel. Že to každej nepochopí, není jejich (ruské propagandy) problém…

Albi
12. 9. 2024 17:31
Odpovědět  primak

Já nepochopila. Mohl byste to nějak upřesnit?

Markýza
12. 9. 2024 18:55
Odpovědět  Albi

Mně už dlouho připadá, že dělá Putinovi pitbula. Jakože on zařve, nadsadí a Putin to pak koriguje. Jednak si dělají pozice pro smlouvání a druhak bych řekla, že tím protivníka kapánek znejišťují, páč ten pak s určitostí neví, která bije – jestli Putinova, nebo Medvěděvova. Kuloároví to sice jistě vědí, ale veřejnost ne.

Boomer
12. 9. 2024 19:16
Odpovědět  Markýza

..metoda hodnej a zlej policajt funguje od nepaměti! Posílám vám virtuálního hubana… ;o))))))

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
13. 9. 2024 15:42
Odpovědět  Boomer

Trefa.

Albi
12. 9. 2024 19:49
Odpovědět  Markýza

Já v tomhle věřím Milanovi.

A pokud by to byla pravda a ne jen Medvěděvovy kecy pro své zvititelnění, pak bych to naopak pokládala za podraz, tedy za války jasnou zradu.

Kdyby – KDYBY! – Putin a spol. něco takového plánovali, pak by to jistě nevyřvávali veřeně, aby se protivník včas připravil!
Protože nejde o poměřování “pindíka”, ale o životy, resp. v případě Ruska nez nadsázky o existenci celého národa.

A v tom případě není místo na žerty.

Markýza
12. 9. 2024 20:15
Odpovědět  Albi

Já neřekla, že je to žert, Albi, ale že je to taktika. Zviditelní se dramatický obraz a pak jsou všichni rádi, když se to trochu zklidní.

13. 9. 2024 00:23
Odpovědět  Markýza

…a KoZa se zaraduje, že si Putin zase cintal na pentli a že může přikrojit další kolečko válečného salámu.
A coby ne, když je Putin (a vo tom to je – ne Medveděv, který který lajnuje ty “nepřekročitelný čáry”, ale Putin !!!, který od r. 2007 načrtl všeho všudy dvě !!!) jenom takovej blafující stařík.
No a proto věci jsou, jaký jsou.

Překročili první čáru, načrtnutou Putinem na mnichovském fóru v r. 2007 a stvrzenou pro sichr tzv. bezpečnostním ultimátem v prosinci 2021… … … a za dva měsíce zahájil Putin a spol. specoperaci.

No a ted, tím schválením raket dlouhého doletu, aby bylo možno zaútočit na ruské vnitrozemí, bud už včera nakročili k překročení, nebo se k tomu teprve rychtují, druhou červenou linii ze všech dvou, kterou Putin a spol. načrtli. Jmenuje se “existenční ohrožení Ruska”.
A proč by si to koza netroufla, když už tolik linií – načáraných týmem pátokolonáků Medveděv a spol. !!! – beztrestně překročila, žejo.
Co myslíte, dá nám (KoZa) i ted Putin a spol. dva měsíce k dobru, než se nas-ere a práskne do koní?

To uvidíme, jen co se koza pokusí nakopat toho užvaněnýho médu do pr-dele – jen co do vnitrozemí Ruska pustí dalekonosnou raketu…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
13. 9. 2024 01:19

Kismet

Markýza
13. 9. 2024 13:54

KoZa se zaraduje, že si Putin pocintal a generál Podcenění si me tlapičky 🙂

Boomer
13. 9. 2024 14:49
Odpovědět  Markýza

.. to chce klid, na válečných akademiích celého světa je Clausewitzovo dílo O válce povinnou četbou. A v tomto ohledu praví: protivníka nelze hodnotit podle jeho vyhlášení, ale výhradně podle jeho možností. A ty možnosti jsou, ne že ne!

A co z toho můžeme ovlivnit my, malinkatí lidové? Nic. Tudíž jak jsem napsal na začátku, to chce klid.

Neutíkejte, k ničemu to není, jen zemřete zpocení! © váš odstřelovač
;o))))

orinoko
12. 9. 2024 10:33

Rika to , co neříká oficiální politika. Zaujal fleka po Zirinovskem.

Albi
12. 9. 2024 17:32
Odpovědět  orinoko

No dobrá, ale jaký je účel?

13. 9. 2024 00:24
Odpovědět  orinoko

Když myslíš…

Albi
12. 9. 2024 17:29

Můj taky.
Jenže “co sleduje tím válečným halekáním je snad také jasné” – tak bohužel není.
Jeho “halekání” přesně vyhovuje zdejším slovním bojovníkům – kolikrát už zlikvidovali (slovně) Británii, kolikrát vystřelili raketu na Yellowstone, kolikrát na “Mexický průliv” ….. ??? 🙂

A teď očekávají, když to Medvěděv pronese veřejně, že se to opravdu plánuje..
Přece by nám tak nelhal” – platí veeobecně, zapomněli???

12. 9. 2024 19:35
Odpovědět  Albi

No a pak se nic nestane, žádná raketa na Yellowstone, žádný Putinův průliv mezi Mexikem a USA, žádný bum bác na Londýn, a výsledkem je, že má KoZa Rusko za váhavého přezdis-ráče trousícího bobky a rohy jí po každám takovém planém halekání zmohutní a mektá o to bojovněji.

Co se týká Medveděva, tak ten mi je jasnej – mluvím za sebe, aby bylo jasno, když už tu to jasno omíláme – o té doby, co vím, co za svinstva – ustavení vlád, likvidace lodního a leteckého průmyslu, likvidace armády, kapitulace v Čečně v době, kdy Rusko de facto vítězilo atd. atd. – tropil během svého prezidentování.
Strom po ovoci, svini po smradu.

Albi
12. 9. 2024 19:51

1+++++

ing. Miloš Klep
13. 9. 2024 15:38

kdybys byl mlčel, zůstal bys filosofem, chytráku

13. 9. 2024 17:56
Odpovědět  ing. Miloš Klep

tak se toho drž, “inženýre”

13. 9. 2024 21:57
Odpovědět  Slovan

🙂

Joe Arp
14. 9. 2024 11:31
Odpovědět  Slovan

Díky za info, už včera jsem chtěl dát avízo na jejich rozhovor na Paralelně, udělali tedy dva, trochu podobné po sobě. Pan Koller je skvělý, protože se s nimi a s ničím nemaže a pan Havel mu dobře sekunduje.

Jarek
12. 9. 2024 14:29
Odpovědět  All

No asi méďa ví ,co dokáže jeden takový jaderný Posejdon dřímající někde na dně u
pobřeží anglosaských sionistů.

Jan
12. 9. 2024 08:53
Odpovědět  All

To musi zohlednit nova ruska bezpecnostni doktrina, podle ktere budou Rusove trestat i dodavatele dalekonosnych zbrani na Ukradinu. Jak, na to si pockame.

Jarek
12. 9. 2024 14:32
Odpovědět  Jan

No změna doktříny je práce na pár minut,když je třeba. A ono zjevně bude.

Albi
12. 9. 2024 17:36
Odpovědět  Jarek

Protože to Medvěděv řekl?
Ten toho už nažvanil – a nic z toho.
Pamatuje se snad někdo, že se stalo co předpověděl (slíbil)?
Vsadim se, že ne. Alespoň nikdy a nikde o jeho slibech nebylo ani zmínky.

Joe Arp
12. 9. 2024 18:15
Odpovědět  Albi

Bude tam “hodnej a zlej policajt”, co je na tom k nepochopení? Že se nestaráš, kolik toho nažvanili anglosasi, to byly kýble sr*aček.

Slovan
12. 9. 2024 18:22
Odpovědět  Joe Arp

😊 😊 😊 😊

cool
11. 9. 2024 23:29
Odpovědět  janle57

Co chtějí dělat když teoreticky je avangard od odpálení za minutu v praze jako v druhém darebáckém státě jejich seznamu a může být i bez bomby protože podobně jako kinžál kineticky zcela zničí 30. km2. Pořád si myslí že fronta je daleko a rusko straší?

Tupý hulvát
12. 9. 2024 09:17
Odpovědět  cool

30 km2? Co to kineticky žvaníte?

orinoko
12. 9. 2024 10:37
Odpovědět  Tupý hulvát

Příklad: Důležitá je kinetika v případě náhlého střevního přepadu. Pokud nenastane, je bláto na hřišti nevyhnutelné.

cool
12. 9. 2024 11:19
Odpovědět  Tupý hulvát

U kinžálu je to 2knt energie dopadu a už si vybrali s ním bunkr v 200.metrové hloubce. Vyzíři.

Velitel
12. 9. 2024 13:45
Odpovědět  cool

Hele, co to je to knt?

Boomer
12. 9. 2024 16:08
Odpovědět  Velitel

.. n je nano, a znamená mocninu 10−9, tj. jednu miliardtinu. Tož to bude prda skutečně strašlivá…;o)))))

cool
12. 9. 2024 16:36
Odpovědět  Velitel

Ekvivalent síly 2 000 kilogramů trinitoltoulenu, 2. tuny výbušniny. Ale nevím, možná je to v tunách ty dva tisíce – prda skutečně strašlivá 🙂

Jarek
12. 9. 2024 14:35
Odpovědět  cool

A to byl s konvenční hlavicí !

Velitel
12. 9. 2024 13:43
Odpovědět  Tupý hulvát

soudruh ani netuší co to je ten termit kineticky a ani co je 30km2

Jarek
12. 9. 2024 14:34
Odpovědět  Tupý hulvát

No on myslel 30 km v okruhu dopadu ,ale to číslo, záleží na kilotunách hlavice.

Boomer
12. 9. 2024 16:16
Odpovědět  Jarek

..takže když napsall 2 knt, tak to jsou dvě kilotuny a mezi ně šoupnutá předpona “n”(nano) tak jsou to vlastně dva tisíce tun děleno miliardou.. hm, to bych nechtěl mít na kontě… ;o)))))

Tupý hulvát
12. 9. 2024 09:14
Odpovědět  janle57

“Rusové odpověděli,že popcorni a jejich západní
otroci jsou ode dneška ve válce s RF,odvetné údery mnohem větší razance
budou směřovat na vojenské cíle v USA a západní Evropě,”
TAK TO URČITĚ NEŘEKLI !!

Jarek
12. 9. 2024 14:25
Odpovědět  janle57

No těch moc na rusa nedopadne, má nejlepší protivzdušnou obranu a mají jich jen pár. Zato ty co
poletí v odvetě naproti nemají jak zastavit a rus jich má dost. Takže opět počin hodný vypatlaných blbů.

Gales
12. 9. 2024 16:01
Odpovědět  janle57

Ten déšť má rozmočit půdu na Ukrajině aby bylo znemožněn postup Ruska. Měl bych i jinou variantu a to že se NATO chystá k akci a protože bombardéry jim v dešti nelítají tak prší.Ale protože o dešti mluví ,,naši” politici tak se asi jedná o variantu č. jedna.

Jarek
12. 9. 2024 17:57
Odpovědět  Gales

No hovadiny co melou naši politici nikdo snad nebere vážně.A bláto na UK zatím vždy utopilo jen ty “zázračné zbraně” co tam valí USA a KoZa , takže jsou s ostudou jedna ruka. Jenom blbec mů že dát na 40 tun těžké krámy na pásy gumové kostky, které se pak kloužou i na mokré trávě. A “špičková” letadla USA nelétají v USA i když neprší, protože letová hodina stojí tolik,že na to nemají a údržba těch nedodělaných krámů na kterých prý zbývá ještě odstranit asi 280 chyb elektroniky také. Proto tak rádi prodávají své samolety těm hloupějším v NATO kteří je koupí.

RasPutin
11. 9. 2024 22:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko by mohlo omezit dodávky některých strategicky důležitých surovin na světový trh, prohlásil ve středu prezident Vladimir Putin. Podle něj by mohl být ovlivněn vývoz jaderného paliva, kovů a nerostných surovin. Tento krok by byl reakcí na pokusy Západu zablokovat Rusku přístup k určitému zboží vyrobenému v zahraničí, uvedl Putin. … Na středečním zasedání vlády Putin uvedl, že navzdory západním omezením Rusko nadále dodává některé druhy zboží na světový trh „ve velkém množství“ a v některých případech si odběratelé vesele dělají zásoby ruských výrobků. „Rusko je lídrem, pokud jde o zásoby řady strategických druhů surovin … Přesto jsme v dodávkách řady zboží omezeni – možná bychom měli uvažovat i o určitých omezeních,“ řekl prezident. Naznačil, že navrhovaná omezení by se mohla týkat vývozu uranu, titanu a niklu ze země a také „určitého dalšího zboží“: „Není třeba dělat něco, co by nám uškodilo.
Tuto hru mohou samozřejmě hrát dva. A jakmile tato dvě slova – titan a nikl – zazněla, někteří lidé v Boeingu a Airbusu dostali menší záchvat hrůzy. Co se týče uranu – ach jo, na tomto trhu se může vyvinout zajímavá dynamika. Vypadá to tedy, že se Rusko rozhodlo

ijn
11. 9. 2024 22:55
Odpovědět  RasPutin

volby 20.- 21.9. do Senátu+krajů musí otřást s vládní koalicí i na krajských zastupitelstvech, …impuls ke změně jako v SRN, volme a kroužkujme vlastence…!!!!!

Tupý hulvát
12. 9. 2024 09:19
Odpovědět  ijn

zrušeno, škoda mluvit

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jarek
12. 9. 2024 18:02
Odpovědět  RasPutin

Čína už tyto komodity pro USA a KoZa zatrhla také v odvedě za “sankce”, takže amíci a jejich slouhové
budou vybírat čipy z praček,aby mohli ňuchačenkovi poslat “řízení střely”. Jó život je jako kolotoč.

Vaska
11. 9. 2024 22:57
Ohodnotit příspěvek :
     

z jiného soudku ? myslím, že ne – https://t.me/to_je_nas_svet/28984

12. 9. 2024 00:50
Odpovědět  Vaska

Taky to může bejt provokačka – tentokrát, bohužel, z našeho břehu.
Neříkám že je, ale že může. Hm.. mám to tak 50/50.

Markýza
12. 9. 2024 18:57

Právě. Třeba je Oksana nějaká ta Monča dejme tomu (nebo klidně Franta) a buď hodlá dělat nohy, nebo se pitomě baví.

12. 9. 2024 19:38
Odpovědět  Markýza

Tak nějank

Slovák
11. 9. 2024 23:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Už nikomu neverím, jasne vidím že zámerne ten konflikt naťahujú a stupňujú židozednáři oboch strán! Skončí to v 2025 v nuklearnej WW3 a vyhladení gójov oboch stran…Zámerne! Mna modrý a ani červeny židochazar už neo…be…

cool
11. 9. 2024 23:47
Odpovědět  Slovák

Ty zombie panování už jsou tak rozsypaný fetem že jim na svých životech nezáleží ale do pekla chtějí vzít všechny.
https://www.youtube.com/watch?v=U96IOn7q6fM

Platí to i pro bruselát dikce dědičných kolonialistů a těm jedno jaký mají obchod s lidmi, fáze kalergiády výměny obyvatel evropy zřízení bilderbergem globálních lichvářů, jak prosté milý watsone a ty výjezdní kašpary tam mají jen jako střečkující křoví pro pobavení.
https://www.youtube.com/watch?v=1DvDjeRs-_o

cool
11. 9. 2024 23:50
Odpovědět  cool
cool
12. 9. 2024 00:05
Odpovědět  cool

Jen pro bystřejší, otroci nemorálních vazalů. Absolutně tu v korporátu či spíš v obludnější kolbence zdegenerů selhal pojistky placené z daní zaměstnancům na civilizaci, kulturu a morálku a převrátili systém “zaměstnanci na bossing a stalking zrůdiček.
https://www.michalapetr.com/map-2092-mimoradne-sokujici-odhaleni-proc-maji-cesi-i-slovaci-platit-do-bruselu-nove-tucne-poplatky-za-benzin-a-za-kravy-a-proc-zapadni-evropane-ty-same-poplatky-platit-nebudou-muset/

karel2
12. 9. 2024 08:16
Odpovědět  cool

Generátor náhodných slovoužívej p. Bude ten vygenerovanej nesmysl dávat mnohem větší smysl, než ty tvoje zdegenerované dyslektické zmatlaniny, ty patlale.

cool
12. 9. 2024 11:56
Odpovědět  karel2

Nevím co ti hypnotizér dal za klíč aby jsi věděl tak je to správně a nazpaměť. 🙂

Albi
12. 9. 2024 20:02
Odpovědět  cool

Gramatika:
abys vědel ….

Albi
12. 9. 2024 20:00
Odpovědět  karel2

To přeskakujte! Dělá to schvilně.
Už asi třikrát napsal dokonce smysluplnou větu. Obsahově sice nic moc (tedy spíš nic, než moc), ale věta to byla. 🙂

Slovák
12. 9. 2024 00:06
Odpovědět  cool

Do pekla pôjdu všetci pre iný dôvod! A oni všetci, modrý a aj červení židochazari pracuju na tom spoločne! Tak ako si videl dnes cerveno-modrich židochazarov počas 9/11 si podávať ruky zidozednářsky, tak si ich podavajú aj globálne, Modrá lóža Západu s Červenou lóžou Východu! A to iste robili dnes v Jew Yoke City, Republikani a Démonrats,Cerveni a Modrí…

JoFa
13. 9. 2024 16:06
Odpovědět  Slovák

Kto pôjde do pekla, o tom ty nerozhoduješ, to sú len tvoje pocity a dojmy. Oni si ich už preberú a ty sa snaž aby si nebol medzi zatratenými.

karel2
12. 9. 2024 08:15
Odpovědět  cool

Používej generátor náhodných slov. Bude ten vygenerovanej nesmysl dávat mnohem větší smysl, než ty tvoje zdegenerované dyslektické zmatlaniny, ty patlale.

cool
12. 9. 2024 11:37
Odpovědět  karel2

🙂 Asi máš v palici i absenci pilin a kvílí ti tam jen meluzína

Pavel z Moravy.
12. 9. 2024 11:32
Odpovědět  Slovák

Lidem je asi zatěžko uvěřit, že se pomalu blíží závěr jejich konce.

cool
12. 9. 2024 12:02
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Vždycky se bojovalo všude jinde a těch konfliktů je na 30? ročně? V evropě ne, jen soft kalergiádou. Nebo už taky ne když se do toho opřou “pomazaní korporátníci?
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M

cool
11. 9. 2024 23:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Piráti budou mít funusy? To by měli natočit holyúdů.

All
12. 9. 2024 00:24
Ohodnotit příspěvek :
     

A co teprve rok 2025. Vánoce letos ještě oslavíme. Budou i v r.2025 ? Jak pro koho,ale národ Český a Slovenský přežije zcela určitě.

Pijack
12. 9. 2024 08:18
Odpovědět  All

Fentanyl je zlikviduje. Včera jsem zaregistroval, jak už mainstream opatrně přináší zpravodajství z USA, kde se statisíce narkomanů válí po ulicích ve smrtelné křeči. Mají problém a ještě si ho neuvědomují 🙂

Slovan
12. 9. 2024 08:22
Odpovědět  Pijack

To není možný, čoudelka a gumák jebnutý se skrčkem jebavým od flanďáků tvrdí něco jiného. Že nejvíce je hich v Rusku.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tem-Rusakum-neni-nic-svaty-Akce-s-Foltynem-a-Koudelkou-v-publiku-odp

Pijack
12. 9. 2024 08:34
Odpovědět  Slovan

To byl ten díl seriálu “Blbý a blbější” 🙂

cool
12. 9. 2024 11:39
Odpovědět  Pijack

Jestli loni měli 70 000 mrtvých sajrajtem tak letos to trhnou klidně 2x.

Markýza
12. 9. 2024 18:58
Odpovědět  Pijack

No já nevím, už jsem o tom četla i detektivku, vydanou tuším předloni.

milan
12. 9. 2024 11:27
Odpovědět  All

a hlavne ten ktery ma nejvetsi zasluhu ze existuje tento dtat a to Moravane viz preneseni kralovstvi na Morave do Prahy Vratislavem ii a totez pri korunovaci Karla ctvrteho

Jan
12. 9. 2024 08:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Tyto nekrology na KoZa nikdo nebude psat. Taji se. Lampasaci prece hynou na infarkty, pri potapeni, horskych turach a pod.
Lhani a srani si pres pysky bude na KoZa pokracovat.

Pijack
12. 9. 2024 09:44
Odpovědět  Jan

Koza má bobky 🙂 Ruská diplomacie je tradičně brilantní a to KOZA vždycky mektá jak trefená 🙂

Markýza
12. 9. 2024 18:59
Odpovědět  Pijack

Paní Filippi tvrdí, že nejlepší diplomacie je ruská a čínská – a ta by o tom měla něco vědět.

12. 9. 2024 19:40
Odpovědět  Markýza

Jo 🙂

P.S. Mimochodem, a všimla jste si, že z těch 12 000 natobanderů, co nafárali na Kursk, bylo už ke včerejšku 12 000 ztuhlíků?
Tak jsem zvědav, kolik těch ztuhlíků bude, až to tam skončí, navíc.

Já si to představuju jako přímku s bodem nula. Vpravo od nuly bylo 12 000 reálných dílků, vlevo nekonečný počet virtuálních dílků – ve virtuálnu žádnej problém, žejo. No a pak méda ty dílky postupně umazával a ted je na nule. A umázává dál – ale už v tom virtuálnu. Ted už mám jenom bobky, aby v té informační fantasmagořině nakonec neuvíz v časové smyčce, jako ten kejchající chlápek ve výtahu v nějaké sc-ifi co jsem čet.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
14. 9. 2024 14:31

Protože z nich pomalinku leze, že jich nebylo 12 tisíc, ale dvacet….a možná i třicet.

Albi
12. 9. 2024 20:10
Odpovědět  Markýza

Paní Filippi, velká obdivovatelka knížete Schw. – asi její vzor, protože to byl aristokrat. Zřejmě to měla být ta nejlepší kvalifikace.

(Na seznamu s ní rozhovor. Dočetla jsem jen ke knížeti.)

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
13. 9. 2024 00:45
Odpovědět  Albi

Jedna věc dle mého je, jaký má Filipi “ideologický náboj” a komu fandí, úplně jiná věc jsou její odborné znalosti “z terénu”. A ty má. Navíc, z jejího úhlu pohledu, o nepříteli – tedy o Rusku a Číně.

Markýza
14. 9. 2024 14:34

No na mně právě udělala dojem, že žádný moc ideonáboj nemá.

Markýza
14. 9. 2024 14:34
Odpovědět  Albi

Já s ní poslouchala těch rozhovorů asi pět. Všechny až do konce. Ano, měla ráda slípy Švarcenégra, podle toho, co říkala i měla proč – neházel jim klacky, poslouchal (na rozdíl od většiny jiné věrchušky) co říkají lidi v terénu a uznával, že to vědí líp, než on. Já ho nemusím, ale to neznamená, že mu nenechám co jeho jest, a že vyleju se Švarcenégrem i paní Filippi.

Josef K
12. 9. 2024 11:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Andrej Martyanov: 404 Mobilizace…

https://kispep.wordpress.com/2024/09/12/andrej-martyanov-404-mobilizace/