politika

Tucker Carlson je v Moskvě. Bude rozhovor s Putinem?

Novinář Jackson Hinkle: Tucker Carlson, který chtěl udělat rozhovor s Putinem, přijel do Moskvy.

Americký novinář Tucker Carlson je v Moskvě, na sociální síti X o tom informoval jeho kolega Jackson Hinkle.

Na snímcích, které kolují po internetu, bývalý moderátor Fox News byl ve Velkém divadle, pravděpodobně na baletu Spartakus.

“Zdá se, že Tucker Carlson je v Moskvě. Prosím, dej Bůh, aby to byl rozhovor s Putinem,” napsal Jackson Hinkle.

Dříve bývalý moderátor Fox News řekl, že se pokusil uskutečnit rozhovor s ruským prezidentem, americká vláda ho ale zastavila, on sám podrobnosti neuvedl. https://1url.cz/Uu0Qm

V USA reagovali na Carlsonovu návštěvu Moskvy

Kongresmanka Greeneová: Demokraté se bojí, že Carlson udělá rozhovor s Putinem.

Americké úřady se obávají, že novinář Tucker Carlson, který přiletěl do Moskvy, uskuteční rozhovor s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Uvedla to členka Sněmovny reprezentantů amerického kongresu Marjorie Taylor Greeneová.

“Demokraté a jejich mediální propagandisté ​​se otřásají při pomyšlení, že Tucker Carlson udělá rozhovor s Putinem,” napsala Greeneová na sociální síti X.

Dodala, že Washington nemá rád lidi jako Carlson, “kteří kritizují americkou vládu.”

https://ura.news/news/1052729609

Politolog Varoli: Americké úřady nechtějí, aby Američané slyšeli názor Ruska

Americký novinář Tucker Carlson pravděpodobně přijel do Ruska, aby udělal rozhovor s prezidentem Vladimirem Putinem, což velmi rozzlobilo americké úřady, které nedovolují alternativní úhly pohledu v informačním prostoru země. Politolog, americký specialista pro styk s veřejností a bývalý novinář The New York Times John Varoli to řekl 4. února v rozhovoru pro Izvestija.

Připustil, že Carlson by mohl udělat rozhovor i s jinou osobou zastávající vysokou pozici v ruské vládě, pokud se rozhovor s ruským vůdcem neuskuteční.

„Jak víte, americká vládnoucí třída nazývá Rusko naším hlavním nepřítelem. To je velmi smutná realita rusko-amerických vztahů. Naše vládnoucí třída vidí Rusko jako nepřítele. <…> 99 % informačního prostoru v Americe je pod kontrolou vládnoucí třídy, především Bílého domu. A nepřipouštějí jiné názory,“ řekl John Varoli.

Varoli upozornil, že v informačním prostoru Spojených států je pouze úhel pohledu vládnoucí třídy a ta nechce, aby americký lid slyšel například to, jak Putin 14 let žádal své západní kolegy, aby nerozšiřovali NATO.

„Problém je v tom, že 99 % Američanů neví, že se Vladimir Putin 14 let snažil uzavřít mír se Spojenými státy, se Západem,“ poznamenal politolog.

John Varoli, novinář, bývalý zpravodaj NYT na SolovjevLIVE:

Tucker Carlson je nejznámější americký novinář a zároveň disident. <…> Je to velmi nebezpečný člověk pro režim ve Washingtonu, pro Bílý dům <…> Ale zároveň, lidé ho milují, protože mluví pravdu proti Bílému domu, proti silám, které drží naši zemi pod krkem. Je to člověk, který vystupuje za mír, za přátelství s Ruskem. <…> Klade otázku: proč vedeme válku proti Rusku? A teď to vypadá, že na toto téma bude mluvit s vaším prezidentem. A to opravdu bude výbuch.

http://t.me/SolovievLive /238427

Nepouštějte ho domů

Bývalý ředitel štábu amerického viceprezidenta Bill Kristol o rozhovoru Carlsona s Putinem: Možná musíme úplně zabránit Tuckeru Carlsonovi v návratu do USA, dokud zástupci naší země nezjistí, co se děje.

sdílet na

34 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
x-13
4. 2. 2024 20:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Věřím, že ten rozhovor s prezidentem Putinem bude. Carlson je eso, a jako takové jistě přijel dělat rozhovor s esem, no a tím je prezident Putin. V úvahu by připadal snad ještě Lavrov, ale bude to Gosudar. Na případný rozhovor se moc těším. Někde budou praskat cévky v hlavách. 🙂

Ladislav 💤
5. 2. 2024 07:42
Odpovědět  x-13

A to chcou amící válku s Ruskem, jenom se vysloví pan Putin a jsou všichni připosraní!
Óóó jaká to silná zbraň!

Ladislav 💤
5. 2. 2024 11:03
Odpovědět  Ladislav 💤

Carlson přjel do Moskvy jako turista. O setkání s panem Putinem neuvažuje. Moskvu prý miluje a bude mluvit s lidma.
Toť převzato z RU.

oldrich
4. 2. 2024 21:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Lipavsky a Cernochova by jim mohli delat prekladatele. Mozna si uz poridili diplomaticky slovnicky.

Honzas
4. 2. 2024 21:42
Odpovědět  oldrich

Lipavský by mohl tak maximálně čistit boty a Černochová? Tak to opravdu nevím co s ní. Snad by tam mohla dělat hajzlbábu.

4. 2. 2024 21:47
Odpovědět  Honzas

To vížejo. Vytrucovala by si štempl a nikdo by se nevys-ral. Ale pucovat hajzly to jó, to by k ní pasovalo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
F.Zaruba
4. 2. 2024 22:13
Odpovědět  Honzas

Těm už spadly hodiny ze zdi 😅 Doufejme nedoádne jako Gonzalo.

zdendulka
5. 2. 2024 07:43
Odpovědět  oldrich

????????????

Slovan
4. 2. 2024 21:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Carlson je vynikající novinář a jeden zmála normálních amíků které jsem kdy poznal. Chtěl bych vidět aspoň hodinovou diskuzi Carlson vs naše pětikolka. To by byla estráda zmatků.

Administrátor
P.A.Semi
4. 2. 2024 21:41
Odpovědět  Slovan

Myslím, že s takovými drobnými zmrdy se nezabývá, protože by to Americký lid nezajímalo…
πα½

Standa
4. 2. 2024 23:35
Odpovědět  P.A.Semi

Semi, ty přece preferuješ Amíky a chodíš do jejich barů( výhradně). Tak , co si ti zmr.di o tom myslí….nebo pouze chlastají????Jsou jednodušší , jako chomáček vaty a vystudovali juniversitu pouze proto, že hráli basket…

Administrátor
P.A.Semi
5. 2. 2024 16:55
Odpovědět  Standa

Jak kdo… Vidíte je příliš zjednodušeně…

A nechodím výhradně do amerických barů…
To tu byla Tchaiovna, vedl to nějaký Brit (asi Skot?), jenže ji zavřel kvůli chamtivosti vlastníků toho domu, chtěli přes 100k měsíčně nájem…
(a předtím asi taky někam… teď tu zrovna o ničem okolo nevím…)

πα½

Slovan
5. 2. 2024 08:47
Odpovědět  P.A.Semi

….inu já vám nevím, tak blízce ho neznám, ale když říkáte. No tak to vezmu od rybníka, tak bych doma rozbil všechny prasátka a rozpáral všechny matrace a polštáře, a zaplatil bych, aby tak učinil. A né hodinový ale dvouhodinový, bo těch výkalů je spousta, to se do hodiny nedá stihnout. Do toho otázky od občanů a čas letí jako bláznivý. To by byla prča až by to vypadalo jako u blekotů, možná i na pláč by došlo, že chtěla jen aby tatínkové byli šťastní. To by asi ovčanstvo pobékávalo u ČT otázky Hlodavce….ehm, čo to trepem, otázky od Carlsona. 😊

Pavel z Moravy
5. 2. 2024 10:48
Odpovědět  Slovan

To je skutečná parodie na frašku, to co nás tady za týpky řídí. A oni se vůbec nestydí, nemají žádné výčitky. Tak arogantní bandu opravdu aby jeden pohledal. A oni si osobují právo za nás jednat, za nás mluvit, dokonce bych řekl, že kdybychom se vrátili do otrockých časů, že by nás možná nabídli i k prodeji. Tak jsem si jen tak pro sebe přemýšlel nad tím, jak odrovnali Nečase. Pár nezdaněných kabelek, nějaké údajné šmírování jeho první ženy a státní zástupci se mohli horlivostí přetrhnout jak konali. A to ho tedy Nečase neomlouvám. A tady v přímém přenosu probíhá úplný rozval zbytků naší země, výprodej všeho i cti, kterou zde již nikdo z panstva nemá a ona vrchní státní zástupkyně a další asi nemají uši. Nu, dobrá, alespoň vím v jakém státě žiji.

Slovan
5. 2. 2024 11:08
Odpovědět  Pavel z Moravy

Už se zase opakuji, píšeme to tuna dlouho, mají neomezenou moc a dělají si co chtějí. Ovce čumí a přežvykují, tak proč by někoho jedmoho dne nemohlo napasnou a teď jim naseereemee na hlavy. Tak nám nabobkujou a jsou zděšeni že ovce pořád drží a nic nedělají. A pak jednoho napadne když se zrovna nudí, že koupí granáty za 54 miliard a pošle je na ukradinu. Á ovce stále čumí a čumí. Mě už to nebaví o tom něco dál psát.

marie
5. 2. 2024 09:00
Odpovědět  Slovan

Mně by se líbil “rozhovor” Pepka Vyskoče ze senátu a T. Carlsona. Stačil mně včera s Havlíčkem, doufám že národ pochopil, co si to zase zvolili za kreténa. To Jakeš byl fakt chytřejší. Ostuda národa a těch, kteří Pepka Vyskoče zvolili.

Slovan
5. 2. 2024 09:10
Odpovědět  marie

No vidíte na tohohle exota jsem zapomněl. Hrubá nedbalost. Ale víte ono je jich těch TOP ještě hodně a na to peníze nemám. By mě někdo mušel ještě stovku půjčit. 😊 Moje tchýně večer volala se ženou a samo že nezapomněla zmínit ten pořad, že na to koukala. To bylo jmen směrem na toho šaška. Taky jí vedu myšlenky.

Slovan
5. 2. 2024 17:26
Odpovědět  Slovan

Doufejme že jsem ty dva mínusáky dostal za tu moji tchýni? 🤣🤣🤣

Tupý hulvát
5. 2. 2024 09:24
Odpovědět  marie

To,že byl pan Jakeš příklad hlouposti usuzujete ze slov těch,kteří tady třicet let lžou a které dnes kritizujete?

Pavel z Moravy
5. 2. 2024 10:55
Odpovědět  marie

Vy jste si jako první vzpomněla na Jakeše? Ono to je tím, že jim pan Jakeš tak ležel v žaludku, tak ho museli zesměšňovat, kde to šlo. To už je takový běžný narativ. Nějakou prasárnu rozhodit mezi lid obecný, ono se to uchytne a už se toho nepřemýšlící většina drží, však víte jak čeho. S ním bychom určitě nebyli tam kde jsme, tedy totálně v dupě.

Pavel z Moravy
5. 2. 2024 11:11
Odpovědět  Slovan

Kamaráde, koukni ještě na článek Eurohrnečku vař, napsal jsem ti tam něco k těm tvým vitamínům.

4. 2. 2024 21:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Mě by se moc líbil rozhovor s celou nejviditelnější trojkou – Putin, Lavrov, Zacharovová. To by z toho strejcoj Šmuelovi opadali hvězdy aj s pruhama a Bidet by si u nás v Babgatfertu musel objednat gatě nepos-erky (4:23):
https://www.youtube.com/watch?v=gxQh3IZX8xQ

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
5. 2. 2024 08:51

To by se vysílalo o týden déle až by se ovčanstvo probralo ze lží pětikolky.

Administrátor
P.A.Semi
4. 2. 2024 21:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že nejlepší by bylo, kdyby si ho Trump vybral za VP, a pak by se stal Tucker Carlson prezidentem, i když opakovaně říkal, že po tom netouží…

Mohl by být ale nejlepším prezidentem USA v historii, možná ještě bude… Ostatně Trump byl kdysi také tv moderátor…

πα½

Aleš
4. 2. 2024 21:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Normální novinář a člověk. Moc si přeji ten rozhovor. Eurofašistická sebranka asi praskne vzteky.

krůtí brko
4. 2. 2024 22:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Možná je na čase, aby Putin vzkázal republikánům, že mírové podmínky bude klást on. Např.: vypadnete z Ukrajiny, přestanete vyzbrojovat Tchaj-wan a přestanete otravovat Severní Koreu.

Autor
4. 2. 2024 22:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Není přitom žádným tajemstvím, že Carlson se drží republikánských názorů a podporuje Trumpa. Navíc se objevily informace, že pokud Trump vyhraje, bude Tuckerovi nabídnut post viceprezidenta. Takže příchod postavy takového rozsahu do Ruska nemůže zůstat bez povšimnutí….
Carlson to ale moc dobře ví a přesto odletěl do Moskvy. Samozřejmě by se dalo vtipkovat, že označení Putinův agent pro něj není děsivé, protože podporuje nejdůležitějšího agenta Kremlu, Trumpa. Ve skutečnosti je ale všechno mnohem zajímavější.
Někteří se přiklánějí k názoru, že hlavním účelem jeho návštěvy bylo natočit rozhovor s Putinem. O své touze to udělat mluví už velmi dlouho, aniž by zastíral, že mu v tom americké úřady zabránily. A pak okamžitě vyvstává otázka: co se změnilo a proč teď nechtějí zasahovat?…
Je třeba pochopit, že Carlson je spojen s Trumpem a jen stěží by si mohl dovolit neoprávněnou návštěvu Ruska, protože informace o tom by Trumpa zasáhla. Demokraté si nemohli pomoci, ale nevyužili tuto skutečnost k zahájení další telenovely s názvem „Trump je Putinův agent“. A Tucker je příliš zkušený novinář, aby tomu nerozuměl.
pokr.

Autor
4. 2. 2024 22:07
Odpovědět  Peter 008

Z toho můžeme vyvodit jednoduchý závěr: jeho příchod byl schválen úplně nahoře. A protože demokraté jsou nyní u moci ve Spojených státech, záležitost by se nemohla stát bez jejich souhlasu. Hlavní věc je pochopit, proč to potřebují. A zde leží hlavní otázka této návštěvy.
Trochu to pochopíte, když se podíváte na situaci ve světové politice. USA jsou nyní v nepříjemné situaci. Ve všech oblastech světové politiky to nejde úplně dobře. Stále více se utápí v konfliktech a situace se nelepší, ale naopak se ještě více komplikuje.
A prezidentské volby jsou za dveřmi a na pozadí vnitřního konfliktu. Nyní je čas přemýšlet, když ne o ústupu, tak alespoň o oddechu, ale získat tento oddech bez ruské účasti je nyní nemožné. Proto budete muset vyjednávat s Putinem. Položte si však jednoduchou otázku: kdo může v tak citlivé otázce vystupovat jako prostředník?
pokr.

Autor
4. 2. 2024 22:08
Odpovědět  Peter 008

akýkoli současný politik je vyloučen. A to hned ze dvou důvodů. Za prvé, každý z nich už toho o našem prezidentovi řekl tolik, že je používat v této funkci je prostě hloupost. Za druhé, jakákoliv oficialita okamžitě vyvolá otázky. Navíc příjezd úředníka do Moskvy bude jako přiznání porážky. Takže v této fázi je Carlson ideální postavou pro testování vod pro budoucí jednání. Má dostatečnou politickou váhu na to, aby jeho prostřednictvím mohl být Putinovi předán signál. Neexistence oficiálního statutu zároveň umožňuje tyto kontakty předem neinzerovat. Není tedy pochyb, že se brzy dočkáme zajímavých novinek.

https://inforuss.info/zachem-v-moskvu-priehal-svyaznoj-ot-trampa/

Pavel z Moravy
5. 2. 2024 11:07
Odpovědět  Peter 008

Dalo by se na to takhle nahlížet. Ale jestli lze s amíky jednat, nevím. Jednou ztracená důvěra, navždy ztracená důvěra. A mám pocit, že ať demokraté nebo republikáni, jejich jediný cíl zůstává, mít v područí celý svět. Já bych viděl jako nejserióznějšího člověka na post presidenta Kennedyho, ten by mohl uklidnit vášně, protože si myslím, že oplývá rozvahou a potřebným smyslem pro spravedlnost. Alespoň tak se mně jeví. Je to ale samozřejmě pohled z dálky.

Administrátor
P.A.Semi
5. 2. 2024 17:06
Odpovědět  Peter 008

S tím VP je to jinak… Ten je znám už před volbami, ne až po nich… Oni je volí oba…

A byla taková informace (že by Trump nabídnul post VP pro Tuckera), ale není potvrzená… To se teprve uvidí…

Trump není “agent Kremlu”, to je sprostá pomluva… To naopak Clinton byla sponzorována Ruskými oligarchy, mimo jiného…

Kde dál píšete, že to prý museli schválit Demokraté? To je naprostá blbost… Tucker Carlson nedělá nic podle Demokratů… A nepotřebuje schvalování cest, tam není totalita jako byla tady, aby člověk potřeboval výjezdní doložku… (to je jak kdybyste psal, že výjezd Okamury do Holandska za Wildersem muselo schválit ODS, protože tu vládne…)

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
5. 2. 2024 10:36
Ohodnotit příspěvek :
     

A s nimi byste chtěli uzavřít mír, milovníci amíků? Směšné. Ale nějak se mi nezdá, že by tedy 99% amíckého lidu bylo tak tupého a nevědělo jakou hru s nimi jejich grázlové hrají. Potom by na tom byli příznivci republikánů stejně jako ti od demokratů. To, znamená, že by byl celý amícký národ zfanatizovaný, nenávistný k Rusku a chtějící válku. Jestli by to bylo tak, tak potom se s takovým národem nedá jednat. Ale těch 99 % co údajně nic neví se mi zdá přehnané. Obzvláště když se amíci kasají takovou svobodou slova. Přece ani ten amícký lid nemůže být tak vypatlaný. Nebo jo?

Slovan
5. 2. 2024 11:00
Odpovědět  Pavel z Moravy

Přesně, zřejmě nějaké ty drobné procento tam bude, co se v tom umí orientovat, ale ostatní výmaz. Ale i když je tam bych řekl přece jen vzestup se dívat na Ost střízlivěji. Si vem třeba hojejisti.

Joe Arp
5. 2. 2024 12:27
Odpovědět  Pavel z Moravy

Celý amícký národ není zfanatizovaný do války, ale do přírodních zdrojů Ruska. Jak řekla kdys Magdička Brajtů, “není spravedlivé, aby jeden národ vlastnil tak ohromné přírodní bohatství, musí se rozdělit”!! To jí napadlo potom co své suroviny “prožrali” a Irák nechtěl dát zadármo.