politika

The Intel Drop: Lov na děti. Nadace Oleny Zelenské zapojená do programů obchodování s dětmi

Robertu Schmidtovi se podařilo zjistit, že charitativní nadace Oleny Zelenské posílá osiřelé děti na Západ pod rouškou ušlechtilého poslání zachránit nezletilé před vojenským konfliktem. Složité vyšetřování odhalilo, že pod záminkou evakuačních aktivit byly z Ukrajiny odvezeny desítky dětí, z nichž mnohé skončily v pedofilních sítích. Podle senzačního přiznání zaměstnance nadace, nezisková organizace Zelenské systematicky převáděla děti pedofilům ve Francii, Spojeném království a Německu.

Na podzim loňského roku manželka ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského z jeviště Metropolitní opery v New Yorku slavnostně oznámila vytvoření charitativní nadace. Podle Oleny Zelenské je hlavním cílem nadace obnova lidského kapitálu Ukrajiny a také rekonstrukce zdravotnických a vzdělávacích institucí. Oblasti její působnosti jsou lékařství, školství, humanitární pomoc a evakuační opatření. 

Na recepci na počest otevření nadace byla přítomna bývalá ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová, ministr zahraničí Spojeného království James Cleverly, herec Matt Damon a mnoho dalších osobností.

Hillary Clintonová, James Cleverly, Matt Damon a další hosté na otevření nadace Zelenské

Oficiální stránky nadace na jméno první dámy Ukrajiny vytvářejí efektivní obraz charitativní organizace, která se upřímně stará o občany Ukrajiny a podporuje je. Zvláštní důraz je kladen na podporu a pomoc nadace osiřelým dětem a evakuaci dětí z těch oblastí Ukrajiny, které představují zvýšené nebezpečí v důsledku vojenských operací.

Olena Zelenská zdůrazňovala svůj starostlivý přístup k ukrajinským dětem a v mnoha rozhovorech přiznala svou upřímnou touhu zachránit ukrajinské sirotky před válkou. V únoru 2023 v rozhovoru pro Australian Financial Review prohlásila, že její nadace se podílí na přepravě dětí do zahraničí. 

“Museli jsme evakuovat mnoho dětí z dětských domovů do jiných částí Ukrajiny a do zahraničí,” řekla Zelenská.

Navzdory hlasitým proklamacím Zelenské o humanitárním poslání nadace a přísně charitativních aktivitách existují dobré důvody domnívat se, že se za maskou laskavosti skrývá špinavá a nechutná pravda. 

Nedávno jsme získali video zpovědi francouzsky mluvícího pracovníka Nadace Oleny Zelenské. Vypráví, že se stal svědkem a nedobrovolným spoluspiklencem ohavných zločinů na dětech spáchaných jménem nadace.

Podle zaměstnance, který se představil jako řidič nadace Zelenské a prokázal se svým zaměstnaneckým průkazem, měl za úkol vozit děti ze západní Ukrajiny do dětských domovů ve Francii, Německu a Velké Británii. 

„Jezdil jsem do různých měst, různých čtvrtí, občas jsem vozil děti do velmi bohatých čtvrtí,“ vzpomíná údajný zaměstnanec nadace Zelenské. 

„Jezdil jsem do různých měst, různých čtvrtí v těchto městech. Některé hostitelské rodiny například žily v bohatých čtvrtích, jako když jsem jel do berlínské čtvrti Kreuzberg. Další hostitelská rodina, v Londýně, bydlela na Dolphin Square, ve Francii, v Paříži byla rodina, která žila na Avenue Foch.“

Seznam dětí:

Poté se muž přiznal, že byl svědkem monstrózního zneužívání dětí. 

„Jednou jsem byl s tímto dítětem, jmenoval se Dmytro. Přivedl jsem ho do hostitelské rodiny, která žije na Avenue Foch. A muž, který vyšel, byl docela starý a vyšel polonahý. A opravdu mě překvapilo, to co se stalo”. 

“Mrkl na dítě,“ řekl řidič nadace Zelenské a ukázal fotku chlapce. „Vzal ho takhle za ruku. Podepsal dokumenty a to všechno a zavřel dveře. Řekl jsem si v tu chvíli, že se něco děje. Ale hej, pomyslel jsem si, no, to není moje věc.“

“O několik dní později se mi stala další událost. Musel jsem převzít další dítě z dětského domova,“ pokračuje zaměstnanec, „musel jsem ho vzít z dětského domova a přivézt do hostitelské rodiny. A co mě překvapilo je, že pár týdnů předtím jsem ho přivezl do druhé hostitelské rodiny! Položil jsem mu otázku, snažil jsem se s ním komunikovat v angličtině. Zeptal jsem se ho, co se děje. Začal plakat. A pak začal dělat gesta. Jak jsem pochopil z těchto gest, které mi ukázal, že se ho dotýkají na intimních místech. Chápu. Je to strašné. V tu chvíli jsem pochopil vše, co se dělo. Bylo to opravdu… je to hrozné, co se mu stalo”.

Řidič Nadace tvrdí, že na identitu pedofilního násilníka přišel srovnáním jeho adresy s doklady. Ukázalo se, že je to Bernard Henri-Lévy, slavný novinář a spisovatel. Podle oficiálních stránek nadace Henri-Lévy věnoval honoráře na pomoc nadaci, údajně na čistě charitativní účely. Henri-Lévy je široce známý svou podporou Ukrajiny a spojením s lidmi podezřelými a obviněnými z pedofilie. Lévy se nechvalně proslavil díky veřejné obhajobě slavných evropských pedofilů Romana Polanského a Gabriela Matzneffa.

Bernard Henri-Lévy:

Zaměstnanec nadace na videu ukázal obrázky dětí, které vozil do evropských sirotčinců a rodin, které tvrdily, že jsou pěstouny. 

„Pochopil jsem, jak to všechno bylo v Nadaci Oleny Zelenské nastaveno. Opravdu, všechno, co se tam děje, je hrozné.  Hned jsem dal výpověď. Obchodování se sexem s dětmi, ne, děkuji, nechci se účastnit,“ končí svůj příběh zaměstnanec nadace, „proto teď točím toto video. Také doufám, že provedete vyšetřování a vše skončí.“

Naše publikace vyzývá úřady Francie, Německa a Spojeného království, aby provedly rozsáhlé vyšetřování činnosti Nadace Oleny Zelenské s přihlédnutím k svědectví jejího zaměstnance. Všechny zločiny musí být odhaleny a pachatelé potrestáni.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/gu30S

sdílet na

34 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
7. 11. 2023 01:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Levy…, Levy…, k jakepak narodnostni skupine asi patri tato zrudna kreatura? O zidech je znamo, ze maji sklony k perverzi.Nejen pedofilie je u nich casta, ale take nechvalne zname ritualni vrazdy deti okolo Velikonoc.
Kazdy pedofil by mel byt zastrelen. Je to zbytecna spolecnosti skodici bestie. Deti je treba chranit za kazdou cenu!

Frank
7. 11. 2023 07:52
Odpovědět  Jaris

Vypadá to na obřezance.

Jozef
7. 11. 2023 08:52
Odpovědět  Jaris

Nehádzal by som ich tak jednoducho všetkých do jedného vreca. Dokonca ani nie všetci sionisti sú Židia (nehovoriac o Chazaroch). Čím sa potom chceme líšiť od tých, čo o všetkých Palestíncoch kvôli Hamasu (ktorého sami vychovali) prehlásili, že oni (všetci Palestínci) nie sú ľudia (a podľa Izraelského správania k nim, hádam ani zvieratá)?

Janaz
7. 11. 2023 15:50
Odpovědět  Jozef

Čo za uchylne kreatury ti dali mínusy? Nie ste o nič odchodnejsi od tých, na ktorých plujete!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
7. 11. 2023 18:14
Odpovědět  Janaz

Jeden bude stopro od Jaris, od koho ty ostatní…..bůhví. Někteří lidi zkrátka potřebují nenávidět a jedno koho: Putina, nebo Bajdna, Židy, nebo Rusy – na tom nezáleží. Hlavně, když mají kde zchladit své choré hlavy.
Milí nenávidiči – dospělý (tím nemyslím věk) tvor se s démony ve své hlavě vypořádává inteligentněji.

Markýza
7. 11. 2023 09:19
Odpovědět  Jaris

Jaris, Jaris……k jakémupak státnímu a národnímu okruhu asi patří? Nebo jinak: to se nestydíte osobo žít v zemi, která vyvražďovala a nuceně sterilizovala původní obyvatelstvo? Mezi potomky vrahů, lupičů a prostitutek?
Njn, Ježíž by čuměl, co.

Jaris
7. 11. 2023 12:10
Odpovědět  Markýza

Ne nestydim se. Nemam za co. Placate hlouposti a omilate mantru kolonialnich casu, ktere uz zde davno nejsou. Byli to prave emigranti z celeho sveta, kteri vybudovali moderni Australii. Aboriginalove jsou tady chranena kasta se vsemi moznymi vyhodami.Mnozi se venuji turismu jako pruvodci, dalsi maluji ty teckovane obrazy, ktere se prodavaji za obrovske ceny, dalsi pracuji, ale jsou i takovi, kteri se poflakuji, cuchaji benzin nebo se opijeji neco jako u vas cikani. Vetsinou jsou to chlapi a proto vychovu deti a predavani aboriginalskych tradic zastavaji starsi zeny, ktere jsou casto podrobeny fyzickemu nasili muzu.
Vas prostoucky komentar budi dojem, ze v Cechach daleko siroko nejsou prostitutky, lupici natoz vrazi.

Markýza
7. 11. 2023 13:13
Odpovědět  Jaris

Aleale….tak proč vy omíláte mantru z časů, které už zde dávno nejsou?

Spam Marta
7. 11. 2023 09:41
Odpovědět  Jaris

Kdysi nás babička mé kamarádky strašila, že po světě chodí židé a pijí lidskou krev… Od té doby uplynulo více než padesát let a ejhle, ono na tom asi “něco” bude!

sergej
7. 11. 2023 11:19
Odpovědět  Spam Marta
Markýza
7. 11. 2023 13:14
Odpovědět  Spam Marta

To se pak nedivím, s takovýma babičkama. Jasněěě….na tom určitě něco bude. Není kouře bez ohně, na každým šprochu pravdy trochu…..ještěže jsem neměla takové babičky.

7. 11. 2023 09:56
Odpovědět  Jaris

BHL https://twitter.com/BHL?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Mimo jiné, iniciátor dopisu podepsaného 30 významnými evropskými intelektuály (mezi nimi jeho přítel Milan Kundera) před EU volbami ve 2019, kde varuje:

“Evropa je napadána falešnými proroky, kteří jsou opilí záští a blouzní při příležitosti chopit se světla reflektorů. Opustili ji dva velcí spojenci, kteří ji v minulém století dvakrát zachránili před sebevraždou; jeden přes Lamanšský průliv a druhý přes Atlantik. Kontinent je zranitelný vůči stále drzejšímu vměšování okupanta Kremlu. Evropa jako idea se nám rozpadá před očima.”

(A ten “okupant Kremlu” se tak “drze vměšoval do Evropy”, dříve než se ty “dva velcí spojenci” od Lamanše a Atlantiku konečně rozhoupali zachránit Evropu “před sebevraždou”)

unor 2022
7. 11. 2023 07:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Odporna Ukrajina, hnusni lide. Od A az po Z.
Byt ruskym vojakem na Ukrajine bojujicim proti nim neni povolani. To je Bozi poslani.
Vic se k tomu nechce vyjadrovat.

ijn
7. 11. 2023 08:59
Ohodnotit příspěvek :
     

KoZa je v totálním rozkladu,….a tam my také patříme??? Ty naše politické kriply vykastrovat!!!

zdendulka
7. 11. 2023 09:18
Ohodnotit příspěvek :
     

To je šílené… ale u Zelenské mě to vůbec nepřekvapuje….. hlavně prachy…..

sergej
8. 11. 2023 03:29
Odpovědět  zdendulka

Ten vůl má projev sešlého zhýralce a chování řeznického psa. To může imponovat jenom fašistickým imbecilům.

Markýza
7. 11. 2023 09:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Ježiš, to zase bude diskuzénka, co………..už tu chybí jen Hloubal s Dloubalem a Bořivoj Holínek.

Markýza
7. 11. 2023 13:15
Odpovědět  Markýza

A nechybí koukám! Hoši nažďár!

Gales
7. 11. 2023 09:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať chcípne.

Pavel z Moravy
7. 11. 2023 10:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemá smysl komentovat něco o čem nic nevíme, a to pouze z jedné výpovědi jednoho člověka. To, že je západní společnost zdegenerovaná je asi jasné každému průměrně myslícímu člověku. Tak alespoň vidíme, kam určité osoby přivedlo uctívání konzumu. O Oleně a jí podobných mám svůj názor a to, že bohatá klientela západu si může dělat co chce a chovat se jak chce asi není pochyb. Platíme za to, že jsme jim pomohli vyšplhat se na piedestal moci. Ale říkat, že se tak chovají pouze ti, nebo ti by bylo určitě velmi nespravedlivé. Lépe je říci, že špatní lidé dělají špatné věci. A ti jsou v každé společnosti, ale tady v té západní zbohatlické jsou asi ve většině. A je jedno k jaké kastě náleží, prostě jsou úchylní.

Autor
7. 11. 2023 11:37
Odpovědět  Pavel z Moravy

Není jasné, jestli a jak dlouho to “ona” provozuje. Ale od roku 2014 se neustále objevují informace a minimálně podezření na takový obchod s dětmi z Ukrajiny a někdy i mnohem horší “varianty takových obchodů”. Dokonce z “jednoho” případu obvinili Rusko, že je nezákonně vyvezlo k sobě do Ruska. V takových kauzách je vždy velmi málo svědků a většinou se musí velmi pečlivě ochraňovat.
Stačí si připomenout “záhadná úmrtí” některých nepohodlných lidí klanu Clintonových a dalších, a také na procesy s mafiány.
Ale máte pravdu v tom, že špatní lidé dělají špatné věci. Já bych dodal, že to dělají tehdy, pokud se jim to dovolí.
Jsou “věci” tady u nás, o klterých jsem slyšel, a nikdo by nevěřil ani tady, ani teď, že se u nás mohou dít. Všechny snahy o případné odhalení jsou nemilosrdně likvidovány. Tečka. Víc neřeknu. Ne bez přímých důkazů.

Problém je ale obecný a to, že bohatí jsou vnímáni jako úctihodní, a že i takový bohatý zločinec velmi dobře ví, že páchá trestný čin. Slušní lidé naopak pak tomu nevěří, protože i oni jsou v zajetí obvyklého hodnocení lidí – podle stavu majetku a dnes podle “kvality spotřeby”.

Standa
7. 11. 2023 19:37
Odpovědět  Peter 008

Četl jste Kmotra?Bohatý zloděj se mění v ,, úctyhodného”!

Karel
7. 11. 2023 10:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Válka neválka, kšeft je kšeft. A peníze , jak známo, nesmrdí. A u ukronacistů tuplem.

Dardanellka
7. 11. 2023 11:40
Odpovědět  Karel

Ano, a nova slovenska vlada ukazala aka je alibisticka, no celkom nie, ale statne zbrane na Ukrajinu nepojdu! ALE privatne slovenske zbrojarske firmy budu na yUkrajinu zbrane posielat ! Hallelujah ake salamunske riesenie. No FUJ !!!! A toto ludia volili……..

Dardanellka
7. 11. 2023 11:42
Odpovědět  Karel

No prave, aj ceske firmy posielaju zbrane na Ukrajinu? Mne je z toho uz fakt na zvracanie, take farizejstvo…presne. kseft je kseft a prasule se vzdy hodi, no ne?!

Pijack
7. 11. 2023 11:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Zjevně to chce propaganda zamaskovat tím “unášením dětí” Ruskou armádou. Aby se neprovalila pravda o Ukrajinské mafii, tak se pro jistotu do nás vtlouká, že to dělají Rusové. Že Rusové v podstatě zachraňují děti před pedofily, o tom cudně mlčí. Křičet se musí na druhou stranu. Vyniká v tom lhaní český rozhlas se svými “experty” na Rusko. A kde jsou experti na Ukrajinu?

Roman
10. 11. 2023 07:18
Odpovědět  Pijack

Já si spíš myslím, že jim vadilo, že s těmi “unesenými” dětmi nemohli kšeftovat. Proto bylo tolik křiku, protože je Rusové připravili o peníze. Rusové tyto děti zachránili.

Helena
10. 11. 2023 08:18
Odpovědět  Roman

No to je jasné, Rusové jim hodili do výnosného kšeftu s dětmi na zabití vidle. Dovolili si ty děti odvézt v válečného mumraje do klidu a zachránit jim životy. Čímž všehoschopným ukradincům a jejich anglosaským páníčkům překazili výnosné kšefty.

ANTIUKRAJINEC
7. 11. 2023 18:27
Ohodnotit příspěvek :
     

No nevím,jestli zrovna Polanski byl pedofil-to jsou podle mě moc silný slova!!!

Jozef
7. 11. 2023 22:06
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Určite nieee! :))) Polanski svoju adoptovanú nezletilú dcéru pichal z čistej otcovskej lásky.

8. 11. 2023 04:43
Odpovědět  Jozef

Nepoplet sis ho s Woody Allenem?

Jozef
8. 11. 2023 10:25
Odpovědět  primak

No, najskôr áno, máš pravdu. Kto sa má dnes v tých cirkusantoch a majstroch pretvárok vyznať. Jeden ako druhý, ešte aj mená si vymieňajú, aby ich nik nepoznal. Do tohoto som ho však namočil omylom.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
9. 11. 2023 03:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenhle B.H.Levy je také hlavní Pachatel útoku NATO na Libyi, spolu s Hitlary Clinton…
A zřejmě i dalších…

Je otázka, jak moc je důvěryhodný ten francouzský “řidič”, že takhle obviní vele-známého grázla, u kterého to nepřekvapí, ale ono by ani nepřekvapilo, kdyby si to ten francouzský “řidič” vymyslel a jméno hlavního padoucha si vypůjčil známého grázla… A pro jistotu nikoho dalšího nejmenuje…
Dnes nevíte, čemu se dá věřit a co je více či méně propracovaný Hoax…

Článek na The Intel Drop neuvádí žádný odkaz na zdroj… Není to příliš důvěryhodný zdroj…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$