politika

Tajemník Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny o genitáliích členů NATO

Trosky, které údajně patří ruskému bezpilotnímu letounu, byly podle rumunské stanice Antena 3 CNN nalezeny v Rumunsku. To znamená, že mluvíme o ruském útoku na NATO. Propagandisté ​​na CNN začínají překrucovat zprávy.

U obce Plauru, kterou od ukrajinského přístavu Izmail odděluje pouze řeka Dunaj, byly údajně nalezeny trosky ruského UAV. Rumunský ministr obrany Angel Tîlvăr osobně místo navštívil a informaci potvrdil novinářům. Ukrajina o dopadu ruského dronu na rumunské území informovala už v pondělí, ale Rumunsko to popřelo.

V Kyjevě se okamžitě ozval křik o článku 5 NATO a v důsledku toho o třetí světové válce a dokonce jaderné válce. 

A zde je důležitá jedna okolnost: dříve rumunské ministerstvo obrany, rumunské ministerstvo zahraničí a sám prezident Rumunska tvrdili, že území země nebylo zasaženo ruskými drony při útoku na ukrajinské říční přístavy. Kyjevský režim ale přesvědčil Bukurešť, aby změnila svou rétoriku – v naději, že Rusko zastaví útoky na ukrajinská vojenská zařízení. 

Tuto noc byly mimochodem znovu hlášeny útoky na Izmail, Kiliji a Reni. 

Ruské ministerstvo obrany potvrdilo, že ruské vzdušné síly zasáhly výcvikovou základnu sabotážních skupin Ozbrojených sil Ukrajiny na Ukrajině, nikoli v Rumunsku. 

Tajemník Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov byl v této souvislosti otevřeně hrubý vůči zemím NATO, které, jak sám řekl, se ‘zdají být impotentní a nejsou schopny adekvátně reagovat na pád ruských dronů na jejich území’. 

Dále – přímá citace o genitáliích členů aliance: ‘Nemáte koule. A pokud ano, pak jsou zjevně uvařené naměkko’.

sdílet na

14 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
6. 9. 2023 21:03
Ohodnotit příspěvek :
     

No, však se dočká, až mu ty jeho koule nacpou tzv. ukrajinci po porážce Bandestánu do tlamy.

Mike
6. 9. 2023 22:37

Bych se nedivil, kdyby ty trosky dronu sesbírali a v noci s nima potají přeplavali Dunaj, aby hned příští ráno mohli vyřvávat, že Rusko napadlo stát NATO. Připomíná mi to fotbalového útočníka, který ve vápně zakopne o vlastní nohu a začne se dožadovat penalty a běda, jestli ji sudí nepískne.

7. 9. 2023 00:14
Odpovědět  Mike

Kdoví, čeho to vůbec jsou trosky.

Gales
7. 9. 2023 10:26
Odpovědět  Mike

Jistěééé. Taky bych se k tomu přiklonil.

Markýza
7. 9. 2023 10:31
Odpovědět  Gales

Rumunský prezident včera veřejně a otevřeně prohlásil že žádné ruské trosky v Rumunsku nemají a Rusko tam nedostřelilo.

7. 9. 2023 15:42
Odpovědět  Markýza

Jenže včera už udělal půlobrat.

Markýza
7. 9. 2023 16:05

Fakt? Amíci zatlačili, jo?

Markýza
7. 9. 2023 10:32

Pěkně ztrácejí nervy, co. Napřed Kuleba ať KoZa zavře hubu (doslova, bylo to tam slyšet) a jde si pěkně bojovat na Ukrajinu sama, teď tenhle………..

6. 9. 2023 21:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Vyzobáno z https://tsargrad.tv/

V Kyjevě zahřměly exploze.  … “V několika čtvrtích starověkého ruského města 🙂 , dočasně obsazeného … se ozvala série výbuchů. 

A teď zajímavý detail.

Mluvil jsem s vedoucím organizace korejských válečných veteránů. Říkám: “Co jsou Korejci?”. Říká: “50 000 speciálních jednotek na plný úvazek je připraveno k odeslání.” … Čína by také měla dát souhlas Severní Koreji, aby vytvořila nějakou soukromou vojenskou společnost s 500 000 (překlep? nevím) zaměstnanců, kteří by pro nás mohli pracovat.

To znamená, že 50 tisíc vojáků severokorejských speciálních sil je připraveno připojit se k ruským jednotkám v zóně speciální operace. Pro Západ a Ukrajinu je to důvod k vzrušení a to vážný. …  Rusko a Severní Korea je mohou dobře držet, protože země se netají tím, že jsou připraveny spolupracovat v mnoha oblastech.
,,, naše síly se nesnaží udržet linie do posledního, ale snaží se … a stáhnout se do výhodnějších pozic. I kdyby Ukrajinci prolomili první obrannou linii, ruští vojáci ustoupí do druhé.

Během těchto tří letních měsíců byla vybavena čtvrtá a někde i pátá. Proto zde není třeba hovořit o nějakém kolapsu frontové linie…

7. 9. 2023 03:15

Tak to není překlep – skutečně korejská půlmilionová “soukromá armáda”.
Ha! ha! ha! Kuchtík se musí na tom Věčným vandru (pokud se tedy na něj vydal, žejo) za břicho popadat!
KoZa se děsila jeho 50 000 “soukromých” bojovníků, tak to si teď z toho desetinásobku korejských “soukromníků”, nádavkem k 50 000 speciálních jednotek, zese.re rohy i s kopytama!

“Podle novináře by Čína měla dát Pchjongjangu povolení k založení soukromé vojenské společnosti. Bude sestávat z přibližně půl milionu zaměstnanců a všichni budou moci „s námi spolupracovat“.

https://tsargrad.tv/news/kak-udalili-generala-surovikina-i-kakuju-rol-v-svo-sygraet-kim-chen-yn_861898

Tak jsem zvědav, co v té rusko-korejské kuchyni od 11 do 13 září Gosudar s Kimem upečou pro KoZu za ňamku. Hádám, že se teď stanou hnědý pantalóny velice módními, jak si toho možného důvodu povšiml onen tzv. ukrajinec ve své rozumné otázce stran hnědých kaťat skřeta.

Frank1
6. 9. 2023 21:22
Pavel z Moravy
7. 9. 2023 09:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Nu, jsou ti banderovci teď skuteční vládci Evropy. Nu, ono když tuhle profláklou Evropu řídí tito Podivní lidé, není se ani čemu divit. Nu ale v jednom se ten Ukrajinec nespletl, ráno třeba ti evropané koule mají a večer už ne, záleží jak se vyhajají.

Miro 2
7. 9. 2023 11:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinslému vedení začínají téct nervy a je to pochopitelné. Podzim a zima je na spadnutí, ukrajinské bláto nesvědčí těžké vojenské technice a protiruská ofenzíva neprobíhá tak, jak bylo KoZa očekáváno. Přestože byly do Ukrajiny nality ohromné finanční prostředky a předány spousty nejlepších zbraní NATO se nedaří usko dostat do kolen. Ukrajinské vedení svádí své neúspěchy na pozdní dodávky některých zbraní a ještě sprostě tento nevděčník za pomoc nadává. Tvrdě si každou chvíli vynucuje zapojení NATO do přímé války s Ruskem. Dobře tak. To má KoZa za to, že Ukrajině pomáhá. Když se nedaří, tak se prostě nedaří. KoZa zatím nechápe, že ač se snaží jak jen může pomoci Ukrajině, ve válce s Ruskem prohrává, přičemž Rusko ekonomicky posiluje a EU upadá. Arogance a tvrdošíjnost Koza je neskutečná a proto musí dostat za vyučenou se všemi důsledky bohužel i pro nás. Teď už je zřejmé, že záměr KoZa dostat Rusko na kolena a izolovat ho od světa se nezdařil. Česká republika, která si zakládá na tom, že je součástí západu a jeho kultury dnes stojí na špatné straně světového dění a upadá.

10. 9. 2023 17:47
Ohodnotit příspěvek :
     

pokus  Markýza