politika

Steven Seagal: “Zemřu za svého prezidenta”

Steven Seagal vyjádřil připravenost osobně bojovat za Ruskou federaci v rámci Speciální vojenské operace

Zvláštní zástupce ruského ministerstva zahraničí pro rusko-americké humanitární vztahy poznamenal, že „bude-li potřeba, zemře za svého prezidenta Vladimira Putina”.

MOSKVA, 10. října. /TASS/. Steven Seagal, zvláštní zástupce ruského ministerstva zahraničí pro rusko-americké humanitární vazby, uvedl, že bude-li potřeba je připraven bojovat na straně Ruské federace ve speciální vojenské operaci na Ukrajině.

„Druhý den [po zahájení speciální operace] jsem napsal dopis a ujistil se, že se s největší pravděpodobností dostane k prezidentovi, a v dopise jsem mu napsal, že teď uvidíme, kdo jsou naši skuteční krajané, kdo jsou naši přátelé a kdo jsou naši nepřátelé. Já budu na straně svého prezidenta a budu bojovat na straně svého prezidenta,“ uvedl Seagal ve svém dokumentárním filmu „Ve jménu spravedlnosti“, zveřejněném v mediální platformě Smotrim.ru.

Seagal dodal, že „bude-li potřeba, zemře za svého prezidenta”. 

https://tass.ru/politika/22093997

Americký herec s ruským občanstvím je přesvědčen, že Rusko zvítězí nad Ukrajinou, protože „naší hlavní silou je, že máme pravdu“.

Hlavním důvodem, proč vyhrajeme, je to, že máme pravdu. Samozřejmě máme ty nejlepší vojáky, zbraně a vojevůdce. Ale naše největší síla je nakonec v tom, že máme pravdu – řekl Seagal.

V dokumentu „Ve jménu spravedlnosti“ Seagal ukázal, jak se setkal se zajatými bojovníky Azov.

Zajaté ozbrojence národního praporu „Azov“ v kolonii v Jelenovce navštívil americký herec a režisér Steven Seagal, který zastává post zvláštního zástupce ruského ministerstva zahraničí pro humanitární vztahy mezi Ruskem a USA. Návštěva se uskutečnila v rámci přípravy dokumentárního filmu o speciální vojenské operaci na Ukrajině „Ve jménu spravedlnosti“.

Komunikace s ukrajinskými ozbrojenci probíhala přes mříže vysokého plotu. Zveřejněné záběry ukazují, že těla zajatců jsou pokryta tetováním nacistického a nacionalistického charakteru.

Když se ozbrojenců zeptali: „Víte, kdo je před vámi?“, přikývli, že ano.

Chovají se k nám dobře, docela dobře. Není co vytknout. Myslím, že podmínky jsou přijatelné – řekl jeden ze zajatců na videu.

Steven Seagal se jednoho z militantů zeptal, jestli se chce vrátit domů. Ten přiznal: “Sním o tom.”

Tento rozhovor a další záběry budou později zahrnuty do dokumentu o SVO, na kterém Steven Seagal v současné době pracuje.

 

https://1url.cz/F1VeV

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
29 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
JoFa
10. 10. 2024 20:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Natočí si videjko s Ukrajinskými nacistami a zase si bude točiť tie svoje americké Holywoodske sračky.
Ak chce zomrieť za prezidenta a ešte Putina, tak je to hňup, ktorý netuší čo vsádza. Ale to som u Američanov zvyknutý. Kilo mluvy sr aček a skutek utek.
Viete že Šimon Peter povedal to isté, že položí aj život za Krista? Ten mu odpovedal, že ho 3 x zaprie než kohút zakikiríka. Aj bolo tak..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
10. 10. 2024 20:39
Odpovědět  JoFa

https://www.usatoday.com/story/life/people/2018/10/04/steven-seagal-walks-out-interview-after-sexual-assault-questions/1528460002/
https://refresher.sk/48973-Dalsi-herec-obvineny-zo-sexualneho-obtazovania-Steven-Seagal-si-pred-hereckinou-tvarou-rozopol-zips-na-nohaviciach
Seagal je presne typ, ktorý si užíva život… Toto ho.no položí svoj život za Putina?
Puťko musí byť úplný trottel, keď na tieto sračky verí a vy čo tomu veríte tiež.

10. 10. 2024 21:52
Odpovědět  JoFa

Budu ti říkat smradoch. Kam strčíš rypec, tam to zasmradíš.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
11. 10. 2024 10:08

Vůbec ho neber v potaz, ten človíček vidí pouze sám sebe. To co předvádí není již ani ubohé. Nechci být sprostý.

Tupý hulvát
11. 10. 2024 09:21
Odpovědět  JoFa

Ty musíš být opravdu blb, když těm slepicím věříš, když se ti to hodí.Proč ho po sedmi letech neodsoudili, notabene když je to “ruský šváb”Ty budeš pěkný hajzl a ne blb.

Sokrates
10. 10. 2024 20:40
Odpovědět  JoFa

Odporní bratři Kličkové a jejich synové nikdy nepůjdou bojovat za Ukrajinu a to je to jejich povinnost. Ti zmetci ještě od začátku vyzývají celý svět at´ za ně jdou bojovat.

JoFa
10. 10. 2024 20:45
Odpovědět  Sokrates

O Kličkovcoch viem jednu podstatnú vec, že ich matka ich zaviazala, že nikdy nebudú bojovať proti sebe. Ich boj proti ostatným je už o inom, ale box im vylágroval myslenie a niet sa čomu diviť ak robia to, čo robia. Možno nakoniec proti seba aj vystúpia a bude to ich koniec.

Tom
10. 10. 2024 21:14
Odpovědět  JoFa

Když se bratrů Kličkových novináři zeptali, proč proti sobě nechcou boxovat, ani když by za ten zápas dostali nadstandardní peníze? Odpověděli: maminka nám to zakázala.
Bezpochyby, moudrá žena a jejim synům je jen ke cti, že ji poslechli.

Sokrates
10. 10. 2024 21:28
Odpovědět  Tom
Tom
10. 10. 2024 21:43
Odpovědět  Sokrates

Hodnotil jsem jen a pouze vztah matka – synové. Synové matka. Za žádné peníze neporušili slib a to a jenom to jsem obdivoval.

Jarek
11. 10. 2024 11:36
Odpovědět  Tom

No bylo to jinak , jeden byl mizerný boxer a druhý byl vymazlován německou boxerskou federací ,která mu tolerovala nesportovní fauly a manipulovala tak hodnocení zápasů aby “měli šampiona”. Max Schmeling by si nad ním jen odplivl.

Jarek
11. 10. 2024 11:33
Odpovědět  JoFa

A celý svět o nich ví to, že jeden byl mizerný boxer se spoustou porážek a jen se snažil trochu zviditelnit ve stínu svého bratra a ten druhý “zářil” jen v boxerských utkáních v německu.Pokud vyjel ven vždy dostal nakládačku. V německu mu totiž tolerovali jeho zbabělý styl boxu , kde se bál rány a neustále se lepil rameny na svého soupeře a tlačil. Všude jinde byl za napomínán a ve férovém boji poražen. Byl to šašek vytvořený německem.

Jara
11. 10. 2024 16:33
Odpovědět  Jarek

Už to přešlo do roviny o ničem,Úplně se ztratil Steven. A ten bude pořád jeden z nejlepších herců a lidí Ameriky. Komu čest ,tomu čest a sláva. Vybral si dobře.

JoFa
11. 10. 2024 18:11
Odpovědět  Jarek

Glorifikujete tu šaška z Ameriky, ktorý vypľuje klamstvo, že položí život za Puťka, ale Klička, ktorý v boxe čosi dokázal, na toho pľujete… Vám Čechom nie je pomoci, vy si to kde ste, zaslúžite. Vám stačí len klamať a hovoriť, čo chcete počuť.
Ak by ten americký šašo chcel pre Putina niečo urobiť, tak by už dávno niečo aj urobil a nemusel ani položiť svoj život. Mohol trénovať ruskú armádu, špecialne jednotky, a možností je viac… Okrem veľkohubých vyjadrení neurobil nič, podobne ako ožran Depardieu, upratal sa do Ruska aby mal pokoj od vlády a finančníkov.
Položiť život za niekoho, je úplná oddanosť ak to dopredu prezentujete a toto je Seagal? Vám tu asi mnohým dosť prepína. Položiť život za vlasť, za kamaráta, za hocikoho v životohrozujúcej situácii je hrdinstvo, ale ak to niekto hlási dopredu, tak to chce gule. Tie Seagalove sú len na plátne… Toľko Rusov už padlo, aj Ukrajincov čo nechceli a museli a vy tu vynášate do neba amerického herca? Já mám z vás dosť.
Môj koment nie je smerovaný priamo pre Jarek ale všetkým hlupákom okolo. Ja sa s tým čo ste mi tu popísali nestotožňujem, ale nič s tým neurobím.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Sokrates
10. 10. 2024 20:52
Odpovědět  Sokrates

Když byla ta strašně důležitá ofenzíva tak Kličko byl zase na pobytu v Praze, který jsme mu my platili. Co udělá Seagal je mě jedno. Svoji odvahu ukazuje už jen tím,že se nebojí, atentátu jako na Fica nebo Trumpa.

JoFa
10. 10. 2024 21:00
Odpovědět  Sokrates

Aká odvaha je keď mu nič nehrozí? Smrť Seagala za jeho vyjadrenia by prospela komu?
Veď to je starý niemand, ktorý okrem lámania rúk vo filme nič nedokázal a keď šaškoval ako pomocník polície, tak to bola len zase reklama.

Joe Arp
10. 10. 2024 21:08
Odpovědět  JoFa

Netrap se tím, vždyť jsi jen řadový blbec.

Sokrates
10. 10. 2024 21:20
Odpovědět  JoFa

Ukrajincům. Byl to trenér a osobní přítel největších bojovníků v historii MMA. Anderson Silva, Lyoto Machida, Alex Pereira atd.

Gaylord Jebal
11. 10. 2024 16:25
Odpovědět  JoFa

Nýmand, který žil a studoval Aikido v Japonsku 20let. Na rozdíl od dnešních “akčních hrdinů” exhibujícími před zeleným pozadím, Steven Segal bojová umění a jejich choreografii ovládá mistrně!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Nazdar
11. 10. 2024 09:22
Odpovědět  Sokrates

Klicko je druhy Zelenskij. Rany na hlavu v boxu nejsou bez dusledku.

Nazdar
11. 10. 2024 09:19
Odpovědět  JoFa

Jsi naprosty hnup. Nevis kdo to je, jaci jsou jeho predci a nevidel jsi jediny film s nim.

Tom
10. 10. 2024 20:31
Ohodnotit příspěvek :
     
    Kdyby radši mlčel, já mu to nevěřím.
Slovan
10. 10. 2024 20:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Já ho osobně neznám, tak nemohu hodnotit a lámat nad jeho vyjádřením hůl. Třeba je to čestný člověk i když je to amík.
Tady třeba jeden slovák v EU hezky utřel ty místní šmejdy.

Prichytená pri hlúposti! Leyenová stratila reč po prejave Kaliňáka.. – YouTube

Nazdar
11. 10. 2024 09:25
Odpovědět  Slovan

Lejno nedostala vcas noty co ma rikat v parlamentu na ty utoky Orbana a Slovaku. Je to jen loutka, porodni baba. Slovaci, nedejte se! Procitli jste z americkeho horroroveho snu driv jak Cehuni, drzim vam palce!

Slovan
11. 10. 2024 17:54
Odpovědět  Nazdar

👍 👍 👍

Ladislav 💤
11. 10. 2024 02:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Na to nepotřebuju Segala, abych věděl že Rusko nikdo neporazí!

Tupý hulvát
11. 10. 2024 09:27
Odpovědět  Ladislav 💤

A co , jak ten tvůj žvást souvisí s tím článkem.

Slovan
11. 10. 2024 10:15
Odpovědět  Tupý hulvát

Že ty jsi si poránu nevrznul, že jsi tak agresivní? 😊

Ladislav 💤
11. 10. 2024 15:29
Odpovědět  Tupý hulvát

Je vidět, že tvůj mozeček už nestačí a zakrněl! Ámen!