politika

Steigan: Vzbuďte se!

Steigan: Vzbuďte se! Je evropská politika vedena z blázince?

Evropští politici žijí ve světě paranoie a perzekuční mánie, kterou infikují běžné občany, uvádí Steigan. Nejprve byla důvodem šílenství pandemie, nyní je to konflikt na Ukrajině. Je čas, aby se Evropané probudili a přestali věřit lžím.

Eva Thomassen

Dá se rozlišovat mezi politikou a těmi, kdo ji řídí? Naši politici ztratili kontakt s realitou. Žijí ve světě paranoie a šílenství pronásledování. Politiku řídí narcističtí lidé u moci. S vnímáním reality, která neodpovídá realitě. Nevidí, že politika je uměním dobra. Kteří vedou válku doopravdy, ale neuvědomují si, že to, co dělají – dělají někomu, kdo jim neublížil. Politici v Norsku a ve zbytku Evropy trpí echolálií. (Echolálie je automatické opakování slov a vět, které řekli ostatní, jako druh ozvěny).

Slova vyřčená s úmyslem přimět nás k americkému megalomanskému šílenství. Jsme pochváleni, když se nám podaří mnohokrát opakovat stejná slova. Ještě více chvály, pokud se najde ještě více lidí, kteří jsou schopni slova zopakovat. Slova se brzy změní v celé věty. To platí ve všech jazycích.

Lakmusový papírek

Během pandemie jsme viděli, jak může být celý svět vehnán do kultu smrti – byl to jakýsi lakmusový papírek. Tam jsme se stali tak poslušnými, že jsme museli požádali i o účast na vlastním pohřbu. Seděli jsme v kostele v rouškách a poslouchali kázání kněze, který byl také v roušce. A sledovali jak nosiči rakví s rouškou vynášejí mrtvé.

I na Štědrý den jsme seděli sami. Pokud by byly židle přibité k podlaze a stůl byl alespoň 12 metrů dlouhý, pak se mohla shromáždit skupina – ale ne více než pět lidí.

Za hotelový pokoj na letišti Gardermoen v Oslu jsme zaplatili tisíce korun, pokud byl test na koronavirus proveden dříve než pět hodin před přistáním. Premiér ve stejnou dobu vyrazil na lyžařský zájezd.

Britský premiér Johnson byl několikrát přistižen při opileckých večírcích v Downing Street č. 10. Další ministr dostal výpověď, protože byl přistižen, jak se líbá s kolegou. Odhaleno kamerou v kanceláři.

Ve stejný den, kdy Johnson pozvedl sklenici, seděla královna Alžběta sama v kostele během pohřbu svého manžela prince Philipa. V roušce!

Vakcína se musela vyrábět na Západě. Vzít si Sputnik bylo jako hrát ruskou ruletu, řekla von der Leyenová z EU. Byli jsme požádáni, abychom počkali dokud nebudou připraveny „naše“ západní vakcíny. I když se později ukázalo, že nám byl podán jed na krysy, ale samotné krysy nikam neodešly. Mor se jim vyhnul.

Ale my ostatní jsme byli nakaženi člověkem vytvořeným šílenstvím, které, jak se zdá, nepomine. Na které neexistuje vakcína. Chovali jsme se jako vycvičení psi. Naši lídři nám nasadili nekompromisní obojky. Úspěšná zkouška šatů. Lídři prošli testem. Podařilo se jim nejúspěšnější vymývání mozků v historii.

Od pandemie k válce

Pak začala válka. A pandemie náhle skončila. Stejně jako během pandemie jsou nám podávány přísné psychologické zákazy. Mít v hlavě dvě myšlenky současně je známkou pokročilého zla. Nevyléčitelného. Takové osoby musí být izolovány. Neměly by být vidět ani slyšet. Musí být odhozeny lopatou. Daleko. My ostatní musíme být chráněni. Musíme být očkováni.

Tentokrát to není zdravotnický systém, kdo je zodpovědný za vakcínu. Jsou to policie, média, politici a organizace, kteří jsou placeni politiky za čištění řad. Jednou z takových organizací je Helsinský výbor. Jste zabanován. Musíte být izolován. Z donucení. Jste nakažen nesprávným myšlením.

Je to tak nakažlivé, že hlavní akademický poradce Ivar Dale v lobbistickém orgánu Helsinského výboru na protest odstupuje z odborového svazu, jehož je členem, protože odborový svaz pozval odborníka na Rusko.

Ten, kterého se musíme bát jako ohně je Glenn Diesen. Helsinský výbor umístil Diesena na černou listinu lidí, kteří mají být pronásledováni za „nesprávné“ ideje. — Diesen žije v bezproblémové symbióze s ruskou vojenskou propagandou. To, co tweetuje, si druhý den vyzvednou kanály jako AbZats, Silovoj Blok a Voennoe Delo. Všechny lijí vodu na mlýn válečných zločinců, vysvětlil nám Dale.

Ivar Dale změnil odbory a připojil se k norské asociaci státních služeb. Jak si ale může být Dale jistý, že norská asociace státních služeb nepozve výzkumníka, který má jiný způsob myšlení než Dale? Možná bude muset v budoucnu změnit několik dalších odborů.

Helsinský výbor je „nezávislá“ NGO (nevládní organizace), která náhodou dostává peníze od vlády. Mimo jiné hledá ruské válečné zločiny na Ukrajině. Letos jim bylo přiděleno více než 7 milionů NOK (norských korun). Žijí z „válečných zločinů“. Totéž dělá řada dalších nevládních organizací. Vlády samy nemohou vymýšlet lži. Spíše platí věrné služebníky.

https://www.khrono.no/flere-melder-seg-ut-av-fagforening-fordi-russland-forsker-skal-holde-foredrag/878285

Kult smrti

Určitě si každý pamatuje „Chrám lidu“ (Peoples Temple), kde vůdce kultu dovedl na smrt 914 lidí? Kdy spáchalo 914 lidí hromadnou sebevraždu? 

(Chrám lidu, také Svatyně lidu, bylo náboženské hnutí založené roku 1955 reverendem James Warren Jonesem ve městě Indianapolis v USA. Do povědomí veřejnosti se hnutí dostalo v souvislosti s masovou sebevraždou dne 18. listopadu 1978 ve městě Jonestown v Guyaně, pozn.red.)

https://www.humanist.no/2017/09/jonestown-litteraer-gjæmgang/

Našim vůdcům se podařilo přimět lidi, aby si mysleli, že smrt je lepší než život. Že válka je lepší než mír. Že být nepřáteli je cestou ke spáse. Že svět bude lepší, i když se zeměkoule změní v dým. Podařilo se jim v nás vyvolat nenávist. Která se příliš neliší od té, kterou sionisté v Izraeli projevují vůči Palestincům.

To je Norsko a Evropa. Říká se nám, že Čína je nebezpečná. Ale ne tak nebezpečná jako Rusko. Čína si musí vybrat mezi Evropou a peklem. Mezi zahradou a džunglí, jak ministr zahraničí EU Borrell označuje Západ a ty ostatní.

“Nebezpečí z východu” křičí ve všech jazycích. Od kandidáta na Nobelovu cenu Stoltenberga k norskému premiérovi, který opakuje zprávu z katedry Stortingu. Čína si musí vybrat. Vybrat si mezi podporou války na Ukrajině nebo námi. Podporovat ty z nás, kteří prý nepodporujeme válku na Ukrajině…nebo podporovat válku, kterou prý my nepodporujeme…

Následujte nás a budete žít dlouho a šťastně.

Předtím vyhrálo druhou světovou válku Rusko. Dnes se ukazuje, že je to Zelenskij, nelegitimní prezident Ukrajiny, kdo vyhrál válku. Je to on kdo uctí památku padlých vojáků Rudé armády ve Finnmarku. Prezident, který bourá pomníky padlým Rudé armády a místo nich staví sokly pro nacisty z druhé světové války. Dříve jsme se od nacistů distancovali. Teď nacisty vyzbrojujeme a nazýváme je hrdiny. Dokonce chodíme na státní pohřby nacistů. To se příliš neliší od podpory, kterou poskytujeme Al-Káidě, když je to vhodné.

Jak nás naši vůdci dokázali přivést do tohoto šílenství? Šílenství, které se chystá zničit veřejné zdraví celé evropské populace. A v neposlední řadě zničit Evropu.

Během války v Iráku byli psychologové využíváni jako mučitelé a i jako terapeuti pro ty, které mučili. Ráno měl psycholog na starosti mučení. Večer uklidňoval a povzbuzoval, pro pohodu. U ranní kávy slyšíme, že Putin se už blíží. Více zbraní a peněz! Večer je nám doručeno, abychom byli v klidu, že nás Putin nemůže dobýt. Ale chce to více zbraní a peněz! Používá se to k tomu, aby nás unavili.

https://drive.reindex.net/RCT/101/TORT2006.2.5.pdf

Naši lídři jednají jako tým. Vidíme je všude. A vždycky spolu. Vždy. Jeden den na zasedání NATO. Další na setkání v EU. Pak G-7. G-21. Normandie. Se Zelenským ve všech hlavních městech. Všichni tleskají. Všichni se neustále objímají. Všichni se tak rádi drží kolem emeritního prezidenta Kyjeva.

Zelenskému prezidentský mandát vypršel v květnu. Volby jsou důležité. Ale ne na Ukrajině. Teď ne.

Na Ukrajině nezůstali žádní vojáci. Všichni jsou zabiti. Na tom nezáleží. Používáme jen nebezpečnější zbraně. Chceme válku. Další válku. Vyhrajeme, i když víme, že nikdy nevyhrajeme. Každý chce vyhrát. Stát na stupních vítězů. Stejně jako my, když nám byly 3 roky a dostali jsme pohár za nejlepší umístění v lyžařském závodě.

“Musíme vyhrát”, říká ministr obrany Björn Arild Gram. Možná, že nevyhrál svůj pohár, když byl malý?

Během pandemie se každý den konala tisková konference. S premiérem, ministrem zdravotnictví a propagátory vakcín. Teď nám stejným způsobem vnucují válku, jen bez tiskových konferencí. Žádné tiskové konference. Stačí pouze fotografie a objetí usměvavého Zelenského s lídry, kteří mu převádějí miliardy korun daňových poplatníků, které by mohli utratit na vlastní populaci. 100 miliard norských korun je hodně. Vylétly komínem, teď už z nich nezbylo nic. Ale nesmíme zapomínat: Norsko je ve vedení!

Válečná psychóza

Všichni patří ke kultu smrti. Jak nedávno výstižně řekl maďarský premiér Orbán. Evropští vůdci jsou ve válečné psychóze. Nelze mluvit o ničem jiném než o válce. Co se stane s Orbánem, když mluví o NATO a EU? Je potrestán. Jeho vlastními.

Slovenský premiér Fico se stal obětí atentátu. Co jsme mohli číst v novinách a slyšet od našich odborníků a politiků? Zaslouženě. Vlastní chyba. Má špatné myšlení.

Nesmíme se nechat oklamat. Než se budete dívat dopředu, podívejte se do historie. Podívejte se do zrcadla a zeptejte se sami sebe: Jsou skutečně „zbraně cestou k míru“, jak nás Stoltenberg nutí opakovat?

Případně, jsou zbraně cestou do pekel? K pádu Evropy? Nebylo by tedy Evropě lépe bez NATO, EU a USA?

Vzbuďte se!

https://1url.cz/e1Qmo

PŮVODNÍ ČLÁNEK

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Stan
3. 7. 2024 04:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Doba je těhotná válkou. Totální vymivani mozků. Příprava začala a propaganda jede na plný plyn.

Standa
3. 7. 2024 08:42
Odpovědět  Stan

Když řídíš auto nebo cokoli nesmíš chlastat. Platí to i u politiků?

ModrýKlokan
3. 7. 2024 19:15
Odpovědět  Standa

Progresivní politik nechlastá, sjíždí kokain.

Tupý hulvát
3. 7. 2024 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Nikomu se to nebude líbit, ale pokud jedna část lidí vede svět k válce a druhá tomu nezabrání, je asi válka v pořádku a lidé si ji zaslouží.

Tom
3. 7. 2024 10:22
Odpovědět  Tupý hulvát

Válce se dalo zabránit kdyby si tehdá VŠICHNI slušní lidé v Evropě našli čas přijít k volbám. Zlo, by pak nemohlo tak to triumfovat. Neuvědomili si, že za nějakou dobu si budou muset najít 1000 krát vic času na válku. Bohužel za jejich pohodlnost zaplatíme všichni. Znám spoustu lidí co nadavaji na poměry, ale nad volbami mávají rukama. Za nedlouho se ale může stát, že těma rukama budou už jen rozhazovat.

Slovák
3. 7. 2024 14:23
Odpovědět  Tom

90% ludí spí, a nezaslúžia si život na Zemi!!!

Pavel z Moravy.
3. 7. 2024 10:14
Ohodnotit příspěvek :
     

K tomu není co dodat. To je skutečná realita Evropy a těch, kteří ji vedou do záhuby. V probuzení moc nevěřím, s těmito generacemi mamánků asi ne.

3. 7. 2024 10:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Hezky popsáno. Co nám asi nebude moc jasné, ta zmínka o Finnmarku, kam má přijít Zelenský: “Je to on kdo uctí památku padlých vojáků Rudé armády ve Finnmarku.” ???

Vyhledal jsem si o tom něco, severní výběžek Norska. Tam začal vlastně konec 2.sv.v. v Norsku, v říjnu 1944 velká oběť Rudé Armády po hrůzné přípravě Wehrmachtu na jejich příchod, zničení celé oblasti spolu s obyvateli.

Zde jak se to připomínalo před 10 lety, v přítomnosti norského krále a Lavrova. https://www.royalcourt.no/nyhet.html?tid=123132&sek=27262
Jak to tedy asi dopadne letos?

Gales
3. 7. 2024 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Člověk je tak nedokonalý že věří i blbostem.A proto je nebezpečný i sám sobě. Bohužel.

JoFa
3. 7. 2024 12:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Dôkaz o tom že Američania vedeli, že ak budú roširovať NATO na východ, tak RF zaútočí je tu v článku a rovnako je tam povedané, že náš SMER vedel od 2016 o posilnení východného krídla a súhlasil. Takto robia mierovú politiku dnes-komické.
https://www.hlavnespravy.sk/mnohonarodna-bojova-skupina-nato-na-slovensku-sa-meni-na-brigadu-mozeme-sa-citit-bezpecnejsie/3551022

JoFa
3. 7. 2024 18:42
Odpovědět  JoFa

Ešte zaujímavosť z diskusie pod článkom:
“Sofia požaduje referendum o vystúpení Bulharska z NATO” – informuje spravodajský web eadaily.com . V mesiaci, v ktorom Bulharsko oslavuje 20. výročie vstupu do NATO, pravicová strana Revival navrhla, aby krajina opustila vojenskú alianciu. Poslanec zo strany Obroda Cončo Ganev v mene poslaneckého klubu svojej strany vyhlásil, že Bulharsko by nemalo byť členom NATO, keďže nejde o obranný blok.
zdroj : https://eadaily.com/ru/news

JoFa
3. 7. 2024 19:07
Odpovědět  JoFa

Šíri sa nám tu na Slovensku okrem mnohých aj tento nešvar -klamstvo:
https://www.inenoviny.sk/pellegrini-si-znova-nakadil-do-ust-a-podviedol-volicov/
Hovoril som, len výmena bábok..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovák
3. 7. 2024 14:18
Ohodnotit příspěvek :
     

2025, je v Koráne kódy na ” krv po kolena velbloudů”…Teda WW3. Len si prelož tých 84 Iniciálnych kódov v 20 kapitolach+4 kapitoly s menami kodov= 33 pro rok 2033!!!
Potom 5 kníh Mijžiša – 4 Evanjeliá(Ennead= 9), vy ” osvietenci” čo tu píšete komentáre! Nukleárna WW3 je za rohom! A Rusko spolupracuje na tej nuklearnej vojne!!! Uz sa zobuddte vy z 90% skupiny čo spí !!!!

Pavel z Moravy.
3. 7. 2024 17:30
Odpovědět  Slovák

Ono to má vždy souvislost s degenerací lidského rodu. A ta vždy přichází po určitých časových obdobích. Pokud se rozpadne hodnotový systém a ten se právě rozpadl, přichází válka. A válka v takové přetechnizované společnosti jako je tato potom musí být úplně jiná než kdysi. Už to nebude válka lokální, ale zasáhne celý svět. Ti kdo přemýšlí tak vědí jaké síly za tím stojí. Samozřejmě, že k této situaci přispělo to nastolení správných kapitalistických hodnot, které přišly do tohoto prostoru v roce 1989. Řekl bych, že to tak bylo i zamýšleno, ale nyní je to již jedno. Pokud se většina nevzbudí, síly zla to dokončí. Tohle ale neříkejte lidem tady, myslím, že tady to většina ví ale nemůže s tím dělat také vůbec nic. Nemáme k dispozici kouzelný proutek abychom osvítili makovice toho zbytku, který žije s hlavou zabořenou v písku.

ModrýKlokan
3. 7. 2024 19:19
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Pesimistické, leč bohužel naprosto přesné…

Slovák
3. 7. 2024 14:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Židozednáři majú 8 miliárd gójov na háku! Odpísali nas ako ” collateral casaulties” medzi 2025 až 2033! Demokracia je zlocinecký režim židozednářů pre zločincov a zlodejov!!! Posledná fáza civilizácie pred jej zničením!!! Píšem to od 89.roku keď vás židozednář Havel/ Lahev ojebal, všetkích!!!!!

cool
3. 7. 2024 14:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak je to u nás když jsem zahlédli i 2% premiérovi. 🙂
UKRAJINA: Nový průzkum Razumkovova centra ukázal, že 47 % občanů považuje směr vývoje Ukrajiny za špatný a od loňského roku negativní hodnocení jen roste. Celému státnímu aparátu nedůvěřuje 78,5 % obyvatel, vládě 73 %, Nejvyšší radě 76 %, politickým stranám 77,5 %, justici 73 %, prokuratuře 64 %. Zajímavé je, že důvěru nemají ani západní tzv. protikorupční orgány jako SAP, NABU a NAPC – nedůvěřuje jim 62-63 % obyvatel. Přibližně stejná čísla platí i pro vedoucího prezidentské kanceláře Jermaka. Podpora Zelenského je stále vysoká (54 %), ale od ledna klesla o 15 procentních bodů.
https://cz24.news/hranice-ukrajiny-z-roku-1991-jiz-nejsou-predmetem-diskuse/

cool
3. 7. 2024 14:24