politika

Shūkan Gendai: Tchaj-wan udělal z Japonska nejnebezpečnější zemi pro život na světě

Japonsko je kvůli ukrajinskému konfliktu ve smrtelném nebezpečí, píše Shūkan Gendai. Důvod spočívá v tom, že stejně jako v případě Ukrajiny Spojené státy nebudou bránit Tchaj-wan, ale přesunou odpovědnost na Tokio.

Autor článku ujišťuje, že Japonsko je dnes nejnebezpečnější zemí pro život na světě. Tomu napomáhá ekonomická krize, stejně jako monstrózní geopolitická rizika.

Japonsko je navíc podle novináře obklopeno „diktaturami s jadernými zbraněmi“ – Ruskem, Čínou a Severní Koreou. V souvislosti se speciální operací na Ukrajině, která začala 24. února, má Ruská federace možnost použít jaderné zbraně, domnívá se autor článku.

Benzín do ohně přilévá také Čína, která se netají svými územními ambicemi ohledně Tchaj-wanu a japonských ostrovů Senkaku a KLDR opět začala provádět jaderné testy.

https://bit.ly/3Ok7Rpc

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
24. 6. 2022 00:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Nojo, vy kluci pitomí, tak to abyste se přestali handrkovat o Kurily a půlka z vás se začala se učit rusky a ta druhá pro sichr čínsky. Ale s tou Koreou vám neporadím. Zkuste jim poslat rejži.

Pavel
24. 6. 2022 09:20

S tou KLDR je to stejně úsměvné. Tolik hladomorů tam podle našich proradných zrádců měli a oni jsou stále živi a zdrávi na těle a asi i na duchu. Mohou se zbláznit za svým vůdcem a když náhodou ukazovali záběry z této země, z různých přehlídek, tak jsem viděl vždy usměvavé a dobře napapané lidi. Nevím, je možné, že mají pro takové akce připraveno 100000 dobře živených a oblečených lidí, ale nějak se mi to nezdá. To ti hladoví a nemocní lidé obhospodařují celou tu zemi? Vždyť podle globálního ryze lidského západu, který zde dehonestuje odpůrce sajrajtové vakcinace a přikazuje svým ovcím, aby drželi jedinou linii jejich vyvolené pravdy by museli být opravdu všichni ti Korejci dávno v pánu.

Gales
24. 6. 2022 09:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Jednoduchej recept…… Ať změní stranu.