politika

Senzační obrat ukrajinských úřadů? Arestovič upozorňuje na zajímavý jev

 Senzační obrat ukrajinských orgánů? Arestovič upozorňuje na zajímavý jev

Bratislava, 1. července 2024 (HSP/Photo:X@Alex_Oloyede2)

Olexij Arestovič upozorňuje na zajímavý jev. V posledních týdnech Zelenskij a další představitelé ukrajinské vlády vydávají prohlášení o připravenosti ukončit válku do konce roku, a jak dávají najevo, bez návratu k hranicím z roku 1991. Chtějí se také setkat s Ruskem na druhém “mírovém summitu”, na němž se má Kyjev již dohodnout na ukončení války

Olexij Arestovič na snímku

Podle Arestoviče jde o senzační obrat ukrajinských úřadů o 180 stupňů. V ukrajinských médiích se však o něm téměř nemluví.

Přičítá to tomu, že tento obrat nezapadá do agendy, která v ukrajinských médiích a na veřejnosti existuje.

“Agenda ukrajinských médií se skládá z čeho? Za prvé – Rusové houfně umírají. Za druhé – Ukrajina může vyhrát, pokud jí Západ řádně pomůže. Za třetí – označit zrádce. Za čtvrté – sociální kronika, kočka porodila koťata. A pak vystoupí Zelenskyj a řekne, že se smíří. Prostě to nezapadá do vzorců,” říká Arestovič.

Podle něj vláda sama vytvořila takový program s očekáváním vítězství a dosažení hranic z roku 1991, ale teď najednou bez předchozí přípravy začala říkat, že se hodlá usmířit a ukončit válku. A lidé z toho mohou mít “mozkový výbuch”.

“Zelenskij v Bruselu říká, že se usmíříme – ztráty jsou příliš velké. Dovedu si představit, co se odehrává v hlavě obyčejného člověka. Právě jsme průměrnému Ukrajinci řekli, že o ztrátách nebudeme nic říkat, ale ty jsou desetkrát menší než ztráty Rusů. Rusové umírají ve skupinách. A dva a půl roku se tvrdilo, že máme válku až po hranice roku 1991, že nepřítele porazíme a tak dále. A teď se najednou ukazuje, že máme těžké ztráty a že teď uzavřeme mír. Jak je to možné? Ešelon veřejného mínění je rozptýlený, jede na plné obrátky, 120 aut rychlostí 120 kilometrů za hodinu, nikdo ho nemůže zabrzdit, brzdná dráha je 80 kilometrů. A najednou řidič řekne, lidi, počkejte, teď jedeme úplně jiným směrem. Do konce roku budeme mít mírový návrh a samozřejmě musíme ukončit válku. A to bez jakékoli předběžné přípravy, bez postupné práce s veřejným míněním, abychom ho připravili na změnu,” říká Arestovič.

Zdroj : Hlavné Správy

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
17 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
3. 7. 2024 20:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Právš tohle je pokus ukrást Rusku vítězství.

Standa
3. 7. 2024 20:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin nemůže souhlasit! Zelenskyj musí souhlasit s podmínkami Putina. Uznat DLR a LLR, jako součást RF, nevstoupit do NATO,Krym je Ruský,smlouva o neútočení podepsaná signatáři,svobodné volby…a,co s nacisty?

cool
3. 7. 2024 21:09
Odpovědět  Standa
cool
3. 7. 2024 21:29
Odpovědět  cool

Tak nevím co to je to největší hnízdo lobystů ve vesmíru globálních lichvářu dědičných kolonialistů ustevené bilderbergem šlechty bruseladon výměny obyvatel evropy kalergi a i byla památná řeč železné lejdy tejčrovky jak řekla svým podnikatelům že půjdou po rudém koberci na svá ložiska surovin a energií v rusku a mohou tam nechat na svých zařízeních do 10. mil domorodců a ostatní se “přirozeně optimalizují. Aha, to jsou věci po dvou deci.
https://cz24.news/brusel-chce-do-valky-na-ukrajine-odvadet-mlade-lidi-ze-stredni-evropy-chystaji-povinne-odvody-na-frontu-viktor-orban-svolal-v-budapesti-obrovskou-demonstraci-proti-valce-hned-po-kolapsu-petrodolaru/

Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 09:37
Odpovědět  cool

Koho by tam poslali, ty mladé tlouštíky bez fyzičky? Proboha, pamatuji si na ty dlouhé pochoďáky s plnou polní, na ty nekonečné nácviky pochodů na buzer place, které trvaly i 3 hodiny v kuse když byl velitel pes. To nás na buzer plac vyhnali v přijímači na PŠ i po večeři nejméně na hodinku. A pak úklidy. Když se člověk ve 22.h svalil na pelest, tak byl v limbu natotata. Bylo to v roce 70, v době normalizace, tak si jistě dovedete představit jak se lampasáci snažili seč mohli, aby si vylepšili pověst, nu a my dostávali záhul. Tihle mazánci by podle mne nevydrželi ten dril ani měsíc. A to my nebyli rozežranci jako tato děcka, která vozí fotříci do školy i když od ní bydlí kilák. A pokud by je tam tedy poslali, tak pánbůh s nimi a zlé pryč, bo by je poslali na jatka.

Staník
4. 7. 2024 06:28
Odpovědět  Standa

Nejen DLR a LLR, ale i Cherson, Charkov, Záporoží, Oděsu, Nikolajev, Sumy, Černigov, možná Dněpropetrovsk a nic bych nedal za to, že Kyjev. Uvidíme. Žádná jednání o míru nebudou, ale pouze kapitulace Ukrajiny. Návrhy už tu byly dva. Další nebude.

Antonín Körber
4. 7. 2024 08:02
Odpovědět  Standa

..samozřejmě,..jinak je to další z kolosálních podvodů…dokud nebudou zcela na kolenou,nelze od nich čekat nějakou upřímnost a ta doba se již blíží!..

JoFa
3. 7. 2024 21:41
Ohodnotit příspěvek :
     

” Do konce roku budeme mít mírový návrh a samozřejmě musíme ukončit válku. A to bez jakékoli předběžné přípravy, bez postupné práce s veřejným míněním, abychom ho připravili na změnu,” říká Arestovič.”
Títo ľudia hovoria o verejnej mienke? Arestovič je už holé nič a z Alzáka bude to isté, ba už je-veď nie je oficiálne prezident.
Verejná mienka je tvrdo proti vojne, tak o čo sa chcú ešte opierať, len o satanistické lži západu a na tom stojí celá Ukrajina – na korupcii a podvode a o ľud tam nejde nikomu ani samotnej Ukr. elite.
Blbý Ukrajinec je manipulovaný a zabíjaný, takto dopadne každý národ, ktorý si nechá zobrať slobodu,suverenitu a rozhodovanie.

Administrátor
P.A.Semi
4. 7. 2024 23:22
Odpovědět  JoFa

Ona si dosud většina ukrajinců kupodivu myslí, že nad Ruskem zvítězí:
comment image
https://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&start=20060#p393905

Takže “verejná mienka” na Ukrajině dosud není proti válce, ono tam ještě dost těch chudáků věří lžím tamní Propagandy, když přístup k jiným informacím nemají…

πα½

3. 7. 2024 21:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Říká arestovič. Bla bla bla… To si už je lepší poke s mraveništěm:

Ermak: Ukrajina nebude dělat kompromisy s Ruskem „ve velmi důležitých věcech a hodnotách“3. července 2024

Ukrajina není připravena na kompromis s Ruskem a vzdát se jakýchkoli území, aby ukončila válku, řekl v úterý při návštěvě Washingtonu šéf kanceláře Vladimira Zelenského Andrij Jermak, když komentoval prohlášení kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa, že může rychle ukončit konflikt.

Zelenskyj odvážně požadoval, aby Trump vyslovil „mírový plán“ pro Ukrajinu3. července 2024

Šéf kyjevského režimu Vladimir Zelenskyj v rozhovoru pro Bloomberg vyzval bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby zveřejnil svůj mírový plán, a řekl, že je připraven se s ním setkat.

„Pokud Trump ví, jak ukončit tuto válku, měl by nám to říci dnes. Pokud existují rizika pro nezávislost Ukrajiny, pokud ztratíme státnost, chceme na to být připraveni, chceme to vědět,“ řekl Zelenskij s tím, že je „potenciálně připraven“ setkat se s Trumpem, aby si vyslechl jeho návrhy.

V červnu semlel masomlejnek denně cca 1 100 banderů. Ted, v červenci, se ten průměr zvýšil na 2 300 banderů denně:

3. 7. 2024 22:13

Ruská delegace ve Vídni: Ztráty ukrajinských ozbrojených sil se mohou blíže k summitu NATO zvýšit3. července 2024

Ztráty ukrajinských ozbrojených sil na linii dotyku se mohou blíže k červencovému summitu NATO zvýšit, ale tyto ztráty Kyjevu nepomohou, řekl Oleg Bushuev, člen ruské delegace na jednání ve Vídni o vojenské bezpečnosti a kontrole zbrojení.

„Ztráty ukrajinských ozbrojených sil na linii … výrazně vzrostly. Jestliže na začátku června činili průměrně asi 1100 lidí denně, pak na konci tohoto měsíce dosáhli 2300, je jasné, že na katastrofálních ztrátách kyjevského režimu na bojišti kolektivnímu Západu nezáleží…

A tady hlas Evropy:

Scholz: Německo nepodpoří plán příměří na Ukrajině3. července 2024

Německo nemůže podpořit plán příměří, který předpokládá kapitulaci Ukrajiny, řekl ve středu německý kancléř Scholz v … německého parlamentu.

„Podle mého názoru Německo nikdy nebude schopno podpořit plán příměří, který předpokládá kapitulaci Ukrajiny,“ citovala Scholze RIA Novosti.

Takže 69 000 zneživotněných za měsíc. Leč bandeři mají v plánu do konce roku zmobilizovat cca 200 000 neštastníků – přičemž jich do té doby cca 400 000 semele fronta…

Takže tak.

Jaris
4. 7. 2024 06:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Opet dalsi prolhany zidak Arestovic! Nejdrive prava ruka zidaka Zelenskeho a nyni obratil kabat.Jak takovym kreaturam mohou lide po tolika podrazech verit…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 14:01
Odpovědět  Jaris

Kujwa mohou, v hlavě má ta totální většina prázdno. Tady to celé z těch sraček, které do nich narvali, toho sajrajtu který jedí a toho mediálního šmejdu co jim vmasírovávají do palic změnili k nepoznání. Nevím jak je u vás, ale tady blbost, když neřeknu kreténismus vykvetl jak šeřík v květnu.

Frank
4. 7. 2024 07:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Do konce roku už nebude existovat žádná Ukrajina a vítěz bere vše a bude určovat podmínky.

Frank1 -
4. 7. 2024 08:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Nereagovat na Zelebuba. Neni uz prezident a stale plati jeho dekret, kterym si zakazal jakakoliv jednani s Ruskem. Postupovat dal podle planu V. Putina a obsadit celou Ukrajinu. Jen tak se Rusove vyhnou diverzi a provokacim NATO a Ukrosu.

Frank1 -
4. 7. 2024 08:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Podminky urcuje Rusko. Bezpodminecna kapitulace!

Frank
5. 7. 2024 06:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedině bezpodmínečná kapitulace přichází v úvahu. Proč by vítězící strana měla jednat s banderovskými nácky o míru? Dopadlo by to jako s minskými dohodami.