politika

Scott Ritter: Americká vláda je koupena a zaplacena sionistickou lobby

Americký kongres „řídí“ Izrael a jeho lobbisté. Koupili zákonodárce a ani to neskrývají, řekl bývalý zpravodajský důstojník americké námořní pěchoty Scott Ritter v programu Kim Iversen na YouTube. Jedním z důkazů toho podle jeho názoru je, že nový předseda Sněmovny reprezentantů Mike Johnson se nezabýval palčivými problémy vlastní země, ale začal hledat další finanční podporu pro židovský stát.

SCOTT RITTER, bývalý zpravodajský důstojník americké námořní pěchoty: Pokud by vznikla roztržka mezi americkými Židy a Netanjahuem, jeho dny budou sečteny. Teď se drží, protože AIPAC* – americko-izraelský výbor pro veřejné záležitosti – mu říká: “Máme situaci pod kontrolou”.

Nakolik kontrolují situaci? Máme nového řečníka (ve Sněmovně reprezentantů) – sympaťáka, republikána-trumpistu z Louisiany, hezkého amerického kluka. Pomůže Americe, vrátí jí bývalou velikost. Ale čím začal ve své práci? Pomocí bezdomovcům? Nebo třeba nějakými opatřeními ke snížení deficitu? Možná s financováním americké armády? Ne, s posíláním peněz do Izraele.

Tak! Dámy a pánové, právě vám byl odhalen celý obrázek: Kongres USA byl koupen izraelskou lobby, Izraelem. Můžete mi nevěřit. Ale Ariel Sharon se tím otevřeně chlubil, když byl premiérem. Benjamin Netanjahu se tím otevřeně chlubí dnes.

Nerespektují nás tolik, že kupují náš kongres a pak se chlubí, že nás ovládají, ovládají ho (Kongres). A důkaz leží na povrchu. Když prvním krokem řečníka Sněmovny je výzva poslat více peněz do Izraele v době, kdy Amerika tolik trpí, je jasné, kdo vše ovládá.

To jo. A AIPAC jasně podporuje Netanjahua. Nepotřebují nikoho jiného než Netanjahua. Zastávají se ho. A tečka!  Dnes to také není jenom o tom, že zaujímají proizraelskou pozici. Je úžasné, že lidé slyší AIPAC, ale neuvědomují si, že je to Americko-izraelský výbor pro veřejné záležitosti. Představte si, že by existoval americko-čínský výbor pro veřejné záležitosti. Lidé by šíleli.

SCOTT RITTER: A požadovali by, aby byl zaregistrován jako zahraniční agent.

No právě. Lidé by šíleli a říkali: „Pracujete pro cizí vládu. AIPAC doslovně pracuje jménem cizí vlády. O amerických zájmech nemůže být ani řeč, a přitom je to extrémně vlivná organizace.

SCOTT RITTER: Podle mínění mnohých není Izrael cizí zemí. Izrael v jejich chápání je pokračováním Ameriky. Podívejte, dovolujeme americkým Židům, když jim bude 18, odjet do Izraele a připojit se k jeho armádě, k armádě jiné země.

Lidé říkají: „Ano. Mezi Izraelem a Spojenými státy nikdy nevznikají žádné problémy”. Dovolte mi zmínit září 1982.  Američtí mariňáci byli vysláni na předměstí Bejrútu, aby zabezpečili nárazníkovou zónu a umožnili OOP (Organizace pro osvobození Palestiny) evakuaci poté, co izraelské jednotky napadly Libanon, přiblížily se k Bejrútu a obklíčily jej.  Byli jsme tam.

Tři izraelské tanky britské výroby “Centurion” se pokusily překonat linie námořní pěchoty a dostat se tam, kde neměly co dělat. Kapitán námořní pěchoty vylezl na tank a řekl posádce: “Sem nemůžete.” Izraelec ho ignoroval.

Poté Američan vytáhl pistoli a přiložil ji k hlavě izraelského důstojníka se slovy: „Vystřelím ti mozek, když uděláš jeden krok vpřed”.

Pokud si myslíte, že se Amerika nemůže postavit Izraelcům, nevíte vůbec nic o složitosti americko-izraelských vztahů.  Právě teď vám říkám, že pokud jste Američan, který pracuje pro izraelskou vládu jako bojovník IDF (izraelská armáda), pak jste zradil svou zemi, protože máte sloužit naší zemi.

No vidíte, teď mě zapíšou jako antisemitu. Liga proti hanobení uvidí tento rozhovor a nazve mě antisemitou, protože si dovolím zpochybnit loajalitu někoho, kdo říká: „Chci nosit uniformu jiného národa, složit přísahu věrnosti jinému národu, Izraeli, a ne naší ústavě”. A pochopte, že pokud dojde ke konfliktu a na tank skočí další americký mariňák, a chlapík, který je v tanku, bude muset tohoto mariňáka zastřelit, přestože je zároveň Američan!

Přesně. Člen Kongresu přišel na zasedání v uniformě IDF…

SCOTT RITTER: Měl být okamžitě zatčen.

Mělo to být. Nevím, co to bylo, co to mělo znamenat…

SCOTT RITTER: Dokážete si představit… jak se jmenuje ta kongresmanka, která zastupuje Michigan a která má právě teď problémy?

Rashida Tlaib.

SCOTT RITTER: Ano, Rashida. A já nejsem velký fanoušek Rashidy. Vůbec ne. Ale já jsem velkým zastáncem svobody slova a svoboda slova je svoboda slova. A ona neřekla nic nevhodného. Nemusíme souhlasit s tím, co říká. Ale jak říkával soudce Nejvyššího soudu Louis Brandeis: protijed na projev, který se vám nelíbí, je ještě větší svoboda projevu.  To znamená, že pokud se vám nelíbí, co říkají ostatní, vyvracejte jejich prohlášení, ale místo toho ji (Rashidu) cenzurují.

Ale představte si, že by řekla: „Budu nosit zelenou čelenku Hamásu, aby všichni věděli, že jsem fanouškem Hamásu. Co tomu říkáte?” Zastřelili by ji ihned po vstupu do parlamentu. Doslova by po ní začali střílet.

Dovolili tomu chlapovi nosit uniformu IDF – americkému kongresmanovi v Kongresu. To je skoro stejně špatné jako ten případ, kdy čtyřem členům praporu “Azov” dovolili přijít do Kongresu a vystoupit tam. Pouštíme tam nacisty, pouštíme sionisty. Co se to sakra u nás děje?

Ano, je to opravdu, opravdu hrozné.

Datum zveřejnění 10. listopadu 2023.

* (Americko-izraelský výbor pro veřejné záležitost (AIPAC) je americká organizace, jejímž účelem je ovlivňovat zavádění proizraelského kurzu v zahraniční politice USA. Je to lobbistická skupina, která prosazuje proizraelskou politiku v zákonodárné a výkonné složce Spojených států.  

Jedna z několika proizraelských lobbistických organizací ve Spojených státech AIPAC uvádí , že má přes 100 000 členů, 17 regionálních kanceláří a „obrovskou zásobu dárců“. Zástupce Brad Sherman nazval AIPAC „jednou z nejdůležitějších organizací při prosazování aliance USA-Izrael“. Organizace byla navíc označena za jednu z nejmocnějších lobbistických skupin ve Spojených státech.

Izraelská lobby, známá také jako sionistická lobby, jsou jednotlivci a skupiny, které se snaží ovlivnit vládu Spojených států, aby lépe sloužila izraelským zájmům. Největší proizraelskou lobbistickou skupinou je Christians United for Israel s více než sedmi miliony členů. American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) je vůdčí organizací v rámci lobby, mluví jménem koalice amerických židovských skupin, pozn.red.)

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/4ukAs

Scott Ritter byl zbrojním inspektorem OSN v Iráku v letech 1991 až 1998. Byl hlavním inspektorem ve čtrnácti z více než třiceti inspekčních misí, kterých se účastnil. Stal se hlavním hlasem opozice před invazí do Iráku a během ní v roce 2003, protože byl jedním z mála analytiků, kteří prohlásili, že v Iráku nejsou žádné zbraně hromadného ničení. A měl pravdu. Díky svému přehledu a odborným znalostem se stal známým analytikem amerických válek a zástupných válek, zejména nedávné ruské invaze na Ukrajinu.

Navštivte https://www.scottritterextra.com/

sdílet na

10 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
17. 11. 2023 05:18
Ohodnotit příspěvek :
     

V textu zmíněn “soudce Nejvyššího soudu Louis Brandeis”, narozen v Americe českým židovským rodičům emigrovaným z Prahy. Napomáhal Masarykovi u prezidenta Wilsona při vzniku ČSR.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Louis_Brandeis

Frank1
17. 11. 2023 08:44
Odpovědět  primak

Zid Brandejs a polozid Masaryk se shodli v zalozeni kolonie USA ve stredni Evrope – Ceskoslovenska. Rakousko lidem smrdelo a tak poznali jak chutna sovetsky komunismus a obnoveny US kapitalismus.

17. 11. 2023 12:00
Odpovědět  Frank1

Tak ona ta Monarchie byla skrz naskrz prohnilá…a děsně zdegenerovaná Joska to podělal všechno tím že nepředal vládu mnohem dřív…
To by byla ale kapitola sama o sobě…Habsburkové vůbec podělali všechno co mohli…
Před nimi můj rod Vlčků za dob císaře Karla IV zajistil rozvoj a věhlas na 300let této zemi…Svatá říše sahala od východu Slunka až na Západ…a to díky nám…Čechům!
Díky našim předkům z rodu Vlčků. Jenž vedli vítězné armády v Turecku i Itálii po boku prince Evžena Savojského…což byl vlastně vyvrhel,který zachránil celou Evropu… udržovali dobré vztahy s Carem Petrem velikým.
To bylo poslední zlaté období Čechů…pak už to s námi šlo jen z kopce…co vyštvali Vlčky z hradů.

Frank1
17. 11. 2023 08:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Sionisty ovladana Amerika je rizena z Londyna a Izraele. Tam je u vlady poskok Sionistu Methanjahu uz spoustu let. Jak je to mozne. Uplati pokazde sve oponenty, aby mohl udrzet moc. Penize mu davaji Sioniste. Muze pak nicit izraelsky narod tim, ze z neho udelal laborator Pfizera a procento proockovanosti tam bylo nejvetsi na svete. Ze zorganizoal znesveceni Al Aksa mesity Sionisty a tim vyvolal utok Hamasu. USA povazuji Izrael za sveho nejdulezitejsiho spojence pro nadvladu Zidu. Zadny politik v USA i jinde u jejich vazalu si nemuze dovolit kritizovat Izrael a jeho politiku. Nosatci u moci v obou zemich to nedovoli i pres rozpory. Proto je EU za Izraelem i pres jeho genocidu v Gaze a snahu vyprovokovat 3. svetovou.

PremekJ
17. 11. 2023 21:00
Odpovědět  Frank1

Rozlišujme mezi Židy, kteří jsou obětí Chazarů za Židy se pouze vydávajících.

Karel
17. 11. 2023 09:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Že židi ovládají USA a tím téměř clý svět, je nad slunce jasnější. A nejen USA. Židi již ovládají částečně Evropu a snaží se ovládnou další části světa. Proto se jim tolerují i ty nejhorší zločiny, jako je v současnosti šílené vyhlazování Palestinců.

17. 11. 2023 11:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Americká vláda je koupena a zaplacena sionistickou lobby.Něco nového by nebylo? 😀

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank
17. 11. 2023 11:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Sionisté jsou neskutečná svoloč. Jak dlouho je okolní svět nechá rozkazovat a plundrovat ostatní?

josef
17. 11. 2023 17:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Prý se o něco podobného jednalo mezi světovými válkami. Proto je velká část světa měla ráda.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
PremekJ
17. 11. 2023 19:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Sručně řečeno, sionismus byl a je produktem chazarských mafiánů. Normální Židé tem psychopatům skočili na špek, ale nyní se začínají probouzet. Netanjahu nevyjde bez ochranky, ví že je na odpis.