politika

Putin varuje „globálního teroristu“ Klause Schwaba, že jeho „dny jsou sečteny“

Zakladatel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab je „globalistický terorista“ , který „drží lidstvo jako výkupné“, řekl ruský prezident Vladimir Putin, který elitu varoval, že jejich Nový světový řád selhal a jejich „dny jsou sečteny“.

Ruský prezident Vladimir Putin přednesl projev 5. října na plenárním zasedání 20. zasedání Mezinárodního diskusního klubu Valdaj v Soči a zdůraznil tektonické a nevratné posuny, ke kterým dochází v globálním řádu.

Podle Putina jsou globalisté včetně Schwaba a jeho blízkých poradců „legitimními vojenskými cíli“, protože se aktivně pokoušeli ilegálně uchvátit moc prostřednictvím globalistického státního převratu.

Před šestnácti lety, na Mnichovské bezpečnostní konferenci v roce 2007, Putin řekl západním vůdcům, že přirozeným typem mezinárodního systému je multipolarita, čímž dal najevo, že Rusko bude vystupovat proti vytvoření Nového světového řádu založeného na mezinárodním liberálním řádu, který je založen na pravidlech agresivně prosazovaná globalistickou elitou a jejich liberálními politiky v západních demokraciích.

Podle Putina nadešel okamžik pravdy a plány globální elity na Nový světový řád se před našima očima vzdalují, zatímco nový multipolární svět, v němž si tradiční kultury udržují své dědictví ve svých vlastních hranicích, povstává jako fénix.

Putin nastiňuje šest civilizačních principů pro svět po NWO

Během svého Valdajského projevu Putin nastínil šest zásad, kterých se chce Rusko držet, a nabízí dalším národům, aby se k němu připojily. Sputnik:

Za prvé, chceme žít v otevřeném, propojeném světě, ve kterém se nikdo nikdy nebude snažit stavět umělé bariéry lidské komunikaci, tvůrčímu úspěchu a prosperitě. Musí tam být bezbariérové ​​prostředí,“ řekl Putin.

Druhým principem je rozmanitost světa, která by měla být nejen zachována, ale měla by být i základem univerzálního rozvoje.

Třetí zásadou je podle ruské hlavy státu maximální reprezentativnost: „Nikdo nemá právo a nemůže vládnout světu za druhé nebo jménem druhýchSvět budoucnosti je světem kolektivních rozhodnutí,“ zdůraznil prezident.

Začtvrté, všeobecná bezpečnost a trvalý mír, který bere v úvahu zájmy velkých států i malých zemí stejnou měrou. Aby toho bylo dosaženo, je podle Putina důležité osvobodit mezinárodní vztahy od blokové mentality a temného dědictví koloniální éry a studené války.

Pátým principem je spravedlnost pro všechny: „Éra vykořisťování kohokoli – už jsem to řekl dvakrát – je minulostí.  Země a národy si jasně uvědomují své zájmy a schopnosti a jsou připraveny spoléhat se samy na sebe, a to znásobuje jejich sílu. Každý musí mít přístup k výhodám moderního rozvoje,“ zdůraznil Putin.

Šestým principem je rovnost: nikdo by podle ruského prezidenta neměl být nucen poslouchat ty, kdo jsou bohatší nebo mocnější, na úkor vlastního rozvoje a národních zájmů.

“Zdá se, že ‚civilizační model‘, o kterém se mluví Putin v projevu, je ukotven na ‚principech‘ – jako jsou nekoloniální vztahy; nepatronizující postoje; respektování rozmanitosti zakořeněné v rozmanitých tradicích – to bude vyžadovat obrovskou práci, abychom vytvořili nové sdílené mezinárodní normy,“ říká Paolo Raffone, strategický analytik a ředitel nadace CIPI v Bruselu.

„Západní ‚liberální mezinárodní řád založený na pravidlech‘ je jednostranný a mohl být zaveden v určitém historickém období s využitím moci a postavení malé skupiny koloniálních mocností, které po krizi liberálního modelu a občanské válce (1914- 1945) zdědila vzdálená, ale supermocná země (USA)”, vysvětluje Paolo Raffone, strategický analytik a ředitel nadace CIPI v Bruselu.

„V kostce mohu říci, že přístup ‚civilizačního modelu‘ se pravděpodobně zaměřuje na strukturování ‚softwaru‘ sdíleného světa, zatímco ‚pořádek založený na liberálních pravidlech‘ se zaměřuje na vybudování vnuceného ‚hardwaru‘ hájeného ‚pravidly‘ sloužící finanční a vojenské hegemonii“.

Baxter Dmitry

https://1url.cz/7uGST
https://1url.cz/auGSV

sdílet na

21 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Slovan
13. 10. 2023 20:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Jé to se mi to bude dneska spinkat, nechám si zdát jak ta plešatá kreatura sedí na té raketě s jaderným pohonem a desetkrát s ní oblétne zemegulu. Sranda jak cyp. 🤣🤣🤦‍♂️

ModrýKlokan
14. 10. 2023 00:44
Odpovědět  Slovan

@ Slovan

Koho myslíš tou kreaturou? Putina, nebo Schwaba? A proč by měl někdo z nich sedět na raketě? Nejseš náhodou multinick z Pravýho Prostoru Jiří? Podezření vzbuzuje tvá věta “sranda jak cyp”. Nechceš tady náhodou rozvracet diskuse infantilníma žvástama jak na Pravým Prostoru, že ne?

Pokud se nepletu, tak si myslím, že tady si to lidi ani admini nenechají líbit. Tak piš normálně a nezkoušej tady žádný manipulativní triky a podprahový ovlivňování. Na fízly Rudý Smrti Igora jsme tady háklivý.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
14. 10. 2023 08:15
Odpovědět  ModrýKlokan

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Ty vole ty máš ale bujnou fantazii.

ModrýKlokan
14. 10. 2023 23:40
Odpovědět  Slovan

@ Slovan

Tak třeba se pletu a zbytečně tě podezřívám, nemám “forenzní” důkazy. Ovšem nic fantazijního na tom nevidím. Diskuse na webu PravýProstor jsou už velmi dlouho v katastrofálním stavu. Sabotujou to různí trolové, magoři a fízli.

Několik z nich píše pod nickname “Jiří”, právě různý nesmysly ničící normálním lidem diskusi. Jejich oblíbený obrat je mimo jiné “Sranda jak cyp”. Proto mě to hned napadlo. Žádná fantazie v tom není.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
15. 10. 2023 08:20
Odpovědět  ModrýKlokan

V mém případě se pleteš stopro!!
Co se týče PP to moc dobře vím, ale s tím my dva nic nenaděláme, sám jsem tam chodil šest let a teď tam občas zajdu. Na nicky se vyssserr, hlavně obsah. Já tam třeba taky diskutuji a ani o tom nevím. To “sranda jako cyp” jsem použil schválně a nemohu za to že jsi naskočil jak tři a půle. Jó ještě, ty si myslíš že sem z PP nelezou a možná i ti provokatéři z PP? Ale lezou, jen tuna se chovají jinak.
Víš co, zakopeme válečnou sekeru a pohoda ju. Tak jsme se seznámili a vše dobrý. Hezkou neděli.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
15. 10. 2023 18:48
Odpovědět  ModrýKlokan

Pletete.

Autor
13. 10. 2023 20:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Podle Putina jsou globalisté včetně Schwaba a jeho blízkých poradců „legitimními vojenskými cíli“

Tak s tím se nedá nic jiného, než souhlasit. Mezi cíle se tak řadí i ti idioti – naprosto všichni a bez výjimky – kteří jako vládnou u nás, ale ve skutečnosti slouží cizím zájmům. Že, Vy nejvyšší “státní představitelé”?

Albi
13. 10. 2023 21:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Země a národy si jasně uvědomují své zájmy a schopnosti a jsou připraveny spoléhat se samy na sebe”,
Jak které – ta naše současná rozhodně ne. A u poloviny národa se uvědomění, svých zájmů – natož jasné – bych neočekávala.

janle57
13. 10. 2023 21:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Tahle země uměla vždy zlikvidovat všechny potentáty,kteří jí vědomě škodili a zradili
a navíc se dopouštěli zločinů proti lidskosti,viz Trockij,Bandera a další,ke Schwabovi
určitě přiřadil i Sörose,Gatese,Bourlu z firmy Pfizer a další,jen mě velmi mrzí,že to
Rusové nespočítali Gorbačovovi s Jelcinem,kteří jejich zemi totálně rozvrátili
a vydali napospas špinavým hotdogům,Ukrajina nikdy neměla být samostatným státem !!

laskra
14. 10. 2023 11:25
Odpovědět  janle57

Rusy a celou zemi osvítilo, že místo těch zrádců našli Putina.

All
13. 10. 2023 22:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Kníže Svjatoslav z Kyjev.Rusi r.969 tu chazarskou bandu výpalníků a vrahů,kteří přijali židovské náboženství rozprášíl.CHazarové ( jak sami dodnes prohlašují ) přísahali,že se vrátí a krutě se pomstí.Stalo se,Ukrajina-bývalá Kyjevská Rus je zničena. A kam se nyní CHazar ( židochazar) vrtne,kam půjde,když USA-EU a taky Izrael jdou ke dnu ? Jdou blíže bohatství,zpět na Východ,blíže Rusku a Číně. Takže se přikláním k předpovědi Kisingra,že Izrael přestane existovat. ( Bohužel i my tady tvrdě zaplatíme,za lhostejnost a pitomost našich politiků,kteří odsunuli Rusko,zaslepeni emerikou a ničením vlastního státu ve všem .Co se tak asi stane,když bude zablokován Suez průplav ? A ropovod Družba přes UK vyschne ,protože končí smlouva o tranzitu příštím rokem? My to zase přežijeme,Slováci i Češi. Ale leynoschwábské EU končí,ámen.Typuju tak max.2 roky, EU spolek lejen zmizí )

delnas
13. 10. 2023 22:46
Odpovědět  All

Izrael urcite zmizi…nebot neni potreba…je zbytecny

ModrýKlokan
14. 10. 2023 01:00
Odpovědět  All

@ All

Alle dovolím si pod tohle se taky podepsat.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
14. 10. 2023 13:03
Odpovědět  ModrýKlokan

Tak expert na plyn pan Štěpán to říká, že máme max. dva roky, ale do dvanácté. Když to ty dva roky necháme dojít, tak už to nikdo nedá dohromady. Co ale naplat, když takhle nepřemýšlí většina národa a čekají jak to dopadne, no špatně.

Slovan
14. 10. 2023 13:08
Odpovědět  Slovan

Omlouvám se tento příspěvek patří pod Pavel z Moravy 9:14

ModrýKlokan
14. 10. 2023 23:47
Odpovědět  Slovan

@ Slovan

Tak vono je už docela těžký s tím něco dělat, když jsme to všichni nechali dojít tak daleko. Snad se ovce co volí 33 let proti svým zájmům poučí. Něco dělat je možný už jen na osobní bázi, připravovat se na náraz.

Slovan
15. 10. 2023 08:23
Odpovědět  ModrýKlokan

Jj je to tak. 👍

Mária
14. 10. 2023 01:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Je zaujímavé, že naši vzácni a drahí profesori celý život študujú, aby čosi mohli naučiť decká. Ale Putin to dá na pol strany. A má to hlavu a pätu.

Tak čo páni profesori nie je čas vrátiť so cťou svoje tituly? A inšpirovať tak aj zvyšných zarputilých kolegov?

Pavel z Moravy
14. 10. 2023 09:14
Odpovědět  Mária

To byste po těchto tvorech chtěla moc.

Pavel
14. 10. 2023 09:44
Odpovědět  Mária

Doplnil bych to i o právníky. Máme jich tu jak máku včetně pana Raichla a co dělají? Vládne nám díky tupé omladině a zastydlým “amerikofilům” banda buď tupých, či placených vlastizrádců,kterým nestačilo nás jen okrást na úkor západu ale i totálně vyrabovaly tuto zemi! Zadlužili ji na další tři generace a armádu zbavili bojeschopnosti předáním výzbroje a zásob munice “náckům” na Ukrajinu!!!Za rok a něco cca jen střízlivým odhadem okolo sto miliard a teď nás budou sdírat z kůže daněmi a nač! Jen aby zase bylo na válku na Ukrajině za zájmy globálních elit!!! Aby si zasloužili svůj “Jidážský groš” budeme platit i naší krví! A kde jsou ty desítky trestních oznámení na Fialu, Černochovou,Stanjuru, Pekarovou a spol?! Nikde nic, jen plamenné výzvy na náměstí!Jak napsal správně Marx, “proletariát( dnes prostý občan) nemá co ztratit jen své okovy”,změna je možná jen revolucí zdola! Ale na to musí situace dozrát, až dle slov páně Schwarzenberka “budeme rýt rypákem v zemi”, tak snad i mladí přijdou o tu iluzi blahobytu se západem a přestanou se chovat jako ovce vedené na porážku.Toho se ale ani já, ani diskutující na tomto webu nedožijeme!