politika

Premiér Fiala podepsal na summitu ve Velké Británii s prezidentem Zelenským bezpečnostní dohodu

Předseda vlády ČR Petr Fiala se ve čtvrtek 18. července 2024 zúčastnil v Blenheim Palace ve Velké Británii summitu Evropského politického společenství. Již počtvrté se takto sešli předsedové vlád a hlavy států EU s dalšími zeměmi mimo Unii. Lídři všech přítomných zemí jednali zejména o obraně a bezpečnosti Evropy, energetice, infrastruktuře, kybernetické bezpečnosti, boji proti dezinformacím a migraci.

Premiéři a hlavy států na začátku summitu mluvili o novém nastavení vztahů mezi Velkou Británií a EU. Nový britský premiér Keir Starmer v úvodní řeči upozornil na hrozby ze strany Ruska, které se týkají celého evropského kontinentu, či o problému nelegální migrace. Zdůraznil, že Británie nevypoví Evropskou úmluvu o lidských právech, o čemž uvažovaly předchozí konzervativní kabinety.

„ČR má s Británií výborné vztahy. Využil jsem setkání, abych mohl poprvé mluvit s novým britským premiérem Starmerem Potvrdili jsme si, že máme zájem na rozvíjení česko-britských vztahů. Dostal ode mě pozvání do Prahy. Měl jsem možnost mluvit i s britským králem Karlem III. Jak premiér Starmer, tak král Karel mají velký zájem na rozvoji našich vzájemných vztahů,“ uvedl po summitu Fiala.

Během summitu se premiér Fiala sešel na bilaterálním jednání také s prezidentem Ukrajiny Volodymyrem Zelenským. Společně podepsali bezpečnostní smlouvu. Tím se ČR připojila k dalším zemím Evropy, které už podobnou dohodu s Ukrajinou mají, například Německo, Francie, Velká Británie, Itálie, Japonsko nebo USA. Smlouva nepředstavuje právně závaznou mezinárodní dohodu. Podle premiéra Fialy jde o symbolické gesto a důkaz další podpory v oblastech vojenské či ekonomické spolupráce, humanitární pomoci a také následné pomoci při rekonstrukci poválečné Ukrajiny.

„Je to další krok v posilování spolupráce mezi ČR a Ukrajinou. Velká část mezivládních konzultací tento týden v Praze se týkala nejen pomoci Ukrajině, ale také ekonomické spolupráce, která je výhodná i pro naše firmy. S našimi zkušenostmi v přístupových jednáních můžeme Ukrajincům pomoci v přístupovém procesu do Unie, který je pro ně velmi důležitý,“ vysvětlil premiér.

Předseda vlády také vystoupil v rámci kulatého stolu, který řešil obranu a ochranu demokracie v Evropě. Podle premiéra jsou dezinformace a zahraniční vměšování jedny z nejvážnějších hrozeb, kterým nyní musí Evropa čelit. Během dne se Fiala sešel ještě s prezidentem Ázerbajdžánu Ilhanem Alijevem, nebo prezidentem Černé Hory Jakovem Milatovićem. Na závěr summitu jednal i s premiérem Arménie Nikolou Pašinjanem.

Neformální platforma Evropského politického společenství má podporovat politický dialog v Evropě a přispívat k její stabilitě, bezpečnosti a prosperitě. První setkání se konalo na podzim 2022 v Praze, podruhé se zástupci evropských zemí sešli v červnu 2023 v moldavském Kišiněvě. Naposledy summit EPC hostila loni v říjnu Granada.

Doporučuji přečíst !!!

Zde: Smlouva podepsaná mezi ČR a Ukrajinou 18. července 2024.
(Plné znění smlouvy podepsané mezi ČR a Ukrajinou 18. července 2024 při summitu ve Velké Británii.)
pdf, 1096 kB

https://vlada.gov.cz/


sdílet na

124 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
19. 7. 2024 10:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Ti Ukrofilové a hlavně nacistická vláda v Kyjeve, musí být fakt kolosální pitomci. ONI nevědí, že Fiala neumí dodržet ani vlastní předsevzetí, natož nějakou smlouvu. ONI nepochopí, že jeho trdla ve Strakovce nebudou vládnout věčně. ONI jsou naivní jako voliči ODS. Pouze věří 🙂 🙂
Zelenině vůbec nedochází, že s ním dělá smlouvu obyčejný akademický kašpárek. Jakýsi malý bezvýznamný čecháček přehazuje miliardy jako by je svým umem vydělal, ale samozvanému “vůdci” nacistů vůbec nevadí, že brzo žádné miliardy nedostane, protože náš stát nemůže NIKDY uživit 10krát větší a zadluženější stát. Fakt nevím, proč se ta fetující trumpeta raduje 🙂

ijn
19. 7. 2024 10:46
Odpovědět  Pijack

podepsáno neplatným = nelegitimním presidentem Ukrajiny a zřejmě i za ČR nemocným psychopatem, který se chce zapsat tím nejhorším způsobem do dějin ČR…!!! I takové zrůdy jsou v politice v Evropě možné !!!

Pijack
19. 7. 2024 10:56
Odpovědět  ijn

V podstatě to dopadne tak, že se na tuto smlouvu zapomene a nebude nikdo, kdo by ji chtěl naplnit. A už vůbec ne zrušit, protože zapadne časem sama. Je to prostě jeden z “úspěchů” akademického tlachala o jehož přítomnost většina obyvatel dvou zemí nestojí…

František
19. 7. 2024 14:37
Odpovědět  Pijack

Dopadne to tak, že Koza nepřistoupí na jedině možné podmínky Putina. Ten bude nucen zabrat celou Ukrajinu v rámci zničení nacismu. Nějaké štěbetání západních blbečků nebude Putin ani poslouchat. Když bude muset, tak rozmlátí NATU jejich hlavní města, zničí USA i s jejich základnami, a bude klid. Kdo chce kam, Putin pomůže mu tam,.

Pijack
19. 7. 2024 18:48
Odpovědět  František

🙂 Palec nahoru !!!

Standa
19. 7. 2024 20:09
Odpovědět  František

Nebo Fiala.[1] Podle přílohy A Dohody mezi Českou republikou a Spojenými státy americkými o spolupráci v oblasti obrany se jedná o Vojenské letiště Čáslav, Vojenské letiště Náměšť, Vojenské letiště Pardubice, Logistické centrum Mošnov, Vojenský výcvikový prostor Hradiště, Vojenský výcvikový prostor Libavá, Vojenský výcvikový prostor Boletice, Vojenský výcvikový prostor Březina, Vojenská posádka Vyškov, Vojenská posádka Rančířov a Vojenská posádka Stará Boleslav.
[2] Podle čl. 3 odst. 1 Dohody mezi Českou republikou a Spojenými státy americkými o spolupráci v oblasti obranyjsou „ozbrojené síly USA, dodavatelé USA, čeští dodavatelé, závislé osoby a další osoby podle vzájemné dohody oprávněny k nerušenému přístupu a užívání dohodnutých zařízení a prostorů pro účely návštěv; výcviku; cvičení; manévrů; průjezdu; podpůrných a souvisejících činností; doplňování paliva do letadel; doplňování paliva plavidlům; přistávání, záchytu či odtažení letadel; dočasné údržby vozidel, plavidel a letadel; ubytování personálu; spojení; shromažďování a rozmísťování ozbrojených sil a materiálu; umisťování vybavení, zásob a materiálu; činností v oblasti bezpečnostní podpory a spolupráce.

Pavel
20. 7. 2024 18:15
Odpovědět  Standa

Toto je akt vlastizrady,horší než zvací dopis Bilaka Brežněvovi!!!Když “Fyjala” tvrdí,že jsme ve válce, trest za vlastizradu je trest absolutní. Pamatujme si tyto vlastizrádce včetně těch, co nás bez našeho souhlasu vtáhli do zločineckého paktu NATO!!! ( viz.”socani” Zeman,Špidla a spol.)Zradili naše dědy v r. 1920 a zradili nás opět po r.1989!

Slovan
19. 7. 2024 20:20
Odpovědět  František

Gosudar na zdaróvija 🍷🍷 maršal Malinovsky…

Pavel z Moravy.
19. 7. 2024 12:02
Odpovědět  ijn

Ale mohou si to příteli dovolit. Vyzvedli se na trůny a zprivatizovali si moc. To v současnosti stačí. Neutěšujte se, že se toho tak lehce vzdají. Ti ještě neukázali co umí a čeho jsou schopni.

Pavel
20. 7. 2024 18:17
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jmenovče, myslím, že už toho ukázali dost, a že jsou opravdu všeho schopní ve svém patolízalství vůči západu!

Ladislav 💤
19. 7. 2024 12:16
Odpovědět  ijn

NEPLATNÉ!
Banderonacistán nemá žádného prezidenta!
Oba patří do kriminálu a na těžce nucené práce!
Osvobození?
Žádné, padnout až do smrti!

Standa
20. 7. 2024 10:46
Odpovědět  ijn

Americká agentura Morning Consult dlouhodobě sleduje postoj veřejnosti ke krokům jednotlivých vlád. Ten vždy hodnotí respondenti v dané zemi. Podle posledních dat je na tom ze všech vybraných světových politiků nejhůře český premiér Petr Fiala.
S jeho politikou nesouhlasí 73 procent Čechů. O tři procenta lépe je na tom jihokorejský prezident Yoon Seok-youl a francouzský prezident Emanuel Macron.

Standa
20. 7. 2024 10:47
Odpovědět  Standa

Takže s toho vyplývá…..je jedno, že ostatní pískají, když já si tleskám!!

stan
19. 7. 2024 11:18
Odpovědět  Pijack

Kolaborant Fiala s kokainistou Zelenským jen podepsali naší ubohost. Budeme srát peníze do černé díry zvané Ukrajina, zmetkové kolem Zelenského budou mít z našich peněz přepychový život a obyčejní ukrajinci budou buď umírat nebo budou zmrzačení jen proto, že páníšek z Fašingtonu potřebuje vyčerpávat Rusko.

Spam orinoko
19. 7. 2024 11:47
Odpovědět  stan

Říká Ti něco záložní Jeruzalém?

Ladislav 💤
19. 7. 2024 12:17
Odpovědět  Spam orinoko

Ne, nic!

Spam orinoko
19. 7. 2024 12:31
Odpovědět  Ladislav 💤

Reakce na “stan”.

Spam orinoko
19. 7. 2024 12:08
Odpovědět  stan

Právě bouchaji news o roli židu v sázkách na Trumpovu smrt. Něco podobného se odehrálo v případě 911. O blabolech jewreje Silversteina k pádu budovy 7 je skoro zbytečné se zmiňovat. ONI se serou do našich životů a my máme zakázáno byť jen spitnout, že něco kutí.

Bety
19. 7. 2024 14:32
Odpovědět  stan

Když má Zelenský na košili a na deskách ten banderovský trojzubec, měl by Fiala být
také vyzdoben, například hakenkrajcem.

katango
20. 7. 2024 11:10
Odpovědět  Bety

Počkejte, až sundá košili.

ijn
19. 7. 2024 10:37
Ohodnotit příspěvek :
     

dva idioti najednou podepisují naprostou pí”ovinu, budou odměněni doživotím, až se vrátí svět k normálu, a prohnilá justice přestane tolerovat škůdce a národní vrahy!!!

Zbavme se našeho idiota volbami do krajů s nulovou podporou spolu == NEVOLIT – nevolit nikoho z pětikoalice == pětidemolice ČR…!!! Všechno lze napravit, ale musíme se zbavit vlastizrádců !!! co si podávají ruce a smějí se nám do očí…!!!!!

Pijack
19. 7. 2024 10:57
Odpovědět  ijn

Ne ne, Idiot je jen jeden. Ten druhý je psychopat Hitlerova formátu. ON ví, že je drzý, ale ostatní se ho bojí.

Pavel z Moravy.
19. 7. 2024 13:06
Odpovědět  ijn

Tady na tomto webu ale asi pětikolku nevolí nikdo, takže tady tyto výzvy nenajdou uplatnění. A ještě jedna maličkost. Jak víme, že toto vše až na pár výjimek není kompletní a dokonale propracované spiknutí boháčů proti lidstvu kvůli nastolení NWO. Tam s přihlédnutím k té formě totality, tam k oné, vždy podle určité dané strategie připasované na daný druh populace. Kým a čím si dnes můžeme být skutečně jisti. Jestli 1% populace vládne 4% mu slouží, převeďte si to do čísel. Ze 7.5 miliardy by potom vládlo 75 milionů a asi 300 milionů by jim sloužilo. To jsou ti Fialoví a jiní. Je fakt, že to by možná mohlo odpovídat zaokrouhleně tomu počtu asi 400 milionů, kteří si to tady zprivatizovali. K tomu potřebují ještě nějakých pár set milionů k obsluze a nejlépe aby je ale neviděli a svět je úplně jejich, tedy té jedné miliardy. V jednom britském filmu když černí obsluhovali u stolu, paní domu prohlásila, je dobré, že nás obsluhují, ale kdybych je tak nemusela vidět. Takže já bych byl opatrný s tím kdo chce dobro a kdo totalitu. Prozatím věřím Rusku a Putinovi, ale jinak si již nejsem jistý ničím. Snad jen tím, že při něm stojí Kim.

Hrobař
19. 7. 2024 19:24
Odpovědět  Pavel z Moravy.

A ne jenom KIM

orinoko
19. 7. 2024 10:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Fialový Dub podepsal car papíru s rezimem, jehoz legitimita je sporná s ohledem na vlastní ústavu a mezinárodní buzerantske zvyklosti Zápachu – jen ten je svobodně zvolený, gdo nám pečlivě zaleze do řiti. Maduro, Asad – v Sýrii proběhly volby i v době střílení – , bělorusky batka, Klingoni na Moonu… ti mají smolika.
Halic mohla být v rakouskem módu. Ale zalezla do západní řite a tam nikdy klid nebude. Dvě garnitury v posledním dějství podepsaly hajzlpapir, z toho my s gryndylem, zatímco něco takového mají na Halici u větráku. Opravdu, velmi kompatibilní dvojice.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tom
19. 7. 2024 12:30
Odpovědět  orinoko

Fiala uvažuje asi takto: musím postavit takové vzdušné zámky, abych byl spokojený i s jejich troskami.

Spam orinoko
19. 7. 2024 13:16
Odpovědět  Tom

V životě jsem netušil, kam nás až může dovést Smetiště Václava Hajzla. Vážně by mě zajímalo, jakou Sametovou slavnost by dal dohromady dneska, když v hlavních rolích jsou parodie na člověka a nepolitická politika i nepředstavitelných šmejdů. Že Placatka nebyl žádný vizionář, nýbrž týpek typu Pepa, kdy morálka a sebeúcta jsou slovní základnou Ptydepe, dokazuje, že sám neměl anunk , co přijde, a nás nepřipravil na poslední dějství: Jdeme do Evropy. My totiž jdeme do rekta mrdvol.
Btw. , jak psouka bidet, ústavní kutilství z poslední havloabsurdity je opravdu akt židovského ritu. MY v kotlině sloužíme jako onuce Hornímu i Dolnímu Židovi.

Tom
19. 7. 2024 13:54
Odpovědět  Spam orinoko

Na duši mě hřejí dva pocity. Že jsem nikdy nebyl v KSČ ikdyž se soudruzi hodně snažili. Když totiž nepomohlo vydírání, tak mi nabízeli místo vedoucího.
No a ten druhý je, že jsem hlasoval proti vstupu do EU. Věděl jsem už tenkrát, že budeme pro ně všechno možné, jen ne rovnocenný partner.

cool
19. 7. 2024 17:52
Odpovědět  Tom

To ani bruseladoni nejsou korporátníům v zřízené kolonii výměny obyvatel kalergi za jejich produkci.
https://www.svobodny-vysilac.cz/2024-07-18-studio-helen-komentare-aliance-narodnich-ans-k-aktualnimu-deni-vladimira-vitova/

Standa
20. 7. 2024 11:52
Odpovědět  Tom

……můžeš nemít rád komunisty, můžeš být zásadním odpůrcem socialismu, ale tohle se prostě nedá popřít.
Vážení kritici minulého režimu, ukažte mi jediný národ na světě naší velikosti, který před rokem 1989 dokázal vyvíjet a vyrábět trysková letadla, dopravní letadla, atomové reaktory, lokomotivy, trolejbusy, autobusy, traktory, radary, motocykly, osobní automobily, špičkové zbraně, tkalcovské stavy, zemědělské stroje, turbíny, nákladní automobily, námořní lodě, tanky, špičkové sklářské a porcelánové výrobky, podílet se na výzkumu vesmíru, vyrábět kvalitní ocela hutní výrobky vyvážet do celého světa !!!! Přehrady , infrastruktura, byty, školy, nemocnice.Nemít dluhy v zahraničí, ale přebytky. A, co dnes za štastného budování kapitalismu?Sežente zubaře, pediatra…..bída, svrab a neštovice.

Janaz
19. 7. 2024 10:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Keď to človek číta, tak má dojem, že je to výplod notorickych klamárov a zároveň oligofrenikov v pásme ťažkej debility.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
19. 7. 2024 10:54
Odpovědět  Janaz

Taky si připadáte jako ve cvakhausu?

katango
19. 7. 2024 14:08
Odpovědět  Slovan

Ve cvokhauzu je to daleko klidnější a méně zmatené.

zdendulka
19. 7. 2024 15:28
Odpovědět  katango

Tak tam jsem ještě nebyla…. 🙂

Slovan
19. 7. 2024 18:55
Odpovědět  zdendulka

Vážěná, to je hned!! Než se rozkoukáte jste tam. 🤣

katango
20. 7. 2024 11:11
Odpovědět  zdendulka

Já jsem tam pracovala.

Standa
20. 7. 2024 11:56
Odpovědět  katango

Tak jste se lišila za určitou dobu pouze tím, že jste měla klíče!

Standa
20. 7. 2024 11:55
Odpovědět  zdendulka

Nebojte se , podíváte! Tuhle Cimický řekl pacoušovi, který chtěl už ze cvokhausu domů.Otevřel dveře ven a ukázal na Prahu.,, Vy byste chtěl do toho blázince”!

Markýza
19. 7. 2024 16:29
Odpovědět  katango

A v tom pražském je krásný park! A zahrady a zvířecí koutek.

Tom
19. 7. 2024 17:39
Odpovědět  Markýza

Zvířecí koutek je také ve Strakovce. 🙂

Slovan
19. 7. 2024 18:56
Odpovědět  Tom

Jó, opičí koutek, který dostává expres zásilku banánů.

20. 7. 2024 02:29
Odpovědět  Slovan

Jo tááák. On tam na ně stojí bonobo frontu, proto tady absentuje…

cool
20. 7. 2024 07:27

🙂 Tak kolik měli v té bedně koksu 600, 400 nebo 200kg co poté pálili s trochou fantazie cukr, néééé. Kdo tomu nevěří ať tam běží. 🙂

katango
20. 7. 2024 11:13

Bonobové často dělají frontu, ale za jiným účelem.

20. 7. 2024 16:18
Odpovědět  katango

Tomuhle už nestojí, tak stojí aspoň na banány.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
20. 7. 2024 20:01
Odpovědět  Tom

Takový jako v blázinci teda ne-e.

katango
20. 7. 2024 11:12
Odpovědět  Markýza

Jo. A v Kosmonosích taky. A v parku tam v trávníku rostou divoké tulipány.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
19. 7. 2024 18:54
Odpovědět  katango

Záleží na jakém oddělení. 😊

cool
20. 7. 2024 07:04
Odpovědět  katango

🙂 Zmatení jak lesní včely na poli roundapové řepky žlutého moru jsou kývači formanté a všichni od školastiky směrnic inkluzek i “mainstreamáci & dotace které tam zaplatí a něco jim vrátí “wywoleným na zelenou ropu třeba až zničení motorů. Proč by to dělali :-)))))))))))) Au au cvokhauz. Jinak katango jasně že tam hry businessmanů nepěstujete, zhusta tam mohou klienti i přes sekundární “benefity být.

cool
20. 7. 2024 07:23
Odpovědět  cool

Zlí jazykové tvrdí že řepkový olej je “konzumní jed stejně jako je dotykový jed formou znehodnocení katalyzátorem teflonem, pánví. Ten kodex alimentáris formou Éček doby jedové existuje od “fchuorizaci past, vody po konzervanty a sladidla doby jedové. Mmj. dezoláti na big pharmu navýšili zkrácení “vjeku spíchancům u nás kovid chunty rubeše 6? miliónů “dobrovolně povinně z 25. na 33. let s průvodními benefity držhubných akcí inkvizicí.
https://www.idnes.cz/VKKUUnT2jUZlPjbN19RdKUiIW9UZFQlPUAK9qD3dDZjOOeExpI4BBAfcAuP/BcEkPKJlslNMxFamrOcdjHFJP43TpVLoBMQ3JdjdQF
https://www.facebook.com/camillo.paja/videos/410627064782070
https://www.facebook.com/obcan.bily/videos/444870851675262

zdendulka
19. 7. 2024 15:27
Odpovědět  Slovan

Jo…..

Woodu
19. 7. 2024 15:34
Odpovědět  Slovan

Jojo. Krištof Kolumbus přijede vodovodem.

Slovan
19. 7. 2024 18:56
Odpovědět  Woodu

Jó, Helenka byla kádr, kde jsou ty časy.

Slovan
19. 7. 2024 10:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Pane autore se omlouvám moč, ale číst ten canc nebudu, bo zaprvé na to nemám čas a náladu, pak za druhé tak na to snad mám lidi né? Tzn VLÁDU!! Ti jsou placeni z našich daní, tak by to měli co nejlépe udělat a já bych jí “měl” věřit, že je to výhodné. Jestli né, tak vyměnit, ale to už je zas na jinou diskuzi, že jo. Jó, ten zelenéj feťáček je jestli se nepletu nějaký ukrajinský houwnoo u cesty že jo? Tak si klidně podepisujte a ať se ten náš kriplík zastaví u mě doma já to taky podepíšu, že jo. Vyjde to nastejno. Blbci na pasece. Jak by řekl súdruh minister, herr von generál, pán velkomožný, že tento can je neplatný. To přece ví každý blbec. Já bych toho péťu neraději vyndal z toho saka a hned bych mu dal pořádnou práci. 🤣

Woodu
19. 7. 2024 15:36
Odpovědět  Slovan

Je nás více.

Slovan
19. 7. 2024 18:58
Odpovědět  Woodu

V tom případě kolego platí pravidlo (jestli dobře rozumím), kdo dříve příde, ten dříve vyndavá. 😊🙋‍♂️

Tom
19. 7. 2024 16:02
Odpovědět  Slovan

Fiala nepodepsal bezpečnostní dohodu, ale jasnou bezpečnostní hrozbu. A to jak ten stát vede, tak za chvíli jediný supermarket pro důchodce, který si budou moct dovolit, bude zelená louka.

Slovan
19. 7. 2024 16:52
Odpovědět  Tom

Tome, ten už těch canců podepsal a všechno na hoowno. Jó škodí judy chodí, ale to by se ovčani měli ozvat né? Že mlčíme naš boj, ale tenhle kašpárek díky naší flejdě nás dostane proti sobě. Dělá proto vše. Uvidíme jestli jsem se spletl.

Tom
19. 7. 2024 18:21
Odpovědět  Slovan

O tom ozvani se je to složitější. Já byl na dvou demonstracích a už bych na žádnou nešel. Podělali to ti mladí, kterých bylo na sto lidí asi tak deset. Kdyby tenkrát přišli, tak Václavák praskal ve švech a Fiala by prdeli cvakal šestku drát. Já si vedu svůj boj s hajzlama tím, že třeba od té doby co mouřenína na čokoládě Kofila přebarvíli namodro, aby nikoho nediskriminivali, tak ji nekupuji a to sem si ji dopřával už od dětství. Měl jsem ji nejraději. A do LIDLU jsem nepachl od té doby kdy v reklamách před lety vymazali kříže z kostelů aby neurazili muslimy. Tak kdo se přidá? 🙂

Slovan
19. 7. 2024 19:03
Odpovědět  Tom

Jsi radikálnější než já, já v tom Lídlu od té doby byl. Je to hezký protest ale kdo to dodrží, málo kdo. Tady je spíš třeba tlačit na vládu. Ale pokud nás nebude více, tak je to pasé.

Tom
19. 7. 2024 19:37
Odpovědět  Slovan

Lidé jim tenkrát malovali kříže na výlohy, ale místo toho tam měli přestat chodit nakupovat a viděl bys, jak by krachovaly. Je to tak dva měsíce co se v Asii nějaký supermarket dostatečně nedistancoval od Izraele a museli zavřít stovku krámu, protože muslimové tam přestali chodit. Tady se o tom nepsalo. je to nejméně nákladný způsob protestů. Prostě půjdu do jiného krámu i když tam bude o něco dráž. Prostě nebudu podporovat póvl. Jestliže lidi neudělají ani to málo se supermarketem, tak jak chcou sesadit vládu, což stojí mnohem a mnohem víc úsilí a peněz. Lidi dnes strádat nechtějí a to ani minimálně. Takže nakonec v konečném důsledku budou jednou strádat maximálně.

Slovan
20. 7. 2024 07:27
Odpovědět  Tom

No jo to se to protestuje u “fanatiků”. Tak ty uvozovky jsem tam dal pro smysl té první věty, jinak oni to fanatici jsou. Co se týče nás v ČR, tak tady tam lidi chodit budou i kdyby jim pod pohrůžkou řekli že je to otrávené. Tady se lidi dávají dohromady jen při MS v hokeji a i to možná jen 1/2. Tady to zkrátka funguje jinak.

orinoko
20. 7. 2024 09:35
Odpovědět  Tom

Bojkot je možný provádět střídavě. Ctyrvalcovy motor s písty v různých uvratich. Ovšem v Banastanu nerealizovatelne. Každý sedmy uleha s banánem u palice a sní o svých hrdinech v ulici. Co NATO Češi?

Dana Škodová
19. 7. 2024 17:09
Odpovědět  Tom

To máte naprostou pravdu!!!Vždyť už teď se lidé rozhodují mezi nájmem,jídlem a léky!!!

Slovan
20. 7. 2024 07:31
Odpovědět  Dana Škodová

Nó ti co platí nájem, ti to nemají lehké. Záleží na přijmu.

Frank
19. 7. 2024 10:53
Ohodnotit příspěvek :
     

A z jakého titulu ten vyhulený zelený kašpárek jedná? Prezidentem dávno není a netuším, jakou má šašek funkci.

Woodu
19. 7. 2024 15:37
Odpovědět  Frank

Penisový piano hráč.

Markýza
20. 7. 2024 20:03
Odpovědět  Woodu

Ta funkce se zove pyjanista.

Pavel z Moravy.
19. 7. 2024 11:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Nezlobte se na mne přátelé. Ale pochopte, že tito škůdci zemští si ZPRIVATIZOVALI MOC. A to jediné dnes platí. Nebo si myslíte, že je někdo v této zemi odprivatizuje? Jak a s kým? Jsou zde ještě státní zástupci a soudci ? Je zde ještě rovnost před zákonem? S odstupem času musím říci chudák Nečas, co vše si musel prožít kvůli prkotinám ve srovnání s tím co provádí současná banda chráněná zákonem. Jo, privatizace moci naznačuje jasnou totalitu. Ale co dál.

Fedor
19. 7. 2024 11:23
Ohodnotit příspěvek :
     

dali do vlady mafianskeho kokotka, pretoze inteligent by tolko prasarne dusevne nevydrzal

Pavel
19. 7. 2024 11:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud si přečtete tu smlouvu mezi ČR a UA, tak zjistíte, že se fialová vlád chlubí v čl. II, že poskytla přímou vojenskou pomoc dosud přes 40 mil. EUR, tj. v přepočtu na kurs to v Kč dělá přes 10 mld Kč, tedy nikoliv cca 7 mld, jak se tvrdí. Taky dosavadní BEZPLATNÉ léčení zraněných vojáků UA bude i nadále pokračovat. Kolik toto stálo miliónů Kč nám zřejmě nikdo nebude schopen vyčíslit. A to vše na úkor financování našich důchodců, snížené zdravotní péče občanů ČR atd. A pozitivní výsledky na poli válečném stále nejsou nikde vidět, spíše naopak postupují, pomalu ale jistě, arm.sbory RF.

ModrýKlokan
19. 7. 2024 13:32
Odpovědět  Pavel

Podle jedné ekonomické analýzy, kterou na ČT jistě vysílat nebudou, za 2 a půl roku SVO na UA, vygenerovala česká vláda sdružené náklady způsobené různými formami pomoci UA, ve výši 2,5 bilionu korun. To je za každý rok, cca 100.000,- Kč na jednu osobu včetně dětí a důchodců.

Nějaké kecy o pouhých 400 milionů euro jsou jen účetní machinace a lži. Každej z nás vážení, zaplatil do teď 250.000,- Kč za americký zbrojovky, židovský bankéře, anglický investory, český a bruselský politiky a ukrajinský zloděje a oligarchy.

Zaplatili jsme to jak v daních, tak v nedostupnosti námi zaplacené zdravotní péče, zrušení valorizace, inflačních platových doložek (kromě politiků a justice), narušení infrastruktury a podnikatelského prostředí a zaměstnaneckých a podnikatelských příležitostí.

Jde také o šílené nemorální odprodeje půdy a nemovitého majetku cizincům, ten už nebude k užitku Čechům, naopak nás budou odírat a vykořisťovat na nájmech. Tak děkujeme uctivě :-D)))) béééééé béééééé

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
20. 7. 2024 10:11
Odpovědět  ModrýKlokan

To máš jedno. Tito škůdci si zprivatizovali moc, protože mohou, jelikož jim to lidé této země dovolí. Co všechno nám již ukradli, co všechno nám již rozprodali a rozprodají, to musí každý vidět. Ale když nechce, je slepý s hlavou zabořenou v písku, bude muset v budoucnu trpět. Důstojnost nikomu nenaordinuješ. Duševní vyprázdněnost v této populaci je obrovská, co chceš proboha dělat s lidmi, kteří nemají žádnou důstojnost a stali se již otroky této společnosti, na což přesně tito vládnoucí škůdci cílí. Co chceš dělat s děcky vychovanými pouze v konzumu s absencí morálních hodnot? Co s tím chceš sakra dělat bez hlubokých změn ve společnosti, tedy aby se znovu ctilo právo a pravda nebyla jen cárem papíru, který zneužije kdokoliv kdo může. Bez nástupu skutečně čestných a rovných lidí se s tím nedá nic dělat. Koukni na starší film s Mattem Damonem v roli právníka ve filmu Vyvolávač deště. Krásná ukázka jak to v těchto společnostech chodí. Prostě, už je to tady.

Pavel
19. 7. 2024 11:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Opravuji částku: přes 400 mil. EUR.

Als
19. 7. 2024 11:48
Ohodnotit příspěvek :
     

V celé nahotě se konečně dovídáme ne že jsme poskytli pár miliard, ale dle uvedeného ve smlouvě dokonce 10 miliard a to jen v oblasti dodávek vojenského materiálu. Kde je zbytek nákladů na v ČR poschovávaných ukrošů. Jinak všechny ty bláboly zaměňující příčinu za následek, sliby o začlenění do fašistické EU a zločineckého NATO jsou vlastně rozsudkem smrti pro Ukrajinu, její vymazání z mapy Evropy.

Jura S
19. 7. 2024 13:10
Odpovědět  Als

Matroš v odpisové ceně 10 miliard je účetní podvod !!!
Zpětná nákupní cena, od amíků bude 2500 miliard !!!

ModrýKlokan
19. 7. 2024 13:43
Odpovědět  Jura S

Přesně. Tupé liberální offce budou ovšem spokojeny. Páníček z Brusele je podrbe pod bradičkou. Před odchodem na jatka. Bééééééé

Jura S
19. 7. 2024 11:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Hráč penisem na klavír, podepsal dohodu s českým nenáviděným profesůrkem že :

  • tu budeme život libovolné množství ukrů a jejich samic za peníze národa
  • mohou libovolně zneužívat zadara naše poddimenzované zdravotnictví a válet se tu po špitálech jak je jim libo…
  • odvzdáme jim i poslední vojenské rezervy zadara…
  • elektrika pro Ukry zadara, hlavně asi v zimě…
  • atd, atd…

Mě to tedy připomíná se strany ČR – BEZPODMÍNEČNOU KAPITULACI komu???

ModrýKlokan
19. 7. 2024 13:47
Odpovědět  Jura S

Jsme kolonie City of London a FED, v zastoupení Brusele a nadkolonie Německo (okupováno USA a UK již 80 let od II.sv. války).

Byznys učitele dějepisu Nutely a jeho bratrance Tomáše Fialy na západní UA a v Kyjevských investičních a bankovních organizacích v tom bude hrát jistou menší roli asi také.

ModrýKlokan
19. 7. 2024 13:50
Odpovědět  ModrýKlokan

Dodatek: Jen upozorňuji, že aglomerace Londýn, či Spojené království – United Kingdom, nejsou totéž co City of London.

Jde o jedno z hrabství, kde jsou i zcela jiné volební zákony, než v ostatních správních částech UK. Jedno ze skutečných center skrytého ovládání světa… Koho to zajímá, lehce si dohledá detaily na netu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jura S
19. 7. 2024 17:39
Odpovědět  ModrýKlokan

Ale víme, že je třeba trefovat jen “ČTVEREČNÍ MÍLI” :-))

KarelDar
19. 7. 2024 11:52
Ohodnotit příspěvek :
     

P. Bezruč:
Všichni vy na Slezské, všichni vy, dím,
hlubokých páni vy dolů,
přijde den, z dolů jde plamen a dým,
přijde den, zúčtujem spolu!

Spam orinoko
19. 7. 2024 12:13
Odpovědět  KarelDar

Škoda, znát Te dříve, mohl jsi nám psát texty na vlastní věci. Ale něco bych pro Tebe možná měl.

Jura S
19. 7. 2024 13:01
Odpovědět  KarelDar

Z Karvinských DOLŮ půjde leda howno dým, páč je EU dala zasypat a udělat na nich betonovou desku, aby náhodou to další generace nemohly VYUŽÍT !!
LOŽISKO FRENŠTÁT, světového významu Gryndýl fašisti nechali zasypat pro jistotu taky a rovnou s doly Staříč, Chlebovice, Paskov, ze kterých se tam dala vybudovat přístupové chodby, aby v Beskydech nebylo nic vidět….
Swiním českým přece není možné nechat nějaké nerostné bohatství, když není ve vlastnictví Rockefelerů a německých bankéřů, to by se tu jinak těžilo ještě 500 let !!!
SMRT EU !!

ModrýKlokan
19. 7. 2024 13:57
Odpovědět  Jura S

CZEXIT, NATOXIT

Za ty zasypaný doly by měl přijít řádný trest. Zločin rozvratu a ohrožení státu. Minimálně 10 let v krimu s lopatou v ruce. A zabavit majetek.

Jura S
19. 7. 2024 14:48
Odpovědět  ModrýKlokan

10 let za škodu 2++ bilióny ?
ty seš teda asi havloidní pseudohumanista… :-))

jsladin
19. 7. 2024 16:51
Odpovědět  ModrýKlokan

A znovu vykopat, ručně.

ZMann
19. 7. 2024 18:24
Odpovědět  ModrýKlokan

Ještě není všem dnům konec na každou samici od prasete se uvaří voda.

marie
19. 7. 2024 16:59
Odpovědět  Jura S

Přestaň si brát nás Čechy do huby a to hned! My tady musíme snášet ty debily z Brna a odevšad z Moravy a Slezska. Obrať se na ně, proč je zavřený hutní podnik v Ostravě. Jak to, že šílení odboráři už dávno nechytli Guptu za prdel a nezavřeli si ho. Vytěžil podnik a je v čudu. Přitom o něm byly pouze negativní informace, že to je zloděj! Tak si zjisti, kdo tady rozhoduje. Babiš s Putinem to fakt nejsou.

Jura S
19. 7. 2024 17:34
Odpovědět  marie

my Moráváci jsme si s CIA nespaktovali Vaška Flašku – to byl váš kavárenský dobytek… a pak už to šlo podle nosálích notiček u Sachro-Sorošova dortíčku ve Slávii…

katango
20. 7. 2024 11:16
Odpovědět  Jura S

Toho jsme si nespaktovali my, ale úplně jiní a jinde.

Jan
19. 7. 2024 18:32
Odpovědět  marie

Proč je volíte? Kdo to po vás chce? Se podívejte na výsledky voleb od roku 1946 až dodnes pak se podívejte do zrcadla a dejte si facku. Jen hlupák vyhrabává odpad ze sousedovy popelnice a stěhuje si ho do obýváku a pak svaluje vinu na souseda. Zbavte se Moravy a máte klid. Jenže pak se nebudete mít na koho vymlouvat.

Standa
20. 7. 2024 08:31
Odpovědět  Jan

Tak PROČ se cpete do Prahy?
Mimochodem, nauč se počítat!!!!.Devět desetin oprávněných voličů nejsou v Praze, ale po vašich vesnicích.Jestli tě pustí na okamžik z blázince, podívej se ráno na D1 a na ty kolony z vesnic do Prahy! Vem si prášek!!!!

Jan
20. 7. 2024 10:04
Odpovědět  Standa

To svědčí jenom o tom, jak vám minulá i současná propaganda vymastila mozek.
Přesně kvůli téhle aroganci a přezíravosti od vás utekli Slováci a cítí k vám nechuť Moravané.

20. 7. 2024 18:16
Odpovědět  Jan

“…a cítí k vám nechuť Moravané; vymaštění šovinisté tvého druhu, dlužno dodat.

Jan
20. 7. 2024 10:12
Odpovědět  Standa

Stále jsi nevysvětlil proč vybíráš moravské popelnice, sypeš si to do obýváku a pak si na nás stěžuješ? Jsi snad nesvéprávný idiot?

Prostě se Moravy zbavte. Proč se nás držíte od ledna 1949 jak pijavice? Podívej se na web volby.cz ať ti to v té hlavě trochu rozsvítí a vidíš pravý stav věcí.

katango
20. 7. 2024 11:17
Odpovědět  Jan

Otázkou je, kdo se koho drží. Proč se lidi z Moravy sáčkujou do Prahy a ne naopak.

Jan
20. 7. 2024 11:51
Odpovědět  katango

Vysvětlení a dotaz pro mentálně opožděné šovinisty nenávidící Moravu. V roce 1946 existovala země Česká a Moravskoslezská. Ve volbách 1946 Češi volili-43% Komunisty. Moravané volili 34% Komunisty. Podle počtu obyvatel v obou zemích Češi přehlasovali 67% Moravany 33% . Komunisté se poté Moravě pomstili a prvního ledna 1949-zrušili Zemské zřízení a zahájili okupaci Moravy Čechami, což přetrvává dodnes. A tak se od roku 1949 razí náboženství, že v Čechách jsou Češi a na Moravě „takyjenomčeši“. Na webu volby.cz je dobře vidět, že politický odpad, který Morava nechá propadnout, Čechy a hlavně Praha vytáhne z popelnice a vnutí ho nám všem do vlády. To se opakuje od sametu až dodnes. A tak mám otázku pro „Otíka Rákosníka“ ZA PRVÉ-proč odpad který Morava vyhodí do smetí, vytáhnete a násilím ho nám všem nacpete do vlády? ZA DRUHÉ-když tak nenávidíte Moravu, proč nám prostě nevrátíte zemi Moravskoslezskou? Pak si my Moravané, je nás 4 miliony, budeme volit koho chceme a vy Češi, je vás 6 milionů budete taky volit koho chcete. A ukáže se, kde je problém.  

Jan
20. 7. 2024 11:52
Odpovědět  Jan

Mám pocit že rozdíly mezi Moravou a Čechami s Prahou je jako rozdíl mezi Západní Ukrajinou s Kyjevem, kteří násilím vnutili všem Zelenského a spol. a Východní Ukrajinou, která inklinuje k Rusku. Tak buď nám vraťte naše práva a svobodu, anebo převezměte zodpovědnost za svá hloupá rozhodnutí, která vnucujete i nám. Jedno nebo druhé. Nemůžete okupovat Moravu a současně tvrdit, že za vaše chyby můžeme my. To je nesmysl. Tyto dvě otázky budu opakovat pokaždé tak dlouho každému „Otíkovi Rákosníkovi“ dokud bude papouškovat trapné výmluvy na údajné „moravany“ ve vládě a jiné nesmysly. Možná se jednou šovinistovi „Otíkovi“ v hlavě rozjasní zábleskem rozumu.

20. 7. 2024 18:59
Odpovědět  Jan

Češi okupují Moravu?! A tobě okupuje mozek kdo?

Boomer
19. 7. 2024 12:06
Ohodnotit příspěvek :
     

.. nic nového pod sluncem, ustanovení ještě o něco gumovější, než Článek 5 Severoatlantické smlouvy (NATO). Vyplývá z nich jediná jistota.. ať se stane co se stane, zaplatí to občané.

Paňmáma už Bugatti má, tak ještě pantátovi…

Spam orinoko
19. 7. 2024 12:35
Odpovědět  Boomer

…gumovou Andulu!

Jura S
19. 7. 2024 13:07
Odpovědět  Boomer

VE ŠKOLÁCH by měly být sbírky na “Bugatti pro Zeleninu”, když se dělaly na “tank Tomášek a raketomet”…
paní inkluzivní učitelka: “Milé děti, přispějte místo hamburgra, koly, na tank… ten za vás pojede zabíjet hrozné rusáky… bude vás večer v postýlkách hřát, jak pálí granáty na moskaly, jak jim to rve vesele končetiny, raketomítek je upálí a každý den potečou střeva, a budou lítat urvané ručičky a nožičky těch zlobivých netvorů….

Pavel
19. 7. 2024 12:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta mezistátní smlouva bude dezinfo, plk.Foltýn by tak měl co nejdříve zasáhnout.

Horňák
19. 7. 2024 12:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Mohu někde vidět to, co opravdu ten hajzl podepsal?

Boomer
19. 7. 2024 14:03
Odpovědět  Horňák

.. vláda ČR má svoje oficiální webové stránky, co je na nich vyvěšeno, je tzv. směroplatný i pro Nevěřící Tomáše. Žádné lži, čistá pravda.

https://vlada.gov.cz/

Horňák
19. 7. 2024 16:08
Odpovědět  Boomer

Co je pravda této vlády?

Boomer
19. 7. 2024 16:58
Odpovědět  Horňák

.. nepíšu zde o posouzení pravdivosti konkrétních prohlášení této vlády, ale o možnosti ověření, zda nějaká informace v médiích předkládaná jako “vládní” je skutečně informací zveřejněnou vládou, která k tomu má vlastní web.
Račte si ten rozdíl nějak přebrat…

orinoko
20. 7. 2024 09:38
Odpovědět  Horňák

Že vládne ovcim, se kterými může experimentovat klidně až do konečného řešení.

cool
20. 7. 2024 11:33
Odpovědět  orinoko

Kolonie jsou tak závislé že mají třeba slováci prý na 3. měsíce provozu, tady bych ani tolik nedal. Že ukr jede na business dýpstejtu přerozdělení kovanými komunisty své komunity je jasné ale až vyrubou zlaté žíly končí-te když se rozhodnou a asi neznáte moc businessmany.
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M
https://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3886
https://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3886

zuzana
19. 7. 2024 13:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Deep state chystá DRUHÝ pokus o atentát na Trumpa prostřednictvím Íránu

https://aktax.cz/deep-state-chysta-druhy-pokus-o-atentat-na-trumpa-prostrednictvim-iranu/

Horňák
19. 7. 2024 13:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Na tom cáru papíru je jen Fialův slib, že bude všeobecně dotovat fašisty. Viděli jste na tom cáru jediný závazek Ukrajiny vůči ČR? Viděli jste jedinou zmínku o jakých částkách se mluví? ……………………………. Je to bezvýznamný cár papíru, který se bez Fialy stává hajzlpapírem. Lidi jděte volit !

Horňák
19. 7. 2024 14:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Přide čas, kdy Fiala, jeho ministři a jejich rodiny budou utíkat po celém světě, jak krysy pod cizí identitou

marie
19. 7. 2024 17:02
Odpovědět  Horňák

Ale starou belu, podívej na Tošovskýho, prodal zlato, zlatý mince nedozírné historické hodnoty a kde je ten nosatej šmejd? V USA, jezdí si ve Ferári a je v klídku, porotože měl “vyděláno”. Na tyhle nosatý jen tak nedojde. To samý s touhle vládou.

Jura S
19. 7. 2024 17:27
Odpovědět  Horňák

Mě by bavilo, kdyby nějaká cestovka na ně organizovala ozbrojené lovy…. :-))

Pennys
19. 7. 2024 14:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Všimli jste ,že ten fijalovej hnuj ten podepsany dokument otočil aby nebyl vidět český znak??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOJE ZNÁMKA TOHO JAK SE.E NA ČESKÝ NÁROD!!!

Pennys
19. 7. 2024 14:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Smažka Bartoš zapomněl, odkud vzešel, vidí jen prachy. Znechucený zakladatel Pirátů Kadeřávek opouští loď: „Otočili o 180 stupňů, jde jim jen o placená místa“STÁLE TO PÍŠINEZNÁM ČLOVĚKA KTERÝ BY VSTUPOVAL NA POLITICKOU DRÁHU PRO NĚCO JINÉHO NEŽLI” Prašulky” bez výjimek

zdendulka
19. 7. 2024 15:20
Ohodnotit příspěvek :
     

ten strašlivej canc plný “neochvějných” postojů mi teda vyrazil dech….. doufám,. že to příští vláda zruší…. a ten feťák zelenej stejně je jen obyčejnej civil bez pověření pro cokoliv. Tak ať si podepisujou co hrdlo ráčí…

Dana Škodová
19. 7. 2024 16:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Je k smíchu,že tam píše Fiala že Rusko začalo Ukrajinu okupovat v r.2014!!Vždyť tam byla barevná revoluce,kterou zpunktovala USA!!🤣🤣🤣

cool
19. 7. 2024 17:41
Ohodnotit příspěvek :
     

To je snad lepší jak loutkárna bruncvíka s drakem. 🙂

Kara Ben Nemsi
20. 7. 2024 13:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Přečetl jsem si tu smlouvu a shrnul bych ji asi takto: kdykoliv se Ukrajina posere, český daňový poplatník ji přiběhne olizat prdel.

Drak
22. 7. 2024 19:21
Ohodnotit příspěvek :
     

To se sešli dva idioti, škodící svým národům. vlastně národům v jejichž čele momentálně a nelegálně stojí.