blognezařazenépolitika

Otevřený dopis na podporu Otakara Foltýna

OTEVŘENÝ DOPIS NA PODPORU OTAKARA FOLTÝNA

=======================================

Vážený pane premiére, vážení členové vlády,

považujeme za potřebné vyjádřit se v současné situaci k působení pana Otakara Foltýna ve funkci koordinátora strategické komunikace Vlády České republiky.

Před deseti lety válka znovu vstoupila do Evropy. Rusové – v převleku za separatisty – ukořistili ukrajinský Krym a zahájili bitvu o Donbas. A paralelně spustili hybridní válku o naše mozky. Systematickým falšováním informací, matením hodnot, rozdmýcháváním sporů, mícháním pravdy se lží a šířením vyfabulované alternativní reality se snaží splést občany svobodných zemí, aby svobodu a demokracii dobrovolně vyměnili za chaos, nedůvěru k vlastní zemi a za příchylnost k Moskvě. Od roku 2022 pak válka naplno hoří v Rusy napadené Ukrajině a ostatní Evropa je častována ruskými výhrůžkami zničením evropských měst a podmaněním celé Evropy nové, Rusy zřízené, euro-asijské říši.

V této situaci se Česko, jehož politické nebe je dlouhodobě infiltrováno proruskými aktéry, jen váhavě začalo stavět na odpor vůči této ruské hybridní ofenzivě. Zatímco Rusy moderované informační kanály naplno šíří své matoucí pseudoinformace, český stát se až donedávna zdráhal alespoň jasně pojmenovat tyto zásadní problémy. Změna přišla až s Otakarem Foltýnem. V roli koordinátora strategické komunikace otevřeně mluví o závažnosti hybridních útoků, o riziku morálních selhání a o způsobech obrany proti těmto hrozbám. Tím ovšem ukazuje pravou povahu proruských aktérů v českém veřejném prostoru, tancujících podle ruských not, a ti mu za to vyhlásili boj. Od obskurních stran a spolků až po rádoby ctihodné politiky všichni nyní žádají jeho hlavu, čímž se ovšem sami demaskovali jako ruské loutky a jen potvrdili závažnost Foltýnova poselství.

Nemá-li Česko prohrát hybridní válku a spadnout do chřtánu obnovované ruské říše, nesmí prohrát tuto bitvu o pravdu a svědomí. Podporujeme proto vládu v její současné linii strategické komunikace a vyjadřujeme plnou podporu panu Otakaru Foltýnovi, který ji výtečně reprezentuje a provádí. Jeho další pokračování v současné funkci bude dobrým znamením, že český stát není ovládán ruskými silami a dokáže jim vzdorovat.

V Praze (a dalších místech), 20. 8. 2024

v předvečer výročí přepadení Československa

Jan Burian, písničkář, spisovatel, průvodce

Jan Edlman, Project Manager, výtvarník

Martin Exner, poslanec

Jiří Gogela (Wavrovský), výtvarník a humorista

Martin Hausenblas, podnikatel a filantrop

Zdeněk Hel, biochemik, imunolog, vysokoškolský učitel

Antonín Homola, zastupitel v Praze 3

Ziggy Horváth, lektor a písničkář

Jan Hrušínský, principál Divadla Na Jezerce

Jan Hřebejk, režisér

Jaroslav Hutka, písničkář

Jan Jandourek, sociolog a publicista

Karel Jelínek, advokát

Jaroslav Jindra, režisér dokumentárních filmů

Alena Kábrtová, psycholožka, spoluzakladatelka Centra Paraple

Jan Kasl, architekt, předseda ČKA

Ondřej Kolář, politik

Adam Komers, vinárník

Jan Kovařík, moderátor a reportér

Vít Kučík, publicista

Eugen Kukla, reportér a fotograf

Markéta Kutilová, reportérka

Vladimír Líbal, politik a karikaturista

Václav Marhoul, filmový režisér

Jaroslav Miko, řidič a moderátor

Václav Němec, filosof

Vladimír Němec, lékař

Petr Nutil, spisovatel

Jiří Padevět, nakladatel a spisovatel

Dagmar Pecková, pěvkyně

Martin Peterka, architekt

Angelika Ivana Pintířová, sestra boromejka, pedagožka

Nadia Rovderová, kurátorka, výtvarnice, galeristka

Břetislav Rychlík, režisér, vysokoškolský učitel

Marek Smetana, asistent poslance

Robin Suchánek, producent, marketér a manažer

Zdeněk Svěrák, herec a spisovatel

Milan Šteindler, divadelník

Miroslav Tomanec, kavárník

Renata Tomanová, překladatelka a editorka

Jan Vaculík, technik a obchodník

Tomáš Vích, architekt

Marek Wollner, publicista


Výživná diskuze jmen na Facebooku pod tímto Otevřeným dopisem. – –

Nejdřív sv*ně. Teď pedofilové. Foltýn opět nešel pro přirovnání daleko

Iniciativa Zbraně pro Ukrajinu pořádá mezinárodní sbírku na IFSK lékárničky pro Ukrajinu. Jedná se o celodenní akci s mnoha hosty, kterou moderují bývalá moderátorka České televize Světlana Witowská a komentátor Seznam Zpráv Jindřich Šídlo. A jedním z hostů byl i vládní koordinátor strategické komunikace, který přišel povyprávět o první větší akci, kterou jeho úřad dělá. Lidi s jiným názorem přirovnal k pedofilům.

Foltýnův úřad připravil k výročí 21. srpna 1968 projekt Můj 68. Součástí projektu jsou příběhy malých hrdinství a svědectví doby.

„Moje máma byla v osmém měsíci, a když přijely tanky, začala předčasně rodit. Táta ji i mě vezl trabantem do porodnice. Na každé křižovatce stáli ruští vojáci a mířili na nás samopaly. Táta byl pološílený, já skrčený na zadní sedačce. Pak jsme jeli za babičkou, pracovala v novinách. Pustili nás do obrovského sálu s rotačkou, kde běhala spousta lidí a připravovala vydání. Okna do ulice byla vystřílená, zvenku začali Rusáci pálit do stropu. Všichni padli k zemi, táta mě chránil svým tělem před padající omítkou,“ vzpomíná v jednom z příspěvků, které pro kampaň vznikly, Jiří. Tehdy mu byly tři roky.

„Fungujeme od 15. července, do té doby to byla jen taková příprava, taková improvizace,“ řekl Otakar Foltýn a přiznal, že některé své hodnotové postoje už prezentoval. „Ve veřejném prostoru jsem některé hodnotové postoje prezentoval,“ řekl a se smíchem dodal, že se povedla. „Povedla se, přispěli k ní i ti, u kterých jsem to nečekal.“

Řekl, že byl záměrně explicitní, ale zároveň dodal, že to je oblast, kam dále nechce jít, protože tam není diskuse možná. „Strategická komunikace má být spojující,“ řekl Otakar Foltýn.

A ukázal na Společnost pro obranu svobody projevu, která se vůči Foltýnovi velmi silně vymezila. „Pak ta diskuse může dojít tak daleko, že vám nošení trička může vyčítat Společnost pro obranu svobody projevu, která vám vyčítá, že jsem se projevil svým tričkem, což už je absurdní,“ okomentoval plody své explicitní komunikace vládní koordinátor strategické komunikace.

A proti komu bude jeho úřad cílit? „Existuje malá část extrémních názorů, které si jejich nositelé mohou říkat, to spadá pod svobodu slova, ale rozhodně nepatří do veřejné debaty,“ řekl důrazně. „Schvalování agrese nepatří do debaty. Může si to říkat, ale nemůže se dovolávat práva, aby to bylo šířené ve veřejné debatě,“ dodal tvrdě.

Právě u radikálních názorů musí společnost říct, že je nechce. „U radikálních názorů musíme říct, že tohle nechceme, to jsem řekl a za tím si stojím,“ řekl Foltýn.

Ale jeho úřad nemá působit jen proti radikálním lidem, ale mluvit k většině společnosti a vyvolávat v ní pocit sounáležitosti, něčeho společného. „Lidé, kteří zastávají postoje jako svoboda, demokracie, spravedlnost, důstojnost, těm by měla strategická komunikace dávat určitý spojovací článek, něco, co je skutečně společné. Společnou hodnotou je svoboda a suverenita České republiky,“ vypočítával Foltýn.

Projekt Můj 68 má ukazovat drobná hrdinství běžných lidí, ne heroický odpor, kdy si lidé stoupli před projíždějící tank a chtěli ho zastavit svým tělem. To není pro každého, řekl Foltýn. Můj 68 chce ukázat drobné, ale neméně důležité příběhy obyčejných lidí. A vyvolat tak v lidech dneška pocit toho, že je jim to vlastní, že se s tím mohou identifikovat. „Nechceme ukazovat hrdinství, ale obyčejné příběhy, drobné příběhy lidí, kteří obraceli značky, psali nápisy a takhle se bránili okupaci. A to je ta strategická komunikace. Chceme ukazovat jasné, silné a pro většinu společnosti základní hodnoty spojující témata,“ vysvětloval Foltýn.

A ukázal i další spojitost, která má v lidech vyvolat vlnu pozitivních hodnot. „To, co dělaly a dělají tanky na Ukrajině, to dělaly typově stejné tanky i v roce 1968 na Václavském náměstí,“ dovozuje Foltýn.

Stojí za to vyzdvihnout i rok 1969, kdy už českoslovenští občané upadali do pasivity a nastupovala normalizace? To Foltýn rezolutně odmítl. „Chceme vyzdvihnout rok 1968 jako aktivní obranu země, ne rok 1969, kdy už lidé upadali do pasivity, strategická komunikace musí být pozitivní, odkazovat na to, jak se Češi a Slováci bránili,“ řekl vášnivě Foltýn.

Jak chce Foltýn ukázat mladým lidem, že i jim je téma blízké? Na sociálních sítích zveřejní příběh vlajky, kterou byla přikrytá oběť sovětského vpádu do Prahy. Skautský vedoucí ji ukryl a dvacet let na ni přísahali do ilegality ukrytí skauti v tehdejším Československu. „A nikdo z těch skautů, kteří na vlajku přísahali, nikdy neprozradil, že tam ta vlajka je,“ zdůraznil Foltýn s tím, že to je to malé, ale důležité hrdinství.

Další příběh další vlajky je, že z iniciativy Foltýnova úřadu vyvezli dobrovolníci vlajku potřísněnou krví z roku 1968 na Ukrajinu, vzali ji na významné válečné hřbitovy, i k památníku československých legionářů, vzali ji i na frontu. „A ukrajinští vojáci vlajce salutovali a volali sláva České republice. Ti Ukrajinci měli takovou úctu k té vlajce, a to je tak silný příběh, aktuální příběh, že jsme si řekli, že to musíme ukázat.“

Jaké jsou hodnoty většinové společnosti, které chce Foltýnův úřad vyzdvihovat? „Svoboda, důstojnost, spravedlnosti, suverenita, ale můžeme se bavit i o soucitu, toleranci a podobně.“

Následně se vrátil k těm lidem, které je potřeba od většinové společnosti oddělit příkopem. „Je potřeba vykopat příkop mezi většinovou společností a těmi, kteří říkají, že Rusáci neměli odjíždět, že tu měli zůstat, že to bylo v roce 1968 dobře a podobně. To je v takovém rozporu se zájmy České republiky, že to nelze tolerovat,“ soptil Otakar Foltýn.

Kolik takových lidí podle něj je? Odpojených od systému je podle něj přibližně 4,5 %, většina z nich jde vrátit do hodnotové společnosti, ve své radikálnosti jsou podle Foltýna jen proto, že jsou zklamaní, nešťastní. Ale pak dodal, že jsou v ČR desítky tisíc lidí, kteří jsou nenávratně ztracení a proti systému České republiky. „Jsou tu desítky tisíc lidí, které by vítaly, kdyby tu skutečně jezdily ruské tanky a vůči těm žádná tolerance neplatí,“ rozjel se zase Foltýn.

Co znamenají příkopy, které kolem takových lidí mají vyrůst? „To, co hlásáte, je natolik odporné, že se s vámi vůbec nebudeme bavit,“ řekl Foltýn.

A přirovnal takové lidi k pedofilům. „Pedofily také nezavíráme, ale nechceme, aby chodili do debaty a říkali, jaké je to super mít takovou úchylku. A úchylka na to, že byste kolaborovali s okupantem, je přinejmenším stejně odporná,“ řekl Foltýn. 

Parlamentní listy

sdílet na

58 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jura S
21. 8. 2024 21:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Koukni Foltýne, banderovská péče o děti- ostnatým drátem přivázané za živa na strom:
comment image
Jsi vůbec “člověk”?? Ukaž to “vraný láhvi”…

Je i foto kojence přitlučeného na dveře stodoly, to zde nedám, protože i mě metrákovýmu chlapovi cákají slzy jak vodopády…
Více zde :
“Rozříznutí břicha těhotné ženy, vynětí plodu a následné vložení živé kočky do břicha a zašití
https://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/lzi-o-hrdinech-z-oun-upa-jak-banderovci-vrazdili

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vacátko
21. 8. 2024 21:42
Ohodnotit příspěvek :
     

To jsou stejní zrádci občanů ČSR z řady kulturní a politické fronty jako byli existence za německéokupace a za vlády komunistů po sovětské okupaci v r. 1968.

janle57
22. 8. 2024 09:48
Odpovědět  Vacátko

Vysoce aktuální seznam české 5.kolony !!! Tenhle národ si opravdu nezaslouží samostatnost,
asi se každý nebude divit tomu jak Hitler naším slavným národem tak hluboce opovrhoval,
herci typu Marvan,Plachta,Hrušínský st.,Menšík,kterým současná herecká sebranka nemůže
ani pucovat boty,se vůči režimu také vymezovali,ovšem humorem a inteligencí,nikdy však
nešli proti většině vlastního národa !!!

Pavel
22. 8. 2024 10:11
Odpovědět  janle57

Nevím čemu se divíte,vždyť je “nemlich furt” to samý! Vezměte si chartu 77 a podpisy pod ní,nedívejte se na jména pouze na povolání. Vždy jsou to ta samá netáhla a pijavice vysávající státní kasu přes různé dotace a granty. Ti první se zasadili o to, že nám byla republika ukradena a dána cizákům a tito se zase “zuby nehty” snaží udržet “status quo”protektorátu Česko pod vládou “fyjalového hnusu”!!!.

Boomer
22. 8. 2024 10:36
Odpovědět  Pavel

Některé body Prohlášení Charty 77:

“Zcela iluzorní je např. právo na svobodu projevu, zaručované článkem 19 prvního paktu.” 

“Uplatnění práva “vyhledávat, přijímat, rozšiřovat informace a myšlenky všeho druhu, bez ohledu na hranice, ať ústně, písemně nebo tiskem” i “prostřednictvím umění” (bod 2 čl. 19 prvního paktu) je stíháno nejen mimosoudně, ale i soudně, často pod rouškou kriminálního obvinění.” 

“Svoboda veřejného projevu je potlačena centrálním řízením všech sdělovacích prostředků i publikačních a kulturních zařízení.” 

“Nástrojem omezení a často i úplného potlačení řady občanských práv je systém faktického podřízení všech institucí a organizací ve státě politickým direktivám aparátu vládnoucí strany a rozhodnutím mocensky vlivných jednotlivců.”

“CHARTA 77 vyrůstá ze zázemí solidarity a přátelství lidí, kteří sdílejí starost o osud ideálů, s nimiž spojili a spojují svůj život a práci.” 

Co by na tohle řekla Analena se svým obratem o 360°… ;o)))))

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Stan
21. 8. 2024 21:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Svěráku, jak si starej,tak si blbej.

delnas
21. 8. 2024 23:26
Odpovědět  Stan

Jo Sveraku kdysi jsem se ti smal ..uprimne a dneska se te smeji s litosti

Pijack
22. 8. 2024 07:13
Odpovědět  delnas

Smáli jste se proto, že jste o něm moc nevěděli. Byla to krysa od malička.

Pijack
22. 8. 2024 07:15
Odpovědět  Stan

Ne, on zestárnul, když už byl dávno už blbej. Jen to lži o něm v “mělecké úderce” tajily.

marie
22. 8. 2024 08:48
Odpovědět  Stan

Ještě mně schází podpisy 99 Pragováků a Drábové. Jste amatéři!

Evžen
22. 8. 2024 09:59
Odpovědět  Stan

Svěrák je kde vítr tam plášť,v roce 1992 horoval pro rozdělení Československa a nedávno tvrdil že byl proti! To je charakterní člověk?

standa
23. 8. 2024 06:53
Odpovědět  Evžen

NE!

Pipa
23. 8. 2024 13:14
Odpovědět  Evžen

On je to v podstatě gauner !

ZMann
22. 8. 2024 16:56
Odpovědět  Stan

Se.te na něj zubatá už mu klepe na dveře.

standa
23. 8. 2024 06:54
Odpovědět  ZMann

Nebudeme! Proč ho chceš chránit, svini?

Boomer
21. 8. 2024 22:18
Ohodnotit příspěvek :
     

.. hm, podepsal naše intelektuální elita. A co dělníci, rolníci a v neposledni řadě tež pracujici inteligence? Kdy se přidají?!

https://www.youtube.com/watch?v=BStOA7SSB3c

Tom
21. 8. 2024 23:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Bez podpisu Holubové, je to jen cár papíru.

Pijack
22. 8. 2024 07:23
Odpovědět  Tom

Jak dnešní liberálové kdysi podepisovali petice k popravě Milady Horákové, viz rudá svině již pod drnem Jiřina Šiklová, v té době studentka.

Tom
22. 8. 2024 09:32
Odpovědět  Pijack

Naštěstí bez Urválka nic nezmůžou. Aspoň teda doufám.

Boomer
22. 8. 2024 10:01
Odpovědět  Tom

.. no, tím bych si nebyl vůbec jistý. Vstanou noví Urválkové a že jich bude!

Tom
22. 8. 2024 10:28
Odpovědět  Boomer

Možná už sedí někde na školeních v neziskovkách a cvičí si rétoriku , jako např. je to hnííízdo pochytaných krys.

Boomer
22. 8. 2024 10:42
Odpovědět  Tom

.. kdo je připraven, není překvapen! A kádry vpřed…

Miroslav
22. 8. 2024 15:39
Odpovědět  Tom

V klidu. Hned jak vystřízlivý, podepíše.

Pipa
23. 8. 2024 13:16
Odpovědět  Tom

Podívejte se na to ještě jednou, ta to podepsala rovněž! To si přeci ta kráva nemohla nechat ujít !

Spam vlasta
21. 8. 2024 23:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Noví ztroskotanci mají smůlu, uran je již vytěžen! A stát přivedli na buben !

Pijack
22. 8. 2024 07:20
Odpovědět  Spam vlasta

Bacha. ještě vlastníme byty a domy. Máme něco naspořeno. Oni si už brousí zuby. Začalo to okradením důchodců, pokračuje to zadlužováním státu… Potřebují další miliardy a ubytovat deseti tisíce muslimů a Afričanů. Limity je třeba prolomit. Tento pokřik liberálů je jako malá předehra. Něco jako pokřik Henleinovců před vypuknutím 2 sv. války.

Pipa
23. 8. 2024 13:18
Odpovědět  Pijack

A na ukronacisty jste zapomněl !Ti musí taky někde bydlet. Malte velkej byt, nedej bóže domek, šup tam s nima!
Nesmějme se, to je možná velmi blízko !

ModrýKlokan
22. 8. 2024 01:27
Ohodnotit příspěvek :
     

A co ty svině, učitelé dějepisu, němčiny a tělocviku Nutela Pyjalovič a Sličný PreVítek Ropušan, ty nepodepsaly?

Uši z Leyna z těch českých komediantských sviní bude mít jistě radost. I nějaký grantík ukápne. Co je doma, to se počítá. Signatáři biologického odpadu lidstva.

Tento dopis novodobých 40 Pragováků-komediantských filcek, se bude hodit při vyšetřování a před soudním tribunálem jako důkazy. Krumpáče v kamenolomu už se nedočkavě vrtí.

asym
22. 8. 2024 08:45
Odpovědět  ModrýKlokan

S dovolením bych opravil…”40 Pragováků” na 40 Práglováků…

Jaris
22. 8. 2024 02:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Ptrevazna vetsina techto prozapadnich ami vlezdoprdelistu jsou opet a zase pokriveni zidaci, kteri prevzali totalni moc nad CR ve vsech smerech.

“Maly zidovsky narod si troufa stavet na odiv nesmiritelnou nenavist vuci vsem narodum, vzdy povercivy, vzdy CHTIVY ZMOCNIT SE LSTI MAJETKU JINYCH, pokorny v nestesti, zpupny v uspechu.Zide jsou nejhorsi nicemove, jaci kdy spinili povrch teto Zeme.” (Voltaire)

Hluban
22. 8. 2024 08:26
Odpovědět  Jaris

Jak doložil ve svých vědeckých dílech izraelský profesor historie na Tel Avivské univerzitě Shlomo Sand, žádný židovský národ neexistoval a neexistuje – viz např. kniha The Invention Of The Jewish People” – Jak byl vynalezen židovský národ.

Jaris
22. 8. 2024 13:03
Odpovědět  Hluban

Ale jdete! Samozrejme, ze zidovsky narod existoval dlouho pred nasim letopoctem. Muzete se o nem docist dopodrobne v Bibli i jinych historickych sekularnich dokumentech.
Ten Shlomo ucelove lze, aby zmatl lidi. Kdyz tedy zidi neexistuji, tak proc se tak vehementne cpou do Izraele a predstavuji ho jako ciste zidovsky stat. Zidaci tvori diaspory v kazdem state a vetsinou hostitelske zemi skodi.

standa
23. 8. 2024 07:19
Odpovědět  Jaris

Jari, běžte s ,, pravděpodobností Bible” kamsi. Třeba k Hájkovi z Libočan a Zelenohorským a Krásnohorským spisům.Sémité ANO, , ale to jsou i Arabové atd.
Napište jinou pohádku ( jistě si vymyslíte lepší než Bible) , ale tu pohádku o Bibli ,,Biblí Svaté prostřednictvím propagace katolické círve ohněm a mečem , vraždami a terorem už tisíce let.( akciová společnost s ručením neomezeným a největší finanční projekt všech dějin) jistě překonáte!!!… CO takhle nějaké ,, kosmické náboženství”? Máte téma ! Vy věříte v Krista a Syna Božího? NE? Čeká tě zpovědnice a 5x Zdrávas! Odpouštění všeho za příslušný obolus.
Pouze takový dotaz Bůh stvořil lid podle svého obrazu ! Jsou tedy všichni lidé rovní ??A , kde je tedy ,, vyvolený národ ” povyšující se nad ostatní lid ( goje) a roztahující se na vyvražeděných územích? A sekulární ,, kumránské svitky” Chicht…

cool
22. 8. 2024 05:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Šmakovnicovníkům, mňam. A prohánějící se troubící slon všem jako tenhle výběrový principála z cirkusu safari satan “kalanaka, 🙂
https://www.czechfreepress.info/dalsi-blogy/tajny-projev-nutely.html

Horňák
22. 8. 2024 05:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Foltýna podpořili všichni parazité na státním rozpočtu. Všimněte si čím se ta chátra živí a co tomuto státu dává. Jen žere, ale nedává.

Joe Arp
22. 8. 2024 10:34
Odpovědět  Horňák

Nevěřil jsem svým očím, Jiří Suchý, ten starej dement měl zapotřebí se brutálně vych*cat na celý svůj dosavadní život? Zajímalo by mne, co na to Molavcová.

Joe Arp
23. 8. 2024 09:40
Odpovědět  Joe Arp

Podepsal odsuzující dopis ministryni kultury Slovenska, takže jsem to v rozčilení zaměnil. Nicméně je to podobná libtardí prasárna a je v podobné společnosti co podpořila Foltýna, takže žádná velká chyba se nestala.

Horňák
22. 8. 2024 05:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Stydím se za stát, kde lidé jako Foltyn mají na klopě českou vlajku a v ruce prapor bruselskeho protektorátu

cool
22. 8. 2024 07:57
Odpovědět  Horňák

Však jsou jak zapřažení řezničtí psi v kárce na smrad z buřta na klacku.

standa
23. 8. 2024 07:21
Odpovědět  Horňák

Stačí poznamenat, že podle Foltýna jsou Češi ,, svině”! To je ,, strategická komunikace”??? České vlády….prý dokud,,neryjeme rypáky hlínu” máme se dobře! M. Antoaneta prohlásila ,, Když nemají na chleba , at jedí koláče”!!!! OBDOBA?????
Naci říkali za války o Češích něco podobného pouze přidali,, smějící”!…bestie. Máme ,,strategickou komunikaci “vlády s Čechy ( které považují již za podané) za ,, strategickou” a k vedoucí Aspenem k naprosté otrocké poddanosti a poslušnosti k USSA za danou na věky? Uvědomme si to to u voleb!!!!

Frank
22. 8. 2024 08:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to seznam lidského odpadu.

Kelly
22. 8. 2024 08:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Svěráku, mě už také občas nefunguje svěrák a víš, čím to končí? Že mám kalhoty plné sraček. Já kalhoty a Svěrák palici.

unor 2022
22. 8. 2024 08:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyz uvazime, ze v Cesku zije zhruba 10 milionu lidi, tak zde uvedena podmnozina hloupych cloveku nepusobi zas tak depresivne. V kazdem narode, v kazde zemi, se par hlupaku vzdycky najde.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
unor 2022
22. 8. 2024 09:02
Odpovědět  unor 2022

Videt napr. Sveraka s ‘lopatou v rukou’ jako ‘KOZA cikana’ je zazitek. I kdyz v jeho pripade tak uz trochu vsedni.

Jiří
22. 8. 2024 09:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Až tak hluboko lze klesnout. Pod toto se nemůže podepsat charakterní člověk, ale jenom ubožák.

stano
22. 8. 2024 09:37
Tupý hulvát
22. 8. 2024 10:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Celou dobu četby jsem si myslel, že je to ironický výsměch.Nemohu uvěřit, že jsou opravdu takoví tupci, co tento text myslí vážně a podepíší se pod něj.

stano
22. 8. 2024 11:03
Odpovědět  Tupý hulvát

Ano, bohužel pan Foltýna to skutečně myslel vážně, a je až k pláči 😢 kolik “lidí” v naší vlasti s ním souzní.

stano
22. 8. 2024 11:06
Odpovědět  Tupý hulvát

Jinak nejde o ironický výsměch pana Krutiny, nýbrž do přesných slov a souvislostí dáno, co pan Foltýna svým sdělením nám komunikuje😰

Boomer
22. 8. 2024 11:13
Odpovědět  Tupý hulvát

..koukněte, on Koniáš taky pevně věřil, že pálením českých knih chrání český lid proti morální a duchovní zhoubě. Ale pálil laxně, a taky mu občas zvlhnul troud a dokonce několikrát ztratil křesadlo. Dnes je doba jiná, technologicky vyspělá…

katango
22. 8. 2024 14:16
Odpovědět  Boomer

Novodobej Koniáš už se nezakecá.

Boomer
22. 8. 2024 15:59
Odpovědět  katango

.. a bude mít kadenci tatatatata.. a možná i víc!

Joe Arp
22. 8. 2024 19:49
Odpovědět  Boomer

A tohle jsi vygůglil kde vtipoplaši, mohl jsem se potrhat, kdy bude druhý díl?

Petr
22. 8. 2024 15:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Padesáta léta jsou zpět…….

stan
22. 8. 2024 16:45
Odpovědět  Petr

Ano jsou tady zpátky, nikdy bch nevěřil, že se něco takového může stát. Jeětě štěstí je , že existuje internet, kde úplně potlačit veškeré informace nejde. Ale to třeba nepůjde donekonečna, když vidím co je možné aby prošlo a aby se pod ten hnus podepsali lidé………no lidé….spíš ubožáci, kteří potřebují mít pocit, že jsme všichni jednotní, že všichni máme stejný názor. Z těch podepsaných mě nikdo nepřekvapil, snad až na jedinou-Angelika Ivana Pintířová, sestra boromejka, pedagožka.
U věřící osoby bych předpokládal empatii a soucit, ale zjevně je vidět, že je ze stejného vrhu jako Halík. Oni v srdci mají nenávist.

Boomer
22. 8. 2024 17:04
Odpovědět  stan

.. i sestra boromejka je člověk, tudíž jí nemůže nic lidského být cizí. A že se dlouhodobě nemají rády Západní a Východní křesťanská církev, je holý fakt.

Pipa
23. 8. 2024 13:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Při pohledu na fotku toho darebáka to vypadá, že už po tlamě dostal ! Tak by se to mělo pravidelně opakovat ! Možná by mu to velmi prospělo!” Na hrubý pytel, hrubá záplata,” říkávala moje babička.

Miro 2
23. 8. 2024 18:30
Ohodnotit příspěvek :
     

V tomto dopise si krásně popsali svou činnost kolaborantů, lokajů, vazalů a zrádců národa, ve jménu zločinců z USA, kteří za pár desetiletí započali nejvíc válek a převratů ve světových dějinách s miliony mrtvých. Tomu se pisatelé takového dopisu zaprodali. Nyní se snaží všechny tyto své hříchy hodit na normální občany, kteří tady v životě neviděli žádného ruského agenta, který by je chtěl uplatit, natož aby byl takový agent policií ČR zatčen, soudy odsouzen a uvězněn. Tento akt bude v budoucnu dozajista brán jako akt lokajství a zrady vlastního národa.