blogpolitika

O válce se nerozhodne u nás, ale v Bruselu, bojí se Hoffman. A už se zkouší povinné odvody

20.07.2024 17:37 | Komentář

POHLED IVANA HOFFMANA Evropskou budoucností podle Ivana Hoffmana nebude ekonomika zelená, o které se hodně řeční, ale spíše ekonomika válečná. Bruselské centrum nakonec podle něj umotá celou Evropu do války s Ruskem. „Nepočítáme s lidmi, kteří válku chtějí. Politici, kteří se dnes tváří, že naše vojáky do války nepošlou, zítra řeknou, že obrana útokem je vlastenecká povinnost,“ varuje komentátor.

Sdílej

Foto: Archiv Ivana Hoffmana
Popisek: Ivan Hoffman

Časopis Politico v článku z 16. července referuje, že vícero evropských zemí se zájmem sleduje švédský model povinných odvodů do armády. Ve zkratce jde o to, že se ročně prověří sto tisíc teenagerů, z nichž se vybere čtvrtina splňující fyzické a mentální předpoklady pro službu v armádě. Z nich potom třetina nejschopnějších dostane povolávací rozkaz, ať už se jim to líbí, či nelíbí.

Ve většině zemí Evropy byla povinná vojenská služba před časem zrušena a armády tvoří profesionálové. To je dobré, respektive ekonomicky výhodné řešení v mírových dobách, kdy vojáků není třeba. Jakmile si ale politici nadělají nepřátele a podaří se jim vyprovokovat válku, ukáže se, že profesionálů je do zákopů málo a vůbec nejsou levní. Profesionál, kterému dnes reálně hrozí, že přijde ve válce o život, požaduje ke kontraktu vysoký rizikový příplatek, část profesionálů kvůli riziku kontrakt s armádou neobnovuje a potenciální zájemci upřednostňují bezpečnější civilní zaměstnání.

Jestliže chtějí politici řešit konflikty hrubou silou, potřebují vojáky. A potřebují jich hodně, neboť jejich životnost se kvůli moderním vojenským technologiím významně krátí. Na Ukrajině se podle některých expertů životnost pěšáka v první linii nepočítá na dny, ale na hodiny. Příčinou jsou vedle dělostřelecké palby a bombardování všudypřítomné drony, jejichž roje monitorují bojiště a likvidují všechno, co se pohne.

Starý postřeh, že se zbrojí na minulé války, stále platí. V budoucnosti se šance přežít na bojišti ještě sníží kvůli zapojení umělé inteligence a autonomních vražedných robotů. Pokrok jednoduše nelze zastavit. V čem jsou války stejné a v čem se ani v budoucnu nezmění, je nutnost bránit vojáky vlastní území proti postupujícím vojákům protivníka, respektive obsadit svými vojáky území nepřítele. V tom dron vojáka nezastoupí.

V Evropě se schyluje k povinným odvodům do armády a k povinné vojenské službě. Současně Evropu čeká přechod nikoli na zelenou, ale na válečnou ekonomiku. Ohrožením ze strany po zuby ozbrojeného Ruska se odůvodní společná obranná politika. O válce se nebude rozhodovat v jednotlivých zemích EU, nýbrž v centru. Takový je trend, na jehož konci bude spálená země nikoho. Že se vůči politikům nezvedá odpor občanů, je dáno tím, že si válku neumějí představit. A to ani tehdy, když už v sousedství umírají vojáci po tisících a v televizi vidí ruiny měst, kterými se převalila fronta.

Naivně věříme, že u nás válka nakonec nebude, protože jsme si ji nezvolili. Že s válkou nepočítáme, ale na její odvrácení nestačí. Nepočítáme s lidmi, kteří válku chtějí. Politici, kteří se dnes tváří, že naše vojáky do války nepošlou, zítra řeknou, že obrana útokem je vlastenecká povinnost. Zkušenost obětí minulých válek je nepřenosná. Člověk, který celý život prožil v míru, pochopí, o co jde, až když ho zmrzačí granát. Ještě včera se pranýřovalo strašení válkou. Dnes se straší před těmi, kteří chtějí mír. Zítra budou na mušce ti, kteří nejsou ochotni zabíjet. Čas samozřejmého míru se rychle zkracuje. Pokud tedy ještě nějaký zbyl.

Zdroj : Parlamentní Listy

sdílet na

68 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
cool
20. 7. 2024 18:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Spíš se ale rozhoduje v městských státech vatikánof – ideologie, míle čtvereční london city “rokčílda? & administrace? a vojenské “zajištění vošintonská bažina ale urvaní vagóni s jurisdikcemi co nepodléhají území jako korporátníci můžou hrát hry s pokerovým výrazem hejblů ruka ruku meje.
https://www.youtube.com/watch?v=ms2DDtXH9bs
https://www.svobodny-vysilac.cz/2024-07-18-studio-helen-komentare-aliance-narodnich-ans-k-aktualnimu-deni-vladimira-vitova/
🙂 Na PP to nedali asi jim tam tahají řeznickou kárku.

21. 7. 2024 02:06
Odpovědět  scipio

rotčildovo dvojče, co znám já. Tenhle čild zasejc zahnívá.

cool
21. 7. 2024 05:42
Odpovědět  scipio

“Moryčka magdonova. 🙂
Myslíš kdo doly má …
https://www.youtube.com/watch?v=K9v5giGIb_4

cool
21. 7. 2024 05:46
Odpovědět  cool

A futr ten samý prý “genius loci který se v britanii stal winsdory podle místa úžeru. 🙂

cool
21. 7. 2024 10:33
Odpovědět  scipio

? Yac se to píče rotchilld, vas is ďas das is běs is.

Gales
20. 7. 2024 19:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Nejdřív že nikdo nic,potom že jenom někdo a něco a nakonec všichni a všechno.Takovej je plán pro ovce. Jenom doufejme že jim dojdou klepáky a suroviny. A že začne působit blbá nálada obyvatel.

Slovan
21. 7. 2024 07:18
Odpovědět  Gales

Tak prohrát jestli se nepletu nechce nikdo ze zůčastněných. Tak stejně není východisko a ty suroviny si “vítěz” může naštochat kamsi. Bo taky ho to semele. Je tu vlastně ještě jedna možnost, že je to jedno veliké představení a jádrem nás drží při zemi, abychom se klepali strachy. No a vrámci výřadu nás budou posílat do zákopů (jako že) na smrt. Však chtějí snížit stav jatečných ovcí, nebo né? Co si mám jinak myslet při té salámovce jakou ONI postupují vůči nám a Evropě. Včera mě došlo co měl snad podepsat Válek s ukrajinským protějškem. Ani vám nebudu nic naznačovat, bo se můžete jít pomalu picnout do lesa. A občanstvo řeší dovolený a kam za zábavou. Toto bude zábava jestli to je pravda. No nic, spěte lidi dál, ale ono už je asi stejně pozdě. Ale celkem by mě zajímalo, která armáda v případě nepokojů by nám přišla na pomoc. A že by i naše děti? …..v policejních uniformách za šekelíky.

Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 09:42
Odpovědět  Slovan

Tak to máš tedy pravdu, že jde předně asi o ty stádní jateční ovce. Jak se všichni řehonili tomu sloganu Proletáři všech zemí spojte se a někteří i z těch stádních ovcí se tomu řehní dodnes, protože jim to nakukali ti chytrolíni za oponou. A právě ti dnes tvoří slogan Plutokraté všech zemí spojte se a ty přiblblé proletáře pošlete tam, kde je jejich místo. Nevím co měl podepsat Válek, ale je mi jasné, že ty 4% sluhů a služek, kteří pečují o to 1% tzv. vyvolených provede jakoukoliv prasárnu, aby se svým páníčkům zavděčit a olizovat jim prd.el. Ta vleklá válka na Ukrajině, tak vehementně podporovaná touto bandou EU má za cíl totálně zlikvidovat ekonomiku Evropy a nastartovat řešení, které si tato banda již připravila, tedy Orwelovskou diktaturu, jejich nový řád NWO. Tak to na mne působí. A řeči, že se nic neděje jsou pěkně hloupé, jen se dívejme jak pomalou salámovou metodou otevírají jedno za druhým Overtonovo okno a připravují svoje ovce na totální zotročení. Jo dětičky, myšlení v rozkroku s potetovanými tělíčky vás z tohoto srabu nedostane. Přesně takhle vás navedli ke konečnému zotročení, zabývat se hovadinami a nepodstatnými věcmi, řešit jestli je lepší být klukem, holkou nebo

Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 09:54
Odpovědět  Pavel z Moravy.

kočkou a nezabývat se důležitými a hodnotnými záležitostmi svého života, tedy tím co vyroste z mého dítěte, jak bude žít, jak bude bydlet a bude li mít kvalitní vzdělání a zdravotní péči. Toto již spoustu omladiny, netroufám si říci procento, nezajímá. Takže ti za oponou rozhodnou za vás, předají vám hodnoty, které vás zdegradují na úroveň kterou oni potřebují, na úroveň tupého nemyslícího stáda. A že jak říká jmenovec rozhodují především šekelíky a těch mají ti za oponou dostatek, proto také mají tak kvalitně připravené kádry těch 4%, kteří si s vámi, kteří nemyslíte tak lehce poradí. Ale třeba se mýlím a oni chtějí absolutní dobro pro všechny, tak jako tomu bylo když jim chůďátkům nešťastným unikl ten kovid a hned na něj měli připraven ten svůj očkovací sajrajt.

cool
21. 7. 2024 10:39
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Už mají hotové vak coše na ftačí chřipku, bez zkoušek a natvrdo žil.
Hledat video jak se blilík chechtá do čočky takhle jim to píchneme dětem přímo do žil nebudu ale je.
https://www.facebook.com/roman.tomovcik1?locale=cs_CZ

cool
21. 7. 2024 10:57
Odpovědět  cool

Asi lépe zabere sekvence aids jak říkala Peková a pak ji vyhodili od zkumáků bez reakce imunitního systému i když vždy dělali imunitní odezvu na “účinnost potom i s nanočásticemi co doživotně rozřezávají buněčné stěny. Hrozní šarlatáni z pekel.

cool
21. 7. 2024 10:35
Odpovědět  Slovan

Jsou bravurní přežvýkafci. 🙂

Aleš
20. 7. 2024 19:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Jít do války za kriminální organizaci EU nebo tlupu SPOLU ? NIKDY.

Vlastimil Čech
21. 7. 2024 12:04
Odpovědět  Aleš

Když už do války, tak PROTI těm lhářům, podvodníkům, zlodějům, válečným štváčům a vůbec všeobecným zlounům, co jste je vyjmenoval, pane Alši!

Bety
21. 7. 2024 12:32
Odpovědět  Aleš

Tak třeba do války za císaře pána, jeho rodinu a jeho plnou pokladnu se také nikomu nechtělo, ale stejně k tomu naše předky donutili. Teď nemáme císaře pána, máme “evropské hodnoty”, což je císař pán v převleku.

JoFa
20. 7. 2024 20:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Dovolím si s Hofmanom nesúhlasiť, válku nerozhodne Brusel ale nosáči z Ameriky a Ruska a EU je len úbohý štatista. Posledné kopanie globalistov už nemôže nič zmeniť, hru hrajú hráči s najvyššou mocou a to EU nie je. Ak si prečítate tento článok https://cz24.news/p-weis-blackrock-a-bilderberg-v-trumpovom-time/, tak vám to dôjde, prečo som napísal to vyššie a písal som to už pred pár dňami. Na Ukrajine má aktíva ten, kto podporuje Trumpa, takže Trump sa práve stal nepriestrelný. Prečo Biden neodstúpi? Pretože jeho syn, na Ukrajine vlastní značné množstvo aktív a Trump je pre neho cesta ako o to nepríde. Takže dohoda medzi Ž a ž je podľa mňa už istá.
Je to celé o peniazoch a na Puťkovi a jeho židoch veľmi záleží, koľko nechajú amíkom z koláča.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
20. 7. 2024 21:27
Odpovědět  JoFa

Do února 2025 se nic nestane kromě ruského postupu na východ od nás. Je jen otázka – kam až. Nejaky Ginzburg, ruský lékařský dobytek, už dneska v Rusku raději nevystrkuje svůj covidovy rypák z nosalova. Byl uklizen a je rád, ze je rád. Židovská covid mafie v Rusku dohrála. Rusko upozornilo zida v Izraeli, že skončila tolerance jeho aktivit v Sýrii. Kolem atentátu na Trumpa se kromě Blackrocku zjevuje zidovska stopa. A všichni mají otevřené mouly, jak je to možné? Jewrej má před sebou už jen sesup dolů. Finanční a politické spekulace vyvolených narazily na svůj strop. Půlku vlastního kmene nechal napichat smakuladou a jeho role v rámci různých způsobů depopulace už míří k soudům. Doporučuji návštěvu mikve.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
21. 7. 2024 09:48
Odpovědět  orinoko

Vy nerozlišujete židovské skupiny, som presvedčený, že židia akolo globalistov aj amerických a Soroša je jedna časť niečo veľmi málo v Rusku a veĺká časť v Európe s centrálou v Londone- to je tá satanistická. Druhá skupina je sčasti Americká a RŽK- Izrael je zatiaľ alebo už mimo, tí si robia už veĺký problém s Jemenom a Iránom a bude zle..
Satanistickí demokrati v US si vyrobili obrovský problém, už sa o komplote hovorí verejne dokonca o viacerých strelcoch, no a toto pôjde na vrub Demokratom, lebo sa to udialo počas ich vlády. Prodpokladám teraz veĺký hon na satanistov aj v Európe, ja som o tom písal, že sa Trumpovi a Bidenovi nesmie nič stať….
Teraz im už ani výmena Bidena nepomôže. Trumpov viceprezident je už pripravený, takže satanisti posrali všetko, čo mohli..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Spam orinoko
21. 7. 2024 11:34
Odpovědět  JoFa

A to bych jako měl? My jsme pro všechny gojim a oni jsou vyvolení. Starý zákon jsou hekatomby mrtvých a jako takový je základem a zdrojem jejich vlastního sebeklamu. Dneska je úplně jedno, jestli jsou sionské protokoly podvrh. Podstatné je, že se žid chová, jak popsáno. A na Krymu a kolem Oděsy chtějí vlastní stát. Židi z Ceska NATO mají dokonce hysterické zdůvodnění.

Vlastimil Čech
21. 7. 2024 12:38
Odpovědět  Spam orinoko

Bohužel máte asi úplnou pravdu, pane Spame Orinoko. V Oděse žilo už před válkou spousta Židů. Měli ti kluci obřezaní štěstí, že Oděsu zabrali Rumuni a ne Němci.

JoFa
21. 7. 2024 13:36
Odpovědět  Spam orinoko

Všetko má svoj čas, momentálne sa nedá čúrať proti vetru. SR a ČR sú len čumilové v nastávajúcich procesoch…

delnas
21. 7. 2024 01:57
Odpovědět  JoFa

Kratke….Excelentni shrnuti….JO Fa…..zide na vychode se dohodli s nosatymi na zapade…
Neni co dodat.

Vlastimil Čech
21. 7. 2024 12:16
Odpovědět  JoFa

Náčelník Krvavé Ucho, vulgo Dědeček Bezoušek rozhodně není neprůstřelný, pane JoFa… a v USA je navíc národním zvykem občas si zaatentátit na politiky, presidenty, zpěváky… Těch voleb se vůbec nemusí dožít.

JoFa
21. 7. 2024 13:43
Odpovědět  Vlastimil Čech

Nečítal ste odkaz čo som uverejnil vo svojom prvom komentári, Ak by aj Trumpa zabili, tak bude ešte horšie pre Demokratov, citujem z článku o ktorom hovorím: “Trump si s Vanceom do svojho tábora dotiahol Blackrock, Bilderberg a PayPal. Je protežantom Petra Thiela, ktorý pomohol Elonovi Muskovi dotiahnuť kúpu Twitteru.”
 J.D. Vance je Trumpov viceprezident a teda náhradník.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
21. 7. 2024 13:59
Odpovědět  JoFa

Tzn, že ak by Trump bol napr. zajtra zabitý, tak spustia kampaň ALL FOR TRUMP- áno presne satanistický štýl použitý proti satanistom a Vance bude prezident, takže Demokrati majú mat, nech urobia čokoľvek, proti Blackrocku sa ťažko vyhráva.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
21. 7. 2024 13:29
Odpovědět  JoFa

Válku rozhodují nosáči z Ruska?! Vám pěkně “jebe v kebuli”! Pokud by Rusko chtělo válku,tak dnes už žádná Ukrajina není včetně Pobaltí,Polska a nás. Jeden Sarmat a měli by válku na Ukrajině vyřešenou do hodiny. Nebýt Putina, tak dnes pokud jste ještě ve vojenském věku trčíte někde v zákopu nebo spíš už 2 metry pod zemí v dřevěném futrálu!

JoFa
21. 7. 2024 13:38
Odpovědět  Pavel

Áno válku rozhodují nosáči z Ruska. Aj Putin je nosáč, len vy o tom neviete…pane P.

Janaz
21. 7. 2024 17:25
Odpovědět  JoFa

Nosáča máš v trenkách .

Stan
20. 7. 2024 23:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Zmetkovské politické elity Evropy jsou zfetovaný mocí a taky tím, že patologicky nenávidí Rusko. No a do toho ještě musejí poslouchat paníška z Fašingtonu. Jsem ale fakt zvědav až začnou povinné mobilizace jak se na to budou tvářit debilové, který to těm zasranym politikům věří.

cool
21. 7. 2024 10:26
Odpovědět  Stan

Peterkové od zitka za to hrozí až pjet let že řekla že laudon co si ho narvali na hrad je nacpe do zákopů.

21. 7. 2024 01:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Budoucnosti se bát netřeba, když máme mládí vpřed Anketa mezi studenty (youtube.com), který nám ji svým povšechným rozhledem a brilantním intelektem zajistí.
Klikněte si. Když nic jiného, tak se aspon pobavíte. Kam se hrabe nějaký fousatý Nikdo není dokonalý. Tsss…. Takhle je panečku jinej nářez! To by Krampol zíral, kdyby to viděl!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
21. 7. 2024 07:35

Milane si představ že je ti osmnáct a píše se letošní rok. Máš v hlavě všechno možné jen né to kdy byla nějaká sametová revoluce. Nám se tohle samozřejmě jeví strašně legrační. Ale kvalita školství není dobrá. 😊

21. 7. 2024 15:32
Odpovědět  Slovan

Kamaráde, mě a mým vrstevníkům, když bylo ne osmnáct, ale patnáct, tak jsme znali nejen naši vlastní historii a ty naše panovníky, kteří se do našich dějin něčím “zapsali”, ale v základech i historii ostatních národů a států. Takhle nas-ráno jsme v hlavách rozhodně neměli.
Kdyby mně teď bylo osmnáct? Víš co bych udělal? A myslím to ve vší vážnosti. Podal bych si přihlášku do KSČM (proti kterým komárům jsem od svých cca třinácti – čtrnácti let až do hadráku marně bojoval – to jsou ty paradoxy, pane Vaněk), navázal byl kontakt se Skálou, pořádal bych mítinky a punktoval vrstevníky k odporu. Tohle bych skutečně dělal. Znám se, tak to můžu tvrdit.

Albi
21. 7. 2024 16:08

Milane, sledoval jsi poslední relaci Pjakina – tu týkající se atentátu na Trunpa?
Tam má zajímavé vysvětlení vzniku státu zvaného USA. Ve zkratce překopíruji pro ostatní to nejzajímvější:
… musíte mít především představu, co jsou vlastně USA zač. ….
Podívejte se na jejich vlajku a na jejich erb.
Mnohé to může udivit, ale USA se nezformovaly ve skutečný stát, je to Failed State (neúspěšný stát 🙂 ) v plném smyslu tohoto výrazu.
USA jsou jen projektově zkonstruovaným státem pro určitý úkol, kterým je globální četnický dozor nad celým světem.

A právě to, že USA nejsou skutečným státem, a jen se mu přibližují, že jsou v počáteční fázi jeho formování, vysvětluje existenci toho jejich archaického volebního systému, absolutní nesoulad, pestrost zákonů na úrovni států, které mají i svou vlastní policii, a z toho plynoucí velký počet atentátů na představitele moci” atd. – tučné části vět jsem si dovolila zvýraznit.
Další zajímavosti z videa v psané formě tady :
https://pjakin.blogspot.com/2024/07/otazka-odpoved-vv-pjakina-ze-dne_20.html .

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
22. 7. 2024 02:26
Odpovědět  Albi

Nenech se mýlit mými názory na některé politrukovi názory – už v pátek v noci vždycky klikám na Irenu, jestli ho už přeložila. Hm… zasejs se ale rozcházím s politrukovým názorem stran objednavatele toho atentátu.
Furt si totiž myslím totéž, co jsem ti v re napsal krátce po tom atentátu. Asi si to zejtra vyhledám – u mě nezačíná zejtra o půlnoci, ale v poledne, když reáný zejtra už 12 hodin tvoří dějiny dne – a uložím si to do archivu. Ze zvědavosti, kdo bude blíž pravdě až, a jestli, vyleze ještě za mýho života navrch.

Slovan
21. 7. 2024 17:14

Tak to jóóó.
To my o dekádu mladší komunisti taky nezajímali, nebojovali jsme snimi, já za sebe výměna názorů byla, to jo. Rádi mě neměli, že jsem pěknej ptáček mi říkal jeden kovaný soudruh a že jsem moc malé hovno a s tím se mazat nebudou. Zkrátka byl jsem jen takový malý rebel. Jinak klasika, chlast, holky beagbít. Na druhou stranu už od prváku jsem chodil na melouchy až do vojny a pak jsem v tom pokračoval. Furt jsem makal jak debil a taky se to už projevilo. Chtěl jsem si ledacos koupit a vše bylo za bony a pod pultem že jo. Vzdělávání mě moc nebavilo, já to vím že jsem měl, že i tenkrát jsem si mohl přečíst Shakespeara v originále na lešení, no nějak jsem to nestihl a asi už nestihnu, tlačí mě čas. Ta mrcha jde proti nám.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 19:51

Tak Milane, říci to takhle na rovinu v prostředí většinové nenávisti vůči komunistům, klobouk dolů.

22. 7. 2024 02:56
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Popravdě mi osobnostně nejvíc sedí ing. Klusáček z ČSNS, co je taky v tom spolku Stačilo!, ale pořádat mítinky pod značkou ČSNS by byla už dopředu prohra. Sice je to, tuším že druhá, naše nejstarší strana (založena 1897 Česká strana národně sociální – Wikipedie (wikipedia.org)) ale kdo o ní ví? No a já jsem pragmatik. Tedy vocud – pocud pragmatik, rozumí se.
Zato pod zn. KSČM by to mělo jiný grády. Už jen kvůli té “většinové nenávisti”. Většina by řvala a já bych spon měl zadara reklamu a na každým dalším mítinku víc mladasů. Samo by si to musel člověk ohlídat, aby mu tam nenalezla různá svoloč, jinak by moh dopadnout jako Vandas než by řek stříž, ale od toho má člověk mozek aby myslel, žejo.
Takže tak.
P.S. Zejtra si na Bobo zhlídnu 007 Sedm dní s Janou Bobošíkovou: J. Rajchl (PRO) a M. Klusáček (STAČILO!) (youtube.com) pokec Klusáčka s rajchlvší, tak jsem na to zvědavej.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
21. 7. 2024 20:35

Odpověděl jsem ti, ale je to fuč a psát to znovu nebudu. Nebo se to zatoulalo. I ten seznam příspěvků mi lítá hůre důle a vůbec všelijak. Možná mám breberky v PC, nebo jsem to neodkliknul.

22. 7. 2024 02:30
Odpovědět  Slovan

On dneska de-bil drobátko zlobil. Mě se stalo něco podobnýho.

Frank1 -
21. 7. 2024 08:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Hofman stale nevi kdo stvoril EU. Proto Brusel nerozhoduje! Takovych komentaru neni treba, nebo popisujte zretelne kdo za rozhodnutimi v Bruselu stoji.

Frank1 -
21. 7. 2024 08:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Zradne a proamericke evropske elity u moci cpou narody Evropy do valky. Jejim dusledkem bude zniceni Evropy jako konkurenta USA. Zniceni NS1 a 2 USA nestaci. Protoze Evropa stale silneji silha na Rusko a Cinu i pres sankce.

zuzana
21. 7. 2024 09:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Deep state chystá DRUHÝ pokus o atentát na Trumpa prostřednictvím Íránu

https://aktax.cz/deep-state-chysta-druhy-pokus-o-atentat-na-trumpa-prostrednictvim-iranu/

Jan
21. 7. 2024 10:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Problém je v tom, že se dobrovolně vzdáváme kontroly nad systémem. Například tento stát. Málokdo z Lidí si uvědomuje, že je to majetek nás deseti milionů občanů. Politici jsou “pouze” námi placení správci a naši zaměstnanci. Každý majitel může jmenovat a platit třeba údržbáře svého domu a auta, ale současně musí mít právo kontroly nad jeho prací.

Jak by to mělo být-když za volantem auta je opilý řidič, má dostat příkladně rok vězení. Když za volantem auta je opilý policista, má dostat dva roky vězení. Když za volantem auta je opilý politik má dostat tři roky vězení.

A jak to je? -řidič se musí podrobit kontrole na alkohol. V pořádku. Jak máme ale zkontrolovat policistu, zda není ve službě opilý? Zapsat si jeho číslo? Zavolat na GIBS? A jak máme zkontrolovat politika? On sám sobě arogantně schválil takzvanou “imunitu”.

Jan
21. 7. 2024 10:38
Odpovědět  Jan

S vyšší mocí musí jít vyšší kontrola kvality. Jinak systém padá do destrukce. Kdyby nám u domu zazvonil nějaký pošuk, který by tvrdil, že je členem strany “shrabovačů listí” a máme mu dát na čtyři roky neomezený nekontrolovaný přístup k našemu domu, autu a bankovnímu účtu, že se nám o ně čtyři roky bude starat, dali bychom mu klíče k našemu majetku? A když bychom za čtyři roky zjistili, že náš majetek zmizel, co pak? Dali bychom na další čtyři roky neomezený nekontrolovaný přístup ke zbytku zas jinému “shrabovači listi”? Není to na hlavu? Ale přesně tohle v tomto režimu děláme…..a přijde nám to “normální”…..

cool
21. 7. 2024 11:06
Odpovědět  Jan

Takto je přece s 6. demolicí a teď si sychrují dominion korespondečkou cca. 2. milióny šizung.

cool
21. 7. 2024 11:12
Odpovědět  cool

A taky s tím počtem budou pacienti co to budou mít tady zadarmo i když žádné pojištění neplatili budou to mít od státu jako ukr přednostně mameluci a ještě je to mírné označení.
https://www.facebook.com/vrabelladislav/videos/401224262937496/

Vlastimil Čech
21. 7. 2024 12:34
Odpovědět  cool

No, zrovna k lidem z UA cítím jakési sympatie.
1- odmítli se nechat zabít kvůli tomu kokainistovi, šulinopianistovi, Židovi
2- odmítli bojovat proti Slovanům
3- starají se o bezpečnost svých dětí
4- Jsou to křesťani
5- Za svého aktivního života jsem s nimi spolupracoval a přesvědčil jsem se, že se jednalo v naprosto drtivé převaze o slušné, pracovité, šikovné, vzdělané, veselé a vlídné lidičky, kteří jsou docela jako my Češi.
——————————–
Myslím si, že kdyby tu chtěli zůstat, byl by to pro ČR ve výsledku přínos, jsou to hotoví lidé, vyučení, nebo i vystudovaní, orientovaní, lidi, kteří se chtějí stát Čechy, Moraváky…
Přednost před námi si opravdu nezaslouží, to máte pravdu, souhlasím. Ale neměli by býti odstrkováni na konec řady. Mělo by se k nim přistupovat jako ke každému jinému, jako k přátelům.
————————————
Jediná věc, která se mi na lidech UA nelíbí, jsou jejich až moc zmasilé a vlastně překrmené ženy. Asi na té UA byl před SVO blahobyt 🙂

Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 14:53
Odpovědět  Vlastimil Čech

To je tedy obrovsky zajímavé, že tady proti jak říkáte pianistovi nevyjdou do ulic a nežádají ukončení té řeže. A rád bych věděl jak smýšlí o Rusech a o tom co prováděli po roce 2014 tomu obyvatelstvu na Donbase a v Luhansku. Netvrdím, že zrovna tihle tady ale proč tedy neprotestují. To mi povězte. To by měli totiž váleční štváči problém.

Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 11:24
Odpovědět  Jan

Jane a kolik lidí si myslíte toto pochopí. Tedy, že 10 milionů lidí má právo vyžadovat účet z vládnutí té nepatrné menšiny, která by tu zemi měla spravovat k prospěch lidu této země. Sakra, kdy už všichni pochopíme, že si tito lidé ZPRIVATIZOVALI MOC. Včera jsem četl na cz24.news dobrý názor. Volby již za stávající situace nemají smysl, což asi většina z nás již ví určitě hodně dlouho. Teď již jenom probuzení národů a lid v ulicích s tím může něco udělat. Podívejte se na dnešní cz24.news kolik muslimáků vyšlo ve švédském Malmö celí v černém do ulic při příležitosti jakéhosi jejich svátku. A my potomci Mojmírovců, Přemyslovců a husitů jsme absolutní nicky, může si s námi panstvo dělat co chce, většina se jim ještě kloní. Oni jsou ale naši zaměstnanci, oni pro nás mají pracovat, tedy pro naše dobro, ne pro své rody.

Spam orinoko
21. 7. 2024 11:41
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Tak k volbam nechoď a nedrzkuj. Privatizace moci… kým? Robotem Emilem? Máš svůj názor, jiní zase svůj. Ale ten tvůj si nárokuje absolutní pravdu a přitom je to pitomost k pohledání. Chceš spasit Česko? Tak jdi a udělej to. Nevyzyvej k tomu druhé. /John Lennon/

Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 14:46
Odpovědět  Spam orinoko

To ti tak budu říkat, kdo si tady privatizuje moc abys pak mohl excelovat a udávat. Jednoduché, nečti to.

cool
21. 7. 2024 18:33
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Darmo se rozčilovat? Jak to říkal J.A. Komenský – kdyby se jim skutky z hub do rukou ráčili vrazit, ale také učitel národů škola hrou řekl: že by se jat neváhal vzít nezbedné palice učitelských sborou holí a skončil v exilu. 🙂 Nikdo není doma prorokem.

Jan
21. 7. 2024 16:24
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Nevím kolik lidí pochopí že má právo kontrolovat politiky a ti jsou povinni jim skládat účty a nechat se kontrolovat. V roce 2009-10 jsem rozjel jako občanský aktivista projekt “PRACOVNÍ SMLOUVA”. Udělal jsem web a před volbami jsem oslovil všechny kandidující politické strany s tím, že mluvím jako nestraník za 98% nestraníků tohoto státu. A že mne nezajímají jejich kecy zastupující necelá dvě procenta straníků. Dal jsem jim požadavek, že jako jejich zaměstnavatel, který je živí a platí požaduji referendum, zrušení imunity, zrušení senátu, objektivitu veřejnoprávní televize a protikorupční projekt zvaný Vnitrostátní Offset zpracovaný jedním odborníkem. Ozvala se pouze strana OBČANÉ a Klíčové hnutí Táni Fišerové. Fišerová pouze nesouhlasila se zrušením senátu. Jo ještě se ozvala Dělnická strana ale tu tehdy zakázal soud. Řekl jsem, že když dají právní záruky realizace po volbách, doporučím je ke zvolení na svém webu. Rozeslal jsem tehdy informace mezi své mailové kontakty systémem “Pošli to dál”. Jinak nebyla šance se dostat přes blokádu médií. Na web jsem měl během dvou měsíců 20 000 přístupů. Pak se to najednou záhadně zastavilo.

Jan
21. 7. 2024 16:31
Odpovědět  Jan

Podepsal jsem se stranou OBČANÉ smlouvu, vyvěsil na web a doporučil čtenářům jejich volbu. Bohužel proběhly volby, málo lidí se o této opoziční snaze dovědělo, strana OBČANÉ se nedostala do parlamentu a celý projekt padl. Já jsem zrušil web a teď už jen čtrnáct let sleduji jak se režim pomalu ale jistě rozpadá a odhaduji, jak nás to asi zasáhne a jaký stimul bude muset proběhnout aby se lidé probudili. Bude to válka? Finanční šok? Energetická krize? Covid či něco jiného? Má prý v současném období proběhnout takzvaný “Solární záblesk” energetický puls nutící lidi ke změně chápání a vnímání. To tvrdí insideři tajného kosmického programu. Tak uvidíme….

Jan
21. 7. 2024 16:38
Odpovědět  Jan

Tehdy mi s tou akcí pomáhalo asi pět nejbližších známých poctivých dobrovolných nadšenců. Neměli jsme miliony, stočlenné týmy a neomezený prostor v televizi jako politické strany. Jeli jsme sami ve svém volném čase a ze své kapsy jen pro dobrou věc. Neměli jsme zato žádné výhody, příjmy nebo nějaký příslib koryta nebo jiného zisku. Ani jsme nic nechtěli a neočekávali. Šlo nám jen o myšlenku prolomit zabetonovaný systém.

cool
21. 7. 2024 18:50
Odpovědět  Jan

Projekt pinočet, čajkašek a pol pot si vyzkoušeli tak rubeš s covidchuntou dobrovolně povinně opíchaných 6. miliónů se jim povedl na sajrajtov, vývratov, vyžramov, vydrbanov sestupné trajektorie teď akcelerovaný nejlepším přebi érem lockdownisty dozorců lágru s katy a pomocníky. (lockdown je překlad mezi ploty, víme?) šmankote

Jan
21. 7. 2024 19:18
Odpovědět  cool

Chtěl jsem říct, že když jsem měl na webu 20 000 přístupů, tak odhaduju že minimálně pár tisíc lidí pochopilo myšlenku, že politici jsou námi placení naši zaměstnanci a máme právo je kontrolovat. Ovšem v počtu deseti milionu lidí ve státě je to kapka v moři. Takže společnost stále není připravena vzbouřit se proti nevolnictví.

Pavel z Moravy.
21. 7. 2024 20:05
Odpovědět  Jan

Tak díky za vysvětlení. Já o tom nevěděl, jak by také. Myslím, že jsem v té době neměl ani počítač natož mail. Přeji hodně pohody. Mějte se.

M.Š.
21. 7. 2024 12:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Je nejvyšší čas,aby emerika a brusel šli ruku v ruce do brusele……

cool
21. 7. 2024 18:52
Odpovědět  M.Š.

To kapitál nedělá ale dojit intenzívněji umí.

cool
21. 7. 2024 18:54
Odpovědět  cool

Bruseladon je největší hnízdo lobystů globálních lichvářů, zkuste hádat jak to funguje, můžete 3x.

Vlastimil Čech
21. 7. 2024 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Vidíte to, pane Hoffmane. Myslel jsem, že ti roboti se budou chovat podle Isaaka Asimova.