politika

Nový pokus o atentát na Trumpa. Ukrajinská stopa

Anatolij Šarij

Další pokus o atentát na Donalda Trumpa. Tento svět se stal jiným. Tento svět je úplně jiný. Co bylo před 10 lety nemožné, je dnes možné. Zabavují peníze jiných lidí, zmrazují cizí majetek, kradou, zabíjejí, atd. Ale dva pokusy o atentát v rozmezí jednoho měsíce to není normální! Ani pro současný svět. Dva pokusy připravit o život prezidentského kandidáta v nejvýznamnější zemi světa to je nezdravé.

Politické násilí, které začalo malými věcmi.. Někdo někde na někoho něco hodil, něčím polil. Vzpomínáte, jak byla Sarah v Německu napadena hastrošem, který ji polil červenou barvou a křičel „Sláva Ukrajině“?

A teď, mimochodem, víte, co je s ním? Dostal pokutu 15 €?

Ve skutečnosti lze tento typ útoku posuzovat různými způsoby. Kdysi dávno ve Spojených státech se jedna slečna rozhodla plivnout na policii. A dostala doživotí. Protože u soudu bylo prokázáno, že nemohla vědět, že nemá smrtelné nemoci, kterými mohla nakazit policistu.

A tady nějaký hastroš přijede do cizí země, bůhvíco vyleje a nikdo nic neříká!

Ale vraťme se k pokusu o atentát na Trumpa.

Zuckerberg se okamžitě zapojil a rychle vyčistil stránky na Facebooku, které obsahovaly: nenávist k Trumpovi, podporu Harrisové, sliby někoho zabít, podporu Azova (v Ruské federaci zakázán), atd.

Podezřelý byl identifikován jako další osamělý psychopat.

Tohle je Ryan Routh. 58 let. Zabýval se stavbou stodol na Havaji.

Ryan Routh, 58, fanoušek Ukrajiny. Pachatel druhého pokusu o atentát na Donalda Trumpa.

V minulosti se dostal do problémů kvůli tomu, že má v oblibě zbraně a držel je nelegálně. Prý má donkichotskou minulost. Byl republikán. Pak byl zklamaný a přeběhl k demokratům. Pobíhal od jednoho kandidáta ke druhému. Nakonec si vybral Harrisovou, o čemž svědčí i jeho záznam. Obecně jsou jeho zápisky prostě úžasné. Neustále mluví o vraždách, násilném svržení moci, atp.

Není jen fanouškem Ukrajiny. Tohle je opravdový fanatik! Je fanouškem Ukrajiny, Azovců a Zelenského. Fotil se na Majdanu. Protestoval proti omezování pomoci Ukrajině. Vedl kampaň za účast v cizinecké legii.

Routh inzeruje nábor žoldáků na Ukrajinu za cenu 1 200 $/40 000 hřiven měsíčně, (https://t.me/TrackAMerc/10176).

Navrhl obrátit se na americký Kongres s žádostí o vyslání veškerých amerických vojáků na placenou dovolenou, aby mohli bojovat na Ukrajině.

Sám řekl, že je také připraven bojovat. Byl ale lékařskou komisí odmítnut ze zdravotních důvodů.

Nebyl z toho roztrpčený. Cestoval na Ukrajinu. Tam si zahrál v propagandistickém videu Azova, který byl ještě donedávna ve Spojených státech zakázán a zakázána byla i pomoc jako teroristické entitě s krajně pravicovými a nacistickými názory. Pak ale válka všechno změnila.

Novinářům NewsWeek v roce 2022 řekl, že válka na Ukrajině je příkladem střetu světla s temnotou. Podpora Kyjeva je ta nejdůležitější věc na světě. Nelze dovolit Rusku rozdělit jednotu. Zároveň si postěžoval, že nikdo netouží bojovat za tento „požehnaný“ stát.

Našli jsme další zajímavý fragment videa, kde na Harvardské univerzitě verbuje revolucionáře pro Ukrajinu.

Navíc tento “pacient” prosazoval myšlenku zapojit do války na Ukrajině bývalé afghánské vojáky, kteří se spolu s americkou armádou evakuovali ze své země.

Borec je neskutečným fanouškem Kyjeva, „neteroristického“ státu Ukrajina a dalších „neteroristických“ organizací. Vždy jde o jedno a to samé.

Obchodoval s afghánskými uprchlíky a pomáhal jim nelegálně přejít na Ukrajinu přes Pákistán a Írán.

Ukrajina totiž dlouhodobě spolupracuje se Syřany, Turky, Afričany a obecně s jakýmikoli vrahouny z teroristických organizací. Vytvářejí teroristické buňky po celé Evropě. Napadlo někoho, co bude dál?

Pokus o atentát na kandidáta na prezidenta Spojených států příznivci Ukrajiny!

Anatolij Šarij. “Trump. Jasná ukrajinská stopa v pokusu o atentát”

https://aftershock.news/?q=node/1422219

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
21 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Horňák
16. 9. 2024 22:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Nacisti se bojí o dotace.

JoFa
16. 9. 2024 22:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Keď sa nad tým tak zamyslím, tak sme všetci bojovníci za pravdu, problém je, že ju vnímame mnohí inak a tu je koreň problému, že kto nám tu pravdu poskytuje?
Manipulácia ako v nedávnom článku je ohromná a preto sa nie je čomu diviť, čo sa deje.
Kľudne nech si Trumpa odpravia, D.J.Vance bude ešte radikálnejší a čo potom, odstrelia aj toho?
Americká demokracia je v presnej streľbe na nežiadúceho kandidáta a to od JFK. Komedianti..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaroslavem
16. 9. 2024 22:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle čeká i ty demobolševický prasata z pětikoalice, jen dočkat času. Oni si také myslí že odpovědnost za své skutky a činy nesou jen ty chudý a tudíž hloupý. Omyl.

milan
17. 9. 2024 09:45
Odpovědět  Jaroslavem

nemontuj do toho bolseviky ti naopak zaslouzi ocenit za zachranu Ruska

Slovan
17. 9. 2024 10:05
Odpovědět  milan

👍 👍

Sokrates
16. 9. 2024 23:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinci Trumpovi sprostě vyhrožovali. https://www.youtube.com/watch?v=zuQdLNIJMmo&t=2s
https://www.youtube.com/shorts/HzQPPjOgw90

Je to stejné jako u Roberta Fica dostal 4 kulky do břicha. Ukrajinci ho šíleně nenávidí. Progresivce zas tak moc nezajímá, je to jen premiér velice malého státu.

Robert Fico a Trump jsou mučedníci!! Lidé by se měli zvednout jako za Husa!!

Janaz
17. 9. 2024 08:56
Odpovědět  Sokrates

Preber sa! Síce sú mi odporné atentáty, ale spomeň si, čo vyvádzal Trump. Ktože dal zabiť iránskeho generála, ktorý bol so zárukou bezpečnosti práve od usákov vylákaný na jednanie? Takže Trump len konzumuje ovocie svojich činov, že? Mučeník??? Na smiech!
Ešte poznámka: usákov dobiehajú vlastné skutky a myslím tým celý štát. Desiatky rokov rozširovali po svete smrť, násilie, zmar, nešťastie, a všetci u nich s tým boli v pohode, hlavne, že si pestovali pocit vlastnej výnimočnosti a totálny nezáujem o to, čo spôsobujú vo svete a na úkor koho si pestujú tú svoju zhnitú demokraciu. Takže si teraz nesú ovocie svojich činov, tak ako všetci.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Sokrates
17. 9. 2024 20:02
Odpovědět  Janaz

Trump zastaví to šílenství, které směřuje k 3. světové válce. Jestli ho odstraní je konec.. Trump zabil iránského generála, který měl prsty v teroristických útocích.

Ladislav 💤
17. 9. 2024 10:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Amícko mě nezajímá, co tam máte dál !

Slovan
17. 9. 2024 11:26
Odpovědět  Ladislav 💤

Takovej nafoukanej, sebestředný, emerický píčus. Nevím proč, ale po shlédnutí několika videí ať byl kdekoli, tak přesně tenhle typ lidí, co je mi z nich zle. Strašně bych rád věděl jeho IQ, vůbec bych se nedivil, kdyby měl 140+, to by odpovídalo jeho chování. Ta nadřazenost a neúcta ke svému okolí. Jen já, JÁJA. A kdo je víc.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Zdena
18. 9. 2024 12:14
Odpovědět  Slovan

No náš Pepa má IQ107 a je taky namistrovanýa arogantní a navíc hloupý zelený mozek zvyklý jen na rozkazy

Gales
17. 9. 2024 11:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Co bude dál? ALL Ukraine.A bude působit i u nás. Na pomoc nám budou muset přijít vojska z východu. Jak předpověděla Baba Vanga.

janle57
17. 9. 2024 12:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Nedovedu dost dobře pochopit proč tenhle US dement,který tak fanaticky podporuje
Banderinu,není už v první linii na Donbasu a neprojevuje tu svojí lásku s tím svým
AK 47,tam by to s tou jeho láskou nebylo zas tak moc okázalé,to je radši doma
a na pokyn Harrisové a dědka Bidena, střílí na Trumpa.

Boomer
17. 9. 2024 13:28
Odpovědět  janle57

..byl tam, ale neprošel zdravotní prohlídkou. Fyzicky snad jakoš takoš schopný je, ale na jeho psychický stav bych si nevsadil ani pětník…

Gales
17. 9. 2024 16:33
Odpovědět  Boomer

Ukrouši mají psychouše rádi. Čím větší debil tím snadnější manipulace s ním. Ale tahle podvýživa vyhnaná práškama s platfusem a je chabrus na plíce a svým vzřením připomíná obalenou špejli – něco jako je u nás ten senátní parazit ťaiwanec, se jim hodí do krámu jako diverzant s životností jednoho dne.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pepa
18. 9. 2024 09:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Už jsem to psal idioti dostali neomezené finanční zdroje. A bude hůř..

standa
18. 9. 2024 10:51
Odpovědět  pepa

,,Dementi” . co berou peníze od židů! Ukr.+ fašisti jsou jejich spojenci( někdo píše,, chazarů”)! Je to globální válka proti Rusku a pravoslavné církvy.Proto ji židé ( žid Zelenský) zakázali.Kdo asi platí? Kdo ovládá finační toky?Izrael musí být vymazán! Je postaven na agresi!

pepa
18. 9. 2024 11:17
Odpovědět  standa

Standíku nikdy NÁS nevymažeš . jsme chytrý, lstivý, jsme lichváři . .-) Nezapomeň .
Jenže ukrajinu živý evropský moulové STB komunisti, zelený a další LGBP. Jinak co říkáš na akci v Libanonu. Vymyslel by to nějaký takový moula jako ty ? O tom to je. Chazare .Už je to trapné jak za vše co se stane může žid .-) Všiml jsi si, že by jsme my běhali po ulicích Jeruzaléma a slavili mrtví .? To je ten rozdíl v mentalitě.
Třeba máš také trochu naší krve ,ale nemůžeš se s tím smířit podívej se do rodokmenu byl by v tom čert abys nebyl šmrncnutej naším genem .-)

standa
18. 9. 2024 13:21
Odpovědět  pepa

Jsem více,, šmrcnutý” než ty! Nicméně vyvraždujete populace v celém světě! Nemluvím o 45 000 mtvých Palestinců v Gaze, ale i židovských atentátech v celé světě! I ekonomických! Čím dřívě budou Izraelci opět v Rudém moři , tím lépe! Izrael žene svět do jaderné války. Už se to skoro podařilo za šestidenní války. Už tehdy chtě použít proti Egyptu 13 jaderných pum. Nyní vraždí v Libanonu, Iránu atd.Hebreštinu i Jidiš znám lépe než ty! Ale …..nejste ,, lstivý , ani chtřitří , pouze si pomáháte peněz a lichvou a podvodem.Pogromy měli svůj smysl pro lid , který to už tehdy chápal. Ne ,že bych s nimi souhlasil , ovšem z tohoto hlediska chápu, že každý žid je potencionální terorista…Ovšem, že každý má židovskou krev Adam a Eva …máš se , jak vidím ,za ,, vyvolený národ “.
Už vůbec nepíši, že jste vyvolali druho světovou…

pepa
18. 9. 2024 18:16
Odpovědět  standa

A je , už to tu dlouho nebylo atomovky, pogromy ( i to , že tvůj život stoji za h… za to může žid .-) možná , že i Já. Jasně , že jsme vyvolali druhou světovou válku a dokonce jsme se sami nechali vraždit, aby vznikl holokaust .-) A víš co Adolf byl vlastně taky chudák .-) Standíku nejsme vyvolený národ, ale jen přišla doba, kdy už se nevyplatí do nás na ulici KOPNOUT . Víme? Ale jinak je škoda, že nepíše dál o té druhé světové, velká škoda .-) Trochu více mě připomínáš Fialu, válku začali Rusové , a Ukro bojuje i za nás . Stejná kantýna nebo ……… A jinak ještě jim tam bouchají vysílačky a to není konec. Irán to čeká taky, jak to byl krásný stát než to tam vzali do ruky fanatici.