politika

Nord Stream byl pro Ukrajinu „legitimním cílem“


Plynovody budou během konfliktů vždy napadány kvůli svému strategickému významu, uvedl Petr Pavel z České republiky
Nord Stream byl pro Ukrajinu „legitimním cílem“ – prezident země EU
foto: Český prezident Petr Pavel během návštěvy ukrajinského hlavního města Kyjeva. © Getty Images
Plynovody Nord Stream byly pro Ukrajinu během konfliktu s Ruskem „legitimním cílem“, prohlásil český prezident Petr Pavel. Zdůraznil však, že nemá žádné údaje, které by dokazovaly, že za útokem na energetickou infrastrukturu skutečně stál Kyjev.

Během středečního rozhovoru pro Novinky.cz byl Pavel požádán, aby se vyjádřil k článku zveřejněnému minulý týden v deníku Wall Stall Journal, který tvrdil, že výbuchy ze září 2022, které přerušily klíčovou energetickou infrastrukturu vybudovanou za účelem dodávek ruského plynu do Německa a zbytku západní Evropy, provedl Kyjev.

Podle zdrojů amerického listu se ukrajinský vůdce Vladimir Zelenskyj, který útok původně schválil, později pokusil pod tlakem CIA útok odvolat, ale tehdejší vrchní velitel armády země Valerij Zálužný přesto v operaci pokračoval.

Na úvod zdůraznil, že nemá žádné „jasné usvědčující“ informace, které by Kyjev s útokem na Nord Stream spojovaly.

Upozornil však, že „když se vede ozbrojený konflikt, nevede se jen proti vojenským cílům, ale také proti strategickým cílům. A ropovody jsou strategickým cílem.“

„Plynovody vždy byly a budou cílem, protože mají potenciál ovlivnit konflikt tím či oním směrem,“ dodal.

Český představitel připustil, že pokud se prokáže role Ukrajiny při zničení plynovodů Nord Stream 1 a 2, může to „ovlivnit ochotu zemí [v EU] poskytnout Ukrajině pomoc“ v jejím boji s Ruskem.

„Na druhou stranu nemáme v tuto chvíli jinou možnost než Ukrajinu podpořit. Nejde o to, zda máme Ukrajinu rádi, nebo ne, ale o to, zda chceme žít ve světě, kde jedna země může napadnout druhou jen proto, že je větší a silnější,“ tvrdil.

Nejvyšší představitelé Moskvy, včetně ruského prezidenta Vladimira Putina, již dříve ukázali na USA jako na možného viníka sabotáže plynovodu Nord Stream. Tvrdili, že Washington má technické prostředky k provedení takové operace a že z útoku, který přerušil dodávky ruské energie do EU a donutil k přechodu na dražší zkapalněný zemní plyn dodávaný z USA, mohl také nejvíce získat.

Novinář Seymour Hersh, držitel Pulitzerovy ceny, na začátku roku 2023 uvedl, že potápěči amerického námořnictva pod zástěrkou cvičení NATO umístili na potrubí Nord Stream výbušniny, které byly později na příkaz amerického prezidenta Joe Bidena odpáleny. Bílý dům reagoval tím, že tato zjištění odmítl jako „naprosto falešnou a úplnou fikci“.
rt.comt Deepl


TASS
https://tass.ru/politika/21657363

Zacharová srovnala postoj ČR k Nord Streams s prohlášeními teroristů

Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zakharova. Tisková služba Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace/TASS

Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zakharova

© Tisková služba ruského ministerstva zahraničí/TASSOficiální představitel ruského ministerstva zahraničí poznamenal, že „i na tak šokujícího vyvrhele“

jakým je český prezident Petr Pavel, je to příliš

MOSKVA, 21. srpna. /TASS/. Úřednice ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharová srovnala slova českého prezidenta Petra Pavla na Nord Streams s prohlášeními představitelů teroristických buněk.

“Četla jsem to šílenství a myslela jsem si, že i na tak šokující okraj to bylo příliš mnoho, navíc s takovými myšlenkami mluvili dříve pouze zástupci zakázaných mezinárodních teroristických buněk,” napsala Zakharova v kanálu Telegram .

Pavel už dříve v rozhovoru pro Novinky uvedl, že Nord Streams jsou legitimním cílem Ukrajiny.“ Poznamenal, že ozbrojený konflikt je veden „nejen proti vojenským cílům, ale i proti strategickým cílům“, což jsou ropovody. 
rt.com

sdílet na

159 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
orinoko
22. 8. 2024 11:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Soudruh má na obrázku výraz naprostého blba a vola zaroven, jen kroužek do rypaku.
“YES SIR, NO SIR!!”
Tomu debilovi asi nedochází, že Rusko sice plyn neposílá, ale Germán má plynový deficit a údajně za něj podle smlouvy musí platit, protože tak je to dojednane. Rusko se jistilo. Hlavně, že svíčkové báby vlhnou.
Pro ilustraci treskuty humor současných pokakanku na VŠ:

https://youtu.be/wxKitZm2NPM?si=WLKUucfDxAMq1dop

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
22. 8. 2024 11:14
Odpovědět  orinoko

Tož Pepa je dokonalý vůl. To je z ksichtu vidět na první pohled. Nechápu ty voličky, jak se o něm mohli vyjadřovat, že je to fešák. Každý tupý lampasák byl v baru považován za seladona a na intelektu vůbec nezáleželo. On je mezi nimi král 🙂

Albi
22. 8. 2024 12:46
Odpovědět  Pijack

Náááhodou! Co když je to tajný kód?
…chceme žít ve světě, kde jedna země může napadnout druhou jen proto, že je větší a silnější“?

Co když tím myslel USA? NTy bude znát přece jen lépe než Rusko. A že je to jejich “doktrína”, to taky už mnozí vědí, jiní tuší a zbytek neví, tak ti protirusky vřískají jen podle partitury, která jim byla v ten potřebný čas rozdána šéfem souboru. 🙂

Pijack
22. 8. 2024 14:02
Odpovědět  Albi

Generál Pavel je náš první porevoluční prezident, který uvítal okupaci Československa 🙂 🙂 🙂


Nazdar
23. 8. 2024 08:43
Odpovědět  Pijack

A tim je dal jak ty Pijacku! Jsi velice aktivni prispevatel, ktery ovsem vi prd.
Porad ti jeste nedoslo, ze invaze 68 oddalila Protektorat USA: Rozkradeni republiky zapadem a nasimi zlodeji, dnesnimi miliardari a dnesni hruzne pomery v zemi o 20 let.
Nejsi ale sam, jako ty to tam ma ulozene vetsina lidi u nas! Cesi jsou neskutecni tupci!

PřemekJ
23. 8. 2024 10:34
Odpovědět  Nazdar

Nazdar Bratře. Účel jasný ale provedení diletantské až mírně nelidské. Já jsem v klidu poznával přírodu se Stopaři v šátku s turbánkem. Alespoň řemeslné podnikání mohli marxističtí elitní geronti zachovat a trénovat tak podnikatelskou poctivost a činorodost.

Jaris
24. 8. 2024 04:45
Odpovědět  PřemekJ

Tak podnikatelstvi kvetlo i za socializmu. Jenze se tomu rikalo melouchy. 🙂

Viking
22. 8. 2024 17:13
Odpovědět  Pijack

Zákaz ČR vlajky v ČR ??!!! Pečinka + Černochová .. o tom jak potlačit českou státnost …..debilita….

Nemyslím si, že je to debilita, ale snaha o totalitu a zotročení národa. V podstatě vlastizrada !!! Vyvěšovat UA a USA vlajky ??? A zakázat naše národní symboly ???Ano v koloniích vždy visely vlajky kolonizátorů a potlačovalo se vše co by mohlo povznést národní cítění domorodého obyvatelstva. Toto je jen důkaz, komu ta chátra slouží !!! Pryč s tou vlastizrádnou prodejnou verbeží !!!
Předmět: Fwd: FW: Fwd: Zákaz ČR vlajky v ČR ??!!! Pečinka + Černochová .. o tom jak potlačit českou státnost …..debilita….

Ministryně Černochová a ten ubožák Pečinka asi neví, že česká vlajka je všech občanů ČR. Kdo se koho bojí ??????

To by si měli poslechnout všichni normální Češi. Černochová prohlašuje, že vyvěšování české vlajky – “jim (rozuměj nám, normálním Čechům) nesmíme dovolit!” Dá se na tohle vůbec najít slovo? Když už vyvěšovat vlajku, pak prý jen americkou nebo ukrajinskou, protože česká vlajka se může považovat za symbol podpory Ruska.

No, není ten Pečinka vůl? 

Viking
22. 8. 2024 17:14
Odpovědět  Viking

Bohužel video sem nejde dát.

Pijack
22. 8. 2024 18:42
Odpovědět  Viking

Předpokládám, že ho většina slušných lidí už viděla. Ten rozhovor je starý tuším už půl roku. Já v tu chvíli, jak jsem ho viděl poprvé, měl chuť tu krysu s potkanem zabít.

Ladislav 💤
22. 8. 2024 18:34
Odpovědět  Viking

Je!

Albi
22. 8. 2024 19:02
Odpovědět  Ladislav 💤

Cudák vůl. Ten tedy dopadl.
Ale uznávám, že najít vhodné zvíře je nemožné. Ani ty krysy nebo potkani si to nezaslouží. Ty neubližují bezdůvodně.

Oy vey
24. 8. 2024 17:56
Odpovědět  Albi

ja tak koukám, na klávesnici je d celkem blízko r, takže ten “čudák” se odpouští

ZMann
22. 8. 2024 20:14
Odpovědět  Viking

Lituji jejich rodiče, za to co přivedli na svět, tito dva kolaborantský dementi to je unikát.

milan
22. 8. 2024 22:34
Odpovědět  ZMann

Pavkovi rodice nelituj oni ziji a na tu skolu co ma ho poslal oni on je obycejna zelena guma a to rika vse esli si byl na vojne

Pavel
23. 8. 2024 08:56
Odpovědět  milan

Není obyčejná zelená guma, je bezpáteřní krypl co přísahal a poté zradil!Za války tito jidáši dostali jediný trest-kulku!

PřemekJ
23. 8. 2024 10:36
Odpovědět  Pavel

Pod to se podepisuji, Pavle.

Slovan
23. 8. 2024 08:00
Odpovědět  Viking

Tak to už je tedy síla, ale koneckonců i očekávaný vládní postup. Však my tuna všichni vime, že ovčanstvo drží a bééékááá. Kdo se tomu diví, když společnost je lhostejná, tak oni salámovkou odkrajují a přitahují.

Spam orinoko
23. 8. 2024 13:05
Odpovědět  Pijack

Možná, že i někdo další, ale já toho “fešáka” osobně slyšel v čekárně lékařské ordinace. Tam vůbec báby mnohdy rozštípnou jakékoli téma. Třeba jim fešák pomáhá snášet zdravotní útrapy. Kdyby si otevřel praxi, bude mít narvano. Já do zařízení musím vždycky jednou měsíčně.

milan
23. 8. 2024 21:17
Odpovědět  Pijack

on je fakt guma a navic pacha trestny cin podpory terorismu nebo pro neho zakony neplati

mis12
30. 8. 2024 09:02
Odpovědět  Pijack

Ale má dobře upravený vous…to stačilo ke zvolení 3 miliony vovcí.

Evžen
22. 8. 2024 11:18
Odpovědět  orinoko

A co německý podíl na plynovodu agente…!?

Boomer
22. 8. 2024 11:35
Odpovědět  Evžen

.. jo, to záleží na smluvních ujednáních. Znáte je? Já ne, ale určitě je to v ní samá “ochrana investice”. A v době jejího podpisu byly zájmy smluvních stran vyvážené, tudíž i smluvní závazky by mohly/měly být vyvážené. Nevím o tom, že by se některá ze stran domáhala jejich plnění, vy snad ano?

Gales
22. 8. 2024 18:36
Odpovědět  Boomer

Banky se oblbnout nenechají. Z někoho ty investice dostanou.

Boomer
22. 8. 2024 21:34
Odpovědět  Gales

..investice musí vynášet, být ekonomicky aktivní. Což děravé roury na plyn nejsou…

standa
23. 8. 2024 11:36
Odpovědět  Boomer

K těm bankám, Boo..,,asi nebudu poslem dobrých zpráv – jak mě přátelé kdysi charakterizovali. Obávám se, žecelosvětové dění směřuje k totální globalizaci, která vyústí v jednu totalitní světovládu. Časemvšechny malé banky padnou – už to pomalu začíná, bankovní giganti budou fúzovat, ažnakonec zbude jediný bankovní dům, který bude všem diktovat. Vznikne jedna světová měna,která bude všechno řídit, a pak už je jen krůček k bezhotovostnímu platebnímu systému pomocímikročipů a laserových neviditelných kódů – nejspíš je budeme mít zabudované v těle. asi nebudu poslem dobrých zpráv – jak mě přátelé kdysi charakterizovali. Obávám se, žecelosvětové dění směřuje k totální globalizaci, která vyústí v jednu totalitní světovládu. Časem všechny malé banky padnou – už to pomalu začíná, bankovní giganti budou fúzovat, ažnakonec zbude jediný bankovní dům, který bude všem diktovat. Vznikne jedna světová měna,
která bude všechno řídit, a pak už je jen krůček k bezhotovostnímu platebnímu systému pomocímikročipů a laserových neviditelných kódů – nejspíš je budeme mít zabudované v těle. A tímbude možné z jednoho vládního centra získat o každém informaci a každého kontrolovat. Už si na to zvyká.

standa
23. 8. 2024 11:37
Odpovědět  standa

Obvám se , že jsem se opakoval!

pařez
24. 8. 2024 12:29
Odpovědět  standa

Moc hezky shrnuto…

janle57
22. 8. 2024 13:58
Odpovědět  orinoko

Vlastní matku by tenhle zelený mozek zaprodal za 10 dkg šunkového salámu
a teď bude dělat hrdinu,jen kdyby Rusové odtajnili své archivy a vyklopili
na Telegram utajené informace,co tenhle zaprodanec dělal a jak se projevoval
až do zrušení Varšavské smlouvy,to by jsme se asi všichni v téhle zemi
nemohli alespoň minutu nadechnout.

Slovan
23. 8. 2024 08:04
Odpovědět  janle57

….ale toho se asi bohdá nedočkáme, ono by toho bylo více, co by nám mohli rusové prozradit i ten kontroverzní 68 rok. Já bych to vědět chtěl.

Gales
23. 8. 2024 09:09
Odpovědět  Slovan

Tak přemejšlím kdo je větší svině…. – Celkem 43 novodobých Pragováků podepsalo pamflet s výzvou na podporu generálního cenzora ČR Otakara Foltýna, který nazývá občany sviněmi, zombíky a dokonce už i pedofily!

Gales
23. 8. 2024 09:11
Odpovědět  Gales

01. Jan Burian, písničkář, spisovatel, průvodce
02. Jan Edlman, Project Manager, výtvarník
03. Martin Exner, poslanec
04. Jiří Gogela (Wavrovský), výtvarník a humorista
05. Martin Hausenblas, podnikatel a filantrop
06. Zdeněk Hel, biochemik, imunolog, vysokoškolský učitel
07. Antonín Homola, zastupitel v Praze 3
08. Ziggy Horváth, lektor a písničkář
09. Jan Hrušínský, principál Divadla Na Jezerce
10. Jan Hřebejk, režisér
11. Jaroslav Hutka, písničkář
12. Jan Jandourek, sociolog a publicista
13. Karel Jelínek, advokát
14. Jaroslav Jindra, režisér dokumentárních filmů
15. Alena Kábrtová, psycholožka, spoluzakladatelka Centra Paraple
16. Jan Kasl, architekt
17. Ondřej Kolář, politik

Gales
23. 8. 2024 09:12
Odpovědět  Gales

18. Adam Komers, vinárník
19. Jan Kovařík, moderátor a reportér
20. Vít Kučík, publicista
21. Eugen Kukla, reportér a fotograf
22. Markéta Kutilová, reportérka
23. Vladimír Líbal, politik a karikaturista
24. Václav Marhoul, filmový režisér
25. Jaroslav Miko, řidič a moderátor
26. Václav Němec, filosof
27. Vladimír Němec, lékař
28. Petr Nutil, spisovatel
29. Jiří Padevět, nakladatel a spisovatel
30. Dagmar Pecková, pěvkyně
31. Martin Peterka, architekt
32. Angelika Ivana Pintířová, sestra boromejka, pedagožka
33. Nadia Rovderová, kurátorka, výtvarnice, galeristka
34. Břetislav Rychlík, režisér, vysokoškolský učitel
35. Marek Smetana, asistent poslance
36. Robin Suchánek, producent, marketér a manažer
37. Zdeněk Svěrák, herec a spisovatel
38. Milan Šteindler, divadelník
39. Miroslav Tomanec, kavárník
40. Renata Tomanová, překladatelka a editorka
41. Jan Vaculík, technik a obchodník
42. Tomáš Vích, architekt
43. Marek Wollner, publicista

Slovan
23. 8. 2024 09:44
Odpovědět  Gales

Tak to máš snad jednoduché vysvětlení né? Fšichni.
Když přijedeš do prasečáku tak co? Vidíš tam rozdíl? NÉÉÉ!!
Max. tak ve váze, no a tady je to samé.
No a někde jsem ráno četl něco jako o zákazu státní vlajky. Mě omejou, tohoto já mám zapotřebí se na stáří dožít.
Gosudar вперёд.

Gales
23. 8. 2024 16:18
Odpovědět  Slovan

AGÓŇ…..

Jarek
24. 8. 2024 14:10
Odpovědět  Gales

Samí flákači a niksmachři společensky snadno postradatelní ,netvořící žádné hodnoty a jen zatěžující společnost nosrmálních lidí.

Pipa
22. 8. 2024 14:25
Odpovědět  orinoko

On nemá výraz, on jím je !

petr
22. 8. 2024 20:43
Odpovědět  Pipa

Podle tohoto jeho vyjádření je myslím i 107 značně nadhodnocené..

Vaska
22. 8. 2024 20:37
Odpovědět  orinoko

takhle se směje naše doga

Gales
23. 8. 2024 16:19
Odpovědět  Vaska

A Pepek vyskoč.

Frank
23. 8. 2024 14:57
Odpovědět  orinoko

Pn totiž naprostý blb je a ještě k tomu i nebezpečný.

Helena
23. 8. 2024 16:28
Odpovědět  orinoko

Jestlipak si někdo všiml co na pozadí těchto události provádí tito zločinci a lotři:..zkrátili mateřskou o 1 rok!!! Školky se budou muset rozšiřovat, protože maminy budou muset dávat děti do školky
ve 2 letech, jinak maminy zůstanou bez práce. Protože práci jim zaměstnavatel bude moci držet jen do 2 let věku dítěte, ne do 3 jako je tomu teď.

Jarek
23. 8. 2024 19:05
Odpovědět  orinoko

Když vytáhne na chvíli hlavu z cizí řiti , kde ji má pernamentně zastrčenou , jen ty řidi občas vymění podle toho co se mu zdá momentálně lepší ,tváří se opravdu jak dement a i tak vypadá.

stan
22. 8. 2024 11:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Pavle, ty seš blbej, jak daleko vidíš.Jsi jen odporná krysa, která nejdříve sloužila komunistickému režimu a teď sloužíš Západu .

Skeletor
22. 8. 2024 11:42
Odpovědět  stan

Ale no tak, vždyť on za to nemůže, khaki mozek je svinstvo to každý bývalí voják ví. Žít pod takovími na vojně byl už očistec na zemi.

Slovan
23. 8. 2024 08:11
Odpovědět  Skeletor

Není to dloho co jsem byl na návštěvě u známého a tak jsme si zavzpomínali jak jsme sloužili. Došlo i na tohoto, který byl snad i u kontrášů. A to že byli ex mrchy, před nimi se klepali i vysoce postavení soudruzi.

Pavel z Moravy.
23. 8. 2024 09:18
Odpovědět  Slovan

Myslím, že se blížíme do finále pánové. A nebude to vůbec pěkné. A tak si vzpomínám jak mnoha lidem vadily akce Z, plánování hospodářství apod. Více se rozepisovat nemíním, většinu rozmazlenců neoslovíte, tak jaký to má smysl. A to, že nám vládne to nejhorší je celkem jasné. JEFFERSON, stane li se tyranie zákonem, odpor je povinností. Ale jak u koho, že jo? My nemocní staroušci vám již ten život dětičky přenecháme. Holt, za vše se platí.
.

Slovan
23. 8. 2024 09:34
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Ahoj příteli, já už to nechávám hezkých pár měsíců vyhnít. Ať si to užijí, když vidí jen výhody a povinnost skoro žádnou. Stačí sjet dizkuze na netu a nemusíš dlouho přemýšlet. Rovnou zahrabat.

Pavel z Moravy.
23. 8. 2024 09:55
Odpovědět  Slovan

Je to v dupě, víc k tomu nemám. Na 99 % bylo jisté, že to tady tak skončí. Moc mi neslouží zdraví, tak To mám u číči. Čau.

Slovan
23. 8. 2024 11:01
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Pavle my máme věk a zdravotně asi taky nic moc, tedy já určitě.
Užívej pokud to jde a pak adiós. Teď během čtrnácti dní odešli tři kluci. Jj, nikdo nezná dne ani hodiny.

standa
23. 8. 2024 16:35
Odpovědět  Slovan

No, jo !!! Mě vymřel celý fotbalový mančaft. Vzpomínky. A žádný ,,adiós”!!! Máme před sebou ještě spoustu práce. Kandelábry čekají!Neházej NIC do žita!! Je mi skoro 80 a trénuji na střelnici a pravidelně během do….gešeftu pro pívo atd.Běhám po Praze, , chalupě ,chatě a kanclu. Když stálo pivo u Vejvodů 2.10-dvanácka seděli jsme tam pravidelně a nyní…70 kaček. ,, Vláda, která zdraží pívo musí padnout” To mi nikdo nevymluví, když válčíme musíme vyhrát”!

Gales
23. 8. 2024 19:25
Odpovědět  standa

Tak tak.Na věk nehledět a nepřátel se nelekat. A když je nemůžeme utlouct lopatama tak vyslovit každé ráno přání . ,,Ať sípnou”

Slovan
23. 8. 2024 20:12
Odpovědět  Gales

Pánové z celého srdce vám tu kuráž přeji. Vohněte někde radši nějakou dámu a nadoraz. Klidně i za mě.

Slovan
23. 8. 2024 20:10
Odpovědět  standa

Tak moje rada zní i když jsem mladší užívej důchodu a strkanice přenech mladším. Tuna to kape a není jim ani sedmdesát.

milan
23. 8. 2024 21:36
Odpovědět  stan

on tady zadny komunisticky rezim nikdy nebyl a ani nikde ve svete on to byl socialismus ale oni to radi pouzivaji s tim zwe diskreditujou opravdu levicove strany a tim nemyslim soc dem ti byli podrazaci uz za prvni republiky

Pijack
22. 8. 2024 11:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Maria Zacharová opět skvělá reakce. Stručná, jasná, srozumitelná. A navíc si stále uchovává svou nevšední krásu. Slovanská duše každým coulem !!! Kam se na ni hrabou ty liberální ježibaby Landšáglová, Drábová, Černochová, MPA, Nerudová, Makrela, Lejnofka a další?:-)

Ostatně, i kdyby sečetl lampasák PEPA všechny body IQ ve své rodině, nikdy by nedosáhl takového intelektu, který by se ani z dálky nemohl rovnat distingované a inteligentní krásky Marii Zacharovové 🙂

Boomer
22. 8. 2024 11:23
Odpovědět  Pijack

.. tak to se pletete s tím součtem bodů IQ! Mají taky kočku a ta vydá hodně…

Spam Marta
22. 8. 2024 11:30
Odpovědět  Boomer

Nejvíc!

standa
23. 8. 2024 16:37
Odpovědět  Spam Marta

Chudák kočka, ta se musí nudit! Asi to zkouší zaspat!

katango
22. 8. 2024 19:44
Odpovědět  Boomer

Ona jim za chlácholivé přítomnosti paní politrukové neumřela? Paní politruková byla smutná. Možná už teda mají novou. Chudák.

Boomer
22. 8. 2024 20:56
Odpovědět  katango

.. Paní nebo kočka? (ironická řečnická otázka..) ;o)))))

katango
23. 8. 2024 01:00
Odpovědět  Boomer

No že kočka je myslím jasný. Jasný není, jestli maj novou politrukovou nebo novou kočku. A kdo je vlastně chudák.

Boomer
23. 8. 2024 12:19
Odpovědět  katango

.. no vy byste mohla od minuty být šéfredaktorkou Radio Jerevan! ;o))))))

katango
23. 8. 2024 14:19
Odpovědět  Boomer

K tomu mé úsilí již drahně let neochvějně směřuje.

orinoko
22. 8. 2024 11:26
Odpovědět  Pijack

Zacharovova jednou těžce zavřela hubu západnímu tazateli: ” Okolnost, že se vám moje odpověď nelíbí neznamená, že jsem vám neodpověděla.
Ona má svůj početný fan club přímo v USA. Oni ji porovnavaji s emero woke pazdraty, mluvicimi hlavami, a píšou: Naše Mária.
Vlastně od nich mám tu informaci zkraje.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
22. 8. 2024 14:08
Odpovědět  Pijack

Nevím, jestli se dá ještě hlouběji klesnout. Ale vždyť ono je to asi už úplně jedno. Koncem roku již nebudeme mít k rozboru nic.

Ladislav 💤
22. 8. 2024 15:17
Odpovědět  Pijack

👍👍👍👍👍👍👍🇷🇺děvočka krasavica

milan
23. 8. 2024 21:40
Odpovědět  Pijack

Drabova by byla svou vyzazi idealni baba jaga z mrazika

Boomer
22. 8. 2024 11:21
Ohodnotit příspěvek :
     

..legitimní cíl ležící mimo území protivníka? No toto.. takhle nějak přemýšlí teroristé. V jakém pásmu se vůbec nacházely ty přefiknuté nordstýmové trubky?

comment image

orinoko
22. 8. 2024 11:26
Odpovědět  Boomer

Dobrý postreh.

Boomer
22. 8. 2024 11:38
Odpovědět  orinoko

.. no, spíš obava, aby to jednou protistrana nevzala jako normu, se svými technickými možnostmi by totiž mohla přefiknout ledacos…

22. 8. 2024 12:45
Odpovědět  Boomer

…třeba Drábovou nebo Černochovou…

Tom
22. 8. 2024 12:56

Tak vyřízené chlapy nemá asi žádný stát.

Pavel
22. 8. 2024 13:08

O ty bych si neopřel ani kolo, na tož na to vlést!

Boomer
22. 8. 2024 13:33

.. ta první je taková od narození, ale mozek jí funguje dobře. Ta druhá by mohla vypadat trochu líp, kdyby si ji vzali do parády nutriční poradci, potom vizážisti, krejčí a kdyby jí PR poradci zakázali mluvit! Ovšem ona je ten typ, že by stejně neposlechla nikoho, protože je ta mynystryně přece!!

Srdce, játra, plíce, to transplantovat lze, mozek ne…

Albi
22. 8. 2024 15:34
Odpovědět  Boomer

A není možné, že ty mozkové transplantace už experimentálně zkoušejí?
Za Covidu se už dost pokusných morčat vyskytlo – a nemyslím tím ty “opíchané”, ale šéfy “píchacích komand”. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
22. 8. 2024 16:02
Odpovědět  Albi

.. je faktem, že mozkové pochody lze různě ovlivnit, stimulovat, ale dle mých pozorování ponejvíce k blbinám. A myslím, že to platilo už za dob budování socialismu, že aktivní blb je horší než třídní nepřítel…

Albi
22. 8. 2024 15:26

🙂

Mee Twoo
22. 8. 2024 11:34
Odpovědět  Boomer

hm, zdá se mi to, nebo pávek právě prohlásil, že “dvojčata” byla nakonec v pořádku?

orinoko
22. 8. 2024 11:42
Odpovědět  Mee Twoo

Jistě, v rámci uspesneho vpádu do Iráku vytvoříme nejdříve Gliwice, Tonkinsky záliv, operaci Gladio….

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
22. 8. 2024 11:52
Odpovědět  Mee Twoo

.. čéče, vy se v tom neorientýrujete!

https://www.youtube.com/watch?v=WmZOQGqpHcM

Spam Marta
22. 8. 2024 11:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Plynovod zaplatily švýcarské a německé banky…

Albi
22. 8. 2024 12:50
Odpovědět  Spam Marta

Zaplatily, nebo na něj půjčily? To je zásadní rozdíl!

Boomer
22. 8. 2024 13:36
Odpovědět  Albi

..s penězi bank je to stejné jako s pivem. V hospodách na pánských záchodech bývá často nad pisoáry nápis: Chlapi, ku*wa, oni nám to pivo vlastně jenom půjčujou!!!!

Albi
22. 8. 2024 15:39
Odpovědět  Boomer

Výrok Jana Masaryka v Londýně za války. 🙂

Boomer
22. 8. 2024 16:04
Odpovědět  Albi

.. tomu autorství i datování bych věřil, babička nás vždy strašila válečnou řepnou marmeládou a umělým medem, tož myslím že ani to pivo nebylo pozadu…

Albi
22. 8. 2024 19:14
Odpovědět  Boomer

Je to z knížky výroků – myslím, že se jmenuje “Úsměvy Jana Masaryka”.
Pamatuji si ještě jeden. Prý když se někdo z počátku ptal jak se naši letci dokážou domluvit s anglickými dívkami bez tlumočníka, Masaryk k tomu poznamenal: “Těm to ještě tlumočí, nám už jen močí”. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
22. 8. 2024 20:59
Odpovědět  Albi

..jo, on byl často brutálně ostrovtipný. Prý mu kdysi v parlamentu kolegyně poslankyně sedla na brejle, moc se omlouvala a Jan pouze chlácholivě ucedil.. to nic, ty už viděly i horší věci.

standa
23. 8. 2024 16:41
Odpovědět  Boomer

Oni to recyklujou ? To je totiš moderní!

zuzana
22. 8. 2024 11:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Podle Lukašenka si Ukrajinci brzy uvědomí, že byli „zneužiti Západem“

https://aktax.cz/podle-lukasenka-si-ukrajinci-brzy-uvedomi-ze-byli-zneuziti-zapadem/

Putinovec
22. 8. 2024 12:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Zase pohádka o ukroakci , okořeněná o jednoho prodejného podvraťáka .
Pořád se snaží zakrývat skutečnost .

zuzana
22. 8. 2024 12:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Trump chce zakázat operace na změnu pohlaví u dětí: „Lékaři, kteří to budou provádět půjdou do vězení“

https://aktax.cz/trump-chce-zakazat-operace-na-zmenu-pohlavi-u-deti-lekari-kteri-to-budou-provadet-pujdou-do-vezeni/

22. 8. 2024 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

To víš že ju ty Onuce cizí státní mocnosti. 😀
To ti nedochází Pávku, že za to poneseš brzy následky?
Že dopadneš jak Náckové v Norimbergu? 😀

22. 8. 2024 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen pro pořádek. Zacharovová označila idi-ota na Hradě za “skandálního vyvrhele” – ne za šokující okraj, jak to strojově přeložil de-bil.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
22. 8. 2024 18:33

A jak je to v originále?

Boomer
22. 8. 2024 20:48
Odpovědět  Markýza

“..такого эпатажного маргинала…”

..marginál má v ruštině, stejně jako i v jiných jazycích několik významů, nejblíže tomu, co chtěla madam Zacharovová zřejmě vyjádřit, je asi.. člověk na okraji společnosti, někdo, koho společnost ze svého středu na okraj vyvrhla nebo by vyvrhnout měla.. tudíž “vyvrhel”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
22. 8. 2024 21:05
Odpovědět  Boomer

Dík. Copak marginála bych pobrala, ten jepatažnoj mi dělá problém – překladač pravil, že “epatický” což je nesmyslné slovo 😀

Boomer
22. 8. 2024 21:16
Odpovědět  Markýza

эпатажно.. šokující, skandální.
..to slovíčko přebrali z francouzštiny, épatage, v lepší společnosti byla franština totéž jako kdysi u nás němčina.. salonní jazyk

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
22. 8. 2024 22:56
Odpovědět  Boomer

Prostě kulturní výměna mezi národy. Rusové čajzli frantíkům épatage, a frantíci, aby to vyrovnali, jim pozdějš, když se Rusové špacírovali po Paříži, čajzli bistro. Hm… Soudě podle toho, jak se mikron začíná považovat za Napoleonovu reinkarnaci, touží zase po nějaké takové výměně…

Boomer
23. 8. 2024 08:51

..tož v této souvislosti mě napadlo, zda Rusko má nějaký ostrůvek podobný Elbě nebo rovnou Svaté Heleně, ať se to neprotahuje. A nemuselo by to být zrovinka na jihu, na severu je taky krásně a když k tomu přidáme globální oteplení…

23. 8. 2024 14:00
Odpovědět  Boomer

Třeba nějakej ostrov v zemi starýho Procházky? Tam by to vyhovovalo. Teplej je až až, tak by to tam aspon proteplil a Severní mořský cestě by to prospělo.
Mimochodem, do konce roku tudyma Kitajci pod ochranou Ruska podniknou dvanáct obchodních cest – ted, V srpnu bude společnost Atomflot zajišťovat čtyři plavby z Archangelska do Číny po Severní mořské cestě – Nová republika (novarepublika.cz) – tak se tím navíc utuží to přátelství na věčný časy a třeba jinak. Proč asi Čína zahájila pravidelné ledové zpravodajství pro severní mořskou cestu – Ekolist.cz žejo.

standa
23. 8. 2024 15:46

Omylem jsem dal kladný +. Omlouvám se !
Čína pod ochranou RF? Co to žvaníš? Jsou to vody RF! Jsou v jeho vodách,, kitajci”! Vadí ti to, že?Ale nevadí ti, jak vidím, ,,přátelství “se státem, jako je USSA! ,, Na věčné časy”, že? Nevadí ti kolony vojsk USSA do Vyškova a jeho sklady zbraní a vyčlenování kasáren, letišt pro jejich vojska, že? Nevadí ti, že ve vodách Číny se prohánějí AMI lodě, že? V Čínských výsostných vodách !Mezi Thay-wanem a Čínou
Poslední dobou blbneš se svým farizejstvím a přítulností k tomuto mezinárodnímu diktátorovi, predátorovi…USSA! Tak vem zpátečku!. Ale nepodezírám tě k nějaké,, placené spolupráci” pouze k častému čtení Seznamu a zírání na ČT1

23. 8. 2024 17:32
Odpovědět  standa

Tvl, tys fakt vší bl-bosti furtál! Aspon kdybys chápal co vůbec čteš, stando z malým “s” a s ještě menším mozečkem.
P.S. Omylem kladný? Tos fakt takový bl-bounek, že ani nevíš, že stačí kliknout na minus a je to vynulovaný? Jenže kecáš, tak bl-bej snad přece jenom nejsi. Jen jsi chtěl drobet zaperlit, že. Nebo nechtěl a jsi fakt takový slabomyslno?
P.P.S. Hele, hod mi sem odkaz, kde projevuju farizejskou přítulnost k predátorovi, aby i ostatní viděli co jsem za zmetka, jo?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
23. 8. 2024 18:57

Páni! Ale heleďte Milane – kdo zas to má? Farizejská přítulnost k predátorovi – to je bezmála poezie. Sice taková Rudoprávní, ale je. Vrazi z Volstrýtu tomu trošku chybí, ale nešť!

23. 8. 2024 20:32
Odpovědět  Markýza

Ale s tím častým čtením neznamu a zíráním na čt se to mnohostandovi se svěma s – velkým a malým – a s vícedikcí, kdy některej z těch stanoušů je bl-bej jak hadrfous kříženej s pekari a má problém s mezerami za čárkou či tečkou, a jeden z nich je sice taky divnej, ale aspon má drobet rozhled, nemluvě už o dvou vejškách – technické a právnické, kupodivu se s nimi kasá právě stanouš s mezírkovými problémy – náhodou moc povedlo.
Tak jsem se naposledy zasmál, když jsem čet soudničku, jak si jeden hasil ve sklepě karbitový vápno (vzniká při tom acetylen) a zapálil si žváro. I když, pravda, na hovinky a neznam pro pobavení chodím, to zas jo. Tak třeba díky hovinkám vím, že díky Čechům ted budou mít Lotyši letadlo s libozvučným názvem Ku-nda.
Češi rozhodli. Švejkovina s novým jménem pro baltské letadlo předčila veškerá očekávání – Novinky

Markýza
24. 8. 2024 09:23

Jojo, letadlo jsem taky zaznamenala. Ohromně mě to pobavilo, zvláště ta chvályhodná iniciativnost v celé věci! Protože není lepší zbraně proti Temné straně (ať už je to cokoii) než je sranda. Sranda odlehčí, rozsvítí a kdo se od srdce směje, parádně se prokysličí.

katango
23. 8. 2024 14:23
Odpovědět  Boomer

Svatý Heleny! Četla jsem (útlou) knížku o Napoleonově pobytu (včetně tedy jeho zakončení), jmenuje se Černý pokoj v Longwoodu. Doporučuju, i kdyby vás osoba Napoleona nijak zvlášť nezajímala. Jako třeba mne.

Markýza
23. 8. 2024 09:41
Odpovědět  Boomer

Díky, tak to nemohl nebohý překladač vědět i když je jinak dobrej. Takže abych to přeložila významově – PePa z toho vyšel jako skandální budižkničemu 😀 případně skadalózní nicka (vzhledem k tomu margináliu asi spíš ta nicka)

Boomer
23. 8. 2024 12:06
Odpovědět  Markýza

..asi tak nějak, v překladech je kontext velmi důležitý, on totiž pod označením marginál se může kromě nicky skrývat i pravý opak, člověk výjimečný v pozitivním slova smyslu, kterého většinová společnost plně nechápe. A hlupáci mívají tendence k odsouzení všeho, co přesahuje okroužek jejich chápání.
Náš hradní potentáta obzvláště vyniká v tom, čemu říkám “krátké myšlení”…

Barbaři vypalují Řím imrvére…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
23. 8. 2024 14:47
Odpovědět  Boomer

Tož tady ti posílám něco, na čem si můžeš potrénovat dlouhý myšlení: O jaderném programu Ruské carské říše – CZ24.NEWS
Abych řek pravdu, tak jsem se po přečtení titulku ušklíbnul, ba až zachechtal, ale pak jsem si to přečet a čuměl jak vůl na zamrzlý pití.
Je jasný, že by to v té době podle mého nevyšlo, ale na druhou stranu mě představa, že by to vyšlo, fascinuje. U Petrohradu atomelektrárna a o pár desítek kiláků dál mužici při petrolejce brousící střepem z kameninovýho hrnce dřevěný (nadsázka!) pluhy…
P.S. Ale vysvětlil s ten problém s chápáním většinolida hezky, kapitálistickej vyvrheli :o)))))

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
23. 8. 2024 15:23

.. tehdejší náhled na jaderný výzkum byl vlastně jen tápáním ve tmě, nevěděli prakticky nic, jenom vize, předpoklady, jeli metodou pokus/omyl.. v Rusku, Francii, Německu. Svět byl každou chvíli šokován nějakým “epochálním objevem”, které nás dnes nechávají lhostejnými.. v roce 1903 lidi padali na zadek při ukázce svařování kyslíko-acetylénovým hořákem, no a dnes autogen používají akorát tak drobní řemeslníci.

Já tyhle teorie “co by bylo kdyby bylo” moc neberu, natož nějakého globálního prediktora nebo klany z City. Nechávám koňovi…

Markýza
23. 8. 2024 14:54
Odpovědět  Boomer

Copak kontexty, ty by mi šly. Myšlení současného hradního pána vnímám jako “na dně ti Juro zbyly dva hrachy” ale krátké je taky pěkné.

milan
23. 8. 2024 21:47
Odpovědět  Boomer

mluvila ji anglicka skechta a mluvila ji aj ta ruska

Markýza
24. 8. 2024 14:25
Odpovědět  Boomer

Tak zrovinka jsem připadla na videjko, které se jmenovalo “Prank – babka na girostjupe- četyrě” což je sice komicky přiblblé, ale jasné 😀 A tak srandovní, že ji máte zde, babušku Jagušku https://www.youtube.com/watch?v=oGOYGoiwCiA

unor 2022
22. 8. 2024 13:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Rceni ‘mlceti zlato’ jakoby vytvorili prave pro soucasneho ceskeho omylem prezidenta.

Jura S
22. 8. 2024 14:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Když srovnám Zacharovou s PePou,
tak musím uznat, že teorie TOTÁLNÍ RETARDACE KOZO POLITIKŮ je vědecky POTVRZENA !!

Albi
22. 8. 2024 15:42
Odpovědět  Jura S

Já ještě navíc uznávám, že ač nejsem lesba, Zacharovová se mi líbí nekonečně víc než generál. 🙂
Doufám, že mi obě tvrzení věříte!

Boomer
22. 8. 2024 17:07
Odpovědět  Albi

.. no, já jsem striktní hetero, ale Zacharovová by se mi líbila i v generálské uniformě. Natož bez ní…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
22. 8. 2024 19:55
Odpovědět  Boomer

Ještě otázka, co by řekla na holou hlavu, zvenku i zevnitř?

Boomer
22. 8. 2024 21:05
Odpovědět  Joe Arp

..zcela výjimečně ti odpovím blboune z Kocourkova.. hlava holá zevnitř je oxymóron, navíc by byla okouzlena mým mužným šarmem a zajímala by se i o jiné části mé osobnosti. Ty bys ji se svým pivním bachorem na místě, kde já mám pekáč buchet, nijak neokouzlil… vemeno ovčárské. ;o)))))))

katango
23. 8. 2024 01:04
Odpovědět  Boomer

Jestli ona nepreferuje spíš vnitřní krásu, to by vám ten pekáč buchet byl prd platnej. Ovšem tím nechci říci, že vy vnitřní krásu nemáte.

Slovan
23. 8. 2024 08:25
Odpovědět  katango

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Boomer
23. 8. 2024 08:58
Odpovědět  katango

..inu, možné to je, ale člověk by měl být vždy připraven na více variant možného vývoje situace.
Soulad krásy těla a ducha(Kalokagathia..) je ideálem už od antiky…

katango
23. 8. 2024 14:25
Odpovědět  Boomer

Inu ovšem, jen v posledních letech dostává dost na pérdel.

23. 8. 2024 14:56
Odpovědět  katango

Náhodou! Ten soulad těla s duchem je třeba zrovna u řeporyjskýho prasete jasnej na první pohled i když drží rypec a nechrochtí. A krása? To je subjektivní pojem, řek bych. Třeba zrovna swině pekari, nebo swině s tankem v kabelce, viděj ten soulad pozitivně.

Boomer
23. 8. 2024 15:28
Odpovědět  katango

.. komerce, nic si nemusíte zasloužit, vysloužit, vydřít, stačí přece jen podepsat úvěrovou smlouvu a nakupovat, nakupovat, nakupovat. Ovšem nejvíc ze všeho mě fascinuje móda elastického oblečení.. nedávno jsem jen tak zabrousil do krámu, že si koupím nějaké pevné letní kalhoty na motorku.. málem mě jeblo, lycra kam se podívám! Za chvíli to bude i v haizlpapíru…

Pipa
22. 8. 2024 14:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestě větší idiot než jsme si mysleli! To nemá cenu komentovat, kam jsme to v této zemi dopracovali !

Vacátko
22. 8. 2024 14:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Agent Pávek se pasoval do role šaška, který vyslovuje myšlenky, které mu jeho sponzoři a poradci napíší. Stydím se že Petr Pavel je absolvent vojenského gymnázia jako já.

Pennys
22. 8. 2024 14:44
Ohodnotit příspěvek :
     

ČESKÝ PREZIDENT ZEŠÍLEL – PETR PAVEL SE DOPUSTIL SCHVALOVÁNÍ MEZINÁRODNÍHO TERORISMU! Útok na německý plynovod Nord Stream byl prý legitimním cílem! Mluvčí MZV RF Zacharová označila Pavla za vyvrhele!MY MÁME NEJLEPŠÍHO” prejZIDENTA” NA SVĚTĚ -MARUŠKO-
MĚLI JSEM I NEJVĚTŠÍHO VOŽRALCE NA PRAŽSKÉM HRADE
, VENDU FLAŠKOVIC ZKRÁTKA A DOBŘE MY ČESKO JSEM JEDINĚČNĚ ZBLBLEJ ZRÁDNEJ NÁROD!!!!!!!!! VIVAT ROSSIJA.

JoFa
22. 8. 2024 15:10
Odpovědět  Pennys

Keď to už aj penis pochopil, tak snáď aj Česi- je to satanistický vlastizradca, veď to predsa viete už dávno. Naša Čaput je jeho klon, nemáte nič viac ani menej.
Uvedomte sa !!
”Ešte na krátky čas je svetlo medzi vami. Choďte, kým máte svetlo, aby vás neprikvačila tma; kto chodí v tme, nevie, kam ide. 36 Kým máte svetlo, verte v svetlo, aby ste boli synovia svetla! ” Ján 12

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pennys
22. 8. 2024 18:35
Odpovědět  JoFa

Vážený JoFa:
to co jsem já pochopil to chápe každej “českej KOKOT” !!!!! JENŽE MY NEOZBROJENÍ KOKOTI ,NIC NEZMUŽEME PROTI OZBROJENÉ PŘESILE, S KTERÝM JDOU SOUDNICTVÍ, VŠECHNY MÉDIA(ako u vas) POLICIE VOJSKO SENÁT, VŠE VÝŠE NAPSANÉ JDOU PROTI NÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A VĚŘ MILEJ MUJ ZLATEJ,
ŽE UŽ ANI VOLBY NÁM NEPOMUŽOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”JSME VŠICI 3,14či”

Ladislav 💤
22. 8. 2024 18:37
Odpovědět  Pennys

👍🇷🇺

Ladislav 💤
22. 8. 2024 15:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Co je to za pičusa na tom fotu?👎👎Takhle vypadá nacistický kolaborant!

katango
23. 8. 2024 01:05
Odpovědět  Ladislav 💤

Ne, takhle vypadá rozšlápnutá chlupatá zádel.

Horňák
22. 8. 2024 15:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Co to PePa plácá? Vždyť přece ukrajinci nic neodpálili.

Horňák
22. 8. 2024 15:25
Ohodnotit příspěvek :
     

PePo, vždyť to nebyl ruský plynovod, ale potrubí s ruským plynem do EU. To byl vlastně teroristický útok na EU

JoFa
22. 8. 2024 16:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Tento článok je mlžující a nič nerieši, NS2 bude riešený až po dokončení SVO a nielen to, veľa vecí sa bude riešit…

Pravdomluvny
22. 8. 2024 17:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Pávek,nech se opět hospitalizovat a zamluv do klecové lůžko….. medicína nezabírá!!!!!!!

Horňák
22. 8. 2024 18:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Neměla by se ke zdravotnímu stavu prezidenta vyjádřit i Džamila Stehlíková?

Burák
22. 8. 2024 19:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to idiot, který nechápe, že po takovém hloupém žvaneni můžou rusové zničit produktovody západní a Evropa zhasne jako svíce. Co je ale nejzranitelnější, to jsou samozřejmě podmořské datové kabely. Bez nich nastane úplný chaos, kdy si s kartou nezaplatite ani rohlík v krámu ale co padne jistě, jsou burzy. Přecejen to jsou legitimní cíle né? On je nakonec fakt asi agent Kremlu, protože jim nyní nahrál na smeč. Krym by také nebyl nebýt Kosova vážený hlupáku.

Nazdar
23. 8. 2024 08:35
Ohodnotit příspěvek :
     

On byl prece rozvedcik a odbornik na terorismus. Na hrade ceskych kralu ted sedi hulibrk USA, zaprodana krysa, nejvetsi smejd a skudce nasi zeme od nepameti.
Svymi vyroky nas ohrozuje. Protoze ted jsou vsichni nepratele Ruska v zahranici, poskytujici Ukrajine podporu legitimnim cilem ruskych raket. Tupe zirajici ovcani se budou divit, kam nas PePa zatahnul!
Kolar mu dal nove noty a tlampac PePa mel jimi Rusy rozzhavit do bela. To se jim povedlo!

Nazdar
23. 8. 2024 08:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Amerika je zodpovedna za sabotaz NS-2 a za kompenzace za skodu. Hodila sabotaz na Ukrajinu a jeste nasrala Rusko! To umi jen zid!

Nazdar
23. 8. 2024 08:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Sabotaz na NS-2 je dilem globalistu a jejich planu s Evropou. Teroriste zamerne nechali jednu vetev NS-2 neposkozenou. Jeji otevreni za dnesnich politickych pomeru v EU ale jeste neprichazi v uvahu.

Frank
23. 8. 2024 08:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Vypadá jako hňup, chová se jako hňup, mluví jako hňup, tak to musí být hňup.

PřemekJ
23. 8. 2024 10:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Bože, do koho jsi to duši vrazil? Vždyť to je satanův služebník! Úsměvy bezduchého rohatého nezakryjí. Válka je, když je vyhlášena. Toto je státní terorismus kyjevského režimu, ostatně nikoli první.

standa
23. 8. 2024 11:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Souhlasím, že pro nás Čechy je ,, šokujícím, teroristickým cílem” NATOidní prase P.P. legitimní …cílem!

zuzana
23. 8. 2024 11:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Německý lékař tvrdí, že opičí neštovice jsou podvod – jde pouze o COVID „vakcínu“ způsobující pásový opar

https://aktax.cz/nemecky-lekar-tvrdi-ze-opici-nestovice-jsou-podvod-jde-pouze-o-covid-vakcinu-zpusobujici-pasovy-opar/

zuzana
23. 8. 2024 12:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Maďarsko zvažuje, že bude posílat migranty do Bruselu, aby se pomstilo za pokutu od EU

https://aktax.cz/madarsko-zvazuje-ze-bude-posilat-migranty-do-bruselu-aby-se-pomstilo-za-pokutu-od-eu/