politika

Nerudová, Niedermayer, Piráti, ale i Zaorálek. Podepsali, o čem byste měli vědět

05.06.2024 16:22

Aliance pro rodinu upozorňuje, že desítky kandidátů do Evropského parlamentu napříč politickými subjekty podepsaly Slib o spolupráci s mezinárodní nevládní lobbingovou organizací ILGA-Europe. Ta sdružuje na 700 LGBT+ organizací z celého světa a ve své agendě usiluje například o „rovný přístup k reprodukčním právům“, což podle Aliance pro rodinu mimo jiné znamená, že homosexuální páry budou moci adoptovat děti. Uvažuje prý dokonce o možnosti „mnohorodičovství“, kdy by „děti ze zkumavky“ mohly mít klidně až šest rodičů.

Sdílej

Foto: Hans Štembera
Popisek: Duhový průvod na Letenskou pláň završil LGBT+ festival Prague Pride

Aliance pro rodinu na svých stránkách jmenuje všech šedesát českých kandidátů a kandidátek do Evropského parlamentu, kteří podepsali Slib neziskové organizace ILGA-Europe. Ta sdružuje více než 700 LGBT+ organizací z 54 zemí Evropy a střední Asie a čerpá dotace z evropských fondů.

ILGA-Europe o své náplni práce uvádí: „Stanovujeme standardy pro rovnost LGBT+ lidí a lidská práva na regionální a mezinárodní úrovni. Spolupracujeme s tvůrci politik a zprostředkováváme aktivistům kontakt s institucionálními aktéry, abychom dosáhli smysluplných systémových změn,“ cituje Aliance pro rodinu.

Podle Aliance už ale nejde jen o základní lidská práva a nejde už jen o kontroverzní manželství pro všechny. „Dnes už jdou mnohem dál. Na jejich webu se například dočteme o strategii v oblasti tělesné integrity především transgender osob, která podle nich zahrnuje i sexuální a reprodukční práva, nebo rovný přístup ke zdravotní péči,“ upozorňuje Aliance pro rodinu.

Přitom lidé jakékoliv sexuální orientace už mají z logiky věci rovný přístup ke zdravotní péči. „Sexuální orientace pacienta zdravotníky, kromě úzce profilovaných oborů, nezajímá. Nebo vás se snad někdy ortoped, chirurg nebo neurolog ptal na to, kým se cítíte být sexuálně přitahováni?“ ptají se lidé z Alipro.

ILGA-Europe si totiž údajně klade mnohem zásadnější cíl. Rovný přístup ke zdravotní péči pro LGBT+ osoby totiž má zahrnovat i „právo na reprodukci“, tedy i léčbu neplodnosti. Tento koncept ale podle Alipro například u dvou zdravých homosexuálních mužů nedává smysl.  „Nejsou přece neplodní na základě možné nemoci či vady, ale proto, že dva muži spolu prostě dítě nesplodí,“ upozorňuje Aliance pro rodinu.

Nejde prý o nic menšího než o plán na přístup LGBT+ osob k financím veřejného zdravotního pojištění v případě umělého oplodnění. Tato agenda navíc silně souvisí i s prací další organizace, Evropské společnosti pro lidskou reprodukci a embryologii, která rozvíjí i koncept tzv. mnohorodičovství. Děti „ze zkumavky“ by na základě všeobecného přístupu k vajíčkům, spermiím nebo surogátním matkám mohly mít klidně až šest „rodičovských osob“. 

Další strategií ILGA-Europe je například právo na přístup ke službám pro LGBT+ osoby a mnoho dalšího. To všechno podle Aliance pro rodinu už „zřetelně naráží na bezpečnost a svobodu projevu, svědomí a vyznání většinové společnosti“.

Konkrétně ve Slibu o spolupráci kandidáti do Evropského parlamentu potvrzují, že budou pevně podporovat lidská práva a rovnost leseb, gayů, bisexuálů, transsexuálů a intersexuálních osob v Evropské unii i mimo ni.

„Budu navrhovat a prosazovat takové politiky a zákony EU, které poskytují výslovnou ochranu na základě sexuální orientace, genderové identity, genderového vyjádření a pohlavních znaků a které konkrétně reagují na potřeby LGBT+ osob v celé jejich rozmanitosti,“ cituje Alipro znění slibu.

„Budu uznávat, že v kontextu, kde jsou práva LGBT+ osob využívána jako obětní beránek v rámci širších útoků na demokracii, budu zajišťovat, aby EU využila všech svých pravomocí k tomu, aby se členské státy zodpovídaly za porušování lidských práv LGBT+ osob, a budu vystupovat jako pevný obhájce LGBT+ organizací a obhájců lidských práv v celé Evropě i mimo ni,“ pokračuje Alipro v citaci. Podepsaní europoslanci pak slibují, že budou tyto zásady prosazovat i v zemích mimo EU, a dokonce v zemích třetího světa.

Mezi podepsanými je například Luděk Niedermayer (TOP 09), Danuše Nerudová a Jan Farský (oba STAN), piráti Markéta Gregorová a Marcel Kolaja. Dále také lídr SOCDEM Lubomír Zaorálek a mnoho dalších. Celý seznam všech podepsaných kandidátů, kteří chtějí úzce spolupracovat s neziskovkou ILGA-Europe, je k nalezení na stránkách Aliance pro rodinu.

Zdroj : Parlamentní Listy

sdílet na

62 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
5. 6. 2024 18:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Je mi to jedno.

Drak
5. 6. 2024 19:11
Odpovědět  Gales

Tak proč to sem píšeš? Vždyť jsi stejný , jako oni.

Pavel z Moravy.
5. 6. 2024 19:53
Odpovědět  Drak

On to vidí z pohledu staršího člověka, který nemůže duševně vyprázdněné mlaďochy a ani ty, kteří si v tom libují nikterak ovlivnit. Děje se to proto, jelikož určitá význačná část těchto podobných týpků je v unii na řídících místech takže si to chtějí zabezpečit právně. A to je vše. No a vytuněncům už to vysvětlí. Tato společnost stejně končí, o tom žádná.

Kolemjdoucí
6. 6. 2024 03:18
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Všem “nad věcí” je to fuck, většinou do té doby, než se jich osobně, či zprostředkovaně dotknou důsledky toho, co je jim fuck …

Gales
6. 6. 2024 09:19
Odpovědět  Drak

Mezi podepsanými je například Luděk Niedermayer (TOP 09), Danuše Nerudová a Jan Farský (oba STAN), piráti Markéta Gregorová a Marcel Kolaja. Dále také lídr SOCDEM Lubomír Zaorálek – Tito degeneráti se snaží získat do voleb hlasy těch stvůr a proto je mi to jedno. Hastroši budou existovat i bez mého přičinění a já nemám šanci to ovlivnit.

Pravdomluvny
5. 6. 2024 19:23
Odpovědět  Gales

Mě je to taky Fuck 🤓

Slovák
6. 6. 2024 06:38
Odpovědět  Pravdomluvny

A aj ty nám si fucking fuck…

Slovan
6. 6. 2024 07:09
Odpovědět  Slovák

Nebuď na něj zlej, jů? Nemá to rád. 😊

Pravdomluvny
6. 6. 2024 09:25
Odpovědět  Slovan

Za-orálek a jeho “”””vtipný “”””” komentář 🙈

Pravdomluvny
6. 6. 2024 09:24
Odpovědět  Slovák

Jebnutý čobol 👎

Bety
5. 6. 2024 20:06
Odpovědět  Gales

Co myslíte, jak dlouho bude trvat, než do svého programu práv zahrnou pedofilii?
U těchto ochránců pro práva jedněch neexistuje hranice a druzí právo neprávo to mají skousnout.
Jelikož LGBT se v některých státech propagovat nesmí, uvalí se na VŠECHNY občany sankce, pokud to nebude
něco horšího? Ve všech možných směrech a agendách – např. gryndýl a další – jsou ve vedení fanatici a to by nám jedno být nemělo.

Pravdomluvny
5. 6. 2024 20:29
Odpovědět  Bety

Frickové už pedofilii schválenou mají,aby muhamrdům vyšli vstříc a ten ODPAD pedofila Alláha mohl prznit jejich děti 😡😡😡😡😡😡😡

Janaz
6. 6. 2024 04:44
Odpovědět  Pravdomluvny

Nedrístaj!

Pravdomluvny
6. 6. 2024 05:31
Odpovědět  Janaz

Piš česky ty inceste kamene s cihlou!!!!!!!!

Slovák
6. 6. 2024 06:38
Odpovědět  Pravdomluvny

Ale židov pedofilov je 10x viac!

Slovan
6. 6. 2024 07:10
Odpovědět  Slovák

Aj,aj, ááájj.

Pravdomluvny
6. 6. 2024 09:26
Odpovědět  Slovák

Co to meleš ty muhamrde čobolskej?!!!!!!

Joe Arp
6. 6. 2024 09:46
Odpovědět  Pravdomluvny

Ve Španělsku už povolili zoofílii pokud to zvířeti neublíží (rozuměj: nepůjde si stěžovat). Kam se hrabem na Sáncheze, ale mi je doženem a předeženem. V tom byli Češi vždy dobří!

Pavel z Moravy.
6. 6. 2024 10:30
Odpovědět  Joe Arp

Čím větší inkvizitoři a modloslužebníci, tím větší úchylky potom přijímají. Pamatuji se co tady bylo křiku, když se rozebíralo, že Číňané tak rádi papají pejsky. Bude to těm stejným lidem dnes vadit, když ty pejsky budou prznit? Nadává někdo z ochrany zvířat Španělákům? Tak ono to zvířátko si nemá kam jít stěžovat. A už jen toto je znak úplného rozpadu této západní společnosti. Takže alelujá.

Standa
6. 6. 2024 11:21
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Oni ti psi jsou jateční a pěstováni speciálně. Jako naši vepři !Za chvíli budou mít svou ochranu i červi, kobylky,švábi ( ne ti němečtí) -ti jsou v laufu.
No, řekněte ,, Májí koně duši”! Ptal se Kopecký , jako páter Katz. A smíme ochránit ,, španělské ptáčky, moravské brabce”? Obávám se , že , aby to neevokovalo děti k násilí na ptactvu se tyto názvy zakážou.
Italové žerou vlaštovky!Francouzi slimáky……smím sníst potemníka , jak to udělal předseda svazu důchodců a proto byl svaz rozpuštěn?

Gales
6. 6. 2024 13:58
Odpovědět  Joe Arp

Jak to kdo,tu zoofilii,bere. Tůhle jeden týpek prohlásil,při pohledu na Pekari, ,,Kdo by na tu sfini lezl”.

Pravdomluvny
6. 6. 2024 16:24
Odpovědět  Joe Arp

Co chceš od cigánů???

zdendulka
5. 6. 2024 22:58
Odpovědět  Bety

A co dělají všechny ty spolky o právech dítětě ? Jaká práva dítě vlastně má ?

Bety
7. 6. 2024 13:42
Odpovědět  zdendulka

Podle nich má právo na sexuální život a to od malička. Ale z jiného soudku –
Svého času jsem se zajímala o ten severský model (Švédsko, Norsko…) a udivilo mě,
jak okrajuje práva rodičů. např. pokud rodiče trvají na pravidelném čištění zubů a dítě si postěžuje učitelce, je povinna ohlásit to jako šikanu sociálce, načež může následovat odebrání dítěte. A pokud dítě pak řve, že od rodičů nechce nikdo ho neposlouchá.Takže podle mého názoru práva dětí jsou pěkně gumová, podle toho,
co se komu hodí

Pavel z Moravy.
6. 6. 2024 08:33
Odpovědět  Bety

To je přece ten hlavní důvod. Mnoho z těch co řídí tuto současnou zdegenerovanou společnost jsou stejného ražení a tudíž právě proto to propagují a vnucují většině. Potom si to právně pojistí. V této společnosti se může stát, že ti, kteří vyznávají klasickou rodinu budou na odpis a pronásledováni za jakýkoliv projev, který nebude souznit s ofiko propagandou. Já být mladý, tak bych dnes své dítě do takové školy, která toto vyučuje neposlal. Ale spousta mladých rodičů to neřeší, dokonce člověk slyší, že je to prostě nová doba. Toto tady je stejně odepsaná společnost. Asi se mi to kecá, když jsem staroch, ale ono to tak opravdu je, jen si to většina nechce přiznat. Bohužel- už je to tady.

Janaz
6. 6. 2024 04:43
Odpovědět  Gales

Preto je svet v sračkách, lebo je to ľuďom jedno. Takže sa potom nikdy na nič nesťažuj.

Slovák
6. 6. 2024 06:34
Odpovědět  Gales

A ty pre nás on a ona v jednom,tranny…

cool
5. 6. 2024 20:00
Ohodnotit příspěvek :
     

🙂 Asi byl herodes samaritán těhle debilních lidojedů mláďat.

ModrýKlokan
6. 6. 2024 00:59
Odpovědět  cool

Ta legenda o králi Herodesovi, jak nechal vyvraždit ty děti, je podle řady historických pramenů pouhou pomluvou a “urban legend”. Asi v podobným scénáři, jako dneska najednou “víme”, že nás neosvobodil SSSR, ale američani, že válku nezačalo Německo, ale SSSR. Za pár let budeme oslavovat jako “osvoboditele” ty dementní německý fašouny.

Slovan
6. 6. 2024 07:20
Odpovědět  ModrýKlokan

Nazdar Klokane, při čtení tvého příspěvku mě brnklo něco podobného, a to jak se dnes dovídáme o mrtvích dětech na UA, Izraeli a vůbec po celém světě. Tím netvrdím že někde to není pravda. Nebo ty chemické útoky a jiné podvody, jen dnes to mají těžké to ukočírovat. Tenkrát když si na východě někdo prdnul, tak než to došlo na západ, tak už se říkalo že se tam po….li. Bylo by asi zajímavé, když vás tu čtu, kdybychom znali jak to vše doopravdy bylo. To bychom asi zírali.

Slovan
5. 6. 2024 20:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Buzeranti všech zemí vyližte mi anus. 🤣🤣🤣

Slovan
5. 6. 2024 21:09
Odpovědět  scipio

No có, co s nimi? Vždyť je to jako u blbejch na dvorku. Já jsem dezolát a chcimír a voni mi budou tvrdit (vnucovat) že je 94 pohlaví. Trala la la.

Pavel z Moravy.
6. 6. 2024 10:35
Odpovědět  Slovan

Od včerejška už určitě přibyla další. Vzdělávej se trochu více. Bornová by ti to řekla lépe- jedeme na saních do bazénu s kyselinou sírovou. Ještě nám čouhá hlava.

Pravdomluvny
5. 6. 2024 21:59
Odpovědět  Slovan

Hele, sám Za-orálek nám píše 🤣

Slovan
6. 6. 2024 07:22
Odpovědět  Pravdomluvny

Kykyrykýýýý.

Pravdomluvny
6. 6. 2024 09:28
Odpovědět  Slovan

Senilní a vygumovaný Za-orálek křížený s pávem,to je vrchol genitalilty 🙈

Slovan
6. 6. 2024 09:55
Odpovědět  Pravdomluvny

aspoň nerozdávám mínusy za kůžičky. Ty židomile. Radši mi napiš jak houby, vyorálku. 🙄🤦‍♂️👿🐔🪓😆😆😆

Pravdomluvny
6. 6. 2024 16:26
Odpovědět  Slovan

Nejlíp do lesa s košíkem, paví Za-orálku 🙈

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
6. 6. 2024 10:51
Odpovědět  Pravdomluvny

Hele brzdi nebo budeš jako ten, jehož jméno se nesmí vyslovit!

Slovan
6. 6. 2024 14:13
Odpovědět  Joe Arp

Přehoď výhybku!! 🤣🤣🙄🤦‍♂️

Pravdomluvny
6. 6. 2024 16:27
Odpovědět  Joe Arp

Tady takových je…..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zdendulka
5. 6. 2024 22:59
Odpovědět  Slovan

vážně ? 🙂
🙂
🙂

Slovan
6. 6. 2024 07:24
Odpovědět  zdendulka

…..ale néééé! To se přece tak říkááá, nebo vy jste to ještě někde neslyšela? 😲

JoFa
5. 6. 2024 21:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes som narazil na výborný lánok od Kulhavého a je skutočne na zymyslenie, aj keď nie so všetkým súhlasím. https://cz24.news/jindrich-kulhavy-zeny-v-politice-aneb-nenahraditelnost-zen-je-uplne-nekde-jinde/
Ženy v politike, je veĺmi prepieraná otázka a stále často sa o nej hovorí a v poslednej dobe je táto téma pretláčaná nielen v parlamentnej ale aj komunálnej sfére. Ja nie som kritik žien, ale emancipácia podľa môjho názoru sa zvrhla do pozície zneužívania žien v politike a príklady ako v článku citujem:” Považuje li někdo Pekarovou Adamovou, Richterovou, Němcovou, Černochovou, Nerudovou či Schillerovou a další za skutečně nadprůměrně inteligentní a schopné…”, je toho jasným príkladom.
Nemôžem si odpustiť aby som neporovnal úroveň pani Vítovej z ANS alebo pani Prof. A. Hogenovej z úrovňou vyššie menovaných.
Nebe a dudy!
pokračujem nižšie..

JoFa
5. 6. 2024 21:40
Odpovědět  JoFa

Materstvo je doménou žien, ich schopnosť prinášať život a smerovať našu populáciu v spolupráci s mužom k populačnému a inteligenčnému rastu a na tom sa nepopierateľne podieľajú obaja a z môjho pohľadu je starostlivosť matky o dieťa intenzívnejšia a fyzicky náročnejšia a muž-manžel má skôr alebo mal by mať skôr poskytnúť zabezpečenie a bezpečnosť a istotu pre tento vzťah a vplývať na obrodenie nového jedinca.
Sme svedkami kolapsu tohoto štandardu a zvrátených kombinácií tohoto prirodzene daného konštruktu. To čo sa deje na poli politickom, ale aj etickom vo vzťahu k základnej bunke spoločnosti- rodine, je pre mňa neakceptovateľný stav.
Vyzývam vás ženy, aby ste svojou voľbou, podporili ženy v politike, ale ženy, ktoré sú schopné používať myslenie pre všetky vás ostatné a nie pre dobro záujmových skupín zo zahraničia, ktoré za to dobre platia. Dajte svoj hlas ženám, ktoré myslia za vás a konajú za vás, Češky, ktoré sú hrdé matky, dokážu rozlišovať dobro a zlo, hanbu a hrdosť a ktoré majú vzťah k svojej vlasti, k rodine a bojujú za vaše práva.

Pravdomluvny
5. 6. 2024 22:00
Odpovědět  JoFa

Profesorka Švihlíková je taky výjimka 👍

JoFa
5. 6. 2024 22:03
Odpovědět  Pravdomluvny

Áno, je to spomenuté v článku a ja vaše ženy s veľkým Ž všetky tiež nepoznám, ale vy svoj národ a hrdinky , ženy s veĺkým R-ozumom asi lepšie… Dúfam.

Tupý hulvát
5. 6. 2024 22:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Mimo téma,vystoupení premiéra Fica po atentátu.
https://www.youtube.com/watch?v=1mYiR_zxdaM

JoFa
5. 6. 2024 22:12
Odpovědět  Tupý hulvát

To nie je pre vás momentálne podstatné, sústreďte sa na eurovolby a dajte šancu rozumu! Fica môžete riešiť potom!!!

Pavel z Moravy.
6. 6. 2024 10:14
Odpovědět  Tupý hulvát

Četl jsem jeho projev na aeronetu. Z mého pohledu vše řekl velmi dobře. Po takovém zážitku a životní zkušenosti, klobouk dolů před tímto člověkem.

zdendulka
5. 6. 2024 22:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Každý člen LGBTatd vyžaduje milion ohledů a práv. Ale kde je právo dítěte na své rodiče ???

Honzas
6. 6. 2024 00:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Menšiny ovládají EU. demokracie zprvu dává právo všem a pro všechny, posléze se orientuje pouze na menšiny. Ty Defakto ovládají svět. Náboženské, sexuální a rasové menšiny neustále vykřikují něco o tom že jejím ubližováno.
Ve jménu demokracie jim přisuzujeme čím dál tím více práv nad standard.
Zato v povinnostech se jim ustupuje. Demokracie je k hovnu.

Janaz
6. 6. 2024 04:47
Odpovědět  Honzas

Nezamieňaj demokraciu za to, čo v jej mene páchajú zločinci a zvrhlíci.

All
6. 6. 2024 06:08
Ohodnotit příspěvek :
     

V.V.Putin včera v Petrohradě vydal řadu zajímavých prohlášení při setkání s novináři.Taky o padlých a raněných vojácích na obou stranách,o tom,že použije stejné metody proti západu při zatahování do války jiné země prostřednictvím USA,o nefunkčním soudním systému na západě,který soudí bez důkazů a pouze posluhuje politikům aj..

Frank
6. 6. 2024 06:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Je jasné, že celá slavná a prohnilá západní civilizace jde do hajzlu. Takhle to přece nemůže fungovat. I Římané si mysleli, že budou vládnout navěky a jak dopadli všichni víme.

Slovan
6. 6. 2024 07:29
Odpovědět  Frank

No ono to leckde jede, jen v naší kotlině je pořád vše pod pokličkou a vše se dusí jak jen může. Proto možná taky nasadili Foltýna, tady i když mimo téma dobrý článek na PL. Kdyby to někoho zajímalo.
Hmm, nejde mě to vložit celé. Je to o vyšetřování covidu na PL a byl vydaný včera asi 22.10 min. Omlouvám se, něco jsem asi někde něco zmáčkul vedle a se mě to splašilo. Holt stáří a chromé ruce. 😢

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
6. 6. 2024 09:17
Ohodnotit příspěvek :
     

omyl

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jura S
6. 6. 2024 09:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Každé DÍTĚ MÁ PRÁVO – mít klasické heterosexuálni rodiče !! Né že si ho dva chlapi pořídí jako PSA ! Jen proto, že si jeden hraje na “mamku”…. hnus…

Gales
6. 6. 2024 13:32
Odpovědět  Jura S

Ať om*dají Pekari a potom se přizná otctovství a následně péče o potomka.

Pavel
9. 6. 2024 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

jo jo svět se v prdel obrací