politika

 Nejočekávanější rozhovor: rozhovor Trumpa s Muskem: „Řekl jsem Vladimiru Putinovi: ‘Nedělej to’“.

Washington, 13. srpna 2024 (HSP/Photo:X@DonaldJT_)

Trump poskytl rozhovor Elonu Muskovi. Vyjádřil se v něm k válce na Ukrajině.

Na snímku zleva kandidát na prezidenta USA Donald Trump a podnikatel Elon Musk.

Dal jasně najevo, že válka začala kvůli „hloupostem“, které udělal Biden – například výroky o tom, že by Ukrajina mohla být v NATO. Putina také označil za „dobrého vyjednavače“ a řekl, že Ukrajina „nemá lidi“ na to, aby vyhrála.

„Když jsem odešel (z funkce prezidenta USA – pozn. red.), začali na hranicích s Ukrajinou formovat velkou armádu. Myslel jsem si, že v případě Putina, a on je dobrý vyjednavač, to dělají proto, aby vyjednávali. A pak začal Biden říkat hlouposti. Například řekl, že Ukrajina by mohla být v NATO. Dokud existuje NATO, Rusko říká, že tam nikdy nepůjde. A my to bereme a říkáme to. Protože máme prezidenta s nízkým IQ. Nízké IQ měl před 30 lety a teď ho pravděpodobně nemá vůbec. Rusko s námi porazilo Německo. Napoleon. Mají obrovskou moc. A Ukrajina teď nemá ani tu sílu. Posílají do války mladé i staré lidi. Jsme v hrozné situaci,“ řekl Trump, který také uvedl, že s Putinem hodlá ‚vycházet‘. A dodal, že mu během svého prezidentství vyhrožoval, pokud zaútočí na Ukrajinu.

„Řekl jsem Vladimiru Putinovi: ‘Nedělejte to. To nemůžeš udělat, Vladimíre. Přijdou špatné dny. Nedělej to. Řekl jsem mu, co udělám v reakci na jeho jednání. On na to řekl: „To je nemožné.“ Řekl jsem: „To si piš, že je.“ To byl náš poslední rozhovor. Nikdy by to neudělal. Vycházel jsem s ním dobře. Doufám, že s ním budu vycházet i teď. Bude to velmi dobré,“ řekl Trump.

Obvinil také Obamu a Bidena, že z Ruska a Číny udělali spojence.

„Pokud jste studentem historie, první věc, kterou se musíte naučit, je, že Rusko a Čína nemohou být spojenci,“ dodal Trump.

Podle republikánského kandidáta svět v současné době čelí jaderné katastrofě, nikoliv klimatické katastrofě.

„Lidé mluví o globálním oteplování, o změně klimatu, ale nikdy nemluví o jaderném ‘oteplování’. A to je dnes problém. Máme pět zemí s velkým jaderným potenciálem. Další se k nim přidávají. Je to velmi nebezpečné. A když říkám, že zabráním třetí světové válce, je to přesně to, co hodlám udělat. Ale pravda je, že tato válka už nebude o armádách, tancích a vojácích, kteří po sobě střílejí. Bude to jiná úroveň ničení, jakou ještě nikdo nikdy neviděl,“ řekl Donald Trump.

Zajímavé je, že Musk se v rozhovoru s Trumpem nabídl na pozici v jeho administrativě, pokud se vrátí do Bílého domu. Podle miliardáře by mohl pomoci „omezit vládní výdaje“. Trump odpověděl, že by to rád udělal, protože miliardář je „skvělý ekonom“.

Rozhovor sledovalo v přímém přenosu 1,3 milionu lidí.

Zdroj : Hlavné Správy

sdílet na

77 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
15. 8. 2024 00:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Trump je příšerně arogantní. Tam je jedno kdo je u moci, všechno je to odpad. Loutky mecenášů za nima…

Jája
15. 8. 2024 02:08
Odpovědět  Veny232

Souhlasím, taky si myslím, že je to u nich jedno, kdo je u moci. Jsou to nabubřelí šaškové, nic jiného.

Slovan
15. 8. 2024 08:10
Odpovědět  Jája

Za mého mládí nám určití spoluobčané vždycky říkávali, když jsme zlobili, že potřebujeme zastřihnout křidélka.

Mike
15. 8. 2024 09:09
Odpovědět  Jája

Poslyšte a co vy vlastně očekáváte od politiků? Pokoru, čest, chrabrost, nezištnost, pravdomluvnost? A to jste kde? V čítárně romantické literatury?
Člověk člověku vlkem, politik politikovi hyenou. Probuďte se!

Markýza
15. 8. 2024 10:49
Odpovědět  Mike

To není Jája sama. Bude ještě třeba mnoho Fialů a PePů, aby růžový brejle spadly.

Noobody
15. 8. 2024 16:51
Odpovědět  Markýza

To Markýza 15. 8. 2024 10:49
Krátkozrakých ředitelů zeměkoule máme na rozdávání. Asi je to nějaké národní specifikum. V hospdě sedí nad každým půllitrem nejméně premiér, trenér nároďáku, předseda soudu a spousta dalších celebrit.

Jája
17. 8. 2024 02:44
Odpovědět  Markýza

Paní Markýzo,
nemám růžové brýle a prosila bych, abyste mě do této kategorie lidí nezařazovala. Žiju v tomhle bordelu 35let, takže od Fialy jsem neočekávala nic jiného, než to , co dělá. Kdo zažil vládu ODS v devadesátých letech a teď je volil, musí být totální blb. Pro pořádek, ODS jsem nikdy nevolila. A ani u vás nevím, jak jste se dostala na Fialu a PePu, když jsme s Veny 232 kritizovali americké prezidenty. No nic, takže mimo mísu jako Mike.

15. 8. 2024 11:35
Odpovědět  Mike

Ooo jak se pleteš ty spící…
Člověk je bratr Ježíše…
Člověk je tedy Bohem. 😀
My potomci Magdaleny to víme .)
Vy ostatní to pochopíte.
https://www.youtube.com/watch?v=5f1kvJBmpWo
https://www.youtube.com/watch?v=5QPAkm3GWck

Jája
17. 8. 2024 02:28
Odpovědět  Mike

V žádné čítárně nejsem a pokud vím, tak se tu bavíme o Amerických prezidentech a jejich vystupování k okolnímu světu. Nevzpomínám si ani na jednoho, který by nevystupoval jako vládce světa a patřičně to nedával najevo. A Trumpovo – tak jsem mu řekl, nedělej to, to je vrchol drzosti. Jak se choval Paton, jako čuně, nabubřelý čuně. Co očekávám od politiků? Nebudu vám vypisovat co očekávám, ale líbí se mi Orbán, který se snaží pro Maďarsko pracovat. Líbil se mi De Gaulle a věřte, probouzet se nemusím, to vy se zamyslete nad svou zapšklostí.

Vaska
15. 8. 2024 06:21
Odpovědět  Veny232

Doník byl presidentem 2016 – 2020 – a co udělal pro to, aby banderovci přestali střílet dělama na děti v Dombasu – nic !!!

Slovan
15. 8. 2024 08:11
Odpovědět  Vaska

👍 👍 👍

Noobody
15. 8. 2024 08:13
Odpovědět  Vaska

To Vaska 15. 8. 2024 06:21
“…co udělal pro to, aby banderovci přestali střílet dělama na děti v Dombasu – nic !!!”

Mezinárodní politika není hra “Černý Petr”, ani domino. To jsou 3D ŠACHY, nikoli hra pro každého. Jen základní pravidla není schopno pobrat 80% populace.

Donald za své funkční období řešil především vnitřní ekonomickou a sociální stabilitu USA a omezení migrace. Soustředil se především na řešení vnitřních problémů USA. Nezahájil ani nevyhrotil žádnou válku, válku v Afgánu tlumil a totéž lze říci o účasti USA v Sýrii. To co popisujete je výraz naprostého nepochopení možností prezidenta USA a cílů jeho zahraniční politiky. Z jakého důvodu a jak by mohl ono “střílení na děti” ovlivnit? Je to cynické, ale po světě se za jeho vlády na děti střílelo na stovkách míst současně a v Africe s daleko vyšší intenzitou a množstvím obětí, než na Dombasu. Ať se Vám to líbí, nebo ne, Dombas nebyl za jeho vlády takový problém, jako dnes a Trump jej svou politikou do dnešní podoby nevyhrotil.

Nebráním jej, jen se snažím vložit Vaše povzdechy do nějakého reálného rámce.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
15. 8. 2024 09:53
Odpovědět  Noobody

To je od tebe dost velký nepochopení situace. Převrat na UA 2014 zaplatily a vyvolaly především USA, plus UK a další státy EUtopie, včetně našich politiků a agentů z nevládek, prostřednictvím svých ambasád, politiků, neziskových organizací a zpravodajských služeb.

Šlo o klasickou “barevnou revoluci”, kdy západ zaplatí vnitřní zrádce státu a svrhává sobě nepohodlné režimy a vyvolává války, které bojují jiní za ně.

Z tvýho komentáře to vypadá, jako by USA byli neviňátka, který ale vůbec nezásobují UA zbraněmi, neřídí jejich válečné plánování a neprovádí vojenské satelitní sledování ve prospěch UA. Fakt nevíš, že NATO a USA od roku 2014 naváží na UA masivně těžké zbraně a provádí výcvik a řízení UA armády a politiky?

Ty si vážně myslíš, že válku na UA si řídí sami ukravínci? Seš cvok? Nebo tě za ty tvoje z paty vytažený hlody někdo platí?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Noobody
15. 8. 2024 10:38
Odpovědět  ModrýKlokan

To ModrýKlokan 15. 8. 2024 09:53

“To je od tebe dost velký nepochopení situace.”
Pokud hovoříš o Ua oranžové revoluci a následném Majdanu, tak to byl Trump u moci, nebo byl jen jeden z USA miliardářů? Nebyli to náhodou Clintonovci, Buschovci a Obamovci, jejichž zásluhou a za jejichž prezidentování se USA z výspy prosperity, demokracie a svobody staly jejich pravým opakem?? Majdan proběhl za Obamy a za něj se USA spaktovalo s Ua! Nebyl to až Biden, kdo slíbil Zelenskému účast Ua v NATO?!?
Snad si nemyslíš, že státní zahraniční i vnitřní politiku, mezinárodní smlouvy, závazky a význam prohlášení svých předchůdců změníš výstřelem děla, jako soudruzi bolševici při VŘSR. Bolševikům trvala změna skoro 10 let a ty bys chtěl po Trumpovi, který k prosazení svých cílů nepoužíval jejich kruté násilí, aby to zmákl za 4 roky?! USA ctí tradice a kontinuitu!

Vůbec nezpochybňuji, že USA administrativa byla a je aktivně zapojena ve změně režimu na Ua, v podpoře nacionalistických tendencí, vyzbrojování OSU a td. Ve všem souhlasím, jen informuji o tom, že Trump se pokusil změnit politiku USA, což je stejně obtížné, jako postavit vlaku novou trať – čas, vysoké náklady, nutný konsenzus …

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Oy Vey
15. 8. 2024 16:10
Odpovědět  Noobody

slíbil vysušiť močál a vysušil jen svíčku pod nosem, možná ani to.

Noobody
15. 8. 2024 18:24
Odpovědět  Oy Vey

To Oy Vey 15. 8. 2024 16:10

Měl jste mu poradit! Určitě máte recept, jak na to.

ModrýKlokan
17. 8. 2024 00:40
Odpovědět  Noobody

Blábolíš pátý přes devátý a všechno nepodstatný hlouposti. Neumíš rozlišit důležitá fakta od balastu.

Koho zajímají nějaká americká jelita jako Busch, Clinton, Obava, Donald Oranžský a ostatní? Všechno je to jedna pakáž, hrající loutkový divadlo pro ovce.

Pitomec tvýho kalibru mi za delší debatu nestojí. Už to tady proběhlo několikrát s tebou a víme co jsi za ignoranta. Meleš si jen svoje manipulativní propagandy. Nic ses nenaučil, nic jsi nezapomněl, generátor náhodnýho textu zkříženej s biorobotem.

EvaK
15. 8. 2024 14:30
Odpovědět  ModrýKlokan

Obama byl tehdy prezidentem!!! Dyť to sám píšete.

ModrýKlokan
17. 8. 2024 00:43
Odpovědět  EvaK

Žádnej Obava mě nezajímá, na takových marginálních informacích vůbec nezáleží.

Slovan
15. 8. 2024 08:08
Odpovědět  Veny232

To já tvrdím už dlouho, ten jednou tou svoji pýchou praskne.

Joe Arp
15. 8. 2024 09:11
Odpovědět  Slovan

Pavle já bych to s ním zkusil a hned mu to brnknu! Už to, že si vzal tu českou krasobruslařku, influencérku Zelňačkovou ukazuje, že je hodnej kluk a má nás rád.

katango
15. 8. 2024 10:49
Odpovědět  Joe Arp

Lyžařku.

Joe Arp
15. 8. 2024 11:02
Odpovědět  katango

Ženská já vím, jen jsem čekal za bukem, kdo skočí na špek. Nic si z toho nedělejte influs-flus-týfus taky nebyla. Pro příště, uznávám opravy jen červeným pérem, berte gde chcete!

Joe Arp
15. 8. 2024 11:09
Odpovědět  katango

Ještě, ač tu zásadně neznámkuji, tak Vám jsem tam palec vlepil. Budete totiž jedna z mála, kdo poctivě čte i ptákoviny!

EvaK
15. 8. 2024 14:33
Odpovědět  Joe Arp

A jmenovala se tuším Zelníčková.

Joe Arp
15. 8. 2024 22:09
Odpovědět  EvaK

Tušíte dobře jmenovala, to moje je polívka!

Slovan
15. 8. 2024 16:46
Odpovědět  Joe Arp

Před nikým se nepovyšuj a před nikým se neponižuj, cink……..

katango
19. 8. 2024 12:26
Odpovědět  Joe Arp

Ovládám rychločtení a to se dají číst i ptákoviny. A jak jsem tu už psala, jsem bohužel z učitelský rodiny, takže tendence opravovat je ve mně pevně zakořeněna a už se jí asi nezbavím.

Noobody
15. 8. 2024 11:09
Odpovědět  Joe Arp

Ježíšššmarjááááá….

Joe Arp
15. 8. 2024 11:14
Odpovědět  Noobody

Že jo, taky taky si u tebe občas zaježíšujumariájuju.

stan
15. 8. 2024 10:17
Odpovědět  Veny232

Souhlas, Trump je jen velká huba, která se tváří, že vyřeší všechny problémy.Nikdy mu nezapomenu, že nechal zlikvidovat generála Sulejmáního.Sviňské praktiky byli i za Trumpa, takže si vůbec nedělám iluze, že by se tenhle arogantní blb choval po zvolení nějak líp. To raději ať zvolí prezidentkou Kamalu Harris, ta aspoń bude kurvit co se dá a to daleko rychleji než Trump. USA musí dřív než později jít do hajzlu, protože to jak se USA chovají vůči celému světu je na přezdržku, věřím že přes ní dostanou, chci se toho dožít……..

EvaK
15. 8. 2024 14:38
Odpovědět  stan

Jo a koho tam tedy chcete, hlupku Harris, která tvrdí, že je černoška po matce indického původu a otce bělocha s irskými předky, kteří jeli v otroctví jak diví.
Jsem nevěděla, že černoši pocházejí z Indie, navíc její máti patří k brahmánům, to je nejvyšší kasta Indie.
Je to jedna z lepších možností, lepší by byl Kennedy, ale je otázka, jak dlouho by žil. Jisté kruhy nemají tuhle rodinu v lásce.

Slovan
15. 8. 2024 16:49
Odpovědět  EvaK

Tak ono je asi jedno kdo tam bude, rozhodují jiní. Ale to snad víte.

orinoko
16. 8. 2024 10:35
Odpovědět  EvaK

Kýbl Kukuřice!! Trumpolina je blekota. Když vidím ty barevné davy za nimi vsemi, tak je to jen šaauuu pro Barnuma.

Gales
15. 8. 2024 10:30
Odpovědět  Veny232

Časy se mění a Trump už má léta na to aby měnil mustr vládnutí.Otěže vlády by měl nechat někomu mladšímu protože ho čekají na domácí scéně velké problémy. Je otázkou na kolik by zabránil světové válce bo kola válkychtivých zloduchů se roztáčí čím dál tím víc.

EvaK
15. 8. 2024 14:41
Odpovědět  Gales

Tak má tam mladého víceprezidenta. Jo roky má, když se mu něco stane, vláda přechází na víceprezidenta. Tak to mělo být i tady, ale Biden se odmítl vzdát prezidentování a Obamovic familie patrně Harris podpořila po nějakém nátlaku, nechtělo se jim do toho.

Milan
15. 8. 2024 01:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Ježíšššmarjááááá…..!

Jaris
15. 8. 2024 02:35
Ohodnotit příspěvek :
     

“Tato válka už nebude o armádách, tancích a vojácích, kteří po sobě střílejí. Bude to jiná úroveň NICENI, jakou ještě nikdo nikdy neviděl,“ řekl Donald Trump.
Tim Trump ukazal, ze je hnup jako vsichni ostatni. Demokrat nebo republikan jedno jest.

orinoko
15. 8. 2024 06:25
Odpovědět  Jaris

Emici natočili film kdysi, kde se nejakym osudem stal prezidentistou zahradník Bílé chýše /P. Sellers/. A nikdo nic.
Dneska, kdyby tam vládl kýbl kukuřice, tak to vyjde nastejno. Jen by do světa treba proniklo: Ses blbej, jak kýbl kukuřice.

Noobody
15. 8. 2024 08:36
Odpovědět  orinoko

To Jaris a orinoko 15. 8. 2024 06:25

Ha, ha, ha, ha.
Tak jsme se zasmáli a teď zpátky do lavic a zapojit mozek!

Jaris – nezlobte se, ale věřte, že Vám ani nám Trump nelže. Když se ve sdělovadlech veřejně probírá možnost použití jaderných zbraní, tak to opravdu nebude o “běžném” ničení, ale o mnohonásobně vyšší úrovni. Bohužel použitím JZ nevyhrožují politici KoZa, ale Medvěděv a další vrcholní politici RF.

Orinoko – proč asi je takový tlak na to, aby Doník nevyhrál?? Proč ta předvolební klání stojí jednotlivé aktéry tolik milionů, proč se nechávají cupovat novináři a médii, když to může dělat kdejaký Vojta z Huti, nebo cvičená opice?
Myslíte si, že postavení prezidenta USA je o větší mezinárodní autoritě, možnostech, dosahu jeho rozhodnutí na světové dění, …, než úloha, možnosti a autorita prezidenta ČR??
Smějete se volbě prezidenta ČR? Svůj hlas jste dall nějakému neznámému akademikovi, nebo důvěryhodné osobnosti s vyprofilovanými názory a politickou minulostí?

Tak proč tady idiotsky dehonestujete post o kterém toho víte tak málo?

ModrýKlokan
15. 8. 2024 10:00
Odpovědět  Noobody

A proč idiot jako ty vůbec něco píše, když evidentně nevíš vůbec nic?

Tvoje blbost s tebou musí úplně mlátit vo zem. Takovýho debila jako ty jen tak člověk nepotká.

Začínám mít podezření, že budeš asi univerzitně vzdělanej chovanec. Klidně bych se i vsadil, že máš Filckosofickou Fuckultu a dva tituly. Ty tvoje vypocený kraviny by tomu odpovídaly ideálně.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
15. 8. 2024 10:32
Odpovědět  ModrýKlokan

Řekl bych, že jsi ho trefil a nemusí být ani placen. Jsou “měkčí” libtardi co rádi poučí i zadáármo.

Noobody
15. 8. 2024 11:01
Odpovědět  ModrýKlokan

To ModrýKlokan 15. 8. 2024 10:00

No úžasně jste se kolego předvedl! Argumenty došly, zůstaly nadávky a hlasitý křik. Místo diskuse k problému jen výpady “ad hominem” a dehonestace názorového oponenta. Fakt pane wachmajstr, Voni sou hlava!! Na co všechno Voni nepřídou? To mi ostatní jen s otevřenou mordou čumíme!

Obdivuji VVP, jak s klidem označuje své zahraniční oponenty slovem “partňory” i když s ním vztek jistě cloumá. V životě je také nutné domluvit se i s debilem a násilí používat jen v hraničních případech pro obranu své integrity, nejbližších a majetku. I to verbální. Vzal jsem si ponaučení od Jana Wericha a jeho: Když se hádáš s blbcem déle jak 30 vteřin, pak už se hádají blbci dva.

Tak sbohem Pane Wachmajstr.

Noobody
15. 8. 2024 16:10
Odpovědět  scipio

To scipio 15. 8. 2024 12:48
Děkuji jim za vysvětlení jejich pohledu na problematiku.

Jen marně přemýšlím, jak došli na to, že se vůči Wachmajstrovi cítím v podřízeném postavení a měl bych jim uctivě Vykat, nikoli dehonestačně onikat. Že bych snad k němu měl cítit i povinnou ouctu, ne? Scipio, to asi koukali na jinou pohádku.

Joe Arp
15. 8. 2024 22:11
Odpovědět  Noobody

Hlavně se z toho neposer!

katango
21. 8. 2024 00:47
Odpovědět  scipio

Naopak. Přezdvořilé bylo onikání, tedy oni jsou hlava. Směrem k ůpodřízeným se používalo jednotné číslo – on je hlava.

ModrýKlokan
17. 8. 2024 00:47
Odpovědět  Noobody

To je přesně důvod, proč se s tebou nijak nehádám a rovnou tě posílám do rici. Komu by prospělo, kdybych s blbcem jako ty seriózně diskutoval?

Mik
16. 8. 2024 18:57
Odpovědět  ModrýKlokan

Sprostá hrubost a nadávky nejsou adekvátní odpovědi!

ModrýKlokan
17. 8. 2024 00:50
Odpovědět  Mik

Pro Noubádyho je to ode mě naopak vyznamenání, že se s takovým oslem vůbec bavím. Ty ho asi neznáš, ale za posledních pár let tady o něm víme svoje. Pořád stejný kolovrátek.

EvaK
15. 8. 2024 14:46
Odpovědět  Noobody

KoZa nevyhrožuje válkou s JZ, ona s ní přímo počítá, protože tvrdí, že to není takový problém jak se hovoří.
Stačí si přečíst nějakou diskuzi, diskutéři věří, že dnešní zbraně jsou humánní a že dnešní JZ NEMAJÍ TAKOVOU NIČIVOU SÍLU. Opak je pravdou, bomba na Hirošimu byla špatně sestrojená a využila pár % ze svých možností co měla.
A stále se tam rodí postižení lidé, bohužel dnes s maistrýmu zmizely dokumenty co ten uran dokáže.
A Medvěděv jen varuje, VARUJE, nevyhrožuje, fakt jste hloupí.

Noobody
15. 8. 2024 16:27
Odpovědět  EvaK

To EvaK 15. 8. 2024 14:46

Nemyslím, že diskuse na českém mainstreamu je reálným odrazem myšlenkových pochodů jakýchkoli vojenských a politických elit. To co elity vypouští do veřejného prostoru je směsicí propagandy, konejšení, výhrůžek a pravdivých info za účelem manipulace vědomým občanů k dosažení jimi plánovaných cílů. V současnosti je to verbální příprava na válku s RF.

Prosím prosím, jaký je faktický rozdíl mezi výhrůžkou a varováním? Obsah sdělení je podle mne stejný, snad jen v intenzitě zvolání (emočním podbarvení), což při konzumaci psaného textu nelze rozlišit.
“Nešahej na mě, nebo dostaneš přes držku!” Bylo to varování, nebo hrozba???

A ještě poznámečka na závěr:
Odsuzovat hromadně zdejší čtenáře, že jsou “hloupí” nesvědčí o mezilidské úctě, ale ani o slušném vychování.

Slovan
15. 8. 2024 17:00
Odpovědět  Noobody

To vaše slovíčkaření. Jaký je rozdíl nemi vyhrožováním a hrozbou, to je jednoduchý. Vyhrožování pravděpodobně uslyšíte, kdežto hrozbu už i vidíte a prožíváte. Jak si to každý přeberre. Kdyby se všichni chovali tak jak mají, není třeba ani vyhrožovat, ani nikoho ohrožovat. Jak jednoduché a škoda každé facky která padne vedle. Já bych v tom rozdíl ani nehledal, zbytečné starosti a šťourání se v Leynové.

Noobody
15. 8. 2024 17:42
Odpovědět  Slovan

To Slovan 15. 8. 2024 17:00
Slovane, škoda, že každý píšeme o něčem jiném. To se pak blbě diskutuje, když jeden o koze a druhý o voze. Možná by stačilo pečlivěji číst a pomaleji reagovat. Já s paní “EvaK” polemizoval o významovém rozdílu slov varování vs výhrůžka, ale vy řešíte vyhrožování vs. hrozba. To snad i Vy seznáte, že se jedná o různé pojmy, nikoli synonyma.

O žádné slovíčkaření nejde. Rozdíly jsem nehledal, neb jak výše uvedeno: “Obsah sdělení je podle mne stejný” (rozdíl mezi varováním a výhrůžkou). Myslím, že prudíte zbytečně a svou výhradu jste měl směřovat na diskutérku “EvaK“, na jejíž koment výše jsem reagoval.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mik
16. 8. 2024 18:51
Odpovědět  Jaris

Myslel asi nukleární válku a v tom se vůbec neplete.

Pennys
15. 8. 2024 06:59
Ohodnotit příspěvek :
     

„Řekl jsem Vladimiru Putinovi: ‘Nedělejte to. To nemůžeš udělat, Vladimíre. jak to muže říct

“nějakej usa tremp”

USA PREZIDENT BY SI URČITĚ NECHAL SOUSEDÍCÍM STÁTEM OHROZIT EXISTENCI SVÉ ZEMĚ!!!!!!!!!!!!! DEBIL AROGANTNÍ JAKO VŠICHNI USA PREZIDENTI!

Frank
15. 8. 2024 07:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Trump je neskutečný arogantní kecal. Ostatně jako většina Američanů. Neuvědomuje si, že jim ujel vlak a již nikdy nebudou v takovém postavení, aby diktovali okolnímu světu a rabovali jeho nerostná bohatství.

Slovan
15. 8. 2024 08:16
Odpovědět  Frank

POSTAVENÍ, vybudované na zlodějně a vraždění po celém světě, tak za tohle ba se všichni tam měli stydět. Chtělo by aby to těm amíkům na férovku někdo řekl, aby jim ty rypáky opadly.

Bonobo
15. 8. 2024 08:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes na zcela a úplně nezávislém, nemanipulativnim webu na telekrámu, neČT24 citují pana Mlaska, že v pripadku že se Trumpík lumpík stane prezidentem USA, tak si s ním zatancuje. Aneb zítra se bude tančit všude. A já dodávám, že dotyčný si zatančí i na Donaldíkově hrobě. Podle situace 🙂 🙂 🙂

ModrýKlokan
15. 8. 2024 10:05
Odpovědět  Bonobo

Zdar Bobo, ty Vopičáku. Dneska máš nějak brzo vycházku. To je už po vizitě? Nebo jsi zase vyplivl prášky a zdrhl sestřičce? No počkej, dostaneš klystýr navíc.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
15. 8. 2024 10:40
Odpovědět  ModrýKlokan

Klystýr mu dávají ošetřovatelé na zahradě ústavu v atombordelu, když vidí co tu z něj padá. Ale je taky rád na světě, tak ať si to užije. Někde psal, že v dešti skákal z větve na větev a smekla se mu pazoura. Přišla hrozná šupa do palice…..a třídenní tma – dosud!

Markýza
15. 8. 2024 11:10
Odpovědět  Bonobo

Šimpanzi. Nevím sice, jestli to má smysl, ale řeknu vám to. Není důležité, jestli je web závislý i není. Naopak, je lepší často vědět, za koho kope. Tady jsou důležité plně jiné dvě věci: Jednak aby svobodně mohlo hovořit tolik webů a lidí, kolik jich jen je, ať už jsou závislé na čemkoli.
Druhak otázka “nezávislosti” se omlacuje hlavně o hlavu s tátn í televizi a jestlipak uhodnete proč?

Bonobo
15. 8. 2024 11:26
Odpovědět  Markýza

Jooo? 🙂 A prozradíš mi za koho kdo “kope” fotbalisto? Třeba ten zmiňovaný “nezávislý web”?

Bonobo
15. 8. 2024 11:27
Odpovědět  Bonobo

Řekni kam ti kapříci plavou 🙂

Gales
15. 8. 2024 09:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Z Ajronetu ……. Ukrajinský voják zajatý ruskou FSB odhalil cíle a účel invaze ukrajinské armády do Kurské oblasti! Velitel divize jim před začátkem útoku řekl, že útok na Rusko je poslední nadějí Ukrajiny! Namísto mírových rozhovorů ale přišel z Kremlu mráz, protože Vladimir Putin prohlásil, že v této situaci, kdy Ukrajina a NATO společně napadly Rusko poprvé od II. sv. války, již mírová jednání nepřipadají v úvahu!

Ruská FSB uveřejnila ve středu večer zásadní video [1] s výpovědí zajatého ukrajinského vojáka, který byl zajat s pomocí místních obyvatel v Kurské oblasti a začal vypovídat o tom, co předcházelo invazi ukrajinské armády. Voják se představil jako Ruslan Nikolajevič Poltoracký, ročník 1997. Přípravy na útok probíhaly v lesích nedaleko ruských hranic poblíž vesnice Peščane, kde se dozvěděli od velitele s volacím znakem Striž, že se chystá útok na Rusko, vůbec první válečný útok na Rusko a mezinárodně uznané ruské území od konce II. sv. války. Před začátkem invaze dostali vojáci instrukce, že ruské muže civilního vzhledu mají střílet do nohou, tedy mrzačit je, a poté odtáhnout do sklepů.

Bonobo
15. 8. 2024 09:53
Odpovědět  Gales

Hele, jak vy “vědoucí nezmanipulované a nepod vole né neovce” rozlišujete, která z vám předkládaných pitomostí je “sprostá lež” a co je “čistá pravda”? 🙂
Já bych do toho chtěl taky proniknout a být vědoucí jako vy. Když je to v “majnstrýmu” je to lež a když na telekrámu, tak je ro “zatajovaná pravda”, kterou jste odhalili? 🙂 Hoši poraďte mi. Nenechte mě tápat v temnotě nevědomosti.

Gales
15. 8. 2024 10:22
Odpovědět  Bonobo

O tom co je lež a co pravda rozhodují Foltýnovci. Takže my se můžeme pouze domnívat.Víc nám není dovoleno.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Bonobo
15. 8. 2024 11:20
Odpovědět  Gales

Vážně? Já bych skoro řekl, že je to na Péronetu předkládáno jako “senzační odhalení”. A o nějakých pochybnostech tam nemůže být řeč, nee? 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
EvaK
15. 8. 2024 14:55
Odpovědět  Bonobo

Na tg kanálu je toho víc. Byl chycen na hranicích s Moldávii, kde byl s více muži. Pak jej odvedli do armády, protože se skrýval před mobilizací. J etam s ním přímo rozhovor, že se mají střílet civilisté, aby se Rusové naštvali a svrhli Putina.
Tohle je stará písnička, kterou se západ snaží rozvrátit společnost v Rusku, loni takto napadli Bělgorodskou oblast.
Bohužel, volby říkají něco jiného a Putin má obrovskou popularitu.

Bonobo
15. 8. 2024 15:08
Odpovědět  EvaK

Ale no ták 🙂 Já přece chápu velice dobře, že to s FSB nemá zhola nic společného 🙂 🙂

orinoko
16. 8. 2024 10:44
Odpovědět  Bonobo

Tady je to jak u nás v hospodě: Rytí jako metoda komunikace. Rozhodit to můžou jen okolojdouci ženské. To jsme hned každý estet a anATOM.

Noobody
15. 8. 2024 16:32
Odpovědět  EvaK

To EvaK 15. 8. 2024 14:55

Proč “Bohužel, volby říkají něco jiného a Putin má obrovskou popularitu.”
Vy byste raději na místě VVP viděla někoho jiného? Třeba neboštíka Navalného, či jeho vdovu?

katango
19. 8. 2024 12:30
Odpovědět  Noobody

Bohužel pro KoZa.

Slovák
15. 8. 2024 10:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Tento šašo a sionista už prezidentovať nebude! Deep State má Diabla= Kamala v preklade, a Deep State to sfalšuje zasa v Novembri a McDonald sa môže posekat od jedu do hamburgerov…Kocky už boli hodené a Kamala už ” vedie” peletón…Zbohom McDonald! Jediné čo tomuto zarytému sionistovi ostane je vyvolať Občiansku vojnu číslo 2, no aj to Deep State zadusí už v zárodku!