politika

NATO se ‚připravuje na válku‘ s Ruskem – Orbán

NATO se ‚připravuje na válku‘ s Ruskem – OrbánMaďarsko přehodnocuje svou roli v bloku, protože si nepřeje účastnit se konfliktu proti Moskvě, řekl premiér


Maďarsko přehodnocuje svou roli v NATO, protože nemá v úmyslu účastnit se akcí, které by mohly zapojit členské státy do ukrajinského konfliktu a vést k přímému střetu s Ruskem, uvedl v pátek premiér Viktor Orbán.

V rozhovoru pro místní Kossuth Radio Orban uvedl, že jeho země již byla kvůli svému postoji k Ukrajině odsunuta do role neúčastníka v rámci vojenského bloku vedeného Spojenými státy a Budapešť nyní pracuje na zákonných způsobech, jak si udržet své členství, ale vyhradit si právo zdržet se vstupu do operací NATO, se kterými nesouhlasí.

„Pozice Maďarska musí být předefinována, naši právníci a úředníci pracují na způsobech, jak umožnit Maďarsku nadále existovat jako člen NATO bez účasti na aktivitách NATO mimo území bloku. Musíme vytvořit nový přístup, novou definici naší pozice jako pro-mírových sil v rámci NATO,“ řekl Orban.

Podle premiéra existují „alarmující podobnosti“ mezi emocionálně nabitými mediálními publikacemi a prohlášeními západních politiků ohledně ukrajinského konfliktu a atmosféry před první a druhou světovou válkou.


‘To, co se dnes děje v Bruselu a Washingtonu… vypadá jako příprava na možný přímý vojenský konflikt.’ Můžeme to s klidem nazvat přípravou vstupu Evropy do války,“ řekl Orbán s tím, že v rámci NATO existují pracovní skupiny, které posuzují nejlepší způsoby, jak blok dále posílit svou účast v konfliktu.

Varoval, že konečným výsledkem těchto akcí by mohl být přímý konflikt mezi EU, NATO a Ruskem – „chmurná vyhlídka“, protože konflikt by se týkal jaderných mocností.

Řekněte mi někdo, proč namísto izolace tohoto konfliktu – protože jde o válku mezi dvěma slovanskými národy, navzdory všem argumentům na straně Ukrajiny – jsme se rozhodli skočit do této války?

Orbán poznamenal, že blok byl vytvořen s cílem bránit členské státy před agresory, nikoli vést války mimo své území. V komentáři k západním tvrzením, že Rusko by mohlo zaútočit na Evropu, pokud porazí Ukrajinu, Orbán řekl, že šance, že se to stane, je extrémně malá a tato varování slouží pouze jako záminka k přímému zapojení do ukrajinského konfliktu.


Maďarsko se staví proti financování a vyzbrojování Ukrajiny NATO od začátku konfliktu v únoru 2022. Země neposlala do Kyjeva žádné zbraně a nedovolila, aby jejich území bylo využito k jejich dodání, navzdory tlaku Bruselu i Washingtonu. Budapešť vyzvala k příměří a diplomatickému řešení konfliktu.

rt

sdílet na

58 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Helena
24. 5. 2024 18:34
Ohodnotit příspěvek :
     

PŘÍŠTÍ TÝDEN SE SJEDE DO PRAHY VELENÍ NATO – PŘIJEDE I BLINKEN. Co za prasárnu bude opět následovat? Před 21. 12. Soroš u Pávka v Praze, před atentátem na Fica Pyjala na “návštěvě” v CIA v USA, ještě před tím návštěva FBI v Praze. ???????????????

Helena
24. 5. 2024 19:47
Odpovědět  Helena

Další dílek skládačky: Prozrazen skutečný důvod britských předčasných voleb! SUNAK NECHCE BÝT PREMIÉREM V DOBĚ PROPUKNUTÍ VELKÉ VÁLKY

Pavel z Moravy.
24. 5. 2024 20:33
Odpovědět  Helena

Nu, četl jsem také. Ale musím tu napsat pár vět mého oblíbence Jindry Kulhavého a jsou to vlastně slova která tady paní Heleno říkáte stále. Tedy ze závěru jeho článku Co bychom zase mohli zdražit?
Jindra píše- lze konstatovat, že Češi jsou národem bláznů bez špetky hrdosti. Západ je pořád ještě na hostině pořádané za naše peníze. Menu je již chudé, ale pořád za solidní peníz. Až tu nezbude vůbec nic, k čemuž je blízko, až nás připraví i o soukromý majetek, staneme se nejen blázny ale i otroky. Pořád to lidem nedochází o co v EU jde. Tolik zakončení článku Jindry Kulhavého na https://cz24.news.

Tom
24. 5. 2024 22:27
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Pavle, protože už tak trochu znám vaše názory na mládež a já jsem na tom podobně, tak se zkuste podivat na video: Mladý rebel ze severu …. na prvních zprávach.
Je to rozhovor s mladým, regionalnim politikem Matějem Gregorem.
Za mě, je to světýlko na konci tunelu.
Kandiduje za Svobodné do evr. parlamentu. Nevím kdy naposled mě oslovil tak mladý politik. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tom
24. 5. 2024 22:59
Odpovědět  Tom

…sem to ale popleta Pavle. Ten rozhovor je na protiproud. 🙂

25. 5. 2024 00:26
Odpovědět  Tom
Tom
25. 5. 2024 01:06

Taky dobrej. 🙂

Joe Arp
25. 5. 2024 09:00
Odpovědět  Tom

Bohužel, jedna vlaštovka jaro nedělá! A že zrovna do EU perlamentu, když je doma práce jak na kostele? Doma je třeba silných politiků, scuknout se potom s Maďary a Slováky a vymést EUchlív ze dveří! V Brusseli bude tak nanejvýš placený divák tam si to libtardi ošéfují, takže nekompromisně jim ukázat spodní záda!

cool
25. 5. 2024 09:27
Odpovědět  Joe Arp

Prdlament vám leda nabliká do vočí a uliční výbor-nice budou kádrovat s fuantou ego tautologem kejhalem hejkalem vřískalem, hrůz zrůd. 🙂
Čas 1:08:20
https://www.youtube.com/watch?v=WwgRI2nzctY

Tom
25. 5. 2024 09:29
Odpovědět  Joe Arp

…a proč zrovna do evr. parlamentu? To v tom rozhovoru také je. Zkuste si ho poslechnout ať mu třeba nekrivdite. Je jinej než ostatní, věřte mi. 🙂

Joe Arp
25. 5. 2024 09:48
Odpovědět  Tom

Chlape já jsem to slyšel a vůbec mu nechci křivdit! Jen tvrdím, že doma je šikovných potřeba víc než v zhovadilé Brusseli. Kolikrát do roka tu o něm mladí, kterým by mohl být příkladem uslyší?

Tom
25. 5. 2024 13:08
Odpovědět  Joe Arp

To, že je potřeba šikovných lidí více doma u nás, s tím se nedá než souhlasit, ale mám obavy, že tady by ho zadusili hned v zárodku a on o tom taky tak vlastně mluví. Já bych si jen přál, aby ho to politické prostředí a peníze neskazili, jako už mnohé.

Joe Arp
25. 5. 2024 18:22
Odpovědět  Tom

No zadusí ho v Brusseli echtovně daleko rychleji, o tom nepochybuj!

25. 5. 2024 14:05
Odpovědět  Joe Arp

Jenže volby do europarlamentu časově předcházejí jak krajský volby, tak i naše parlamentky. A navíc je právě nyní sakra podstatné, jak dopadnou, protože je třeba házet do drtícího soukolí eurosajuzu písek a přibrzdit ho do doby zlomu, kdy to rupne a eurosajuz půjde do pyyči, co to dá. Takže proto zrovna do europarlantu. Kvůli brždění. Dokonce je považuji za tak významné, že se jich poprvé zúčastním aj já.

Joe Arp
25. 5. 2024 18:20

Souhlas na to tam je David, Blažko, Konečná, netříštit síly! Myslím, že “zobáček” nerad odebere hlasy.

Pavel z Moravy.
24. 5. 2024 20:48
Odpovědět  Helena

Udržet si členství v NATO, ale zdržet se operací. No nevím, to mně zavání takovým polovičatým řešením. Jedině vypadnout z NATA je řešení podle mne.

Janaz
25. 5. 2024 04:30
Odpovědět  Pavel z Moravy.

To by potom Maďarsko riskovalo agresiu NATO voči sebe.

Pravdomluvny
25. 5. 2024 09:37
Odpovědět  Janaz

Přečti si poslední příspěvek Míchala Petra (michalpetr.com).,tam je vysvětleno,jak hodlá Orbán ve vztahu k uSSa a NATU postupovat.

Max
25. 5. 2024 08:22
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jj, napůl těhotná.

PENNYS
24. 5. 2024 18:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Tomáš Rozsypal”
Vládnoucí junta v čele s politickými eunuchy a rektálními alpinisty Pavlem, Fialou, Vystrčilem a spol. už tu iluzi nepotřebuje. Nyní naše strana a vláda ovládá všechny složky moci v zádech s mediálními pologramoty hlavního proudu a pevnou oporou ze zahraničí a tedy netřeba brát ohledy. Nyní mohou nepokrytě provádět cokoliv.

Gales
24. 5. 2024 18:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Bohužel má Orbán pravdu.Jestli se nepodaří náckům včas zakroutit krkem,budou to pořád zkoušet a provokovat Rusa.A možná,je dobře že nemáme škodovku,protože by ji Fiala už dávno zapojil do zbrojní výroby.Ta válka by se měla vést ekologickými zbraněmi. Válečníci by po sobě měli házet pouze pytlíky naplněné sračkama.

milan
24. 5. 2024 20:25
Odpovědět  Gales

kdyz husite dobyvali Karlstejn a strileli na neho ze tri vrchu v okoli tak vystrileli vsechny zumpy z Prahy a aspon ju vycistili

EvaK
24. 5. 2024 21:17
Odpovědět  Gales

Pracovala jsem v jiné automobilce než Škoda, v Nošovicích, ale neumím si přestavit na těch linkách vyrábět něco jiného. Tatra má výrobu a i Zetor, ale naši kreténi nemají zájem aby se tu něco dělalo. Na zbraně je třeba železo a to likvidujeme.

25. 5. 2024 00:02
Odpovědět  EvaK

Nic jednoduššího – linky se vymontujou a namontujou jiný.

24. 5. 2024 18:58
Ohodnotit příspěvek :
     

No, s Turkem by se asi taky nemohlo počítat. A to je ňáká armáda…

Pavel
24. 5. 2024 19:24
Ohodnotit příspěvek :
     

já myslím že jejich právníci nemusí nic hledat už jenom ve stanovách nata je to že je to obranná aliance která chrání své členy a jejich území v případě napadení a ještě né vždy nic tam není o tom že by se vysílaly expediční jednotky do zahraničí a nebo že by se nechávaly najímat jako žoldácké jednotky jiným státem – prostě stačí to dodržovat

Boomer
24. 5. 2024 20:37
Odpovědět  Pavel

Severoatlantická smlouva., Washington, D.C., 4. dubna 1949

Článek 5
Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo Severní Americe bude považován za útok proti všem, a proto odsouhlasily, že dojde-li k takovému ozbrojenému útoku, každá z nich uplatní právo na individuální nebo kolektivní obranu, uznané článkem 51 Charty Spojených národů, pomůže smluvní straně nebo stranám takto napadeným tím, že neprodleně podnikne sama a v souladu s ostatními stranami takovou akci, jakou bude považovat za nutnou, včetně použití ozbrojené síly, s cílem obnovit a udržet bezpečnost severoatlantické oblasti. Každý takový útok a všechna opatření učiněná v jeho důsledku budou neprodleně oznámena Radě bezpečnosti. Tato opatření budou ukončena, jakmile Rada bezpečnosti přijme opatření nutná pro obnovení a zachování mezinárodního míru a bezpečnosti.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
24. 5. 2024 23:46
Odpovědět  Boomer

Ha! ha! ha! Tak to se povedlo. Hned jak se tu ten článek vyplesk, tak jsem napsal, že je to jen takovej speciální Orbánovej čardáš za účelem zviditelnění se coby lídra budoucí Středozemě, páč Orbán dobře ví, že právníci nic hledat nemusej a že je jen na něm, zda uváží, že je nutné akčně vypomoci smluvní straně dejme tomu fuseklemi, nebo zbrojní silou, nebo se z toho rovnou vykecat, připojil jsem k tomu ten gumovej 5 článek a chtěl jsem k tomu připojit vysvětlení. Ale pak jsem si řek vole, se-r na to, čemu to prospěje, jen budeš zbytečně utrácet čas vysvětlujícím slámomlácením, a vymáznul jsem to. Nekecám, at se propadnu do západního německa. To, žes sem hodil jen samotnej 5 článek je fikaný. Tak jsem zvědavej, jestli každýmu dojde, že ve skutečnosti je celej ten slavnej článek o pomoci jenom ušlechtile se tvářící nafouklý howno a nic víc.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
25. 5. 2024 00:43

Jo, málem jsem zapomněl. Tak Rembovič se tím cifrbičem už propráskal na generálštáb:

ÚPLATKY, LUXUSNÍ AUTA A BYT ZA 12 MILIONŮ: ZÁSTUPCI NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU SHAMARINOVI HROZÍ AŽ 15 LET VĚZENÍ
bla… bla… bla…

Vojenský posádkový soud zatkl na dva měsíce náčelníka Hlavního komunikačního ředitelství ruských ozbrojených sil, zástupce náčelníka generálního štábu generálporučíka Vadima Šamarina. Z úplatkářství je podezřelý vysoký důstojník. V případě prokázání viny mu hrozí až 15 let… atd.

https://tsargrad.tv/news/vzjatki-jelitnye-avto-i-kvartira-za-12-millionov-zamglavy-genshtaba-shamarinu-grozit-do-15-let-kolonii_1004252

Je jasný, že všechny ty vykuky už měli dlouho na háčku a jen se čekalo na správnej čas, protože je vyloučený, aby se Rembovič během 10 dní propráskal takhle do hloubky. Nabírá to docela grády. Ted se juknu jestli někdo nepřibyl.

Boomer
25. 5. 2024 08:06

.. takže výsledky jsou než bys do pěti napočítal. Oni mají Rusové takové přísloví: Nezvedej pěst, dokud nechceš nebo nemůžeš udeřit!

S článkem 5 Atlantické smlouvy to vidím tak, že si otcové zakladatelé nabíhají na vlastní vidle, které původně směrovaly k dalším členům.. pomůžeme vám, když budeme chtít a jak budeme chtít, smradi.. ale očekáváme patřičnou vděčnost!

Dokud o nic nešlo, dokud si nejmenovaná velmoc za oceánem dokázala poradit s menšími odpůrci ekonomicky a vojensky, tak fakt o nic moc nešlo a ti menší přicmrndové mlčeli. jenže teď to smrdí, sakra smrdí potyčkou s velkým soupeřem, a ne jen s jedním, ale hned s vícero velkými soupeři! A mají velké klacky…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
25. 5. 2024 12:55
Odpovědět  Boomer

Jo

Janaz
25. 5. 2024 04:34

Ty si fakt myslíš, že v prípade agresie NATo proti Rusku by bolo Maďarsku beztrestne dovolené nezúčastniť sa? Anglosasi a ich zmrdi nikdy neporušili vlastné zákony a zmluvy?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
25. 5. 2024 12:17
Odpovědět  Janaz

A na tos přišel jak, že si fakt myslím, že beztrestně? Já snad píšu o něčem takovém? Mimochodem, a jaký rozdíl pro tu tvou beztrestnost vidíš mezi tím, že, jak stojí v článku, “Orbán hledá” a tím, co jsem napsal, že jsou to jen tanečky, páč hledat nemusí?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
24. 5. 2024 20:39
Odpovědět  Pavel

Jmenovče pozor, oni to překvalifikují, že je ohrožen mír v Evropě a budou to kvalifikovat jako obrannou válku. Proboha ti umí neuvěřitelně pracovat se slovy a vládnou z většiny jednoduchému a přeformátovanému lidu. Vždyť si ten lid stvořili k obrazu svému.

Helena
24. 5. 2024 20:50
Odpovědět  Pavel z Moravy.

To máte PRAVDU! Oni umí všechno převrátit tak primitivně, blbě, s ničím se netají a vovce to sežerou. Nechápu.

cool
25. 5. 2024 10:21
Odpovědět  Helena

No primitivně – pro ňamtary.
https://www.youtube.com/watch?v=VFIQeVc23q8

Slovan
24. 5. 2024 20:53
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Neházej mu do toho vidle.🤣🤣🤣

Pavel z Moravy.
25. 5. 2024 08:41
Odpovědět  Slovan

To nemám v úmyslu. Jak si to zařídí tak to budou všichni mít. Na řadě jsou skutečně mladí lidé a středněročáci, opravdu jde předně o jejich budoucnost. Pokud si to neuvědomí, ti kteří mají ještě velkou část života před sebou, skutečně jim nebude pomoci a žádné rady moudrých i méně moudrých staroušků a stařenek nemohou pomoci k tomu co všechny pravděpodobně čeká. Jestli skutečně nejsou schopni pochopit co jim vládnoucí globál připravuje za život, nikdo s tím nic nenadělá. Jestli jsou spokojeni s tímto prostoduchým žitím, budou si muset kalich hořkosti vypít až do dna. Nás starší to ještě asi štrejchne, ale toť vše.

RASputin
24. 5. 2024 20:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Debakl v Afghánistánu vysílala televize po celém světě, NATO to muselo přehlédnout. 

stan
24. 5. 2024 21:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že Orbán si koleduje o to samé co se stalo Ficovi.Západ se nezastaví před ničím, takže možná nás čeká hodně horké a krvavé léto.

cool
25. 5. 2024 08:09
Odpovědět  stan

Jste v pořadí? & businessmani s pobídkami na jejich obliíbená “indastry “zisků kdy po orbě válečným pluhem sklízí vše co nerozbili a ti co by jim nadávali prostě nejsou.
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M
Tisk si zrušte
https://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3886
https://cz24.news/uloha-usa-pri-niceni-ukrajiny-je-coraz-jasnejsia/

Pavel z Moravy.
25. 5. 2024 10:55
Odpovědět  cool

Dobře řečeno. Akorát mám jednu výtku. Jestli žiješ tady, mělo by tam být, jsme v pořadí? Jestli nežiješ, pak je to v pořádku. Ale jinak, mně už to štrejchne jenom po prdeli z důvodu věku. Nu a té většině mladých, ale čo to tárám i starých už nepomůže nic. Ani hodit do mandlu a přežehlit nepomůže.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
cool
25. 5. 2024 11:56
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Společnost už covid chunty není, akorát se připravují na zdokonalenou verzi lágru. Nosiči mozku (nežijí, zombie) v ruce si vystačí s big brother$.
https://aktax.cz/who-je-na-ceste-k-totalite/

cool
25. 5. 2024 12:10
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Vyvalí jim inkluzkami i mas zdebilizátory palice klínama, A potom si udělají soutěž poblitických stran na vlastní zisk, bez vyjímek.
https://www.facebook.com/reel/799154725495089

Aleš
24. 5. 2024 21:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Závidím Maďarsku Orbána, rozum a pravda.

Autor
24. 5. 2024 22:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že to nejdůležitější je to, že Orbán, podle textu, mluví o účasti Maďarska v činnosti NATO MIMO ÚZEMÍ ZEMÍ BLOKU NATO!
To je to klíčové. Což nemusí vylučovat členství v NATO a tak to Orbán vlastně “chápe” jako obranný blok. Tj. tak, jak se “jako NATO prezentovalo”. To je také postoj a důvod současného chování Maďarska, když nechce pomáhat Ukrajině – bráním se a uděláme vše pro to – ale nebudeme napadat nikoho jen tak mimo území zemí NATO.
Je to asi jako kdybychom za Sovětů poslali armádu do Afghanistánu. Sověti ale dobře chápali ty rozdíly mazi tímto a Varšavskou dohodou a tak nás nechali mimo. Američané naopak potřebují legitimitu a tak se snaží zapojit každého do každého konfliktu, asi jako Zelenský teď potřebuje potvrdit, že je pořád prezidentem …

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mike
25. 5. 2024 01:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Viktore, takhle to nefunguje. Buď jsi v NATO nebo tam nejsi. Nelze tam být “trochu.” To je pak jako být trochu těhotná…

jmm
25. 5. 2024 04:27
Odpovědět  Mike

No nevím “majku”….

Janaz
25. 5. 2024 04:39
Odpovědět  Mike

Nemáš pravdu. Čo myslíš, akú životnosť by malo Maďarsko, keby vystúpilo z NATO? Je rozdiel, byť v ňom / síce trvať na zmluvách a nezúčastniť sa na vojne mimo územia NATO/, a vystúpiť. Ako člena by natovská generalita nemohla napadnúť svojho člena, ako bývalého by ho zmasakrovali.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jirik
25. 5. 2024 06:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Pjakin o situaci v evropě – 50 minut
otázky z česka….
https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/VV_Pjakin_13_05_2024_dabing_Yveta:d

informačně velmi zajímavé….

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
25. 5. 2024 08:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím, asi to znáte lépe než já, ale chystá se zákoník, kde jsem narazil na https://www.novinky.cz/clanek/domaci-penezity-trest-i-za-vrazdu-novela-trestniho-zakoniku-celi-tvrde-kritice-40472809#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=JY0LlFjQ6zK-202405250544&dop_id=29236097&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Tohle je naprosto typické chování pro pravici, která je “zoufalá” ale hlavně naštvaná, že jí před soudem nepomůžou ani všechny peníze světa, pokud je poctivý soudce.

Je to zbraň i proti chudým, kteří by samozřejmě neměli ani na “vykoupení se” ani u menších prohřešků.
Je to pokus ničit další tradici normální společnosti. Jedinou správnou odpovědí by mělo být, že čím vyšší majetek a aktiva, tím vyšší trest!!

comment image&f=1&nofb=1&ipt=faba1298436667dd80843375d06ab9bbd7e4df717fc8c254762dd91da237b063&ipo=images

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
cool
25. 5. 2024 10:32
Odpovědět  Peter 008

🙂 Lepší je ještě návrh v eu 5. let natvrdo za konspirační kritické sdílení nevhodného obsahu na netu kdy do hodiny budete zablokován /škrtlí z netu, leda že so pujčíte cízí a toho také potom vykostí/ na nahlášení a stíhán. Napíšete něco se sdílením nějakých statistických dat že je to “švajnerain a máte nakoupíno a cezený vzduch, ostatní vám zexekuujíi.
https://www.youtube.com/watch?v=PmbaK9qHYrc

Pavel z Moravy.
25. 5. 2024 11:17
Odpovědět  Peter 008

Petře, pro všechno toto tady byl právě převrat v 89. Kdy už to kurdyna všichni pochopí. A vymalováno jest, všechny kecy co by, jak by atd jsou k hounu, když je lid nevyzrálý a nemá důstojnost. Udělají si s ním co budou chtít. Jedině zralí a myslící jedinci v počtu milionů by tuto degeneraci a nastolení digitální totality mohli zastavit. Oni ale opravdu nejsou, převažují zbabělci a pak také vykukové, kteří se umí v každém systému orientovat. Můžeme si tady vysvětlovat co chceme, to si říkáme my mezi sebou. Ale rozhlédněte a zaposlouchejte se venku. I skřípění zubů bude málo na to co uvidíte a uslyšíte. Volby nepomohou, jedině tlak ulice v počtu milionů, ale tady je nenajdete, nejsou. Chrochtají u kebabu a mobilu. Staroušci, kteří v tom nebudete moci žít, připravte se na cestu. Když už i někteří Němci vegetí u Putina, tak může každý, kdo není terorista. Jinak konec, ámen, finito, mlýnek uzavřen.

25. 5. 2024 12:48
Odpovědět  Peter 008

Ale to vůbec není blbej nápad! Prostě bych vypsal sbírku za účelem vyplacení se z trestu za eliminaci vládních ničitelů a požádal bych o příspěvek, kolik kdo může dát, jak všelid, ohrožený prázdnou kešenou a sedřením z kůže, tak i naše milé oligarchy, ohrožené likvidací podnikání, a pak to už jen realizoval. Což by zase, vzhledem k sílící nasr-anosti a černému trhu se zbraněmi, nemusel být až tak velký problém. Stačilo by jen sestavit dědkovské komando a bylo by. A kdyby se ve sbírce sešlo dost melounů, ještě by mohlo něco zbýt na naše důstojné dožití. Hmm… A třeba by nám pak i postavili pomník a stanuli bychom s síni slávy po boku eliminátorů Heydricha.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
25. 5. 2024 14:07

..jo, tůdle, pro takové eliminátory by přicházel v úvahu jen mimořádný trest, a na hrobeček by jim chodil s haj*lštětkou tančit a blejt hesla Prasopes reporyensis, páč Vlasovci, only Vlasovci!!!

Pavel z Moravy.
25. 5. 2024 15:34

V nádherném filmu SÍLA MUŽE, doporučuji k shlédnutí, vládnoucí klan Němců a Nizozemců, kteří si říkali Afrikánci tam v JAR tvrdě pronásledoval domorodce. Byli to Bůrové, kteří tak tvrdě trpěli v tomto apartheidu. Malý anglický kluk, který se dostal se svým učitelem, mimochodem Němcem, kterému byl svěřen do vězeňského tábora naučil ty černé píseň, jejíž hlavní obsah zněl Běží sem a běží tam, jsou to zbabělci a mají strach. Ti dozorci byli neuvěřitelně krutí se svými zbraněmi které měli, proto ten zpěv. Celý ten systém držel pouze na tom strachu a násilných prostředcích. Ale ti vládci měli z toho lidu obrovský strach. Ale proč to zmiňuji, tito zde mají také obrovský strach, zatím je chrání jejich silami zbudovaný systém. Ale běží sem, běží tam, jsou to zbabělci a mají strach by myslím na mnoho z nich seděl.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
PENNYS
30. 5. 2024 06:20
Ohodnotit příspěvek :
     

|jak neustale píši ,zde i jinde
“ZÁPADU , OBVZLÁŠT usa +britanii SE NESMÍ VĚŘIT!!!!!!!!!!!!
PŘÍZNIVCI USA PREZIDENTU ,HLAVNĚ
“TREMPA” KTEŘÍ SI DĚLÁTE ILUZE A NADĚJI
Trump prohlásil, že bude bombardovat Moskvu, pokud pod ním vypukne konflikt s Ukrajinou