politika

Mobilizace, vystěhování civilistů z vojenských nemocnic, válka s Ruskem. Chystejme se, zní z vlády.

Víte, že Česká vláda připravuje zemi na válku s Ruskem? Víte, že obranu České republiky nelze zajistit jen profesionálními vojáky a ministryně Černochová počítá s mobilizací občanů? Víte, že ve hře je i vystěhování civilních pacientů z vojenských nemocnic? A víte, k čemu používá ministryně Černochová armádní letadlo?

sdílet na

21 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
jiří
5. 9. 2023 18:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Komentář Benjamina Fulforda, ze dne 4.9.2023.
https://tadesco.org/konec-hry-se-blizi-protoze-pokus-o-rockefelleruv-uplatek-ve-vysi-500-miliard-dolaru-selhal/

Pavel K
5. 9. 2023 20:15
Odpovědět  jiří

😊 😊 👍 👍 🙋‍♂️

Jaroslavem
5. 9. 2023 18:41
Ohodnotit příspěvek :
     

A kdo za tu demobolševickou verbež bude chtít chcípnout? Já osobně začnu okamžitě vyhledávat celé rodiny těchto ksindlů a bez rozdílu budu vymáhat vendetu

Helena
6. 9. 2023 07:56
Odpovědět  Jaroslavem

Tak už je snad každému jasné o čem je ta “obranná” smlouva s USA. Tak už je snad každému jasné, že pro ně nejsme ani ten smradlavý plesnivý hadr na podlahu, ani smrduté ho.vno, nejsme pro ně nic. Už je snad každému jasné, proč tato “vláda” tak urychleně pracuje na kompletním rozvratu ČR zdražením úplně všeho, už je jasné proč tu má dojít k vyvlastnění všech majetků občanů ČR? Už je snad každému jasné, proč Rychetský, proč Babiš…to divadlo jen proto, aby umetli těmto hajzlům cestu k “vládě”, aby mohli dál makat na totálním rozvratu ČR, aby už pak bylo úplně jedno, jestli bude válka. Válka bude třešnička na americkém dortu.

Jaris
6. 9. 2023 12:56
Odpovědět  Helena

Tak jsem dnes cetla v Blesku urgentni zpravu, ze se zdrazujou poplatky za rozhlas a televizi. Pry budou platit i ti co tu bednu nemaji.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ijn
5. 9. 2023 18:52
Ohodnotit příspěvek :
     

velká demonstrace za MÍR a odstoupení FIALOVÉ vlády je nezbytná a NÁŠ život ochraňující

Jaris
6. 9. 2023 12:59
Odpovědět  ijn

To by musel povstat cely narod. Takova dostavenicka v Domazlicich asi moc s vladou neotresou.

6. 9. 2023 14:50
Odpovědět  Jaris

Lepší, než se na všechno vys.rat a jen hnít a nadávat, ne?

Spam vlasta
5. 9. 2023 19:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Kteří s prominutím blbci navolili do vlády chovankyní psichyatrického ústavu a další nedouky vojenské doktríny do vlády zuboženého Česka ? Hodte na ně síť a přepravte je ihned k Chocholouškovi ve svěracích kazajkách a zajistěte jejich odluku od normálních občanů !

Pablo
5. 9. 2023 19:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Gorbačov vyhrožoval Jakešovi, že pokud bude zasahovat proti procesům převratu v roce 1989, tak zasáhne sovětská armáda umístěná v kasárnách.
V té době už asi plánoval válku proti vlastní zemi Rusku. Jinak se to nedá vysvětlit. Protože všechno co se teď děje se dalo očekávat i tehdy. Na to nemusel mít člověk ani maturitu.

Eva
5. 9. 2023 19:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Nechci válku, nechci mobilizaci, nechci na ” západ.”
Jsme střední Evropa. Jsme Slované. Patříme k nim.
Že Západu k nám nikdy nic dobrého nepřišlo.
Nechci vládu národních zrádců !!!
Nechci vládu vlastizrádců !!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
6. 9. 2023 07:31
Odpovědět  Eva

Evi, jen at rozdají zbraně Čechům( mobilizace)a uvidí, co se bude dít!
,,Schody se zametají od shora”!

Helena
6. 9. 2023 08:41
Odpovědět  Standa

Blázníte? Zbraně NIKDY do rukou odvedencům nedají. Ti budou nasáčkováni do střežených vlaků – BEZ ZBRANÍ – a z vlaku vykopnuti někde na poli na ukradině a do hodiny z nich budou mrtvoly. To je účel toho všeho. Zničit totálně a nenávratně naši zemi a pokud možno vylidnit.

sergej
5. 9. 2023 20:07
Ohodnotit příspěvek :
     

FUJ

Putinovec
5. 9. 2023 20:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta mobilizace možná proběhne . Ale ne mobilizací našeho armádního spolku písní a tanců . Mobilizovat se bude celá společnost , k vypráskání kolaborantských ksindlů .

Milan Jakeš
5. 9. 2023 20:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Český národ zblbnul a zdegeneroval, jinak by si toto nikdy nezvolil. Léčba bude bolestivá ale nezbytná.

jiří
5. 9. 2023 21:07
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image
https://kresadlo.com/vira-2/

Pavel z Moravy
6. 9. 2023 09:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Přátelé, zapomínáte na jednu zásadní věc. Pokud má ve společnosti proběhnout změna musí se k této změně systému přihlásit a podpořit ji téměř většina národa. Věříte tomu, že většina je duševně připravená tuto změnu podpořit? A jinak bez absolutní většiny nemůže dojít k ničemu, protože ta síla národa spočívá v tom, že většina pochopí, že změna je životně nutná. Bohužel, mám pocit, že zdejší společnost na toto není připravena. Budu se ale rád mýlit.

Helena
6. 9. 2023 13:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

Stejná situace byla ve 48, kdy některý dosazení komouši, co dostali velkou moc, začali zabavovat živnosti, kdo jim je nechtěl dát, toho zavřeli třeba jako dědova kamaráda na 15 let. Tak dědu babička přemluvila, aby jim to řeznictví s porážkou a výrobnou i 2 byty dal, protože měli 3 malé děti. Tak o to přišli. Babička z toho byla moc nešťastná a ten dům proklela. Nedostali jsme ho zpátky, protože to bylo ještě před datem, kdy se to dalo vrátit – a po celá ta léta ten veliký dům je většinou prázdný, několik majitelů zemřelo v mladém věku, naposled tam měl nějaký řezník řeznictví i pekařství – umřel ve 47 letech, teď je dům spoustu let prázdný a chátrá. Ač jsem ateista, něco mezi nebem a zemí je, ale církev to rozhodně není. Takže z toho plyne, že většina lidí sklapne patky, jiné možná bude, až se vyvlastnění bude týkat každého, úplně každého.

Frank1
7. 9. 2023 15:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen dejte lidem zbrane a roztrileji vas na sracky.

Frank1
7. 9. 2023 15:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Budeme krmit a ubytovavat diky nasi strategicke poloze NATO a US jednotky projizdejici nasi zemi a jeste nezminuje mobilizaci ceskeho Volkssturmu. Nackove budou jako Hitler bojovat do posledni patrony. Clenstvi v KoZa zadarmo neni a nebude.