politika

Larry Johnson: Připravuje se Zelenskij na vstup do klubu přátel USA?

Šéfa kyjevského režimu Volodymyra Zelenského čeká stejný osud jako všechny „přátele“ Spojených států, uvedl ve svém článku bývalý analytik CIA Larry Johnson a připomněl osud Saddáma Husajna, Muammara Kaddáfího a dalších.

Bývalý Klub přátel USA:

Není pochyb o tom, že Zelenskij, stejně jako samotná Ukrajina, je pro Spojené státy dalším „spotřebním materiálem“ a nakonec ho čeká stejný osud jako všechny „přátele“ Ameriky. Tento názor vyjádřil v novém článku bývalý analytik CIA Larry Johnson. 

„S přáteli, jako je Washington, není potřeba nepřátel,“ domnívá se analytik. A připomíná tragický osud Saddáma Husajna a Muammara Kaddáfího, kteří věřili Spojeným státům a tuto zemi označovali za přítele. 

V případě Ukrajiny se situace příliš neliší. Zelenskij si měl už dávno uvědomit, že věří nesprávným lidem. Teď už je to jen otázka času: jakmile Západ omrzí – a sem vše směřuje – bude bez dalšího váhání odstraněn.“Nezáleží na tom, zda je to republikán nebo demokrat, jakmile zahraniční vůdce přestane být pro Spojené státy užitečný, je okamžitě odhozen,” uvádí Johnson.

Kromě toho věnoval pozornost tomu, že pozice generála Zalužného získává v západních médiích na popularitě: vrchní velitel ukrajinských ozbrojených sil otevřeně přiznává selhání ukrajinské protiofenzívy. Britská média v čele s časopisem The Economist, jemuž Zalužnyj poskytl rozhovor, udělala z generála novou celebritu. 

Johnson došel k závěru, že je těžké nesouhlasit se slavným citátem Henryho Kissingera: 

“Být nepřítelem Ameriky může být nebezpečné, ale být jejím přítelem je fatální.”

Vypadá to, že Volodomyr Zelenskij se tuto pravdu v nadcházejících týdnech dozví. Pokud se dožije Nového roku, bude to zázrak.

Pokud máte nějaké pochybnosti o tom, že ukrajinský prezident Zelenskij je postradatelný, pokud se Washington rozhodne změnit kurz, stačí se podívat na následující fotoesej.

Panamský generál Manuel Noriega s ředitelem CIA Georgem H.W. Bushem ve šťastnějších časech:



Bývalý ministr obrany Donald Rumsfeld se svým kamarádem Saddámem Husajnem:

„KADDÁFÍ: OBAMA JE PŘÍTEL” – zní titulek článku. Muammar Kaddáfí považuje amerického prezidenta za požehnání pro muslimský svět. Odkaz na starý rozhovor, který Kaddáfí poskytl londýnským novinám, ve kterém o americkém prezidentovi řekl: „Je to někdo, koho považuji za přítele. Ví, že je synem Afriky. Bez ohledu na jeho africkou příslušnost je arabského súdánského původu nebo muslimského původu. Je to muž, jehož politika by měla být podporována, protože nyní tíhne k míru”.

Prezident Barack Obama ujistil Muammara Kaddáfího, že je přítelem USA:

https://sonar21.com/is-zelensky-being-prepped-to-join-the-friends-of-the-u-s-club/

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
stan
16. 11. 2023 23:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano to je USA. Pokud jsi pro nás užitečný, jsi přítel. Když už tě nepotřebujeme, počítej s tím, že tě zabijeme. Myslím, že pokud by USA přestali existovat, tak , že světu by se strašně ulevilo. Netvrdím, že by nastal ráj na zemi, ale zmizel by největší křivák.

Jaris
17. 11. 2023 01:25
Odpovědět  stan

Ackoliv bych si moc prala, aby vrah Zelensky byl potrestan jako valecny zlocinec, obavam se, ze ho jeho zidochazarsti zmetci podrzi, jelikoz je jednim z nich. Zmizi v Izraeli a ten ho nevyda.

ANTIUKRAJINEC
17. 11. 2023 05:05
Odpovědět  Jaris

Vždycky se může najít někdo,kdo mu zakroutí krkem kdekoliv na světě👍

17. 11. 2023 05:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady taky jeden friend…

Caucescu-Nixon.jpg
Frank1
17. 11. 2023 08:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro nase pratele jsme smrtelne nebezpecni, rikaji hnUSaci. A dokazuji to pokazde, kdyz jejich vazal jim nechce uz olizovat boty.
Jaka to proradnost, kdyz pratelstvi rikaji a mysli tim poslusnost!
Tady na snimku asi rika Zelenskij Bidenovi:
Mam silenou zacpu. Biden na to: Ja taky.

Pavel z Moravy
17. 11. 2023 09:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Křiváky nenapravíte, zůstanou křiváky.

Vladimír
17. 11. 2023 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelenský i toho dost ví. I to bude důvodem k jeho odstranění.

Frank
17. 11. 2023 11:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Zločinecké USA nemají přátele jen lokaje a nepřátele.

josef
19. 11. 2023 08:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Jakmile nějaký politik řekne, že je přítelem USA měl by být zkoumán komisí psychiatrů a potom souzen pro vlastizradu.