politika

Kolaps USA ukončí 500leté finanční spiknutí

Richard C. Cook, spoluzakladatel a hlavní vyšetřovatel American Geopolitical Institute.

Poznámka autora: Tato analýza nepředstírá, že uvádí „absolutní pravdu“. Spíše je to moje nejlepší snaha syntetizovat ve stručném formátu klíčové prvky zahrnuté v mém chápání světových událostí.

USA jsou multietnický národ, který vznikl soutokem osídlení domorodých Američanů, osídlením a dobýváním Evropany, velkým přílivem zotročených Afričanů a pozdější imigrací z evropských, asijských a afrických národů (různých národností) až do současnosti

– Jádrem USA byly kolonie Anglie podél atlantického pobřeží, v Severní, Střední a Jižní Americe byly také kolonie Španělska, Portugalska, Francie, Anglie a Nizozemska.

– Kolonie byly zakládány po celém světě až do 20. století, přičemž kolonialistickými mocnostmi se staly také Německo a Itálie, zatímco Rusko expandovalo v Eurasii a Japonsko ve východní Asii. Starověké domorodé civilizace po celém světě byly vykořisťovány nebo zničeny kolonizačními mocnostmi. Hlavním motivem bylo získání bohatství a zdrojů.

Evropská expanze vyžadovala měnový systém, který by umožnil její růst. Během středověku evropský peněžní systém řídili templáři, ale bez lichvy – tj. vybírání úroků z půjček. Katolická církev ukončila svůj zákaz smrtelného hříchu lichvy kolem roku 1500. Bankovnictví částečných rezerv bylo vybudováno na zlatě a stříbře z Ameriky a Indie/Číny, přičemž bankovnictví založené na lichvě zajišťovalo akumulaci bohatství vlastníky obchodních bank. Židovští bankéři byli klíčovými hráči v tomto systému.

Systém pokračuje dodnes a vytváří neustálý tlak na:

1) masivní veřejný a soukromý dluh, neustále doplňovaný novým dluhem;

2) centralizace bohatství;

3) imperativ pro neustálý ekonomický růst;

4) konsolidace, monopol a gigantismus;

5) zvýšená rychlost utrácení;

6) inflace;

7) neustálá hrozba bankrotu a krachu;

8) financializace veškeré lidské činnosti s přidruženou nevýrobní režií;

9) neustálá nutnost snižovat náklady vedoucí ke znečištění životního prostředí, kolapsu infrastruktury a útlaku pracovní síly;

10) neustálé podrobování se ekonomickému a organizovanému zločinu, který se dnes zaměřuje na obchodování s drogami;

11) politický zločin a nekonečná propaganda a zastírání; a

12) neutuchající konkurence a války mezi národními státy organizované pány peněz.

– TOTO VŠECHNO BYLO PŘEDPOVÍDÁNO V BIBLICKÉM PODOBENSTVÍ O JEŽÍŠEM VYHNANÝCH SMĚNÁRNÍCÍCH Z CHRÁMU. PROTO HO UKŘIŽOVALI.

– Vrátíme-li se do Ameriky, anglické kolonie téměř 200 let rostly, fungovaly a prosperovaly s domorodými formami peněz, včetně indiánských wampumů, bez jediné banky. Schválení zákona o měně z roku 1764 parlamentem, který zakazoval vydávání papírových peněz koloniemi, ukončilo tuto éru finanční udržitelnosti a bylo hlavní příčinou americké deklarace nezávislosti.

– První americká banka, Bank of North America, byla založena v roce 1781 ve Philadelphii. To vedlo k vytvoření První banky Spojených států, která byla využívána hlavně k financování spekulací bohatými investory, většinou Nizozemci a Brity spojenými s rostoucí třídou amerických obchodníků, z nichž mnozí zbohatli na obchodech s otroky a opiem.

– Částečné rezervní bankovnictví rostlo v celých USA, přičemž ekonomický růst byl částečně poháněn prodejem půdy zabavené Indiánům. Federální vláda byla financována z cel z obchodu, přičemž většinu jejího rozpočtu spotřebovala armáda a námořnictvo. Válka roku 1812 završila revoluci proti Anglii.

– Jižní otrokářské státy ve spojení s newyorskými/britskými bankéři a obchodníky se odtrhly od Unie v roce 1861. Lincoln bojoval v občanské válce s hotovostí přímo vydanou ze státní pokladny známou jako Greenbacks. Lincoln byl zabit Brity financovaným spiknutím, stejně jako prezidenti Garfield a McKinley.

– Průmyslová revoluce nastala po občanské válce s kapitálem z amerických a britských bank v čele s Morgany a britskými Rothschildy. V roce 1900 měnový fond kontroloval americký průmysl a přijal zlatý standard. S Rothschildy a jejich bankovními spojenci vytvořili v roce 1913 Federální rezervní systém na financování britské války za zničení Německa.

– Britský zlatý a diamantový magnát Cecil Rhodes nařídil svému vykonavateli, lordu Nathanu Rothschildovi, aby vytvořil „tajnou společnost“, která by “vrátila Ameriku Britskému impériu”, což se stalo během století světových válek, přičemž Británie poskytla mozek a Amerika svaly. Sionističtí Židé byli přizváni na pomoc tím, že jim dali Palestinu. Myšlenka Židy kontrolované Palestiny vznikla u britské vlády a byla přijata sionistickým hnutím.

– Bezprostředním cílem Britského impéria, které se po roce 1900 organizovalo prostřednictvím „Kulatého stolu” Rhodese/Rothschilda/Milnera, bylo ovládnout euroasijský „Heartland“ podél Mackinderovy linie vedoucí od Baltského moře přes východní Evropu, půlící Ukrajinu a končící v Palestině. Dobytí tohoto regionu, což zahrnovalo zničení Německa, Rakouska-Uherska, Osmanské říše a nakonec Ruska, bylo ústředním bodem první světové války, druhé světové války a toho, co se rychle stává třetí světovou válkou.

V letech 1940-1941 americká Rada pro zahraniční vztahy, Rockefellerem kontrolovaná entita podle vzoru britského Chatham House, předložila vládě USA sérii studií, které zavedly trvalou politiku ÚPLNÉ americké vojenské dominance nad celým světem.

Tato politika dala po druhé světové válce vzniknout státu národní bezpečnosti, zřídila CIA, NSA, atd., a později Wolfowitzovu doktrínu z roku 1991 a dnešní politiku „plnospektrální dominance“, včetně kyberprostoru, vesmíru, atd. Rada pro zahraniční vztahy byla také ústředním aktérem při atentátu na JFK a jeho utajování.

– Druhá světová válka nikdy neskončila. Politika světové vojenské dominance nebyla nikdy zrušena ani upravena. Všimněte si však, že americká armáda operuje pod vedením globální finanční elity. Zatímco americká vojenská moc je podporována dolarovou hegemonií, geopolitické mocenské centrum sídlí v Londýně.

– Všechna mainstreamová média Kolektivního Západu byla zabavena a kontrolována, aby propagovala Impérium. Internet způsobil mírné zadrhnutí tohoto programu, ale jeho používání občany je pod neustálým útokem, a zároveň je nástrojem pro masivní dohled Deep State, „vymáhání práva“ a kontrolu populace.

– Sionisté se zformovali do neokonzervativní frakce, která od Reaganovy administrativy řídí americkou zahraniční politiku jménem finančníků sídlících v Londýně a New Yorku. Jedním z jejich hlavních projektů bylo 11. září.

– Poslední epizodou je válka Anglo-americko-sionistického impéria proti Rusku na Ukrajině, přičemž Rusko bylo prohlášeno za nepřítele koncem 40. let po zničení Německa. Není jasné, do jaké míry se dnes ruská vláda podílí na celkovém globalistickém plánu. Mezitím jsou Sionisté zapojeni do genocidních válek ve snaze vytvořit Velký Izrael pro své vlastní účely.

– Dnes Impériu zjevně vzdoruje Rusko, Írán, Čína a globální Jih prostřednictvím BRICS+. Tento přechod k multipolaritě může být sám o sobě projektem globálních financí.

– Tu a tam roste počet jedinců, kteří vidí, co se děje, a hledají cestu ven. Země světa, které byly vždy podřízené globálním financím, se snaží zastavit toto probuzení pácháním genocidy na svém vlastním obyvatelstvu, masivním šířením drog, podvýživou a iatrogenními nemocemi a nyní prostřednictvím Covidu a dalších přicházejících „pandemií“, plus – hoax „změny klimatu“.

– V pozadí funguje globalistické spiknutí za redukci populace. Elita ve své frustraci raději zničí svět, než aby se vzdala svých závislostí, marnivosti a privilegií, přestože moderní průmysl a technologie by mohly zajistit slušné živobytí celé světové populaci.

– Ústřední částí scénáře je kontrola jaderných zbraní. Možností zůstává třetí světová válka. Show pro USA řídí psovodi Joe Bidena. Jeho oponent Donald Trump nejeví žádné známky toho, že by byl dostatečně informovaný, aby situaci zvrátil, a může směřovat do vězení. Robert Kennedy ignoruje větší ekonomické problémy s kampaní, která může být „omezeným setkáním“. Zda vůbec USA budou v dalším desetiletí, člověk může jen hádat.

– „Hřích“, který umožňuje všechno ostatní, je lichva, která umožňuje demiurgické síle ničit lidstvo.

– Obnova lidských nadějí je možná pouze počínaje úrovní individuálních lidských bytostí probuzených k jejich duchovnímu potenciálu. Musíme vidět, co se děje, důrazně odsuzovat zneužívání a hledat vnitřního Ducha skrze dostupné vedení. Všechna autentická tradiční náboženství poukazují na potenciál otevřít v sobě dveře tomuto vedení.

“Každá lidská činnost musí sloužit životu, musí se snažit obohatit existenci na zemi, aby se člověk nestal zotročeným tam, kde chce založit své panství!” Bô Yin Râ (Joseph Anton Schneiderfranken, 1876-1943, zde).

Richard C. Cook je spoluzakladatelem a hlavním vyšetřovatelem Amerického geopolitického institutu. Pan Cook je bývalý americký federální analytik s rozsáhlými zkušenostmi z různých vládních agentur, včetně Komise pro státní službu USA, FDA, Carter White House, NASA a ministerstva financí USA. Jako informátor v době katastrofy Challengeru odhalil vadné spoje těsnění, které zničily raketoplán, a zdokumentoval událost ve své knize „Challenger Revealed“. Poté, co sloužil na ministerstvu financí, se stal hlasitým kritikem měnového systému řízeného soukromými financemi a podrobně popisuje svou analýzu v knize „We Hold These Truths: The Hope of Monetary Reform”. Působil jako poradce Amerického měnového institutu a spolupracoval s kongresmanem Dennisem Kucinichem, aby se zasadil o nahrazení Federálního rezervního systému skutečnou národní měnou. Podívejte se na jeho novou knihu poskytující revizionistický pohled na historii USA: Our Country, Then and Now , Clarity Press, 2023.

https://aftershock.news/?q=node/1393923

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
61 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
2. 7. 2024 01:42
Ohodnotit příspěvek :
     

no, asi nejlepší, co by se mohlo pro nás stát, je to, co se stalo po pádu Říma. Rozdělení na maličké státečky, neschopné se domluvit a spojit, likvidace jednotné jejich měny.
Docela jsem se zasmál když říká: USA jsou multietnický národ, který vznikl soutokem osídlení domorodých Američanů … asi se pletu spolu s většinou světa, ale kdy někdo viděl nějakého domorodého amerického indiána v opravdu vysoké federální funkci, neřkuli politické?… .
Pročetl jsem, ale působí to na mne jako jeden článek teď po debatě Bidena Trumpa, kdy je vyzýván Biden k dobrovolnému opuštění své funkce a nekandidování na další období, ALE ZA TO BY DOKÁZAL POSTAVIT ZÁJMY SVÉ ZEMĚ NAD SVÉ OSOBNÍ A STAL BY SE ZÁŘNÝM PŘÍKLADEM VLASTENECTVÍ! A Trump by to nikdy neudělal, píše se.
Smál jsem se pár minut … ALE upozorňuji, že to není sranda. The New York Times “nějaký ten” Friedmann
Je to prostě to, jak to vidí celkem informovaný Američan, z tohoto hlediska je to zajímavé.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
2. 7. 2024 13:47
Odpovědět  Peter 008

Starý satan svet ustupuje tomu novému a to isté sa deje v Európe a dokonca si myslím, že to aj tak dopadne ako píšeš, že sa Biden vzdá kandidatúry-Trump je židokáder a vyhovuje obom stranám US. V podstate Macron urobil to isté, dobrovolne prepustil predčasne Le Pen úrad a to bude aj v Amerike.
Satanisti presne vedia čo robia, oni neprehrajú tak ľahko a to si musíme uvedomiť!! To čo sa deje vo Francúzsku na Slovensku a čaká to aj Česko kde určite vyhrá Babiš je vytvorenie novej židosatanistickej frakcie, tá stará dosluhuje a ovciam treba ponúknuť výbornú alternatívu s V4 a talianskym Salvínim. S LePen, o ktorej sa dávno hovorí, že je riadenou opozíciou nie je žiadna budúcnosť pre Francúzsko, ale ďalšia Meloniová. Vážení, židosatanbanda to má stále v rukách a nerobte si ilúzie. Ak Putin nepochopí čo prichádza a neobsadí Ukrajinu celú, máme tu pokračovanie sabatu židosatanistov, alebo to Putin veľmi dobre vie, čo si myslím a hrá to s nimi na rozdelenie Ukrajiny a židia si delia svet a Číne a Indii ostáva Ázia a otázne je kto bude ovládať moslimov a na Turkov by som nevsadil…
Výmena bábok=bábkar ostáva!!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
2. 7. 2024 14:18
Odpovědět  JoFa

Na maďarov nespoliehajte, tí hrajú len pre seba / Čo robí Orbán na návšteve Ukrajiny? Ako je možné, že jedná s Alzákom, keď ten nie je už prezident-jedná so židosatan bábkou./ Rusi s Alzákom nejednajú a nebudú a tu máte ten rozdiel aj naši jednali so židosatan bábkami, je to jedna banda…
Orbánovi ide buď o ropu alebo plyn, alebo Zakarpatskú Rus!! Je to nacionalistický potkan prešibaný.Veľký kamarát Fica, čo rozdáva šály felvidéku.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
2. 7. 2024 14:31
Odpovědět  JoFa

Ta poslední věta je co? Že se stará o svůj národ všemi prostředky, tak není nacipotkan, ale vlastenec ať se za tím účelem dohaduje s kýmkoliv. Ať mu jde o ropu nebo plyn, co tebe na tom sere, že se podobně nestarají naši vlastizrádci?

JoFa
2. 7. 2024 14:36
Odpovědět  Joe Arp

Politika sa dá robiť na strane žiadonacistov a byť pritom obľubeným vlastencom vo svojej zemi. Aké mi dáš záruky, že to Orbán nehrá so židosatanistami? Meloniová a LePen nie sú vlastenci-aspoń akože?
Prečo sa Orbán radšej nespája s AFD a radikálmi z Bulharska, keď je taký pravicový vlastenec?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
2. 7. 2024 14:52
Odpovědět  JoFa

Meleš tu sr*ačky a víš úplně stejný hovno jako my ostatní, o jeho úmyslech a skutečných záměrech, tak zas lehni na hadr poraděnko!

JoFa
2. 7. 2024 19:51
Odpovědět  Joe Arp

Tak daj tvoju úvahu , ktorá má hlavu a patu, Rozbíjaš to tu účelne, na to si tu , to je mi jasné..Starí lampasáci sú už len na to jedno-sloužit vlasti do roztrhání těla a je im jedno, kdo tomu velí – guma je guma..

Joe Arp
3. 7. 2024 10:31
Odpovědět  JoFa

Moje úvaha je, že Orbán má v současnosti na hrbu vedení EU žumpy a je třeba počkat na výsledky. Pokud ho zde nazveš nacionalistickým potkanem, jsi tím potkanem zde ty, nacionalistický mi nevadí. Rozbíjení je to, že z tvých i dobrých úvah trčí vždy nějaký “varovný” prstík s bruselsky nalakovaným nehtíkem? Jak to máš jako starej lampasák si vyřeš doma.

JoFa
3. 7. 2024 21:30
Odpovědět  Joe Arp

Orbán je podľa mňa bábka v rukách Bruselu a uvediem fakty.
Ako predsedajúca krajina je momentálne Maďarsko, ale to nedáva žiadne dôvody chodiť na Ukrajinu a jednať s Alzákom.
Ukrajina nemá:
kompletnú vládu
nemá politickú stabilitu
nemá vyjasnené svoje hranice vzhĺadom na vojenský konflikt
Toto sú fakty k tomu aby nebol absolútne žiadny dôvod jednať o vstupe Ukrajiny do EÚ a aj k tomu je potrebné referendum.
Orbán nemá jediný dôvod jednať s Alzákom v rámci EÚ.
Má dôvody dva jednať za Maďarov:
1. končí zmluva o tranzite plynu do EU cez SR do aj Maďarska
2. Zakarpatská Rus je Orbánov veľký sen

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
4. 7. 2024 09:40
Odpovědět  JoFa

No tak vidíš, sám jsi dodal fakta, že ten “potkan” se stará hlavně o Maďary. Že by byl bábka Brussele, tak to spíš zlej dedko, dostává pokuty jak na běžícím pásu, uvidíme jak dopadne poslední, za migranty. Že vykopl Soroše je na brus. příkaz? Co o schůzce lžou naše média a kokainista vypouštím, ostatně pokud mají koupeného Orbána, pak mohli koupit i některé alterweby z kterých čerpáme my. Buducnost ukáže, že! Jeho územní požadavky neznám, pravděpodobně je bude muset řešit s majiteli – am. korporacemi.

JoFa
4. 7. 2024 09:44
Odpovědět  Joe Arp

Prečítaj si môj posledný príspevok a uvidíš, že je bábka, inak by nešiel vyjednávať do Kyjeva.
https://www.pokec24.cz/politika/pokud-se-valka-rozsiri-stanou-se-zapadni-zarizeni-novym-cilem/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
4. 7. 2024 10:06
Odpovědět  JoFa

Pravdu ukáže čas budoucí.

Slovan
2. 7. 2024 14:56
Odpovědět  JoFa

Musím čestně uznat, že jste asi vyhrál a měl pravdu ve vašich předpovědí. Zřejmě jsem najivní blbec, který chce jen to dobré a ono zlo vítězí na celé čáře. A to už jen čekám, co vyleze od RF. Tam jsou česneci taky. Ještě že je mi tolik a nebudu se tak dlouho trápit.
My se tuna trápíme co bude a dovolenkáři na letišti U Zrzavého Potkana čekají už 4hodiny na kufry, bo to nasserre.

JoFa
2. 7. 2024 14:58
Odpovědět  Slovan

Ale položil si veľmi dobrú otázku:” A to už jen čekám, co vyleze od RF.”
Osobne si myslím, že v Rusku je väčší boj ako na Ukrajine a práve pre túto odpoveď.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
2. 7. 2024 16:01
Odpovědět  JoFa

Časem uvidíme, ale touž tu možná maminko nebudete.😊

JoFa
2. 7. 2024 17:27
Odpovědět  Slovan

V Rusku prebieha boj medzi ruskými židmi RŽK a ruskými vlastencami skutočnými Rusmi, podľa toho ako skončí konflikt na Ukrajine, budeme vedieť kto vyhral.
Rus obsadí celú Ukrajinu a RŽK iba časť a rozdelí Ukrajinu aj pre satanistov od Ratshieldbande.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
2. 7. 2024 17:35
Odpovědět  JoFa

Jó málem jsem zapomněl, gratuluji k solidnímu výkonu proti GB. Škoda, bylo to pomalu doma. Můj názor, betonování a odevzdávání míčů se už leckomu nevyplatilo. Jinak se nemají kluci za co stydět, příště.

JoFa
2. 7. 2024 17:45
Odpovědět  Slovan

Trafil si to, poseroutkové, ktorí útočia len do polčasu, sú k ničemu ak si neurobia dostatočný náskok, ale pofiderná bola už prehra proti Ukrajine, takže nie som si istý objektivitou celého turnaja a hrdinstvom nášho týmu.

JoFa
2. 7. 2024 17:59
Odpovědět  JoFa

Každý kto videl ten zápas vie, že angláni hrali úplné hov.no celý zápas a ak rozhoduje o zápase 6 min. nadstavenia, tak potom tam tí naši šmoulové behali úplne zbytočne.
Fotbal stojí za hov.no ako celá Únia.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
2. 7. 2024 17:48
Odpovědět  JoFa

V tejto vojne nejde vôbec o Ukrajinu, ale o vplyv v celej Európe.
Takže satan alebo Rus, nemáme moc na výber.

Pavel z Moravy.
2. 7. 2024 18:30
Odpovědět  Slovan

Nu s Čínou bych si nedělal žádné iluze. Pořádají setkání WEF. Půda, prý ta nejlepší se skupuje po světě, neb tam chtějí datová centra, která budou potřebovat obrovské množství vody a energie. Jídlo chtějí vyrábět v továrnách. Proto přátelé ten Gates tak skupuje tu půdu. A proto energie bude stále dražší a jídlo také
A to ještě spoustu dobytka a drůbeže vybijí. Svedou to na chřipku a lidi budou zase pod tlakem očkování. A kdyby v tom jelo i Rusko jak se částečně obáváš a já již začínám také, tak odchod za předky by nakonec byla výhra, protože v tomto by žít nešlo, alespoň dle mne ne plebsu. O nadnárodní globalisty nemám obavy, ti by si svoji klasickou potravu a životní standarty ponechali. Už se totiž také začínám ptát, neformuje si elita celého světa vše pro sebe a je jedno odkud pochází? 100 × měř a prověř a jednou řež. A nakonec zjistíš, že to stejně bylo zbytečné, protože co zmůže a zjistí malý nevýznamný občan.

.

Joe Arp
2. 7. 2024 14:58
Odpovědět  JoFa

Běž mu poradit.

Slovan
2. 7. 2024 16:02
Odpovědět  Joe Arp

Mám žízeň. Co s tím? 😂😂

Joe Arp
2. 7. 2024 17:12
Odpovědět  Slovan

“Zkus pivo milý Lojzo, pivo zkus, ale brada má dole díru……”, to zas bude noc!

Boomer
2. 7. 2024 20:28
Odpovědět  JoFa

pro: JoFa;  2. 7. 2024 14:18

.. já se celkem oprávněně domnívám, že Orbán na Ukrajině kuje pikle s tamní maďarskou pátou kolonou. Iredentisti tam jako i na Slovensku.
Jiné vysvětlení nemám, na Satana nevěřím a tak se musím držet při zemi. No a Židy považuji za prima národ, ale taky připouštím, že poměr sviní a dobrých lidí u nich je srovnatelný s jinými národy.

JoFa
2. 7. 2024 15:18
Odpovědět  JoFa

https://cz24.news/macron-nadbiha-posilene-francouzske-levici-aby-spolecne-zablokovali-le-penovou/
Naozaj? A čo ak potápa Macron fr. ľavicu, aby Le Pen vyhrala?
Voliči ľavice sa rozbijú, na tých pre Macrona a proti- kapišto ?

Administrátor
2. 7. 2024 21:28
Odpovědět  Peter 008

Usa základny v Evropě – něco je špatně

Jaris
2. 7. 2024 02:35
Ohodnotit příspěvek :
     

kolik let uz se mluvi o kolapsu dolaru! A furt nic. V nejhorsim pripade si amici odmazou par nul z dluhu a pojede se dal.

Slovan
2. 7. 2024 07:22
Odpovědět  Jaris

Ani bych se nedivil, podle toho jejich numera se s tím pravděpodobně i počítalo. Jak píšete pojede se dál. Dál si bude vyvolená vrstva amíků žít na vasoké noze a ostatní budou chcípat hlady. I u nás máme po americku mejdany, teď zrovna probíhá jeden v KV. Ten skřet Mádl prý představil nový film a diváci po skončení tleskali dlouho ve stoje. Ale tomu my nemůžeme rozumět.

Pavel z Moravy.
2. 7. 2024 11:17
Odpovědět  Slovan

Milý jmenovče, tak jsem si dnes přečetl na cz24.news článek jak se chová Smer – SD. Ministr zahraničí Slovenska Blanár na radě ministrů v Bruselu podporuje sankce vůči Rusku, přijetí Ukrajiny do EU a další záležitosti kolem Ukrajiny. Pan Korčok ho velice chválí. Takže co z toho plyne. JoFa, který tady často píše má asi pravdu. Zdá se, že Smer hraje pokryteckou hru. Takže vše je přesně jak jsem říkal. Nevěřit nikomu z evropských lídrů a stran, kteří zde kdy byli u moci ani ten pověstný nos mezi očima. Zdá se, že skutečně krom SPD a ANS tady není nikdo komu by bylo možno věřit. Všichni se totiž dají zkorumpovat, takže jim je bližší košile nežli kabát. Jsem zvědavý co na to řekne Fico. Je to tady všude morální žumpa neskutečná. Takže ta nová frakce – Patrioti, kujwa, to je ale rána do frňáku.

Slovan
2. 7. 2024 14:23
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Drahý kolego, co s tím, musíme si ještě počkat. Ale i tak je to pro mě zklamání. Kontrolní otázka, co z toho vyplývá? CO? Že tuna to bude na tuty stejný a vypadá to že ONI to mají pevně v rukouch. Tak jsem zvědav co Babiš s Orbánem předvedou za habaďůru na voliče. Ámen.

Pavel z Moravy.
2. 7. 2024 15:07
Odpovědět  Slovan

Pěkně jsi to zhodnotil, úplně jsi mi to vzal z huby. Kamaráde, proč nám to pořád sakra vychází ty předpovědi. Vždyť my nejsme študýrovaní. Co nám sakra ten vedoucí nadělil, že nemůžeme myslet jako druzí. Ti vědí houno, o houno se zajímají, sedí v hospodě či na zahrádce, chlemtají pivo a jsou spokojení. A nějaká válka, Orbán či Babiš je jim u zádele. I to, že jsem dnes za vepřovou kotletu i krkovici dal už 180 Kč za kilo moravskému řezníkovi z Prostějova, který má u nás v Penny prodejnu. A všem těm, které jsem jmenoval je vše u prd.ele. A tady se lidé čílí a nadávají si kvůli kdejakým srágorovinám a stejně s tím houno vyřeší, neboť většina národa na to bohužel a to zdůrazním bohužel se.re a sr.át bude. O tom tedy nepochybuji. Tak se měj a dopřej dobré proso i těm svým mazlíkům. Možná si to zaslouží více jak lidi. Ahoj a měj se.

Slovan
2. 7. 2024 15:57
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Tak to si buď jistý že spousta lidí to má u zádele, ale já být fit, tak tu zřejmě ani nejsem, ale když vidím levárnu jsem zlý. To jo. Je to týden co jsem jim koupil benu senegálského prosa v klasech. To je pro ně pamlsek. Musíš krmit kvalitně co ti ptáci potřebují, jinak odchovy budou mizerné. Zrona líhnu Barnard zelený červenočelý. Mám z toho i radost. Také rosela Adelaiská. Ale když to shrnu, letos bída. Počasí jako na houpačce a to i těm ptáků nedělá dobře, ne jen lidem. Jdu si načepovat. 😂👍

Joe Arp
2. 7. 2024 17:18
Odpovědět  Slovan

Tak jim taky načepuj lakoto, to pak budou vrhy, vejce jak od pštrosů.

Slovan
2. 7. 2024 17:37
Odpovědět  Joe Arp

Sám mám málo!!! 👿👿💀⚡💀

Pavel z Moravy.
2. 7. 2024 17:22
Odpovědět  Slovan

Já vím jak mají rádi senegalské proso. Ti se po něm mohli vždy utlouci. To máš nádhernou zálibu, vím když jsme měli ty naše korelky, vždy jenom jednu, ale bylo to kouzelné. Jenže v bytě to není ono i když jsme je samozřejmě pouštěli z klece. Tak ať se ti chov daří a dělají ti radost. Měj se.

Slovan
2. 7. 2024 17:39
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Díky, když bude zdraví fungovat, tak s ostatním si poradím.

Albi
2. 7. 2024 07:30
Odpovědět  Jaris

Docela by mě zajímalo, jak si představujete “kolaps dolaru”. Tak obrovské zadlužení USA se vám jako kolaps nejeví?
Čekáte snad, že jednoho dne ráno se Amerišané probudí, v penežence prázdno, na účtech nula?
Poněkud – ale hiodně – naivní představa.

Pavel z Moravy.
2. 7. 2024 12:51
Odpovědět  Albi

Panstvo si vždycky poradilo. Když nebudou mít, ukradnou to chudým a ty nechají chcípnout. Vždyť to dělají tisíce roků a funguje jim to. A když se našly země, které to těm zbohatlickým parchantům zatrhly či chtěly, tak jejich představitelé, kteří se pokusili o stvoření něčeho lepšího to nakonec od vlastní chudiny schytali a byli pošpiněni. Je málo těch, kteří vše dělají pro společnost. Takže já bych nějaké dluhy amíků neřešil. Ti bohatí tam jako tady si zase poradí. Prostě si to vše vezmou od toho přitroublého plebsu, ten jim k tomu dá ještě svolení, když si je v nějakých volbách zvolí. Naši miliardáři nikdy tratní nebudou. Před volbami přijdou na řadu zase koláčky a je to v kapse. Ti druzí jim zase slíbí nepřetržité změny pohlaví a ti skuteční možní čestní utřou nos. A většina z vás se stále těší jak malé děti na nové volby, teď třeba na nové ” patrioty ” kteří tu mizerii tady mají zachránit. To už není ani k pláči.

Jaris
2. 7. 2024 12:55
Odpovědět  Albi

Tak me ten obrovsky dluh USA sice desi, ale jak je videt Americane si s tim hlavu nelamou. Pad dolaru by afektoval cely svetovy financni kolos, a to si myslim, ze mezinarodni nosal nedovoli. Dolar zustane, ale bude se muset delit o prizen s jinymi menami.

Slovan
2. 7. 2024 14:58
Odpovědět  Jaris

Se nedivte, když už jim došlo, že je hlava bolet nebude, jestli někdy měli sereru za půl zlatý.

Staník
2. 7. 2024 08:33
Odpovědět  Jaris

To neznamená, že jsou to pohádky, když to není na první pohled vidět. V současné době se jedna o řízeny kolaps. Je postupný, aby nedošlo k občanskym válkám, ozbrojeným nepokojům apod. To, že ještě docela velká skupina lidí v naší “euroatlantické civilizaci” raději řeší ceny permanentek na alpskych sjezdovkách nebo ceny last minut dovolených znamená, že se systém řízeného kolapsu daří a lidstvo nic netuší. To hloupé většinové. Teď máme festival hlouposti a ú oadku v Karlových Varech. Lid se baví tím, co která/ý hloupá/ý herečka/ec měl na sobě, kdo kde s kým. Druhá čast populace se baví gladiatorskymi hrami zvanými Euro 24. Ano takto kolaps dolaru nevypadá, ale on už neťuká na dveře, ale vchází do dveří.

Albi
2. 7. 2024 12:37
Odpovědět  Staník

1+++

Jaris
2. 7. 2024 12:59
Odpovědět  Staník

Tipuju, ze zadny totalni konec dolaru se konat nebude, ac bych to tem rozmazlenym a rozezranym amikum prala, aby poznali, co je chudoba.

All
2. 7. 2024 08:52
Odpovědět  Jaris

Protože jej obsluhují a obhospodařují Židi,prohnaní a všemi mastmi mazaní židé,pokud se jedná o zisk a bohatství za každou cenu,za jakoukoli cenu.Toto probíhá už několik tisíc let. Taky světoví vůdci využívají židovské bezohledné chamtivosti a obratnosti hromadit peníze a majetky ( a často pak sami dopadli zle,protože jejich pokladny byly taky vyprázdněny intrikami jejich správců,dokonce přitom někteří přišli i o život pomocí jedu ap.,oblíben byl i způsob likvidace panovníků i jejich pokladen zároveň pomocí uměle vyvolávaných manželských svárů pomocí nastrčených svůdných krasavic,tajných dětí s nimi,levobočků,co se později hlásili o dědictví i za cenu násilí a válek..tohle dělali odjakživa,od dob faraona a dělají to dodnes v touze po majetku,po zisku,bezohledném přivlastňování..pro tento způsob žijí i za cenu sání krve jiným..a o co myslíte,že jim jde i na ukrajině,je to stále dokola)

All
2. 7. 2024 09:33
Odpovědět  All

Tento způsob života po mnoho staletí zdokonalovali a především západní bankovnictví jim takto slouží,v nekonečných,nekončících intrikách mnoha plášťů,přebarvování,infiltrací.Infiltrují,vlezou všude,všade a všude pomocí řady organizací těch,co si hrají na všemocné bohy na Zemi-stačí se podívat na Svobodné Zednáře,Anglii,některé královské rody a černou šlechtu. Zatajují celé dějiny lidstva,podvádí,klamou,lžou a tito jejich bankovní služebníci,těmto démonům věrně slouží,kdy stejný hledá stejné , stejně zlé.Tohle zlo je tolerováno do chvíle probuzení,před planetární změnou,novým vývojovým skokem.Lidé se buď posunou ve vývoji,anebo si vyberou jen další boční vývojovou větev s utpením a jen málo z nich se vymaní z tohoto kola. Jsme na tomto rozcestí a každý si jen vybírá svou cestu.Každý doslova.Radost,čest a sláva probuzeným patří. Smutit spícím blbcům,na co a proč,ne ne,taky si jen vybrali.

janle57
2. 7. 2024 09:00
Odpovědět  Jaris

Pokud nebudou platit za ropu,potraviny a další strategické suroviny dolarem,ale
zlatem,rublem nebo čínským jüanem,bankrot Popcornlandu přijde velmi rychle,
v tomhle případě jim ty natisknuté toaletní dolary budou doopravdy k ničemu,
už aby to bylo,pak se i u nás začnou dít věci !!

Jaris
2. 7. 2024 12:50
Odpovědět  janle57

Cetla jsem, ze se nektere staty opet vratily k dolaru.

Pavel z Moravy.
2. 7. 2024 12:36
Odpovědět  Jaris

Kdo věří v současném světě plutokratů a snobáků na jakoukoliv lidskou spravedlnost, tak je skutečně naiva největší velikosti. Kupříkladu v naší zemi nemůže SPD uspět se svojí přímou demokracií, se schválením obecného referenda a finanční odpovědností politiků. To je prostě pro většinu těch zaprodanců neprůchodné. Volby a další šaškárny, kdy jsou všichni podrobeni možnému zkorumpování ukazují jak to ve světě funguje. Prostě se ve vývoji člověka stala chyba a zrodil se člověk bestie. Těch pár přímých a čestných jedinců je lehké odstranit, pošpinit a znectít. Člověk prostě nedozrál a nedozraje. Teď se možná ještě vyvraždí. Ono by koneckonců planetě ten človíček debílek vlastně ani nechyběl.
Ámen.

2. 7. 2024 07:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukončí to uplně všechno…s kolapsem USA zkolabuje celý svět…je to nevyhnutelné.
Ekonomiky jsou tak moc provázané,že to bez toho nejde…
Pak přijdou občanské války a z nich povstanou Králové nového věku.
Kolaps USA raketově vystřelí ceny ropy…nebude jí kde obchodovat.
Kolaps USA zastaví těžební průmysl, protože mnoho důležitých technologíí dodávají oni…
A bez ropy vypukne Armagedon…
8 miliard lidí se bez ní nedá uživit.

Staník
2. 7. 2024 08:43
Odpovědět  Veny232

Vznik BRICS a dalších organizací sdružující především země třetího světa je proto, aby tyto země před kolapsem KoZa ochránil. Většina světa to chape, že KoZa je před krachem a tak se snaží být co nejvíc napojeni na vychodní instituce, aby ten dopad byl co nejjmenší. Zbavují se dolaru, vytvaří vlastní dinancní instituce, platební systémy, nové obchodní cesty (Petrohrad – Bombaj, Moskva – Dakar atp.). Proto ten dopad a pád KoZa bude mnohem větší a rychlejší. Nebude kam nacpat bezcenný dolar či euro. Není kde drancovat, ale je spousta nekrytých peněz v oběhu. Takže celý svět se na kolaps USA připravuje a ustojí ho. Která část světa si opravdu hodně nabije ústa spolu s USA? Ano, jejich poslední kolonie, Evropa, která je již do dna vydrancovaná.

cool
2. 7. 2024 12:18
Odpovědět  Staník

🙂 Je vydlabané inkluzkama, hrůz zrůd.

Jura S
2. 7. 2024 10:55
Odpovědět  Veny232

Ale božínku, Amerika je malinká, do území Ruska, Číny a Indie by se vlezla několikrát…. navíc si sama USA sjednotila svými “sankcemi” tyto budoucí tahouny světa, kteří zjistili, že to jde bez Ameriky… A ropa, tu amíci dávno nemají pod palcem … a to ještě rus má gigantické zásoby na Sibiři.
Kolaps dolaru předpovídají i Turci a ti jsou dávno na straně Ruska, stačí si tam zajet na dovolenou a uvidíte…

2. 7. 2024 13:59
Odpovědět  Jura S

To ano Juro…ale stále většina těžebních technologií patří USA…a nikde jinde náhradní díly pro vrtné plošiny neseženeš…

Jura S
2. 7. 2024 14:03
Odpovědět  Veny232

To budou nějaké kecy, předpokládám, že rusi to nedolují “šroubovákem”… :-)) A Číňani bambusouvou tyčkou :-)))

2. 7. 2024 18:44
Odpovědět  Jura S

To předpokládáš špatně…všichni počítáte s tím,že jaksi tyhle technologie převezmou nový vládci…
Ale to se nestane…
Bez Ameriky a Kanady je Severní moře mrtvé…a to je jediné na čem záleží…ta ropa bude na trhu chybět.
Nikdo nedokáže jejich technologii nahradit…
Rusko a Čína na příklad, hlubokomožskou těžbu vůbec neprovozují…
Zaprvé jí nepotřebují…a zadruhé na to nemají technologie…
Ty ropné plošiny všechny patří kanadě a USA…a je to velice sofistikovaná technologie, kterou nedokáže žádná třetí země nahradit včas…
Potřebujem se zkrátka uplně všichni,každý mrtvý je plýtvání…to tím chci říci.

Gales
2. 7. 2024 08:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Kde žid skáče národ pláče.

Ijn
2. 7. 2024 08:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Milí moudří přátelé,jedno jak ale hlavně že se nám podaří odvrátit zkázu civilizace angloSSasy podněcované a vnitřními rozklady států pokrytecký organizované.

Eugenické mafie u moci je s největším počtem masových vrahů ta nejhorší zrůdná vrstva lidstva, sotva 1/1000 jedinců stmelených hrozbou smrti v doživotním vězení Epstein to pochopil včas se oddělal.

Qantanamo zařídíme v každém státě KoZa a bude za několik let klídek na práci…!!!

cool
2. 7. 2024 12:24
Odpovědět  Ijn

Fema lágry emeric bull FŠEM. 🙂 A největší hnízdo lobystů ve vesmíru globálních lichvářů bruseladon to jistí, vy dotace nadmutý.
https://cz24.news/ve-vsech-50-statech-usa-se-stavi-obrovska-detencni-centra-ale-pro-koho-jsou-video/

cool
2. 7. 2024 12:34
Odpovědět  cool

Mlsní psi v řeznické kárce na smrad z buřta.

Frank1 -
2. 7. 2024 15:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Velmi cenne informace. Diky.