politika

Igor Lisin: Nejhorší sen Tel Avivu se stal skutečností. Ruská armáda je již na hranicích Izraele

Igor Lisin

Navzdory skutečnosti, že se vnějšímu pozorovateli zdá, že Rusko uvízlo ve východní Evropě a nemá čas na jiné části světa, opak je pravdou. Vliv naší země neustále roste. 

Ostrá reakce Emmanuela Macrona nepřišla z ničeho nic: jak správně poznamenal Dmitrij Kiseljev během rozhovoru s Vladimirem Putinem, francouzský prezident byl „uražen“, že jsme mu „ukradli“ Afriku. Ale nejedná se pouze o Černý kontinent. Rusko je připraveno, s obnovenou vervou, prosadit se na Blízkém východě. A do makroregionu přirozeně vstoupí přes svého tradičního přítele – Sýrii.

Ruští bojovníci na Golanech jsou realitou

Syrská arabská armáda a ruské ozbrojené síly vytvořily společné vojenské stanoviště poblíž Izraelem okupovaných Golanských výšin. Ve skutečnosti mluvíme o formování další vojenské základny, kromě vojenských objektů, která již máme v provincii Latakia. Navzdory velkému konfliktu v Malé Rusi nikdo v Kremlu nehodlá opustit Blízký východ. Naše pozice tam naopak budou jen posilovat, doplní sílu Íránské islámské republiky a oslabí pozice Spojených států amerických a Velké Británie.

Proč je rozmístění na tomto konkrétním místě SAR důležité? Faktem je, že téměř celý svět uznává Golanské výšiny za území, která byla v důsledku Šestidenní války v roce 1967 nezákonně okupována a poté anektována Izraelem. 

Anexi uznaly Spojené státy za Donalda Trumpa. Dne 25. března 2019 Spojené státy oficiálně uznaly Golanské výšiny jako území pod suverenitou Izraele. Provolání amerického prezidenta Trumpa, podepsané jeho administrativou, znamenalo první případ, kdy jakákoli země uznala izraelskou suverenitu nad Golanskými výšinami; území je podle mezinárodního práva považováno za součást Sýrie, ačkoli je pod vojenskou okupací Izraele. Američané roztrhali a zahodili do koše všechny předchozí rezoluce Rady bezpečnosti OSN, které jsou mimochodem závazné pro všechny členy světového společenství. 

Mluvit dnes o návratu Golanských výšin Sýrii je jen stěží reálné. Avšak poté, co se Syrská arabská republika vzpamatuje z důsledků občanské války, podaří se jí dosáhnout stažení tureckých jednotek ze severu, odstraní zdroj nestability v Idlibu a dohodne se s Kurdy, otázka okupovaných zemí sionisty se opět stane akutní.

Severní hranice Izraele jsou hlavním slabým místem židovského státu. Ne, pásmo Gazy jím vůbec není.  Palestinská enkláva je zbavena spojení s vnějším světem. Jedinou skulinkou je hranice s Egyptem.

Otázka skoncovat s Hamásem, alespoň s jeho částí, buďme upřímní, je otázkou času. Ale vypořádat se s hrozbami na severu bude velmi obtížné. Hizballáh není Hamás. Bojový potenciál libanonských šíitských milicí je mnohonásobně vyšší než palestinských sunnitů.

Pojďme se podívat jaké jsou perspektivy. 

Vojenský potenciál Ruska roste mílovými kroky. Írán se vymanil z izolace a rychle rozvíjí spolupráci s námi a Čínskou lidovou republikou. Teherán zároveň dodává Hizballáhu zbraně a pomáhá Syřanům. Teoreticky se k tomu můžeme připojit i my (neformálně i Číňané). To vše povede k tomu, že na severu Izraele vznikne kolosální hrozba. Taková, se kterou se Židé za celou svou moderní historii od roku 1948 nesetkali.

Dokonce i nyní, kdy jsou v pásmu Gazy boje v plném proudu, kdy je nutné držet velké síly na Západním břehu Jordánu, je libanonská hranice chráněna před Hizballáhem ne méně než sto tisíci (!) vojáky a důstojníky IDF (Obranné síly Izraele). Případná operace k osvobození Golanských výšin bude v očích mezinárodního společenství legální a legitimní. Nejde o útok na územní celistvost Izraele, ale o realizaci rezoluce Rady bezpečnosti OSN. 

Ano, teoreticky mohou Izraelci použít jaderné zbraně, které mají, ale pak se definitivně vyloučí z civilizovaných národů. No, nebo budou čelit bojkotu Globálního Jihu opravdu, a ne jako teď.

Moskva přechází ke globálnímu protiútoku

V každém případě máme další páku nejen na Izrael, ale i na celý kolektivní Západ. Snažíte se nám zařídit nepořádek ve východní Evropě – můžeme vás zapálit v blízkovýchodním regionu. Nechcete řešit dva problémy najednou? Žádný problém: sedneme si k jednacímu stolu a dohodneme se na našich podmínkách. Takové páky nám opravdu chyběly. Obecně platí, že od devadesátých let bylo Rusko vždy v defenzivě a neustále nás někde zaměstnávali…. Gruzii vyprovokovali k bezmyšlenkovité agresi, která nuluje vyhlídky na znovusjednocení s Jižní Osetií a Abcházií v nějakém jiném formátu, pak podněcují Moldavany proti Podněstří, nebo rozdmýchají plamen v Malé Rusi.

Přišla řada na nás. Éra “fackovacího panáka” musí navždy upadnout v zapomnění. V minulosti jsme dosahovali svého vlivu právě vytvářením četných horkých míst pro naše soupeře. Tak se zhroutil i světový systém kolonialismu. Když Britské impérium nemohlo fyzicky potlačit hnutí za nezávislost Indie, za svobodu Malajska, za osvobození afrického kontinentu od útlaku. Za tím vším trčely uši Sovětského svazu a bratrských socialistických stran. Po rozpadu SSSR a rozpadu socialistického systému jsme ztratili hodně. “Ale ruce si pamatují.”

https://1url.cz/PuYMw

sdílet na

88 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
P.A.Semi
19. 3. 2024 03:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Golanské výšiny jsou “fait accompli“, de-facto patří Izraeli… Řekl bych, že na nich se nic měnit nebude, podobně, jako Krym je fait accompli, ani tam se nic měnit nebude… A obojí v závislosti především na tom, jaká je vůle místních obyvatel… Donbas bude brzy také… (A Donbas není o nic víc nebo méně Ruský, než Golanské výšiny Izraelské, je to v podstatě stejný princip, akorát Donbas je čerstvější změna…)

A ovšem je ale třeba zastavit fašistickou agresi Izraele proti Sýrii, kdy na ně dělají permanentně teroristické letecké útoky, pod falešnou záminkou ničení “Iránců” v Sýrii… (to je jak kdyby u nás dělali Rusové nálety, protože tu jsou Američtí civilisté nebo vojáci a Rusové s tím nesouhlasí… To by byla vrcholná drzost, jako je stejně tak vrcholná drzost, když Izrael dělá nálety v Sýrii proti Iráncům…)

Myslím, že proto tam budou mít Rusové tu základnu a brzy uslyšíme o sestřelených Izraelských teroristických letadlech a dronech, ale že by se jednalo o re-anexi Golan Sýrií se ruský blogger nejspíš mýlí…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Janaz
19. 3. 2024 05:20
Odpovědět  P.A.Semi

Golanské výšiny pred anexiou snáď obývali židia, Izraelci? Alebo Sýrčania? Donbas obýval a obýva kto? Žeby Rusi? Vzťah Sýrčania a Izraelci rozhodne nie je rovnaký ako Rusi a Ukrajinci.Alebo mi ušlo, že obyvatelia Golanských výšin mali referendum o pripojení sa k Izraelu?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
19. 3. 2024 09:08
Odpovědět  Janaz

A ještě k tomu dodám – nyní si tam Rusové zadělávají na Karmu, jak se bude Ukrajina a svět ještě za padesát let snažit o zpětné dobytí Krymu?

Takhle by to nemělo fungovat, jednou je to hotové a dost, měl by nastat mír… Syřané dnes na Golanech nežijí a nevím o tom, že by byli vyvražděni… A jak i dnes Rusové prosazují, že kolektivní bezpečnost v regionu musí zohledňovat zájmy všech místních… Což ovšem neznamená, že by Izrael měl ohrožovat Sýrii, ale ani naopak…

πα½

Albi
19. 3. 2024 09:53
Odpovědět  P.A.Semi

Ono těch “by” je na světě tolik, že na žádné není spoleh.

František
19. 3. 2024 10:24
Odpovědět  P.A.Semi

Podle posledních průzkumů na Ukrajině, si 98% Ukrajinců přeje vrátit se do Ruska. Možno dohledat na netu.

Slovan
19. 3. 2024 10:46
Odpovědět  František

Ale Jiřina, Václava, Zdechlina, Bartůškovina, Kloaka, Zrzavec Kolářovec, Fialenko, Atombába, Danuška a spousta jiných jsou opačného názoru a vovce to hltají.

Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 02:42
Odpovědět  František

To je nejspíš hoax… Západní Ukrajinci si nepřejí do Ruska… Možná jste to popletl, protože těch 98% bylo hlasování na Donbasu, ale to je něco jiného, tam žili Rusové odedávna, jen se vraceli domů…

πα½

Prodost
20. 3. 2024 16:05
Odpovědět  P.A.Semi

A jak i dnes Rusové prosazují, že kolektivní bezpečnost v regionu musí zohledňovat zájmy všech místních…” tak přesně k tomu Vám chci říct, že žádný “Israelita”, což je nesprávné slovo, stejně jak je nesprávné slovo “žid” v celé oblasti NENÍ ROZHODNĚ MÍSTNÍ. A Vy, kdož jste indoktrinováni sionismem si ve vlastním zájmu doplňte, či vlastně lépe řečeno vyměňte dosavadní “vědomosti”.

Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 16:45
Odpovědět  Prodost

Nejsem indoktrinován sionismem… Znal jsem jednoho většího “antisemitu”, než jsem já, ale už ho zabili někdy koncem “Covidu” v nemocnici… A možná Jaris zde z Austrálie…
Na druhou stranu se snažím být spravedlivý…

“Místní” tam “židi” už jsou, když se tam narodili, když tam dlouho žijí…
Nebo za jak dlouho jako budeme “místní” ? I sem Praotec Čech kdysi přišel z Běloruska nebo Ukrajiny, tak to bylo a je, národy se stěhují…

Tož jistě že je potřeba se stěhování národů (dnes se říká “migrace”) bránit, do jisté (do značné) míry… Pak je totiž velmi těžké je vyhánět, a pak už tu také budou “místní”… Tyhle věci je třeba řešit včas, to jest dříve než pozdě

πα½

Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 17:05
Odpovědět  P.A.Semi

A ještě na příkladu, ke kterému leckdo nemáte takovou nenávist, která by vám bránila to pochopit:

Místní Vietnamci, obchodníci, jejich děti se tu už narodily a mluví perfektně česky… Akorát že to nikdy nebudou “Češi”, ale jsou a zřejmě i budou “místní”… A kolektivní bezpečnost tu znamená, že nebudou dělat “bordel” a nebude jim ubližováno třeba rabováním, protože ta “bezpečnost” tu musí zohledňovat zájmy všech místních…

A ovšem na příkladu, který tu leckdo nenávidíte o něco víc: i ti Ukrajinci, co sem přišli, tu brzy zřejmě budou “místní”… Místní Ukrajinci… Leckteří tu žijí přes deset let a dělají zedníky, které naši lidé za tyhle platy zřejmě dělat nechtějí… Také tu budou místní, a je třeba vyžadovat stejné standardy – nedělat tu “bordel” a chovat se tu jako dobří hosté… A na druhou stranu si tu zaslouží určité bezpečí, že jim naši nebudou (nezaslouženě) ubližovat…

A tedy Židi v Israeli už také jsou “místní”… Ale nezohledňují tam bezpečí všech místních, porušují tu společenskou “smlouvu”… To je pak mnohem horší než to, že by tam jen v pokoji žili…

πα½

Jaris.
22. 3. 2024 07:27
Odpovědět  P.A.Semi

Semi, nemohu byt antisemita, jelikoz vetsina zidu dnes neni semitskeho puvodu. V samotnem teroristickem Izraeli zije podle statistik 97% zidochazaru turkicko tatarskeho puvodu, kteri nikdy semite nebyli. Semite jsou Palestinci a proti temto lidem nemam nic a jsem na jejich strane. Ti jsou tam doma, narozdil od invazivnich zidochazaru, kteri privandrovali vetsinou z Ruska a vubec z vychodu.

Standa
22. 3. 2024 08:02
Odpovědět  Jaris.

Nemohu nesouhlasit! Ovšem tataři jsou zde všude! Ukr! V Praze se už nedomluvíte česky!

Karel
19. 3. 2024 07:26
Odpovědět  P.A.Semi

Židi jsou jako čerti v pekle. A co jednou peklo (židi) schvátí, nikdy nenavrátí.

Pijack
19. 3. 2024 07:38
Odpovědět  P.A.Semi

Napřed byla Sýrie – země křesťanů a zahrada Středního východu. Pak bylo dlouho NIC, pusto, prázdno… stádo opic… a pak až po tom přišli židé. Přišli do země “zaslíbené”. Ale tu zemi zaslíbenou židé nevybudovali. Vybudovali ji křesťané a Peršané. Židé se v té zemi chovají jako slon v porcelánu. Tak to prostě je.

Jaroslav
19. 3. 2024 13:19
Odpovědět  Pijack

Jistý důvěryhodný US analytik tvrdí, že Židé (přicházející z USA) mají proti Palestinců následující taktiku “žid z USA si vyhlídce dům obydlený palestinci a za pomoci izraelské policie ho zabere. Případ uzavřen, stěžujte se na lamparne”. Tak izrael obydlel i Golanske výšiny”

Jiří
19. 3. 2024 07:45
Odpovědět  P.A.Semi

Izrael si hovoří dostat přes…..Turecko i Egypt jsou nažhaveni a Rusko to jistí. Co se stane příště? Izrael ztrácí rychle svou tvář a dostává masku Hitlera a to je pro židy rozsudek.

Albi
19. 3. 2024 10:15
Odpovědět  Jiří

Pořád mají v ruce silnou zbraň – holocaust.

Proč jinak by pro její vytvoření obětovali tolik svých “souvěrců” a pilně desítky let živí legendu, že naprosto všechno způsobil Hitler (sám? z vlastního rozhodnutí a bez požehnání původců války a financování velkých židovských bank)?

Až tak, že pečlivě odstranili z internetu každou sebemenší zmínku o účasti (nebo přímo nápadu?) vlivných Židů na aktivní spolupráci s realizací té zrůdnosti.
Ale vím, co jsem před pár léty četla – pravděpodobně krátce před jejich odstraněním, protože už se najít nedá.

A ta zbraň je pořád funkční. Vykovali ji skuteční machři svého oboru !

Rajko
19. 3. 2024 11:19
Odpovědět  Albi

Tak třeba jsem četl, že jako stát Israel k 31.12.2023 skončil, protože podle nečeho někde nějak byl od 1948 do 2023 ustanoven. Že oni si to nepřečetli??
Sionské protokoly jsou podvrh i podle “Wikipedie”. Ale když už si s tím někdo dal práci, tak se budou snažit toho držet.
Tož asi tak

Albi
19. 3. 2024 11:29
Odpovědět  Rajko

Právě.
Za každým “podvrhem” musí být nějaký důvod, proč ho stálo za práci i za zveřejnění.

Jaris.
22. 3. 2024 07:30
Odpovědět  Rajko

Pokud jsou Protokoly sionskych mudrcu podvrh, jak vysvetlite, ze vse, co je tam napsano se plni doslova a do pismene. Cetl jste je vubec, Rajko?

Jaroslav
19. 3. 2024 13:22
Odpovědět  Jiří

Jiří, v izraeli je půlka obyvatel židů (asškenazi) z Ruska. Tohle má obrovský vlyv na politiku Ruska a i gosudar musí opatrně posunovat…

Helena
19. 3. 2024 08:03
Odpovědět  P.A.Semi

Rusové byli do Sýrie Assadem zavoláni na pomoc proti kradení ropy američany, kteří si v této oblasti udělali základny na kradení ropy a rozdmýchávání nepokojů v této oblasti, aby se jim lépe v tom chaosu kradlo. Kdysi byl pěkný rozhovor Kubaly s Assadem. Dnes by to přes cenzuru neprošlo.
A stejné je to dnes s Izraelem – tato Izraelsko-Palestinská válka byla zahájena na rozkaz USA, aby mohli američani v této oblasti krást suroviny a vystřelovat válku a chaos všude do okolí, kde je co ukrást. Amerika je v řiti, ale celý svět už ví o co kráčí, a to kradení jde víc a víc ztuha.

Administrátor
P.A.Semi
19. 3. 2024 09:03
Odpovědět  Helena

Gaza je něco zcela jiného než Golany… U Gazy mají gigantické podmořské naleziště zemního plynu a ropy u pobřeží… O to jde těm Mafiánům především, a Hamás je jen záminka, protože z toho chtěli spravedlivý podíl pro Palestinský lid…

A především v Gaze žijí dva miliony trpících Palestinců, z velké části dětí…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pedro
19. 3. 2024 10:32
Odpovědět  Helena

Až to kradení nepůjde, začnou házet atomovky.

Jaroslav
19. 3. 2024 13:29
Odpovědět  Helena

Myslím si, že si Izrael dělá co chce, má předplacený usa kongres na léta dopředu a us prezidenta omotaneho kolem prstu. Nic na tom nezmění ani příští volby. A mezi námi, veřejné tajemství je, že Hammas je dítětem Izraele, protiváha OOP. Věřím, že se brzy provalí , že v tom měli prsty samotní…. Cui bono?

Jaris.
22. 3. 2024 07:42
Odpovědět  Helena

Prestoze Rusko zasahlo v syrskem konfliktu, akce zustala nedodelana, jelikoz hnUSAci kradou Syrii ropu vesele dal. jeste si vzpominam, ze Putin rozkazal pro teroristy udelat koridor, aby mohli bezpecne odejit z valecne zony, zatimco obycejni Syrane sli s ranci na zadech, s detmi a starymi lidmi pesky ze svych byvalych znicenych domovu.
Co se tyce Izraele, tak tam je situace trochu jina se kterou US nema nic spolecneho. Je to valka a genocida Palestincu, protoze zidochazarske svine chteji cele uzemi Gazy pro sebe a navic tam jsou pry obrovske zasoby plynu, ktery si zidaci chteji privlastnit. No a jak jinak nez vrazdou Palestincu.

Putinovec
19. 3. 2024 12:16
Odpovědět  P.A.Semi

To měla být zřejmě podprahová mina , která měla čtenářstvu naznačit , že mezi generačně fašisticko – otrokářským západem a Mnohonárodnostní Ruské Společnosti , žijící pospolu už dlouhé generace , není žádný rozdíl .
Jenže on tam ten rozdíl je a to velice zřetelný . Ten rozdíl je v Koncepci , která vychovává buďto dle zadání otroky , nebo lidské bytosti .
Ale to Vy a ti co Vás řídí , evidentně nechcete slyšet .
Máte smůlu , Ty hlasy zotročených národů slyšet jsou a budou vyslyšeny .

Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 02:46
Odpovědět  Putinovec

Inu, mě nikdo neřídí…
Víte, není tam fundamentální rozdíl – viz třeba tohle https://www.nhc.no/en/closing-statement-by-oleg-orlov/
anebo tohle https://forum18.org/archive.php?article_id=2852

Něco mi povídejte o “otroctví” a o “fašistickém” zřízení…

πα½

Juraj
20. 3. 2024 15:35
Odpovědět  Putinovec

Podal si mu to veľmi výstižne, gratulujem!

Marek
20. 3. 2024 12:12
Odpovědět  P.A.Semi

Máš v tom guláš. Porovnávaš neporovnatelné. Aká rezolúcia OSN hovorila o Donecku, alebo o Kryme? A pokial ide o karmu, aká bude izraelská alebo americká?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 16:51
Odpovědět  Marek

Izraelská karma? Potom, co nyní páchají v Gaze…? Neveselá, to se jim jednou vrátí… To se jim bude neustále vracet a už to začalo, jak se začali lidé ozývat, že čeho je moc, toho je příliš…

Zabili si sami slepou důvěru Západních obyvatel v “Izrael”, v jejich civilizovanost, v demokracii v Izraeli, v opodstatněnost cenzury kritiky Židů… Je to Teroristická Mafie a nyní to už leckdo vidí… A leckde vidíme ty, kteří to vidět nechtějí… Výborně se tím demaskovali…

πα½

Jaris.
22. 3. 2024 07:45
Odpovědět  P.A.Semi

Vsak on ty zidaky izraelsky v brzku vytahne z bryndy jejich patolizalsky pritel Trumpeta. Z genocidy Palestincu udela zidovsky boj za svobodu a demokracii a vyhlasi statni svatek osvobozeni od prasivych Palestincu. No a jelikoz si zidi tak radi zapisuji vsechny sve valky, postavi v byvale Gaze muzeum se jmeny sesti milionu zidu, kteri padli v tomto ukrutnem boji a budou nad tim kazdorocne lomit rukama pro vsechny svetove televizni kanaly.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Aleš
19. 3. 2024 07:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Golanske výšiny patří Izraeli. Byl jsem tam a videl. Sýrie je prohrála a patří ji to. Střílet z děl z Golan na farmy dole v Galileji je zločin. Jsem rád že je to dnes Izrael.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
19. 3. 2024 07:53
Odpovědět  Aleš

…Kdo střílí do údolí…ale na druhé straně. Okupovany Západní břeh Jordanu je také štěstí. Tam si Palestinec nesmí ani kopnout do vlastní země, jinak se objeví nějaký podobany žid s 10ti robocopy za prdeli a hned je rvačka aktuální. Tzv. zidoosadnici už v místech zapustili svojí zadnici a mistne protezovany pablb Trumpifajksl ji ještě chválí.

Boomer
19. 3. 2024 08:24
Odpovědět  orinoko

..prozatím po každé válce v historii lidstva bylo nutno překreslovat mapy. A dost často se stávalo, že při dalším překreslování po další válce se ty hraniční mapové linie zase vracely do téměř původních pozic.
Tož uvidíme.. a já sám za sebe budu doufat, že naší země se nějaké takové poválečné překreslování už nedotkne…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
19. 3. 2024 11:52
Odpovědět  Boomer

Fialovo hybridní dezole se domnívá, že česká rehtacka na halicske frontě získá území na jih od severu. K Prdivemu bizonu v Bílé zemljance poveze priSLUSNE mapy, na kterých už je zakreslen konkrétní zábor pod názvem Hic sunt Vykulencos und Pilates.

Jaroslav
19. 3. 2024 13:37
Odpovědět  orinoko

Orinoko, kdo střílí do údolí a široko daleko za něj je úplně někdo jiný, než Sýrie. Včetně leteckých útoků na Irák i Írán, Libanon, Sýrii i potopení us lodě (? Liberty 1967?) Seznam je dost dlouhý

Frank1
19. 3. 2024 08:20
Odpovědět  Aleš

Vis hovno, Zide!

Antonín Körber
19. 3. 2024 11:55
Odpovědět  Aleš

..Izraeli nikdy nic nepatřilo,stejně jako hordám amerických osadníkům,….izraelce jenom trpěli na svém území palestinci..

Pijack
19. 3. 2024 07:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Potěšující článek. Dnešní den bude zase jeden z těch mnohých s dobrými zprávami. Ke všemu tomu už vztekající se myši české politické scény utichají, protože se ukazuje, že jsou zcela zbyteční a nikdo je ve světě nepotřebuje. Svět uznal Putina jako legitimně zvoleného prezidenta Ruska. Náš hlas je zcela nepodstatný. Občas ještě éterem zazní infantilní povyk imbecilů Pospíšila, Vondry a zbytku 5demolice… Začíná to být pro mne zábavné. Mám rád, když se vztekají tihle Rusofobové a mlátí čelem do klávesnic 🙂

Ostatně, tyhle zamindrákované trosky musí vřískat vzteky, protože neznají jiný způsob, jak ze sebe sejmout frustraci z doby, kdy podporovali minulý režim. Snaží se vyhnout odpovědnosti a našli si způsob – nadávat na Rusko. Doufají, že si nastupující generace lemplů všimne jejich agitace a oni budou spát klidně. Nebudou. Pamatujeme si, kdo z nich byl gauner. Byl gaunerem, zůstane gaunerem. Na tom se nic nezmění. Ani nadáváním na Putina. Máme štěstí, že Putin převzal Rusko pod svá křídla.

Slovan
19. 3. 2024 07:51
Odpovědět  Pijack

Se na ten Západ ani nevejdou, jak budou zdrhat. Zase bude co znárodňovat.

František
19. 3. 2024 10:30
Odpovědět  Slovan

Na západ nemůžou. Tam jsou muslimáci, a ti jim nakopou prdel.

Slovan
19. 3. 2024 10:48
Odpovědět  František

Tak si koupí kobereček a budou mlátit hlavou o zem. Nó.

Jaroslav
19. 3. 2024 13:46
Odpovědět  František

Pravda, před převratem také podporovali emigraci, ale jenom symbolickou. Kdyby tehdy otevřel systém hranice, západ by je jistě uzavřel. Důkazem je akce Fidela Castra, ovšem to byl myslitel. Závěr, předpokládám že by možná přijali pár zasloužilých (zele) a ostatní lokaji by si vychutnali vděk lidu. Viz esesáci zajatí v pražském povstání, kterým vděční občané protektorátu doslova zatopili oheň pod nohama. Vzpomínky mé tchyně

Antonín Körber
19. 3. 2024 12:03
Odpovědět  Slovan

..ano,ale tentokráte to bude tak zdevastované a rozkradené,že jiná možnost ani nebude,..ti mladí se mají na co těšit,teď teprve budou usilovně študýrovat,ale práci,protože tady nic jiného ani nebude..

orinoko
19. 3. 2024 07:58
Odpovědět  Pijack

Jursti ritomilci, rektalni alpiniste i místní koprofilove dostali takovou po tlamě z emeriky, že kuba jandu musel vytáhnout dildo a místo slasti sehrát hluboké rozhořčení. Sovětský satelit ho rozcilil.

katango
19. 3. 2024 10:09
Odpovědět  Pijack

Jo, tak nějak.

Už se konečně musím rozhoupat a kontaktovat jazykovku. Už před časem jsem se rozhodla, že si opráším ruštinu, to jak tu začal ten primitivní antirusismus. Tož do tého!

Pijack
19. 3. 2024 10:39
Odpovědět  katango

Já už začal. S oblibou chodím na Ruské weby a až když tomu nerozumím, tak si to nechávám přeložit 🙂

Slovan
19. 3. 2024 10:52
Odpovědět  Pijack

Tak si dej pól litra samohonky a uvidíš jak ti to půjde. 🤣🙋‍♂️

orinoko
19. 3. 2024 11:59
Odpovědět  Slovan

Nejlepší by byla šikovná Ruska. Kdysi dávno na mě zbyla ta nejvyšší z nich na nějakém mejdanu. Vůbec nebyla marná. A Beatles k tomu jeceli: A Hard Day’s Night a hned vzápět – Help!

katango
19. 3. 2024 12:51
Odpovědět  orinoko

Co bych dělala s Ruskou, já jsem na chlapy.

PřemekJ
19. 3. 2024 13:56
Odpovědět  katango

Dobře tak.

Jaroslav
19. 3. 2024 13:49
Odpovědět  orinoko

Těch holek je zde hafo, ty z Malorosii umí výborně rusky. A pro katango obdoba v mužské verzi

Slovan
19. 3. 2024 17:10
Odpovědět  orinoko

Jak nejvyšší?😊
Samozřejmě to se chlapům líbí vysoké chcaní, pak jí můžeš dát na každou nohu štětku a může vymalovat stropy. 🤣🤣🤦‍♂️

Staník
19. 3. 2024 10:28
Odpovědět  Pijack

Je to přesně tak. Včera Konečná řekla přesně to samé a pitomec Kolaja z Pirátů odešel ze studia, že to nebude poslouchat. Oni nic jiného nemají než AntiBabiš a Putin. Jsou úplně zuřiví vzteky, jak se jim ten domeček z karet rozpadá. Už jsme ve fázi Gándhího výroku “…a potom vyhrajete”. Oni nic neumí, nic nevytváří, nic neřídí, jenom vztekle štěkají na toho, koho jim ukáží. A s nimi ta stejná část populace, co vytváří hovnoty z ničeho, jenom ne z práce. Zatímco oni řeší svoje ideologické ptákoviny, celý svět se dynamicky mění. Jakýsi “Jasánek” kreslí ve studiu, jak připojením SWE a FIN budou mít Rusové potíže v Baltu a ini staví železnici do afrických přístavů. A takových projektů jsou stovky, tisíce. Evropa je mimo, úplně mimo všeho světového dění…

Frank1
19. 3. 2024 08:19
Ohodnotit příspěvek :
     

USA a KoZa porusuji vsechny smlouvy, proto je jednani s nimi bezpredmetne. Ten oslavovany Trump je stejny lhar a darebak jako vsichni US sracove u moci.

Helena
19. 3. 2024 08:27
Odpovědět  Frank1

Mluvíte mi z duše. Trump je jen usácká varianta B, stejně jako u nás je variantou B Babiš, kdyby Pyjalovci byli tak neúnosní, že by muselo z rozkazu USA dojít ke změně.

stan
19. 3. 2024 09:50
Odpovědět  Helena

Heleno, souhlasím. Trump není žádná výhra. Upínat se k němu, je podle mě, jeden velký omyl.USA prostě jedou v nějakém režimu, kdy je v podstatě jedno , kdo bude prezident.Rozhoduje Deep State v pozadí a tam se léta nic nemění a měnit nebude. USA budou pořad chtít být hegemonem a to i za cenu sebezničení. Oni to tak mají nastavené a nějaké ústupky či diplomacie je pro ně něco , co prostě nechtějí znát.Ale je jasné, že s Ukrajinou si pořádně nasrali do vlastního hnízda.Rusko ukázalo svojí velikost, odolnost a hladně se ukázalo jak je EU slabá a ubohá. Její ekonomický význam neustále klesá a bude klesat.Myslím že scénář nejbližší budoucnosti je jasný, ač Rusko nechtělo nic jiného než dohodu s Ukrajinou, tak v tuhle chvíli je jasné, že musí dojít k totálnímu zničení ukejinské junty.Myslím, že Rusko připojí ke svému území i Oděsu a ten zbytek předhodí Polsku a Madarsku. Jenže to pak bude další problém, protože Polsko evidentně o Lvov a okolí stojí, stejně jako Madarsko o své menšiny na Ukrajině. Každopádně nás čeká ještě hodně perný rok.Ale líbí se mi , že z Afriky mizí jak Francie, tak i USA.Troufám si tvrdit , že pokud se podaří z Afriky vyhnat Západ, tak Afrika pujde nahoru rychle.

Slovan
19. 3. 2024 10:55
Odpovědět  stan

To jsem rád že dochází na mluvu prostého vesničana, co já se už napsal, že Trumpeta je namistrovaný frajírek pln nabušeného EGA. American First. Jistě.

Antonín Körber
19. 3. 2024 12:12
Odpovědět  Slovan

..a naše Zakarpatí jsi hodil přes palubu?,stejně jako ta fijalová smečka?,dodnes se ještě ani nezmínili-zde vidíte,co jsou zač ti darebáci..

stan
19. 3. 2024 13:14
Odpovědět  Antonín Körber

Zakarpatí je bohužel už geograficky trochu jinde , to by možná mohlo nárokovat Slovensko,ale určitě ne Česko. Nebo máš nějaké jiné řešení?

Janaz
20. 3. 2024 07:23
Odpovědět  stan

A tamojších obyvateľov sa nespýtate, kam by chceli patriť?

Jaroslav
19. 3. 2024 13:57
Odpovědět  Antonín Körber

Na “našem ” zakarpati si jistě se slzou v oku vzpomínají na české policajty, kteří tam sloužili za trest a s obyvateli se nemazlili! Spíše bych to viděl na Maďarsko. PS protože ČR nemá s nim hranice, byla by to “zahraniční kolonie “? A zadruhé, co Slovensko, to by je nechtělo?

Janaz
20. 3. 2024 07:21
Odpovědět  Jaroslav

Nie, cudzie nechceme.

19. 3. 2024 16:43
Odpovědět  Antonín Körber

A co jako s ním? Generaci si tady utrhovat od huby, a tam to stavět na nohy, a pak tam jezdit na vejlety – jé, hele mámo, a tady se narodil Šuhaj a tady na tejhle poště olizoval Marvan známky? Zakarpatí bylo “naše” asi jako je “náš” Kaliningrad. Když už chcete vlastenčit, tak burcujte k navrácení Slezska a obou Lužnic, ty byly skutečně naše, a to setsakra dlouho.

Jaroslav
19. 3. 2024 13:53
Odpovědět  Slovan

Amerika first je pro mně ok, pokud se začnou starat sami o sebe, naučí se sami sebe “živit i šatit” a přestanou se srát do světa, parazitovat na něm a páčit mu ruce (viz Obama), tak u mně dobrý.

Slovan
19. 3. 2024 17:15
Odpovědět  Jaroslav

Jó, to jsem tam plácnul aby řeč nestála. 🙋‍♂️

PřemekJ
19. 3. 2024 14:05
Odpovědět  Slovan

Make America Great Again! To znamená – domácí zdroje plně na domácí rozvoj bez potřeby parazitovat jinde. Nelíbí? To není problém nás, vědomých. My víme, kdo je kdo a v kom se ukrývá lidská duše…

Slovan
19. 3. 2024 17:17
Odpovědět  PřemekJ

Ještš že tak!! Horší by bylo, kdybychom říkali, že nebyl čas se ptát kdo je kdo……😊

PřemekJ
19. 3. 2024 14:01
Odpovědět  Helena

Přátelé, Není Trump jako Trump a ten z prvního prezidentského období nevkročí do stejné řeky. Tehdy dělal, co musel v obklíčení deepstaterů, nyní bude dělat to, co chtěl on i JFK před ním – eliminovat finanční mafii (ta popadá sama již brzy), vojenskoprůmyslovou (většině vojska již velí) a farmaceutickou (jeden coviapoštol za druhým končí před vojenskými tribunály). Jo, tak to je. Brzy budou všichni nepřipravení valit kukadla.

stan
19. 3. 2024 14:56
Odpovědět  PřemekJ

Přemku, rád bych se mýlil, ale Trump je prostě typický, nabubřelý , americký politik. Nejspíš by udělal a udělá věci jinak než Biden, ale absolutně nevěřím , že by měl zájem na spolupráci s Ruskem a Čínou. USA jedou v modu zničení těchto dvou velmocí a i když už tahají Spojené státy za kratší konec, tak prostě role hegemona se prostě nebudou chtít vzdát. A to i za cenu toho, že risknou konflikt. Myslím , že i v tuto chvíli nejsou nějak výrazně proti tomu, aby Francie a spol. vtrhla do bojů na Ukrajině.USA prostě pořád věří, že převaha je na jejich straně.Dovedeš si představit, že by najednou USA byli jen řadová země, která by nerozhodovala o všem, respektive o ničem? Bohužel si myslím, že vojenská konfrontace nás nemine.USA prostě nikdy nedopustí ,aby se jim stalo to co Velké Británii.To raději spustí destrukci světa, ale určitě nebudou chtít být druhořadou zemičkou. A pokud by měli ztratit dolar, jako hlavní světovou měnu, tak to raději vyvolají jaderný armagedon.

Slovan
19. 3. 2024 17:19
Odpovědět  stan

Vidím to stejně.

Jaris.
22. 3. 2024 08:03
Odpovědět  PřemekJ

Tak ja bych si prala ty kukadla valit. Predpokladam vsak ze to nebude treba. Osobne si myslim, ze se amici servou jak psi, at uz seTrump stane prezidentem nebo ne.

Frank
19. 3. 2024 08:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Zkrátka obřezanci asi potřebují po držkách jako koza drbání.

Gales
19. 3. 2024 10:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Z Ajronetu.. Vliv eugeniky na národ uvnitř Českého kráteru

Podle Kanaánských spisů v knihovně v Jeruzalémě tento meteorit obsahoval mrtvou hmotu. Právě z ní Jehuda Löwy ben Becalel měl vyrobit šém na oživení Golema. Podle okultních zdrojů by mělo jít o hmotu podobnou temnému Slunci (herešav) v unitárním prostoru. Proto se celá oblast české kotliny stala na konci středověku a na počátku novověku centrem učenců zkoumajících okultní teorie o tom, co se nachází hluboko pod Prahou.

Vliv herešavu ovlivňuje veškeré procesy v kotlině, včetně vlivu na eugeniku národa, který v tomto kráteru žije. Kde se bere charakter národa, to je otázka, která zajímala už i Sokrata, protože i on už tehdy odpozoroval, že charakter národa se nedovíjí úplně až tak od vzdělání a škol, ale z jedné poloviny od rodiny a ze druhé poloviny od jakési neznámé síly, která se nedá popsat. Teprve až Carl Jung zpracoval koncept eugeniky a vlivu prostředí a hmoty na změnu a projevy v genomu civilizací a národů.

cool
19. 3. 2024 11:37
Odpovědět  Gales
krůtí brko
19. 3. 2024 22:25
Odpovědět  Gales

Jj, četl jsem. Golem, temné slunce, mrtvá hmota, Putin, jáma pod Prahou (nebo nad Prahou ? teď už nevím…). Začíná se to podobat mišmašům, které tam svého času vařila Pozorovatelka. Mnohé se nedaly číst.

Janaz
20. 3. 2024 07:19
Odpovědět  krůtí brko

Predpokladom bolo, aby to čítal človek aspoň s priemerným IQ a vedomosťami.

krůtí brko
20. 3. 2024 11:17
Odpovědět  Janaz

Proto jsem to taky četl. Ale po těch zkušenostech nestojím o jejich vědomosti.

Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 02:50
Odpovědět  Gales

Golem a Šém je především pouze Alegorie… Je to důležitá Alegorie, stejně jako je důležité, proč pochází z Prahy…
Pokud se to snaží zmást v nějaké knihovně v Jeruzalémě a zanést nějakými falešnými povídačkami, tak jen mlží a zavádějí na falešnou stopu…

πα½

zuzana
19. 3. 2024 10:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Výzkum záření z mobilních telefonů byl po znepokojivých nálezech zastaven

https://aktax.cz/vyzkum-zareni-z-mobilnich-telefonu-byl-po-znepokojivych-nalezech-zastaven/

cool
19. 3. 2024 11:44
Odpovědět  zuzana
zuzana
19. 3. 2024 12:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Clintonových tajný klub pedofilů a kanibalů na Haiti odhalen místními obyvateli

https://aktax.cz/clintonovych-tajny-klub-pedofilu-a-kanibalu-na-haiti-odhalen-mistnimi-obyvateli/

Administrátor
P.A.Semi
20. 3. 2024 23:53
Odpovědět  zuzana

K tomu Haiti, proč tam byli s těmi tričky a proč se tam ten reportér CNN jel koupat, vysvětlení anglicky od Paul Joseph Watson (ten dělá velmi dobrá videa) :
https://youtu.be/7wuiAy78ySM?si=W3FWOqISKVBqF0sJ

Vůbec jim nešlo o Haiti, ani o Clintonovy…

Bylo to kvůli tomu, že Trump řekl, že je to “shithole country“, tak se z toho tamní mééédia mohla pos*rat, takže to byl především mediální útok na Trumpa…

S tím klubem “Pedofilů” si to ale zřejmě vymysleli (nejen D.Baxter a následně aktax, to se tam traduje už odpředtím) – na Haiti jsou Černoši, a to není vkus Clintonových a téhle sebranky… Ale traduje se to jako lidová legenda…

Narozdíl od toho Kanibalismu, který tam zřejmě bude dost reálný…

A narozdíl od těch údajných “Pedofilů” je fakt, že tam Clintonovi vykradli sbírku na pomoc Haiti, asi tak miliardu dolarů, v roce 2016 si z toho H.Clinton platila kampaň…

πα½

PřemekJ
19. 3. 2024 13:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Faktem je, že cokoli ovládala chazarská mafie, tak o to přichází i se svými služebníky. Brzy padnou US banky držené nad vodou pouze zpětnými odkupy akcií. Pak jsou na řadě jednotlivé vlády této mafii zaprodané, a to včetně té naší. Následně popadají všichni soudci a právníci obecně, kteří sloužili vrchnosti místo spravedlnosti. O zaprodaných tajných službách a mediálních parazitech nemluvě. A to již budeme držet odpovědné pozice my a nastavíme takové podmínky pro lidský život a národní hospodářství, že se v naší vlasti opět bude žít lidsky, družně a radostně díky práci, která bude konečně dávat smysl všem. Židé si sami udělají pořádek stejně jako my, Slované. Pak zavládne trvalý mír a všestranná spolupráce a lidské přátelství. Sýrie, Írán i Pakistán budou suverénní v územích, jež jim dle mezinárodního práva patří a budou spoplupracovat. Mír, spolupráce a lidské přátelství totiž nemá alternativu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
19. 3. 2024 17:39
Odpovědět  PřemekJ

To bych samozřejmě Přemku bral. Ale žádná Gesara – Nesara přicházející opět ze států, jak jsem to pochopil a nějaká digitální identita dobře zamaskovaná do digitálního koncentráku s človíčkem bez myšlení v takovém tom Orwelovském světě.

krůtí brko
19. 3. 2024 22:40
Ohodnotit příspěvek :
     

V jednom dávám židomilům za pravdu. Na vztahu k židovstvu a Izraeli se odkope úplně každý. Je to takový lakmusový papírek.

Boomer
20. 3. 2024 20:09
Odpovědět  krůtí brko

..jo, to máte pravdu, odkopou se židomilové i nacisti a fašisti…