politika

Hillary Clintonová vyzvala Kyjev k ofenzivě pro znovuzvolení Bidena

Bývalá ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová v telefonickém rozhovoru s ruskými vtipálky Vovanem (Vladimir Kuzněcov) a Lexusem (Alexej Stoljarov), kteří se představili jako exprezident Ukrajiny Petro Porošenko, vyzvala Ukrajinu k ofenzivě, aby současný prezident Joe Biden byl znovu zvolen v prezidentských volbách v USA.

Telefonický rozhovor byl zveřejněn 3. července na kanálu Telegram Vovana a Lexuse.

Ti vedli rozhovor jménem bývalého prezidenta Ukrajiny Petra Porošenka. Clintonová uvedla, že dělá vše pro to, aby byl americký lídr znovu zvolen, ačkoliv je ve Spojených státech těžká doba.

Porošenka také označila za silný hlas Ukrajiny a jejího národa.

Musíte prokázat podporu, abyste se pokusili nejen držet linii, ale také přejít do útoku. A pak je zřejmé, že mnozí v naší zemi udělají vše pro novuzvolení prezidenta Bidena, Hillary Clintonová, bývalá ministryně zahraničí USA.

Podle bývalé ministryně zahraničí závisí výsledky amerických voleb na ukrajinské armádě.

Clintonová poznamenala, že „demonstrace odolnosti“ Kyjeva by vyslala silný vzkaz celému světu.

„Musíte pochopit, že se musíte pohnout kupředu, jak nejlépe umíte, a my uděláme vše, co je v našich silách, abychom vás a prezidenta Bidena nadále podporovali,“ řekla Clintonová.

Clintonová na oplátku slíbila, že se pokusí zatlačit Ukrajinu do NATO a převést ruská aktiva zmrazená na Západě do Kyjeva.

Oponenta Bidena, bývalého prezidenta Donalda Trumpa, považuje za „velmi nebezpečného“ kandidáta, protože je připraven ukončit ukrajinský konflikt.

Když mluvila o Donaldu Trumpovi, bývalá ministryně zahraničí USA ho nazvala „velmi špatným chlapem“ a „velmi nebezpečným člověkem, který je špatný pro Spojené státy a zbytek světa“.

Kuzněcov a Stoljarov jménem Porošenka Clintonové navrhli „zaútočit“ na Trumpa před volbami, s čímž souhlasila. Zejména navrhli najít nějakou špínu na bývalého prezidenta a poslat do Spojených států „své lidi“ z velvyslanectví.

“Dobře. No, cokoli, co se dá udělat, abychom se mu postavili, jsem pro, protože je to velmi nebezpečný člověk,“ řekla Clintonová.

Vtipálci ​​s ní také diskutovali o členství Ukrajiny v NATO. Bývalá ministryně zahraničí uvedla, že ona a její spolupracovníci pracují na tom, aby přesvědčili Německo a americké vedení, aby byl Kyjev pozván do aliance.

https://aftershock.news/?q=node/1395854
https://1url.cz/D1iuC

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
13 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
cool
4. 7. 2024 06:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Jasně soukmenovci zavedou korespondenční volbu s ukr se 17? mil obyvatel když po rozpadu sajuzu jich tam bylo až 56? Nějak ty cifry za blahobytu majdanu nesedí, hókala. … co za majetek ukrajincům nevystřelili defraudanti země a obyvatel, ale zase děti ve školách učí že je osvobodil sik šnel los … ratatatata skopčák
Za ferdinanda ale to už nedají i když, kdo ví.
https://www.youtube.com/watch?v=PqNOzSxJyuI
Chce se mi zvracet.

Standa
4. 7. 2024 07:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak Clitoris tvrdí, že ofenziva Ukr. podpoří Bideta proti Trumpovi.A aby Kyjev podpořil toho geronta. Nebylo by to přímé vměšování do voleb v USSA?
Když RF sešrotuje tvz,,ofenzivu”nebudou to vykládat , jako vměšování Ruska do voleb v USSA a podporu Trumpa ? Je to směšné.
,,Mír na Ukr. nesmí být nikdy” říká nepřímo!

Frank
4. 7. 2024 07:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta štětka ještě nesedí za mřížemi?

Pijack
4. 7. 2024 07:35
Odpovědět  Frank

Vždycky si vybavím uřvanou opici posedlou vzteklinou. Ona je přesvědčena, že ji Ukrajinský lid zbožňuje a USA milují jako své osvoboditele. Taková koncentrace samolibosti se nikde ve světě nenajde.

Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 09:50
Odpovědět  Pijack

Myslím si, že zrovna tento tvor si nezaslouží komentář.

katango
4. 7. 2024 11:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlava mi nebere jedno, už delší dobu. (Možná toho nebere víc, ale chci se držet merita věci.)

Jak je možný, že někdo mýrnix týrnyx zatelefonuje nějakému politikovi, představí se cizím jménem, a dotyčný politik vykecá všechno? Tím spíš, že to není zdaleka poprvé. Jistě, bude to hlasem toho, za koho se vydávají, ale v dnešní době to není ani náhodou ukazatelem autenticity.

4. 7. 2024 14:06
Odpovědět  katango

Oni jsou vynikající hackeři a přes počítač už jde i hlas upravit tak, aby ten hlasový graf odpovídal originálu. Ted stačí krátké vidko s vámi, kde drobet něco řeknete, a udělají vám z něj kompro, jak si to rozdáváte s bonobem. Řiká se tomu pokrok.

Markýza
4. 7. 2024 15:19

Copak tohle – ono stačí koukat semtam na ta malá videjka od Rapotamolu, jak dokonale dokáže UI napodobit něčí hlas. Ale tihle dva žertéři ještě musejí mít geniální schopnost trefit i způsoby a fráze a podobné věci. Fakt je, že zřejmě už nachytali kdekoho a to přesto, že jsou už dávno světoznámí. Tady je menší přehled jejich činnosti: https://1url.cz/61iwv

Markýza
4. 7. 2024 15:21
Odpovědět  Markýza

Jen teda že vypumprlikovali zrovna Hillary, to mě obzvláště těší – to je osoba, které by se lekla i Baba Jaga.

4. 7. 2024 18:01
Odpovědět  Markýza

Všimla jste si, jak je to sesterstvo slepičího pařátu – Hillary, Albrightová, vonoLejno – jakoby odlitý z jednoho kadlubu? Asiže to platí obecně; naše trpajzličí bratrstvo kočičí pracky – Skutr (skurwenej trpajzlík – vystrčil), Hurvajs (m. žantovský) a Inventář (benda) taky vypadaj jak z jedný formy.

Markýza
4. 7. 2024 18:14

Já si toho všimla u těch Ročildů a Serešů a Švábů, ale máte recht, tyhlety nádhery se taky sobě podobají. I když Madlu bych teda sdovolením přiřadila k Ročildovskému kadlubu 😀

5. 7. 2024 12:40
Odpovědět  Markýza

jo 🙂

5. 7. 2024 08:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta stará rašple ještě žije? 😀