politika

EU pod vedením Německa připravuje sebevražednou válku s Ruskem

Drago Bosnic, nezávislý geopolitický a vojenský analytik

V červenci se ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov zúčastnil zasedání Rady bezpečnosti OSN, kde hovořil o americkém plánu využít Evropu jako jakési „sebevražedné komando“ proti Rusku. Lavrov varoval Washington, aby nežil v iluzi, že to bude fungovat a dodal, že je to „extrémně nebezpečná mylná představa“. Varoval také Evropskou unii, že si „musí uvědomit jakou sebevražednou roli je jí souzeno hrát“.

Každý, kdo něco ví o Lavrovově důvěryhodnosti jako diplomata světové úrovně, by taková varování bral extrémně vážně. K tomu však musí být člověk suverénní. Bohužel Brusel se něčím takovým pochlubit nemůže. Moskva strávila (nebo lépe řečeno promarnila) desítky let snahou o navázání oboustranně výhodného partnerství s EU,  ale bez úspěchu.

V letech před a po ukrajinském konfliktu řízeném NATO (zahájený Spojenými státy v roce 2014) se ukázalo, že problémový blok není nic jiného než pouhý geopolitický přívěsek nejagresivnějšího vyděračského kartelu na  světě.

Věci se po speciální vojenské operaci (SVO) staly mnohem horšími, protože lídři EU otevřeně přiznali (a dokonce se chlubili) oklamáním Ruska Minskými dohodami, aby získali čas pro neonacistickou juntu.

Odhalení přišlo hned poté, co bylo kyjevskému režimu řečeno, že může podepsat mírovou smlouvu a poté od ní odstoupit, jakmile Kreml dodrží svou část dohody. To odhalilo, že loutky NATO, které ovládly bývalou Ukrajinu, prostě nejsou schopny žádných dlouhodobých dohod a nelze jim ani v nejmenším věřit.

Bohužel, jak se ukázalo, na politickém Západě je situace stejná. Jinými slovy, pokud kterýkoli západní politik řekne „Dobré odpoledne“, musíte jít ven, abyste se ujistili, že je skutečně denní světlo.

A nejhorší na tom je, že to není ani nadsázka, protože NATO po desetiletí lže Rusku a připravuje vše ke konfrontaci, zatímco mluví o „míru“ a „spolupráci“.

Ale i v této situaci se Moskva stále pokoušela vyjednávat s thalassokratickým* pólem moci, protože její vedení si cenilo míru více než cokoli jiného. (* Thalassokracie nebo thalattokracie, někdy také námořní impérium, je politický systém opírající se o nadvládu nad mořem, pozn.red.).

Rusové si stále pamatují hrůzy 2. světové války, zvláště když nesli tíhu obětí potřebné k poražení vyšinuté nacistické ideologie a při tom přišli o desítky milionů životů. Zdá se však, že posílat invazní síly na euroasijského obra je oblíbenou zábavou Evropy.

Navzdory skutečnosti, že všechny byly rozdrceny ruskou vojenskou silou, politický Západ se nikdy nepoučil. Po více než tisíc let se o to různé invazní síly pokoušely znovu a znovu, ale pokaždé selhaly, a obvykle to skončilo ruskou armádou pochodující ulicemi jejich hlavních měst, která si pak stěžovala na „ruskou agresi/invazi“. 

Je velmi obtížné vysvětlit tyto sadomasochistické tendence evropských politických elit, zvláště nyní, kdy má Moskva přední světový strategický arzenál. Zdá se však, že jsou opět ve starých kolejích. Zatímco Lavrov před tím vším varoval, starý úhlavní nepřítel Kremlu neustále mluvil o nové invazní síle. Německo totiž chce, aby bylo 800 000 vojáků NATO připraveno na válku s Ruskem.

Přestože se Berlín nikdy nevyjádřil k uniklým údajům o svých přípravách na novou válku, nyní otevřeně hovoří o plánech, jak zajistit, aby 800 000 vojáků NATO mohlo volně používat jeho infrastrukturu v případě přímé konfrontace s Moskvou. 

Podle listu Der Spiegel, který získal informace z „tajného dokumentu“, Německo očekává, že německé a další jednotky NATO budou využívat přístavy, dálnice a železnice v zemi [Německu] k postupu na východ. To by také zahrnovalo obrovské množství zbraní, vybavení a přibližně 200 000 vozidel „směřujících k pravděpodobným východním bitevním polím“ během pouhých tří měsíců.

Taková prohlášení, stejně jako bezprecedentní množství pracovních sil, zbraní a válečných strojů, naznačují, že NATO se nejen snaží na válku připravit, ale také ji plánuje zahájit.

Samotný fakt, že Německo otevřeně hovoří o využití své rozsáhlé civilní infrastruktury pro vojenské účely,  znamená, že zmíněná infrastruktura již není civilní. Ruská armáda s tím jistě počítala a připravila adekvátní reakci v podobě svých prvotřídních systémů dálkového úderu, které by tyto (nyní vojenské) prostředky proměnily v trosky.

Kreml opakovaně varoval, že nepřipustí a nepovede další 2. světovou válku, ale že své staleté odpůrce jednoduše vyhladí na dálku. A přesto, místo toho, aby bral tato varování velmi vážně, se Berlín snaží zajistit „alternativní trasy“ a „nouzové cesty, včetně provizorních mostů“. Aby toho všeho dosáhlo, Německo a několik dalších zemí zvažuje možnost změny svých zákonů.

Dalším problémem je nedostatek pracovních sil, což je důvod, proč mnoho členů EU/NATO zvažuje znovuzavedení branné povinnosti po vzoru Spojených států, které nedávno obnovily své návrhy zásad z doby před vietnamskou válkou.

Z tohoto důvodu se samotná EU transformuje na vojenskou alianci (resp. fakticky se slučuje s NATO). Ve skutečnosti Německo dokonce zakládá „krizovou skupinu“, pokud Trump vyhraje, což jasně naznačuje, že chce pokračovat v plánu zaútočit na Rusko s USA nebo bez nich.

Moskvě tak nezbude nic jiného, ​​než opět demonstrovat ničivost své vojenské síly a konečně ukázat Evropě, kam patří – na kolenou prosit o milost, což by pro ni nemělo být příliš těžké, protože to přesně přes 80 let dělá Brusel před Amerikou.

Zdroj: InfoBrics
https://infobrics.org/post/41792

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
95 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
8. 9. 2024 01:39
Ohodnotit příspěvek :
     

stádní národ Helmutů postrádá dopady z doplácení reparací pro ČR (přes Au a kurz dnes 18 000 mld. Kč) a zapomenutí na mírotvorný význam reparací, Reparační výbor je v Paříži 21,12,1945 vyhlásil pro odvrácení budoucích válek…….. co provedl KoZa na Ukrajině od r. 2004? rozpoutat válku proti RF všemi způsoby ekonomickou morální biologickou kulturní ideologickou vojenskou!!!

to je i chyba nás voličů a našich politických loutek, že jsme je nedonutily k jednání a Helmuti plaťte 1000 mld Kč ročně a vydejte část německých aktiv např převeďte 9 bloků jaderek na náš ČEZ !!!

Dnes už Helmuti chápou své vlastizrádce u moci a zase přijdou po hluboké krizi na řadu válečné bubny a válečná výroba automotive končí a nově ŠKODA LT30 (lehký tank 30tun těžký) na linku, pouze naši vládní idioti zapomínají obnovit hutě ocelárny, jóóó když stát ČR ukradne Rychecký a 5.demolice SPOLU kradli, spolu viseli,….!!!!

ijn
8. 9. 2024 01:53
Odpovědět  ijn

Je doslova nepochopi­telné, že takový adepti zednářstva (=čeští politici), mno­h­dy i poctivě smýšlející lidé jako v na­šem případě mnozí poslanci PSP, se předem zavazují pod hrozbou strašlivých trestů k absolutní posluš­nosti, aniž by věděli komu a čemu, čímž dávají do rukou neviditelné vrchnosti bianco šek prakticky na cokoli, protože takoví lidé se ne­za­staví doslova před ničím. Současně odhaluje internacionální provázání zednář­stva a na konkrétní události ve Francii a EU ukazují vyvolávání konfliktů mezi nežidov­skými národy, které vyvrcholí ve světovou válku.

Zednář­stvo musí být za­ká­záno (respektive tzv. uspáno) a tím by jeho absolutní moc byla přerušena, A BUDE MÍR NASTOLEN.

Cesty zednářů byly vždy úlisné, plné krve a hrůzy. Miliony a miliony lidí byly zabity zednářstvem v revolucích a válkách.

All
8. 9. 2024 06:34
Odpovědět  ijn

Jsou to Svobodní Zednáři Anglie a Francie především.K nim se automaticky přidávají Jezujité s prohnilým Vatikánem.A evropské královské rodiny a černá šlechta. Tyto struktury po staletí sužují Evropu,vraždili a povraždily mnoho milionů lidí ve válkách i mimo války. Nezapomínejje,jak nás Anglie s Francií zradila a předhodila Hitlerovi.Zase vše opakují tyhle hydry,zednáři,jezujité a černá šlechta. Slouží satanismu,zlu stále dokola.Pokud naplno rozpoutají III.svět.válku znovu, hrozí jim konečná a tentokrát to ,,Zednářský ostrov zkázy” už nepřežije a zanikne,zůstane pod vodou na mořském dně. Poslední zbytek Atlantidy i s jeho zednářstvím,kolonialismem a otroctvím. Démon ze Srí Lanky prošel Indií,celou jižní Asií s Evropou,propojil se s Anglií a všemi zednářskými strukturami až po USA,využil i Egypt a dobře vycvičil své ůčetní bankéře,které infiltroval pomocí cizí DNA se znaky našedlé kůže a dlouhým nosem,co se dodnes projevují.Trvá to už 5 000 let,tento nový a snad už poslední nájezd démona a jeho černých kněží z Babylonu,co obsadili znovu Zemi.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 10:48
Odpovědět  All

Většina chtěla to svoje západní pozlátko a nás pár jedinců, kteří po tom netoužili, ale chtěli skutečné hodnoty s tím nemohli nic dělat. Zdá se, že pravdu bude mít opravdu nick Slovák, který píše o tom co za chvíli přijde. Píší o tom i Palmové Listy a pokud by to byla jen z poloviny pravda, bude to hrůza. Stačí co řekla Luxembourgová – Socialismus nebo barbarství. A všichni ti, kteří tak toužili po západním pozlátku by měli vystartovat do ulic a vzít si svůj život zpět. Světoví zmrdi vám.ho sami nevrátí. Jiné poselství tady těm rozežraným generacím nikdo nedá. Jinak se nedá říci nic jiného než chystejte se k hrůzám. Jinak ALLE, my jsme již mimo.
.

Honzas
8. 9. 2024 19:20
Odpovědět  All

Něco na tom bude. Kdysi jsem četl článek který popisoval jak 300 pražských rodin už po dobu 500 let ovládá politiku v České republice.

cool
8. 9. 2024 06:12
Odpovědět  ijn

Rychletský je hemlut? Tak teda. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=kKNrOas1qIQ

Josef K
8. 9. 2024 06:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Caitlin Johnstone: Trumpova strana proti Cheneyho straně…
https://kispep.wordpress.com/2024/09/07/caitlin-johnstone-trumpova-strana-proti-cheneyho-strane/

Skeletor
8. 9. 2024 07:17
Ohodnotit příspěvek :
     

No to je přec nad slunce jasnější. Ukradina selhala v plánech USSA tak musejí drozpoutat konflikt s ojrouhnijí, jinak za pár měsíců bude USSA pod dnem senkrovny, ne na dně. Vždyť prodej zbraní drží ten emerický teroristický sajrajt při už tak jeho bídném životě. Nyní už bude záležet jen na evropských národech, budou-li chtít dopadnout jako ukradinci.

Pavel
8. 9. 2024 08:04
Odpovědět  Skeletor

Evropské národy promarnili šanci a nechali se vtáhnout zaprodanci do budoucí války s Ruskem! Proč myslíte, že se bourají všechny dálniční mosty a rozšiřuje se D1?! Pěkně to do sebe zapadá, navazujeme na Německé dálnice a vytváří se páteřní logistická tepna pro ” der drang nach osten”. Nejde o náš komfort a pohodlí při cestování, ale o únosnost a světlou výšku pro přesun Nato šrotu k Ruské hranici! A platíme to my, tupé ovce co si nechají kálet na hlavu od dosazených US loutek!

Helena
8. 9. 2024 10:12
Odpovědět  Pavel

Tím materiálem, kterým ty mosty opravují a “dálnice” rozšiřují – NATO NEPROJDE !!! Tím materiálem bychom si nenechali ani podepřít vrata, natož mosty. Už je to totiž tak, že už ani není pořádný kvalitní materiál – nejsou suroviny ani kde to vyrábět. Nově vyasfaltované silnice sotva otevřeli, hned jsou v nich velké praskliny – a to ještě nepršelo a nemrzlo. Jestli se budou chtít sunout na východ tak jedině přes Polsko. A dlouho tu “stavět” nebudou, nebude z čeho.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 11:04
Odpovědět  Helena

Nepleťte se, když chtějí kur.wy ničit lidské životy, vždy si cestičku najdou. Jak píši výše, všichni ti, kteří tak toužili po západním pozlátku by teď měli vystartovat do ulic a vzít si svůj život zpět. Není jiné řešení. To máte za to, že jste se nezajímali o politiku budou vám vládnout nejhorší z nejhorších pravil snad Platón. Ó, jak se situace opakuje. Lidé mají jedinou možnost, postavit se zlu a ne kalkulovat, vypočítávat a hledat úhybky. To vám říká starý dědek, možná blbej, ale který již něčím.v životě prošel. Tak se mějte.
.

Slovan
8. 9. 2024 11:33
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Není jiné řešení, máš pravdu, ale vidíš sám jak to lidem asi nevadí a neváží si toho svého JÁ. Čekají až někdo druhý to za ně vyřídí (vybojuje), vím o čem píšu, mám otevřené oči. Každý se stará sám o sebe a hraje si jedině na svém písečku. Jedou navštívili zlodějíčkové naši ulici cca 12 let. Později vylezlo na povrch, že někteří je i viděli a ani nezavolali četnictvo. U nás nejsou tak co. A takhle je to Pavle i s ostatním. Pokrytectví v nejyšší míře. A těch “pár” stovek jedinců by mělo vytahovat za ostatní líné a vyčkávající salámisty vytahovat z ohně horké kaštany?A aý by bylo povšem budou se naparovat a honem převlékat kabáty. Vidíš to snad i tady.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 14:57
Odpovědět  Slovan

Máš naprostou pravdu, my dva máme stejné pohledy. A podívej se jak tady někteří už rekvírují a dávají parchantům najevo, jak jim ty auta, majetky a jejich životy ukrást. A oni se snad blahem připosírají ze své geniality, nevím jestli hrané či skutečné a takoví to byli bojovníci proti socíku. My pracovali, něco pro stát odváděli a nemusel jsem nikomu sloužit. Ale intriky v této zemi tady tedy je, až je to na zblití.. A tím končím, však si rozumíme.

Slovan
8. 9. 2024 17:06
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Ale to víš že ti rozumím a jen dodám, že tenhle typ je ze všeho nejhorší, jsou schopni všeho, když nás zítra obsadí Čína, mají šikmé oči. Myslels to takhle nějak? 🤣🤣🙋‍♂️

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 15:44
Odpovědět  Slovan

Až budeš mít chuť a čas, přečti si.od M. Kellnera na Infokurýru článek o Slávku Popelkovi.

Slovan
8. 9. 2024 17:02
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Díky, mrknu. A četl jsi ten včerejší odkaz odemě?

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 17:43
Odpovědět  Slovan

Jo.

Honzas
8. 9. 2024 19:23
Odpovědět  Helena

A nic se nestane. U soudu obvinili cement že za všechno může on. Ovšem průšvih je že on má Aliby, on tam nikdy nebyl.

standa
8. 9. 2024 08:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Už jsem tu psal vícekrát proč se v Čechách urychleně opravuje infrastruktůra,mosty, dálnice, železnice! Je to všude rozkopáno, rozděláno, aby to bylo připraveno pro přesuny vojsk NATO na Východ.

Albi
8. 9. 2024 11:06
Odpovědět  standa

A to myslíš, že se – při naší schopnosti a kvalitě řízení (= organizování) stačí všechno a včas uvést do funčního stavu?

Nebo vyšleme naši Lipku, aby požádal KoVa (Kolektivní Východ) o “malé” posečkání?
Lipánek by byl ten nejvhodnější a získal by nesmrtelnou slávu – ukáže KoVa “fakáč” a předvede současné české hrdinství. A to by bylo, aby to nezabralo! 🙂

Boomer
8. 9. 2024 11:17
Odpovědět  Albi

.. no, v okamžiku, kdy se do věci zapojí vojenské složky, posviští to jako po másle… ;o))))

Albi
8. 9. 2024 12:31
Odpovědět  Boomer

Pokud ovšem nepotkají nějaké drzé auto – myslím, že jako nejvhodnější se ukázala být Fabia. 🙂

Boomer
8. 9. 2024 14:03
Odpovědět  Albi

..pokud se do toho opravdu vloží vojenské složky, je celkem možné, že nejdříve stát zrekvíruje všechny drzé Fabie pro potřeby jednotlivých složek. Tato možnost je podepřena zákonem…

Zákon č. 240/2000 Sb.Zákon o krizovém řízení a o změně některých zákonů (krizový zákon)

§ 6

(1) Vláda je oprávněna v době trvání nouzového stavu na nezbytně nutnou dobu a v nezbytně nutném rozsahu nařídit:

c) ukládání pracovní povinnosti, pracovní výpomoci nebo povinnosti poskytnout věcné prostředky

Markýza
8. 9. 2024 14:25
Odpovědět  Boomer

A myslíte, že jim to zachrání průjezd Ťokovým průsmykem?

Boomer
8. 9. 2024 14:43
Odpovědět  Markýza

.. myslím, že v takovém případě prostě obrněnec jen odsune Fabii mimo vozovku a přijdou si pro další, třeba Yetti nebo Karoq, a když bude kluzko, nastoupí civilové s košťaty a hrably, nebo se pojede vedlejšími tahy s vyloučením veřejnosti. Kritická místa(mosty..) lze na přechodnou dobu zpevnit montáží mostního provizoria, jeden takový dobře oplocený a hlídaný depozit je několik kilometrů od naší vesnice. Co bude s mostem potom, na to kadí Bílej Tesák…

Ohne sranda.. ;o(((((

Markýza
8. 9. 2024 15:39
Odpovědět  Boomer

No nevím. Aby nám ještě nebylo dobré měkké humanitární zápaďácké srdce. Začnu se odsouvání Fabií i se řidičkami bát ve chvíli, kdy mejnstrýmem začnou prosakovat řeči, že na lidském životě vlastně až tak nezáleží.

Albi
8. 9. 2024 16:14
Odpovědět  Markýza

To záleží na tom, o který život jde.
A takový se nejspíš Fabií nepoveze. Není život jako život, jak nás dnešní filozofie učí.

Markýza
8. 9. 2024 17:21
Odpovědět  Albi

Jenže to se propírat nebude, přeci. V mejnstrýmu, haha! ŽKZ ( životy, na kterých záleží) se tak nějak samosebou tiše vsáknou do tichých zákoutí hradního vrchu……v mejnstrýmu by se vzbudil dojem, že jsou jaksi důležitější věci – jako UV (ukrajinská vlast) a tak podobně a pak už by mohly transportéry odsouvat do alelujá. Dokud pořád držíme ten naratýv, že život je posvátný, tak by to odsouvání šlo blbě.

Albi
8. 9. 2024 16:23
Odpovědět  Boomer

Kritická místa lze na přechodnou dobu zpevnit …..
Ale to jsme tam, kde už jsme byli – jak dlouho bude taková “přechodná doba” trvat?
Ty Kinžály a Iskadery se mi zdájí tak nějak o trochu rychlejší 🙂 , než “mostaři a opraváři” vč. organizátorů (těm to možná půjde nejpomaleji). .

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
8. 9. 2024 17:21
Odpovědět  Albi

Jedne furt přeci. Tys zapomněla, co je jednotkou dočasnosti?

Boomer
8. 9. 2024 17:39
Odpovědět  Albi

..žádná válka netrvala věčně, každá jednou skončila. Potom bylo vždy rozhodující, na které straně kdo zbyl. Lidy to ale odskákaly vždy…

Markýza
8. 9. 2024 17:53
Odpovědět  Boomer

Některá ovšem až po sto letech, což by nám a našim dětem/vnoučatům mohlo být jedno.

Boomer
8. 9. 2024 18:04
Odpovědět  Markýza

.. efektivita zabíjení se navzájem pokročila neobyčejně, jsme dobou technologickou. Ještě před začátkem SVO pro mnoho hochů a mladých mužů představovala kvadrokoptéra báječný dárek pod stromečkem…

Joe Arp
8. 9. 2024 18:08
Odpovědět  Boomer

Hluboká myšlenka…;óóó)))))))))))

Slovan
8. 9. 2024 18:21
Odpovědět  Joe Arp

Dejte mi lidi a já to vyhraju. 🤣🤣🤣

Antonín Körber
9. 9. 2024 11:04
Odpovědět  Boomer

..no,ono je to trocha jináč..ta před tím doposud neskončila a ta nová bude trvat jen krátce,jen to chcípání může chvíli trvat,ale na žití to určitě nebude,..na to vem jed..a s těma cestama a mostama mohou už teď jít k šípkům,..vést mrtvoly už jsem viděl,ale řídit celé kolony mrtvolama ještě né a naco tam vlastně pojedou? .. i zimní hrušky opadají ..nóóó..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
8. 9. 2024 18:07
Odpovědět  Boomer

Tak jako masakr Pandurů u Tábora! Tam došlo k odsunu obrněnců Fábií, co na to Klauševič paradesátníku…..;oó)))))))))

Boomer
8. 9. 2024 18:15
Odpovědět  Joe Arp

.. je to vcelku jednoduché.. až začnou opravdu hovořit zbraně, musí civil ve vlastním zájmu držet hubu a klidit se z cesty. Vytáhni hlavu z misky s gulášem a chvíli sleduj, co se děje nějakých 1500km na východ od Ovčár…

Joe Arp
8. 9. 2024 18:29
Odpovědět  Boomer

U Tábora hovořilo co, milý Bubo? Ty pandury byly z preglejky? Přestaň chlastat couvééé, slivovicí ředěné a sleduj spíš jak ti budou chodit kontroly z MÚ na neeko. kotel, to by tě mělo zajímat, co trápí Čechy, vojenský exšperte!

Slovan
8. 9. 2024 18:45
Odpovědět  Joe Arp

Ale vždyť to píšou na googlu. 🤣🤣

Boomer
8. 9. 2024 18:58
Odpovědět  Joe Arp

.. v dobách míru je armáda držena na uzdě, ovare.
Děda legionář ti určitě vyprávěl, co se dělo v Rusku, jaký vliv na práva civila měla flinta v ruce vojáka, tak ze sebe nedělej většího vola, než doopravdy jsi. Zbytečně se nadřeš.
Až to začne bouchat za humny, budeš v řiti i s autobusem…

František
9. 9. 2024 13:55
Odpovědět  Joe Arp

Nedotknutelnost obydlí!!! Už vyšel ústavní dodatek, který ruší tuto ústavní vymoženost? Myslím si, že doposud ne.

Takže pokud se mi do baráku sere nějaký picmoch z magistrátu, chci po něm povolení soudu k domovní prohlídce. Nějaká prohlídka kotle mi může políbit. To není důvod k vlomení se do domu, bytu.
Finito, nazdar.

Slovan
8. 9. 2024 18:29
Odpovědět  Joe Arp

Frajtr, hmm, to není zrovna moc lichotivé.

Joe Arp
8. 9. 2024 18:41
Odpovědět  Slovan

Pavle kaprál, KAPRÁL! Nikdy bych se přímého levobočního (dělali ho z boku) potomka Klauuševíče neodvážil degradovat, navíc se chystáme tuna v Ovčárech nabídnout mu čestné občanstvo, i s pí. Jarošovou a huriskami!

Slovan
8. 9. 2024 18:48
Odpovědět  Joe Arp

Takže žádný mašinfýra, ale prachprostá zelená guma. A nemáme tu nakonec tu čest se samotným, nedejbože……ty si myslíš že ju?

Boomer
8. 9. 2024 19:01
Odpovědět  Joe Arp

.. žádnej kaprál, jenom podporučík v záloze.

Ovare, víš jaký je rozdíl mezi svobodníkem a podporučíkem?
Svobodník je šarže mezi ho*ny, podporučík je ho*no mezi šaržemi. Podumej, možná pochopíš. ;o))))
A zklidni si pucfleka, začíná fantazírovat…

Joe Arp
8. 9. 2024 19:31
Odpovědět  Boomer

Myslíš standu? Ale to je tvůj vytěrák řiti! Celej se třese, až ho svezeš v sajdce svého růžového (pardon oranžového) Dněpru s polepy Kawasakí z burzy, a přestaneš ho obviňovat ze studií na dejvický sorboně. Dejte si nějakej hezkej dárek, třeba kožený helmy místo hlavy. Čus bus!

Slovan
8. 9. 2024 19:36
Odpovědět  Joe Arp

Joe nač ta česká skromnost…….😊

Joe Arp
8. 9. 2024 19:45
Odpovědět  Slovan

Pavle mám tu hroznou pozici, pokálený od masařek, jak obraz Císaře pána se musím držet zpět, abych neskončil před uličním výborem, vedeným inteligentním “právníkem” !

Boomer
9. 9. 2024 09:36
Odpovědět  Joe Arp

..Pepiku, klid! Tebe už nikdy nikdo soudit nebude, to ti přísahám! Ale tu občanku si klidně nechej, důležité údaje jsou uloženy v databázi Centrální evidence obyvatelstva. Jenom u sebe nos kartičku s tím to odkazem:  § 55–65 Očanského zákoníku. A bude dobře…

standa
8. 9. 2024 12:07
Odpovědět  Albi

Mě stačila ta fotka , kde byl s tím nočníkem na hlavě.Směšná figurka!

Albi
8. 9. 2024 12:36
Odpovědět  standa

No ale – nemůže to signalizovat “vždy připravven“? Jako že ho nezaskočí ani situace, kdy nikde kolem žádné křovíčko?

Boomer
8. 9. 2024 14:49
Odpovědět  Albi

.. ten není připraven na nic, kdyby byl, nelezl by se předvádět tam, kde ho není zapotřebí.
Současný snajperský rekord je 3500metrů…

Albi
8. 9. 2024 16:27
Odpovědět  Boomer

🙂

Joe Arp
8. 9. 2024 18:12
Odpovědět  Boomer

2800m, nepřidávej si parakotoule…. ;óóó))))))))

Boomer
9. 9. 2024 09:45
Odpovědět  Joe Arp

..nevíš o čem píšeš, šofére. Kup si něco na opruzený zadek, mozek už nezachráníš.

Kanadský příslušník Joint Task Force 2, rok 2017, 3540metrů, oficiálně potvrzeno velením, ověřeno videozáznamem a dalšími postupy, voják je stále v aktivní službě, tudíž utajená identita.

Joe Arp
9. 9. 2024 11:00
Odpovědět  Boomer

….inu moc ho neutajili, ty vyšťouráš vše, ale výsledek 3539m byl posléze anulován, střílel po větru ;ó)))))))

Boomer
9. 9. 2024 11:21
Odpovědět  Joe Arp

.. ale kdepak, šofíku, identitu příslušníka speciálních jednotek si každá ozbrojená složka chrání jako oko v hlavě. Příklad ze života, Ovčárský ovare.. kdo je Boomer?

Si počkám… ;o))))))))

Joe Arp
9. 9. 2024 11:37
Odpovědět  Boomer

…inu, řekl bych. Velký, samolibý narcis, mylně se opájející svou jedinečností a nadřazeností nad ostatními. Rád se hřeje “ve světle ramp” a těžce snáší jakoukoli kritiku. Bude v tom trocha napoleonského komplexu a snaha zaujmout význačné místo ve vedení smečky přítulných, ty odměňuje nic neříkajícími radami bystře nalistovanými v rukověti vůdce. Blbej nebude to ne, ale nesnesitelně samolibej! A tvá varianta Suchoprde..si počkám ;o)))

Boomer
9. 9. 2024 11:50
Odpovědět  Joe Arp

..hm, kádrový posudek kombinovaný s lékařskou zprávou o vyšetření pacienta? A bez identity? Gratuluji…

Nějak ti vypadlo kdo je Boomer! Jméno, bydliště, datum narození.. no povídej, nešanuj mě, máš můj souhlas… ;o))))))

Joe Arp
9. 9. 2024 13:01
Odpovědět  Boomer

Tak chlapče, žádné vyšetření, ale pouze můj dojem z tebe a tvého vystupování tady, kouřové clony si nech od cesty. Jinak zjišťování identit, adres a osobních dat bylo v gesci StB, někteří její příslušníci si to dodnes nedokážou odpustit. Podpor u nich byla tenkrát dost velká šajba!

Joe Arp
9. 9. 2024 14:57
Odpovědět  Joe Arp

Jo a že nebudeš blbej, doplním, ty nebudeš ani moc chytrej. Tím bych dnes kapitolu Drahoš-Boomer uzavřel.

Ladislav 💤
8. 9. 2024 16:05
Odpovědět  standa

Ale kde? To aby bratři Rusové 🇷🇺 jeli rychleji na Berlín a Brusel!

Albi
8. 9. 2024 16:35
Odpovědět  Ladislav 💤

Proč by to dělali, probůh?

Jak to vypadá, Berlín a Brusel co nejdříve “potáhnou na Moskvu” – ovšem jinak, než s určitostí čekáme my.
S dary a uctivou suplikou na denní dodávku pár kubíků plynu denně. V zimě na dvojnásobek, prosíme. A slibujeme, že určitě zaplatme.
A prosím kdyby ještě nějaká ta ropa vám vyzbyla ….. !

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ladislav 💤
8. 9. 2024 17:20
Odpovědět  Albi

Tak vy jste to nepochopila?
Tak po lopatě: když ještě sovětská vojska bojovala u Stalingradu, taky ještě nevěděli, že potáhnou na Berlín!
Co to pomůže, když vymlátí nacisty jen v Banderostánu?
Musí v celé Evropě, jinak to znovu vyklíčí a problém se bude opakovat!
Stačí?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
8. 9. 2024 19:37
Odpovědět  Ladislav 💤

Ne – to vy jste nepochopil. Situace je naprosto jiná.

Berlín s Bruselem “ruku v ruce” stvořili rétoricky zeď / hranici / zákaz vstupu “ruské nohy” na jejich výsosté území, aby ochránili svůj libtardí režim před rudým morem. Ten hnědý úmyslně přehlíželi – a nebo se domnívají, že u nás už nehrohzí – však se s ním přátelíme, ne?

Tak teď tam mají tu “zeď” a taky ty nacisty!
Co s nimi udělají a jak to udělají, to je výhradně jejich (a samozřejmě i naše) věc. Navíc si tam B+B přitáhli dobrovolně a aktivně pár mulionů neintegrovatelných muslimů.

A co tedy teď vlastně čekáme? Má to za evropskou část KoZa zas řešit Rusko? Platit svými mrtvými? Je to snad jeho povinnost? Na jakém základě?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
8. 9. 2024 17:22
Odpovědět  Albi

Kéž máš pravdu Albi……

Boomer
8. 9. 2024 17:40
Odpovědět  Markýza

.. nemá.

Markýza
8. 9. 2024 17:54
Odpovědět  Boomer

Já doufám, že tak trochu má….

Boomer
8. 9. 2024 18:20
Odpovědět  Markýza

Naděje je sen bdícího člověka. ©Aristotelés

Markýza
8. 9. 2024 19:57
Odpovědět  Boomer

A od čeho jsou sny?

Boomer
9. 9. 2024 09:52
Odpovědět  Markýza

..mozek si ulevuje od negativních působení reality. Zkuste se naučit lucidnímu snění, nebylo-li vám dáno přírodou už od začátku. Uvidíte…

Markýza
9. 9. 2024 17:01
Odpovědět  Boomer

To, co vlevo leží, to je lež, vpravo pravou pravdu nalezneš. Všecho opraví a ohne doprava, myslí si že pravda právem vyhrává. To, co vlevo leží, to je sen, který má být právem zahuben…..to, co v lůně leží, to je lež, plodí ovšem pravdu jako věž. Zleva doprava se valí čas, ze tmy pouze vzniká denní jas; kdyby temných nocí nebylo, těžko by se něco zrodilo, neboť pronikavé, jasné světlo dne to je jalové a neplodné. Bývá-li lež pravdě po vůli, mysl definitivně se rozpůlí a jen ten, kdo už má pravdy dost uprostřed ní vybuduje most.
To, co vlevo leží, to je sen, který má být něžně upředen – upředen a sněden, to se ví, neboť sen se vždycky, vždycky sní.
To, co vlevo leží, to je lež, vpravo pravou pravdu nalezneš: všechno opraví a spraví, to se ví, jenom lež nám od ní uleví.

Slovan
8. 9. 2024 18:25
Odpovědět  Albi

Škábat drábkama budete-me, sám mám málo. 🤣

Josef K
8. 9. 2024 08:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Andrej Martyanov: Jsem zbytečně přísný…… když rozebírám dění ve vojenské „analytické“ sféře USA (Západu obecně)?
https://kispep.wordpress.com/2024/09/08/andrej-martyanov-jsem-zbytecne-prisny/

Albi
8. 9. 2024 11:17
Odpovědět  Josef K

Poslední věta – dovedu si představit jak se asi zatvářil nad takovou “tečkou”. 🙂 🙂 🙂

Aleš
8. 9. 2024 09:01
Ohodnotit příspěvek :
     

EU je kriminální zločinecké monstrum a patří před mezinárodní soudní tribunál za zločiny proti míru, genocidu, vraždy jehlou, korupci.

Markýza
8. 9. 2024 09:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak Německo zakládá krizovou skupinu, pokud Trump vyhraje….a když nevyhraje??
Taky ovšem Německo už dávno není tím Hitlerovým jednotným Německem. Kdoví, možná se ukáže, k čemu jsou tam dobré všechny ty miliony machometánů.

Albi
8. 9. 2024 11:29
Odpovědět  Markýza

Taková skupina mi přijde trochu nedostatečná, ať už Trump vyhraje či ne. Chtělo by to spíš celé krizové centrum.

Takové centrum má mnohostranné využití – třeba jako očkobvací. Stačí jen vyměnit noty, osnova je univerzální.
Opera jako lidová odrhovačka – krize jako krize. Nevidím nějaký extra rozdíl. 🙂

Markýza
8. 9. 2024 12:59
Odpovědět  Albi

Na co centrum? Očkovat se dá i v Tesku před kasama, jak jsme se přesvědčili. Třeba by tam šlo pořádat i válečné porady.

Albi
8. 9. 2024 13:29
Odpovědět  Markýza

Dobrý. To mě nenapadlo, 🙂

Boomer
8. 9. 2024 14:27
Odpovědět  Markýza

.. v obou případech bude Německo stát před osudovou volbou.

Když Trump nevyhraje, poženou je USA na východ.

Když Trump vyhraje, mezinárodní politika USA se zaměří na asijsko-pacifickou oblast a EU/Německý dvorek pro ně ztratí důležitost, propadne se do hospodářské krize, bude následovat krize politická a těžké sociální otřesy.

Existuje nějaká třetí cesta? Pokud ano, co bude nutné udělat?

Markýza
8. 9. 2024 15:42
Odpovědět  Boomer

No, já bych raději brala tu hospodářskou krizi, než “východoevropské válčiště.” A máme tu ještě třetí možnost: Kamala vyhrála a Putin ji pozval do Kremlu………… 😎 Malý oční kontakt, Kamala vydechne ách a omámeně podpíše, co se jí předloží 😀

Albi
8. 9. 2024 16:40
Odpovědět  Markýza

🙂 🙂 🙂
Jestli někdy ty své nápady malinko rozvedeš alespoň do formy povídky a vydáš knžně, zamlouvám si jeden výtisk s tvým vlastnoručním podpisem!

Markýza
8. 9. 2024 17:27
Odpovědět  Albi

Nerozvedu, člověče 😀 to už mě přemlouvaly jiné kapacity – moje vnoučata kupříkladu. Jenže jsem čirý nepsavec. Takhle vykládat u ohně, to by mi šlo!
Tento konkrétní nápad mi ovšem vrtá v hlavě od té doby, kdy jsem uviděla zcela omámenou Melanii Trumpovou, poté, co na ni Vovka zablýskal – a protože tahle Melanie fakt není prodavačka v Bille, kterou by podlomil kdejaký vášnivý pohled, řekla jsem si a hele tajná zbraň. Njn – Venuše ve Štíru, ty to tak uměj.

Joe Arp
9. 9. 2024 19:45
Odpovědět  Markýza

Co máte proti prodavačkám v Bille, jako, že něco inteligenčně nedostatečného?? Od koho já jsem to tu……;o))))

Markýza
9. 9. 2024 19:55
Odpovědět  Joe Arp

No…………..bude to těžké vysvětlování, ale nešť: Nikoliv, tohle opravdu nebylo a není o inteligenci, ale o postavení, dejme tomu. O tom, že Melanie je krásná manželka mocného muže a tudíž jí nějaké poklony a vášnivé pohledy nejspíš jen tak nerozhodí prostě proto, že jich má neúrekom. Je jich syta. Není to pro ni nic výjimečného ani nového. Na rozdíl od dejme tomu úřednice na stavebním úřadě (když vás teda ta pokladní z Billy tak irituje) na kterou se většinou někdo šklebí a řve. O tom, že by na ni někdo vášnivě hleděl, si může nechat pouze zdát, že? Takže závěrem: kdyby se na takovou úřednici/pokladní/učitelku/ vášnivě zahleděl jeden z nejmocnějších mužů světa, patrně by nepoklesla v kolenou jako Melanie, ale rovnou vomdlela. Prostě proto, že by toho na ni bylo příliš.
Je vám to už jasnější?

Joe Arp
10. 9. 2024 18:39
Odpovědět  Markýza

Vůbec. Kde berete tu jistotu omdlení, to máte o českých ženách chabé mínění, česká žena a švédská ocel vydrží všechno, o vášnivém pohledu nějakého makotřasa ani nemluvě. p./s. pokladní mě vůbec neirituje, vzal jsem co jste pohodila.

Boomer
8. 9. 2024 17:43
Odpovědět  Markýza

..jako námět pro romaneto pěkné, leč téma by se brzy vyčerpalo. Ředitel/ka fabriku neřídí, ač jeho/její podpis najdete na kdejakém lejstru…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
8. 9. 2024 17:56
Odpovědět  Boomer

To sice ne, záleží spíš na tom, jestli menežment za ředitelem stojí, nebo ne. Což nevíme a kdoví, jak moc si je jist ředitel – ale prozatím teda řídí velmi solidně.

Markýza
8. 9. 2024 17:58
Odpovědět  Boomer

Jo ředitelka – pardon. To sice máte pravdu, ale přeci jen se to dost blbě odvolává – ředitelčino parafa.

Ladislav 💤
8. 9. 2024 16:09
Odpovědět  Markýza

Pan Lavrov prohlásil, že není problém je vyhladit na dálku!
Tak jen germánské svině kujte pikle, kujte!
A pak, ámen sváma!

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 16:35
Odpovědět  Ladislav 💤

Ladislave, já tedy nad některými názory zdejších lepšolidí nestačím.žasnout. Nemyslím tím tebe, tebe si vážím.

.

Slovan
8. 9. 2024 18:27
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Zase jsem druhej, no co se dá dělat a takové to bylo přátelství. 😊