politika

Daily Express: Macron zradil Ukrajinu

Daily Express: Francouzský prezident Emmanuel Macron zradil Ukrajinu.

Francouzký prezident Emmanuel Macron byl obviněn ze zrady Ukrajiny, protože nejnovější údaje ukázaly, že dovoz plynu z Ruska od začátku války prudce vzrostl.

MOSKVA, 14. června – RIA Novosti. Francie zvýšila dodávky ruského plynu navzdory dohodě mezi zeměmi EU o snížení dovozu paliv, píše Daily Express.

Podle Centra pro výzkum energie a čistého ovzduší plyn za zvýhodněné ceny nakoupily Francie, Belgie a Nizozemsko. Zpráva uvádí, že v dubnu a květnu Rusko dodalo Francii tucet zásilek LNG a dalších energetických produktů v hodnotě 900 milionů eur.

„Macron zradil Ukrajinu,“ uzavírá autor publikace.

Po zahájení ruské vojenské speciální operace na demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny Západ zesílil sankční tlak na Moskvu. Evropská unie již schválila šest balíčků sankcí, které počítají zejména s postupným zavedením embarga na dovoz uhlí a ropy.

Kreml označil počínání Západu za ekonomickou válku, jaká ještě nebyla, zdůraznil však, že je na takový vývoj událostí připraven. Ruská centrální banka přijala opatření ke stabilizaci situace na devizovém trhu; platby za dodávky plynu do nepřátelských zemí byly převedeny na rubly.

Jak uvedl Vladimir Putin, politika zadržování a oslabování Ruska je dlouhodobou strategií Západu a sankce zasadily vážnou ránu celé světové ekonomice. Hlavním cílem Spojených států a Evropy je podle jeho slov zhoršit životy milionů lidí.

https://bit.ly/3aZSK5h

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
zdena
14. 6. 2022 22:36
Ohodnotit příspěvek :
     

to je fakt už sranda… jak uličník za zády pančelky…. no to je gól ! Pilíř EU provede tiše takovouhle akci… no to se těším na ten poprask 🙂 🙂 🙂

14. 6. 2022 22:48
Odpovědět  zdena

Oni ji zradí všichni. Mikron je akorát první. Akorát nevím, zda proto, že je tak chytrej, nebo tak blbej.

Editor
14. 6. 2022 23:54

vyčůranej 🙂

Josef
14. 6. 2022 22:49
Odpovědět  zdena

To jsem zvědav co na to naši presstituti.

Pavel K
14. 6. 2022 22:51
Odpovědět  zdena

To je všechno taková šaškárna a my (ČR) děláme všechno proto abychom vyhráli soutěž o nejužitečnějšího VOLA. 🤦‍♂️🤦‍♂️

zdena
14. 6. 2022 23:12
Odpovědět  zdena

A za ruble, místo za dolary…. super !!!

14. 6. 2022 23:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Díky za odkaz Jannino. Hned jsem si ten angloweb hodil do webadresáře a pak po Expresu chvíli coural. A lidi, řeknu vám, to je síla! Za prvé jsem zjistil že pupkem světa je malá británie a za druhé jsem konečně zjistil, kde lžou ještě primitivněji než na ukrowebech. A to jsem si myslel že ukroweby a seznam.cz je dno. Tak to ani náhodou! Ale stejně, lidi, řeknu vám, že se už Churchillovi nedivím, že v zájmu zamezení úpadku britské rasy navrhoval sterilizaci intelektuálně zakrnělejch. Neprošlo mu to, retardáti se rozš-ukali, a tady je výsledek – retardáti píšou pro retardáty, protože jen de-bil to může žrát – viz např. titulek: “Putinova panika z děsivého nového tanku Panther…”

Frank
15. 6. 2022 08:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrošemi nikdo nezatopí a neohřeje vodu. Jsem zvědav, kdy na to přijde naše hlava pomazaná se čtyřmi tituly. Zatím ten jouda vysílá jasné i nejasné signály.

Gales
15. 6. 2022 19:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Macron zradil ukrajinu ale ne občany.Na rozdíl od našich hovad.