politika

“A to není šokující?” Putin o dvojích metrech v konfliktech

Olaf Scholz a další evropští představitelé, včetně západních lídrů, na summitu G20 oznámili, že jsou šokováni pokračující ruskou agresí proti sousednímu státu.

Putin byl zjevně připraven na „útoky“ ze strany politických odpůrců a tvrdě a nekompromisně odpověděl.

Otevřená a pravdivá poznámka Putina ohromila Scholze i jeho kolegy. Pravděpodobně si mysleli, že Rusko bude mlčet a na obvinění prostě nebude reagovat. Putin však nejenže nemlčel, ale také jasně, odměřeně a bez povyku poukázal na dvojí metr západních představitelů.

Rusko se nikdy nevzdalo mírových rozhovorů s Ukrajinou, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin na online summitu G20.

Vojenské akce jsou vždy tragédií pro konkrétní lidi a je třeba přemýšlet o tom, jak tuto tragédii zastavit, řekl Putin když komentoval prohlášení svých kolegů o šoku způsobeném situací na Ukrajině. 

“Někteří kolegové řekli, že byli šokováni pokračující ruskou agresí na Ukrajině. Ano, samozřejmě, vojenské akce jsou vždy tragédií pro konkrétní lidi, konkrétní rodiny a zemi jako celek. A samozřejmě musíme přemýšlet o tom, jak zastavit tuto tragédii”.

Prezident však připomněl, že Moskva jednání s Kyjevem nikdy neodmítla. 

“Není to Rusko, ale Ukrajina, kdo veřejně oznámil stažení z vyjednávacího procesu. A navíc byl podepsán dekret, dekret hlavy státu, který taková jednání s Ruskem zakazuje,” zdůraznil Putin.

“A krvavý převrat na Ukrajině v roce 2014, po kterém následovala válka kyjevského režimu proti jeho lidem na Donbasu? To nešokuje? A zabíjení civilního obyvatelstva v Palestině v pásmu Gazy, to nešokuje? A to, že lékaři tam musí provádět dětem operace, břišní operace, skalpelem na těle dítěte, bez narkózy, to nešokuje? A to, že generální tajemník OSN řekl, že Gaza se proměnila v obrovský dětský hřbitov, to nešokuje?” ruský prezident se přímo zeptal „šokovaných“ lídrů.

https://www.pronorus.com/2023/11/g20.html
https://1url.cz/VudWg

sdílet na

28 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank1
4. 12. 2023 19:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Pozoruhodny clanek obsahuje vysvetleni kdo nas ovlada a jak to probiha. Zejmena to posledni video je trefou do cerneho!
https://cz24.news/bornova-co-se-to-sakra-deje-aneb-techno-feudalismus-a-globalni-mafie/

Frank1
4. 12. 2023 20:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Predstavitele KoZa na vselijakych konferencich jsou pouhe loutky sionistu kvakajici podle jim daneho textu. Snahou zapadu je i nadale z Ruska a zejmena z V. Putina delat netvora.
V. Putin se ozval a rekl jim, jestli zverstva KoZa a Izraele v Palestine je nesokuji? Jsou to nackove a vyvrhelove, kteri farizejsky kritizuji Rusko a sami pachaji ty nejhnusnejsi zlociny. Podporuji valku na Ukrajine i masove vrazdy Izraele. Je to pro ne samozrejmost, patri vsichni do stejneho chliva bez svedomi a moralky.

eFPe
4. 12. 2023 20:43
Odpovědět  Frank1

To všechno tu kozu reprezentují obludy odtržené od reality. Zkrátka někde nějaký program předpověděl, že planeta se zachrání jedině depopulací..a v tomto duchu jedou a plní zadání. Koho? To už je druhá věc.

Pavel
5. 12. 2023 08:15
Odpovědět  Frank1

Oni nejen že podporují válku na Ukrajině,oni ji připravili a vyprovokovali! Podle stejného vzorce jako před 100 lety “Angláni” vyprovokovali první světovou. “Sedm kulí v Sarajevu” byl už jen ten poslední kamínek do té skládačky co léta připravovali. A tupý Scholz opět šlápl na stejné hrábě a žene Němce proti Rusům! Asi chce opět vidět pochodovat Wermacht po Rudém náměstí jako v květnu 1945!

Frank1
5. 12. 2023 10:06
Odpovědět  Pavel

Atentat v Sarajevu organizovali pravdepodobne Britove. Sioniste chteli rozpoutat svetovou valku a znicit 3 cisarstvi.
Svet vi jenom jmeno atentatnika G. Principa. Kdo mu dal pistoli se nevysetrovalo, nezverejnilo.
TGM, britsky agent, popisovan v Cesku jako taticek a humanista financoval atentat na Lenina (archiv prazskeho hradu).
J. Masaryka vyhnali na rimsu z okna pry Rusove. Dodnes se tape kdo byl skutecnym pachatelem, protoze svedci meli strach vypovidat. Az jeden Cech, britsky agent se priznal.
Dejinne udalosti se sice dozvite, ale skutecne pachatele teroru, resp. ty, kteri za atentatniky stoji se nedozvite. Operuji skryte a utajene.
Po tech musite patrat. A dojdete vzdy ke stejnemu zaveru – byli to Britove.

ijn
4. 12. 2023 20:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud má stát štěstí na vlastenecké vůdce, dokáží lidé neskutečný pokrok a užitečné projekty: Např.: ROSATOM (300 000 zaměstnanců) zaujímá první místo v počtu současně realizovaných projektů výstavby jaderných reaktorů (3 bloky v Rusku a 33 v zahraničí v různých fázích realizace). 
Konkurenční sílu ruských návrhů lze přičíst vyspělým technologiím a nejnovějšímu know-how vyvinutému ruskými vědci a designéry. Všechny designové projekty splňují moderní mezinárodní požadavky a doporučení MAAE. Projekty navržené k výstavbě jsou založeny na moderních reaktorových instalacích modernizované konstrukce VVER (Ruský vodní vodní tlakový reaktor), který má mnoho let dobrou výkonnost. Ruské projekty výstavby JE jsou reaktory G III++vybavené systémy aktivní a pasivní bezpečnosti. Úspěšné působení na mezinárodních trzích potvrzuje dobrou konkurenceschopnost ruských jaderných technologií: V roce 2021 přesáhl balík zahraničních zakázek Rosatomu 139,9 miliardy dolarů.

ČR zakázala Zákonem spolupráci s Rosatom z RF na zakázce dodávky pro EDU5(6) a ETE34

Markýza
4. 12. 2023 20:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdvořilý Putin a jeho měkký hlas….jak má ubohá KoZa poznat, že nestačí zadupat? Že nestačí uvalit a rodmýchat? Tohle jsou Boomere ty trpké zkušenosti, o kterých jsem mluvila, že stojí obrovskou cenu. Takováto poznání.

Boomer
4. 12. 2023 20:36
Odpovědět  Markýza

.. po odchodu Jelcina měli dost času na poznávání Putina. Jenže soudili podle vlastních zvyklostí, podlehli vlastnímu klamu, že Putin je Jelcinův protežé, neboť byl přece Jelcinem vytažen do světel ramp! Poměřovali ruskou realitu podle coulů a uncí, a nějak jim uniklo, že v Rusku mají aršíny a pudy.

Nejhorší co může člověk sám sobě udělat, když začne sám sobě lhát…

Markýza
4. 12. 2023 20:40
Odpovědět  Boomer

Vždyť jo – to jsou ovšem právě ty draze zaplacené zkušenosti, pámbu s nima.

eFPe
4. 12. 2023 20:45
Odpovědět  Markýza

Jenže kdyby byl Putin, resp vedoucí představitelé Ruska stejné zrůdy jako představitelé kozy, už se smažíme v jaderné válce.Koza to jsou ovádi lačnící po krvi(moci, vlivu a penězích)

Markýza
4. 12. 2023 20:51
Odpovědět  eFPe

Ale klidně hořte jasným plamenem zuřivosti – jen hlásím, že se k vám nepřidám. Ani k vám, ani k nikomu, kdo tímto plamenem hoří.
Tahle vaše mantra o zrůdách a ďáblech a takových krasatach – to není nic pro mě.

Boomer
4. 12. 2023 21:10
Odpovědět  Markýza

.. Putin to musí hrát od “andante” až do “a bene placido”.
Rusko neuteče za oceán, zůstane tady, kde leží odnepaměti a jen blbec by si zaprasil byť jen zadní dvorek…

sergej
4. 12. 2023 21:58
Odpovědět  Boomer

Tam je ten “bezemisní filtr organický akismet mechanického. 🙂
ctrl
WatchDog

Chcimíři na Západě spěchají, aby si aspoň ponechali rozdělenou UA a mohli dál škodit Rusku. Na lidských obětech Slovanských narodů jim opravdu nezáleží. Otázka je, jakou červenou čáru nastaví Kreml ?
9 Odpověz
Pro 4, 2023 8:03 comment imageNávštěvníkpotkan

Rozdělená ukr je záchrana pro válečné jestřáby, protože po skončení a s uzavřením mírové smlouvy by je musel interpool internovat k soudu na donbas a tam mají pro podporovatele války trest smrti. No asi neuzavřou oni budou poslední s hrůzou strachu o svůj zadek a jak všichni nativně vidíme vývoj i budoucích píp těch s ulétlými iluzemi. Se jim opravdu vyplácí dělat za “velkého bratra válečné bubeníčky. Co je to zač, to nechceš.
Armáda v rusku má jasno, bezpochyb.
https://www.czechfreepress.info/uvadime-videa/otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-27-11-2023.html
Samozřejmě i tam na metropolitní lumeny dojíždí, je to jiný “druh jak většinoví obyvatelé. A to se samozřejmě ví a ochlokracie s plutokracií kterou i tvoří na to hřeší.
0OdpovězUprav
Pro 4, 2023 21:52

Boomer
4. 12. 2023 22:22
Odpovědět  sergej

.. no, a transcendentální odraz sešupem proti kopci za kvákotu bojlerů to ukončí trhákově skrztam odtud a po všem ho*no jen po včelách medovina. NeodpovídejNeuprav OO

sergej
4. 12. 2023 22:52
Odpovědět  Boomer

Ale jo, to je tak když se leze z vlaku s peinbolovou a inovativně se skejťáuckou hemlou. 🙂

Boomer
4. 12. 2023 23:08
Odpovědět  sergej

..jo, jsem nesmělý ale učím se…

Markýza
5. 12. 2023 08:40
Odpovědět  Boomer

Že musí není tak podstatné – podstatnější je, že umí. Pámbu ho ochraňuj.

Boomer
5. 12. 2023 10:25
Odpovědět  Markýza

.. když umíte, samo vás to přivede ke značné míře sebekázně, díky níž si uvědomujete svoje povinnosti ke svým i jiným, takže potom víte, co musíte a fakt, že to musíte vám vůbec nekroutí palci… ;o))))

Markýza
5. 12. 2023 13:37
Odpovědět  Boomer

Ano, takhle to chápu taky. Je musení a musení 😀

Pavel z Moravy
5. 12. 2023 12:59
Odpovědět  eFPe

Nu, podle některých lidí se tady těm západním dacanům musí pouze domluvit. Oni jsou to jinak velice ” mírumilovní ” lidé, vždyť zastupují systém, který je přece pro mnoho lidí posvátnou krávou.

Tupý hulvát
4. 12. 2023 22:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemá to cenu komentovat,ale oni jsou šokováni z toho,co rozpoutali.Jak říkala moje babička,škoda slov.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
5. 12. 2023 02:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro dekadentni zapadni svet je dvoji metr norma. Podporovan je vzdy vinik a obet deklasovana.
Dnes je to videtna konfliktu v Gaze. Jak je jiz pravidlem, zidak za nic nemuze, zatimco vina se svede na Palestince a ti si dle zapadnich proizraelskych vlezdoprdelistu zaslouzi smrt a konec existence.

Dany
6. 12. 2023 09:21
Odpovědět  Jaris

Už sis přečetl korán? Ne? Tak nežvaň o mírumilovných mohamedánech!

Ladislav 💤
5. 12. 2023 07:43
Ohodnotit příspěvek :
     

👍Pane Putine, takhle se má mluvit s válečniky! Tvrdě a žádné mazlení!

Frank1
5. 12. 2023 10:19
Ohodnotit příspěvek :
     

KoZa sjednoceny v rusofobii a touze znicit Rusko a ovladnout ho, zejmena jeho suroviny, opet prohral. Pres totalni sankce a rusofobii, ktera je stejna jako pronasledovani Zidu za Hitlera. I pres embargo na ruske suroviny. Rusko se nerozpadlo a nezkrachovalo. Utratili na zniceni Ruska stovky miliard € a $, ktere nutne potrebuji zadluzene staty, klopytajici samy do financni a ekonomicke krize.
Ani vyhlazovaci valka Ukrajincu jim kyzeny uspech neprinesla. Ruska obrana drzi.
KoZa stoji ted jako oskubana slepice, ktera uz nemuze zadna vejce snaset. Jejich idioti ze setrvacnosti ale stale slibuji neochvejnou podporu nackum na Ukrajine na vecne casy a udrzuji nesmyslne vrazdeni Slovanu dal.

Pavel z Moravy
5. 12. 2023 12:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Jednoduše řečeno, řídí nás sebranka zdegenerovaných grázlů.

Jaro Jaroslav
6. 12. 2023 00:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Satanyahu je nový král Herod, ktorý nariadil vyvrazdiť vsetky deti v Gaze nie do 2 rokov, ale do 18, vrátanie vsetkých žien!!! Samozrejme, západní lídri su posrani z moci sionistickych vrahov a vojnovych zločincov! Nikomu to netreba pripomínať! Po Palestíncoch vyvrazdia gojov na západe!!!

Frank1
6. 12. 2023 09:39
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Je to zastupce londynskych Sionistu a Satanistu, kteri ho ridi a financuji. Bez jejich uplatku opozicnich stran v Izraeli by tam u vesla nevydrzel ani tyden! Tuhle svinskou pakaz, ktera ve skrytu valky a vse kolem nich organizuje je treba zlikvidovat i s koreny a vyhonky! Pak nebude ani zadny poskok Satanyahu !