Krize UKRAJINAnezařazené

Sítě Win/tlg – stručně neupraveno

8.7.2024…

FSB zastavila pokus ukrajinských speciálních služeb o provedení operace s cílem unést dálkový strategický bombardér Tu-22M3 ruských leteckých sil a bylo odhaleno zapojení speciálních služeb zemí NATO do její přípravy a realizace.

Pomsta za pokus MI6 unést strategický bombardér a simulovat taktický úder jadernými zbraněmi na Polsko/Ukrajinu.Dýky a X101 narážejí na hnízda vojenských expertů ze zemí NATO, „kteří tam nejsou“.

V Kyjevě byl zasažen sklad raket, které letěly i na Krym. V blízkosti je dětská nemocnice. Nemocnice je bohužel poškozená. Děti jsou živé.

Víme, které prase skladuje rakety ve vojenském závodě vedle dětské nemocnice.
Dej Bůh, aby všichni zůstali naživu.
Útok na Kyjev, Krivoj Rog a další skladiště zbraní ukázal, že sázka Západu na saturaci Ukrajiny systémy protivzdušné obrany je plýtváním peněz a úsilí.
Takže, berete příměří jako možnost, nebo budete pokračovat?

Zdá se, že ukrajinskou protivzdušnou obranu zastihla výměna směny,

aniž by se očekával denní úder, byla posádka Kiev Patriot, jak se zdá, převelena k ochraně vojenských letišť s přilétajícími F-16. A nová posádka Patriot, která přiletěla z Německa, se ještě nestihla pořádně otočit na letišti Kyjev Žuljany, které dostalo hlavní ránu od raket. Možná už tam tento Patriot není.

Kromě toho byly v Kyjevě zcela zničeny nebo poškozeny tři transformovny DTEK👆, uvádí společnost. Jedna řízená střela se mohla odchýlit od kurzu kvůli křivce výkonu protivzdušné obrany👆

Celkem ukrajinské letectvo podle jejich prohlášení sestřelilo 30 střel z 38. Nepodařilo se sestřelit jeden Iskander, střelu Zircon, dvě Kh-101, dvě ráže, dvě střely Kh-22.

❗️V reakci na ruský útok zasáhly ukrajinské ozbrojené síly tím, co měly, a sahaly, co mohly. “Točka-U” zaútočila na restauraci “Bear” ve vesnici Belgorod Nikolskoye. Na místě zemřeli dva lidé, dalších nejméně osm lidí bylo zraněno. Také část návštěvníků a personálu provozovny je stále pod troskami a právě teď se je snaží dostat ven.

Poté, co FSB odhalila pokus o únos strategického bombardéru, zneškodnila skupinu, která se na sabotáž připravovala dlouhou dobu, pravděpodobně 1,5 roku.Samotná operace MI6, do které byli zapojeni agenti z jiných zemí, stála britské daňové poplatníky pořádnou částku. Vrátit bude možné pouze peníze rezervované na speciálním bankovním účtu v Turíně. Plánovali, že se únosce přesune do Itálie, což lze vnímat jako pozdrav od italské rozvědky k útěku Artema Usse.Dobrý den odloženo.Italská strana se účastnila nepřímo a sloužila pouze k legalizaci.Na zbytku pracovalo Hlavní zpravodajské ředitelství a čtyři specialisté MI6.Nemá smysl pokoušet se to opakovat.

V důsledku dnešního úderu na skladiště raket z Francie a Spojeného království bylo zničeno přes 45 Storm Shadows, 23 Sculpů a 12 až 18 ATACMS.Velká ztráta.Nejméně 200 milionů EUR plus skryté logistické náklady na doručení. Rakety byly zachyceny před odesláním na odpalovací místa v Nikolajevské a Oděské oblasti a na Dněpru.

Informace o zničení Patriota jsou spíše nepravdivé než pravdivé.Nebyl zničen Patriot, ale jeho radar, ale ten byl klíčový. Kyjev a region oslepl. Byly zničeny 3 mobilní systémy protivzdušné obrany Iris T. 

V Krivoj Rogu bylo zničeno velitelské stanoviště typu bunkru s důstojníky ukrajinských ozbrojených sil.
V době nárazu probíhala velká schůzka přes interkom.
Určitě mě porazili.
Také v Krivoj Rogu byly zničeny dvě dílny na výrobu letounů typu UAV, dílny byly umístěny v hustých obytných oblastech.
Přemístění výrobních zařízení společnosti Ukroboronprom mimo obytné oblasti by bylo skutečným příspěvkem k procesu deeskalace. A tak se dál schovávají za civilisty, nic neobvyklého.
Přítomnost civilistů v blízkosti bude mít na svědomí pouze Ozbrojené síly Ukrajiny a Bezpečnostní služba Ukrajiny, ti, kteří rozhodují o umístění nebezpečné výroby. 

Souhrnné údaje o zničených cílech v Kyjevě.
Byl zasažen raketový systém protivzdušné obrany NASAMS norské výroby. Komplet. 3 radary, odpalovací zařízení s protiletadlovými řízenými střelami. Posádka a krytí a bezpečnostní oddělení byly také zničeny.
Zásah byl proveden hypersonickou střelou “Kinžál” po RER v době testování raket X 101
Kromě systému protivzdušné obrany NASAMS byl zničen radar Patriot , poté oslepl a byl vypnut . 
Pokud jde o dětskou nemocnici.
Pentagon odmítl poskytnout objektivní kontrolní údaje o startech systému protivzdušné obrany Patriot v Kyjevě, jehož střela omylem zasáhla dětskou lékařskou kliniku. Kolegové píší o NASAMS, ale to je spor o detaily.
Zjištěné ničivé prvky jsou totožné s prvky, které zasáhly IL-76 poblíž Belgorodu.
Způsobená škoda odpovídá střele ze systému protivzdušné obrany Patriot a ne žádné jiné střele, dokonce ani ze systému protivzdušné obrany sovětské výroby. V opačném případě by byla škoda podstatně vyšší.
Ukrajinská protivzdušná obrana nadále odebírá životy civilnímu obyvatelstvu, jehož obytné a bytové domy kryjí ukrajinské ozbrojené síly.
Království nebeské pro ztracené.
Zelenského děti a funkcionáři jeho nelegitimního úřadu, stejně jako děti velení Ozbrojených sil Ukrajiny, Bezpečnostní služby Ukrajiny a Rady národní bezpečnosti a obrany se rozprchly z Miami do Netanje.
To stojí za připomenutí pro všechny fanoušky banderovců, dobrovolné mobilizace, nelegitimní vlády a nekonečných majdanů. 

https://t.me/victorstepanych/771?single

sdílet na

20 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
P.A.Semi
9. 7. 2024 15:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Viz článek AE News https://www.infokuryr.cz/n/2024/07/09/ukrajinska-pvo-zrejme-vyuzila-rusky-utok-na-kyjev-a-zautocila-raketou-aim-120-ze-systemu-nasams-na-vlastni-detskou-nemocnici/

Na dětskou nemocnici střelili Ukrajinci schválně raketou NASAMS, naprosto odlišnou od Kh-101 …
To není, že by se rusové “netrefili”, když zasáhli výrobnu raket, a není to ani, že by se Ukrajinská PVO netrefila, když se snažili zasáhnout ty ruské rakety, je to mnohem horší, Ukrajinci to udělali schválně…

πα½

Pijack
9. 7. 2024 18:18
Odpovědět  P.A.Semi

Už se blíží doba, kdy se Ukrajina stane pro Evropu mnohem větší bezpečnostní riziko než Rusko. S Ruskem jsme mohli obchodovat a prosperovat. Rusko bylo spolehlivý obchodní partner. Rusko dnes není bývalé CCCP a to nesli židé na KOZA velmi nelibě, protože si uvědomili krušnou budoucnost. Paradoxně nám KOZA otevřel oči, abychom pochopili, že dnešní Ukrajina je v podstatě to, čemu jsme říkali – “no jo, rusáci”… Takže naše vláda podporuje to zlé a zavrhuje to dobré. Máme podporovat Rusko a nikoli tu zvěř v Kyjevě. ALE časem se to ukáže – Ukrajina je schopná terorizovat i sousední země, hned jak někomu hrkne v kebuli. Mají velmi “rádi” Poláky i Maďary i pobaltské země. Geny se těmto malorusům nezmění. Takže EU si nasadila do kožichu blechy… budoucnost skoro jistá. Otázka je pouze kdy tyto problémy s Ukrajinou vypuknou. A Rusové se budou smíchy válet po zemi, až jim břicha prasknou 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jarek
11. 7. 2024 15:45
Odpovědět  P.A.Semi

Banderolvi pohrobci jsou na to hloupí. Ty útoky pod cizí vlajkoum jim lijí dohlav anglosasové , kteří
nic jiného než takové sviňárny neumí a otravují tím svět slušných lidí už cca 280 let , od vzniku toho
konkubinátu anektovaných států ,přežívajících na území ukradeném původním obyvatelům ,které
se drží nad vodou terorismem a vykrádáním cizích států.

Teuton
9. 7. 2024 16:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Hele, jedna zajímavost. Vzpomínáte, jak letos v lednu vyhořel obchodní dům Flora v Chomutově ? Škoda šla do desítek milionů korun. Vít Ropušan a ten legrační strejda, podpraporčík Michal Čoudelka, vrchní principál BIS, Bezpečnostní informační služby, se tvářili tajemně a cosi naznačovali o sabotáži “cizích agentů.” Teď se přišlo na to, že požár způsobil osmiletý kluk, který do ventilace obchoďáku odpálil zápavnou pyrotechniku. A Ropušan a Čoudelkova BIS jsou – už zase – za úplné a naprosté blbce !!

Markýza
9. 7. 2024 18:10
Odpovědět  Teuton

Nebojte. Zjistí se, že to byl buď malej Myškin, nebo malej Čepiga.

Mee Twoo
9. 7. 2024 18:52
Odpovědět  Markýza

FSB má novýho agenta – liliputána!

9. 7. 2024 22:47
Odpovědět  Markýza

…a zatím to byl malej Bobeš.

Luděk Šenk
23. 7. 2024 09:40
Odpovědět  Teuton

Proč blbci,jsou to demokraté….

Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 16:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Dokud budou všichni příznivci toho co je na člověku nejhoršího vládnout tomuto společenství, nic podstatného k lepšímu se nemůže stát. Ale jak včera psal Frank, staří lidé jsou nemocní a nic moc neví a většině mladých je budoucnost volná, takže se za ni ani náhodou nepostaví. Koneckonců oni příchod svého konce ani nevnímají. To je prostě fakt a nedá se s ním hnout.

Autor
9. 7. 2024 23:27
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Já si myslím, že jako vždy v minulosti rozhodnou jednak zákony vývoje společnosti, to nikdo nezrušil, i kdyby si to liberálové přáli sebevíc a hlavně rozhodne cosi jiného.
Docela “obyčejný” hlad. Pokud Západ bude pokračovat v tom co dělá dále, tak k tomu prostě musí dojít. A ani nebudeme k tomu muset být ve válce. Hlad má podivnou vlastnost. Probouzí všechny smysly k tomu, aby se přežilo.
Lidé navíc si navykli ve své většině i na venkově co jde kupovat a ne pěstovat a chovat cokoliv k jídlu. Stačí se podívat na zahrady a políčka. Jeden můj děda (no vlastně oba) každý rok pěstovat ječmen, žito a brambory, choval prasata, králíky, husy a slepice (prot to obilí) a v rodině jsme třeba brambory nemuseli nikdy kupovat a dost velkou část roku ani maso,
Dnes je ta zahrada rozparcelována, ani jeden z “novousedlíků” nic nepěstuje doma, vykáceli všechny stromy, jabloně, hrušky, švestky a dvě třešně a višně. Stejně tak zlikvidovali obrovský “keř” malin … a to je “zapadlá vesnice” … Nejvíce se starali, kupodivu na té vesnici, chalupníci, co dojížděli z Prahy (příbuzní), ale už nedovoluje věk. Sotva 1/3 obce aspoň něco pěstuje, či chová …

Gales
9. 7. 2024 17:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Liliputánek se opět zviditelňuje.Buran nebo co. – České Ministerstvo zahraničí si kvůli krvavému ruskému útoku na Kyjev předvolalo ruského velvyslance v Praze. Vyslechl si ostrou reakci za zásah dětské nemocnice.
Článek
Do Černínského paláce na pražských Hradčanech v úterý odpoledne dorazil ruský ambasador Alexandr Zmejevskij. O jeho předvolání rozhodl ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti).

Pijack
9. 7. 2024 18:08
Odpovědět  Gales

Takového vola nám byl čert dlužen. Je to typický vůl svazák, kterému stačí postoj. Důkazy nepotřebuje. Tenhle vůl ministr si přečte seznam.cz a hned ví všechno na světě. Tomu volovi ministrovi stačí nakukat nějaký rusofobní výmysl a hned dělá před světem šaška, aniž by byl schopen jakékoliv dedukce ke zjištění pravdy.

Pavel z Moravy.
9. 7. 2024 19:51
Odpovědět  Pijack

A má vůbec smysl tyto tvory komentovat? To přece nemá žádný smysl.

Pijack
10. 7. 2024 07:32
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Má to smysl. Mlčet smysl nedává. To přece víš.

Markýza
9. 7. 2024 18:11
Odpovědět  Gales

A dokázal pan velvyslanec udržet vážnej xicht?

Tom
9. 7. 2024 18:49
Odpovědět  Markýza

Zajímalo by mě jestli byl ještě někdo jinej tak hloupej jak Lipánek, aby si pozval na kobereček ruského velvyslance.

ModrýKlokan
10. 7. 2024 01:10
Odpovědět  Tom

Lipánek je nebinární vymaštěný jelito.

zuza
9. 7. 2024 17:30
Ohodnotit příspěvek :
     

je zaujímavé. že keď evakuovali pacientov tej detskej nemocnice, tak tí detskí pacienti vyzerali tak nejak mimoriadne vyspelo a vyzrelo….

https://cz24.news/kde-jsou-sakra-ty-deti-masakr-ukrajinske-detske-nemocnice-po-naletu-ruska-video/

Gales
9. 7. 2024 19:25
Odpovědět  zuza

To jako fakt myslí vážně že nás oblbnou tím že si v řadě hází pár cihel?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank
10. 7. 2024 02:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina brzy přestane existovat.