blogKrize UKRAJINA

Za ukončení války, nikoliv za vydání pasu

     V době,  kdy z ukrajinských  banderovských  oddanců  do válečného „mlínku “   není  již   kde brát,   Ukrajinci  žijící  na našem území protestují před pražskou ambasádou své rodné země.  Ukrajinské  úřady  v Česku, v současné pro Ukrajinu nepříznivé situaci, odmítají  zdejším  Ukrajincům, kterým vypršela platnost dokladů   vydávat pasy  a   tak  se snaží   dostat bojeschopné  muže zpět na Ukrajinu. 

  Jde o reakci  v jejich  tíživé  životní  situaci  pro každého  mírumilovného  člověka pochopitelnou , vždyť  kdo by chtěl nasazovat svůj život za zkorumpovaný režim podporující  obnovu fašismu. V době, kdy  současný mocenský režim stále více  přibližuje Ukrajinu k finančnímu bankrotu.

     Účastníci  uvedené  demonstrace  si   jen  vybrali  špatné  místo  a také  obsah   protestu.  Svůj odpor k válce je příště třeba  vyjádřit  před Úřadem vlády ČR, před Pražským hradem, či před sídlem  dalších  krvelačných jestřábů v podobě Černochové  či  Řehky.  Hlavních  tahounů prosazování  věčné myšlenky Západu na  smazání   současné podoby  Ruska z mapy, jeho „rozparcelování“ na  menší státy, získat konečně neomezený přístup ke všem strategickým nerostným surovinám.

     Agent Pávek, profesor Fiala alias nutella,   prodejkyně  mobilů MPA, či nově zvolený europoslanec Kolář, kterému ještě „nedávno“ i přes přidělenou ochranku  moc do zpěvu nebylo. Jména, která svou neutuchající válečnou energií  nejvíce přispívají  za  českou stranu k eskalaci války na Ukrajině, tetelí se blahem, kterak jsou úspěšní v prosazování „ jejich“  iniciativy nákupu dělostřelecké munice  pro Ukrajinu  nejen ve státech EU.

Před Úřadem vlády ČR, Pražským hradem, MO AČR, místy, kde  vyjádřit nejen svůj nesouhlas s pokračování války na Ukrajině, ale vyjádřit i  požadavek na přesluhující  hlavu Ukrajiny   týkající se vyhlášení referenda o územních ústupcích Rusku, které   jak přiznává v současné době  již  i mainstream  je na pořadu dne.

Každý den totiž  znamená další územní ztráty Ukrajiny o které nakonec v referendu přijde.  Pro zbrojařské firmy  naopak každý den  znamená další  finanční astronomické zisky.

  Především ale,  každý den pokračujícího konfliktu znamená další válečné oběti dnes již nejen na  straně Ukrajiny a RF, ale  vojenských instruktorů a žoldáků  z  prvních  států, které se  lidskými zdroji  zapojily do konfliktu. Znamená  další eskalaci, která může skončit jadernou zkázou lidstva.

                          Miroslav Kavij

sdílet na

39 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
27. 7. 2024 13:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Brnkačka zývačka. Čas oponou trhl a mladí Banderovci se asi dočkají, že nebudou muset umírat za nacistické ideály, protože se dějí věci – Trumpovy noty dorazily do Kyjeva i na Hradčany! Zelenský po telefonátu s Trumpem dočista otočil a před vyjevenou delegací z Vatikánu tvrdil, že válka musí co nejdříve skončit, aby Ukrajina nepřicházela o lidi! A lampasák zelená guma Petr Pavel začal vyprávět, jak se míru bez Ruska a Číny jako fakt nedá dosáhnout! Trumpizace Evropy v přímém a absurdním přenosu!
Dovolil jsem si ocitovat brilantní postřeh z Aeronetu dnes.

Ostatně, nějak se nám tu rozšířila Europatie. Nejvíc touto chorobou trpí Ukrofilové v Bruselu, Berlíně a Praze. Europatie má za následek nepřetržité tiky v obličeji (Vondra, Zdechovský,,,) dále končetiny a jejich cukání na pozdrav Hail Hitler, bolení hlavy Eurofanatiček, izolacionizmus – oddělování plev od zrna, rozuměj pro Ruští Patrioti od uvědomělé pokrokové Evropské mládeže, která nedokáže ukončení boje proti Rusku vstřebat 🙂 🙂 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
27. 7. 2024 13:54
Odpovědět  Pijack

Pohádka o prolhaném království – tam je všechno.

Helena
27. 7. 2024 14:05
Odpovědět  Helena

Krásný příklad jak dnešní dění vysvětlit dětem.

Pavel z Moravy.
27. 7. 2024 14:12
Odpovědět  Pijack

Já nevím, co s tím Trumpem tak blbnete. Tady jsou jiní, kteří budou rozhodovat. Prostě si už vojensko- průmyslový komplex vydělal dost. Teď kratičká přestávka a jedeme nanovo. Vždyť je to všechno tak čitelné. Amíci se snaží oddálit kolaps.

Jarek
27. 7. 2024 15:48
Odpovědět  Pijack

Jak to ,že UK kteří nemají doklady pobíhají po česku a v Práglu si pořádají párty? Je jen jedna možnost právního postupu státu.
Tyto nelegály omezit okamžitě na svobodě a následně rozhodnout o deportaci do země původu.

Tupý hulvát
28. 7. 2024 07:31
Odpovědět  Jarek

Přeji tvým dětem, aby je také poslali umírat do americké války.

milan
28. 7. 2024 18:46
Odpovědět  Tupý hulvát

ale nase deti se neciti nadrazene nad druhyma to co delaju Ukacka se rika nacionalismus na rozdil od vlastenectvi a nase deti nervou v Praze na Vaclavaku slama u kravina az se ti stane pri potkani ve vlaku s chochlem to co moji vnucce tak bys je nejradsi s tadyma vyhnal vcil

Jeden
28. 7. 2024 07:35
Odpovědět  Pijack

Neviem , je to iba môj dojem že ten Fiala a Lejnova v poslednom čase rapídne zchudly ? Niečo sa s tými ľuďmi deje…..

Jeden
28. 7. 2024 07:37
Odpovědět  Jeden

Od hladu to iste nebude……

Jeden
28. 7. 2024 07:52
Odpovědět  Jeden

Na odľahčenie – libtard si počíta prsty na rukách 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 = 55 waaaaau mám 55 prstov ( a vôbec ho v tej posadnutej hlave nenapadne že má 5 prstov na ľavej ruke a 5 na pravej ruke )

katango
28. 7. 2024 11:09
Odpovědět  Jeden

Co jsem omylem zahlédla nuteláka v TV, tak si myslím, že chlastá.

Pavel
28. 7. 2024 11:21
Odpovědět  katango

možná že chlastá ale spíše to vypadá na to že tuší kam to směřuje a jak to vše dopadne a začíná se bát že s ním už nikdo nepočítá

zuzana
27. 7. 2024 13:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Pandemie 2.0 je připravena ke spuštění: FDA udělí povolení k nouzovému použití (EUA) pro mRNA vakcíny proti ptačí chřipce, stejně jako tomu bylo v případě COVID-19

https://aktax.cz/pandemie-2-0-je-pripravena-ke-spusteni-fda-udeli-povoleni-k-nouzovemu-pouziti-eua-pro-mrna-vakciny-proti-ptaci-chripce-stejne-jako-tomu-bylo-v-pripade-covid-19/

Francin
27. 7. 2024 14:43
Odpovědět  zuzana

Myslím, že postup již byl nesčetněkrát v historii zopakován. Skončila válka, začala studená, skončila studená, započal příprava na finále, posléze AIDS, hiv, ptačí chřipka, Covid, skončil Covid, začala válka u sousedů. Skončí válka, začne nová vtáčí pandemie. A to všechno na sebe bezprostředně plynule navazuje. Je potřeba gojim držet stále ve stresu a nebezpečí života pod heslem demokracie a dodržování lidských práv což v praxi vidíme na Donbase i v Palestině. Jen hlupák očekává obrat k lepšímu jen tak bez přičinění. Cílem je přece už 200 roků jedna světová vláda bez voleb, bez zodpovědností, ale časově a obsahově neomezená. Ostatně v září tato vláda už bude reálně navržena na zasedání protilidské OSN. Navíc nám byl zjeven v Paříži na zahájení sportu bledý jezdec apokalypsy z bible, představující smrt, epidemie a zmar. Tak sledujte v klídku zase slevy na jogurtech v akci a spěte dál, ale nedivte jak všechno může blbě skončit. A to ani nemluvíme o fialovém grindýlu a jeho katastrofálních dopadech na všechny kromě nich autorů.

Tupý hulvát
28. 7. 2024 07:34
Odpovědět  zuzana

Dejte si mokrý hadr na hlavu, nikdo si žádnou “vakcínu” nedá, dokud nebudou lidé umírat.

Markýza
27. 7. 2024 13:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Chlapci, já se omlouvám, že prudím, ale zývačka a mlínek jsou už na starou dámu kapku příliš.
Jinak ovšem souhlasím s tím, že protestovat u ukrajinské ambasády nemá za mák smyslu. A kdyby se chtěl český stát zachovat lidumilně, začal by rozdávat mezi Ukrajinci dočasné občanství, nebo azylové papíry, nebo tak něco. Jenže chtít takové kroky od krvelačného pana profesora je jako protestovat před ukrajinskou ambasádou…..

Pijack
27. 7. 2024 14:15
Odpovědět  Markýza

To máte recht, ale dnešní doba si vyžaduje nelogická chování lidí. Osobně mám z takové demonstrace potěšení, protože dosavadní klid byl až příliš velký. Naše protektorátní vláda nesmí žít v klidu. Je mi úplně šumák, kdo dnes protestuje – hlavně že protestuje. Protektorátní správce Česka Fiala potřebuje vypráskat bičem, nejlépe narazit na kůl. Je zbabělý a bázlivý a jakýkoliv odpor má za následek jeho těžké spaní. Odpor proti Ukrajinské ambasádě zřejmě považuje i za odpor proti jeho osobě. Proto mne to těší 🙂

Gales
27. 7. 2024 19:28
Odpovědět  Pijack

Naplivat mu na brejle a nechat ho se procházet po kraji Macochy.

Standa
28. 7. 2024 09:58
Odpovědět  Pijack

Ukr.jájinci by měli přijít protestovat na Václ. pod ocas. Pak by je bylo vidět.A Pražáci by se přidali. Ale ,kdo o tom věděl?Totální embargo v totalitních médiích!! Nejdříve se musí svrhout naše tot. vláda. Naše vnitřní záležitost. Máme ještě lvy v Hradním příkopu.???Nejdříve si musíme udělat pořádek doma od NATOVSKÝCH pohůnků! Jinak to zde pochcípá! Měsíčně se stěhuje 3000 Čechů do zahraničí! Je to emigrace nebo znechucení?

milan
28. 7. 2024 18:51
Odpovědět  Standa

uz to pisu po xte bez silovych slozek statu nejde udelat nic a jak vime tato kolaborantska vlada si je uplatila

milan
28. 7. 2024 18:49
Odpovědět  Pijack

na neho by pasoval Vlad Tepes zvany napichovac a Valassky knize

Noobody
27. 7. 2024 16:13
Odpovědět  Markýza

To Markýza 27. 7. 2024 13:56
“… začal by rozdávat mezi Ukrajinci dočasné občanství, nebo azylové papíry, nebo tak něco.”
Nápad snad k zamyšlení, ale dovedete si představit, jak by to apozice ve sněmovně i našich pravdomluvných MSM rozmázla? Co by to bylo za tisíce protiargumentů, jak by řvali všichni o umělém navyšování koaliční podpory před volbami a používali další, dosud nezvážené, aspekty zhoršení situace místních občanů?
Já ano a proto bych byl v roli premiéra odtažitě pragmatický. My jim dáváme víc, než je běžný průměr ostatních států Evropy a udělovat občanství v této vypjaté době nevnímám jako krok správným směrem. Věřím, že si vypjatou animozitu vůči připrchlým Ua Pětidemolice uvědomuje stejně, jako možný odliv voličské podpory v případě realizace Vašeho nápadu a z těchto důvodů jej nebude realizovat.

Helena
27. 7. 2024 16:28
Odpovědět  Noobody

Ale kdež, Pyjalodozimetři dostali rozkaz nedělat nic a nechat azovlapkům volné pole působnosti, být ticho a šoupat nohama. Možná i policajti budou mít info o konkrétních dodávkách a zákaz je stavět a na hranicích je nechat projet. Být ukradinci tady, zalezu 10m pod zem. Maso do ukrmlýna musí do zákopů dovézt. Tak zní rozkaz.

Noobody
28. 7. 2024 01:01
Odpovědět  Helena

To Helena 27. 7. 2024 16:28

Moc tomu nevěřím, ale možná máte pravdu a Azováci se pokusí o únosy.
Zkusil jsem se zamyslet a odpovědět na pár logických otázek.
Kolik potřebuje Alzák nových vojáků? //Aktuální plán je vytvožit 12 brigád – tedy cca 60 až 70.000 odvedenců.//
Kolik asi vzpurných jedinců mohou naložit do jedné dodávky? //2?, 3? 5 už je moc, to by vzbudilo nežádanou pozornost a je ohrožující. To znamená nějakých 20.000 jízd.//
Kolikrát asi mohou toto provést, aniž by vzbudili rozruch a zásah policie? //Tak max 3x v rychlém sledu za sebou v různých lokalitách. Stejný modus operandi značí stejný motiv a pachatele, což by vedlo k odhalení. Takhle mohou fungovat zloději luxusbníxh aut, nikoki únosci s potřebou desetitisíců unesených v krátké době!!//
Únos je pořád ještě závažný kriminální zločin s vydáváním pachatelů na základě mezinárodního zatykače. //Azováci potřebují pozitivní mediální ohlas, nikoli punc mezinárodních zločinců s nemožností cestovat z důvodů obav ze zatčení.// A td.

Věřím, že vnímáte fakta i to, že je Vaše úvaha nereálná.

Helena
28. 7. 2024 11:01
Odpovědět  Noobody

Fakt si myslíte, že sem přijeli ti vrahouni povídat si a besedovat? To jako fakt? Kdepak, ti sem přijeli pro maso do zákopů. A rozruch a zásah policie jim opravdu nehrozí, to si pište! Spíše naopak. Policie bude mít za úkol umožnit jim hladký průjezd bez nežádoucí pozornosti. Ta beseda je jen krycí manévr. Proč myslíte, že dnes Černochová jela na ukradinu, tak najednou – opravdu jen pózovat u hrobečku?
Klidně můžou mít připravený vlak k nákladu masa. A fentanylový lízátka za odměnu.

Noobody
28. 7. 2024 13:15
Odpovědět  Helena

To Helena 28. 7. 2024 11:01
Nebudu Vás přesvědčovat, neb víru argumenty nepřebíješ.
Možná si to tu povíme až odjedou, kolik Uk komunita registruje tajemných zmizení ze země České a Moravské.

Ještě mne zaujal ten “vlak”. Do koncentráků vozili Němci Židy také vlakem v maximálním počtu 1050 osob na soupravu. To značí, že by museli tajně a konspirativně vypravit cca 60 vlaků. Tomu opravdu věříte?? Ten vlak jede min. přes 2 státy, což by značilo kooperaci nejen s jednou, ale nejméně se 2ma vládami a porušení tolika trestněprávních předpisů, že si něco podobného v takhle velkém, časově a organizačně náročném měřítku, za dokonalého utajení, vůbec nedokážu představit. A to jsem celkem velký snílek.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
27. 7. 2024 18:07
Odpovědět  Noobody

Škoda, že jste mi nedal koment k článku – Západ se proměnil v totalitní sektu. Kdy, kde a s kým. Asi by vám to povídání trochu nabouralo vidění kapitalistického světa a důsledky co kapitál způsobil lidstvu. Ještě máte možnost se k tomu článku vyjádřit než zmizí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Noobody
28. 7. 2024 00:31
Odpovědět  Pavel z Moravy.

To Pavel z Moravy. 27. 7. 2024 18:07
Promiňte, že reaguji dle vlastní úvahy, nikoli na pokyn. Asi to bude tím, že jsem svobodný občan a ne paňác na špagátu.
Článek jsem četl jinde, tak jsem meměl potřebu jej otvírat zde, ale ještě se k němu vrátím. Slibuji i když vím, že můj světonázor nenabourá, neb nepřináší žádné převratné info, nebo neznámé souvislosti. Ale třeba překvapíte Vy svými názory a polemizovat s Vámi bude dávat smysl. Uvidíme.

Pavel z Moravy.
28. 7. 2024 10:11
Odpovědět  Noobody

Tak jsem vám u toho článku odpověděl, ovšem legrace je, že názor nikoho z nás nic nezmění. Společnosti, která zdegenerovala tak jako tato je to naprosto lhostejné co si říkáme.

Max
30. 7. 2024 02:05
Odpovědět  Markýza

Ukrajinci mohou požádat o Ruské občanství. Že je to nenapadne.

Frank
27. 7. 2024 17:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro Rusko je nezbytná ukrajinská bezpodmínečná kapitulace, demilitarizace a denacifikace. Jinak tam klid nikdy nebude. A protože o tom všem rozhoduje vítěz, tak zeleniny se nikdo nebude na nic ptát. Ostatně on nemá žádný mandát za ukroše vyjednávat a brzy bude balit svůj čemodán. A troufám si prorokovat, že si těch jacht a baráků moc neužije. Ono si ho ty boží mlýny semelou.

Pipa
28. 7. 2024 18:28
Odpovědět  Frank

Kéž byste měl pravdu!

Vlastimil Čech
30. 7. 2024 10:02
Odpovědět  Frank

To víte, že toho Žida Boží Mlýn rozemele. Vždyť on je přece prokletý! Knězem!
Ten kokainista a šulinopianista je vlastně už jenom chodící nebožtík…

ANTIUKRAJINEC
27. 7. 2024 18:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Jenom ať táhnou chcípat do první lajny!!!Dnes válčit nechtějí,ale když vesele vyvražďovali 8 let civilisty na Donbase,nikdo z nich proti tomu ani necekl a všichni svorně vyřvávali sláma ukravína a hemeroidom sláma-tak jen ať teď ochutnají vlastní medicímu,ty ukrajinský svině!!!!

Vlastimil Čech
30. 7. 2024 10:09
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Řekl bych, že právě ti UA, kteří utekli to udělali proto, že nechtějí zabíjet jiné Slovany, celý ten židovský abtailung ve Kyjevě nechtějí podporovat.
Víte spolupracoval jsem dost dlouho s Ukrajinci a řeknu Vám, že to byli šikovní, pracovití, chytří a veselí chlapci. Bylo by škoda je nechat bídně zajít někde v zákopě. Přimlouvám se za to, abychom jim poskytli nějakou ochranu. Oni se uživí snadno sami. Viděl jsem.

Honzas
27. 7. 2024 20:05
Ohodnotit příspěvek :
     

To že současná vláda Petra Fialy jede podle not je více než jasné. Více jak půl roku nebyl schopen vyřešit problém s drahou energii ale v případě pádu ruských vojsk na Ukrajinu po pár hodinách vystoupil v televizi s tím že jsme ve válce. Žádná smlouva nás k tomu nezavrhovala, A tudíž neměl důvod k takovému vyjádření. Dokonce bych řekl že jako předseda vlády k tomu neměl ani mandát.

Pavel z Moravy.
28. 7. 2024 10:07
Odpovědět  Honzas

To jim je jedno. Tady si tito lidé zprivatizovali moc. A to jim stačí.

Vlastimil Čech
30. 7. 2024 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Vystihnul jste to přesně. Myslím si totéž!