blog

Vyšší stovky milionů

JINDŘICH KULHAVÝ
Nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu za peníze českých daňových poplatníků je dalším v řadě zločinů padajících na vrub vlády Petra Fialy. Tragické hospodaření těchto fanatiků, které nemá se správou státu nic společného, nás stojí jakoukoliv budoucí ekonomickou a hospodářskou prosperitu.
Téměř všem rozumně uvažujícím lidem jasné, že země, v jejímž čele stojí dnes už dle ukrajinské ústavy diktátor Vladimir Zelenskyj (jméno si na Volodymyr změnil až později po Majdanu), který nevyhlásil prezidentské volby, přijde pravděpodobně o další území a vede nadále sebedestruktivní válku. Ne tak naší vládě a prezidentovi. Ti za každou cenu pumpují na Ukrajinu další zbraně a munici. Za naše peníze. V době, kdy na veřejnost prosákla informace o Zelenského nákupu luxusního sídla po současném anglickém králi Karlu III. za nemalý obnos, krade Fiala z našeho už tak tragicky mínusového rozpočtu další ,,vyšší stovky milionů“ korun určených na nákup potravy pro ukrajinská děla často mířící na civilisty. Ptáme se, jak je celé toto možné? Ukrajinští boháči skupují vily, pozemky, jachty a luxusní auta po celé Evropě a v přeneseném významu jim to platí i naše samoživitelky, důchodci a pracující..
Fiala & spol. jsou zločinci nejtěžšího kalibru. Jestliže jsme si toto dosud mysleli o zkorumpované von der Leyenové v souvislosti s obrovskou aférou kolem nákupu vakcín proti vymyšlenému covidu (myšleno v měřítku, ve kterém byla jeho pandemie prezentována), kdy tato osoba dokázala zplundrovat rozpočty většiny členských zemí EU, pak v lokálním porovnání stejně ,,úspěšně“ pracuje Petr Fiala. Umění vycucnout z ekonomicky na dně se pohybující země další stovky miliard použitých na nákup zbraní či munice pro stát, v němž se místní distancují od jakýchkoliv nákupů podobného materiálu a ještě na zahraniční pomoci extrémně bohatnou, je prostě neskutečné. A zachovat při této krádeži ještě šance na další zvolení do vedoucích funkcí, to už vyžaduje nadpřirozené schopnosti. Nebo dokonalou manipulaci s voliči, médii a dostatečné množství vlivných pomocníků schopných udělat z lidí naprosté idioty. Což se u třetiny národa skutečně daří. Co za to třeba herec Vetchý dostává? Nebo je opravdu tak tupý a přesvědčený?
Takže si to ještě jednou shrňme. Zelenskyj brečící na světových fórech a žadonící o pomoc zemi, v níž už vládne momentálně protiprávně, si kupuje za stovky milionů nemovitost. Na západních ukrajinských hranicích stojí kolony dovážených luxusních aut. Občané ze západu Ukrajiny žijí převážně ve státech bývalé Varšavské smlouvy, nyní podřízených NATO a EU, někteří pracují, jiní využívají sociálních podpor. Na Východní Ukrajině se bojuje, ovšem přesně v tempu, které určují Rusové. Do země proudí pomoc jak vojenská, tak ekonomická, ale samotní Ukrajinci bohatnou. Investice do vlastní obrany ze stran movitých Ukrajinců rovná se nule. Peníze jdoucí od nás převyšují nejen naše možnosti, ale jejich vývoz způsobuje snižování naší životní úrovně, kvality školství, zdravotnictví i výše důchodů. A my platíme vyšší daně, smiřujeme se s odlivem financí, mlčíme a hádáme se, jestli je pro Slovensko lepší Korčok nebo Pellegrini. To je ústřední téma místo toho, abychom vyhnali Fialu a ostatní liberály ne z úřadů, ale spíše ze země.
Samotný Fiala je navíc podvodník, viz dnes již proslulá kampelička. Vyšetřování převzala paní Bradáčová, což naznačuje, že ochránit premiéra musí až hlavní státní zastupitelství. Samozřejmě nevyšetřuje jeho a dost možná z něj nakonec udělá poškozeného. Hlavní defraudant a doslova zloděj mající klíče od státní pokladny nadále vysílá signály a v utajeném režimu posílá nám chybějící peníze oligarchovi Zelenskému. Přiznáváme, že už je toho na nás příliš. Žít v takovéto zemi, které vládnou lumpové, ztrácí smysl. Pavel, Fiala, Černochová, Pekarová a plno dalších včetně pirátské sebranky přeci nemohou během pár let úplně zničit tu kdysi tak krásnou a historicky významnou zemi. A pokud ano, hlavní vinu si na tom neseme my samotní. Jsme zbabělí, hloupí, duševně zaostalí a líní. Je mi z toho skutečně smutno.
Jindřich Kulhavý

The post Vyšší stovky milionů? first appeared on Pravý prostor .
prvdive.eu

sdílet na

106 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
7. 4. 2024 10:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Slováci se ve volbách ,,pochlapili” a zvolili cestu k míru.A co my v Čechách, Jak dlouho ještě????

Pravdomluvny
7. 4. 2024 11:08
Odpovědět  Gales

My nejsme schopni ani Generální stávky!!!!!

anbar
7. 4. 2024 13:46
Odpovědět  Pravdomluvny

a tu jako zorganizuje absolvent aspenu středula ??

Slovan
7. 4. 2024 13:51
Odpovědět  anbar

😊 😊 😊
No kdyby třeba záleželo na něm, tak možná jo. 🤣

Pravdomluvny
7. 4. 2024 14:18
Odpovědět  anbar

Můžu za to, že je to šéf odborů jen papírově????

orinoko
7. 4. 2024 16:13
Odpovědět  Pravdomluvny

Jurskym šéfem českého Aspoň septiku bude Landak. Táta byl aspen dobrý jako herec. Ten jeho dáreček není ničím, pokud nebudeme počítat hulibrctvi.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 17:12
Odpovědět  orinoko

Joooo, potomka věčně zlitýho Lanďáka za lokajství a lezení do amianálu povýší.

orinoko
7. 4. 2024 15:40
Odpovědět  anbar

Jurske zlutacke odpory už nezminovat. Jejich současní členové jsou ofce za Sodexho.
Stredulu můžou odstřelit lehce: Neplacenim příspěvků anebo rovnou ukončením členství ve SpUSA. Společnost…

Pavel z Moravy
7. 4. 2024 11:27
Odpovědět  Gales

To je tady prostě beznadějná společnost nemyslících tvorů. Už se mi ani nechce nic více říkat, neboť my tady to vidíme, ale ti ostatní a z převážné většiny už naše děti ne. Prostě je dostali a mozkovny vymyli. U nich zvítězila pohodlnost, lenost a egoismus. Ti musí padnout na úplné dno.

Slovan
7. 4. 2024 11:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak to tuna pročítám a divím se ti, že neustále svým způsobem píšeš ty a samé příspěvky, že tě to nemrzí. Já byl na vrabčí burze, pokecal jsem s dědkama, koupil klobásku, zkrátka paráda. Vím je to těžké dělat jakoby nic, ale mám takové stavy, že kdyby se to tuna poosrraloo, tak mě to visí u oka do duše. My se tu všude hádáme, vyhrožujeme si navzájem a to né jen na diskuzích kvůli blbostem a podstatné věci nám protíkají mezi prsty. Že vás to baví. Dokud to tuna neklekne, tak žádná výměna nebude a kdyby, tak bude nedostatečná. Když je to tu prolezlé zloději až po komunální politiku. Všude samej zloděj a malá domů. To bychom mušeli vystřílet 1/3 obyvatelsva. Jsme pokrytci a podrazáci. Slováci jsou už jiné kafe. Ze srdce jim to přeji, i když jsem ráno mluvil s příbuzenstvem ze Slovenska, tak podle řeči zas tak spokojeni nebyli že vyhrál Pellerginy, nebo jak se jmenuje. Jdu udělat vodorovnou polohu. Tohle je ztráta času. Tak urrááááá. 🤣 🤣 🤣 🙄 🤦‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
7. 4. 2024 15:42
Odpovědět  Slovan

To je velmi zdravé. Já dneska kecal se Sluncem. Bez ironie. A bohužel, Slunce má daleko větší výdrž.
SOL VICTUM.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
7. 4. 2024 15:52
Odpovědět  Slovan

Výraz Pelle jsem četl poprvé na Slovensku. Pro pamětníky, nezadrzitelny fotbalový brazilský fenomén z rodu: Didi, Vava, Zagallo, Garincha, Amarildo, Rivelino, Zico, Socrates atd. Všechno fenomenální dribleri a střelci.

Pavel z Moravy
8. 4. 2024 09:12
Odpovědět  orinoko

Také výborný italský klasik- lyžař sprinter.

Pavel z Moravy
7. 4. 2024 17:27
Odpovědět  Slovan

A myslíš si, že nevím, že je beznadějné tady o tom mluvit. Nu prostě jsme v dupě. Potom ale můžeme zrušit i tento web a jiné alternativní weby, strčit hlavu do písku a nechat se dobrovolně zlikvidovat, jedno jak nebo pochopit smysl vět- Revoluce je dcerou znásilněného lidu, nebo výrok Thomase Jeffersona- Když se tyranie stane zákonem, vzpoura je povinností. Potom už bude kousek od toho až pasák zařve, ovce do řady – jde se čipovat. Kamaráde, já mám také svoje koníčky a ve své podstatě by mně to mohlo být v mých letech šumák co tady bude. Tak abych ti připomněl jak bojovali naši bratři, tak ti napíšu něco z Táborského programu.
Nebude na zemi nižádného královanie ani pánovanie a všichni úrokové a daně přestanú, aniž jeden druhého bude k něčemu nutiti, nebo všichni budú sobě rovnie, bratřie a sestry.
Vidíš, takoví byli kurdyna naši předci, těch si vážím. A myslíš, že bylo málo zrádců – nebylo. Jeroným Pražský to řekl takto – Bohužel však skutečná láska k vlasti odestoupila od mnohých.

Albi
7. 4. 2024 16:09
Odpovědět  Pavel z Moravy

Pavle, už mě fakt to tvé věčné házení našich – ano našich chyb, pokud se to tak dá nazvat – na mladé, kteří k tomu přišli jako “slepý k houslím” štve!

Podívej na tohle video – a prosím až do konce. Jestli tě nepřesvědčí tohle o tvém omylu, pak už ti k tomu nenapíšu ani slovo.
Slibuji, že je to naposled co se k tvému komentáři ohledně děti ozvu.

https://www.youtube.com/watch?v=WEINJQ6wd0Q
6 priorit (kategorií) zobecněných prostředků řízení / komunikace / agrese
Začíná to nejnižší, šestou, končí první – sa její definice zní:
“Chceš-li porazit nepřítele – vychovej jeho děti”.
Stalo se – dovolili jsme to – kde vidíš jejich vinu???

Vím, co asi napíšeš – že ty osobně jsi nic takového neudělal. A ti mnohem mladší než jsme my ano???

orinoko
7. 4. 2024 16:33
Odpovědět  Albi

Nejhorsi ze fseho je nemistna vztahovacnost. A potom také krypto oddělení esoteriky.
Mla-dez není jaksi etalonem celkové pitomosti. To jen její půlka je líná jak prase, jedna čtvrtina je tlustá jak prase, jedna dvanactina věří v mobil a ten zbytek se ukaji Piráty.
SOL VICTUM.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
7. 4. 2024 17:35
Odpovědět  Albi

Nezlob se, ale ty to nevidíš jak se jim nechce přemýšlet. Tak jim i ve 40 letech umetejte cestičku a vše bude v pohodě. Nenazývejte věci pravými jmény, to určitě společnosti prospěje. Nic tedy ve zlém, já už to komentovat nebudu. Jsem srozuměn s tím, že většina této společnosti je líná myslet. Mlýnek uzavřen.

Noobody
8. 4. 2024 07:20
Odpovědět  Albi

To Albi 7. 4. 2024 16:09 + orinoko + Pavel z Moravy
Nemá cenu se hádat, kdo má více pravdy, protože tu máte zcela jistě všichni. “Albi” vnímá bezstrukturní řízení globalistů a jejich zásadní vliv na budoucnost ovládnutím mladých, “orinoko” akcentuje lenost a neakceschopnost mládeže a “Pavel z Moravy” problém naší budoucnosti spatřuje především v mentální nedostešnosti mládeže.

Když to dám dohromady, tak v mohu doplnit několik detailů, které však nemají zásadní vliv na systém a jeho podobu, jak jstze jej popsali vy. Tedy jsme schopni si uvědomit co a jak se stalo, je úplně nevím, zda i nalézt trajektorii příčin a důsledků. Já se o to velmi krátce pokusím:

Zdá se mi, že se jedná o objektivní dannost, se kterou ani po odhalení mechanizmu jejího působení nejsme schopmi hnout. Ta dannost spočívá v etapizaci vývoje dle schématu: ŠPATNÉ ČASY plodí silné muže, silní muži vytváří dobré časy, dobré časy generují slabé muže, slabí muži vytváří ŠPATNÉ ČASY, ….. Prostě lidé vždy řeší problémy. Za špatných časů je spousta problémů, se kterými se společnost musí vyrovnat. Lidé jsou akční, schopní, vytrvalí a úporní. Ta píle postupně velké a zásadní problémy odstraní
./.

Noobody
8. 4. 2024 08:12
Odpovědět  Noobody

./.
nastávají dobré časy a najednou “není co dělat” – společnost pozvolna upadá do pasivity a letargie. Ve vedení nemusí být cílevědomí, tvrdí a drsní, ale stačí “chytří, vychytralí, poživační”, protože tvrdí a drsní jsou najednou maminkami pro výchovu dětí neakceptovatelní. Raději básničky a malůvky, než přežití v přírodě a práce rukama s nožem. Bezpečnost jednotlivce nade vše – paradoxně se tím ohrožuje bezpečnost a přežití národa!! Tato etapa dává možnost vytvářet spoustu zbytných až cíleně závadových uskupení, které pod rétorikou svobody příležitosti a volnosti názorů, na sebe nabalují mladé a nezralé. Tím se vytváří deviantní podhoubí degenerace – nastávají špatné časy. Aby se tato situace změnila je nezbytné padnout hubou až na dno a nejen obrazně muset “žrát bláto”. Teprve v tu dobu se národ probere ze sna, že se situace sama spraví a začne aktivně a většinově pracovat na nápravě – převážnmě tím, že odstraní “viníky” stavu.
Málo kdo si uvědomuje, že za stav němůžou výhradně jednotlivci, ale celé nastavení lidské společnosti, Lidská mentalita, pohodlnost, lenost, odevzdanost, víra v autority a všemocnost zákona na ně navázaný tento objektivní kolotoč spirály vývoje.

Pavel z Moravy
8. 4. 2024 09:21
Odpovědět  Noobody

Tady se absolutně shodneme. Naprostý souhlas s vaším komentem. Já k tomu dodám jen moji oblíbenou frázi- Když lodě byly dřevěné, chlapi byli železní, teď když jsou lodě železné, chlapi jsou dřevění. Příčinu stavu jste vystihnul výborně.

Burák
7. 4. 2024 18:13
Odpovědět  Pavel z Moravy

Však ano. Připravuji se, že zvednu kotvy a tradaa do Ruska. Co tady? Mohl bych i jinam ale mezi araby se člověku nechce. Rusko nám je kulturne nejblíže. Lidi čumí jen do debilů a mají v místo mozku piliny ale hlavně dokud bude co žrát a možná i nějaká ta dovolená, nehnou prstem. Jedině turbo krize nebo válka probudí tyhle hloupoucke lidičky.
Stále si každý myslí, že se ho to netýká a zkuste zavést téma politiky na které někteří reagují jako býk na rudý hadr. Každý chce mít jen sluníčkove dny a hnít za živa. Musí přijít impulz a myslím, že to nebude dlouho trvat a každý změní své priority z donucení.

jhh
7. 4. 2024 20:39
Odpovědět  Burák

Jedině krize nebo válka probudí tyhle hloupoucke lidičky.

Když jsem to tu před jedním či dvěma roky psal, tak mi tu mnozí nadávali.

Pavel z Moravy
7. 4. 2024 20:48
Odpovědět  Burák

Však ze západu už do Ruska odcházejí, tedy ti, kteří chtějí normálně žít a třeba podnikat. Prostě žít klasický a rozumný způsob života. Když tam již odchází i Němci, proč ne my. Kdo má ještě kus života před sebou je to celkem logické. A takové řeči, že se z domoviny neodchází- když se v domovině nedá žít, tak proč lpět na tom v tom místě žít. Otcové poutníci také kvůli pronásledování z Anglie práskli do států. Někde jsem četl, že bohužel dnes se prý z nich rekrutuje elita. Nevím co je na tom pravdy, ale často se stává, že z pronásledovaného se stane pronásledovatel.

Lékořice
8. 4. 2024 08:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nepřeji jim to, ale asi to takhle dopadne. Stačí se podívat na poměr diskutujících zde a na iDNESu.

7. 4. 2024 14:06
Odpovědět  Gales

Ani se radši neptej…

Slovan
7. 4. 2024 14:45

Žrát je co, tak cóó!!
Dejte pokoj a neotravujte s GS!! Teď je čas výměny gum na našich miláčcích a startování sekaček, bo tráva za poslední tři dny poporostla o tři centimetry.
Můj drahý soused pan inženýr než vymění kola u svých čtyřech aut má do večera co dělat, ten na GS určitě nemyslí, toho zahraniční majitel dobře platí. A já bych se ho ani neodvážil zeptat, jak to vidí a jestli nepůjde taky do ulic, protože ho za více jak třicet let už asi znám. A to je právě přesně to, proč na to už delší čas bobkuji, přesně, právě kvůli těmhle kryplům co si hrají na boháče, protože se jim zrovna daří. Pročpak by dával vydělat soukromníkovi, když ještě zastane i zedničinu, istalateřinu, eletrikáře atd, zkrátka brouk Pytlík, práce všeho druhu. Tihle študovaní tupci nám právě vládnou celých dlouhých 34 a proto to tuna v ČR takhle vypadá. Co taky s póvlem. Hnus a běs.

Helena
8. 4. 2024 08:27
Odpovědět  Slovan

Nebojte vlka nic – právě tihle jsou v hledáčku současného režimu a jejich poskoků – tam je hooodně co ukrást, ti přijdou velmi brzy sofistikovaně na řadu.

Slovan
8. 4. 2024 09:15
Odpovědět  Helena

Heleno já bych ale raději, aby ten hledáček převzal zpět národ a po prokázaní a dokázání si to vzal zpět a tyhle týpky poslat do dolů.

All
7. 4. 2024 11:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Souhlas s větou:,,Fiala a spol jsou zločinci nejtěžšího kalibru”. Jen přidám,že vystupují jako nepřátelé českého národa,českého státu a že se ,,odlidštili”,vystupují jako Ne-lidé..Tím,že chtějí válku a jsou pro zabíjení a mrzačení lidí,klesli na ůroveň zvířat a nejenom to,jsou ještě horší.

Gales
7. 4. 2024 11:09
Odpovědět  All

Lidové soudy na ně.A na posrance kteří je podporují též.

ryba
7. 4. 2024 12:39
Odpovědět  All

A Češi obecně jsou vymaštěné hlavy !
A k tomu navíc maloměšťáci a jájínci !
Omlovám se tomu nicotnému procentu NORMÁLNÍCH !

Albi
7. 4. 2024 16:14
Odpovědět  ryba

A vy jste? Euroobčaqnka? Měsíčňanka? Marťanka?

orinoko
7. 4. 2024 16:35
Odpovědět  Albi

My jsme ryby, nemluv na nás, soudrzko Esoteriko.

Albi
7. 4. 2024 19:58
Odpovědět  orinoko

Tady dosud neexistovala cenzura.
Zdejší admin vás snad pověřil kádrováním?

ryba
7. 4. 2024 18:49
Odpovědět  Albi

Jsem standartní člověk, který vidí a slyší.
To snad stačí, ne ?

Albi
7. 4. 2024 19:41
Odpovědět  ryba

Takže “obecně vymaštěná hlava, maloměšťák a jájínek“?

Protože jinak nevidím žádný důvod proč nadávat a urážet národ, ke kterému patříte, čímž vlastně urážíte a nadáváte sám sobě.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 4. 2024 20:59
Odpovědět  ryba

Nestačí. Ještě je třeba přemýšlet.

Markýza
7. 4. 2024 22:00
Odpovědět  ryba

Čau, Nicotné procento!

anbar
7. 4. 2024 13:50
Odpovědět  All

červnové volby do eurokoncentráku budou referendem, ale o nás !! Pětidemolici prý podporuje 17 % ovčanů, takže kolik hlasů propadne této vlastizrádné bandě ?

orinoko
7. 4. 2024 16:39
Odpovědět  anbar

Slovenské to nebudou. Možná na Moravě to zase lidově pohnoji. Vládnoucí kopalice jim hodlá zdanit symbol – víno – tak to bude ticho po pěšině.

https://youtu.be/E4q7c7ofIAA?si=Oz9Co4xyN_PLoAnx

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank
7. 4. 2024 11:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Fiala a jeho pětikoaliční banda jsou kolaboranti a takoví kdysi končívali špatně.

Putinovec
7. 4. 2024 11:07
Ohodnotit příspěvek :
     

To plakání je hezké , ale není to k věci . Když to připodobním , tak by to bylo jako začít pražské povstání , v roce 1944 .
Jak chcete vykopat vnitřní dosazenou protektorátní sebranku , když za ní stojí zájmy jejich pasáků , působících z pozice vnější politiky , která značně přesahuje zdroji možnosti vnitřní politiky .
Sledujte Globální politiku , která směřuje k tomu , že západnímu fašismu vytluče zuby a teprve potom bude prostor k potrestání kolaborantů a válečných zločinců . Až zůstanou bez vnějšího krytí , tak jim to spočítáme .
Do té doby je potřeba jim házet klacky pod nohy .
Když se podíváte na Slovensko , kde byl nasazený otevřený fašistický teror , máte snad pocit , že ta změna vnitřní politiky , ke které došlo za poslední cca jeden rok , byla výsledkem vnitřní politiky ? To ani omylem ! Je to výsledek Globálního řízení , které si předem vytváří ostrůvky nástrojů řízení částí Evropy , až bude současný systém řízení likvidovaný , až do základů .
S tím souvisí i výběr kádrů , kteří toto řízení budou provádět . V Naší části Evropy to bude Fico a Orbán . Babiš bude jenom figurka , přechodného řízení .
Důležité je si zapamatovat , že proti pasívnímu odporu nemají broky .

Gales
7. 4. 2024 11:12
Odpovědět  Putinovec

Pasivní odpor je nám platnej jako mrtvému kadidlo. Musí se přeměnit na aktivní.

Putinovec
7. 4. 2024 11:20
Odpovědět  Gales

Chybami se člověk učí . Pokud chcete projít tímto školením , tak prosím . Jen si předtím vzpomeňte , na sedláky u Chlumce .

Pravdomluvny
7. 4. 2024 11:30
Odpovědět  Putinovec

A taky si vzpomeňte na husitské hnutí…..

orinoko
7. 4. 2024 13:29
Odpovědět  Pravdomluvny

V této chvíli by v Podripsku úplně stačilo husitské PNUTÍ.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 14:19
Odpovědět  orinoko

Tak se tam snažte

orinoko
7. 4. 2024 15:58
Odpovědět  Pravdomluvny

Jsi jinde? To jsme dva. Mně neustále kdekdo podezira, že jsem na tripu. A přitom jsem byl před 14ti dny jen v Plzni a obdivoval KMP hned vedle hotelu. KLUB MALÝCH PIVOVARŮ. Přes estakadu naproti Prazdroji. Problém je, že už nemám ten energetický tělesný potenciál. Snad hlava ještě trochu funguje.

Putinovec
7. 4. 2024 15:16
Odpovědět  Pravdomluvny

A taky si vzpomeňte , na následky pro celé České království , které tato spanilá jízda přinesla .
Pokud vím , tak husitské hnutí podporovalo stejný křesťanský egregor , takže z hlediska řízení procesů je to podobné , jako boj za červenou , či bílou růži .
Níže správně píšete , že vládní šmejdi i opozice , má stejné pasáky .
Tak jak moc je složité pochopit , že pokud se někdo bije za nějakou ideologii , kde svárem je liturgie , tak vítězí Ten , kdo tuto ideologii spravuje .

Pravdomluvny
7. 4. 2024 16:07
Odpovědět  Putinovec

Nedávno v jistém pořadu mluvil pan spisovatel Vondruška…..
Mluvil se švédským občanem a ten se strašně divil, že nejsme pyšní právě na husitské hnutí.
A pravil.
“”””My Švédi víme, že Vikingové byli piráti a mnohdy vrazi,ale jsme na ně pyšní, protože jsou to naši předci, kteří se o Švédsko zasloužili “””….
Takže asi tak.
P.S.Já jsem na husity a husitské hnutí hrdý,třásla se celá EVROPA.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 11:30
Odpovědět  Putinovec

Blbiš je sráč a vlastizrádce stejně, jako Petro Fialenko Banderonacistovič.
Jsou to dvě strany jedné mince.

ryba
7. 4. 2024 12:50
Odpovědět  Pravdomluvny

Proč pořád zdůrazňujete a vykřikujete, že ten i tamten NE !
Radši vyzdvihujte toho, kdo JO !!!- (schválně jsem napsal jo, protože ano by mohlo být zavádějící).

Pravdomluvny
7. 4. 2024 13:02
Odpovědět  ryba

Vy někoho JO na nynější politické scéně vidíte?!!!!
Já NE!!!!!

Mee Twoo
7. 4. 2024 14:09
Odpovědět  Pravdomluvny

je to všechno v háji. prohráli jsme. nemáme ani nejmenší naději. kdo se ještě může hejbat, ať spáchá sebevraždu. ti, co přežijou, budou proklínat den, kdy se narodili!

Pravdomluvny
7. 4. 2024 14:20
Odpovědět  Mee Twoo

Třeba se někdo najde,kdo si jen nebude pouštět hubu na špacír…..

orinoko
7. 4. 2024 17:17
Odpovědět  Pravdomluvny

Zase navrhuji úplné minimum. Najít si při procházce cestu ke Strakovce a tam se vyfotit, jak prdim u stánku české vlezdoprdelosti z plna hrdla.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 17:44
Odpovědět  orinoko

Ty prdíš z plna hrdla????
Sakra,ty seš E.T.🤓

7. 4. 2024 17:38
Odpovědět  Pravdomluvny

“Tamten JO”, kromě Skály, kterého však vlastní rodnostrana plantážníkových (Filipových) pohrobků upozaďuje seč může a jak může, taky nikde nevidím,
ale “Tamty JO” se mi už pozvolna začínají rýsovat. Mám na mysli koalici Stačilo, kterou zpunktovala ukecaná Katka.
Udělal jsem si totiž během dumání koho teď volit v myslivně napřed soupis stran a pak je postupně vyškrtával. Až mi nakonec zbylo jenom Stačilo. Pak jsem v zádumu pokračoval, a zhotovil jsem si další imaginární lejstro – formát A4 – a na něj jsem si vlevo nadepsal minusy a vpravo plusy.

Pod mínus tam mám jediný bod – Katka coby lídr Stačilo. Přesto jsem si však dal do závorky pod ukecanou Katku jeden, v těchto časech nezanedbatelný, bod Katce k dobru – krom kecání a prapodivného hlasování v eurosajuzu (prapodivného z hlediska zájmů jak ČR, tak KSČM , než ji David napráskal), dokáže také strategicky myslet – viz založení koalice Stačilo. Konec závorky.
Rozhodně lépe, a v širších mantinelech, než bývalý politik Okamura a současný politikář oka můra. Není náhoda, že ho Jandejsek tento týden poslal do pýýči a raději rozšířil řady Stačilo. Ale to jsem ulít.

7. 4. 2024 17:38

Plusy. Tak těch tam mám víc.
1) Je to autentická vlastenecká koalice.
2) Jeji členové, pokud sami nejsou nejsou v tom kterém oboru odbborníky, spolupracují s odborníky z jiných uskupení, jako je např. Jasan nebo Kudy z krize, přičemž jsou mnozí z nich v těchto přímo angažováni – ze známějších Skalický, Dostál, Jandejsek, Svoboda, Bureš, Krajča a další.
3) Převážně jsou dostatečně otřískaní nevůlí majnstrýmu, takže něco vydrží a hned tak své přesvědčení nezradí a ani se hned tak z něčeho nepos-erou. Příklad – Turoňová, Rédlová, Jirousová a další, plus uvedení v bodě 2).
4) Krom výslovně jmenovaných v bodech 2) a 3) jsou tam i další silné osobnosti, které nedopustí, aby ukecaná intrikánka Katka pod tlakem tlačila Stačilo mimo svrchované zájmy Bohemie nebo porůznu lavírovala.

7. 4. 2024 17:39

5) Je třeba, aby měli v parlamentu zastoupení i autentičtí zástupci lidí práce. Jinak řečeno, je možné, že tímto tahem – založením Stačilo – KSČM posílí a jako strana se opět dostane do parlamentu. Z hlediska přežití státu je pro tento likvidující, pokud tomuto vládne pouze různě zbarvená tzv. pravice, protože nediverzifikace a nevyváženost, což je hrobem pro jakýkoli systém, neživou přírodou počínaje, lidskou pospolitostí konče – viz současné USA.
6) Nikdo nic nemá nafurt. Ani Katka ne. Stačilo se do parlamentek může – neříkám že musí, páč hafo neznámých – vyprofilovat jako skutečně smysluplná koalice vlastenců.

Osobně mi na tom sedí ten široký záběr odleva doprava a skutečné, bitkami s majnstrýmem zocelené osobnosti. Hm. To by snad stačilo, ne?

Takže takhle nějak to vidím. Neříkám že to vidím dobře, to ukáže až čas, ale aspon neházím kámen do žita (na flintu nemám) a neběduju a nerukamalomím. V každém případě nejít k volbám, nebo volit pidistrany bez šance na úspěch, je zhovadilost, na kterou, díky přes milion propadlých hlasů, právě ted tvrdě doplácíme.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 17:47

Díky ti za argumenty,juknu na jejich program a podumám.🙋

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tupý hulvát
8. 4. 2024 07:35
Odpovědět  Pravdomluvny

Ani tam nejukej,co bys viděl na programu koalice dvou pidistran které nikdo nezná s neexistující stranou?

Pravdomluvny
8. 4. 2024 16:45
Odpovědět  Tupý hulvát

Starej se o své F73!

8. 4. 2024 17:12
Odpovědět  Pravdomluvny

No a vo tom to je. Právě díky tupcům máme to, co máme.

ryba
7. 4. 2024 18:52
Odpovědět  Pravdomluvny

A to je právě ono !

Frank1
7. 4. 2024 11:45
Odpovědět  Putinovec

Cely narod, ktery povstal nemohou zmlatit ani zavrit. Policisti, pokud nemaji nas.ano v hlave se k nam pridaji.

Putinovec
7. 4. 2024 15:07
Odpovědět  Frank1

Až přijde ta správná chvíle , tak je policie , na povel policejních papalášů , bude sama lovit a zatýkat . I zde bude platit , bližší košile než kabát .

Pravdomluvny
7. 4. 2024 16:09
Odpovědět  Putinovec

Zvlášť ty věčně vylitý vemena, který dneska k Polucistům berou.
Čest výjimkám.

ryba
7. 4. 2024 12:44
Odpovědět  Putinovec

Před Slováky smekám ! Ti se alespoň pokusili a udělali ten veledůležitý první krok – narozdíl od těch českých (ani nevím,jak je slušně nazvat) !

Putinovec
7. 4. 2024 15:10
Odpovědět  ryba

U někoho to dlouho trvá , než pochopí , jak ve skutečnosti funguje řízení supersystémů . Někteří to nepochopí nikdy a ti poslouží těm , kteří chápou více , jako jednorázoví pěšáci .

7. 4. 2024 17:44
Odpovědět  ryba

cocotů?

Pravdomluvny
7. 4. 2024 11:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Petro Fialenko Banderonacistovič a jeho pětidemoliční vlastizrada jsou ZEMŠTÍ ŠKŮDCI A PRO TY MUSÍ EXISTOVAT JEDINÝ TREST…..NÁVOD JE V ZÁKONECH NAŠICH PŘEDKŮ 👎

zuzana
7. 4. 2024 11:18
Ohodnotit příspěvek :
     

WEF vyzývá vlády, aby vyhlásily stanné právo kvůli „hrozící pandemii ptačí chřipky“, která má zachvátit celý svět

https://aktax.cz/wef-vyzyva-vlady-aby-vyhlasily-stanne-pravo-kvuli-hrozici-pandemii-ptaci-chripky-ktera-ma-zachvatit-cely-svet/

Pravdomluvny
7. 4. 2024 11:31
Odpovědět  zuzana

A pětidemoliční vlastizrada to poslušně udělá….. stejně,jako by poslušně skákal Blbiš.

Frank1
7. 4. 2024 11:44
Odpovědět  zuzana

Predtim COVID, genocidni propaganda silencu WHO se ma opakovat? Co na to ovce? Postavi se znovu do rady na vpich?

zdendulka
7. 4. 2024 12:30
Odpovědět  zuzana

mám velkou zahradu, ptáčkové tam jsou zdraví jako buci, moje slepice i husy se mají k světu, holubi chodí na snídani ke slepicím, sýkorky čekaji na odpolední suché housky. Všichni jsou v pořádku, ani jedna mrtvolka nebo mrzáček. Tak co zase blbnou. Asi potřebují dalšího kovida. Aby se nakapsovali a zničili lidem chovy vlastního zvířectva. A budeme žrát brouky místo slepic ??? já ne.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 12:44
Odpovědět  zdendulka

Vzpomeňte si na prasečí chřipku……nikdy v ČR NEBYLA !!!!!

KerilB
7. 4. 2024 14:31
Odpovědět  Pravdomluvny

je tu od doby co se objevila prasata u korytek

Pravdomluvny
7. 4. 2024 14:58
Odpovědět  KerilB

Joooo,tak to jsem opomněl

orinoko
7. 4. 2024 17:21
Odpovědět  KerilB

Památné postřehy. Začíná být nanejvýš potřebná jejich soustředěná evidence. Jak to tehdy bylo?
Bourali jsme vesele Rakousko-Uhersko zpuchrele.

anbar
7. 4. 2024 13:54
Odpovědět  zdendulka

za vším tím svinstvem hledej DEPOPULACI, zlatá miliarda se líp ukočíruje než 8

Dana Škodová
7. 4. 2024 13:57
Odpovědět  zdendulka

Dobrý den,píšete,že chováte husy,mám k vám prosbu,budou se mi líhnout housata poprvé.Je pravda,že se musejí odebírat od husy do krabice aby je prý neušlapala?Pošlete mi prosím zprávu na mesenger děkuji!!!Škodová Dana

Frank1
7. 4. 2024 11:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Pepik ani Fiala nevedi, co udelal narod se svymi zradci z Protektoratu Cechy a Morava po valce.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 12:46
Odpovědět  Frank1

Měl by snima udělat to,co udělal s K.H.Frankem…..oni totiž nemají ani koule jít cestou Emanuela Moravce.

orinoko
7. 4. 2024 11:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak, Gustave, co nového ku kuchteni?
Pro temer vsechny tvůrce kritického Sametu a světového Glasspapiru /tady minimálně a netýká se diskuteru/ … a jak jinak také hovnivalu, vřele doporučuji studium Vystrcilnanrit, kterak chtěl tento ondon odvolávat prezidentistu. Je to nanejvýš aktuální. Krakatit má sevrenou prdel a v ní osinu z pirátských dredu.

zuzana
7. 4. 2024 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Přední světový analytik dat spojuje globální explozi turbo rakoviny s mRNA vakcínami

https://aktax.cz/predni-svetovy-analytik-dat-spojuje-globalni-explozi-turbo-rakoviny-s-mrna-vakcinami/

zdendulka
7. 4. 2024 12:35
Odpovědět  zuzana

na to je podle japonských výzkumníků jediný recept :denně aspon 3 žloutky, které vyrovnávají účinek vakcíny – aha, takže proto bude ta ptačí chřipka…. no vida, jak to do sebe hezky zapadá….

Spam vlasta
7. 4. 2024 12:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Copak o tom Mír je hezká věc ale spíše by mne zajímalo kdo obžaluje z Defraudace peněz daňových poplatníků podvodníka Fialu ktarý má tyto peníze opečovávat s péčí řádneho hospodáře a ne je utrácet za zbytné položky.Každý jiný už by seděl v báni za podvod ! Nelépe by bylo aby seděli v té báni státní zástupci neb Nezastupovali ale přihlíželi !

Jiří
7. 4. 2024 13:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč je situace v Československu tak tragická.30let budování soukromých států Česká a Slovenská nás přivedla do stavu ,kdy živnostníci se bojí všeho a pracující se vezou na vlně nevědomosti ,proto ten pravičácký hnus má ohromnou sílu i s pomocí EU a NATO.

zuzana
7. 4. 2024 14:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina vstoupí do NATO, oznámil Blinken a naznačil blížící se třetí světovou válku s Ruskem

https://aktax.cz/ukrajina-vstoupi-do-nato-oznamil-blinken-a-naznacil-blizici-se-treti-svetovou-valku-s-ruskem/

Pravdomluvny
7. 4. 2024 15:00
Odpovědět  zuzana

Banderonacistán vstoupí leda do perdele, uSSa je odepsalo a Fricek …..jen si to Banderonacisti ještě nechtějí přiznat.
Ovšem slíben nezarmoutíš🤓

Tupý hulvát
7. 4. 2024 15:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Jaké zločiny?Vždyť na to mají mandát od voličů!Kdo v posledních deseti letech volil jinou stranu než KSČM je buď válečný štváč,nebo ignorant.VŠECHNY ostatní strany štvaly proti Rusku rukou nerozdílnou.Tak si to vyžerte a pěkně se uskrovněte,holenkové a plaťte!

Ladislav 💤
7. 4. 2024 15:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Na fotu, dvě zrádné Bandero opice! Fuj!

Pravdomluvny
7. 4. 2024 16:11
Odpovědět  Ladislav 💤

Ládíku,neurážej prosím opice 🐒😊
Tohle jsou Bandero💩

orinoko
7. 4. 2024 15:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak, a jestlipak si něčeho vsimate?
Režim petikopalice překročil Rubicon. Cesta zpět neexistuje a sleDUJME, kde naše vládní prasata zakotvi svoje nakradene zásluhy. Kde tak může skončit 30 stříbrných?
Poučme se u svini: Kdo jede kolchoz s prasaty, ten se uspini.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 16:12
Odpovědět  orinoko

Rozdíl je v tom, že Jidáš ve skutečnosti Ježíše nezradil,naopak.
To vše si vymyslela ona mlčící většina, která ho vojákům vydala….

orinoko
7. 4. 2024 17:26
Odpovědět  Pravdomluvny

Jo, něco na tom možná bude. Jidas byl údajně nejinteligentnejsi z učenců. A proto mu byla svěřena role nejnáročnější, aby se mohlo naplnit Písmo svaté.

Pravdomluvny
7. 4. 2024 17:50
Odpovědět  orinoko

Asi tak.
Ty nejschopnější bývají obvykle nejvíc zatracováni.
Teď ovšem nemyslím NEschopní a všeho schopni

Kolemjdoucí
7. 4. 2024 15:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč se neustále kope jen do party deprivantů u vesla – vždyť jde o zrcadlo obyvatelstva, které je opakovaně volilo, a neustále obhajuje. O IQ tohoto “národa” svědčí i tento článek – to procitl autor brzo, nebo si snad užíval vetšinu z těch minulých 35-ti let kdesi na jižním resortu ?
Skutečně trvá průměrně inteligentnímu tzv. Čechovi, jenž se sám pasuje do role alternativce( myšlen autor ) cca 35 let, než se i jen trochu probere, a alespoň okrajově, skutečně velmi okrajově zjistí “wo co go”?
Fakt se není čemu divit – plebs zfašizován, cca 30% mentálně zjevně nedostatečných, dalších 30% nedostatečných, dalších min.30% s přimhouřeným okem průměrných, a zbývá cca 10% mentálně disponovaných …
Vlastnosti, osobnostní a morálně-volní vlastnosti toho mixu raději nechám být – nejlépe o nich vypovídá stávající věrchuška, jenž je jejich odrazem.

orinoko
7. 4. 2024 17:32
Odpovědět  Kolemjdoucí

To je samozřejmě pravda, nicméně my Cizci volíme zásadně the way of complication. Jinak bychom sami se sebou nevydrželi. Už Horymir údajně mířil se Semikem ke Stadicum. Jenže teprve dneska víme stoprocentně, že zamířil na Plzeň, aby si nalil čistého lezaku.

Kolemjdoucí
8. 4. 2024 08:13
Odpovědět  orinoko

Jde opravdu o volbu, nebo o důsledek jiného, rádobymentálního procesu -> je myšleno vůči celkové množině elektorátu , nebo rovnou o dědičné vlastnosti …

Jura S
7. 4. 2024 16:35
Ohodnotit příspěvek :
     

No asi vezmu “kramle” i s vlastní firmou, rodinou a prachama někde k Bratislavě či Pešti….
Tady už tomu nedávám naději,.. “signále” morálních onucí, nejpodlejší žumpy jen sosající prachy a Sorošův plán zabití 7/8 populace….

orinoko
7. 4. 2024 17:35
Odpovědět  Jura S

Nechvatej. Čeká nás hokej a gladiatori u francka. Nedej bože, aby Čížek skóroval. To ulice zavali Matka Kuráž.

Pennys
7. 4. 2024 19:06
Ohodnotit příspěvek :
     

streDULÁK uz dávno měl sedet nejen za to ,ze zpronevěřil a neplatil poplatky atd. Hlavne za to ,že dal sve hlasy tý blondaté “moule!!!

Miro 2
8. 4. 2024 18:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Pých předcází pád. Když budou hnít v lochu, tak jim potom spadne hřebínek.

Miro 2
8. 4. 2024 18:41
Odpovědět  Miro 2

Pýcha…