blogKrize UKRAJINA

„Vyndej si hlavu z pejru“: obyvatel Melitopole objasnil známému, kdo z nich je „v okupaci“

Občan Melitopole za pomoci několika argumentů objasnil známému ze Lvova, kdo z nich je skutečnosti pod okupací: „Vyndej si hlavu z pejru“

Nedávno se po telegram-kanálech rozběhl zápis debaty obyvatele Melitopolu a jeho známého ze Lvova. První, pobouřený replikou spolubesedujícího o tom, že lidé na nových teritoriích (Ruska) žijí v „okupaci“, uvedl důkazy o výhodách života v Rusku. Píší o tom, co se stalo, Noviny “AiF”

Takže například obyvatel Melitopolu začal mluvit o tom, jak na ruském území dostávají důchodci 8 000 hřiven (asi 19 tisíc rublů) a ve Lvově – 3 000 hřiven (asi 7 tisíc rublů) a přitom tam mají vyšší tarify za veřejné služby: „Vaše komunální služby ve Lvově jsou pětkrát dražší než v Melitopolu. U vás i natankování je pětkrát dražší.“ 

Poté obyvatel Melitopolu začal říkat, že občané nových oblastí Ruska mohou svobodně cestovat, kam chtějí, ale známý muže ze Lvova zaplatil 17 tisíc dolarů, jen aby opustil „svobodnou Ukrajinu“. 

Lidé z Melitopolu jezdí volně do Turecka, cestují volně, kam chtějí. A vy jste v okupaci. „Vyndej si hlavu z pejru“!

Zeptal se také svého partnera ze Lvova, proč, když je „země U“ tak dobrá, se lidé snaží hromadně uniknout do Moldavska a Maďarska.  

Na konci rozhovoru se muž ptá svého partnera na otázku – proč člověk z Mariupolu jede do Krasnodaru, nastoupí do letadla a klidně odletí všemi čtyřmi směry? A slaví Nový rok v Turecku nebo Egyptě. “A lidé z TCC tě chytají jako dobytek.”

“A ty mi říkáš, že v Melitopolu jsou okupanti?” – ukončí rozhovor. 

“Kdybych to věděl, šel bych do Ruska”

Dříve aif.ru hovořil o tom, jak vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), kteří byli zajati ruskými jednotkami, absolvovali prohlídku Melitopolu. Vězni byli ohromeni tím, co uviděli.

„Jsem překvapen, že v Melitopolu je všechno tak dobré. Lidé chodí šťastní. Užívají si život. Byl jsem povolán 15. září. Zatímco mě povolávali, mnozí se pokoušeli opustit Oděsu. Utéct. Kdybych měl možnost, jel bych také na ruské území, kde je klidněji,“ řekl tehdy válečný zajatec Maxim Perkalo .

Voják dodal, že byl velmi překvapen, že život v Melitopolu je klidný a normální. “V televizi na Ukrajině nám říkají úplně jiné věci o tom, co se děje v ruských městech,” poznamenal vězeň. 

https://tsargrad.tv/news/snimi-kastrjulju-zhitel-melitopolja-objasnil-znakomomu-iz-lvova-kto-nahoditsja-v-okkupacii_960800

https://aif.ru/politics/world/eto_vy_v_okkupacii_melitopolec_rasskazal_lvovyaninu_o_zhizni_v_rossii

Překlad a kompilace Peter 008

sdílet na

65 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
16. 2. 2024 18:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Okrajina nemá dodnes zaregistrované hranice u OSN, proto USA půjčky musí včetně úroků garantovat a splácení potvrdit EU,…..tedy se lze dočkat totální krach EURO,…. a tam se chtějí naši hlupáci u koryt také ČR dotlačit???

Jaké protinárodní vydíratelné zrůdy v ČR u koryt nám vládnou??? Co ještě zaprodají či odevzdají svým loutkovodičům??? Z dříve suverénního, soběstačného, a lidem == občanům přívětivého státu ČSFR se dnes stala po 34 letech ohlodaná kost, bez jakékoliv naděje na pozitivní změny,…s “hnědými klany” u moci ČR!!!! Co dělat???? Jaké řešení bude rolníky ++ traktoristy navrženo???

Editor
16. 2. 2024 19:34
Odpovědět  ijn

Ukrajina jako zakládající člen OSN má zaregistrované hranice už od roku 1945.

novota
16. 2. 2024 20:22
Odpovědět  scipio

Pokud by to byla pravda tak Nazarbajev měl jiné zprávy a Krym tím pádem je Ruský.

Jarosla
16. 2. 2024 21:55
Odpovědět  novota

Kdysi nám říkali v povinném marxismu leninizmu, jak to bolševici vykoumali s nezávislou Ukrajinou. Jako členka Ligy národů (jestli se nepletu předchůdce OSN), kde měl SSSR jeden hlas navíc. Na druhé straně nedávno VVP říkal, že si v podobě nezávislé Ukr bolševici dali minu do základů SSSR. Dnes vidím kde je asi pravda. Je to také potvrzení, že tvůrci SSSR, kteří přišli z různých stran, měli různá zadání. Myšlenka nezávislé Ukr se připisuje V. LENINOVI

17. 2. 2024 13:52
Odpovědět  Peter 008

Jenže jak by to dopadlo? Kolik by bylo právníků, tolik by bylo odlišných rozborů a nálezů. Ledaže by, za bedlivé vzájemné kontroly, aby tam žádný z nich nemohl šoupnout nějakou kurwárnu, společně nakrmili ALa informacemi a daty a rozhodnutí ponechali na něm. Pak by výsledek mohl být skutečně objektivní. Jo, v takovýchto případech by AL skutečně mohl být prospěšný.

Zmatený
17. 2. 2024 14:58

Tento problém bych zadal českému ÚS. Ten by to nepochybně vyhodnotil správně a dle svých standardů nezávisle a demokraticky, což může potvrdit většina ovčanů…

17. 2. 2024 17:12
Odpovědět  Zmatený

No jéje!

Pravdomluvny
17. 2. 2024 05:48
Odpovědět  scipio

🤣🤣🤣🤣

Mike
17. 2. 2024 08:11
Odpovědět  scipio

Ukrajinská sovětská socialistická republika je sice zakládajícím členem OSN, stejně jako např. Běloruská sovětská socialistická republika, ale jejich tehdejší vnější hranice vymezoval Sovětský svaz (taktéž zakládající člen OSN) To, že bylo Stalinovo přání, aby tyto země, které podle něj nejvíce trpěly za druhé sv. války, byly samostatně uznány jako zakladatelské státy OSN nevypovídá nic o tom, kudy vedly v tehdejší době jejich hranice. Osobně si myslím, že Kdyby Stalin řekl, že západní hranice Ukrajiny, potažmo Sovětského svazu končí v Lamanšském průlivu, celá Evropa by horlivě přikyvovala, protože Stalinovi se neodporovalo, zvlášť když šokoval KoZa s jakou vervou dorazil do Berlína. Jsem si 100% jistý, že to nebyl Stalin, kdo daroval Krym Ukrajině…Jak je to s hranicí poloostrova s nezinárodními vodami fakt nevím, jestli zrovna tohle neměl gen. tajemník OSN na mysli.

Markýza
17. 2. 2024 17:59
Odpovědět  Mike

To je ale výborná argumentace kruhem. Máte hranice? Máme! Zakládali jsme OSN! Pak ale Krym není ukrajinský…..

Gales
17. 2. 2024 11:02
Odpovědět  scipio

Avdijivka je v pérdeli a Azovluzři se stáhli do ,,předem připravených pozic”.Ti,kteří ,,organizovaný ústup” zaspali,se ukryli do podzemních bunkrů.Asi je zas z těchto krytů bude muset vypudit nějakej ohýnek který jim zamezí přístup vzduchu.To zas bude KoZa ječet.
Anebo se tam stáhli záměrně,aby se mohli vzdát.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris.
17. 2. 2024 02:18
Odpovědět  ijn

Ta EU musi byt nesmirne bohata, kdyz ruci za dluhy perverzni, fasisticke a zkorumpovane Ukrajine. Asi u vas litaji peceni holubi do huby, proste raj na zemi. A Ukrajina se chechta – ‘to se mame, kdyz nam EU pujcuje’.
Smlouva o dodavkach plynu pro EU pres Ukrajinu konci tento rok a komisarka z EU pro energetiku prohlasila, ze dalsi smlouvu uz podepisovat nebudou, ze plynu Eurosajuzu netreba. Tedy toho ohavneho – z Ruska. Na to by neprisel ani zak z pomocne skoly. QUO VADIS Evropo?

Pavel z Moravy
17. 2. 2024 09:13
Odpovědět  Jaris.

Jaris, zdegenerovaní škůdci to tady v Evropě řídí, ale komentovat ten zbytek osazenstva Evropy, tedy to většinové stádo už nemá cenu. Tady je hotovo. Ta většina rozum spláchla do žumpy a s tím se nedá nic dělat. Finito.

Gales
16. 2. 2024 19:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin sklidil velký úspěch rozhovorem s Tuckerem Carlsonem a Goebbelsovci hned na něj nahráli habaďůru že zabil Navalného.Už to jedou ve všech sdělovacích prostředcích.Svoloč jedna pomlouvačná.A šašek Navalnyj jim posloužil i po smrti.Jenom by mě zajímalo jak ho nějakej Jidáš zamordoval.

Albi
16. 2. 2024 20:23
Odpovědět  Gales

Třeba Gosudar osobně Novičokem?
Novičok je spolehlivý, pozná, koho má zabít a komu je povoleno, aby ho lékaři zachránili – ale musí to být lékaři angličtí, jak je už potvrzeno. :-).

Korovjev
16. 2. 2024 21:42
Odpovědět  Albi

A ti kteri prezili otravu Novicokem, jako napr Julie a Sergej Skripalovi, dostali ”chranenou edentitu”. To znamena z, ze jejich popel rozprasili na kanalem La Manche.

Albi
16. 2. 2024 22:56
Odpovědět  Korovjev

A na Seznamu jeho smrt snad přivodí českým politikům a novinářům těžké trauma. Těch krokodýlích slz….

TTT
16. 2. 2024 23:07
Odpovědět  Albi

Před několika týdny zavraždili Ukrajinci amerického (!!!???!!!) občana Gonzalo Liru. Protože psal na netu zprávy o reálném životě na Ukrajině, byl nepohodlný a tak zemřel v ukrajinské věznici. Nejsem si jistý, zda to naše média vůbec zaznamenala. Snad proto, že nebyl nepřítelem Ruska, ale podle svého svědomí jen psal pravdu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
marie
17. 2. 2024 08:32
Odpovědět  TTT

Já to vím, ale to veřejně ti mamrdi nikdy na žádném summitu neřeknou. Lidi už jsou tak zblblí, že věří všemu, co šílenci nahoře řeknou.

Gales
17. 2. 2024 10:25
Odpovědět  TTT

comment image

Pravdomluvny
17. 2. 2024 10:58
Odpovědět  Gales

Demosracie v přímém přenosu…..

marie
17. 2. 2024 08:30
Odpovědět  Albi

Byl to kovid, je to jednoduchý- Navalný není sám, kdo po tom umřel. Měl 3 boostry jako mnoho dalších. Jen z mého okruhu zemřelo ve věku kolem 50 let 9 lidí a to na “infarkt”. O dalších sportovcích, umělcích a jiných profesí ani nemluvím. Tak už neblbněte s tím Putinem.

Pavel z Moravy
17. 2. 2024 09:20
Odpovědět  marie

Marie, Albi je dlouholetý účastník naší diskuze na Pokecu. To co říká je samozřejmě ironie. A jinak neřekl bych, že jsou zblblí, ale úplně duševně vyprázdnění bez jakéhokoliv vlastního úsudku. Většině této populace můžete namluvit co chcete. Oni a jim podobní nikdy nemysleli a myslet ani nezačnou. Rozebírat příčinu tohoto stavu je nad rámec možnosti tohoto pokecu.

Markýza
17. 2. 2024 08:56
Odpovědět  Albi

Hajzl je to, novičok jeden. Chůďátko morčátko zabije!
Ale je možné, že je kardinální rozdíl v tom, jestli ho má někdo na trenkách, nebo v nějakém tom pítku 😎

Bety
16. 2. 2024 21:06
Odpovědět  Gales

No oni toho šaška využili a vyždímali ho v té jejich “informační” válce do mrtě.
A teď jim posloužil naposledy. Co nechápu je to, že to těm dalším nastrčeným šaškům nedochází –
tím myslím, že jsou spotřební materiál, nic jiného.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 05:50
Odpovědět  Peter 008

Viz. záchodem zavražděný Nevalný

Jarosla
16. 2. 2024 22:03
Odpovědět  Gales

Očekával jsem, že Navalnyj bude sakrálne obětován dřív. Asi čekali na vhodnou dobu. Pamatuji, že se kdesi jistý odpůrce režimu v Rusku nechal radši zatknout, protože se obával že bude obětován. Kdo to byl si nepamatuji, ovšem je zřejmé, že si svůj osud někteří uvědomují. Navalnyj byl hloupý do konce, nejspíš to nepochopil, tj že ho obětuji pro, jak říkají jeho loutkovodiči “for higher good”. Dokonáno jest. Je vidět, že nejen VVP má promyšleno několik kroků předem

Lékořice
17. 2. 2024 07:08
Odpovědět  Jarosla

Případne mi, že tím zatčením a arestem, měl být Navalnyj chráněný, aby právě
k tomuto nedošlo. Nuž nezadařilo se.

Helena
17. 2. 2024 08:52
Odpovědět  Lékořice

Přesně to si myslím i já. Byl to agent CIA – proto chráněný a pak měl být použit jako svědek. Situace se západu hroutí pod rukama a panákům západu jsou svědci nebezpeční. Anebo ho zamordovali progresívní redaktoři z ČT24, aby nemuseli vysílat co se děje v naší zemi viz pondělní vymetání vládního chlíva.

katango
17. 2. 2024 11:19
Odpovědět  Lékořice

Von měl na triku i nějaký podvody a rozkrádačky.

Markýza
17. 2. 2024 19:52
Odpovědět  Jarosla

No to byl právě Navalnyj, pokud se pamatuju.

Helena
17. 2. 2024 08:38
Odpovědět  Gales

B I N G O !!!! Stejně jako “masakr na FF” — toto vše má v mééédiích sloužit k odvedení pozornosti vovcí od jim nepříjemných témat a událostí – např. pondělní traktoriáda – jejda a jak se hodí takový agent CIA navalnyj a hned za navlanýho i traktoriádu může Putin.

zuza
17. 2. 2024 11:00
Odpovědět  Gales

prečo by ho niekto zamordoval??? Náhle zomrel na nejakú krvnú zrazeninu, na to umierajú ľudia ako na bežiacom páse. Môže za to globálne otepľovanie, kravské prdy, primálo pražených cvrčkov a múky z červov v strave.

zuza
17. 2. 2024 11:08
Odpovědět  zuza

Mnoho ľudí s fujzer mňamkou umiera po nejakej fyzickej námahe. Navaľnyj bol v trestaneckej kolónii niekde za polárnym kruhom a je zima, tam musí byť silný mráz. Keď bol na prechádzke vonku a vrátil sa do vykúrenej budovy, to je pre organizmus dosť veľká námaha. Náhle sa mu roztiahli v teple cievy a to mohlo stačiť k uvoľneniu nejakej krvnej zrazeniny.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 11:32
Odpovědět  zuza

Ale zavraždil ho Putin,Vy tomu nevěříte 😂😂😂😃

Markýza
17. 2. 2024 14:33
Odpovědět  zuza

A Putin s Babišem, zapomněla jste. Na celém tom kvílení a humbuku je nejpikantnější ta eskapáda, jak ho údajně přiotrávili a pak mu Putin udělil výjimku, aby mohl odcestovat do německého! špitálu, aby tam jako zjistili, co se mu stalo. (Navylnyj měl tehdy zákaz opustit Rusko, proto mu to musel posvětit sám Putin) Načež se stalo, že ho tam chvíli nechali odpočívat, nic nezjistili – a jampadá! Vrátili do Ruska. A on neplakal, nedožadoval se “nechte mě pro boha živého tady, v Rusku mě zabijou”. Nejen on – žádný lidskoprávník.
To je tak neuvěřitelná komedie, že by to nevymyslel “ani Havel křížený s Járou Cimrmanem”, abych citovala.

JanDrda
17. 2. 2024 13:12
Odpovědět  Gales

A nebyl náhodou nebohý Navalnyj opakovaně opíchán Pfizerem nebo Modernou? Pak by jeho úmrtí bylo jen součástí statistik.

Teuton
16. 2. 2024 19:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím, jak v Melitopolu, ale u nás v České republice už je Ukravinců moc. Pět či snad padesát tisíc by nikomu nevadilo, ale 800 000 je prostě příliš a občané ČR jsou na Ukravince stále více alergičtí. Z vlastní zkušenosti vím, že ke vzteklé české reakci stačí, když je někde slyšet ukravinština. Vasilů a Vasilis je tady prostě moc, spousta lidí v nich vidí parazitické příživníky, vůbec ne válečné uprchlíky.

sizok
16. 2. 2024 20:38
Odpovědět  Teuton

Přidej k nim minimálně dalších 300 000.

Bety
16. 2. 2024 21:10
Odpovědět  Teuton

Jak jsem se dozvěděla je už v běhu akce, ve které žádají o právo volit místní zastupitele.

sizok
17. 2. 2024 10:54
Odpovědět  Bety

A to jsme teprve na začátku. Po válce za ženami přijedou jejich mužové,
v rámci scelování rodin. První krok, volební právo do místních zastupitelstev,
mimochodem, v Polsku už se o něm jedná na parlamentní úrovni.
Druhý, politické strany a vstup do parlamentu. Třetí, oligarchizace a stejný stupeň řízení společnosti jako na okrajině. Čtvrtý, převzetí kompletní moci nad českou společností. Pátý, vydrancování ekonomiky a zdrojů.
Šestý již známe, postup dále na západ.
Teď nevím, jestli nejsou horší jako slimáci.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 05:51
Odpovědět  Teuton

Milión Banderonacistů….. už i v patnácti letech je ten ODPAD zralý do spalovny 😡

Tupý hulvát
17. 2. 2024 07:28
Odpovědět  Pravdomluvny

Když vidím takovéto výlevy rasistických prasat,říkám si,jsem tu správně?

Mike
17. 2. 2024 08:22
Odpovědět  Tupý hulvát

Ano, je to strašné,nicméně, počkal bych si, až Ukrošům u nás otrne.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 10:11
Odpovědět  Tupý hulvát

Když to díky své F73 nechápeš,tak si jdi malovat panáčky.
Žádný Banderonacista NEMÁ V ČR CO DĚLAT, NATOŽ MLÁTIT A ZNÁSILŇOVAT ČESKÝ ŽENSKÝ A DOSTAT SMĚŠNÝ,”””””TREST”””””4 roky.
Ať se projeví v Avdijevce, ODPAD 👎

Tupý hulvát
17. 2. 2024 11:01
Odpovědět  Pravdomluvny

Ano,nechápu a “do spalovny”patří prasata jako jsi ty.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 11:33
Odpovědět  Tupý hulvát

Jak říkám,F73 s A52 a F100…. myšlení je nad tvoje možnosti

katango
17. 2. 2024 11:22
Odpovědět  Pravdomluvny

Von ten bastard je teprve patnáctiletej a tudíž musí bejt branej jako nezletilej. Já bych řekla, že pokud umí mlátit a znásilňovat, tak je zletilej, i kdyby mu bylo teprve vosum.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 11:35
Odpovědět  katango

Umí boxovat????
Tak hurá s ním místo boxovacího pytle na tréning Kick box👎

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
17. 2. 2024 21:46
Odpovědět  Pravdomluvny

Se-re se? Se-re. Tož jakýpak s ním sr-aní. Stejnej problém měli na misích jak s dětskými vojáky, tak s vetchými staroušky a stařenkami. Vím z první ruky, konkrétně od Lumíra Němce. I jak se to nakonec řešilo. Vím. Ale nepovím, bo na to nemám právo. A ty hádej.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vlastimil Čech
17. 2. 2024 10:43
Odpovědět  Pravdomluvny

Pane Pravdomluvný, jsem už starý muž a během svého života jsem pracoval se spoustou Ukrajinců (a Rusů ovšem taky). Ujišťuju Vás, že se jednalo o velice šikovné a pilné pracanty. Veselí a milí lidi.
A řekl bych, že ti co utekli tomu zběsilému Židovi Zelenskému udělali dobře. Když nechtějí jít zabíjet Rusy, když nechtějí vraždit děti (viz aleje andělů), tak mají moje sympatie a ROZHODNĚ NEJSOU BANDEROVCI! Banderovci jsou spíše mezi těmi,kteří zůstali a zabíjejí jiné Slovany podle přání židovského panstva v Kyjevě.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 11:02
Odpovědět  Vlastimil Čech

Vlastimile,to,co sem přišlo od roku 2014 jsou v 99,9999% Banderonacisti.
Vím,o čem mluvím.
Ať táhnou zpátky,tady žijí Slované a ne ti, kteří vraždili ve Volyni a českém Malíně.
Jinak Vám přeji hezký víkend 🙋

Pavel z Moravy
17. 2. 2024 11:34
Odpovědět  Vlastimil Čech

Já s nimi, tedy s Ukrajinci nemám zkušenosti, ale když jsou dle vás tak mírumilovní, proč proboha nedemonstrují proti banderovcům tady na tomto klidném území, kde jim to určitě banda škůdců ráda umožní a dá i ochranu. A potom by mohli jít domů. Ono by to asi nevypadalo dobře, že jo, neboť oni jsou triumfem v rukávu řídící bandy této země. Já jim nevěřím ani v nejmenším. Je to stejné jak s imigrací odjinud. Jak to, že převážně emigrují mladí kluci a děvčata? To ti staří tam mají na růžích ustláno? Těm starým nevadí ta bída a různé válečné konflikty? Nebuďte naivní, tady jde o ukrajinizaci a islamizaci Evropy. Vždyť je to plán globálního jak vyšitý pro Evropu a pro kolonii jako jsme my předně.

Pravdomluvny
17. 2. 2024 12:52
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jednoduchá přímá úměra…. většina z nich Banderonacisty podporuje 👎

Helena
17. 2. 2024 08:42
Odpovědět  Slovan

To myslíte toho “kazatele”, který káže proti Trumpovi a za sebou má ŽIDOSVÍCEN?

Pravdomluvny
17. 2. 2024 05:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Prohra Banderonacistů je nad slunce jasnější,ale nazipropraganda bude lhát do posledního dechu…..jako v ČR 🤮

Kelly
17. 2. 2024 08:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina, to je jen svrap a neštovice. Zelenský nechal zavraždit amerického novináře Gonzala Liru na Ukrajině, a o to se nemluví. Pokud je ten arciďábel Navalený už v háji, tak je to jenom dobře.

Pavel z Moravy
17. 2. 2024 09:08
Ohodnotit příspěvek :
     

No tak když jim těm západním Ukrajincům pánbůh nenadělil, tak s tím svým postižením on a jemu podobní musí žít. Když budou člověka odchytávat někde na ulici, aby ho mohli poslat do zákopů bojovat za banderovce a sebranku západu a jemu ani nedojde jaký je otrok a v čem žije, tak pak jemu a dalším podobným není pomoci. Stejné je to u nás, dokud se necháme okrádat a většina to bude brát za normalitu, nic se nezmění. Za našich mladých let zlobivého žáčka vytáhnul učitel za ucho ze třídy na chodbu, neboli na hanbu jak se říkalo a dotyčný mohl být rád, že nešel kolem říďa. To by bylo ještě horší. Tady v Evropě už není žádný pořádný vůdce a chlap. Ghándí, Fidel, Lumumba, Martin Luther King, kde jsou časy těchto chlapů, každý sice trochu z jiného těsta, ale každý osobnost. A dnes obzvláště v Evropě, ráno je dotyčný tvor chlap, večer žena, v poledne kočkopes a v noci co mu partner nebo partnerka vybere. Tak takhle to tady vypadá a my bychom chtěli změnu? Proboha s kým?

Pijack
17. 2. 2024 09:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Vsadím se, že ty Ukrajinské blechy a Bruselské vši na protektorátním ministerstvu vnitra a zahraničí přemýšlí, že přejmenují Václavák na náměstí Navalného.

Pavel z Moravy
17. 2. 2024 09:57
Odpovědět  Pijack

Protektoři v kolonii mohou vše. Proč to ale nemůže překvapit. Jak je možné, že zrovna naše malá zemička je tak narvaná zrádci. To je skutečný fenomén této kolonie.

Frank1
17. 2. 2024 11:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusove obsadi Ukrajinu a dosadi tam svou spravu. Zacne probihat ocista od nacistu. Zelenskij utece do zahranici, ale dlouho neprezije. Cela nacisticka verchuska dostane co si zaslouzi.

Pravdomluvny
18. 2. 2024 13:30
Odpovědět  Frank1

A tu””””naší “”””” můžou přidat.👎