blog

Vládne nám dnes elita nebo spodina, paní Müllerová?

Já bych byla všemi čtyřmi pro tu spodinu, milostpane. Co vy?

Já taky. Ale víte, co mě na té spodině šokuje ještě víc než to, že nám vládne?

Co, pane Švejk? Mluvte!

To, že ona to, že je spodina, vůbec neskrývá. Naopak, dává to na odiv. Jakoby na to, že je duchovním odpadem národa, byla hrdá: „Hleďte, jsme tupci, jací tady ještě nebyli, ale vládnem. Ukažte mi někoho, kromě nás, samořejmě, komu se tohle zadaří?“

Gratuluji! To je přímo umělecky přesné vyjádření dnešní situace, pane Švejk. Zbývá jen uvést pro to příklad z nejposlednější doby, že? Vidím na vás, že se na to už třesete. Tak ven s tím.

Ano. Jde o internetové fotky našich vládnoucích politiků v otextovaných tričkách, ˇkteré mi před chvilkou přišly od kamaráda. A celou tu sbírku uvádí tento text: „Už jste viděli nějaké takové tričko na normálním člověkovi?“

To vypadá nadějně, pane Švejk. Kteří otričkovaní politici v té sbírce figurují?

Uvádí ji jaderná inženýrka Dana Drábová v černém tričku opatřeném textem: Fuck you Putin. Což přeloženo znamená: m-dám tě Putine.

No jo, tak takovouhle moudrost by na hruď normální člověk skutečně asi nenatáhl, že? Kdo je tam další?

Premiér Fiala s ministryní obrany Černochovou. Ti si zřejmě na jejich zvláštní přání nechali na trička neurčité barvy vytisknout českého lva ochraňujícího pyramidu dělových nábojů.připravených nejpravděpodobněji pro export na Ukrajinu. No a český lev tu přepravu zajišťuje. Co vzsnešenějšího může též v současném našem režimu dělat, že ano?

Další?

Rozesmátá ministryně obrany Černochová se stejně naladěnou předsedkyní PS Pekarovou. Obě v bílých tričkách s potiskem americké stihačky F-35 a obě bez sebe nadšením z toho, že i jejich zásluhou se tato stihačka stane daleko nejdražší zbraní, kterou jsme si ku prospěchu vojenskoprůmyslového koplexu USA a k nižádnému prospěchu našemu, kdy pořídili..

A dál?

Pekarová v bílém tričku s potiskem kladiva a banánu a textem: „Už nikdy fronty na banány“. Nic inteligentnějšího než tohle, si, paní domácí, nedovedu představit.

A dál?

Ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák v šedém tričku ozdobeném potiskem českého lva láskyplně objímajícího znak eura. A pod znakem text: Euro v Česku.eu.

To je rým, milostpane. Viml jste si toho?

Jistě. Stejně jako je zrýmovaný i titulek článku, z něhož jsen vám citoval: „Množství idiotů leze nade všecny meze“.Ale já už letím. Jinak zas zasednu ke stolu U kalicha jako poslední.

Lubomír Man

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
48 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
4. 7. 2024 08:13
Ohodnotit příspěvek :
     

On ten ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák je fakt prototyp protektorátní loutky. Včera jásal, že prý většina Čechů si přeje zavedení eura. Jako kdyby chtěli říšskou marku. Opět lže a vypouští dezinformace – pro něj povolené? Svolal své obdivovatele a provedl mezi nimi průzkum – ve stylu “Kdo chce euro, nechť se dostaví na setkání”… No a pak se svých odhodlaných obdivovatelů zeptal na euro a hned měl jasno. Tento průzkum vydal sám Dvořák za oficiální. Dvořákovi vůbec nevadí, že si tady hraje na stát, že on je ten vyvolený a že on jediný má právo rozhodovat za národ. Tak drzého spratka jsme tu už dlouho neměli. Je ještě víc nebezpečný než Rakušan. Dvořák ale není agentura k účelu průzkumu veřejného mínění. Nejvyšší státní zástupce by ho měl nechat ihned zatknout. Zjevně se náš stát zhroutil, protože zatčení této svině je už dnes nemyslitelné.

Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 10:22
Odpovědět  Pijack

Omlouvám se, ale tito škůdci jsou většinovým obrazem lidu této kolonie. Někdo je totiž musel zvolit a stále volí. Ve všech dobách na hlupáky pokud je neuráželi , pohlíželi soucitně. Ne každý je nadán alespoň částečnou inteligencí. Ale nyní byli podobní lidé vyneseni tím zbytkem na piedestal moci, takže o čem to svědčí ? Odpověď nechám na každém z vás. Stačí být přece trochu upřímný sám k sobě a vědět na co mám. Já bych tedy na řízení země neměl, ale tihle si to o sobě nemyslí, obzvláště když je ten plebs ještě s takovou radostí podpoří. Probůh, tady je to jako zlý sen.

Pijack
4. 7. 2024 10:30
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jako o těch voličích máš pravdu. Nelze nesouhlasit. ALE je to jedno ALE – Když voliči volili značku STAN, znal někdo z nich toho podlého drzého křiváka Dvořáka? Pochybuji. Tahle metoda tajení osob, které se ujmou později koryta je prezentovaná jako “parlamentní demokracie”. Vsadím gatě, že voliči toho Dvořáka vůbec neznali. Zajímám se o politiku opravdu pečlivě, aby měl přehled. ALE tu drzou svini jsem před volbami opravdu nezaregistroval. Dominoval jen sebestředný a užvaněný Rakušan svým chvástáním a Gazdík… Chci tím jen říct, že voliči jsou převážně podváděni. V případě STAN byly podvedeni nejvíc. Tohle by se v “přímé demokracii” nemohlo stát. Takže půl pravdy – voliči jsou tupci nikoliv proto co si zvolili, ale proto, že nejsou schopni přiznat, že jsou podvádění.

Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 13:46
Odpovědět  Pijack

Dnes zjistíš, že nemá smysl důvěřovat nikomu. Do očí ti lidé něco říkají a už po straně připravují opak. Nikomu nevěřit a nebudeš zklamán. Nevím co je pravdy na cz 24.news, ale údajně se Fico opět spojí s těmi zelenými liberály nebo co vlastně jsou. Já to až tak nevnímám. Nedávno jsem tady psal, že já věřím pouze Foldynovi u nás a Blahovi na Slovensku. Blahovi jeho pozici správňáka nezávidím. Čestných a hlavně rovných chlapů je tady všude jako šafránu. Takže dívej se na ty veletoče. Oni snad ti partajníci dělají z těch lidí fakt 3.14 čuse. Bodejť by potom chtěli u moci nějakou SPD, která by jim do těch prasáren hodila vidle. A ještě je potřebné se zeptat kolik i v SPD je neúplatných. Z historie znám Robespierra a ze současnosti ač ho neznám tak věřím tomu co se povídá, že to je Belousov. Tak a teď se dá dedukovat proč tolik lidí nechodí k volbám. Situace je taková, že politické prostředí je totálně zkorumpované a najít jednotnou stranu, která to co hlásá bude i plnit je téměř nemožné. Stačí jeden parchant v té partaji a je to rozbité. Nejhorší, že JoFa tady o tom Smeru SD mluvil, že se tak vybarví. Takže, aby tam Blaha vůbec v tom EU parlamentu vydržel. A my jsme úplně v dupě.

Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 13:47
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Není komu důvěřovat. Mlýnek uzavřen.

Joe Arp
4. 7. 2024 17:40
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Vidíš a zrovna oné JoFa mi přijde křivé, přes veškerou svou snahu internacionájní “pomoci”. Tvůj postoj je jediný možný i když smutný, ale pokud xindl operuje s takřka neomezenými prostředky není nemožné koupit mediální alternativu. Ale to už skutečně finišujem do řiti.

JoFa
4. 7. 2024 18:05
Odpovědět  Joe Arp

Jsi vedle jak ta jedle.

Joe Arp
4. 7. 2024 18:13
Odpovědět  JoFa

I to je možné, koukám jedeš dobře česky, že.

Slovan
4. 7. 2024 18:24
Odpovědět  Joe Arp

To zapomněla sova kliknout na překladač. 🤣
Aspoň je legrace. 😋

JoFa
4. 7. 2024 18:41
Odpovědět  Slovan

Tu je dneska jedlový les.
Mamka je z Moravy blbouni a už som to tu písal.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
4. 7. 2024 18:57
Odpovědět  JoFa

Jedlový les, je v něm pěkně nasráno nechoď na borůvky!

Slovan
4. 7. 2024 18:59
Odpovědět  JoFa

i já to vím, ale musím něco říci do party né?

JoFa
4. 7. 2024 18:25
Odpovědět  Joe Arp

Mám tu u vás korene. Já su ČechoSlovák.

Joe Arp
4. 7. 2024 18:42
Odpovědět  JoFa

Supr, kořeny tu potřebujeme.

JoFa
4. 7. 2024 18:46
Odpovědět  Joe Arp

Asi myslíš tie husitské, jo jako súl.

Joe Arp
4. 7. 2024 19:00
Odpovědět  JoFa

Nepodsouvej mi co si mám myslet! kopytorajt Suchoprd *to znáš né? …. ó)))))))

JoFa
4. 7. 2024 19:04
Odpovědět  Joe Arp

Mal by si , tvoje útoky sú neopodstatnené. já na tvoje komenty negatívne nereagujem, tak aký máš dôvod? Asi problém, ale to je tvoj problém-nie môj.

Joe Arp
4. 7. 2024 19:14
Odpovědět  JoFa

Nerozumím, řeči tvého kmene, jako ty nerozumíš humoru, čímž padáš automaticky mezi Suchoprdy, to čemu říkáš útok je škádlení. Až zaútočím tak to poznáš i bez tlumočníka, husito.

ModrýKlokan
4. 7. 2024 21:42
Odpovědět  Joe Arp

Snad to Pepovi časem docvakne…

Pavel z Moravy.
4. 7. 2024 18:16
Odpovědět  Joe Arp

Joe, já ho jenom připomněl, že se vůči Ficovi vymezoval, nic víc. Jinak jsem si svůj názor udělal. A jinak čtu všude jak se tzv. vlastenecké strany, které se dostanou do domácího či EU parlamentu vždy jako mávnutím kouzelného proutku promění v lokaje EU a WEF, WHO a dalších. Meloni to začala, Wilders ještě nedávno vyřvával, že kdo se z islamistů nepřizpůsobí, vypadne a nyní najednou tvrdí, že výměna populace je konspirace. Smer SD půjde nejspíš do frakce k zeleným liberálům, chudák Blaha, který to tam jak ho znám nedá. A nakonec to možná dopadne stejně i s LE PEN. Takže se ukazuje, že to mají globalisté dobře ošetřené a mají nás opravdu za pí.čuse. Takže nejlépe je nikomu nevěřit a člověk nebude alespoň zklamán. Četl jsem pár názorů lidí na cz24.news a mají stejné názory- rozložená, rozvrácená a zdemoralizovaná společnost, která je na konci a nebo před otroctvím. Ona ta apatie je fakt znakem toho, že přichází postupné otroctví. A banda otrokářů byla již dávno vybraná. A nepřemýšlící stádo ani neví o co jde. Já vím, že toto vše víš, ale jsme totálně s tímto lidským materiálem v pérdeli. Ještě něco pojíst a popít, než se probudíme do úplných a totálních sra.ček.

Joe Arp
4. 7. 2024 18:38
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Zatím to ber s rezervou, v obrácení Wilderse nevěřím. U Smeru možná využila pakáž ve straně zdravotní absence Fica. Le Pen se určitě nedá, oblbují nás ze všech stran. Ještě bych počkal, provaz už dražší nebude. Měj se.

Jaroslav
4. 7. 2024 15:00
Odpovědět  Pijack

Mám pocit že volba ODS v Řeporyjich není o klamani. Tam tihle voliči vědí koho volí, jsou na Chocholouška. A podobné to bude i u jiných stran. Ne podvedení, je to jiná diagnóza. A tzv. městská intelektuální chudina (intelektuální není inteligentní) si volbou těchto individuí myslí že jsou lepší, než burani vesničané. Nic není vzdálenější pravdě. Dokazují znovu a znovu že jsou prostě tupí

Pijack
4. 7. 2024 17:56
Odpovědět  Jaroslav

Tak jedna nula pro tebe. Řeporyjské prase je opravdu ukázka voličské kolektivní debility 🙂

Joe Arp
4. 7. 2024 18:08
Odpovědět  Pijack

Chlapi máte pravdu jestli ovšem bylo řepoprase v předvolební nabídce, nebo vystrčené po volbách? Jako xindl Dvořák a Bek, náhle se vyskytnuvší, šijou to s námi jako s dementama. Ovšem volba ods + pětihnusu řepoblby je signifikantní.

Slovan
4. 7. 2024 18:28
Odpovědět  Joe Arp

Dávej si na ta cizí slovíčka pozor, mě pak nezbývá čas se ptát kdo je kdo. To je stresující a pak jeden může udělat unáhlený manévr ač nerad. 😲

Joe Arp
4. 7. 2024 18:54
Odpovědět  Slovan

Promiň už se to nestane. To víš naděje přivinutí na soví hruď je mocný hybatel, tak občas vypustím zkušební balonek jako návnadu, ale hned otevřu okno a vyvětrám.

Slovan
4. 7. 2024 20:37
Odpovědět  Joe Arp

🤣

ModrýKlokan
4. 7. 2024 21:45
Odpovědět  Joe Arp

Sygnyfikantní znám, ale čo také za slovo je absurdné Kefalín?

Slovan
5. 7. 2024 08:04
Odpovědět  ModrýKlokan

Dalšíííí sova pálená. Tvl. kolik jich má? 🤣🤣

Joe Arp
5. 7. 2024 10:37
Odpovědět  Slovan

Kolikrát to tu vypadá jako na odborném sympoziu(promiň) těžkých vědeckých kapacit. Musíme se taky snažit, kdo chvíli stál, už stojí opodál!

Slovan
5. 7. 2024 11:01
Odpovědět  Joe Arp

…..a hlavně stranou!!
Tohle není na seznamu. 😊
Nemám rád ” infantilní, pak cos napsal výše a klokan, ne jen že další hnusné slovo napsal, ještě k tomu přidal soví houkání a já nemohl celou noc zahmouřit oka. To mi fakt nedělejte. Já si pak myslím že jsem tu sám a mého srdce šampion ůplně sami. A pak si tu připadám joko blbec na akademické půdě. 🤣

Antonín Körber
4. 7. 2024 11:49
Odpovědět  Pavel z Moravy.

..ano,voli volí voly..

Antonín Körber
4. 7. 2024 11:47
Odpovědět  Pijack

..ale to je šíření poplašné zprávy,protože tolik jeur,co budou potřebovat na vyplacení ještě ani v bance nebylo..

Jan
4. 7. 2024 08:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Vláda by měla nosit tričko “Pat a Mat”. To by přesně vypovídalo o jejich schopnostech a práci. Na druhou stranu by ho měli nosit také všichni jejich voliči. Někdo ty pašíky ke korytu přece pustil…..

Bety
4. 7. 2024 09:04
Odpovědět  Jan

Jak je vidět z článku toho Nora tak tam mají nemlich to samé. A nejen v Norsku. Zdá se, že lidská rasa oplývá namistrovanými idioty, takže s jejich nájmem neměly USA v Evropě žádné potíže. Navíc v jednotě je síla, takže se navzájem poplácávají po zádech a myslí si, že jsou nezničitelní.
Ona blbost je sice věčná, ale bojovat se s ní musí, jinak nás historie spolu s nimi spláchne do záchoda.

Jaroslav
4. 7. 2024 15:03
Odpovědět  Bety

To je speciální chov, jako vepři jsou chovaní na maso, tihle jsou “šlechtění ” pro jiné vlastnosti. Pozn. Ti vepři jsou užitečný

Frank
4. 7. 2024 09:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak nějaký ten Dvořák se ukázal jako neskutečný kokot.

Ladislav 💤
4. 7. 2024 12:30
Odpovědět  Frank

👍👍👍👍👍v palici místo mozku hnědé lejno! Na rozdíl od žaludku ti mozek neřekne že je prázdný!

Gales
4. 7. 2024 09:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Voni ty bezdětné zpuchliny něco na prsou chtějí mít,když tam mají hovno, aby si jich někdo všiml.

unor 2022
4. 7. 2024 09:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Minuta revu za darebaky ve vlade.
Hodina ticha na premitani pro hloupe volice kteri je, byt neprimo, zvolili.

Gales
4. 7. 2024 09:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Voni ty bezdětné zpuchliny chtějí mít na prsou něco zajímavého,když tam teď mají ho*no,aby na ně ostatní koukali.

Gales
4. 7. 2024 18:52
Odpovědět  Gales

Se mi to nezjevilo tak jsem to napsal znovu a ono se to tu objevilo dvakrát. – To jenom že nejsem sklerotik.

Aleš
4. 7. 2024 09:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Vládnou tu kolaboranti , zloději, mafie, nacisti.

cool
4. 7. 2024 10:31
Odpovědět  Aleš

A proč.
ctrl

  1. BRNO-BO
  2.  
  3. 4.7.2024
  4.  
  5.  07:40:57 
  6. Odpovědět
  7. Politici vědí nejlépe, co je pro nás dobré. I kdyby někdo tvrdil, že nemluví úplně pravdu, je to pro naše dobro. Jsou moudří, proto rozhodují. Lidé jsou tupí, proto musí poslouchat. Tak to má být.
  • cool
  •  
  • 4.7.2024
  •  
  •  09:48:11 
  • Odpovědět
  • Trošku se nám vykvalifikovali zaměstnanci “wůličů ale když to mají tupé €ovce na háku tak je budou roštovat.
JoFa
4. 7. 2024 11:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes dobrá analýza od Vidláka:
https://cz24.news/vidlak-vzkazuje-ficovi-to-nedelas-robo-dobre-s-tou-prihlaskou/
Ak by to tak bolo s Blahom v Smere ako v článku, tak v budúcnosti hrozí v Smere ďalší rozpad ako to bolo kedysi s Pelem a Hlasom, tak to dopadne zrejme zase, ale tentokrát s Blahom a odídencami Smeru. Aj keď Blaha pôsobí ako poslušný Ficov Mops, nedá sa to celkom vylúčiť, možno aj preto ho Fico strčil do eurparlamentu, aby tomu predišiel..Che
ale môže ešte prekvapiť…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuzana
4. 7. 2024 17:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Orbán: Návštěva Kyjeva byla průzkumem Zelenského červených linií pro dosažení míru

https://aktax.cz/orban-navsteva-kyjeva-byla-pruzkumem-zelenskeho-cervenych-linii-pro-dosazeni-miru/

zuzana
4. 7. 2024 18:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Milostný trojúhelník mezi Hollywoodem, Bílým domem a Pentagonem

https://aktax.cz/milostny-trojuhelnik-mezi-hollywoodem-bilym-domem-a-pentagonem/

Slovan
5. 7. 2024 08:10
Odpovědět  zuzana

Výborný článek! 👍
Tady je vidět jak se koneckonců na diskuzích bavíme, jak česneci vysílají signály přes ty jejich filmy do světa. Jen blbec si toho doposud nevšiml. Je to banda ůchyláků.