blogpolitika

Vládě už lidi nevěří. Káže úspory, rozhazuje miliardy. Volby by vyhrálo ANO. Čau Praho! #61

11. 12. 2023 Čau Praho! 🇨🇿 Vláda káže lidem, aby šetřili, ale sama rozhazuje ve velkém. Jen teď před svátky Češi zaplatili ze svých kapes vánoční večírky ministrům za stovky a stovky tisíc Kč. Může se někdo vůbec divit, že jsou občané zklamaní a volební preference Fialovy vlády padají na dno?

👉 Volby by dnes vyhrálo ANO s 34,5 % hlasů. Jasný důkaz toho, že lidé už mají Pětikoalice a její arogance i pokrytectví až po krk. Je čas na změnu. 👉 Zatímco miliony Čechů je ohroženo chudobou i díky vládou zvýšeným daním, Fiala považuje svojí vládu za úspěšnou. Chlubí se například “ochranou českého chmele a finanční podporou včelařů”. Jak je vidět, pětikoalice žije úplně mimo realitu obyčejných lidí.

👉 Máme se na co těšit. Příští rok se budou opět zdražovat potraviny v obchodech, zdraží i voda, elektřina a další energie. Navzdory slibům Fialovy vlády. Jasně to ukazují data. 👉 Lidem s postižením se zvyšují výdaje za pečovatelské služby. Ačkoliv slibovali, že se to nestane, opak je pravdou. Ministr Jurečka si mezitím uspořádal vánoční večírek za 400 tisíc Kč.

👉 Miliardy korun stále proudí na zbrojení a armádu. Aby toho nebylo málo, začala Fialova vláda rozdávat tyto miliardy i bez výběrového řízení. O obří armádní zakázky se v Česku přestalo soutěžit a vláda tak rozdá až 140 miliard bez boje. 👉 Pirát Zdeněk Hřib se rád nechává fotit v metru i tramvaji, roky už bojuje v Praze proti řidičům automobilů, ale sám služebním autem za půl roku najezdil 14 tisíc kilometrů. Proč a kam tolik jezdí, to odmítá i přes opakované žádosti zveřejnit. Pirátská transparentnost v praxi.

👉 Na Praze 11 zastupitelstvo společně s našimi hlasy odvolalo starostku Zdeňkovou pro neschopnost. Smutné, bohužel ale nutné. Jižní Město pod jejím vedením kompletně zamrzlo a hrozilo, že přijde o velké dotace. Věříme, že tento krok je pro dobro celé MČ. To vše a mnohem víc se dozvíte v 61. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

59 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sergej
11. 12. 2023 18:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Jako by jste to neznali. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=MainE_tbrxk

Skeletor
11. 12. 2023 19:30
Odpovědět  sergej

To jako opětná volba mezi velkým a ještě větším zlem? Češi si již nic dobré nezaslouží, neb degenerace je již na nezvraném stupni. Ovšem jak se v české kotlině vždy říkávalo ” kdo chce kam pomozme mu tam “, Budiž vám přáno, potřebovali by jste tisíc Chocholoušků a asi by vás to stejně nezachránilo.

Pavel
12. 12. 2023 09:46
Odpovědět  Skeletor

Tak nějak. Pro nás definice pekla by zněla: Mít ještě špetku zdravého rozumu a být odsouzen žít v zemi, kde se vlády zmocnila tlupa nenažrených a všeho schopných grázlů, co za “Jidážský groš” vedou cíleně tuto zemi do “zadele” a nemoci s tím nic udělat!!!”To je peklo pro nás, občany bývalého Československa, co jim ještě nevymyli mozek po hadráku 1989!

sergej
12. 12. 2023 10:34
Odpovědět  Pavel
sergej
11. 12. 2023 21:52
Odpovědět  sergej
Pavel z Moravy.
11. 12. 2023 18:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Trochu mimo téma. Poprosil bych administrátory o uveřejnění článku z myslenkyocemkoli.blogspot.com.
Jde o článek s názvem Putinův nejúžasnější projev je zlomovým bodem v moderní historii Ruska. 28 listopadu se konalo plenární zasedání celosvětové ruské národní církve na které pronesl Putin svůj projev. Myslím, že jeho myšlenky a vize budoucího Ruska jsou úžasné. Není to socialismus, ale z mého posouzení se jedná o stvoření společnosti kde si budou všichni vzájemně pomáhat, vzájemně se respektovat a táhnout za jeden provaz, tak aby se všem žilo dobře, bez nějakého ideologického balastu. Zdá se, že jeho ekipa je připravena se touto cestou vydat a Putin teď apeluje na lid, aby se přidal. Je těžké dnes říci, jestli se mu to podaří, ale všechny předpoklady v Rusku ke stvoření něčeho lepšího asi jsou.

Skeletor
11. 12. 2023 19:33
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Apelovat může v česku nemá apsolitně žádnou šanci, to bylo myšleno pro národy kde ještě používají svůj mozek a ne SSA a EU.

Slovan
11. 12. 2023 19:45
Odpovědět  Slovan
Bety
11. 12. 2023 22:08
Odpovědět  Slovan

Vypadá to na splněný americký sen, že? Včetně toho vlastnění světa, ačkoliv podle toho videa je prý vlastně jen jeho správce a zas prý všechno nemůže.
No tuhle jsem narazila na informaci, že prý Black Rock má zaháčkovanou naši Národní banku a řekla bych, že to pro nás není zrovna nejlepší zpráva. To víte – Amerika First!

Slovan
12. 12. 2023 19:55
Odpovědět  Bety

👍 😊 🙋‍♂️

Teuton
11. 12. 2023 19:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro tu hanebnou Fialovu pětišpínu je na prvém místě Ukrajina, na nás kašlou. Ostatně jak je to dlouho, co Nutella prohlásil, že ” naší prioritou je Ukrajina ” ? Ale nezapomeňte, že svině se dobrovolně od koryta odehnat nedá. Musíte ji prostě od koryta vypráskat.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Aleš
11. 12. 2023 19:32
Ohodnotit příspěvek :
     

SPOLU a ANO, jen jiné tváře temnoty.

Jaris
12. 12. 2023 02:11
Odpovědět  Aleš

Jestli si Cesi znovu zvoli toho zidackeho parchanta Babishe, tak zacnu pochybovat o inteligenci tohoto naroda. Jen mi bude lito tech par chytrych lidi, kteri toho parazita volit nebudou.

Standa
12. 12. 2023 05:49
Odpovědět  Jaris

Aha,,pár chytrych lidi,” bude ve Vašem pojetí volit Fialu, Pávka, Pekarovou, Vystrčila…je mi líto té,, chytrosti”!

Jaris
12. 12. 2023 08:16
Odpovědět  Standa

Chytri lide nebudou volit ani Fialovu ani Babishovu squadru. To, co dnes Fiala vyzira, melo zaklady v Babishove vlade s podporou hovnivalskeho Zemana a spatne poctarky Aleny Silene Schillerove.

katango
12. 12. 2023 13:55
Odpovědět  Jaris

Váš názor vám nevyvracím, jen mi připadá, že takto kategoricky nabádat lidi v Česku, jak maj volit, a přitom žít v Austrálii, je poněkud…pitomé.

Jaris
13. 12. 2023 04:30
Odpovědět  katango

Ja nikoho nenabadam, jen jsem vyjadrila svuj nazor. NAVIC jakozto stale obcanka CR mohu volit v ceskych volbach. To vsak nedelam prave proto, ze ziju v Australii a do vasich zalezitosti se vam nepletu. Ovsem vyjadrit se, to mi snad dovolite, Katango.

katango
13. 12. 2023 11:08
Odpovědět  Jaris

Vyjadřujte se jak vám libo. Já zas budu vyjadřovat svůj názor na vaše vyjadřování.

Jaris
14. 12. 2023 03:48
Odpovědět  katango

Ja jsem vam snad nekdy vase komentare omezovala? Ja se snazim zadneho zdejsiho komentatora nekritizovat. U vas vsak mam dojem, ze vy musite mit zasadne posledni slovo i kdyby to byla blbina.

katango
14. 12. 2023 13:52
Odpovědět  Jaris

Jo.

Mike
13. 12. 2023 07:39
Odpovědět  Jaris

Já teda nevím, ale za dob “šílené” počtářky A. Šilerové a jejího šéfa Babiše jsme měli v roce 2018 a 2019 přebytkový rozpočet, což se naposledy stalo někdy v devadesátkách. A to je kritérium, který zajímá mě. Platit ročně 100 miliard za obsluhu dluhu je raketa za nezodpovědnost předchozích vlád. Bláboly o tom, že za kovidu nás Babiš zadlužil jsem viděl kolem sebe, jak mí známí podnikatelé nakonec nemuseli navždy “zavřít krám.” O tom, že Babiše nenáviděli psát nebudu, ale prachy na záchranu svýho podnikání schramstli bez keců. Jo, mohl se na nás Babiš vy:srat, a po kovidu by tady ve službách nebyla jediná firma – to byl pravý účel kovidovýho svinstva – zavřít nás doma a nechat všechno zkrachovat. Osobně mě Babiš nezajímá, pokud ale dokáže hospodařit s plusem v naší ekonomice, kde nám už nic nepatří a kdy nás korporace odírají z kůže, tak ho tam chci. Vy, co Babišovi závidíte i ten poslední groš, si tam navolte politology teoretiky, prodavačky mobilů, elktrikáře, kněze ap., kteří dle toho co předvádějí snad nedokážou uřídit ani svůj rodinný rozpočet. Stačí, že nemají páru o tom, co znamená marže… – to je ekonomická ubohost a finanční analfabetismus jejich voličů. Konec příběhu.

x-13
13. 12. 2023 19:25
Odpovědět  Mike

Vám, co vás Babiš nezajímá, často jej- tedy ANO- ani nevolíte a je vám všem v podstatě volný, uniká jedno podstatné, ale zásadní! Zdejší čtenáři, kteří si Babiše a tedy v podstatě ANO dovolí kritizovat, totiž v drtivé většině jistě nevolí kromě Babiše -ANO- ani nikoho z pětidemolice, tak komu zde podsouváte profese zastoupené v současné hrůzné vládě? Nebo se snad domníváte, že každého baví volební kolotoč z bláta do louže a zpět? Věřte, že tomu tak není a existují i jiné možnosti. Tedy až na lidi, kteří čtou i alternativu, ale nechávají se ožírat rohlíkem.

x-13
11. 12. 2023 19:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Pětidemolice je naprostou zkázou pro Česko a jeho lid, ale Babiš jistě řešením není. Už jen prasárny a porušování Ústavy ČR z covidové doby jsou červeným vykřičníkem, který lidé nevidí. Komu není rady, tomu není pomoci.

Frank1
11. 12. 2023 20:10
Odpovědět  x-13

Zadna nova vlada nebude suverenni, tj. nezavisla. Jsme zacementovani do KoZa prislusnosti k NATO a EU. Jsou to jen loutky mocnosti, ktera nas prave ovlada. Pracuji jenom v jejim zajmu, nasi zemi a obcany maji na haku.

Standa
11. 12. 2023 20:12
Odpovědět  x-13

Žvanění. Stejná opatření byla v celém světě! V Německu, Belgii , GB,USA, Austrálii a atd…. Prý Babiš.?Nese..r mě !,,.Prasárny”-lehká obvinění bez důkazů od nelehkého člověka, co má ( podle svých ubohých řečicek) problém s Chocholouškem! Vem si Fialu a Spolu skočte do Orlíka!
JAKÉ PORUŠOVÁNÍ ÚSTAVY? Víš prt a tady exhibuješ! Dej si práska!

Standa
14. 12. 2023 06:08
Odpovědět  Standa

Správně, že souhlasíte s Fialou. Německá , Americká ekonomika se z covidu ještě nevzpamatovala a česká je za tohoto vedení úplně v hýzlu….

Frank1
11. 12. 2023 20:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzdyt v Praze vladnou hlavne rypaci z Moravy! Vezmete si jen posledni starosty Prahy a slozeni petidemolice. A pak rozvedcika PePana na hrade, ktery to jako loutka rizena z US ambasady ty zradce kontroluje.

Pavel
12. 12. 2023 09:56
Odpovědět  Frank1

To není o tom odkud je, ale co je zač. Největší chyba po hadráku byla rozdělení republiky. Čím menší celek tím lépe se ovládá.Nedělme se na Čechy,Moraváky či Slezany! O to těm grázlům co si uzurpovali moc v bývalém Československu jde! Rozděl a panuj.”!Když se lůza hádá mezi sebou není schopna bojovat proti vrchnosti”! To je vzorec prověřený staletím, stejně jako krédo koZa: “co můžeš urvi, co nemůžeš to z.urvi”!!! Tak klídek a chladnou hlavu a pokud štvát proti někomu, tak jen proti těm co nám záměrně škodí! Té samozvané elitě co si dnes hraje na šlechtu!

11. 12. 2023 23:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Volby by dnes vyhrálo ANO s 34,5 % hlasů. Jasný důkaz toho, že lidé už mají Pětikoalice a její arogance i pokrytectví až po krk.

Pro mě jasný důkaz toho, že lidi jsou stále ještě blbí až to tříská o zem. Zachránce Babiš? Svatá prostoto!

Standa
12. 12. 2023 00:52

Nech Babiše na pokoji! Vem se s Fialou za ruku a skoč do Orlíka.!!… nedávno jsi napsal ,, Bureš” . Víš prd. Každy obchodník PZO musel po návratu psát hlášení o skutečnostech. Konečně , abych tě uzemnil v tvých lžích,Babiš byl třikrát osvobozen soudy. Tedy 2x , potřetí soud v Blavě rozhodl, že není kompetentní v tomto rozhodování.Tak drž hubu na oprati a starej se o kámoše , válečného zločince z Jugoslávie na Hradě.!!! Elitní pracovník StB VKR( 3 správa , vojenská kontrarozvědka) , předseda ZO KSČ ( podle Štefce udal nejméně 3 lidi), konspirační byt u nás ve Vršovicích sedí na Hradě ,, pávek” ti nic neříká? a ty se se svou zlojanou hubou neotírej!
———————————
Ano,,,Pro mě jasný důkaz toho, že lidi jsou stále ještě blbí až to tříská o zem. ” Hled si mrkve!

skeptik
12. 12. 2023 08:21
Odpovědět  Standa

Je zajímavé sledovat, jak v některých případech lidi stále věří tomu, co jim nakecala “pravdomluvná” “nezávislá” média.

Co takhle se zamyslet, proč kapitalista Babiš nebyl někomu dost dobrý a bylo nutné ho diskreditovat špinavou mediální kampaní??

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
eFPe
12. 12. 2023 17:19
Odpovědět  skeptik

Ano to je přesně ono, vždyť ty média mají větší rozhled, nemyslí tak přízemně jako strejda co už prožil dvě světový, navíc von nemůže lecčemus modernímu, nebo jak oni to říkají liberálnímu rozumět, Svět je přece dávno jinej a voni v tý týví přece maj ty informace vod rojtrers a dakdále že jo. Proto je nutné to stále sledovat hltat a nezpochybňovat- Alelujá.
Vážně to tak lidé mají. Moje VŠ dcera se svým PHDR CSC VŠ manželem, ale i kolegové s maturitou kteří si v penamu nekoupí rohlík a od madety mlíko protože ze svého nebudou podporovat Babiše přece. A takových svatých prostot JE!!! A druhá strana mince jsou lidi na alkoholu cigaretách drogách, co je jim všechno šumák a volby stejně nic nezmění.A těch taky přibývá.

Jaris
12. 12. 2023 08:27
Odpovědět  Standa

Ale no tak se, Stando, nerozcilujte. Do voleb je daleko a Baba zrovna jako jura zdrave nevypada. S Fijalou a jeho trapnou petikolkou je amen uz ted. Mejte na pameti Voltairovu vetu- “Kdyby mohly volby neco zmenit, davno by je zakazali.”

Pavel z Moravy.
12. 12. 2023 09:29
Odpovědět  Jaris

Jaris, už jdou po sobě vlastenci. Absolutně nepochopili, že toto právě potřebuje globál , rozhádané vlastence. Zdegenerovaná unie a NATO, která nás žene do sra.ček a oni takhle. Celých 34 roků tady ta vládnoucí banda krade, rozebrali a zaprodali zemi, jediné řešení, okamžitě vystoupit z těchto Bor.delů, instalovat k moci normální lidi mající zájem o tuto již kolonii, vyrvat ji ze spárů grázlů a zkusit znovu normálně žít bez poručníkování jiných. Ale to by se museli všichni starat. Jak to říkal Záhorský jako dědek Josef – pamatuj, že připálený hrnec za tebe nikdo nevydrhne. Nikdo tady za nás ten svinčík nevymete a také proč? To je hrozná naivita myslet si, že Putin za nás bude drhnout ten připálený hrnec. Možná, že vzhledem k vývoji ve světě se to odrazí na průběhu dějů i tady, ale na to bych nespoléhal. Jestli si nepomůžeme sami, nikdo nám nepomůže. Tak si tam k moci Stando zase nainstalujte Babiše, rovnou s Fialou a čekejte na příchod spasitele. Oni tak opěvující ten bruselský konglomerát degenerace, ve kterém jsou zalezlí jak psi v boudě po povelu páníčka budou vaší výhrou. Což nechápete, že spojení s těmito všemi je absolutní prohra? Raději už nic nedělejte a vy.prdněte se na to

Pavel z Moravy.
12. 12. 2023 09:44
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Včera jsem četl velice zajímavý příspěvek jednoho človíčka na AE pod včerejším článkem. Kromě jeho prognózy, že konflikt na UA bude trvat ještě 2 roky, což je možné, možná také ne, řekl zajímavou věc, EU se ještě tak brzy nezhroutí, poněvadž zatím z tohoto totalitního spolku nikdo nevystupuje a Amíci ještě nemají hyperinflaci, takže boj může pokračovat. Ale řekl zajímavou myšlenku v tom smyslu, že my ale během následujících 5 roků neuvěřitelně zchudneme. Takže se dohadujme kdo z dacanů je lepší, spokojeně se plácejme v té zdegenerované unii a čekejme na příchod spasitele. Ten se již určitě třepe, aby osvobodil kolonizované Čechy, Moravany a Slezany. Tento národ budoucnost nemá, protože s takovým materiálem to ani není možné. A 10 % myslících to nezmění. Vidím to u nás v domě, to musíme udělat, to nám nařizuje EU, to musíme udělat, to nám nařizuje EU. A proboha co si nařídíte vy sami pro sebe, chce se mi zeptat? Že ještě máte mozkovnu, nebo že jste již bez ní? Totální přeformátovanci ovládli tuto zemi. ” Babiš ” vás zachrání, chá, chá.

Slovan
12. 12. 2023 13:46
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Je to kolem týdne, kde jsem zaznamenal debatu opozičních politiků a host tam byl Blaha ze Slovenska. Došlo na ANO a tuším že P.Skala tam řekl, tomu Blahovi, že ten Havlíček s ANO chodí do dveří pro rozum nějakým křivákům, co brojí proti SMERU. A tuším že v jednom pořadu řekl na kameru pan Štěpán o Havlíčkovi, že mohl něco udělat s energiemi a neudělal za celý rok nic a nechal to na Bruselu. ANO= ZRÁDCI. 👎👎

12. 12. 2023 21:43
Odpovědět  Slovan

A tohle řekl Štěpán včera:
https://www.youtube.com/watch?v=2MwWILFjLcU&t=2649s

Slovan
18. 12. 2023 17:41

Díky Milane díval jsem se. 🙋‍♂️

12. 12. 2023 21:47
Odpovědět  Jaris

Když už jste zmínila Voltaira:

https://www.voltairenet.org/article220060.html

Standa
14. 12. 2023 06:11
Odpovědět  Jaris

Já se nerozčiluji, jsem toho dalek.Ovšem je takové přísloví,, Na hrubý pytel, hrubá záplata”!

12. 12. 2023 20:51
Odpovědět  Standa

Co má, hubo nevymáchaná, burešův předhadrákový životopis společného s tím, že – jeden příklad za všechny jeho protinárodní swinswa – jeho vláda nevystoupila z Lipské burzy?!
Mohl bych ti tady těch jeho podrazů na národ, které on odstartoval a aspeňácký fialový idi-ot pouze dotáhl do konce, by se aspeňák bureš poté mohl vrátit k eurokorytu co spasitel národa, nasázet víc, tenhle bys ale mohl i ty se svým rozhledem pochopit.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
14. 12. 2023 06:04
Odpovědět  Standa

Za dob “šílené” počtářky A. Šilerové a jejího šéfa Babiše jsme měli v roce 2018 a 2019 přebytkový rozpočet, což se naposledy stalo někdy v devadesátkách. A to je kritérium, který zajímá mě. Platit ročně 100 miliard za obsluhu dluhu je raketa za nezodpovědnost předchozích vlád!
A červené puntíky více- méně zde oslavující toho Pánka mě nezajímají.

eFPe
12. 12. 2023 17:14

No, Velká města jakožto zahraničí nikdy nezklamou.Než aby to nehodili někomu koho budou prosazovat v tv, raději nepůjdou volit.

skeptik
12. 12. 2023 17:55
Odpovědět  eFPe

Jako když aktivistická propagandistická média přestala prosazovat Klause a mafiánskou ODS, protože těch průserů už bylo hodně, a začala prosazovat TOP09 s nastrčeným maskotem Schwarzenbergem, tak co udělali, “uvědoměle” a “zodpovědně” volili TOP09 a vůbec jim nevadilo, že volí grázla Kalouska.
Co s takovým materiálem chcete dělat?!

eFPe
12. 12. 2023 18:38
Odpovědět  skeptik

nechat ho vypít si kalíšek hořkosti

Ivo
12. 12. 2023 00:08
Ohodnotit příspěvek :
     

ANO už své předvedlo. Nikdy Babiše volit nebudu i kdybych měl volit ODS.

Standa
12. 12. 2023 00:55
Odpovědět  Ivo

Co předvedlo? Umíš argumentovat? Dát důkazy?Kdyby jsi měl problém s delší větou, napiš to!
Nebo některá písmenka ti vysvětlím!

12. 12. 2023 21:26
Odpovědět  Standa

A co takhle naopak, bezmozku? Co kdybys ty sem hodil pár důkazů o tom, co dobrého pro národní hospodářství, a tím pro obecné blaho, bureš udělal? Pro obecné blaho národa – ne ty drůbky co tu a tam utrousil! Kdybys měl problém s pochopením pojmu obecné blaho, dovzdělej se.

Pijack
12. 12. 2023 10:37
Odpovědět  Ivo

Babiše taky nevolím, protože je to podrazák. Ale s tím ODS jsi to přehnal. Proč volit stranu, která tuto odpudivou morálku do naší země nainstalovala? Copak tu není třeba SPD, nebo Svobodní a tak?

Ladislav 💤
12. 12. 2023 11:44
Odpovědět  Pijack

👍 přesně! A copak my máme nějakou vládu? Jen fašistickou pavládu!
Všichni darebáci od podvodného majdanu 89 si to už vyzkoušeli a předvedli nám, že vládnout neumí! Tak proč nevolit SPDeckou koalici i třeba s KSČM. Ostatní derebáky nevolit!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Rosťa
12. 12. 2023 12:46
Odpovědět  Ladislav 💤

Pokud vyhraje SPD a KSČM, do půl roku přiveze NATO pod vedením USA k nám demokracii na perutích B52. Důvod se najde. Nemáte dost příkladů po světě?

Ladislav 💤
12. 12. 2023 13:31
Odpovědět  Rosťa

Bejvavalo! Formuje se nový světový řád a právě ty, co jsem jmenoval jsou proti zločinckofasistické unii i NATO! Začne jeden a pak to půjde samo!

12. 12. 2023 21:40
Odpovědět  Rosťa

Nepřevezme. Tenhle vlak jim přede dvěma roky počal ujíždět a tou židovsko-muslimskou šarádou už ujel definitivně. NATO a USA budou rády, když to, co rozšťouchaly, vůbec přežijí. Kdyby takhle přemýšleli o polovinu méně početní bratři Čobolové, dodnes si s nimi vytírá Matovič pr-del. Kdo se bojí, se-re v síni.

Standa
14. 12. 2023 08:17
Odpovědět  Rosťa

A) Jsme členi NATO. Přijdou nám ostatní na pomoc?
B) Byl by to americký průser.
C) Vy se bojíte?
Ostatně jednodušší by bylo, kdyby tato fašistická vláda poslal ,, Zvací dopis” nebo si to,, demokraticky” s vlastními občany vyřídila sama…možností je několik.
a) prohlásí, že volby byly zmanipulované a neuzná je.
b) strany prohlásí za ,, nedemokratické” a zakáže je.
c) pozve si Urajinské vojáky z Libavy
d) tyto strany nemoho mít více než cca 16% a to není na výhru nebo vstup do vlády. Uvidíme , co na to ,, Dost”, Trikolora atd.

12. 12. 2023 21:31
Odpovědět  Pijack

A proč ne, namísto Svobodných, třeba tu nově vzniklou koalici “Stačilo”?
https://www.youtube.com/watch?v=M2n0VnoXVhM&t=669s

sergej
12. 12. 2023 14:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Zapomněli jste kovid aparthed a 23? porušení zákona chunty? Mýrnix týrnix. 5.demolice je druhá liga burešlandu “plastelíňáci. 🙂
https://www.czechfreepress.info/uvadime-videa/martin-koller-vyvoj-udalosti-na-blizkem-vychode-a-zamysleni-nad-vlasteneckou-scenou-v-cechach.html

PENNYS
13. 12. 2023 12:44
Ohodnotit příspěvek :
     

„Nebude žádné smíření se zlem. Každý, kdo porušil zákon, kdo kradl, kdo za veřejné peníze lhal, se bude zodpovídat … Kdyby náhodou tady ta vladnoucí žumpa přestala vládnou, PLATILO BY TAKÉ NA NĚ??? JAK PÍŠE PROAMERICKÝ TUSK????

PENNYS
14. 12. 2023 07:10
Ohodnotit příspěvek :
     

 

Moderátor Fox News Ingraham v přímém přenosu označil Zelenského za podvodníka
14. prosince 2023, 05:06