blog

V kdysi naší krásné zemi, v níž nám už téměř nic nepatří, jak se vlastně lišíme od Palestinců v Gaze?

Jaroslav Štefec fb

Sleduji zprávy z válčícího Středního východu a přemýšlím, nakolik se my, Češi, tady, v kdysi naší krásné zemi, v níž nám už téměř nic nepatří, vlastně lišíme od Palestinců v Gaze, nebo v těch jejich uprchlických táborech. ovládaných militantním křídlem Hamásu, jehož vůdcové žijí v zahraničí za cizí peníze a jedinou vizi budoucnosti, kterou Palestincům nabízejí, je válka, zabíjení Židů a zničení Izraele.

V čem se liší chování a rétorika naší vlády od chování a rétoriky bafuňářů Hamásu?! Kašlou na nás stejně jako oni a okázale si užívají privilegií a peněz, které jim jako hlupáci platíme! Nenabízejí nám žádnou vizi budoucnosti, žádnou perspektivu, žádné vyhlídky. A stejně jako Palestinci od svých vůdců, i my v poslední době neslyšíme od našich “vládních představitelů” nic jiného, než „válka, válka, válka!“ Jen ten Izrael je nahrazen Ruskem a občané izraelského státu občany Ruské federace.

Jakou nám tahle parta vlastně připravuje budoucnost? Dokáže na to vůbec někdo odpovědět? Nejspíš to nevědí ani oni sami, protože na plánování budoucnosti nedosáhnou ani mentálně, ani intelektuálně. Proto také je to jediné, co se nám snaží „prodat“, všeobjímající liberalismus, Green Deal, drahota, budoucí přestřelky v ulicích, strach o naše děti, nadávání do sviní, ztráta svobody a nejspíš i definitivní zánik ČR jako státu. A samozřejmě válku. “Rusko musí být zničeno”. Stejně jako Izrael.

Zatím to tak bohužel vypadá. A já si fakt nejsem jist, že přesně tohle je budoucnost, v níž by měly žít naše děti. Zvlášť když si to, na rozdíl od Palestinců, do kterých cpe EU peníze horem dolem, ještě musíme sami platit. A když ty peníze, co tak štědře platí Hamásu, jdou také „z našeho“.

sdílet na

80 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
27. 8. 2024 14:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Jojo, Palestinci jsou v uprchlických táborech ouplně vlastní vinou. Protože je tam zavřel Hamás. Bravo odborníkům s příjmením jako Hampl, Štefl – jsou dokonale objektivní.

Albi
27. 8. 2024 17:02
Odpovědět  Jana

Taky se mi zdá, že ten příměr “kdo je kdo” poněkud skřípe.
Hlavně Izrael byl nově vytvořen a jistě z jiných důvodů, než “odškodnění”za holocaust. Že by připravený “neuralgický bod“, kdyby zrovna jinde nebylo kde válčit?

ANTIUKRAJINEC
27. 8. 2024 18:00
Odpovědět  Jana

S vražděním civilistů a terorem začal taky izrael a to ihned po svém vzniku

Albi
27. 8. 2024 18:18
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Ovšem je nutné – nebo dobré – rozlišovat. Není Žid – semita (etnicita), jako Žid-sionista (politika)!
A Izraelská politika je sionismus – ideový, nikoliv národní (národnostní) směr.

Jura S
27. 8. 2024 18:59
Odpovědět  Albi

Přesně tak, koukal jsem na pár válečných dokumentů… žid z koncentráku není stejný žid, co nechtěli amíci za II. světové pustit lodě s židy do USA přístavů ??…. je v tom BORDEL! (pro mě né) . Bylo to solidně zdokumentováno na Viasat History-
Lodě s židy, kteří si poctivě zaplatili LODNÍ LÍSTEK, pak putovaly od přístavu k přístavu… NIKDE je Anglosas nevzal… a pak je zas vysadili a šli do koncentráku.
A jiní, zas ti “praví židi” (na Hňuůjorku) na to koukali, …a řídili to…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
27. 8. 2024 19:16
Odpovědět  Jura S

To mohu potvrdit, taky jsem to kdesi četla.

Pavel
28. 8. 2024 02:26
Odpovědět  Albi

JInde uverejnili ,jak si sami potapeli lode s vlastnima , kdyz je hitla posilal na Mauritius.Vod 33. Kdyz posilal spravne ,kam potrebovali ,tak nepotapeli..
Autor blaboli ,ze na nas kaslou , jo kaslou s Kozakem..Kterej 2 hodiny potom ,co se vedelo co bude delat, cestoval hromadnou dopravou a prosel se Prahou s arsenalem. Policie vcas vodesla nez prisel, policie mela cviceni aby dohlidla na prubeh ,ministerstvo porada vecirek na oslavu..
Evropani sou palestinci tisicileti. A vzdycky byli..
Uz sem pro povsim skutecnosti zakazanel na litterate,Bornova a Pravej prostor , najednou ,Vidlakovou Rizenou provladni opozici..

Jaris
28. 8. 2024 11:50
Odpovědět  Pavel

https://www.youtube.com/watch?v=MzQkzPo2U2w
Jeste k tomu Norsku, aby to nezapadlo – proc je dnesni Norsko bohatou prosperujici zemi.

JoFa
27. 8. 2024 19:21
Odpovědět  Jura S

Mám veľmi podobné informácie a obsiahol si to výstižne. Hitler bol údajne ľavoboček Rothshielda s nejakou slúžkou /Dolfiho matka/ a Londýn dlhé obdobie paktoval s Hitlerom a podporoval ho v jeho snahách zničiť Rusko, ale zvrtlo sa to, tu je o tom zaujímavý článok https://www.armadnymagazin.sk/2024/08/26/historik-mjagkov-pakt-molotov-ribbentrop-zachranil-zssr-pred-este-vacsimi-stratami-vo-vojne/

Boomer
27. 8. 2024 21:45
Odpovědět  JoFa

.. můj děda byl v té době policistou v jednom velkém slovenském městě, a tvrdil totéž.. určitá část židovské komunity se zbavovala jiné části židovské komunity. Seznamy osob židovského původu, určených “k odsunu”, totiž sestavovala rada starších židovské obce v konkrétním místě nebo okrsku. Ty seznamy byly následně postupovány policii, která od jisté doby, na základě intervencí německé strany, musela při akcích asistovat v tom smyslu, že hlídala, aby roduverní gardisté nekradli jako straky. A babička, ačkoli byla ortodoxní katolička, z mého pohledu až fanatická, posílala svoje děti, aby varovaly židy na odsun určené.

Síce nám ukrižuvali Ježiška, ale aj tak sú to ľudia a my musíme vedieť odpustiť…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
28. 8. 2024 10:06
Odpovědět  Boomer

No s tým Ježiškom je to asi na niekom inom ako na mne. ” Nemal by si moc nado mnou, keby ti nebolo dané zhora; preto, kto ma tebe vydal, väčší hriech má.” Ján19
Áno sú to ľudia, ale očakávam od nich pokánie, ľudskosť a morálku a to nerobia, robia oveľa horšie a za to ja ich chváliť nebudem a rozlišovať tiež nie. Oni sami si urobili židovskú prebierku medzi sebou, sám ste to písal a potom to využili ako holokaust  a spravili zo seba najväčších chudákov 2.sv. vojny-Rusov padlo viac a aj ďalších národov.A teraz Gaza je ďalšia genocída a zase napíšu, to nie my, to sionisti, nám vnútili tento systém židovstva.
Boomre-tohle ti já nesežeru…

JoFa
28. 8. 2024 11:08
Odpovědět  Boomer

Boomre, podstata odpustenia spočíva v tom, že ak zhrešíš a je ti odpustené, tak rovnaké zlo už robiť nebudeš a o tom to je a nie ďalšej a ďalšej spovedi donekonečna!!
 Ježiš sa vzpriamil a riekol jej: Žena, kde sú? Nikto ťa neodsúdil?  Odpovedala: Nikto, Pane! Nato jej povedal Ježiš: Ani ja ťa neodsudzujem, choď a odteraz viac nehreš.” Ján8

Francin
27. 8. 2024 22:10
Odpovědět  Jura S

Bingo, mezi židy a Židy je velký rozdíl, vypadá to že jedněm vůbec nevadilo 5 miliónů mrtvej v koncentrákách, jen aby po válce slovo žid bylo trestným činem. Ukradli USA, ukradli Palestinu a teď i Evropu. Bravo.

Pavel
28. 8. 2024 02:55
Odpovědět  Francin

Organizovany umistovani chazaru na celej svet.Britanii ovladli.
Trikrat je predtim britove vyhnali. Revoluci a Napoleonem ovladli Francii..Museli odejit ze 106 zemi ,ale ty ted uz davno ovladaji..
Z Britove byli poslany do ameriky. /Nevsimejte si valek a revoluci ty sou na predstirani a zbohatnuti/ , napr.nacisty, vede zelenina ,hamasove pomahaji na Gazu, arabove taky/.
Umele vyvoleny tzv. pogromy v Rusku na pozdejsi bolseviky .
Misto tisicu jen 45 obeti.Miliony byly poslany okolo 1900 ,na totalni ovladnuti do Usa.Aby unikli svetovy valce a revoluci v Rusku.
Potom zaplacenej britama utok japoncu a barevna revoluce trockistu v 1904 na cara..
Za kricenim jejich agenta hitly, kteryho infikovali nenavisti vo svetovlade , byl umysl zakrejt valkou nacistu skutecny vlastni umysly na ovladnuti sveta po valce v 45.
To se zdarilo plne.
Osvobodili svet vod zlych nacistu, aby vodvedli pozornost a svet osvobozovanim ,sami ovladli..
Hitler mel je v armade ,posilal jenom ty chudy, aby budovali prumysl pro potreby valky , Himmler zakazal z tech duvodu spatny zachazeni , psychopatama ,ktery ,aby se jich zbavil ,udelal z nich H.velitele koncentraku.

Pavel
28. 8. 2024 03:16
Odpovědět  Pavel

Protoze Evropa mimo Ruska nema suroviny , jen bohatstvi tvorici populace ,pripravama na valku ,opakovanejma valkama a pujcovanim trilionu,na “obranu” na zbrojeni s uroky v trilionech tak ovladli E.
Rus platil dluhy az do 2008..
Osvobozovali vzdycky zotrocovanim vsech do dluhu/uroku.
Snadno ovladli Usa a svet po 45. Britum za tim ucelem ,napr. sebrali kolonie.
Spanelum predtim.
Valky po svetovych valkach ,ty bud po valkach imperialisti pripravujou a nebo zacinaji. Nebo oboji..Vzdycky sou obeti ,nekdo s kym potrebujou valku, jim ublizuje.
Po valce ovladli celej Stredni vychod a zacali pracovat na zfanatizovani islamu ,pod dozorem pro ty ucely tam vytvorenym statem.
Ted siri vod doby Reagana teror fanatiku na celej svet.Afganistanu po zfanatizovani napadanenim, dodali obrovske miliardy a vyzbrojeni .
Vlaka na Irak a Afg. stale okolo 10 trilionu..
Ale jen pro zisky monopolnich korporaci, na zacatek konce Usa.
Uz nechteji bohatstvi a vladu nas svetem , nechteji nic zivyho..
Vyjma davu zotrocenych robotu..
MIsto nekonecnych trilionu na zbrojeni a na valky , bez kterych nemuzou bejt, si mohli koupit celej svet kazdej rok.
Az je ty valky znicily nejdrive eko

Pavel
28. 8. 2024 03:17
Odpovědět  Pavel

nejdrive ekonomicky a ted i politicky..

Pavel
28. 8. 2024 03:19
Odpovědět  Pavel

Nic z toho neni tajny ,jenom mega propaganda to vse usmernuje dle potreby..

Autor
27. 8. 2024 20:52
Odpovědět  Jana

tITULKU JSEM NECHTĚL VĚŘIT, ALE VÍM, ŽE JE MOŽNÉ COKOLIV. kAZÍ SI TÍM ASPOŇ NĚJAKOU TU REPUTACI. pALESTINCI, hAMÁS, hIZBALLÁH ATD. TO JSOU STŘÍPKY JEJICH BOJE, ROZTŘÍŠTĚNÉ ALE ČASTO NE JEJICH vinou (sorry, ale už se mi nechce přepisovat omylem zapnutý caps) a Palestinci doplatili na politiku kolem Izraele a to za pomoci především Anglie a USA.
U nás jsou “naše vlády” které nehájí naše zájmy a klaní se – v tomto pořadí – USA, EU a Anglii – v jejich zájmu nás zaprodali, a HLAVNĚ MY NEMÁME V SOUČASNOSTI ŽÁDNÉ SILNÉ HNUTÍ NA NAŠI OBRODU (schválně zapnuto). V tom je ten hlavní rozdíl. My máme kolaboranty se skutečnou okupační silou, která nechce náš rozvoj. (Doufám, že jsem vyjádřil názor hodný jedné té “svině pedofilní”, jak se vyjádřil známý ideolog …)
Mimochodem, mám takový pocit, jako by se mi nabourali do PC. Zničeho nic přestane fungovat klávesnice, zrovna když píšu o tom všemocném, náhodou “odejde myš”, náhodou se nic pár minut neděje nic po kliknutí na některé stránky (ty “sviňské”), náhodou se přeruší ukládání čehosi rovněž “sviňského”. A je zajímavé, že se to nestane NIKDY když jdu na ty správné weby …
Takže 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a “ÉÉÉÉÉÉ” na ně!

Jaris
28. 8. 2024 02:21
Odpovědět  Peter 008

Obcane CR se stali najemniky ve sve vlastni zemi. Nezbyva nic jineho nez si vse vzit opet zpet do svych rukou. Jine cesty neni!
Vemte si priklad z Norska. Z nejchudsi zeme Evropy se behem par let stalo jedou z nejbohatsich zemi sveta. Ano, je to kvuli rope jen s tim rozdilem, ze zadne paraziticke spolecnosti nepustili k lizu, aby s ni ‘hospodarili’ jako se svou. Kompletne ji vlastni.

unor 2022
27. 8. 2024 14:31
Ohodnotit příspěvek :
     

To aby to bylo šulnul. Na Ukrajine zajmy Zidu, v Palestine zajmy Arabu.

svetříček
27. 8. 2024 14:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Jakou nám tahle parta vlastně připravuje budoucnost?
“…. bude šedivo, a takhle prožijete celej zbytek života” (Na hromnice o den více) 😀

Mně přijde už směšný paradox v začátku: Jaroslav Štefec, FaceBook
Brblá nad něčím a podporuje hydru. Co mluví a co činí. Tohle jsou maličkosti, které nejsou maličkostmi. Jak to říkal Kristus?

Připadám si jako autista v tomhle moderním světě. A to jsme stále někde na začátku, v první čtvrtině? Nelze odhadnout, protože hloupost nelze co? “Já nevím, Kouba, kdy vy přijdete k rozumu” (Copak je to za fojačka)

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 14:54
Odpovědět  svetříček

Jo příteli, kdo chce moc, nemá nic. Socík prý byl jednotvárný a nudný, komouši měkáči a tak teď přišla ke slovu garnitura těch největších grázlů. Prostě přání lidu bylo vyslyšeno. Když jsem v roce 1976 s kamarádem sledovával v noci Kanadský pohár v hokeji a ráno jsme chodili na šichtu, nějakého toho štamprlíka v sobě, v životě nás nikdo nebuzeroval nebo nevyhrožoval. Jo to byla kurwa parta ve fabrice. Nádherné vzpomínky.

Ladislav 💤
27. 8. 2024 15:10
Odpovědět  Pavel z Moravy.

👍👍👍👍👍👍👍

27. 8. 2024 17:24
Odpovědět  Pavel z Moravy.

A všichni svorně nadávali na režim (a na Rusáky)…

Bety
27. 8. 2024 17:48
Odpovědět  primak

A kdo jim to do těch hlav asi tak podsouval ? Kdejaký trouba co např. poslouchal Svobodnou Evropu se cítil jako odbojář a hrdina, zatímco si ho mazali na chleba.

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 17:59
Odpovědět  Bety

Přesně tak.

orinoko
27. 8. 2024 18:45
Odpovědět  Bety

Njn, teď zavřeli za Telegram, tehdy se zaviralo za hospodský samizdat. Vysetrovatel: Kam bychom došli, kdyby si kdekdo vydával vlastní noviny? Odborné posouzení jakési kulturní komise: Antisocialisticke periodikum!
Například povídka Vyprávění ad absurdum, konec… ” Všichni se nahrnuli k oknům a zirali do listopadové noci. Okolo hospody běžela po ulici skupina nahých lidí, v jejichž čele běžel postarší pan. Na pohlaví měl povesenou cedulku s nápisem – Prd@l je reakcionar, pryč s ní! “

Efpe
27. 8. 2024 18:47
Odpovědět  Bety

Tehdejší kapik ale byl na delnase jo hodny aby se lidem náhodou nezachtelo socíku.skutecnou podstatu odkryl až po padu RVHP

orinoko
27. 8. 2024 19:09
Odpovědět  Efpe

Přesně tak. Nikdo nemusel nikoho balamutit. Soudruzi to dohaneli Tuzexem, čímž stvořili současný mocenský dobytek.

Joe Arp
27. 8. 2024 17:50
Odpovědět  primak

Ano, to ještě netušili, co jsou amíci za křivej, rozpínavej, zákeřnej xindl, asi tak! Přesto, že je bolš varoval. Tehdá mu nikdo, bohužel nevěřil.

Albi
27. 8. 2024 18:19
Odpovědět  Joe Arp

A mnoho jich nevěří dodnes.

Joe Arp
27. 8. 2024 18:25
Odpovědět  Albi

Ano bohužel, náraz do zdi bude tvrdý i pro věřící!

orinoko
27. 8. 2024 18:45
Odpovědět  Joe Arp

Obzvlášť Satanisty.

Slovan
27. 8. 2024 18:50
Odpovědět  orinoko

My co posloucháme ” vzduchem lítá Jepice, ve stínu svého měsíce” a ranní ptáče dál doskáče nakopnem ho až zapláče, budeme ve střehu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
27. 8. 2024 19:14
Odpovědět  Slovan

Já to znám takhle: Okolo svitu Měsíce litaji jepice a ze tmy koukají tvoje voci pitomý….

Joe Arp
27. 8. 2024 19:25
Odpovědět  orinoko

Spadla Madla z kolovadla, do umyvadla. Pionýrskou vedoucí porazil vlak jedoucí, skočte děti pro líh, spálíme jí v polích!

orinoko
27. 8. 2024 19:43
Odpovědět  Joe Arp

Co to praská, chrastí?
Masochisti, pederasti
znasilnili za lesem
tajemníka SSM

Joe Arp
27. 8. 2024 19:56
Odpovědět  orinoko

Nejlepčí, vyhrál jsi obraz F.R. Čecha, “Zvířátka obdivují černochovou”!

Joe Arp
27. 8. 2024 19:26
Odpovědět  Slovan

Jako malej jarda!

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 17:58
Odpovědět  primak

Všichni ne Primaku. Ono nadávat jak nadávat ale umět posoudit vše bez emocí jak říká Bety a svým rozumem je důležitější než bezmyšlenkovitě opakovat sračky.

28. 8. 2024 06:34
Odpovědět  Pavel z Moravy.

V té době se nadávalo všude a všichni, mne nevyjímaje (přiznám se bez mučení). A dělali jsme si srandičky. A ani jsme nevěděli, proč vlastně nadáváme a proč Rusi nenávidíme. Na naši omluvu (výmluvu), byli jsme ovlivněni silnou světovou 100letou propagandou, strach před Ruskem, před bolševiky. To na Západě je furt i nadále silně živeno. Pochopitelně válka s Ukrajinou jim k tomu dobře slouží.

A přesto, že nás osvobodili – a jak lidi byli v těch dnech šťastni za to – tak se to brzo zvrtlo, zřejmě tím 1948, což bylo U Nás dost tvrdě prosazováno – víc než jinde okolo – nicméně né Ruskem, ale našimi “spravedlivými”. To nebyli lidi z jiné planety, to byli Češi. Jistě, jistě, byli to ti komunisti, tak si tenkrát říkali. Jak si říkali za Protektorátu? A jak si říkaj dnes? Pořád to jsou ti Češi… (“Hyenisti”?)

Na zradu našich přátel v Mnichově se po válce brzo zapomnělo. Jó Angličani, ti jsou někdo…(Radši půjdu k anglickému doktorovi, než k ruskému, že…) Holt propaganda, to je něco, co ovládá masy…

Janaz
27. 8. 2024 20:41
Odpovědět  primak

Ty možno.

Pavel
28. 8. 2024 03:48
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Kdo se dostal do pracek komunistickych mekacu tak vi.
Co vam nikdo nerekne ,ale je videt a jednoduchy pro kazdyho..

Jenze dnesni situace na zapade je uplne stejna ,jako u nas po 48!!!
Teror silenych fanatiku ,vlady slanskych,schlingu a reicinu na nas , vedl rovnou do
urychlenyho zniceni statu a naroda.
Bohacum daval mega miliardy generalni tajemnik miliardy za taskarici znarodneni ,aby mohli pohodlne zacit podniky na
zapade v dobe povalecny konjuktury a vyhnuli se u nas pronasledovani .
To bylo urceny jen na nas ,cesi nebyli , nikdy nepracovali ,v parlamentu meli imunitu..
/Na zapade nemaji nikdy dost a uz kradou vlastnim miliardarum a nebo je konci..

Takze mocny celili rozhodnuti /kdo z koho/,bud komunisti budou mit vlastni stat a nebo ruinu konce. Vyhral zamer zachovani naseho statu!!!
Zapad, aby mel nepritele a Stalin spolupracovali /zapad poslal agenty aby dodali “dukazy” pro soudy a procesy /, aby zapad a vychod a CSR prezili..

Napisete neco podobnyho vo skutecnosti a mate totalni zakaz na Litterate, Bornova a Pravej prostor.Vod jejich porucniku…
Prispevky bez varovani smazou .Vlada zatim nemaze.
Vod Vidlakovy rizeny opozice, provladne protivladni

Pavel
28. 8. 2024 04:03
Odpovědět  Pavel

nebo protivladne provladni..

Nynejsi nenavist zapadu na Rusko se napadne podoba hitlovy nenavisti na SSSR..
Dava moznost domnenky ,ze je rizena tem stejnejma.Kdo vi.
Pronasledovani vsech, co nechteji valky..
Napadeni provedl hitl az ovladl celou Evropu ,podobna situace, jako dneska.
Az do uplnyho zniceni zapadni prumyslovy SSSR a Evropy..Komu asi slouzil.
Polacka vlada tenkrat poslouzila na valku ,zapad desetileti sliboval veskerou pomoc a ochranu tupym polakum az nebyla zadna.Nam Benes poslouzil taky.
Dnes se snazi asi vo to samy…Situace se vyjasnuje. Nebo tak.
Neco podobnyho , Vidlak horecne smazava ,cenzuruje..Bez uvedeni duvodu..
Az tyhle vystridaji vladu….

cool
27. 8. 2024 15:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Začal to institut skořápkář a přerozdělil to komunista pro svou rádoby skupinu, nepustili by ho mňoukala cintací mezi ně nejkovanější nesouměřitelně bohaté defraudanty, neoliberály kteří se liberálům co by mamelukům smějí.
Naivové.
https://www.youtube.com/watch?v=culwTBGSefY
Jakápak náhodička před stejnou kulisou businesmanů i s válečným pluhem jejich “indastry. I s pobídkami, jsou vrtošiví když začuchají zisk.
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M
..otlemu tam prostříhali, mohlo by to i jednoduším dojít
Už tušíte kdo spískal euál a ukr na rusko?
Tisk pdf si vypněte.
https://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3886

zuzana
27. 8. 2024 16:13
Ohodnotit příspěvek :
     

USA chystají v Gruzii před volbami barevnou revoluci

https://aktax.cz/usa-chystaji-v-gruzii-pred-volbami-barevnou-revoluci/

Bety
27. 8. 2024 17:32
Odpovědět  zuzana

A nedají pokoj a nedají. Válka muší bejt !

Jura S
27. 8. 2024 16:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale tak pane ŠTEFEC, mějte odvahu říct, kde jsou ti praví židé, co to řídí… jak vojnu “U KRAVÍNA”, tak blízký východ a dalších 40++ válek za posledních 50 let…
Saddámovou “ATOMOVKOU” začněte…

Albi
27. 8. 2024 17:07
Odpovědět  Jura S

A Kaddáfího vodou zdarma občanům Libye může pokračovat.

Slovan
27. 8. 2024 18:01
Odpovědět  Jura S

Je to pár dní co jsem se díval na pořad v TV, kde byl Farský a ten tak tlačil na Klausovo levobožka 😊 nóó jen to řekni, řekni to, kdo je na UA agresor a Turek samozřejmě to odpapouškoval že Putin. Sere v síni a to platí i třeba pro Okamuru taky. Nikdo neřekne jak to vlastně bylo a co tomu předcházelo.NIKDO!! Čeho se všichni tak bojí? Cháááá a pak mi tu bude nějaký magor říkat přizdisráči.

Slovan
27. 8. 2024 18:29
Odpovědět  Slovan

Nó dám to sem.
Zase se tu rozmohl nešvar nadávat určité skupině diskutujících a mumlání něco o chudých duchem, že mají malé IQ a další cílené podpásovky.
Tady jsem narazil na video, pán borec, machr atd ale……..?

Vladimír Beneš: Lidský mozek nedovolí poznat sám sebe – YouTube

Boomer
27. 8. 2024 21:57
Odpovědět  Slovan

..blbe, nesnaž se lidem vysvětlovat věci, které sám nechápeš. Drž se svojí dvandy a neaspiruj na myšlení na úrovni vyšší, než mají tvoji papoušci. ;o))))))

Slovan
28. 8. 2024 08:20
Odpovědět  Boomer

Však vole to právě dělám, věnuji se tobě. Nic blbějšího mě potkat nemohlo. Měl byses pořádně nažrat, zajít na dobrou dvandu a nehrabat pod sebe, kecáš z hladu. Tvl ty mě snad závidíš, nebo co? Nebavíš mě, alespoň kdybys trochu improvizoval, tak bych ti i zatleskal, žes něco vymyslel sám, bo tohle na Goglu nenajdeš. 🤣🤣🤦‍♂️
P.S. Jó a nedělej tu ostudu, lidi nejsou zvědaví na naše urážky a plky.

Joe Arp
28. 8. 2024 17:03
Odpovědět  Boomer

Vstoupím k vám, nevolán. Ty kluku ušatá, narcisvemeno, tys mě potěšil, promeškal jsi svou příležitost mlčet a vytasil jsi svou egománii. V podstatě jsi odhalil své buranství zahalené do rádoby intelektuální nadřazenosti. Teď já! vyhlašuji bobříka mlčení k jakémukoliv výpotku, tvé choré mysli. Pozdravuj pí. Jarošovou, ošetřovatelku nemocného duševního trilobita.

Joe Arp
28. 8. 2024 17:33
Odpovědět  Joe Arp

…inu, zapomněl jsem, znak inteligence- ;o))))))))

Albi
27. 8. 2024 22:15
Odpovědět  Slovan

Zajímavý rozhovor. Předpokládám, že to tvé “ale” patří prvním úvodním větám – já bych ještě takové “slabší ale” přidala k pár slovům před závěrem. Zdá se mi, že p. profesor nějak nevnímá čas, dobu, která je nutná pro zdokonalování každé činnosti. Ale přičítám to tomu, že má v hlavě hlavně – jak to napsat? – “odbornost?” a politika tak nějak běží mimo – prostě je pro něho až na druhém, možná i třetím místě.

Ale dám ti taky odkaz na na něco zajímavého – našla jsem dnes na v diskuzi na jiném webu:
28.9. bude v Praze pokřtěno první vydání knihy „Zločin v režii státu.“ od německého spisovatele Guntera Franka v českém překladu od Aleše Novotného.
Thriller o systematickém zločinu, megalomanských vědcích, selhání vlády, korupci v lékařství, psychickém teroru a milionech nevinných obětí.
https://www.spoutane-nakladatelstvi.cz/zlocin-v-rezii-statu/
A tady rozhovor s překladatelem (asi 40 min):
https://www.youtube.com/watch?v=AgU8HUZcicY
Ještě jsem nezkoukla celé video, ale vypadá to tak zajímavě, že si tu kniho asi objednám.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
27. 8. 2024 22:21
Odpovědět  Albi

P.S. A protože se pravděpodobně chystá další plándémie, nebylo by na škodu ani ostatním, poslechnout si ten rozhovor.
Kdo je poučený,není překvapený.

Slovan
28. 8. 2024 08:09
Odpovědět  Albi

Jó pochopilas dobře, co se s tebou děje, že jsi zase někde promokla? 😊
Jinak se ti přiznám, ale ne že to hned na mě, ve stranické buňce napráskáš puštíkovi. Koukal jsem jen na ten začátek, nebo takhle, když tak zkrátka začal povídat co je dobře a ty vládní plky, tak jsem to ukončil. Ale já jsem přece napsal machr….atd.
Když už jsme u těch doktorů, včera mi přičlo do telefonu video, nevím jak je to staré, v pozadí stojí Raichl. Je to nějaká tiskovka. Stojí tam u mikrofonu paní (sestřička) v červeném a vypráví, jak to chodilo ve špitálech za kovidu. Já jen, jak si pak máme vážit doktory, když jsou napřed PENÍZE, dlouho nic, pak možná pacient.

Pavel z Moravy.
28. 8. 2024 06:02
Odpovědět  Slovan

Milý jmenovče, věnuješ se zbytečně sebestředným lidem. Tyto týpky nemáš šanci změnit a jejich lidskost nějakým způsobem vůbec obnovit. Nech je žít svým sobeckým životem a rychle od podobných pryč.

Slovan
28. 8. 2024 07:51
Odpovědět  Pavel z Moravy.

To víš já prostý vesničan poplivaný od zajíců se snažím vyjít podobrým kde s kým. Lidi mají být na sebe hodní, zloby je na světě dost. Však on už to prostě nevydržel a měl to nutkání mě opět něco sdělit, bo mi to píše už leta. I mě to mrzí, rad bych nějakou inovaci a vono furt nic. I na tom PP není změna, pořád kokolečka jak u blbých na dvorku. To víš sudeťák, co bys mohl chtít, ten možná ani neví číje. 😊🙋‍♂️

orinoko
27. 8. 2024 18:49
Odpovědět  Slovan

Systému, vyobcovani, státní ideologie prasat.

Slovan
28. 8. 2024 08:31
Odpovědět  orinoko

😊 🙋‍♂️ 😊

Efpe
27. 8. 2024 18:49
Odpovědět  Slovan

Zkouknul jsem jedno z posledních Ficovych videi i on zdůrazňuje jejich pevné ukotvení v EU a nato. Takže buď je o život tvrdit něco jiného nebo nevím. Když tak už bych o tomto mlčel třeba.

orinoko
27. 8. 2024 19:11
Odpovědět  Efpe

Ocituji: Hlavou zeď neprorazis, ale můžeš ji pomalu podechc@t.

Slovan
28. 8. 2024 08:22
Odpovědět  orinoko

orinoko, Efpe: já tomu taky kolikrát nerozumím. Je to zřejmě taktika, šachy.

Pavel z Moravy.
28. 8. 2024 08:53
Odpovědět  Slovan

Nebo všechno stejní zaprodanci.

Slovan
28. 8. 2024 09:41
Odpovědět  Pavel z Moravy.

….. nebo nedejbože syfilis……

Autor
27. 8. 2024 21:04
Odpovědět  Efpe

Četl jste o Skutečném Putinovi? Tam je jasně řečeno, co rozhoduje. Ke změně orientace politiky, zásadní a zlomové, může dojít jen cestou změny zákona zákonů – Ústavy. I Fico musí dodržovat určitá pravidla, i Orbán, jinak …
Doporučuji si přečíst i nši Ústavu, možná se budete divit, co v ní ve skutečnosti je.

orinoko
27. 8. 2024 18:47
Odpovědět  Jura S

Kde žid, tam nebezpecno.

zuzana
27. 8. 2024 17:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Insider: Bill Gates vyvíjí „supervirus“ COVID-Mpox-HIV, který zabije miliardy lidí

https://aktax.cz/insider-bill-gates-vyviji-supervirus-covid-mpox-hiv-ktery-zabije-miliardy-lidi/

cool
27. 8. 2024 17:30
Odpovědět  zuzana

Nebyl to on také s tím virem zika, asi mu je to jedno jestli je virus na widle nebo lidí. Kšeft

Albi
27. 8. 2024 18:24
Odpovědět  cool

Dnes se pracuje na opičích neštovicích a dokonce prý i na vakcíně proti nim. Proto všechny zdravotní pravomoci předávají Světové zdravotnické organizaci.
Všechno hezky pod jednou střechou!

cool
27. 8. 2024 18:45
Odpovědět  Albi

Ten mpox je vlastně nosič ve vakcoši pokud jsem to zahlédl. A AIDS co našli a řekli v austrálii tam v covidovce byl na nenečnost vůči jeduládě aby je to rozežralo časem. Ale to jim tam posléze nebránilo nahnat děti ze škol na stadion co by gladiátorskou arénu a za představení jich tam měli 6. mrtvých, covid chunta. blééééé

cool
27. 8. 2024 18:49
Odpovědět  cool

netečnost

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 18:44
Odpovědět  zuzana

Tak já nevím, ale asi to někdo chce. Na Ukrajině si hýčkají svého Banderovce, amíci mají své Mengele a 8 miliard lidí má mozek v prde.li a dovolí grázlům dělat takové věci.

.

ANTIUKRAJINEC
27. 8. 2024 17:58
Ohodnotit příspěvek :
     

No ono to spíš vypadá,že budeme vyhlazeni jako ti palestinci v Gaze izraelem-jo a ten izrael nás stál mnohem víc a platíme mu mnohem dýl,jen se o tom radši moc nepíše-výpalný mu platí celej gojim svět… 🙁

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 18:50
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Většinově jsou generace dnešní omladiny už úplně mimo klasiku lidského chování. Tady již skončila legrace, duševně vyprázdnění a na odpis.

orinoko
27. 8. 2024 19:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady Svobodný vysílač – Opičí neštovice. Poblíž letiště Praha-Kbely pristavaji létající talíře Reptilianu…
Takhle nějak to vypadalo na jednom internate v Pardubicích před cca 50ti lety. Do 20ti minut nad městem krouzil vrtulník a po zaměření do internatu vpadlo komando. Vyzehleni studacke recese s pouzitim vysílačky stálo obří úsilí….

Karel
29. 8. 2024 22:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Lišíme se pouze jazykem a barvou pleti. Úplně stejně jako Palestince nás ničí židi, zatím jen ekonomicka. Na zbraně zřejmě dojde později.