blog

USA: Feministické rovnostářství se dostalo k tvrdě pracujícím mužům, kteří odpočívají po těžké směně

Vladimir Maslov

Zatímco my tady diskutujeme o osudu Palestinců a Židů, tak na frontách válek pohlaví stálé probíhají bitvy. Nedávno bylo výzkumné centrum pojmenováno po Pew resersh Center (jedna z největších firem pro studium a utváření „veřejného mínění“) zveřejnila zajímavou studii o Spojených státech. Sociologové došli k závěru, že „pracující manželé mají více volného času než pracující manželky“.

Byla studována skupina pracující populace ve věku 25 až 64 let ve svazku a bylo zjištěno, že muži tráví volným časem asi 28 hodin týdně a ženy asi 26 hodin.

Publikace má čtyři důležité rysy, které určují další společenské procesy.

1. Autoři píší: „volný čas by měl být vyvážený.“ No, rozuměj. Tak to dělají v „demokraciích“. Ty, tyrane, bys neměl žvanit.

2. Není ani slovo o tom, že muži a ženy vykonávají své pracovní funkce v různých funkcích. Například manžel tvrdě pracuje v hutnickém závodě a ztrácí zdraví na 10–20 let (po přivítání na dopravníku fentanylu) a manželka ve stejném závodě sedí v pohodlné, bezpečné místnosti v kanceláři a třídí papírky, klape na klávesnici, pije kávu – čaj, mlsá cukrovinky nebo péče o dělníky a latríny, což je také velmi vážný úkol, bez kterého se každý sociální ústav promění v smetiště.

3. Neříká se ale, že ženy odcházejí do důchodu dříve a jsou na tomto světě déle.

4. Diagram uvádí, že muži pracují mnohem více hodin (44 týdně oproti 39), ale o tom článek nepíše. Proč? Děje se tak proto, aby nepohodlná pravda neskončila ve výsledcích vyhledávání monopolního Googlu a dalších korporátních systémů na vymývání mozků. Formálně „sociologové“ zachovávají „objektivitu“, ale ve skutečnosti se zapojují do propagandy v zájmu feministického hnutí.

Otázkou je, proč tuto manipulaci vymysleli? A to je práce pro síly antinatalismu, nyní mají feministky další argument v domácích skandálech a online sporech. Nedávno „vědci“ napsali, že ženy v primitivní společnosti lovily lépe než muži, a dokonce používaly speciální zbraně, a unaveným dělníkům je nyní vyčítáno, že odpočívají více než jejich manželky. 

Tak až takhle jednoduše se dělá manipulace. Proč vsadili na feminismus? Protože ženou lze snadněji manipulovat, stačí si připomenout, že většina reklamy obchodníků útočí právě na pocity žen.

Fem-fašismus. 

https://aftershock.news/?q=node/1310444

Překlad Peter 008

sdílet na

15 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank
5. 1. 2024 22:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Takové studie si můžete strčit opravdu do pr.ele, protože k ničemu nejsou a nic z nich nevyplývá.

anonym
5. 1. 2024 23:08
Odpovědět  Frank

No jo, milej pane, ale jak by si hloupi lidi, co nic poradne neumit, ale maji titul, vydelavali na chleba? Fejkove studie se jim siknou…

Janaz
6. 1. 2024 09:33
Odpovědět  Peter 008

Niet sa čo čudovať, keď sú im odmala vtĺkané do hláv ich matkami, učiteľkami, módnymi sračkometmi a pod. bludy o tom, aké sú úžasné a akí nepriatelia sú muži, ktorí im nechcú dovoliť “stať sa ženou” a “nájsť samu seba”. S takýmito názormi a postojmi sú potom celý život frustrované, pretože prírodu v nás nikto nepreští a aby nemuseli zmeniť názot, lebo myslenie bolí, tak sa radšej čoraz viac utvrdzujú vo svojom nenávistnom postoji.

Jaris.
5. 1. 2024 23:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Zapad je plny modernich feministek, ktere se staly postrachem muzske populace. Pletou se uplne do vseho s vedomim, ze sezraly salamounovo en-ono. Nejlepe je to videt v politice a na ‘kulturni scene’. Ty ruzne ‘sereblity’ se predhaneji, ktera ma hezci zadnici, ci chirurgicky vycpana nadra. Uz to svedci o jejich mozkovych hoblinach.
Rovnez u rozvodu jsou zeny protezovany pred muzi. Neni divu, ze se v dnesni dobe dela predmanzelska smlouva, aby v pripade rozvodu nezustal chlap jak oskubana slepice. Prirozena zenskost se u zen vytratila a staly se z nich vetsinou furie, jelikoz neustale s muzi soutezi. Je to proste jen dalsi extrem spolecnosti

Laci
6. 1. 2024 09:53
Odpovědět  Jaris.

nie extrem, ale zamer: rozdeluj a panuj

Bety
6. 1. 2024 18:27
Odpovědět  Laci

Přesně to si myslím. Tak neříkejte, že ženy na všechno skočí, chlapi jim na to rozdělování skočili také, stačí se podívat jak na článek, tak na reakce.
Pro začátek – zdaleka ne každý muž má těžkou, vyčerpávající práci, v těch teplých místečkách jich také dřepí dost.Ty hodiny nebudu komentovat, kdovíjak si je vycucali z prstu, ale jestli si muži myslí, že pro ženy jsou domácí práce prostě prima zábava, tak jsou na omylu. Jen jsem chtěla poukázat na to, že určitá živná půda tu odjakživa byla a na té se tyto pitomosti začaly stavět.
Nejdříve se začala odsuzovat galantnost – pročpak by muži třeba měli ženám přidržovat dveře ?? Že prý je to urážka. No rozhodně je to podle mého lepší, než ty dveře pustit, aby je trefily do ksichtu. A ty vymyté novodobé feministky si vůbec neuvědomily,
že tyto dveře otevírají dveře k tomu, aby se muži přestali chovat k ženám slušně a aby je jako slabší chránili. Teď, jak jsem viděla na videu, klidně vyhodí těhotnou ženu z autobusu na chodník a ještě se snad u toho smějí. A ty pitomé političky? Tím se tento trend jen posiluje, přitom je blbých hajzlů mezi politiky hafo. To máme zelený úděl, rasismus naruby
a další kraviny. Neskákejte jim na to !!

ModrýKlokan
6. 1. 2024 11:59
Odpovědět  Jaris.

@ Jaris

Ta všeobecná soutěživost fšude, nejen ženy vs. muži, jeví se mi býti již přehnaná. Líbí se mi tvůj termit “mozkové hobliny” :-D))).

jiří
6. 1. 2024 14:21
Ohodnotit příspěvek :
     

M.t. Dětské oběti Baalovi a Molochovi – starověký luciferiánský kult se stále drží naší země jako rakovina. Stovky obětí a svědků prolamují mlčení navzdory výhrůžkám ze strany pachatelů. Nezávisle na sobě vypovídají všichni na celém světě o tomtéž: elitářské pachatelské podhoubí, které zasahuje do všech odstatných oblastí a především do justice, aby zločiny zůstaly nepotrestány. “Krvavá sekta 2” je pokračováním dokumentu, který Kla.tv odvysílala před rokem. Podívejte se zde na další oběti a svědky, kteří vyprávějí o nesmírně krutých zločinech. Pro přeživší existuje pouze JEDINÝ způsob, jak tato zvěrstva zastavit: Všichni se o tom musí dozvědět! Prosí nás, abychom KŘIČELI za oběti! KŘIČTE! 
https://www.kla.tv/27297

Jaro Jaroslav
6. 1. 2024 21:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Treba im horúcu vojnu a potom nebudu mať na k…tiny čas…A vo vojne im tituly nepomôžu…

josef
6. 1. 2024 21:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdysi na mne jedna feministka na vojně ječela cosi o rovnoprávnoti. Pak nesla rovnoprávmě kromě osobní zbraně náhradní hlaveň pro kulomet … . Na otázku proč byla pouze jedna odpověď.
ROVMOPR8VNOST. A bzlo po kec …. .

josef
6. 1. 2024 21:43
Odpovědět  josef

Zatracená klávesnice!

Honzas
7. 1. 2024 17:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Celá rovnoprávnost je na h****. 15 let jsem dělal Dřevorubce a ani jednu dřevorubkyně jsem nepotkal. Hrála si na ní pouze Hlaváčová v seriálu stříbrná pila. Takovou blbost mohl vymyslet jenom bolševik, absolvent vumlu. Ti dnešní dementi kteří vymýšlí zákony jsou také absolventi vuml, ale toho amerického – Aspen institut. Těm už hrabe na dobro.

Jaris.
8. 1. 2024 02:01
Odpovědět  Honzas

Tak kdyz rovnopravnost, tak s babama do dolu, do lesu kacet stromy, pokladat beton ci asfalt, postavit je obstaravat vysoke pece, a mnoho dalsich profesi, ktere by zenske nezvladly.