blog

Tohle vám Fiala nechce říct. Pravý důvod, proč i přes fiasko nevyhodí Bartoše

Čau Praho! 🇨🇿

Jaký je skutečný důvod, proč premiér Fiala neodvolá ministra Bartoše ani po zpackané digitalizaci, i když všichni už vidí, jaké miliardové fiasko způsobil? Povíme si v dnešním videu!

👉 Šéfka TOP09 se do Bartoše pustila taky a začala bourat koalici. Že by snad dostala rozum a chtěla situaci napravit? Kdepak. Pouze vychytralý tah kvůli padajícím preferencím její strany. TOP09 by se ve volbách nedostala ani do Sněmovny, ukázal nový průzkum.

👉 Stejně tak se i KDU-ČSL mezi voliči nenávratně propadá. A protože zoufalí lidé dělají zoufalé činy, stali jsme se svědky dalšího bizáru. Jedna z lidoveckých kandidátek začala prodávat své erotické fotky na internetu. Není to už trochu moc?

👉 Za necelé 3 roky udělala Fialova vláda větší dluh, než za 8 let, kdy bylo ve vládě hnutí ANO. Pamatujte na to, až bude Pětikoalice zase mluvit o zodpovědné rozpočtové politice.

👉 Protože vláda v čele s ODS není schopná přestat utrácet, zvedá rekordně zdanění živnostníků a drobných podnikatelů. Na to, že občanští demokraté měli v programu zlepšení podnikatelského prostředí, je to dost paradoxní. Co ale můžeme čekat od Pětikoalice?

👉 Dokončení metra D se neustále oddaluje. Zastavení stavby kvůli neschopnosti politiků stojí občany Prahy desítky milionů denně. Prodražení bude v miliardách. Zbytečně vyhozené z okna. Odpovědnost padá na primátora Svobodu (ODS) a náměstka pro dopravu Hřiba (Piráti), kteří nejsou schopni s tím jakkoliv pohnout.

👉 MHD v Praze se bude radikálně zdražovat. Cena Lítačky míří až k dvojnásobku současné ceny, uvedl Tomáš Portlík (ODS). Hnutí ANO zásadně odmítá takto dramatické zdražování. Praha musí hledat efektivnější cesty k úsporám. Pokud nebudeme vyhazovat miliardy za zpackané projekty politiků, nemusí město obírat lidi o peníze.

👉 Hřib zablokoval rekonstrukci metra Holešovice a stejně jako u stavby metra D i zde městu reálně hrozí mnohaset milionové až miliardové škody. Proti Hřibovi už jde i část pražské pětikoalice, za což jsem rád. Projekt se musí co nejdříve odblokovat. Hřib také zastavil stavbu další stanice na Zličíně, kde dojíždějící mohou zanechat auto na P+R, takže mnoha řidičům nezbude než muset pokračovat autem do centra.

To vše a mnohem víc se dozvíte v 98. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

47 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaroslavem
26. 8. 2024 19:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještě větší bídu českým demobolševickým přisluhovačům přeji. Mlaskali jste za Babiše a ještě vám to bylo málo. Jen si to užívejte a hlavně nezapomeňte

Gales
26. 8. 2024 19:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Komunisty jsme nechtěli tam máme demokrady. A že Bartoš něco nedotáhl do konce je zcela irelevantní proti odbornosti celé vlády která zmršila všechno na co sáhla.

Ijn
27. 8. 2024 01:19
Odpovědět  Gales

Na SK bude odhalen Covid cirkus zatím 47 mil nadúmrti v EU!!!

kolik zabil AB a jak zbohatl??? O tom by byla také v ČR zajímavá diskuse a zabavit veškerý majetek AB!!!!!

standa
27. 8. 2024 07:27
Odpovědět  Ijn

Kecáte blbosti.AB nikoho nezabil, tajtrdlíku nebo mu to dokaž!Asi najdeš ten nůž, že? A kolik jich zabil Obama v USSA? A v Německu , Dánsku, Belgii atd. -také A.B.že? A.B. přišel za vlády o 3 000 000 000 Kč. Než tady budeš psát své obludné , pitoreskní fantazie ze spaní běž si hodit dalšího panáka do hlavy!!! A zabavit tvůj kradený majetek( pokud tě o něj nepřipraví bejvalka)! Proboha, takovej vůl…..

standa
27. 8. 2024 07:28
Odpovědět  standa

A běž si volit Fialu, Bartoše , Vysrčila ,Pekari @ spol. a neonanuj tady!!

standa
27. 8. 2024 10:38
Odpovědět  standa

Vidím, že obdivovatelé této vlády se zde začínají houfovat v červeném políčku!

standa
27. 8. 2024 10:41
Odpovědět  standa

A , jak zde čtu, časté pozorování ČT1 jim už dost vymylo mozek. Holt ta ,, Ulice” + Ordinace”jim zalezla do mozkových závitů!

ijn
27. 8. 2024 12:03
Odpovědět  standa

málokterý premiér (AB) stál před kamerou a nabádal k očkování neprověřenými roztoky, sám sobě si dal fyziologický roztok, ale nám ani SÚKL nenechal analyzovat složení, ……grafen a další zjištěné příměsi byly potvrzeny řadou biochemiků, obhajujete nenažranou loutku mocnějších psychopatů…!!!

Bety
27. 8. 2024 16:35
Odpovědět  ijn

Ne že bych chtěla obhajovat Babiše, je to jen příklad toho, jak nám střídají vládu otevřeně mizernou s tou, která se trochu maskuje pro bono publico. Ale covid mají na triku především ty zastřešující lékařské organizace v čele s lékaři, kteří zcela rezignovali na svou přísahu. A ten zbytek, který by díky svému vzdělání měl projevovat pochybnosti ve velké většině mlčel. Když jde o zdraví, lidé spoléhají na lékaře – no a teď ví, že bílý plášť nic neznamená, když Lejno poručí.

standa
27. 8. 2024 17:04
Odpovědět  ijn

A koho obhaješ TY ? Celý svět. Ukázali ti nepřítele a meleš nesmysly a potřebuješ se zviditelnit. CO, takhe ten tvůj Primula a zbytek ,, lékařů” s celého světa! A za to může A.B. …prominte nebudu tě komentovat , byl bych sprostý!
Prostě ČT a média ti vymazala mozek! A.B. může za celosvětovou pandemii!
Psychopate!

Joe Arp
27. 8. 2024 17:54
Odpovědět  standa

Pandemii bych mu až tak nevyčítal, ovšem Vrbětickou prasárnu ano, tam měl šanci se pochlapit, zrovna i jak se posral před Merkel babou a místo SPD vzal do vlády ČSSD!

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 18:32
Odpovědět  Joe Arp

Joe, ani SPD už tomu nepomůže. To by museli být chlapi a baby v SPD jednoho názoru a tvrdě se rozejít se všemi zemskými škůdci a ne pouze mentorovat jaká to je asociální vláda a o kolik mandátú v zastupitelstvech jde. Tady už by se muselo jít tvrdě na dřeň a také generální stávka měla být již dávno v plném proudu. Nevidím tady východisko..Tak leda východisko do dupy. Ale každý máme svůj názor.

Joe Arp
27. 8. 2024 19:34
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Pavle já vím, že nepomůže, ale k něčemu se musíme pro začátek upnout, jak svíčkový báby, i když to není dokonalý, jinak si to můžem rovnou hodit!

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 18:07
Odpovědět  ijn

Toho Standu už vůbec neberte, ten neví co mluví. Žvaní páté přes deváté, o všech tady mluví pohrdavě a přitom se podívejte co žvaní.

Slovan
27. 8. 2024 18:34
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Mám takový pocit, že se nám tu rozmohlo bratrstvo šílenství pijáků a blbých žen. 🤣🤣🤣🙋‍♂️

standa
28. 8. 2024 10:24
Odpovědět  Slovan

Máš pravdu! Morava atd. zde pomlouvá každého, kdo chce něco dělat! Nebo má jiný názor !Odkud vlastně ve skutečnost jsou ?Nějaká ,, zahrada?

standa
28. 8. 2024 10:19
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Hele, Pavlíku, ty tu žvaníš neustále s cesty!A nedoporučuj , burane ,někoho nečíst, nebrat. nemáš na to, cenzore. Ty jseš od C.Z.?

Editor
28. 8. 2024 16:22
Odpovědět  standa

Ulice i Ordinace jsou NOVA.

Jura S
27. 8. 2024 16:50
Odpovědět  standa

Nechceš ty 3 miliardy Andymu zaplatit, vím, že jak celý život “poctivě dřel”, že ho to musí mrzet…. jednou máte 100 a za rok jen 97 MILIARD, to je na SEBEVRAŽDU (služební pistolí agenta STB)…

zdendulka
27. 8. 2024 16:33
Odpovědět  Gales

vláda nezmršila nic… to všechno je úmyslné…. bohužel…

Pavel z Moravy.
27. 8. 2024 18:15
Odpovědět  zdendulka

Jasné že vše co se dělo a děje je úmysl. Oni všichni moc dobře vědí co dělají. To bude teprve fofr až to tady do půl roku klekne. Nebojte, oni to svedou na komouše i na ty co již odpočívají na hřbitově. A většina stáda jim to sežere.

.

janle57
29. 8. 2024 09:49
Odpovědět  Gales

Základním opatřením na záchranu trvale krachujícího českého stavebnictví není,dle vrchního
Piráta Bartoše,digitalizace stavebního řízení,ale přimíchávání mariuhuany do betonu.

Joe Arp
29. 8. 2024 10:16
Odpovědět  janle57

No je to hlava pane vachmajstr, demolovaný beton nebude třeba odvážet na skládku, parta vybraných pijátů ho prostě vykouří. Geniální!

JoFa
26. 8. 2024 20:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Pohádka na dobrou noc.
https://www.youtube.com/watch?v=VI_y_Y1zgSA

Pijack
26. 8. 2024 20:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Já už prostě nemůžu ani nadávat, natož se smát na adresu těch idiotů, nefachčenků a lemplů, kteří se v civilu neuživí, tak jdou otravovat do politiky. Dnes mě přišel navštívit instalatér na výměnu vodoměru. Při řeči si posteskl, že nikdo nechce dělat. Nemá v Brně prakticky konkurenci. Nemůže sehnat šikovného parťáka. Všichni jsou líní pracovat, pokud to nejsou ajťáci nebo tak něco. 18% lidí v praktické ekonomice tvoří HDP, zbytek saje ze státní kasy. Tohle dlouho nevydrží. A když si uvědomím, že většina voličů stále volí ty stejné pijavice a parazity, kteří je už 100krát okradli, tak si říkám slovy místního klasika “scípněte” vy lemry. Tato země je plná umělců, politologů, sociologů, filosofů, literátů, novinářů, poradců, expertů, influencerů, neziskovkářů, agitátorů, polo-intelektuálů, udavačů, simulantů, cikánů, přivandrovalců, politiků… žíš jen politiků na výplatní listině státu je kolem 6.000. Je to vůbec pro náš pidi stát únosné? A to nemluvím o všech ostatních, kteří se na těchto politicích přiživují… jako kdyby měli za úkol spravovat zemi s 300 miliony obyvatel. A tupí voliči dál chodí békat k volebním urnám ty samé svině. Foltýn měl pravdu, jsou to svině.

Autor
26. 8. 2024 20:50
Odpovědět  Pijack

Téměř dokonalá diagnostika.

comment image

Slovan
27. 8. 2024 07:29
Odpovědět  Pijack

Pijacku neblbni, tento stav už trvá několik let zpět, jen se to prohlubuje bo řemeslníci odcházejí do důchodu. Já být fit, tak nevím co s penězy. Ba naopak, ještě že mám ze školy kámoše co ještě maká a přide mě to udělat, ale musím počkat přes půl roku, nemá mě už kam dát. Co se týče těch politiků a jim přifařené osoby, mevadí, vytiskneme.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jan
27. 8. 2024 07:45
Odpovědět  Pijack

No tak to má zlatý důl, že nemá konkurenci.

Natürlich
27. 8. 2024 20:50
Odpovědět  Pijack

V Německu sleduji taky nižší pracovitost lidí, konkrétně od roku 2015. Když se ti, co nepracují, mají lépe než pracující… Je to silně demotivující.

Autor
26. 8. 2024 20:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Checheche, copak kdy ODS a spol. někdy skutečně pomáhali podnikatelům, teda těm poctivějším? Natož státu, národu? Ne, hráli na ruku svým sponzorům, nadnárodním korporacím a jejich dceřinným firmičkám. Ještě tak si hráli do vlastní kapsy. Proto ti, kdo je volí jsou úplně stejní jako oni. Sobečtí zmetci, nabubřelých slov, snažící se krýt svoje podvody.
Myslet na vlastní průmysl a podnikání, to je starat se o to, aby byly přístupné cenově energie, aby si zákazníci, tj. i obyčejní lidé, mohli zakoupit služby, když už se neumíme přenést přes ten kapitalismus. Jenže ten staví na sobectví, na hlouposti zákazníků, na NEsvobodném trhu, takže logicky přes všechny peripetie vede ku … ku dnešnímu stavu “vrcholného a zlatého Západu”. proto moje checheche … Ten vrcholek je domeček z karet se stejnou stabilitou, to zlato je to nejslabší pozlátko jaké je možné bez zlata.
Někdy mi to připadá, že západní svět se chová jako hloupý sedlák – vidí jen svoje pole, louky a dobytek a všechny ostatní považuje jen za hnůj a dobytek. A má “zdravý sedlácký rozum” plantážníka s otroky místo chásky …

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jan
27. 8. 2024 09:22
Odpovědět  Peter 008

Opravdu se Vám divím, že máte tu sílu se tady snažit.

Jan
27. 8. 2024 15:49
Odpovědět  Jan

Zkuste nick Jan 1 ať si nás nepletou…

Slovan
27. 8. 2024 18:35
Odpovědět  Jan

To je ještě mladej kluk pln síly. 😊

Frank
26. 8. 2024 21:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Nechápu, proč sem cpete slinty, které patří Praze?

Autor
26. 8. 2024 21:43
Odpovědět  Frank

Bóóóóže. Protože ONI PŘIŠLI OD NĚKUD OD TAM OD VÁS.

Jan
27. 8. 2024 05:40
Odpovědět  Peter 008

Když jste si je vynutili, kdo vám zato může…..?

Mike
26. 8. 2024 21:54
Odpovědět  Frank

Věechno se vším souvisí Frenku.

Slovan
27. 8. 2024 07:17
Odpovědět  Mike

Da da!!

standa
27. 8. 2024 10:35
Odpovědět  Slovan

Frenk tím pouze chce naznačit svou mozkovou disfunkci!

Slovan
27. 8. 2024 10:55
Odpovědět  standa

Další neporozumnění psané myšlenky. 🤣 Ale nic, svět se nezboří, že jo?! Já jenn, že se to tuna stává často. Stando, moje reakce byla na Mike, ne na Frenka. Já souhlasím s tím, že vše souvisí se fším. JŮ? 😊

standa
27. 8. 2024 16:06
Odpovědět  Slovan

To je fakt. Ale, to motýlí efekt také:Ale dívej se na to poněkud z nadhledem! Na souvislosti ,pořadím,globalizmem atd.Některý ,,osel ” zde obvinil A.B.ze zavinění Covidu ve světě. Je to VŮL , napsal jsem. Samá červená značka. I Gatles …nebo Bígl… v laborkách v USSA potvrdil, že byl vyvinut za účelem i jeho přispění k omezení lidské populace.
Stejně je to VŮL! Jestli jsem se spletl,, OMLOUVÁM ” se!

Slovan
27. 8. 2024 18:39
Odpovědět  standa

Já jsem vůl, ty jsi vůl, my jsme oba voly, proč? Protože stojíme oba v minovém poli. 🤣🤣🤣🤣

standa
27. 8. 2024 10:33
Odpovědět  Frank

Vůl zůstane volem i když se nadrncá do Prahy. A někteří, Frank, zůstanou burani i když zůstanou na vsi.Ostatně navolili jste si je do Prahy z vašich ubohých vesniček.Slintáš až sem!

Horňák
27. 8. 2024 06:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Fiala je prostě srab co nedokáže vyhodit parazita v ODS, parazita z vlády a pak se konečně postavit jako chlap před své voliče.

Pijack
27. 8. 2024 07:42
Odpovědět  Horňák

Kdosi prohlásil pravdivou větu : “Fiala mluví pravdu jen když se splete !”:-)

Jura S
27. 8. 2024 15:42
Odpovědět  Horňák

jako CHLAP ?? co po té rezavé úlisné zdechlině chcete ??

Jura S
27. 8. 2024 15:39
Ohodnotit příspěvek :
     

DEBIL kreténa nevyhodí…. ČR blázinec….