blog

„Tajemná“ Praha

Dovolte mi, abych se vyjádřil k dané události, která se stala 21.12.2023 v Praze.

V prosinci 2021 se v Praze uskutečnila „neočekávaná“ událost, která otřásla českou veřejností. Proč píši slovo neočekávaná v uvozovkách? No občané kolonie česko chtějí více svobody a možností, jako je v USA, a tam takovéto události již neočekávané nejsou.

Pokud se člověk na danou událost podívá z politického hlediska, tak může vidět pouze selhání určitých osob. Pokud se člověk na danou událost podívá z hlediska řídících procesů společnosti, tak se může stát, že najednou začne vidět, jak z dané události „vykukují čísi uši“.

Pojďme se ale nejprve vrátit v čase, a to do roku 2012. To se v Londýně uskutečnily letní olympijské hry. V rámci zahajovacího ceremoniálu došlo k jakémusi „zajímavému“ představení s nemocí (aktu, kdo chce, snadno si zjistí na internetu).

A ejhle, o několik let později byla zahájena celosvětová pandemie Covid. Dle mého názoru je chyba domnívat se, že se jednalo o předpovídání budoucnosti. Ono se spíše jednalo o vytváření a formování budoucnosti.

Z hledisky jistých struktur je potřebné, aby danou událost v budoucnosti (daný proces, který je v plánu určitých struktur), ať už vědomě či nevědomě, spoluvytvářeli a formovali samotní lidé. Aby se daný proces realizoval tak nějak sám od sebe a byl lehce říditelný. Prostě a jednoduše, došlo k formování budoucnosti a z psychologického hlediska bylo potřeba danou událost emočně podpořit co největším počtem lidí (sledujících).

No a zahajovací ceremoniál OH, který sledují miliardy lidí – to nelze nevyužít. Z hlediska plánovaných procesů bylo velice výhodné vytvořit společnou psychiku lidstva, napojenou na plánovanou událost (celosvětové pandemie) a tento proces psychicky podpořit a emočně nabít. Lidé pak na toto budou na nevědomé úrovni napojeni a plánovanou akci budou vědomě i nevědomě podporovat a spoluvytvářet.

Nyní již můžeme přikročit k události v Praze. K dané události došlo 21.12., což je magický den – den zimního slunovratu. Daná událost byla až neuvěřitelně podchycena sdělovacími prostředky a přenášena takřka v přímém přenosu. K tomu ještě videa poskytnutá policií apod.

Podle informací z médií, bezpečnostní složky neodváděly studenty a zaměstnance fakulty do stoprocentního bezpečí, ale na plochu, která byla pod vizuálním dohledem střelce. Navíc byli lidé vyváděni s rukama nad hlavou (jako že se vzdávají) a toto řádně mediálně zviditelněno. K události došlo na fakultě Karlovy univerzity (nejstarší univerzita ve střední Evropě) a jak víme, Karel IV. nechal zhotovit české korunovační klenoty, jeden ze symbolů českého státu a české státnosti.

A neuplynulo ani několik dní a jisté kruhy začaly, „jak bych tak řekl“, přímo křičet:

– za zrušení české Koruny a přijetí Eura

– za korespondenční hlasování

– za zpřísnění zákona o zbraních

– v Evropě o nevyhnutelnosti války RF a tzv. „západního světa“

– navíc se u nás realizuje elektronický technický průkaz, elektronický občanský průkaz, elektronická identita občana, ….

No a do toho zde máme ještě akci drony pro Ukrajinu (zahájeno před 21.12 2023).

Z hlediska řídících procesů byla, je a asi ještě řádně bude, daná událost využita k ovlivňování společnosti nejen českého národa. Z hlediska řídících procesů v ČR, došlo k útoku na poslední zbytky české státnosti a někdo se pilně snaží zrealizovat „protektorát česko“, jinak se to již nazvat nedá!

No a že někdo z KDU-ČSL 21.12. slavil a „nemohl přestat slavit“. Asi měl co slavit! Jeden by řekl, že došlo k selhání jedince. Pokud se člověk zamyslí, tak k dané události došlo za vlády, která je plně pod diktátem mocenských elit USA, které nutně potřebují zdroje. No a z jiného pohledu zase: „KDU-ČSL zastupuje zájmy nejen elit z USA, ale také zástupců Sudetoněmeckého landsmanšaftu (kterému jde o prosperitu českého národa, nebo o omezení českého národa?) a z tohoto hlediska daná událost vypadá zase trošku jinak“. Navíc o několik dní později došlo k útoku na civilisty v Belgorodu (kde USA vedou zástupnou válku proti RF rukama nejen Ukrajinců) pomocí českých zbraní. No a z dalšího pohledu: Praha je okultní centrum jistých skupin. Ať politik pochybil nebo nepochybil, hlavně že lidé mají o čem diskutovat a jsou v neustálém emocionálním napětí. No a v neposlední řadě, „chybující“ osoby se do budoucna vždy hodí.

Po tomto nejednoho napadne. Nejedná se z pohledu určitých mocenských struktur (např. nadnárodních mocenských struktur) o plánovanou krvavou oběť na podporu určitých procesů? O akt podpory dosažení určitých cílů (a to cílů nejen v hranicích ČR, ale i mimo hranice ČR)?

Na závěr bych doplnil jeden citát:

„Nemyslete si, že zlí lidé nečiní zlo.“ (Marcus Aurelius)

A tak se ptám: „Zlo se bude snáze šířit tam, kde jsou lidé ke všemu lhostejní (kde je lidem tzv. „vše jedno“), nebo tam, kde lidé zlu odporují?“ A tak bych lidem do budoucna přál, aby nebyli lhostejní a aby přestali zlo tolerovat.

Pavel Tyc

01/2024

sdílet na

68 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
unor 2022
17. 1. 2024 12:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro zdejsi ‘vsudectouci’ a tim informovane diskutery tedy moc ‘tajemna’ neni.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:27
Odpovědět  unor 2022

Pro vědomé pak žádná. Ale spoustě lidí článek otevře oči, pokud dosud chodili mžourajíce.

Albi
17. 1. 2024 16:48
Odpovědět  PřemekJ

Dokud stát svými hlásnými troubami – TV, rozhlas, internet – nezačne řvát DEZINFORMACE!. A podvolení, aby nevypadali jako blbci to začnou opakovat a stokrát opakovaná lež se stane pravdou.
Jedinou, nezpochybnitelnou, úředně povolenou.

Nadia369
17. 1. 2024 19:26
Odpovědět  Albi

Ano to je pravda. Bohuzel, cast lidi vubec vedet nechce,protoze skutecnost je k smrti desi. Maji pocit ze jsou v tom sami a ze s tim nemohou nic delat. Jen nekteri si umi dat 1+1 dohromady apochopili, ze akce “s nahodnym strelcem na FF” vubec nebyla nahodna. Je to stejny scenar pouzity v Australii, Anglii, Irsku atd.. Scenar na odzbrojeni obyvatel a predani moci nad statem.

Jaroslavem
17. 1. 2024 12:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Oplotit a nechat pochcipat. Jak by tu bylo krásně

ijn
17. 1. 2024 12:21
Ohodnotit příspěvek :
     

zástupná mediální smršť k odvedení kolapsu politiky KoZa, všechny indicie nasměrování útěku studentů s rukama nad hlavou na dopadovou plochu střelce z terasy, okamžitá reakce MV a NSZ, dopisy a jiné doplňky podezřele přiravené,……..kolik lidí na přípravě AKCE FF UK bylo zapojeno??? Česká AKCE FF UK plní mediální prostor,…..jsme světoví! už dost..?!???

Helena
17. 1. 2024 12:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Houbeles, žádná magie v tom není. Tisíce let jde jen o jedno: peníze a moc!! Parta dnes tak šíleně bohatých magorů si myslí, že můžou úplně všechno a už jim nestačí biliony, 3/4 všeho majetku na Zemi, oni chtějí mít moc nad tím podřadným, co pro ně není ani špinavý hadr na podlahu, co pro ně není ani ta 0. A chtějí mít volné pláže kdekoli se jim zamane, volné hory, volnou přírodu – a ty nuly se jim furt někde motají do cesty. Ani pořádně létat letadly nemůžou, kam se jim zachce, dělat si úchylné sejšny a ty odporné “lidské nuly” je sledují, a očumují. A to se jim nelíbí. PROTO: vymysleli mediální kovid – pouze za účelem vpravení jedů do těl těch otravných nul. Jiný důvod kovidu nebyl: jen ochotné umožnění vpravení jedů do těl obtěžujících, otravných nul-aby jich co nejvíc pochcípalo. Proto podvratně začali válku na ukradině/aby měli co nejdéle k dispozici ropu, plyn a jiné suroviny/, v Palestině, proto se snaží linii Srbsko, Maďarsko, Slovensko rozvrtat a rozvrtat všechny státy kolem ruských hranic-pro ruské suroviny – A NIKDY NEDAJÍ POKOJ, NIKDY, NIKDY, DOKUD BUDOU ŽÍT.

Pavel z Moravy.
17. 1. 2024 12:53
Odpovědět  Helena

No jo, ale vysvětlete to těm zdebilizovaným a přeformátovaným.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:30
Odpovědět  Pavel z Moravy.

I Zlem přeprogramované lidské vědomí lze ve skutečně lidské opět přeprogramovat. Ostatně příslušná technologie bude letos již možná k dispozici. Buďme optimisté, máme mocnou a jasnou ochranu.

Ladik
17. 1. 2024 17:31
Odpovědět  Helena

To je přirozenost parazitů. Je to podstata společnosti založené na diktatuře kapitálu.

Pavel z Moravy.
17. 1. 2024 12:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Nu ale ono to většině je skutečně všechno jedno. Kamarád Slovan to tady psal několikrát. Proto také skončíme jako poslední z posledních. A to není pesimismus, toť realita.

Gales
17. 1. 2024 12:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Přehradit Vltavu a nechat zatopit. A bude po problému. Hlavním městem ustanovit Tábor.

Joe Arp
17. 1. 2024 13:52
Odpovědět  Gales

Nic proti tomu, ale vědí kde reichsfuhrere, na Zbraslavi nebo v Troji? A nešvindlovat, bez mapy, z hlavy!!

Gales
17. 1. 2024 13:57
Odpovědět  Joe Arp

Místo a čas bude zveřejněno v tvém oblíbeném Blesku,jehož jsi vášnivým čtenářem.

Joe Arp
17. 1. 2024 15:34
Odpovědět  Gales

Takže zase ho*vno, díky osle!

Gales
17. 1. 2024 15:44
Odpovědět  Joe Arp

Za to že neumíš číst ti nikdo nemůže.Hňupe. Místo chlastání krabicového vína jsi měl chodit do školy.

Joe Arp
17. 1. 2024 15:56
Odpovědět  Gales

Dal jsem ti jasný dotaz srá*či, kde postavíš tu přehradu, vše v legraci a výstup reakce podrážděného hovada!

Standa
17. 1. 2024 16:07
Odpovědět  Joe Arp

O Galesově myšlenkové nedomykavosti svědčí každý jeho ,,příspěvek”!

Gales
17. 1. 2024 19:09
Odpovědět  Joe Arp

Titulování jako je  reichsfuhrer,osel nebo sráč je fakt legrační.Ty určitě mediálně radíš tomu praseti z Řeporyj.Ale na druhé straně je mi tvoje blekotání u prdele i když si měníš nicky,národnost a pohlaví.Baví mně tvoje naivita v tom že si myslíš že tě nikdo neprokoukl.Jinak – Čest práci chronický netáhlo.

Gales
17. 1. 2024 19:28
Odpovědět  Joe Arp

Jestli je titulování jako je  reichsfuhrer,osel nebo sráč vrcholem tvého ,,humoru” tak potom určitě děláš mediálního poradce tomu řeporyjskému praseti.Ale upřímně.Je mi u zadku,slušně řečeno,co tu blekotáš.I když si měníš nicky,národnost i pohlaví,jsi furt jenom debil.Čest práci,chronický netáhlo.

Albi
17. 1. 2024 20:56
Odpovědět  Gales

Obávám se Galesi, že u řeporyjce by si nevydělal ani na slanou vodu. Ten je jasná jednička. V oboru “mediálním” nemá konkurenci. 🙂

Pavel
17. 1. 2024 21:29
Odpovědět  Albi

Nektery se prilepujou na silnice , protoze musi a jiny zase maji prilepeny to, co maji misto mozku a nejde to vodlepit.
Jiny se prilepujou tady.Maji taky instrukce.
Jak sou na tom Cesi a je snadny poznat z vyroku toho psychopatha a schvaleni jich vlady. Samozrejma beztrestnost.
To je co chteji a provadeji sluhove u nas ty odjinud.
Kolonizace , zbidaceni ,zotroceni ..
Zkuste existovat ,treba dva dny, bez vody.Tu vlastni neznama korporace .
Nikdo je nikdy nevidel ,ani nevolil.
Ted co muzete udelat, kdyz ta korporace sidli 5 tisic km daleko.

Joe Arp
18. 1. 2024 11:05
Odpovědět  Gales

Titulování mengele od tebe, je zřejmě v cajku. Taky jsi mi u zadku hošíku a co si měníš taky!

katango
17. 1. 2024 16:17
Odpovědět  Joe Arp

Bydlím na Zbraslavi, ale naštěstí na kopci. Ale té dolní by byla škoda. Zámek, spousta krásnejch vil…Můj otec kdysi spočítal, že ani vlna po protržení celé vltavské kaskády by se k nám nedostala. Voda by dosáhla maximálně k pomníku Mistra J,ana Husa (kdo to u nás zná, ví).0

Slovan
17. 1. 2024 16:39
Odpovědět  katango

Škoda je zakopat tlustého čokle. 😊

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:38
Odpovědět  Slovan

Škoda je všech dobrých lidí….

Slovan
17. 1. 2024 20:15
Odpovědět  Pravdomluvny

Ale to víš že jo, jen jsem chtěl být humorný, vždyť víš……..😊🙋‍♂️

Albi
17. 1. 2024 20:57
Odpovědět  Slovan

Někdy je tu legrace jak na pohřbu. 🙂

Pravdomluvny
18. 1. 2024 09:49
Odpovědět  Slovan

Já vím Bohumile, já vím 👍🙋🙂

Joe Arp
17. 1. 2024 17:00
Odpovědět  katango

No taky bydlím na Zbraslavi a proto zjišťuji záměry “stavitelů přehrad” k vytopení Prahy. Ten aktuální, by to pravděpodobně prásk do Bráníka. Váš otec zřejmě, nechtěl děsit rodinu, jiní počítalové tvrdili, k spodním domům na Baních podle silnice, horní okraj třešňovky, rok 68. Dnes už zástavba splývá.

ygorek
17. 1. 2024 17:00
Odpovědět  katango

No, hlavně by zůstal zachován Karlův stánek.

Standa
17. 1. 2024 16:05
Odpovědět  Gales

Co na takovou pitomost odpovědět?
Snad pouze to , že svědčí o Galesově tuposti!

Gales
17. 1. 2024 19:16
Odpovědět  Standa

Hele,ty blbečku.Účelem přehrazení Vltavy je též to že by taková hovada jako jsi ty,spadla do vody a utopila se.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:37
Odpovědět  Gales

To ne,ale nahnat tu svoloč do Vtavy a nikde v ČR nepustit na břeh…..😎

komoří Lang
17. 1. 2024 13:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnešní titulek na seznamu: Schillerova přirovnala Pekarovou k Zacharove. Omluvte se, žádá Fiala.
No já nevim, ale myslíte, že bude omluva Zacharove stačit. 🙂 🙂 🙂

katango
17. 1. 2024 16:18
Odpovědět  komoří Lang

Mařenka už si vytřela zádel s onačejšíma, než je MPA.

komoří Lang
17. 1. 2024 16:49
Odpovědět  katango

…se rozumí, a ještě vytře. Maruška je chloubou a ozdobou na ministerstvu věcí zahraničních. 🙂

ModrýKlokan
19. 1. 2024 13:45
Odpovědět  komoří Lang

Nechápu proč Schillerová uráží Zacharovou, co z toho má?

Gales
17. 1. 2024 14:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Už nám manipulátoři tlučou do hlavy další,prý smrtelnější,plandemii. Takže ji v duchu odmítat a potom nepřijde.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:33
Odpovědět  Gales

A současně upravit svou životosprávu tak, aby ani umělé patogeny neměly šanci.

Pijack
17. 1. 2024 14:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Z toho mi plyne jediné – hromadná vražda studentů FF KU byla zinscenovaná zpravodajskými službami. Nastrčený a zmanipulovaný střelec se stal obětí osnovatelů. Budu hádat CIA + BIS. Nikdo jiný nemá na vývoji ve společnosti vliv jako právě tyhle složky řízené přímo globalisty. Nemám hmatatelné důkazy, ale slovy liberálních hňupů si vypůjčím jejich argument – “My nepotřebujeme důkazy, nám stačí správný politický postoj”. K mému tvrzení jen dodám, že můj úsudek je založen na intuici a pocitu.

Helena
17. 1. 2024 14:36
Odpovědět  Pijack

Já nevěřím ničemu v téhle podivné události – údajný “střelec” stejné podoby byl vyfocen v davu lidí okolo za několik dní. Že by jeho dvojče? K čemu to mělo sloužit se dozvíme za nějaký čas. Možná to byla akce CIZÍCH tajných služeb – čemuž by nasvědčovalo zpackání a trhliny a zmatení policajti.
Možná to mělo sloužit k odzbrojení ovčanů ČR – ale oni by se neobtěžovali s tak složitou akcí. Pyjala a Pávek by podepsali papír, vysrali by signál, a bylo by po žížalkách. Vovce už jsou zvyklé.
Možná, že šlo o ty bohaté Araby, možná oni byli ten cíl. A Klánovice se jim prostě jen hodily.

Pijack
17. 1. 2024 15:11
Odpovědět  Helena

Zpravodajci CIA i jiných mají své akce postavené na zmatení několika směrů. Vždy tím pověří někoho jiného, koho pak obětují, nebo zlikvidují. Jsou to prasata, ale vždy po nich zůstanou pochybnosti…, tedy i “komu to prospívá”. Naše akce na FF prospívá Rakušanovi. To si přiznejme. Právě Rakušan je nejpodivnější postava záhadně nainstalované vlády. Je to Rakušan, který vehementně mluví a mluví, jen aby odklonil řadu problémů… a přitom svým neustálým mluvením do věci chce získávat pozornost. Je to sice blb, který netuší jak je otravný, ale narcisové tak uvažují. Ostatně, metody CIA jsou známé celému světu. Ty naše se s nimi náramně (náhodně) shodují.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:42
Odpovědět  Pijack

Naše vrchnost jako celek žije ve dvojím strachu – z jedné strany dostávají dobré rady, scénáře a argumentační podporu s oním “běda, jak to nesplníš” a z druhé sílící globální i národní a lidové probouzení. Tohle bude stát pomocníky globálních zločinců vše, čemu dosud obětovali a co hromadili.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:38
Odpovědět  Helena

Klánovice byly nutné stejně jako z křížkem po funuse objevený údajný zápis údajného vraha o údajné jeho klánovické vraždě. Přece je lhostejné, který psychopat zavrhnuvší své svědomí se propůjčí k takové cílené kašparádě, při níž teče krev nevinných lidských ovcí. A oni nám to ještě arogantně, jisti si svou pozicí, předhazují přímo! jenže tentokrát se krutě přepočítali. Jsou totiž ne na jediném seznamu. Země jejich těžkou karmu dále neunese.

Ladislav 💤
18. 1. 2024 03:52
Odpovědět  Pijack

👍****** konečně trefa, připravená úmyslně hromadná vražda!

All
17. 1. 2024 14:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Magie pro ovladání lidí existuje,jen se o ní jaksi nemluví,dokonce se utajuje,i bagatelizuje,aby se náhodou nějaká ovce neprobudila a postavila se na stranu vědomých.Vždyť i Hitler měl své školitele,jeden ho navštěvoval i ve vězení,kde dostával lekce..Další příklad máme u ovladdání věřících řím.katolíků,kdy se jim neustále cpe před nos ,,utrpení na kříži”,utrpení umučeného,jakoby to bylo zcela normální..ne,ne,to normální není.Masy lidí se totiž velmi dobře ovládají stále dokola,aby jako ovce poslouchaly a šly i na porážku.Existuje i ,,Obrazná věda”,která učí jak se myšlenky spolu s obrazy-událostí začleňují do energoinformačních polí Země.Naprosto vše,co se stane,jakákoliv událost je dopředu tímto způsobem vyvolána ( náhody neexistují ).Nejdříve plán-myšlenka-obraz,pak následuje realizace-událost.Každá událost pak vyvolá událost další..Masy lidí se takto ovládají posledních 5000 let intenzivně dokola.Vůbec nic není náhoda,náhody neexistují,ty jsou jen pro tupé,hloupé ovce.

Helena
17. 1. 2024 14:53
Odpovědět  All

Ta magie se jmenuje: LEŽ A STRACH. To je celá magie.

Pijack
17. 1. 2024 15:13
Odpovědět  Helena

Tou “magií” byl vyškolen i DK vrah z FF UK. Prostě si ho vybrali jako vykonavatele. Ve světě zcela běžné. Opravdového zadavatele nikdy nenajdeme.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:52
Odpovědět  Pijack

Klid, příteli, najdeme… my už vlastně víme přesně, čí karmy jsou obtěžkány vinou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Oy Vey
17. 1. 2024 20:17
Odpovědět  Helena

vem si kyblík a lopatku a běž se na písek hrát

PřemekJ
17. 1. 2024 15:46
Odpovědět  All

Přesné, těší mne, že vnímám téhož lidského ducha. A proto oba víme, že to již dlouho trvat nebude a lidstvo na Zemi, tedy i my a naši spoluobčané budou opět polidštěni a bude jim navrácena lidská duše.

Ladik
17. 1. 2024 17:39
Odpovědět  PřemekJ

Kým?

Jaro Jaroslav
17. 1. 2024 15:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Zaujímavé z tej Covid predohry na OH 2012/ ZION…Ale aj OH SOČI 2014 mala zvlaštnu predohru Apokalypsi sveta, a tu sa už autor članku nevenuje ani logám ZION od OH v Barcelone 1992, vsetky Olympiady! Pokec 24 falsuje, prekruca a píše len to čo im pasuje…Dostali odo mňa članky o com bol 11.september 2001, a to, že zidozednáři planujú Apokalypsu sveta medzi 2025 az 2033!

PřemekJ
17. 1. 2024 15:49
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Ale ale, copak jsou obrazy hodny tupého následování? Vždyť víme, kdo řídí takové události jako jsou OH, a to již dlouho. Loga mají stejný význam jako cejchy – dávno víme, s kým máme tu pochybnou čest a jsme připraveni Zlu neustupovat. Naše spojení se Stvořitelem nám dává jasný úsudek a mocnou ochranu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaro Jaroslav
17. 1. 2024 15:07
Ohodnotit příspěvek :
     

A ” Tajemná Praha” má zaujímavý astronomicky plán, vrátane Vysehradu a Karlovho mosta o konci 5.veku slnka!

PřemekJ
17. 1. 2024 15:55
Odpovědět  Jaro Jaroslav

No a? Víme o plánech i plánovačích tolik, abychom věděli, co je a co není podstané.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:41
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Vime z Voynichova rukopisu

Tupý hulvát
17. 1. 2024 15:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Já jem přesvědčen,že to zorganizovala mimozemská tajná služba z třetí planety Síria,tam mají pěkné kujóny.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Přesně tak, já spojuji lidi k přátelství a k lidské důstojnosti v duchovním i materiálním výrazu, přičemž kladu důraz na ten duchovní, který jsme si mnozí tak nějak sami pro sebe zakázali… Jsem si vědom metod bezstrukturního globálního řízení a způsobu využívání existujících struktur k němu. Jsem si vědom bohorovných bezbožných psychopatů v mocenských strukturách i mimo ně. Proto jsme s přáteli připravili cestu k systémové změně přinášející správu věcí vlastních, rodinných, národních i státních s jediným cílem – důstojným a šťastným životem všech lidí na ničí úkor.

Frank1
17. 1. 2024 18:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Da se ocekavat, ze akce tajnych sluzeb jako na Palachove namesti budou pribyvat. Maji zamestnavat verejnost a umoznit poskokum Sionistu ve vlade navrhnou opatreni jako nase odzbrojeni. Podobnou akci vyvolaly tajne sluzby na Novem Zelande, aby byli nasledne lide zbaveni zbrani. Novy Zeland byl totiz vybran jako nahradni domicil bohacu v pripade nuklearniho konfliktu.

Frank1
17. 1. 2024 18:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Co maji bohaci s lidmi v umyslu udelat. To rikaji jejich poskoci na WEF v Davosu, ktere se prave kona.
Co je WEF a jak vzniklo, kdo je ridi je v informativnim videu na:

Frank1
17. 1. 2024 18:16
Odpovědět  Frank1
Autor
17. 1. 2024 20:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Autor ať se nezlobí, ale to začal sledovat hodně pozdě. Pokud se týče Prahy, pak musíme mít na mysli republiku. A tady to začalo s přestavbou, kdy začali vylézat ti, kteří byli “na druhé straně” od Února 1948. A šlo jen o aktivizaci. Ve světě je tento proces v běhu mnohem déle, protože obě části velké světové války byly již součástí snah o to, o co se pokoušejí znova a znova globalisté, ale pokud odolá byť jen Rusko, nepodaří se jim nic.
A pokud budeme poctiví, pak se jedná také o proces, který – již jen – pokračoval – tzv. “Biblickým procesem”, kdy byla vnucena NEžidům, za svatou knihu de facto knihá bájí a pověstí národa židovského – Starý zákon. A chápe někdo, co doopravdy dělal Alexander “tzv. Veliký”? A co Napoleon? A Hitler? Náhoda? Ne!
To všechno, stejně jako Britská říše, hegemonie USA atd. je v podstatě souvislá řada událostí, které mají za cíl jen jedno – ovládnout celý svět v zájmu několika jednotlivců.
Ale v podstatě proč se tak složitě dostávat do nějaké situace? A co když ta střelba je jen produkt zblblého idiota jako je to i v USA?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
17. 1. 2024 21:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Zlo se nejvíce šíří tam, kde následuje pomsta za pomstu , v neustálém koloběhu zla, nenávisti (často podpořené lží) a pomsty… (viz Izrael vs Palestinci)

Ohledně Olympiády v Londýně, to ne, že by tím “vyvolali” Covid, ale oni než provedou popravu odsouzeného, což jsme podle nich my všichni, tak mu musí předem sdělit způsob popravy, tak si to splnili, všem to alegoricky ukázali, a že jsme tomu nerozuměli je náš problém…

Teď s tím KoZák má možná autor článku pravdu… Ono je otázka, jestli ho přiměl nějaký zlý duch, kterým byl posedlí jako “schizofrenik”, nebo nějaké MK-Ultra zařízení, co mu pískalo v uších, nebo jestli to bylo celé hit-job zorganizovaný někým jiným, a chlápek pobíhající po střeše už tam byl jen jako patsy, včas uklizen…? (Což vědí z těch, co tu střelbu přežili, kdo tam vlastně střílel… Proč neví asi nikdo, lze tušit možnosti…)

πα½

Frank1
18. 1. 2024 09:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Praha neni tajemna. Tajemni jsou ti, kteri vladni krysy a to se u nas deje v zakulisi ridi. Ten, kdo tohle rozkryva a publikuje zije nebezpecne.

Běla
18. 1. 2024 10:25
Odpovědět  Frank1

Prahu – střed Evropy nemohli minouti _ vzpomeňte na vystoupení MADONY na Eurovision songu v roce 2019 !!!