blogvideo

Stop WHO! – Mlčení nesmí být souhlas. Do konce listopadu 2023 je nutno smlouvu na vládní úrovni odmítnout.

Následující řádky a video má největší prioritu!

Jen do konce listopadu 2023 máme jako Česká republika možnost vyjádřit nesouhlas nebo námitky s připravovanou pandemickou smlouvou. Ano slyšíte dobře. Všechny EU státy mají do konce tohoto měsíce odeslat své námitky. Jestli tak neučiní, bude to bráno jako plný souhlas s touto ďábelskou agendou!

Co konkrétně znamená pandemická smlouva WHO?

S právníkem Tomášem Jancem jsme rozebrali ty nejdůležitější body a postup, jakým nás teď WHO prostřednictvím EU hodlá připravit o naše práva. Prakticky se jedná o TOTÁLNÍ ztrátu suverenity států při řešení zdravotních otázek. Vše přechází na WHO, která tím získá opravdu neskutečné pravomoci.

WHO musíme zastavit!

Naši politici nám zatajili tuto One Health agendu a nehodlají podat námitky. Fakticky tak bude nutné naše práva bránit na občanské úrovni. Toto už přesahuje veškeré hranice. Mlčení ovšem není souhlas. Kdybychom měli informace, kdyby o tom média hlavního proudu poctivě informovala, teprve pak by se mohlo mluvit souhlasu. Toto je však celosvětový podvod! Válečné události ve světě mají odvést pozornost o zdravotních záležitostí. Tímto nás chtějí potichu připravit o veškerá zdravotní práva a osobní integritu. Potřebují to potichu prosadit. Nechtějí, aby vaše pozornost směřovala na WHO a naše zaprodané politiky.

Pandemická smlouva se týká i možnosti WHO vynutit povinné očkování a povinné karantény, či další omezování našich životů v případě pouhého podezření na možnost vzniku pandemie. Státy se zavazují plnit i rozpočtová kritéria pro financování WHO a ztrácí možnost řešit zdravotní záležitosti jako suverénní subjekty. Covid teror a povinné očkování se nikdy nesmí vrátit. Tito mezinárodní psychopati musí být posláni před soud!

Zastavme WHO ďábla! Teď nadešel ten nejvyšší čas! Finální bitva o lidstvo právě začala.

Sdílejte tyto informace alespoň dalším deseti lidem! Sdílejte odkaz na tento článek a video mailem, Whatsappem, Telegramem a dalšími kanály a mluvte o tom se všemi kolem sebe. jedině tak překonáme cenzuru, kterou schválně na témata Covid a zdravotní záležitosti zavedla v září Evropská unie.

Odkaz na sdílení najdete nahoře u videa po kliknutí na vybranou síť.

sdílet na

21 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Dulcinea1
14. 11. 2023 17:39
Ohodnotit příspěvek :
     

A copak az ted, kdyz hori?!!

Jana H
14. 11. 2023 20:12
Odpovědět  Dulcinea1

To je pravda, jediní si dovolují vyrušovat při pochodu a plnění představ těch druhých.
Drzost.

Radek
17. 11. 2023 15:02
Odpovědět  Dulcinea1

hori cca 4000 lnet, za tu dobu se v podstate nic nezmenilo… chceme zmenu?

Gales
14. 11. 2023 18:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Obracení Jidášů…….. http://www.stripkyzesveta.cz/

Gales
14. 11. 2023 18:27
Odpovědět  Gales

To je o jídle a obsahu vody v něm.

Gales
14. 11. 2023 18:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to novodobá poroba lidí.Něco jako v koncentráku se ,,sprchama”.

Pavel z Moravy
15. 11. 2023 13:05

Ať si Milane nase.rou. Co nám starým dědkům mohou udělat? Sám říkáš, že jsme již v předkremačním věku. Téměř všichni moji kamarádi v mém věku jsou již na druhém břehu, někteří dokonce mladší, přece se nebudu bát nějakých dacanů, kteří mi chtějí řídit a zku.rvit život. Už to tady opakuji snad po tisící, teď jde o životy a bytí naší omladiny. Tak se kurdyna děcka starejte a jestli chcete žít jako otroci, tak si tak žijte. My staří fotříci a matinky vám v tom bránit nebudeme. Nás asi ve většině také nikdo ve 30 či 40 letech neopečovával. To přišlo až s novou dobou, kdy se zlatíčkům muselo nadbíhat, aby se na taťuldu nebo maminu křivě nepodívali. Končím, neb mne to už opravdu se.re.

Janaz
14. 11. 2023 18:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Každá takáto zmluva musí byť v parlamentnej demokracii schválená parlamentom a podpísaná prezidentom, v Čechách to nie je inak.

Jana H
14. 11. 2023 20:08
Odpovědět  Janaz

To bude asi veliké překvapení u vás a dost bolavé.
Tom se už tentokrát nevyhne nikdo.

Pavel z Moravy
15. 11. 2023 12:54
Odpovědět  Janaz

Pochopme, že nás všichni vedou do koncentráku. Kdyby ne, už bychom dávno vypadli z profláknuté UNIE a NATO a obnovili bychom svoje samostatnosti. Ukažte mi jediného odhodlaného vůdce, který řekne a dost, s vámi končím. A nejenom s Unií a NATO, ale právě i s takovými grázly jako WHO a další organizace. Vždyť víme kdo WHO řídí a podporuje. Nezlobte se, jsou to všechno sráči, až na těch pár jmenovaných zemí počínaje Ruskem, Kubou, S.Koreou, Íránem, Sýrií a pár dalšími malými zemičkami. Tady již přestávám věřit komukoliv, všichni se derou o moc a národ je ve většině nezajímá. On také ten národ si možná ani nechce řídit své věci sám, jak to tak vypadá, alespoň z většiny. Kolik % lidu je zde ještě důstojných a moudrých. 10 % je maximum. Takže na shledanou v lepších časech, které asi nepřijdou. Pro nás staré už určitě ne. Mějte se.

Vladimír
15. 11. 2023 18:56
Odpovědět  Janaz

To je sice pravda , ale to naše panoptikum s křivopřísežníkem to odsouhlasí.

VeraSova
16. 11. 2023 09:15
Odpovědět  Janaz

A myslíte, že naše připo,,,, vláda a prezident to nepodepíšou?

Autor
14. 11. 2023 21:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Co je to, s odpuštěním, za kravinu?

14. 11. 2023 22:50
Odpovědět  Jana Kunšteková

Kravina z jakého důvodu; proč kravina?

Pavel z Moravy
15. 11. 2023 12:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Kromě Ruska pokud vím, námitky z těch větších zemí nepodal nikdo a to ani z Bricsu. Další nesouhlas kromě Ruska vyjádřila S. Korea, Írán, Sýrie, Kuba a pár dalších malých státečků. Chtějí tady vytvořit takový velokplošný chov zpitomělých ovcí, které budou očkovat, zavírat a omezovat ve svých právech tak jak se jim to zlíbí. Já jsem tedy starý, odejít do Ruska nebo na Kubu už nemohu, zdraví to nedovolí i když se bílým plášťům vyhýbám jak mohu a to už pár let a doufám, že to tak zůstane a moje starobní zdraví nezdraví, které si hlídám sám jak to jde si nenechám zlikvidovat nějakými grázly s absolutistickou mocí. Nu, když mne potom za neposlušnost zlikvidují, co nadělám, budu další z řady těch, kteří se nepodvolili. Takto to vidím já, ale většina to otroctví má již zažráno hluboko v sobě. Na odpor bych moc nespoléhal. Vím kolik nás chodilo v našem městečku na demonstrace Hnutí PES, které proti té prasárně tvrdě bojovalo. Ta většina se bohužel asi smíří z otroctvím. Tak to prozatím vypadá. Trochu jídla, trochu sexu a už jsou jejich.

Putinovec
15. 11. 2023 14:11
Odpovědět  Pavel z Moravy

Víte , já si myslím , že jednak tyto agendy fungují na snížení populace lidí , kdy dochází ke zvýšenému jatečnímu úhynu blbců , ochotných skákat na jakoukoli ideu a potom to slouží k vyvolání revolucí , což je prostředek k přeformátování celých společností .
Takže i tato agenda je vedena tak , že užiteční idioti ji provádějí a každá skupina zde sleduje své cíle .
Rozčilovat se nemá smysl . Já už jsem se během covid teroru rozhodl , že okamžitě zlikviduji jakoukoliv fašistickou svini , která mě bude zkoušet tlačit ke zdi . Jak se k tomu postaví ostatní , je jejich rozhodnutí . Já vycházím z rodové zkušenosti občin , kde se nikdo s parazitem či škodnou nemazlil . Pěkně je to zfilmováno v trilogii , Na veliké řece .
Škodíš občině , kmenu , společnosti , tak táhni . Jinak se o tebe postaráme .

Pavel z Moravy
15. 11. 2023 18:16
Odpovědět  Putinovec

Já se již také rozhodl, jen ať si někdo na mně bezdůvodně něco zkusí.

Slovan
15. 11. 2023 18:46
Odpovědět  Pavel z Moravy

😊 😊 😊 😊

Joe Arp
15. 11. 2023 19:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Někde psali, že náš milovaný signalista se vrátil z Afriky nemocen, předpokládám, že neschopnost potrvá do konce listopadu, aby mohl v budoucnu tvrdit, že nemohl WHO odmítnout.