blog

Slyšel někdo v poslední době od pana prezidenta, nebo od pana premiéra,..

Jaroslav Štefec fb

Slyšel někdo v poslední době od pana prezidenta, nebo od pana premiéra nějaké oslavné ódy na úspěchy jejich pompézně ohlášené “muniční iniciativy” české vlády? Možná jsem jenom něco minul. Aktuálně to ale vypadá, že jí roste zdatná konkurence.

Britský ministr obrany John Healey oznámil, že Defence Equipment & Support, Úřad pro nákup vybavení a podpory britského ministerstva obrany, uzavřel kontrakt na nákup a dodávku 120.000 nových dělostřeleckých nábojů sovětského typu ráže 152 mm. Nákup je rozdělen do několika tranší v průběhu příštích 18 měsíců a první „tisíce granátů“ budou údajně dodány do konce letošního roku.

Smlouva v hodnotě 300 milionů britských liber (přibližně 8,91 miliardy korun) bude financována Mezinárodním fondem pro Ukrajinu (IFU), zřízeným vládou Spojeného království. Konkrétní dodavatele munice informace neuvádí, ale podle autorů se jedná o “východoevropské podniky”.

No nevykašlete se na pracné shánění a organizování dovozu starých granátů a střelného prachu za deset nebo dvacet tisíc korun, navíc s neustávajícími stížnostmi ukrajinské strany na jejich kvalitu, když tady máte kšeft na nové granáty včetně prachových náplní za cca 75.000 Kč za kus, jejichž výrobní cena včetně obalů a zapalovačů se (s nasazením života) pohybuje kolem 10.000 Kč! Nedivím se, že jak CZG, tak STV GROUP a další české zbrojovky navyšují výrobní kapacity jako o život.

Na závěr snad jedno malé doporučení pro naše slavné MO ČR, které zřejmě stojí za mikinami s granáty zprzněným státním znakem: Paní Černochová, máte jedinečnou příležitost získat pár korun do státní kasy! Když necháte karikatuře českého lva na oněch “granátových mikinách” amputovat jeden ocas, můžete je za nějakou tu libru nabídnout Británii pod hlavičkou “Britský lev, podporující britskou muniční iniciativu”! To se přece vyplatí!

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
115 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Joe Arp
7. 9. 2024 10:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Oslovení pan/paní, je jistý projev úcty. V uvedeném článku a obecně u těchto osob by myslím úplně postačilo : premiér, prezident, Černochová!

Albi
7. 9. 2024 11:21
Odpovědět  Joe Arp

Neblbni!
Chceš, aby se p. Štefec (a jiní) projevoval před světem jako hulvát?

Joe Arp
7. 9. 2024 12:00
Odpovědět  Albi

Ano, na tu “slušnost- korektnost” DOJEDEM, milá paní profesorko, zatím se jí drží jen “dezoláti”, nikoli bruselpakáž. Neadresně (a jiní) proč rovnou ne já? Používám krásná česká slova, která se militanti snaží v zájmu své bezpečnosti (mimo jiného) vymýtit. To bez, pan/paní je minimum, jak na ně aspoň vystrčit pr*del! Jinak pan Štefec známý ve světě?, tím bych se netrápil, tak max. na “dezinf”. webech.

Albi
7. 9. 2024 12:36
Odpovědět  Joe Arp

To je sice pravda, ale proč máme být stejní jako beruselpakáž?

Joe Arp
7. 9. 2024 12:49
Odpovědět  Albi

Protože jsem slyšel, že lidé postrkovaní do plyn. komor slušně žádali mýdlo. “Nejsme jako oni” už tu bylo – a jak to dopadlo? Tím věc považuji, za sebe za uzavřenou, budoucnost ukáže cestu.

Albi
7. 9. 2024 14:39
Odpovědět  Joe Arp

Ano uzavřeme to, souhlasím.
Jen ještě – nepopírám to tvé vysvětlení.
Ale nesnažme se klesnout na jejich úroveň “myšlení”, jak to někteří i tady ochotně dělají..

Však to musíš vidět sám. Nejenže jsme přijali to “jejich” myšlení – naštěstí zatím slovně, ale od slov není moc daleko k nějaké spolupráci, podpoře – zabíjet, vybombardovat, zlikvidovat jakýmkoliv způsobem – neptat se, kdo je kdo.

Tak jako je “správné” zabít Rusa (jakéhokoliv), “my” voláme po vyvraždění všech Ukrajinců, kteří jsou pro nás všichni bandery (vč. těch Rusů, majících náhodou ukrajinské občanství), Američanů, Britů …. a podle momentální válečné situace jednou Židů, po druhé muslimů, nebo naopak. V čem je potom rozdíl?

Nakonec se z nás stanou ty poslušné ovce, jaké chtěli mít. Jen to vzít přes správnou rétoriku a chytlavá hesla.
A na začátku bylo SLOVO.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
7. 9. 2024 16:43
Odpovědět  Albi

Jen ještě – spatlalas tu ho*vna s jahodovým koláčem. Jinak konec pravdivý, držme se ovčí korektnosti a držme tudíž lajnu v zástupu a mají nás!

Slovan
7. 9. 2024 17:44
Odpovědět  Albi

Že já za tebou dojedu a hodim tě do sudu se studenou vodou.
Joe to říká přesně. Na hrubý pytel hrubá záplata. ANO slušnost na prvním místě, souhlasím, ale pro toho, kdo si ji zaslouží. Všimni, jak se ty zrůdičky chovají v TV a na veřejnosti, právě to co bysis přála, samé ň ň ň, ť ť ť, a za rohem by ti bodli kudlu do zad. Vždyť oni bez zkrupulí nás ženou na pokraj existence a to bez mrknutí oka. Republika rozkradená a to vědomě, co s takovými? To jako je pohladit a upřímně se na ně pousmát, odpustit jim, že to takhle nemysleli. TO SNAD NÉÉÉ!!

Joe Arp
7. 9. 2024 17:55
Odpovědět  Slovan

Jo Pavle to je ten plot, přes který by jsme museli každého korekta přehodit a stejně si bude mlít své. I ono pověstné “vždyť on je takovej hezkej a slušnej” při volbě prezidenta je ze stejného soudku.

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 19:02
Odpovědět  Joe Arp

Ať jdou zmrdi do haj.zlu Na každý hrubý pytel hrubá záplata
Nesrat se takhle Putin z Amíky, byl.by klid, sklapli by podpatky a byl by konec. Vždyť jsou to křiví sráči. Vím že jim.likviduje techniku, ale ty kur.vy klidně nedají nažrat svému lidu a vyrobí za to zbraně..

Slovan
7. 9. 2024 19:31
Odpovědět  Joe Arp

Nó, tak to je šablona korektnosti.

Albi
7. 9. 2024 21:46
Odpovědět  Slovan

Ano, přesně jakou používají šéfové USA + KoZa.
Gratuluji, vybrali jste si správný region.
Přesně odpovédá tomu vašemu “hurá slovanství“.

Pokud by se změnilo ruské vedení jen o kousíček jiným směrem, než jste si navykli u Putina, jste schopni s jinými “šéfy”, s tou vhodnou rétorikou a hesly, ochotni v té minutě mít Rusy za nepřátele lidstva a světa.

Např. kdyby po ruské vítězné SVO Putin (nebo kdokoliv jiný) třeba rozhodl, že bývalému “ostbloku” nepošle ani půl kubíku plynu – “nechtěli jste, teď zas nechceme my, máme stálé a spolehlivé odběratele a to vy nejste“, vsadím boty, že tu budete unizono řvát stylem vybombartujte je, atomomovku na ně a podobné hovadiny, jako každý den.

A nevztahuj to jen na sebe, platí i pro Joea, Pavla z M. a další. Však víte, kdo tady “vyje s vylky, aby s nimi mohl býti“, hrdinové okamýiku.

Jdu od toho (tématu), jak říká MzzČ.
Už mi nemusíte odpovídat a příště ani na moje případné příspěvky reagovat, zvlášť pokud by to znamenalo nějakou újmu na vašem psychickém zdraví.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 08:54
Odpovědět  Albi

Ale vykládej si co chceš a vysvětluj si to klidně ze svého hlediska. Celá tahle sebranka nás ojeba.la a ojebá.vá a se zmrdy nebudu zacházet jako se zralými a důstojnými lidmi. Nemám to zapotřebí a tito lidé mi nestojí ani za pohled. Čau.

Slovan
8. 9. 2024 09:20
Odpovědět  Albi

Jen tedy krátce, za koho mě máš? Já nejsem ten co stojí stranou a vyčkává, mění názory. Já nejsem ten co tu nadával na Sovětský svaz, na komunisty atd. Ještě chvilku a až to RF rozhodne, budou velebit Putina. Ten by ti za tento příspěvek vyčinil a vynadal do skotu, jak už to tuna udělal, že co mu to podsouváš. Co se týče mě mohu jen říci, že si za všechno můžeme sami a vůbec bych se na ruský národ nezlobil, kdyby nás poslal k šípku, slovy kolegy Pavla M. Já se z tebe picnu. Ano jsem si toho vědom a kdyby nás po vítězství SVO RF kopla do (_!_) bo jen snad dobře. Asi jsi už zapomněla, že jsem tuna mockrát napsal, že by ty naše ovce, hlavně mládež, potřebovala utáhnout u držky. Léčba Ruskem a ruskou medicínou, by byla ta správná diagnóza. A může klidně půlka republiky emigrovat do KoZy.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 09:24
Odpovědět  Albi

A nežvatlej hovadiny jak bych se zachoval, když mne neznáš. Já do prde.le nikomu nelezu a ani jsem.to nedělal, vždy jsem uvažoval za sebe. Tak si to kurw.a nech ty kecy.

Boomer
9. 9. 2024 09:26
Odpovědět  Albi

..hm, proč se rozčilujete nad duchovními nuzáky, kteří nejsou schopni jakékoli hlubší úvahy o čemkoli? A buďte klidná, krom duchovní nuzoty jsou taky fyzickými ubožáky, ti už nikdy nikomu nic neukáží jinak, než jen žvaněním v pomyslném bezpečí internetu. Už ani ta hospodská společnost je nebere. Jsou odepsaní, jen si to nedokáží přiznat…

cool
8. 9. 2024 06:40
Odpovědět  Joe Arp

Ale guma jezdí po prázdné gumě a co ěšťě? To nedáte 🙂

Spam orinoko
7. 9. 2024 15:00
Odpovědět  Albi

Pouhá dojmologie. Učíme se. A všechno má a svoje místo. Jinak jsme na starých ruských “partnjoroch”.

zdendulka
7. 9. 2024 20:39
Odpovědět  Albi

už jednou to tu bylo, že :” Nejsme jako oni”. Nebyli jsme , byli jsme naivní, protože slušnost je dneska v politice považována za slabost.

Jarek
7. 9. 2024 14:40
Odpovědět  Joe Arp

Znám na dezinfwebech? Nesmysl , v životě na ČT a žádném maistramu nemluvil.

Joe Arp
7. 9. 2024 16:49
Odpovědět  Jarek

Promiň to mi nerado uteklo, nikdy nepostihneš všechny varianty!

JoFa
7. 9. 2024 13:42
Odpovědět  Albi

-8 zatiaľ považujem za úplné nepochopenie, ja som to zmenil na +2. Štefec prejavil úctu k inštitútu k majestátu a nie ku konkrétnym osobám!
A to že nazval Černochovou paní, je špatně? Že je vygumovaná je jedna věc, ale je to paní, nebo ne?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
7. 9. 2024 13:53
Odpovědět  JoFa

Ja tu mám pocit, že ak má niektorý koment veľa mínusov, tak prichádzajúca ďalšia čítajúca masa vôbec neuvažuje o komentári, ale nechá sa strhnúť davom a je to aj naopak. To by ste mali využiť vo voľbách. Aj to svedčí o úrovni voličov.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
7. 9. 2024 16:56
Odpovědět  JoFa

Tys tu navíc správce mínusů a plusů? Že tě nesežral medvěd u popelnice v doline , místo nějakého turisty, poťapaný filozofe!

ModrýKlokan
8. 9. 2024 17:57
Odpovědět  Joe Arp

Medvěd, JoFa a zajíc hrají karty. Medvěd říká: “Jestli bude někdo podvádět, tak mu rozbiju tu jeho zrzavou držku!”

Joe Arp
8. 9. 2024 18:34
Odpovědět  ModrýKlokan

Počkej až dožere nedělní husu s lokšema, a přečte si nejnovější citáty Šimečky o srabovi Ficovi, to zas bude pérdel pane hrábě!

ModrýKlokan
8. 9. 2024 18:44
Odpovědět  Joe Arp

Jdou dvě blechy do města. Jedna povídá druhé: půjdeme pěšky, nebo si vezmeme JoFu?

Joe Arp
8. 9. 2024 19:21
Odpovědět  ModrýKlokan

Medvěd jOfO má v lese utrum u veverek, stěžují si, že si je natahuje místo prezervativu. A víš který zvířátko na Slovensku mělo největší pí*ču??? Lasica!

ModrýKlokan
8. 9. 2024 19:44
Odpovědět  Joe Arp

:-D)))))) Fofa s živou šprckou…

Joe Arp
8. 9. 2024 19:49
Odpovědět  ModrýKlokan

Jak se to vrtí je rajcovní pro čaputice (samice tchoře, křížená s kamzíkem).

Slovan
8. 9. 2024 19:45
Odpovědět  Joe Arp

🤣 👍 👍 🤣 🤣

Mik
9. 9. 2024 15:56
Odpovědět  Joe Arp

Promiňte mi, toto není odpověď ale chci tímto privest pozornost na vyprávění na YouTube investigativniho novináře Ivana Mego o řádění masových vrahů gangu Papayovcu a Satorovcu na Slovensku. Stoji za to si to poslechnout. (Ivan Mego- Na Stope)

Slovan
8. 9. 2024 18:43
Odpovědět  ModrýKlokan

Jako puberťáci letěl mezi námi fór. Jen musím napsat jaký je konec fóru. Víš snad jak se ručně mezi klukama ukazovalo holkám jestli nechce souložit? Sevřená levačka a pravá ji plácala, že jo. To je ten závěr vtipu.
To takhle potká jednou v lese zmije zajíce, zajíc na zmiji, zmijé jé swiněéé, zmijééé je swiněéé. Zajíci drž hubu nebo ti vyrazím zub. Zajíc zmije je swiněéé bum a zub venku.
To druhý den ji potká zase a to samé, zmijééé je swiněé, zajíci že ti vyrazím i ten druhý zub. Bum a vyrazila mu i ten druhý zub.
Třetí den se oba potkaji znovu a zajíc na zmiji, zmijéé ( teď ten posunek) a ještě jednou zmijééé je (posunek). Nó, strašně jsme se tomu tenkrát smáli.

ModrýKlokan
8. 9. 2024 18:54
Odpovědět  Slovan

To mě teda naprcej Zmijáku! Vidím, že si užíváš dezolátní neděli jako svině :-D))))))

Slovan
8. 9. 2024 19:20
Odpovědět  ModrýKlokan

Tak mám tři kousky a přemýšlím o čtvrtém. Babce tvrdím že mám jen dvě. 🤣 Nééé, dělám si ♦. Kdybych si jich dal deset tak je to moje věc. Doma velím já, tedy skoro. 🤣
Mám rád vtipy krátké a výstižné.
To takhle sedí dvě mouchy na hovně a jedna povídá druhé, to je bašta co? Ta druhá jí říká, nemluv na mě smrdí ti z huby. 🤣 🤣 🤣
Nó, jsem z té spodiny, ynteligent ze mě nikdy nebude. 🙋‍♂️

ModrýKlokan
8. 9. 2024 19:46
Odpovědět  Slovan

Tak ten je super, idu čistit displej… a dám si nějakou baštu :-D))))))

Slovan
8. 9. 2024 19:19
Odpovědět  Slovan

Já to poděééélááál, omlouvám se všem koho to zajímá.
Ten závěr měl znít: sss – sss (jako zmije) a to panoptikum s rukama že je swině.
🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
8. 9. 2024 19:52
Odpovědět  Slovan

Aha, už to chápu. To nebude naživo vůbec špatný, trochu to secvičím a chce to vhodný publikum. Nějaký puberťáky nebo zedníky… *-((((

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
8. 9. 2024 20:06
Odpovědět  ModrýKlokan

Přijedou i novošlechtici z Otíkova na svých růžových motocyklech Dněpr s polepy Kaváásakíí, budou dobře vidět!

Joe Arp
7. 9. 2024 16:53
Odpovědět  JoFa

Pak měl pravit “inštitůt premiéra (prezidenta)” ty neodbytný osle, bavíme se tu o konkrétních figurkách, které ty instituty totálně znemožňují, kapišto?

JoFa
9. 9. 2024 07:34
Odpovědět  Joe Arp

Štefec píše na facebooku a hlavne pod svojím pravým menom a ty mu vyčítaš že píše slušne a nenapíše Ta kráva Černochová? Vy ste tu dobre vypatlaní, keď mu vytýkate slušnosť a obozretnosť.

Joe Arp
9. 9. 2024 10:18
Odpovědět  JoFa

Tak vidíš jak překrucuješ křiváku a pak se divíš, já mu tu někde vyčítám, že nenapíše….? Pouze, že jim nepřísluší oslovení p/p, vrať se na začátek diskuze internacionální provokatére!

Slovan
9. 9. 2024 10:33
Odpovědět  Joe Arp

Se ti omlouvám že jsem tě ráno nezaskočil kvůli té krávě. Náhodou jsem si totiž pamatoval co jsi včera napsal. Tyhle podrazy budu vstřícný nepochopení si všimni není jen u JoFy. Nevím jestli je to náhoda, ale v každém případě je to divné. Jsou to cca čtyři nicky, MY o voze a ONI o koze. Nevím že bych se tuna mušel někdy dohadovat s někým jiným. Je to vzláštní.

Joe Arp
9. 9. 2024 11:13
Odpovědět  Slovan

Teď jsem kdes zahlíd od j0f0, že my dva se známe určitě už dlouho, protože tě oslovuji familierně Pavle a podporujem se tu v lumpárnách a rušíme jim intelektuální disputace, dále k nám patří syčák M. Klokan, P.z M. a další neurvalí. Takže opravím tvou první větu, ” omlouvám se, že jsem ráno nezaskočil na tu kávu”.

Jarek
7. 9. 2024 14:36
Odpovědět  Albi

Neprojevovat úctu lidem , kterým v žádném případě nepatří, není žádné hulvátství , ale pouze
vyjádření pravého stavu.a to tou nejmírnější formou, kterou si ti lidé vlastně ani nezaslouží.

Joe Arp
7. 9. 2024 21:18
Odpovědět  Jarek

To je pro jazykozpytku k nepochopení, netuší, že zvoní hrana, ptá se KOMU ZVONÍ?

ijn
7. 9. 2024 21:41
Odpovědět  Albi

takhle se usmívají k válce jenom idioti, i když to nejsou hulváti, ale idioti určitě!!!!!!

Efpe
8. 9. 2024 08:50
Odpovědět  Albi

Takže je máme titulovat pan/pani a oni nás za to svine?

Ladislav 💤
7. 9. 2024 12:28
Odpovědět  Joe Arp

Ty jmenované zrádné nacistické onůce si nezaslouží oslovit pan a paní!

JoFa
7. 9. 2024 13:12
Odpovědět  Joe Arp

Od Joe mi príde komentár o úcte ako zlý vtip, možno by stálo za to, si prečítať Joeove posledné komentáre k niektorým komentujúcim ženám.
Nick Joe Arp je schizofrénny a nie je za ním jedna osoba a to mi nevymluvíte…

Joe Arp
7. 9. 2024 16:38
Odpovědět  JoFa

Takže, nemilý bačo, mé vyjádření i k ženám má jisté nuance, které ovčí operátor těžko chápe díky jazykové bariéře, ( i když minimální, ale pouze pro inteligentní). Jinak schizoblbům v úkrytu nic nevymlouvám! Ty vemeno, tys tu odmítl zveřejnit i svůj věk, z důvodu “ochrany soukromí, kam se sápeš?

Zrzek
7. 9. 2024 17:48
Odpovědět  Joe Arp

Oslovení,,nemilý bačo” je urážkou celého národa. který má více národní hrdosti než toto ovčí stádo.

standa
7. 9. 2024 19:20
Odpovědět  Zrzek

Vždy jsem psal, že Joe A. je vůl. Má zřejmě trauma z domova a vybíjí si ho tu nadávkami na ostatní. Nadává, vyhrožuje, uráží …zřejmě doma trpí a trpěl v mládí domácím násilím. Už jsem zde několikrát navrhoval…IGNOROVAT! Pro tyhle trolly je nejhorší, když na ně někdo nereaguje. Typická reagování na trolly . Chtějí pouze provokovat a mají s toho plezír, když se někdo nachytá a rozvrátí diskuzi..stačí se podívat na wiki..definice trolla.

Joe Arp
7. 9. 2024 21:14
Odpovědět  standa

Seš dobrej, jednou mńau, mńau, potom hned haf, haf. No co s “právníkem”, navíc vychlastaným?

standa
8. 9. 2024 10:15
Odpovědět  Joe Arp

Těch tvých hospodských nadávek tu mají všichni plné zuby. Nic jiného neumíš než urážet ostatní.Napij se hned po ránu(vyrovnej hladinku) at nemusíš čekat až otevřou putiku.!!

Slovan
8. 9. 2024 10:19
Odpovědět  standa

stando, přečti si zpětně svoje příspěvky, třeba jen na mě.

Joe Arp
8. 9. 2024 10:25
Odpovědět  Slovan

To toho po něm chceš moc.

Joe Arp
8. 9. 2024 10:28
Odpovědět  standa

Jó chlastat jako “právník” evropských struktur, kdo z nás na to má?

Joe Arp
7. 9. 2024 21:22
Odpovědět  Zrzek

Jedinný vlastenecký národ jsou pro mě Řekové a Srbové. Národní hrdost projevená střelbou na premiéra a demoškama v režii Šimečky a Čaputky? Neztrapňuj se!

Albi
7. 9. 2024 22:02
Odpovědět  Zrzek

Máte pravdu. Osobně bývají dost nedůtkliví i na tykání, ale urážet jiné národy zřejmě považují za známku své vyšší “kultivovanosti”. Zatímco to signalizuje opak.

Joe Arp
8. 9. 2024 09:48
Odpovědět  Albi

Nazval jsem jOfO bačou, kde mluvím o národech, krásně tu překrucuješ, osobní nesympatie si nech od cesty, zrovna jako žvásty na mě!

Joe Arp
8. 9. 2024 09:55
Odpovědět  Albi

Spokojená, jeho poslední slova “toto ovčí stádo” tedy platí asi hlavně na tebe! Hezky ho pohlaď po hlavince, moudrá ovčí babičko!

Slovan
8. 9. 2024 10:27
Odpovědět  Joe Arp

Píšu ti to možná už potřetí, nepřipadá ti že někdy, ale jenom někdy, jakobychom spadli nahou (_!_) do sršního hnízda? Nebo jako když padáš z toho mrakodrapu o sto podlaží a ve dvacátém patře se tě ptají, jak je? Já už asi začnu kalit od rána abych to pobral. 🤣🤣🤣

Joe Arp
8. 9. 2024 10:50
Odpovědět  Slovan

Tak Pavle, většinou jsou to, naštěstí jen tučné masařky, ty moc nepíchaj, ale o to víc zlostně bzučí. Tak na zdraví barde!

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 20:28
Odpovědět  Joe Arp

Joe, ser na ně. Někteří tady z těch chytrolínů si myslí, že jsou elita. Jejich prázdné žvatlání nic neřeší, ti by se nepostavili, ani kdyby jim zítra banda zmrdů chtěla uřezat uši. Žvatlají někteří poučně, ale houno z toho.

Joe Arp
7. 9. 2024 21:08
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Řekl bych Pavle , žes to trefil, koukni na standu výše, hotovej píštěl v Suchoprdově řiti, už neví jak se zavrtat hloub, zatím to zkouší opisováním od idolu.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 09:03
Odpovědět  Joe Arp

Jo, to jsou ti co nemají svoje vlastní názory a pohledy. A kurew.sky je sere, když se vyjadřuješ na rovinu a nelezeš druhým do prdel.e. To je ten největší hřich pro ně, že se nepřizpůsobuješ jejich myšlení. Znám takové, ti to nesnáší, když nejsi v jejich lajně.

Joe Arp
8. 9. 2024 10:34
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Ale Pavle aspoň je tu s těmi nety-kavkami prdel, jak se jim ježí hřebínky a vypadávají z role. Stačí načít diskuzi nevinným pán/paní a teď už jsem tu odhadem tak na 100mínusech. Tak na zdraví barde!

Boomer
7. 9. 2024 17:14
Odpovědět  JoFa

..jo, Pepik je dvojdomek… ;o))))

ModrýKlokan
8. 9. 2024 18:05
Odpovědět  JoFa

@ JoFa

Jako uvědomělý, pilný a svědomitý občan naší vyspělé kapitalistické společnosti, toho lumpa Joa musíš okamžitě nahlásit na nejbližší úřadovnu Státního dezinformačního úřadu desátníku Foltýnovi.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
8. 9. 2024 19:53
Odpovědět  ModrýKlokan

Ještě ho naváděj! Jo, podle čipu už je na cestě.

Spam orinoko
7. 9. 2024 18:57
Odpovědět  Joe Arp

Už tady věděl někdo svoje:

https://youtu.be/VOn1BLVuMCI?si=k8hJgBnTg01FW_4i

Helena
7. 9. 2024 20:28
Odpovědět  Joe Arp

Kam se hrabou s předpotopními granáty, trhavinami, náboji a kdoví čím ještě.
Když dle hovínek: Ruská jednotka stojící za výbuchem ve Vrběticích páchá hackerské útoky po celém Západu “i ty ve školách”, v celém skopčácku zastavili vlaky a určitě mají na svědomí i “stavební digitalizaci” , ne-li i ty útoky nožů na západě, které umí rozpohybovat na dálku… sorošovci už melou z posledního.. Když tohle Alex Soroš dával před týdnem v Práglu rozkazem, musel se v tom koksu koupat. Jináák to není možný 🙂

Joe Arp
7. 9. 2024 21:10
Odpovědět  Helena

Tak Heleno, koupou se v něm normálně, navíc ho kolem sebe rozhazují uhelkou!

Hrobař
8. 9. 2024 17:33
Odpovědět  Joe Arp

Mě tak napadlo,,Osel a Oslice,,

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 10:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Nezlobte se, ale to se nedá číst. Co takhle nějaké kvalitní názory. Tady se mi zdá, že ti lidé melou, jenom.aby něco říkali.

ijn
7. 9. 2024 10:29
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Nějaké aktuálnější reálné téma např. jak získat prachy do SR nemáte? proč máme nejdražší elektřinu na světě, proč nám mají EDU56 stavět Korejci, když jsme si ETE12 postavili sami

ČESKOSLOVENŠTÍ odborníci byli mezi 6 zeměmi světa, kteří dokázali vyprojektovat (v licenci RF) vyrobit (i natavit ocel + vykovat díly na reaktor) + dopravit + smontovat + postavit stavbu + uvést do provozu + schválit v MAA českou JADERNOU ELEKTRÁRNU

dodnes servisovat a provozovat vynikající spolehlivé energetické neeemisní dílo v Evropy,…..v SRN jaderky bourají,……. namísto doplatit reparace převedením jaderek na český ČEZ a provozovat na místě spotřeby,…!!!

ijn
7. 9. 2024 21:22
Odpovědět  ijn

profinancovat výstavbu nové jaderky je min 6-8 let je po celou dobu pouze platit platit platit,……až 8 let první tržba zaplacená i s odloženou splatností,….proto rozumný investor odkládá část zisků na budoucí rozvoj,………

pouze nenažraní idioti (akcionáři ČEZ) si vyplácí celý zisk do dividendy, a na budoucí investice žebrají o prachy u státu!!!…. s hlavním cílem managementu odložit stavbu=platit zálohy a mít prachy z dividend!!!

Slovan
7. 9. 2024 10:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať už se to všechno konečně vybombarduje, vyatomuje a už ať je konečně klid. Vždyť je to furt dokolečka, jak za starýho Bořivoje Vykurvínka na PP, ten tam taky mlel jako kafemlejnek, pacient. Když vidím ty moje sousedy jak jsou vpohodě, furt votravují s těma sekačkama, maj všichni všechno na háku, vono to nějak dopadne, tak bych se nejraději pozvracel.

Joe Arp
7. 9. 2024 10:32
Odpovědět  Slovan

Pavle, jakej klid, po vyatomování a vybombardování máš na mysli? Už rozumím, neporoste tráva, sousedi nebudou sekat, ty filuto!

Slovan
7. 9. 2024 10:37
Odpovědět  Joe Arp

Ty mě vždycky odhalíš, jak to děláš? 😊

Joe Arp
7. 9. 2024 17:33
Odpovědět  Slovan

Letí metr za mnou Bubo Otík Bubo Suchoprd a ten mi našeptává, je to trojkokot, teď právě našeptává jOfOvi přímo do ánusu, kluk šikovná.

Albi
7. 9. 2024 11:32
Odpovědět  Slovan

No a nenjí náhodou tvoji sousedé pravdu? Vždycky všechno nějak dopadně. Nepamatuju se, že by někdy něco “nedopadlo”!

P.S. Ty nemáš sekačku? Nebo trávník? 🙂

Slovan
7. 9. 2024 12:33
Odpovědět  Albi

No jsem rád, že jsi nositelka dobrých zpráv a že bude konečně pršet i když je to k hovnu a i ta hruška mi zpola opadala suchem. Teď ať si tam nahoře ten déšť strčí do (_!_)!! Aspoň těm kurrwáám neporoste trávník. Jednou jsem viděl toho inženýra od vedle střihat trávu nůžkama. Nevěříš viď nevadí, to bys musela zažít.
No to víš že mám trávník a kosu + vyžínadlo Stihl. Ale já to sekám 1. začátkem června, srpna a naposled koncem září. Tzn. 3x do roka. ONI od druhé poloviny břena do zimi skoro každých deset dní. To je kurwa sakra jiná fregvence. A nejraději v neděli po obědě. Já si snad začnu myslet že jsi konvektovala na moudrou sovu a slípku si zatratila, to by mě i mrzelo. 😊😥🤦‍♂️

Slovan
7. 9. 2024 12:53
Odpovědět  Slovan

Jó ještě, dám to vzlášť. Kdysi, kdy jsem chodil na směny, tak mi bylo třcet a méně. Měl jsem za parťáka chlapa před soc. důchodem. Měl trochu vadu řečí a jako koktal a než to ze sebe vymáčknul, tak už jsem dávno věděl co řekne. No a to jednou jsem dorazil na odpolední, nekecám už dobře tak 14 dní pršelo, fakt nelžu. To víš to bylo ještě za bolševika, to tenkrát byly jiný deště jak dnes. K věci, přiženu se do práce celý promáčený až na kost, jako kohout, a teď sotva jsem vlítnul na šatnu začal lamentovat, že venku pořád jen chšije a chčije. ON se na mě tak od stolu nevinně podíval (byl to strašný salámista) a říká: ne ne nepa pa matu tuji žeby nepřestalo.Ale úplně tak vážným pohledem. Mě než to docvaklo, tu pravdu, tak mě spadla čelist. Měl pravdu. Dodnes to příležitostně vyprávím, těch mouder měl samozřejmě více.🤣

standa
7. 9. 2024 14:52
Odpovědět  Slovan

To říkali už v Troubkách ,, Nezaprší a nezaprší”! A zapršelo! Zkus to tam říci dodnes!!!

Albi
7. 9. 2024 14:56
Odpovědět  Slovan

Ale jo, rozumím, že v reálu to naštve, ale kvůli tomu jim vyčítat jejich možná jen mírně odlišné politické názory a postoje? Když možná taky nemají žádné, protože mají svých starostí a práce dost, nbež aby se starali o celý svět? A navíc to mělo být “rejpnutí”.

PS: Co se týká sovy kontra slepice – nejsem si jistá ani jedním tím tvorem, ale – nemohla by být i sova někdy zmoklá? 🙂 🙂 🙂
Ptám se odborníka – sice přes papoušky, ale zas tak velký rozdíl to asi nebude. 🙂

Slovan
7. 9. 2024 17:31
Odpovědět  Albi

Už jsi fakt někdy viděla zmoklou slepici?
Potom si na jůtůbůůůů najdi nějaké videiko o sovách v přírodě kde prší a porovnej. Ale dopředu ti prozradím že sova má mastné peří, jako třeba kachna. Taky zmoknou, ale nepromoknou, jako ta slepice. I když ta pipina má taky lehce to peří mastné, ale málo.
Co se týče mého komentáře k mým drahým sousedům, kteří mě kvůli mé držce a upřímnosti mají velice rádi (jako kdo, jsou tací, kteří mi rozumí), bylo ode mne jen občanské konstatování s místa bydliště. Víš nevím jestli to pochopíš, já se snažím být upřímný člověk, který si na net chodí pokecat s přízněnou duší a ne se naparovat, vytahovat, hádat, předvádět, od toho tu jsou jiní šíbři. Ale to snad vidíš sama.

katango
9. 9. 2024 11:33
Odpovědět  Slovan

Tak proto mají kachny tak velkej biskup!

Albi
7. 9. 2024 12:38
Odpovědět  Albi

… nemají….

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 14:06
Odpovědět  Albi

Nevím Albi, ale někdy ti moc nerozumím. Pavel pouze naznačuje, že tam má samé snobáky. Vždyť sama vidíš že je to tady v číči. Dál to nerozebírám, je to k hounu.
.

Albi
7. 9. 2024 15:02
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Už jsem výše vysvětlila. Snad k plné, nebo alespoň převážné spokojenosti. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 9. 2024 10:54
Ohodnotit příspěvek :
     

😀 😀 😀
Co dodat…
Vítejte v Novém/Starém věku…

https://www.youtube.com/watch?v=VQ4o86qsm_Q

Jan
7. 9. 2024 11:22
Ohodnotit příspěvek :
     

 Když necháte karikatuře českého lva na oněch “granátových mikinách” amputovat jeden ocas, můžete je za nějakou tu libru nabídnout Británii pod hlavičkou “Britský lev, podporující britskou muniční iniciativu”! 
————————————————————————————————————————
Není třeba amputovat českému lvovi jeden ocas. Stačí převzít znak Německého Durynska. To má stejného lva jako Češi akorát s jedním ocasem. Spousta do té doby nepochopitelných věcí by se tím vysvětlila.

Pennys
7. 9. 2024 11:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Vášáryová:
Voliči Fica, Babiše a Kaczyńského jsou frustrovaní a rozumově nedovyvinutí??????????????????????????????????????????????
SLOVACI PREČO ” TUPYZDU” NĚPOŠLETE NĚKAM DO ISLAMISTIKEJ KRAJIN, DO AFGANISTÁNU-
TAM BY SE JÍ ROZVÍTILO KEBYJU PORIADNĚ vy = bali aby jí ty πčoviny z palice vy= bali

Jan
7. 9. 2024 11:30
Odpovědět  Pennys

Její manžel ve filmu Postřižiny správce pivovaru Jiří Schmitzer byl na ni moc hodný. Už tam vyváděla psí kusy. Měl ji seřezat pumpičkou na kolo a byl by klid…. :-))

JoFa
7. 9. 2024 14:31
Odpovědět  Pennys

To by sme tam museli poslať tretinu Slovenska…Pomenoval si jeden z našich problémov, daj ženám slobodu a urobia toto. Muslimi to vedia a preto sú zahalené a hovoria iba ak ich muž vyzve.
Nechcem sa dotknúť ženskej inteligencie, ale tieto ženské pohlavé orgány/ pochop pi..e/ im to kazia..
Emancipácia sa dostala do úplného úpadku akonáhle sa objavila genderideológia.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
7. 9. 2024 21:29
Odpovědět  JoFa

No vidíš bulíku a mě vyčítáš komenty k ženám, co ty jsi to za vola?

ModrýKlokan
8. 9. 2024 18:21
Odpovědět  Joe Arp

Fafa trochu schíza. Už zbývá aby Fiftýnovi nahlásil sám sebe!

Joe Arp
8. 9. 2024 19:57
Odpovědět  ModrýKlokan

Von je tajnosnubnej, ale pošle mu v zájmu osobního utajení jen svou fotku s adresou na rubu. Jó na kluka s vysokou bačovskou nemáme!

Albi
7. 9. 2024 11:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Nákup je rozdělen do několika tranší v průběhu příštích 18 měsíců a první „tisíce granátů“ budou údajně dodány do konce letošního roku“.

Tomu se u nás říká “s křížkem po funuse”. 🙂

Miro 2
7. 9. 2024 11:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Viděl kdy někdo takové trotly? Ani dojocasý lev je nezachrání od ostudy.

Jiří
7. 9. 2024 13:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Můžeme si porovnat Hitlera a ČSR v II svět.válce a dnes ,kdy znovu je nacismus podporován z území ČR.Nic se nezměnilo po roce 1989. Osmašedesátníci vyserte si voko!

Mike
7. 9. 2024 14:04
Ohodnotit příspěvek :
     

“Nákup je rozdělen do několika tranší v průběhu příštích 18 měsíců…” – jen aby už nebyli rušští vojáci letos na vánoce doma, mister Henley. Pak si ty granáty můžete napcat do konečníku jako čípky pro zklidnění válečného štváčství.

Jura S
7. 9. 2024 14:42
Ohodnotit příspěvek :
     

TY MIKINY JIM SLUŠÍ, na popraviště je vhodné se obléci “do sportovního”, přece jen v žaketu se blbě leze k šibenici, že, či pro ženy v divadelní róbě s krinolínama….
I to tak nějak tu situaci “psychicky odlehčí”, teplá mikinka, když bude asi zima…
Tak jen jak se zas otevře mezinárodní válečný soud, tak mikynky vyžehlit a nachystat…

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 17:16
Odpovědět  Jura S

Nikdo nic Juro asi neudělá. Přečti si proroctví palmových listů, tuším na Lipových listech a kdyby se to zplnilo z poloviny, nepůjde tady žít. Štěstí, mně je to již volné. Mezi zmrdy a zkurvenci to.stejně nebude mít smysl.

Josef K
7. 9. 2024 16:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Larry Johnson: Moje páteční rozhovory se soudcem Napem a Nimou a hra o Čínu
https://kispep.wordpress.com/2024/09/07/larry-johnson-moje-patecni-rozhovory-se-soudcem-napem-a-nimou-a-hra-o-cinu/

zuzana
7. 9. 2024 16:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Od roku 2025 bude mít každé dítě pod kůží digitální průkaz totožnosti

https://aktax.cz/od-roku-2025-bude-mit-kazde-dite-pod-kuzi-digitalni-prukaz-totoznosti/

orinoko
7. 9. 2024 20:14
Odpovědět  zuzana

A co psi? Dneska mladí místo dítěte vedou cokla. Byl jsem v Telči. Náměstí plné i tímto ukazem. A jim to přijde normální.

ModrýKlokan
8. 9. 2024 18:23
Odpovědět  orinoko

Česká čoklisticko cyklistická republika. ČČCR.

cool
8. 9. 2024 00:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Kde šije?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nebudme-geopoliticky-naivni-rika-pro-PL-Peter-Weiss-Ukrajina-ma-EU-co-nabidnout-761233
Jak může něco co se zabývá keci plánovat životy? Ne že by tu nebyla 6. demolice ikváčů které by šejkspír nedal, logicky.
Smajlík nedám na retardy.

Pavel z Moravy.
8. 9. 2024 09:13
Odpovědět  cool

Prostě může, těchhle těch hlupáků tady najdeš do tuctu. To je tady porostlé vypatlanci, že prales podle toho by vypadal jako mýtina. Nevím Sergeji, pokud jsi to ty tak odkud jsi, ale to sis tady dal, myslím teď tady v této kotlince.

cool
8. 9. 2024 06:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Gdo tam simuluě výlečné idioty, nebo ne? Jenom se ptám pohádkoví.

Antonín Körber
9. 9. 2024 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

..ano,nákupy zbraní a munice pro Ukrajinu naší vládou a prezidentem je obrovská sabotáž pokud je to pravda..