blog

Referenda o obranné smlouvě mezi USA a ČR se vládní  lůza bojí !

Referenda o obranné smlouvě mezi USA a ČR se vládní  lůza bojí !

  Tlak veřejnosti proti schválení obranné smlouvy mezi ČR a USA, kterou válkychtivá  ministryně obrany Černochová nedávno podepsala se svým americkým protějškem sílí.

    Jednou z akcí odporu široké mírumilovné veřejnosti  proti uvedené smlouvě bylo veřejné slyšení  projednávání petice „proti přítomnosti cizích vojsk na území ČR“, které se uskutečnilo v petičním výboru poslanecké sněmovny dne 20. června 2023.

Při jejím projednávání byla patrná na jedné straně ohromná arogance mnohých členů petičního výboru, na straně  druhé pak skvělé argumentační vystoupení jednoho z členů petičního výboru projednávané petice Josefa Skály. Argumenty, které vládní žumpa jen těžko může zpochybnit! Nejen na základě uvedené argumentace  tak mnohým občanům dochází, proč bylo jednoho z kandidátů posledních prezidentských voleb potřeba mediálně zdiskreditovat v podobě  podání trestního  oznámení. Stejně tak je zřejmé, proč občané ČR nedostali možnost se vyslovit ve veřejném referendu na toto téma.  Odpověď  je možná ukryta ve výroku ex prezidenta Václava Klause, podle kterého je obranná smlouva nadiktována ze 101 %  americkou stranou. Diktát ze strany USA je zřejmý již ze skutečnosti, že referendu bylo našim občanům zabráněno i v otázce vstupu ČR do NATO v roce 1999.  Bez politické korektnosti tak  lze konstatovat, že USA sice tvoří páteř NATO, ale o tom, že je bezpáteřní není pochyb !

    Na závěr malé doporučení především pro  vyznavače  rádoby objektivního a vyváženého zpravodajství veřejnoprávní České televize a příznivce navýšení daně za sledování tohoto media. Co tak udělat výjimku a v neděli místo sledování dalšího dílu nekonečného seriálu  „Pohádky  Václava Moravce“  vzhlédnout celá záznam z veřejného slyšení k projednávání uvedené petice, viz odkaz:

https://www.youtube.com                              

Miroslav Kavij

sdílet na

68 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Markýza
22. 6. 2023 14:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč o smlouvě? Vláda se zkrátka bojí referend a dobře ví proč. Teda pokud to není referendum o vstupu do EU, že. To je pořád keců, že “nejsme švýcaři”….no a? Však i ti Švýcaři nějak začínali.

Standa
22. 6. 2023 15:25
Odpovědět  Markýza

Dělá s emi s toho špatně. Rakušan …MV( ten co vyvěsil pytel s mrtvým státníkem na státní budovu) předal bez výběrového řízení statistiku voleb praZidenta fy J@P v Belgii a ta to předala ke spracování pobočce na Kajmany.. Komedie. Tak vznikl Pavko na Hradě. Právě v TV prohlásil, že RF musí být poraženo za každou cenu. NATOIDNÍ…. hmmmm…lulák…..
Neznám někoho , kdo ho volil ,až na jednoho burana z vesnice okolo chalupy.
Mrtvý Pavko , dobrý Pavko..
NENÍ TO MŮJ PREZIDENT.
Min. školství se ubírá 25% a přidává se Černochové, té kreatůře! Na 160 000 000 000.

Standa
22. 6. 2023 15:35
Odpovědět  Standa

Nejsme Švajcaři. Ty měli halapartny a dokázali je použít.A , co Češi… drží hubu a krok!!!!
,, Za každou cenu” …co to znamená ….Pavko?
Nejsme sice gladiátoři, ale vidle jsou všude. Chce to pouze odvahu. Právem se Pavko a Fiala lidem arogantně vysmívá!Čechům!
Píchnout Pavla do prdele a hnát ho… kamsi….
Za smíchu ,, smějících se bestijí”!

Zmatený
22. 6. 2023 16:37
Odpovědět  Standa

To byste se divil kolik blbek okolo nás, většinou +50 PePu volilo, prý je to velký fešák…

jmm
22. 6. 2023 16:48
Odpovědět  Zmatený

Také jednu sousedku znám a pak se divila, že by vnouček moh jit bojovat za “fašisty” proti Slovanům….

sergej
22. 6. 2023 17:23
Odpovědět  jmm

Co dodat, nadpis je dobře?
V ČR vládne mafie https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f447.svg | By Jiřina | Facebook

Markýza
22. 6. 2023 18:18
Odpovědět  sergej

Kdo je to? Zao? Není tam žádný popisek nikde. Věci ovšem říká zajímavý.

22. 6. 2023 19:59
Odpovědět  Markýza

Mimo téma. Jsa nas-rán, chtěl jsem zalézt do kutlochu a číst si, ale ještě před tím jsem si odskočil na rusweby. A jsem nasr-anej ještě víc. Proč se, kurwa, musím toto:

“Obvodní soud pro Prahu-6 ve čtvrtek našel nevinnou učitelku Martinu Bednářovou, která byla obviněna z obhajoby jednání Ruské federace na Ukrajině, výroky Bednářovové nejsou podle soudkyně trestným činem, ale pouze vyjádřením jejího názoru. Státní zástupce se proti tomuto rozhodnutí odvolal, uvádí RIA Novosti s odvoláním na ČTK.”

dočíst na ruswebu a ne třeba na hovínkách nebo na zloznamu?!
Před tou soudkyní (v této době) poklona až k zemi:

“Soudkyně Klara Jantošová však vyjádřila jiný názor. “Prohlášení obžalované jsou odrazem jejích názorů a postavení, jejího vnímání historie a reality, což je názor. Obžalovaná nemůže a nebude za svůj názor souzena,” uvedla ve své závěrečné řeči Jantošová. Připomněla také, že Bednářová už byla potrestána jinými prostředky – vyhodili ji ze školy.

Hádám, že kdyby soudila Kapala, Šifrína a Skálu, asi by to dopadlo jinak. Ale oni dobře vědí komu co šoupnout. Nejspíš bude soudkyně Jantošová odteď soudit drobné krádeže a slepice u sousedů.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
22. 6. 2023 20:21

Ježííííšmarjáááá! Že já cocot radši nezaleh!

Překonal Napoleona! Ukrajinci ocenili efektivitu vrchního velitele Zelenského22. června 2023

Naprostá většina Ukrajinců považuje působení Volodymyra Zelenského jako vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny za efektivní, vyplývá výsledků sociologického průzkumu Kyjevského mezinárodního sociologického institutu (KIIS).

Podle sociologů před zahájením speciální operace jen třetina Ukrajinců věřila, že Zelenskij je schopen efektivně pracovat jako nejvyšší vrchní velitel. Po nástupu SVO však radikálně změnili názory.

“Nyní 86 % věří, že Zelenskyj pracuje efektivně jako vrchní velitel,” poznamenávají vědci.

Jak řekl zástupce ředitele KIIS Anton Grushetsky, „Ukrajinci nyní vnímají Zelenského“ místo něj „a je jedním ze symbolů odporu proti útočníkům“.

Kyjevský mezinárodní sociologický institut (KIIS) provedl odpovídající celoukrajinský průzkum veřejného mínění „Omnibus“ během 26. května – 5. června 2023.

https://alternatio.org/events/all/item/120272-prevzoshel-napoleona-ukraintsy-otsenili-effektivnost-verhovnogo-glavnokomanduyuschego-zelenskogo

86% !!! Nějak už nedokážu litovat “chudáky obyčejný ukrajince”.

22. 6. 2023 20:26

A helemese. “Čeká na schválení. Tož schvaluj, kre-téne eletrickej. Jsem zvědav, zda to tu ráno bude a co na tom ten deme-ntní roboc-enzor schvaluje; jaké slůvko mu rozbouřilo algoritmy.

23. 6. 2023 09:18

Tak nakonec schválil. Ale sakra, co tam bylo závadného, že musel schvalovat?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tom
22. 6. 2023 20:31

Fasismus v cele sve “krase”. Brzy to skonci, ale moc spatne pro novo/stare dobe fasisty! Sezere je to i s navijakem.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tom
22. 6. 2023 20:27
Odpovědět  jmm

Kdyz je blba, at trpi. Co potom my ostatni? Prirodni vyber to udela za nas, to je jistota.

Pavel
22. 6. 2023 17:14
Odpovědět  Standa

Schvalování a podpora útočné války je trestný čin. Jak je možné, že ČR podepsala již v r.2019 smlouvu s “naci” Ukrajinou o léčení zraněných vojáků?!Kde se od zahájení SVO vedou boje? Na západní Ukrajině, nebo na území Doněcka a Luhanska! Kdo útočí nyní už i na území RF a která strana je v obraně?! Ukrajina vede útočnou válku na východě od r.2014,RF zahájením SVO předešla závěrečnému útoku “nácků” na Doněckou a Luhanskou republiku a zabránila genocidě Rusko jazyčného Ukrajinského obyvatelstva! Vláda, politici a prezident ČR podporou Ukrajiny a dodáváním zbraní a munice Kyjevskému režimu porušují zákony této republiky a mezinárodní dohody o nedodávání zbraní do míst ozbrojeného konfliktu!!!Tak, kde je potom ten právní stát a proč nekonají orgány činné v trestním řízení!A co na to my “ovce”, sehneme hlavu a necháme se dovést na porážku?!”Fuck” se Středulovými odbory a Reichlovou iniciativou! Vlády fašistické Evropy a USA rozpoutali spolu s Kyjevskými “nácky! teror na východě Ukrajiny, Evropané řiďme se slovy Winstona Churchilla “zapalme Evropu”a svrhněme tyto “hnědé pro Bruselské” zrůdy co nás chtějí pro blaho USA a splacení jejich dluhů vehnat do války s RF!

Rattus
22. 6. 2023 18:09
Odpovědět  Standa

Nedávno jsem to tu psal.Mám známou,která po jeho zvolení na jedné naši slezině,
nadšeně hýkala jak máme krásného prezidenta a už nemusíme závidět Slováků
jejich krásnou prezidentku.Sborové hýkání všech přítomných její slova stvrzovalo.
Už mezi ně radějí nejezdím.Nedělal jsem si iluze dříve,ale tohle mě dorazilo.
Bylo to začátkem února a dodnes je mi z toho při vzpomínce,dost zle.

Rattus
22. 6. 2023 18:13
Odpovědět  Rattus

Ještě jsem ze Slovenska zaslechl přezdívku Bublanina.Hádejte koho tí bratři
myslí?

janle57
22. 6. 2023 15:54
Odpovědět  Markýza

Referendum? Takovou lidovou zvrhlost nám do ideálu vrcholné demokracie,lidi,
netahejte,to bychom si na Vás s pomocí mých nejbližších přátel,agenta CIA Koudelky,
soudruha gen.prokurátora Stříže a soudružky Bradáčové,museli pěkně posvítit.
To Vám vzkazuje Vás přítel nejvěrnější, Vítek Rakušan,Rybí Oko z Kolína.

Markýza
22. 6. 2023 15:59
Odpovědět  janle57

Taktak. Národní fronta nedopustí žádné revizionisticko – zpátečnické tendence ve společnosti! Světu mír…..ale čo to táram!

22. 6. 2023 16:57
Odpovědět  Markýza

Dnes jsem to zase dostal mezi oči. Jen tak si kliknu na YT, že něco kratšího zkouknu než se najím, a tam Foldyna. Celkem šestnáct minut.
No a tak jsem se dozvěděl, co se PĚT HODIN !!! řešilo v parlamentu. Nevěřila byste – manželství pro všechny. PĚT HODIN !!!
To už je vážně na mašli. Tedy ne mě. Tu mašli.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
22. 6. 2023 17:21

Což to lze očekávat, když chcete, aby se většina na něčem jakžtakž dohodla, a přitom si nedali rovnou po hubě. To prostě trvá.
A k čemu došli? 😎

Markýza
22. 6. 2023 18:29
Odpovědět  Markýza

Nojovlastně….ale národní fronta?? A kdo jim do toho házel vidle?

22. 6. 2023 19:16
Odpovědět  Markýza

Nevím kdo a zda vůbec. Nasr-alo mě to tak, že jsem se ani nepídil.

Albi
22. 6. 2023 19:47

Víte někdo, co si ti “stejnopohlavní” od institutu manželství vlastně slibují? K čemu jim bude papír s razítkem a zápis v matrice?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
23. 6. 2023 09:23
Odpovědět  Albi

Přece aby ponížili a nas-rali normály a dali jim pocítit, kdo je tady pánem! O ničem jiném, než jak nás před instalací Nového neřádu ponížit a šlápnout nám na krk, tenhle ser-ešhumbuk totiž není.

Pedro
22. 6. 2023 19:16
Odpovědět  Markýza
Teuton
22. 6. 2023 15:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Prostě jsem zvědav, moc a moc zvědav, kde a komu zase Fialova vláda sebere prachy. EU totiž došly finance na financování Ukrošvába, takže po jednotlivých zemích, i po nás, chce další miliardy. Navíc předběžná cena – čtvrt bilionu – za americké zbraně s pravděpodobností hraničící s jistotou není konečná, takže budou muset fialoví pětizmrdi zase někoho podojit. Opět se nabízejí důchodci, protože ti se nijak účinně bránit nemohou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
22. 6. 2023 15:35
Odpovědět  Teuton

To budete valit bulvy, kde seberou prachy! Ještě vás nic nenapadá? Tak zkuste trochu myslet.
Teď musí svým pasákům umést cestičku k legálnímu přístupu k dětem tou Ist. úmluvou a manželstvím pro všechny, jinak se k nim nedostanou a pasovat GREVIO do role Barnevernetu, kdy můžou pod rouškou násilí v rodině odebrat děti a dát je úchylákům na hraní. Pak uvidíte, co udělají s energiemi – to je záruka krachu firem a rodin – to je záruka koupení těch zkrachovanců za hubičku cizáky. Nezbude tu nic. Jestli tihle “dovládnou”, bude tu jen zmar, bída a smrt. Pro západ totiž neznamenáme nic, zhola nic, ani ten hadr na podlahu. A podle toho s námi zachází.

Markýza
22. 6. 2023 17:22
Odpovědět  Teuton

No…..média už pohoršeně píšou, že je houby zle, protože lidi jezdí na dovolené.

Velitel
22. 6. 2023 15:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Líbí se mi naivita autora ohledně prezidentských voleb. Volba mezi bezpáteřním komunistou a agentem StB Pávkem, který má za manželku vojenského politruka a obsolventa akademie Klementa Gottwalda na jedné straně a bezpáteřním komunistou a agentem StB Burešem , jehož matka byla ideologická tajemnice Ústavu Marxismu leninismu ustředního to ideologického orgánu KSČ není žádná volba. At volíte jak volíte nic jiného než bazpáteřního udavače zvolit nemůžete.

Markýza
22. 6. 2023 16:08
Odpovědět  Velitel

To sice ne, já ale v této mizérii volila agenta B, a to z toho prostého důvodu, že jsem si řekla – má majetky tady, v Čechách, nejsou to zanedbatalné majetky, tak i kdyby mu bylo fuk, co se děje s lidem českým, snad mu nebude fuk, co se děje s jeho majetky a tím potažmo se zeměmi Českými. Navíc ta jeho otočka byla pragmatická a vcelku pochopitelná, protože byl prostě byznysmen od začátku.
Kdežto od agenta P mě nejvíc odradila nejen ta snadnost a lehkost, s jakou otočil – ale hlavně to, že točí ideologie.

22. 6. 2023 17:18
Odpovědět  Markýza

Nejde dle mého o majetky, ale o to, jakého druhu majetky. A Bureš je svázaný s potravinami. Tedy chtě nechtě s plebsem. Protože právě ten ho živí. Proto, a jen proto, jsem ho volil. Jinak řečeno, hodil jsem mu to (ve druhém kole) pro jeho hrabivost. Že když bude bojovat za svůj majetek, za svůj obor podnikání, bude jaksi mimochodem bojovat i za kupní sílu plebsu. Že čím horší bude kupní síla plebsu, tím méně si nahrabe. Ergo – podržet plebs je v jeho životním zájmu.
A nejen plebs. Všechno souvisí se vším. Polnosti vyžadují hnojiva. A hnojiva vyžadují buď levné vstupy na jejich výrobu, nebo možnost jejich nákupu za přiměřenou cenu. Tedy realistický přístup k Federaci. Ve finále by to mohl být levný plyn nejen pro jeho chemičky, ale, jako vedlejší efekt jeho hrabivosti, i pro plebs. Jiná otázka pak je, zda by na to měl koule.
Ale i kdyby neměl. Brzdil by to a intrikoval a kroutil se jak žížala, neb by to bylo v jeho existenčním zájmu. A protože věřím, že Gosudar nedá pokoj dřív, než se NATO stáhne na hranice před r. 1998, nemuseli bychom díky jeho brzdícím aktivitám v té době být tak cukrunt, jako budeme s tímto deme-ntním zmr-dem.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
22. 6. 2023 18:21

Jo, řekla jsem to blbě – měla jsem říct půdu. Vida, jak nás k tomu vedly skoro totožné důvody! 😀 O plynu jsem ani nenapsala, ale napadlo mě to – musí mít prd.ele tři sušiček.

22. 6. 2023 19:20
Odpovědět  Markýza

Proč asi koupil Lovochemii, bývalou Sechezu Lovosice, žejo, když ne kvůli umělým hnojivům. Mě zase nenapadli ty sušičky, a přitom jsem jednu měl, než jsem se přestěhoval sem, doslova za prd-delej – cca sto metrů – a málo na tom, ještě jsem tam přes noc ostrahoval. Tedy ona ta sušička není přímo Burešova, akorát pro něj maká.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
22. 6. 2023 17:23
Odpovědět  Velitel

Ona od r.1989 byla ta volba prezidenta jiná? Od “hadráku” volíme jen a jen menší zlo. Máme na výběr špatné a ještě horší! Volby nemohou nic změnit, jak pravil “Big Ben” v tom německém seriálu: ” pokud by něco mohli volby změnit ,dávno by je zrušili”!!!Co chcete změnit v systému, který ovládá veškerou moc ve státě o sám si tvoří zákony k obrazu svému.Jen naivní trouba si může myslet ,že volbami může něco změnit! Jen revoluce nebo vojenský převrat mohou změnit tento stav! A u nás nic takového nehrozí,takže vítejte v “horších” časech!

Pijack
22. 6. 2023 17:40
Odpovědět  Velitel

Vy jste to tímto odstavcem trefil na 100%. Stačí tak málo, když něco někdo napíše stručně a jasně. U mě dnes nejlepší názor ze všech !!!

zuzana
22. 6. 2023 15:44
Ohodnotit příspěvek :
     

OSN usiluje o zavedení globálního průkazu totožnosti, který by byl vázán na bankovní účet jednotlivce

https://aktax.cz/osn-usiluje-o-zavedeni-globalniho-prukazu-totoznosti-ktery-by-byl-vazan-na-bankovni-ucet-jednotlivce/

Frank
22. 6. 2023 15:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Copak mají vládní svině slíbené od ušáků?

sergej
22. 6. 2023 18:03
Odpovědět  Frank

Drží je tak. Jsou to šmejdi, ale naši šmejdi dokud nám lokají, zas budou mít jiné. Všichni ví co dělají s mameluky.

Markýza
22. 6. 2023 18:28
Odpovědět  Frank

Že by třeba……nebo ne? 😎

https://1url.cz/furvq

Frank1
22. 6. 2023 16:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Samozrejme Referendum!
USA i NATO jsou nebezpecim pro narodni bezpecnost. Neustale budou provokovat Rusko jako dosud. Budeme cilem odvetneho uderu Ruska, paklize USaci zde budou mit zakladny a na nich i atomove rakety. V Evrope je utajene rozmistuji, nesmi se o nich psat.
Cernochovou obzalovat z velezrady.

Frank1
22. 6. 2023 16:12
zuzana
22. 6. 2023 16:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Vladimir Putin: Západ je ochoten bojovat až do posledního Ukrajince

https://aktax.cz/vladimir-putin-zapad-je-ochoten-bojovat-az-do-posledniho-ukrajince/

Pijack
22. 6. 2023 17:56
Odpovědět  zuzana

Já už říkám dlouho, že by to paradoxně pomohlo. Zabili by dvě mouchy jednou ranou – Rusko by se zbavilo nacistických švábů a území by jim zůstalo podle tradic… a USA by utřely nos.:-)

Zmatený
22. 6. 2023 16:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Bacha,bacha! Na Okrajině se čeká velký útok okrajinců a průlom fronty.
Vyhlásil to redaktor CNN Prima news “Matyáš Zrno” !!! Bože, asi ty proroky /idi*oty/ u nás klonují nebo co :o))) Další pablb mu k tomu notuje. Novinky, to je studnice vědění…

Markýza
22. 6. 2023 17:24
Odpovědět  Zmatený

Vážně Zrno? A takový to býval uvážlivý a zajímavě uvažující člověk………..

Pijack
22. 6. 2023 17:53
Odpovědět  Markýza

Asi je to jeden z té dlouhé řady lemplů, kteří si chtějí uchovat zaměstnání. Tak přičinlivě plní zadání a bezchybně čte notový part… co kdyby vykoktal, že je všechno opačně 🙂 Kdysi mohl být každý šprt, šplhoun i udavač slušný člověk, když ho okolnosti donutily se strachovat. Slabí duchem se změní v bestii za pár minut, jen co pochopí, do jaké pozice se dostal.

Markýza
22. 6. 2023 18:22
Odpovědět  Pijack

Bane, já ho čítávala – ten bude přesvědčeně soucítit s Ukrajinou.

Pijack
22. 6. 2023 18:42
Odpovědět  Markýza

Malý dotaz. To je ten stejný Zrno? I když…ehm… uff… jak jsem již jinde napsal, že každý trouba byl kdysi slušný a inteligentní člověk 🙂

Markýza
22. 6. 2023 18:57
Odpovědět  Pijack

Stejný jako kdo/co? Matyáš Zrno bude jen jeden. Prapůvodně reportoval z Balkánu, což bylo velice zajímavé, pak jsem kdesi četla pár jeho úvah a ty se mi taky líbily.

22. 6. 2023 19:35
Odpovědět  Pijack

Jakože Guma měl kdysi IQ o čtyřicet bodíků víc?

Pijack
22. 6. 2023 18:02
Odpovědět  Zmatený

To mě bude zajímat, jak CNN Prima News budou komentovat, že Francie škemrá o účast na summitu o novém globálním finančním paktu BRICS. Macron cítí, že je Francie na dně a chce zase parazitovat na těch státech, kdy by mu to něco káplo. Od USA už neuvidí ani tolar. Západ kolabuje 🙂 Moskva s účastí Macrona ale nesouhlasí, píše ruská agentura TASS. „Vyslali jsme signál, že při vší úctě k výsadám Jihoafrické republiky jako hostitele zvát jednotlivé hosty je třeba vycházet z toho, že BRICS je aliance zemí, která kategoricky odmítá používání jednostranných sankcí při řešení zahraničněpolitických otázek. Vzhledem k tomu by zde přítomnost západních představitelů byla jednoznačně nevhodná,“ řekl dnes náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Ryabkov.
Jestlipak se na Primě najde odvážlivec, který tu trapnou ostudu “spojenců” zveřejní? … asi nezveřejní, není to důstojné 🙂 🙂 🙂


Markýza
22. 6. 2023 18:23
Odpovědět  Pijack

To se musí vymlčet. Myslete politicky, kurva Halík! Politicky!

Helena
23. 6. 2023 08:04
Odpovědět  Zmatený

B I N G O !!! Konečně někdo řekl jádro pudla: válku na ukradině vedou hlavně mééééédia !! Mééédia totiž dělají politiku, ekonomiku, a vůbec všechno. Pyjala tam je právě proto jen dává signály: neurčitě kecá do kamer, ale mééédia pak vysvětlí, co tím chtěl říci. VLÁDNOU NÁM MÉÉÉDIA!!!

sergej
22. 6. 2023 17:59
Pijack
22. 6. 2023 18:12
Odpovědět  sergej

Řehka – netušil jsem, že tak pitomí aktivisté už vtrhli i do české armády. Napřed bylo jejich řádění cítit z řadách Státního zastupitelstva, když starý komouš Stříž vyhrožoval trestním stíháním jakýkoliv názor k podpoře Ruska (čistě aktivistický projev servilnosti), což je totální selhání v jeho funkci a podle Ústavy by měl jít okamžitě sedět za zneužití úřadu SZ. No a ten připitomělý lampasák Řehka zřejmě tuší, že by ho takový fanatizmus mohl dostat až do politiky. Dnes je jaksi v módě umisťovat tupé lampasáky do vládních institucí. Děs běs. Sám by na frontu nikdy nešel. Jeho trenýrky by měly v jednom kuse hnědý flek 🙂

Markýza
22. 6. 2023 18:25
Odpovědět  Pijack

Napřed si to poslechněte. Tohle je ten Štefec, co jsem o něm mluvila jinde – předkládá dost jiný pohled.

Pijack
22. 6. 2023 18:48
Odpovědět  Markýza

Jaroslav Štefec a Ivan Kratochvíl jsou bývalí důstojníci. Překvapivě ale s inteligentními názory a slušnou erudicí. Už jsem si tento rozhovor vyslechl včera. Mám takový neblahý pocit, že právě kvůli jejich mediálním schopnostem byli od vládnoucích kruhů odstrčeni. Takových lidí je víc, třeba Pelc, nebo Šándor, Koller a tak… Kráva Černochová, která nemá hodnotu ani použitého dílku toaletního papíru je ovšem u moci. Prostě děs běs.

Markýza
22. 6. 2023 19:46
Odpovědět  Pijack

Kratochvíla jsem neznala, ale taky se mi dost líbil. Na Štefcovi velice oceňuju rozvážnost, s jakou přemejšlí – toho poslouchám, kde se naskytne.
No vidíte – podobně to bylo za kovidu, že? A co se vyrojilo šikovných lidí, které by mě normálně vůbec nenapadlo sledovat. Zlatý, tyhle internety!

22. 6. 2023 19:44
Odpovědět  Markýza

Jednou měl Kratochvíl dlóóóuhej, skutečně zasvěcenej a ze všech stran rozbor, jak by to dopadlo, kdyby Ben-Ešeda nezahnul kramle, ale bojovali bychom. A já blb-beček nedonošenej jsem si neuložil odkaz! Kdybych aspoň věděl, zda to bylo na Tv Bureš nebo u Kapala.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
22. 6. 2023 19:47
Odpovědět  Markýza

No ale když jste to slyšel, tak jste slyšel i tu zajímavou úvahu, proč Řehka řekl, co řekl.

22. 6. 2023 19:39
Odpovědět  Pijack

Ten flek tam má už teď, ale schválně, aby si trencle po ránu nanavlík obráceně.

Albi
22. 6. 2023 20:10
Odpovědět  Pijack

Myslím, že takhle dehonestovat Řehka je těžce od válu.
Mně např. překvapilo, že na rozdíl od chlácholivých keců ukr-čs- p-rezidenta nebývale otevřeně řekl, co nás čeká a nemine.
Až se mobilizace z fáze nácviku stane horkou realitou, aspoň to nebude tak velký šok po těch premiérových žvástech.

A nepište mi, že – já ne, já budu střílet, mě do války nikdy nedostanou…..
Dostanou, spolehněte se. A s velkou než větší pravděpodobností nepřežijete.
Už nevím kde jsem to četla, ale ten, kdo odmítne nastoupit, b ude potrestán – ovšem ne českým kriminálem, ale zařazením do trestného praporu, který jde nejdřív ze všech do první linie bojů..
Tak pozor na ty internetové virtuální hrdinské činy.

Markýza
23. 6. 2023 08:35
Odpovědět  Albi

Tak jsem ty nálady kapánek přecenila, Albi. Protože jsem se koukla na Novinkách na diskuzi k Bednářové a to zas byla žumpa….to mně řekni, jak je možný, že tramvaj měla takové reakce a jinde je to při starém. Že by začaly získávat sílu symboly?

Albi
23. 6. 2023 08:55
Odpovědět  Markýza

Dnes je možné všechno. A nevíme dne ani hodiny, natož co koho ovlivňuje. Možná, že ta skupina k Bednářové měla “u tramvaje” zrovna pauzu. Taky potřebuje nějaký čas k odpočinku, aby mohli “plnohodnotně” podpořit demokratickou justici. 🙂

Markýza
23. 6. 2023 14:03
Odpovědět  Albi

No vidíš a já myslela, že jedou na směny 😀

23. 6. 2023 09:29
Odpovědět  Albi

Souhlas 🙂

Albi
23. 6. 2023 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Vážení dezoláti a proruští trolové. 🙂
Podívejte se na krátké (17 min) video jak to vládním poslancům Skála naservíroval, nebudete litovat,. A dodívejte se do konce. Ten poslední (jménu jsem špatně rozuměla), byl taky výborný.
https://www.youtube.com/watch?v=5XjIA9-j4dM
Slyšení v PS ČR – petice Proti přítomnosti cizích vojsk na území ČR – Skála jede

Albi
23. 6. 2023 09:15
Ohodnotit příspěvek :
     

A ještě druhá zajímavost. Původní návrh “pustit ukrajinské uprchlíky” do sociálního systému, byl naštěstí zamítnut, protože by to znamenalo dvojnásobné náklady (možná i víc než dvojnásobné)
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-do-pohybu-se-daji-desitky-tisic-ukrajincu-v-cesku-varuje-resort-po-zmene-davek-232990#
Co topro nás znamená? Přímo tragédii. 🙂
„Hrozí masivní bytová nouze, stahování uprchlíků bez bydlení do center, zejména Prahy, hromadné odjezdy zpět na Ukrajinu.“

Jen ČR trošku omezila pohodlí, tak šup šup domů? Do války? Jestlipak to naši ukrajinští sympatizanti postřehnou?
Na to, že jich tu je asi půl milionu je to směšný počet, ale nohla by to být “první vlaštovka”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$