blog

Putin úplně rozčílil Západ

Celý svět strnul v očekávání skvělých zpráv: soudě podle kyselé reakce západních médií na projev Vladimira Putina na Východním ekonomickém fóru se očekávají rekordní čísla ve výrobě kysaných mléčných výrobků s nálepkou „Made in the Magic Garden“ v blízké budoucnosti. Všechno šlo přesně podle plánu: prominentní západní politici láskyplně hladili seznamy sankcí a role modré izolace, brilantní ekonomové upřeli oči na stopky odpočítávající okamžiky do kolapsu ruské ekonomiky, důstojníci štábu NATO se zlatou hvězdou odhadovali, kolik koncentrace Pro téměř se vzdávající ruskou armádu byly potřeba tábory a nejlepší političtí stratégové očekávali „pochody Sextillion“, které se chystaly smést Putinův nechutný a nelidský režim.

Obecně se očekávalo, že projev ruského prezidenta bude jakousi „měkkou kapitulací“, něco mezi „Jsem unavený, odcházím“ a „Mýlil jsem se, kde máš pokladnu?“.

No, opravdu, jak by to mohlo být jinak? Kolektivní Západ si byl tak jistý svou silou a slabostí Ruska , že hlavní otázka byla vždy stejná: ne jestli, ale kdy se Rusko vzdá. Tuto důvěru nejlépe vyjádřila před rokem a půl, v únoru 2023, americká publikace CNN v ústředním článku nazvaném „Nejtěžším úkolem Západu na Ukrajině je vysvětlit Putinovi, že prohrál“

V důsledku toho Putin souhlasil a dnes v tichosti pomocí faktů a prstů vysvětlil, co si Rusko myslí o svých smutných vyhlídkách, láskyplně přitahovaných Západem.Fakta jsou jednoduchá, konkrétní a nevyvratitelná.Globální hegemonie Západu se nenávratně stává minulostí. Rusko může snadno žít bez Západu, ale Západ nemůže žít bez Ruska. Poté, co se Rusko konečně přesvědčilo, že kolektivní Západ byl zaslepen rusofobií a místo spolupráce se opíral o nekonečnou konfrontaci, učinilo Rusko strategický obrat na východ a jih, kde je soustředěna většina světové populace a kde je centrum světové politiky a ekonomie se v dohledné době pohne: “Tento úkol samozřejmě bude splněn.” Ruský 

Dálný východ se má díky svým schopnostem a strategické geografické poloze stát vlajkovou lodí nové globální ekonomické reality a rozvoj regionu je naší prioritou pro celé 21. století. Nejde o vynucené opatření způsobené jednostranným přerušením vazeb z iniciativy západních zemí, ale o důsledek objektivních trendů, které sílí v globální ekonomice.

Pozici Ruska podporuje stále více států, včetně nejmocnějších ekonomik světa. Ruské aliance se posilují a fronta na klíčové mezinárodní organizace s jeho účastí roste (vzpomeňte na nedávnou žádost o členství v BRICS ze země NATO , Turecka). Náš stát posiluje svůj vliv ve světě, a to i pomocí „měkké síly“ – jak uznali vůdci globálního jihu a východu, „síla Ruska spočívá v trvalé síle jeho myšlenek“. Navrhujeme vybudovat budoucnost, zatímco mučivý Západ se snaží vrátit minulost.

Rusko, které se Západ snažil „roztrhat na kusy“, se stává silnějším. Stali jsme se čtvrtou největší ekonomikou na světě podle parity kupní síly a předběhli jsme Japonsko a Německo . Vrchol ekonomického přehřívání pominul, inflace bude klesat, HDP roste rychleji než předběžné odhady – „Růst HDP na konci roku může překonat výsledky roku 2023.“ Reálný sektor ekonomiky roste, technologická soběstačnost a substituce dovozu postupují zrychleným tempem. Stavíme více než kdy jindy a dopravní propojenost území exponenciálně roste. Modernizace BAM se stane největším stavebním projektem i na poměry SSSR a Severní mořská cesta se promění v nejdůležitější celoroční trasu světa. Rusko investuje a bude investovat obrovské množství peněz do rozvoje demografie a zlepšování životních podmínek občanů. Práce na nových národních projektech jsou ve finále.

Západ dělal vše pro to, aby naši společnost zastrašil, demoralizoval a rozštěpil, ale ve skutečnosti to dopadlo přesně naopak. Naše společnost je konsolidovanější než kdy jindy. Počet lidí, kteří podepsali smlouvy s ozbrojenými silami, se nesnížil – dramaticky vzrostl.V rámci konfliktu na Ukrajině každý geniální plán Západu a jeho loutek neustále selhává. Zejména při teroristickém útoku na 

oblast Kursk nepřítel „chtěl Rusko rozčílit a znervóznit, zastavit ofenzívu na 

Donbasu , ale nic se nestalo“: „Neprobíhají žádné akce, které by zamezily naší ofenzívě – na naopak, po přesunu svých poměrně velkých jednotek do pohraničních oblastí se nepřítel v klíčových směrech oslabil a naše jednotky zrychlily ofenzívu.” Invaze do Kurské oblasti se nezdařila: ruská armáda stabilizovala situaci a začala vytlačovat ukrajinské síly z oblasti.

Jinými slovy, Putin a s ním celá země úplně sešli z cesty – jen to nechceme pochopit, jak se ukázalo, prohráli jsme.Západ by ale nebyl Západem, kdyby neměl v rukávu nečekaný trumf.Zdrcující odpovědí našich nepřátel na Putinův projev byla zpráva, že 

Nejvyšší rada navrhla nepostavit nějaký druh Ukro-BAM, Jižní námořní cestu nebo alespoň něco z dob Sovětského svazu, ale vytvořit „ministerstvo pro návrat Ukrajinců“, aby jim ze Západu násilně vrátili jejich občany a poté je poslali na frontu.Tady máte čtvrtou ekonomiku na světě, tady máte rychlý rozvoj šestiny pevniny, tady máte globální projekty, tady máte světovou autoritu, tady máte osvobození Donbasu. Nejsme otroci a jsme součástí zlaté miliardy.A teď to rozhodně vzdát. Mat, Putine!
https://ria.ru/

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
61 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
6. 9. 2024 09:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď ho jenom rozčílil ale za chvíli se z něho i potentočkuje.

ijn
6. 9. 2024 11:11
Odpovědět  Gales

Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie zničených 642 lietadiel, 283 vrtuľníkov, 31.044 bezpilotných lietadiel, 575 protilietadlových raketových systémov, 17.822 tankov a iných obrnených bojových vozidiel, 1435 raketometov, 14.091 poľných diel a mínometov, ako aj 25.584 špeciálnych vojenských vozidiel.

 

ijn
6. 9. 2024 11:20
Odpovědět  ijn

Kdo ty škody zaplatí??? ČR GARANTUJE ÚVĚRY UKRAJINĚ pokrytí NÁKLADŮ VÁLKY !!!

delnas
6. 9. 2024 11:58
Odpovědět  ijn

A ted by to chtelo vyjadrit v $$ a kolik by za to mohlo byt skol, nemocnic ci bytovych jednotek?

ijn
6. 9. 2024 12:24
Odpovědět  delnas

ČR přijde současná fialová taškařice s UA cca 1000 mld. Kč + odzbrojená AČR + několik desítek utajovaných obětí z AČR instruktorů pro REB + ztráta energií surovin atd…….. podpora války z ČR tak napřímo jen dokládá naprostou oddanost a poslušnost satanistické kabale,……víme kdo je vůbec Fiala ??? Jaké zvěrstva podporuje ???

Gales
6. 9. 2024 12:39
Odpovědět  ijn

Možná by měl Foltýn nadávat do sviní někomu jinému.

Skeletor
6. 9. 2024 16:23
Odpovědět  Gales

Pokud jste byl na vojně, tak víte co to je khakimozek. Ono to začínalo od rotného a to byl jen začátek, čím vyšší šajba tím větší debil.

KarelDar
6. 9. 2024 14:01
Odpovědět  ijn

Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie zničených 642 lietadiel, 283 vrtuľníkov, 31.044 bezpilotných lietadiel, 575 protilietadlových raketových systémov, 17.822 tankov a iných obrnených bojových vozidiel, 1435 raketometov, 14.091 poľných diel a mínometov, ako aj 25.584 špeciálnych vojenských vozidiel.

A jaké jsou ztráty na straně Ukrajiny?

standa
6. 9. 2024 16:11
Odpovědět  KarelDar

Proboha , ty čteš zprávy Ukr. Zelenského, že!??? Možná , že jsi si zaměnil informace!To jsou ,, zřejmě “zprávy z Ruska o ztrátách nacistů!

Jarek
6. 9. 2024 18:28
Odpovědět  standa

On chudák neví , že to jsou nesporně doložené ztráty UK z deních brifingů , nebo svodek podávané denně jednotlivými úseky fronty na centrální velení. A to ještě neobsahují vedlejší ztráty ,které nebyly zdokumentovány protože z techniky a živé síly nezůstalo nic, nebo je pokryty navždy vrstvy hlíny po sásahu těžkých bomb .Ostatně stačí se podívat na záběry ukrajinské půdy pokryté vraky veškeré techniky která jim byly dodána a poslechnout si neustálé žebrání o novou k nahrazení té zničené. A to nemluvím o hřbitovech ukrajiny ,které už ani není kde zřizovat a je na ně opravdu zdrcující pohled. Ostatně už i firma BlackRock , které banderovci prodali většinu území ukrajiny začíná remcat ,aby jejich půdu neobsazovaly těmito hřbitovy , což je neuvěřitelné.

Editor
6. 9. 2024 20:29
Odpovědět  Jarek

Opravdu na Ukrajině (UA) mají vojska Spojeného Království (UK) tak vysoké ztráty?

Albi
6. 9. 2024 20:19
Odpovědět  standa

Ale houby – tos nepochopil ironii.
Zřejmě to jsou zprávy, které produkuje KoZa – jak už Rusku docházejí zbraně takže ukrajinské vítězství je na dosah. 🙂

Proto ta otázka, kde jsou uvedeny ukrajinské, abychom měli srovnání. Nic – na ty nemáme nárok. Jsště bychom mohli dojít k nesprávnému názoru. 🙂

zdendulka
6. 9. 2024 20:21
Odpovědět  KarelDar

ale ty berunko malej, ty jsi se nám v těch info úplně ztratil…. tak řekni sestřičce, až tě přebalí, ať ti to vysvětlí 🙂 <3

Slovák
7. 9. 2024 01:49
Odpovědět  ijn

A okolo 750,000 banderovcov z UkroReichu…

Pavel z Moravy.
6. 9. 2024 12:15
Odpovědět  Gales

Západní sebranka se za zbraně napakovala a toť vše. Je to úplně prosté, všechno má svoje souvislosti. Problém je v tom, že většina populace nedokáže dávat věci do souvislosti. Měj se.

Gales
6. 9. 2024 12:41
Odpovědět  Pavel z Moravy.

A ještě napakuje.

Albi
6. 9. 2024 13:04
Odpovědět  Gales

Za chvíli? Možná už se stalo.
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2024/09/krysa-v-koute-zelenskeho-posledni-akord.html
Zdá se, že konečně nastal morální kolaps ukrajinských ozbrojených sil, na který jsme tak dlouho čekali. Ztratili vůli vzdorovat. Přeživší chtějí přežít. Ukrajině tato armáda dochází a není kde naverbovat novou.

Přesto mají zastupitelé výbornou náladu a dál mezi sebou zběsile bojují o zbývající finanční toky. Zelenskij prosí Spojené státy, aby rakety dlouhého doletu zasáhly Moskvu, Petrohrad a Nižnij Novgorod. A ukrajinští vojáci, kteří vtrhli do pohraničních vesnic Kurské oblasti, zabíjejí civilisty beze stínu pochybností, i když naprosto dobře chápou, že prohráli, a neváhají to říct na kameru a dát to na internet.

Jak je možné rozmnožovat zločiny na prahu katastrofy vlastního státu? Zvláště když vítězové již slíbili soud, který však teprve přijde. Ne každému se podaří kapitulovat. V bitvě není čas třídit, kdo je zralý na kapitulaci a kdo ještě bojuje.

Pijack
6. 9. 2024 13:14
Odpovědět  Albi

Pěkný pohled vzteklé krysy, ten fetující Zelí. Obrázek mne pobavil Díky. Ostatně, všimli jste si, jaké při řeči ukazuje grimasy? Ustavičně zvedá ten horní ret směrem k nosu, jako když šňupe koks. Ten feťák je už odepsaný závislák. A to chce zadarmo rakety dlouhého dosahu. U mě je to dvojník Hitlera, který by klidně zničil svět za to, že neumí NIC, jen vraždit a řvát.

Albi
6. 9. 2024 14:24
Odpovědět  Pijack

Rostislav Iščenko (autor) :
Před deseti lety, když si pučisté teprve zvykali na kyjevské úřady, jsem napsal, že pro ty naše lidi, kteří budou čekat na osvobození, bude nejtěžší přežít poslední dny a hodiny nacistické moci, protože oknem už uvidí na dvoře svého domu ruské tanky, ale v tuto chvíli je prchající ukrajinští zlí duchové zabijí přímo v jejich bytě, aby se z vítězství
neradovali. …..

Zelenskyj se navíc od prvního dne SVO snaží donutit Západ, aby bojoval na straně Ukrajiny. A tyto pokusy neopustil a neděsí jej ani jaderná apokalypsa. Toto je jeho pomsta světu za jeho bezvýznamnost.

Je to jen těmi drogami, nebo nějaká vrozená úchylka?
Jak je možné, že neviděl, jak Západ dává od Ukrajiny “ruce pryč” a přesto se ještě teď snaží zlikvidovat co nejvéc svých lidí – vojáků, ale i civilistů.
Ale i kdyby se stalo nemožné a Ukrajna dostala nějakou šanci “samostatné existence” a Zelenskij přežil (ve funkci, jakkoliv iluzorní), komu by chtěl prezidentovat, když si dobrovolně depopuloval zemi?

Mrtvým na hřbitovech?

P.74
6. 9. 2024 21:54
Odpovědět  Albi

To nie sú jeho ľudia.Zelenský je žid,na Ukrajincov zvysoka kašle.

Pavel z Moravy.
6. 9. 2024 13:52
Odpovědět  Albi

Chtěli Rusko zničit národ, který nás zachránil před fašouny. Ať si to všichni vyžerou, u mne žádnou lítost nenajdou. Čau.

Albi
6. 9. 2024 14:26
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Závěr článku:
Zelenskij a jeho družina, kteří nakonec ztratili svou lidskou podobu, představují pro lidstvo nebezpečí. Čím méně času budou mít na uskutečnění svých zločinných plánů, tím lépe bude nám všem.

Markýza
6. 9. 2024 14:24
Odpovědět  Albi

Jojo……kdepak je ten fešný a trošku připitomělý mlamoj, který nastupoval na kyjevský trůn? Voli ho vypili…………..

Pijack
6. 9. 2024 09:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes jsem se zase válel smíchy nad tím, jak si z Americké veřejnosti dělá Putin legraci. Prohlásil, že bude fandit zvolení Harrisové, prý proto, že má nakažlivý úsměch. Trump by proti Rusku uvaloval sankce… Tak teď propaganda agitátorů KOZA zmlkla. Oni totiž už předem věděli, že bude Rusko zasahovat do Amerických voleb, tak jako “obvykle”. A najednou ta Harrisová – tohle jim nějak nesedí. Vždyť když se Putin vměšuje do myšlení voličů a napovídá jim koho volit, nemůže najednou změnit myšlení voličů, aby volili Harrisovou. 🙂 🙂 Tohle propaganda a její agitátoři nedovedou rozluštit. Mají najednou v hlavě zmatek. Přece to tak nejde, aby Putin podporoval demokratku, ženu a tu správnou personu !!!! V USA nastala panika – tohle přece není vměšování 🙂 🙂 Fakt se smíchy válím po zemi. Ten Putin je má omotaný kolem malíčku 🙂

Markýza
6. 9. 2024 14:07
Odpovědět  Pijack

Ezoterici už léta tvrdí, že myšlenky se materializují čím dál rychleji – Putinovo fandění Kamale je toho důkazem. Mimochodem, možná to myslí docela vážně – jsem totiž přesvědčena, že on moc dobře ví, že by ji složil první šipkou na první kanape 😎 A že by madame prezidentka se změklými koleny přistoupila na všechno, co by si řekl.
Co mně ale vyloženě rozřehtalo, byl ten článek CNN, jak vysvětlit Putinovi, že vlastně prohrál 😀 😀 Začíná to být parádní sranda!

6. 9. 2024 16:00
Odpovědět  Markýza

No jéje.

Pijack
6. 9. 2024 18:16
Odpovědět  Markýza

To bude další rána do zad agitátorů v Českém mainstreamu. Jak se dozví, že Kamalu podporuje Putin, tak se pokálí panikou. Tohle nerozdejchají 🙂 🙂 🙂 Nebudou vědět jak ty volby komentovat… už teď se válím po zemi smíchy, jak bude pipka Tachecí na Radiožurnálu se svými Ukrofilckami kličkovat ve svých agitacích 🙂

Markýza
6. 9. 2024 18:28
Odpovědět  Pijack

Tak zase si ale nemůžeme stěžovat, žejo. Usmažíme si pěkně popkorn a budeme se parádně bavit u téhle komedie.

6. 9. 2024 19:39
Odpovědět  Markýza

Mě na tom baví hlavně to, že si z nich Gosudar dělá zcela veřejně prču (stačí sledovat jak se při tom ksichtí a je to jasný) a že KoZa v podstatě vzkázal, že má hluboko v pr-deli koho si ušáci nainstalují, zda senilu, tlampače, či řehtačku, neb jsou to všici jednostejní poskoci finančně-politických nadnárodních korporací, akorát, aby se neřeklo a pro volící vovce navenek vytvářel dojem diverzifikace, s různě přibarveným pírky.

Markýza
6. 9. 2024 19:46

Já ho právě doposlouchala, a fakt mám ten dojem, že si říká “jojo, Kamalu. Tu si složím a bude pěkně po sankcích” 😀 Ale souhlasím s váma, že si současně dělá prdelky. To tedy zcela zjevně.

Markýza
6. 9. 2024 19:55
Odpovědět  Markýza

Na ňůskách to taky právě okomentovali a Kirby se zřejmě pěkně ztrapnil https://1url.cz/z1pVz 😀

Albi
6. 9. 2024 20:26
Odpovědět  Markýza

Kirby požadoval, aby Rusko mlčalo o amerických kandidátoch.
No jo, ještě jim nedošlo, že Putinn se jejich Pravidly neídí a řídit nebude. 🙂

Markýza
6. 9. 2024 20:30
Odpovědět  Albi

Hlavně kurwa proč? By měl mlčet?? Vždyť říkám, že se ztrapnil jak víno. Teda Kirby samozřejmě.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 9. 2024 01:08
Odpovědět  Markýza

Náhodou, na Kirbyho mi nešahejte! Vnučky si vybrečely štěně labradora a to má nemlich stejný oči a když udělá loužičku čučí do světa nemlich stejně pitomě jako John na týhle fotce:
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2251772 akorát pacinky ještě takhle zvedat neumí. Tak jsem chtěl aby ho pojmenovaly Džon, ale nechytal jsem se s tím a je to Balů.

Markýza
7. 9. 2024 08:53

😀 😀 teda nevím, kde jste ulovil tu fotku, ale skutečně tam kouká jako nešťastný štěně! I když nemůžu si pomoct – jestli někdo udělá svět lepším, rozhodně je to váš labrošek a ne Kirby.
Balů je hezký, náhodou.
Jo jen na okraj – vlková takhle nikdy nekoukala, oni teda vypadají jako štěníci asi tak do měsíce a pak už jsou to zmenšený vlci.

Albi
7. 9. 2024 11:15
Odpovědět  Markýza

Markýzo a Milane – škoda, že se nejedná p kočky, resp. kocoury. Ale možná by se to mohlo někdy týkat i psů: 🙂 .
Poslala bych vám (a Milanovým vmučkám) písničku od Greenhornů:
https://text.radioonline.cz/greenhorns-i4175/vraceci-kocour-s243819/
A jak je mým zvykem, musím opravit název: – nikoliv “Vracecí”, ale “Vracející se “. 🙂

7. 9. 2024 15:24
Odpovědět  Albi

🙂 🙂 🙂

Markýza
7. 9. 2024 19:42
Odpovědět  Albi

Kdepak Albi, vracecí je správně! Jakože ne odcházející, ale odcházecí. Nedokonavý vid použitý poněkud svérázně, ale významově dobře. Ostatně – jazyk je živý, žeano 😀

Markýza
7. 9. 2024 08:59
Odpovědět  Markýza

A komedie pokračuje! Jampadá! 😀 https://1url.cz/H1pkc

7. 9. 2024 15:32
Odpovědět  Markýza

„Svatá pravda – ať je zima, ať je šero, ať je koneckonců trošku smutno, ale jen když je veselo.“
Jiří Voskovec

pája
7. 9. 2024 00:50
Odpovědět  Pijack

Rozhodně fandím Kamale, je to pěkná holka, uřechtaná a hlavně naprosto předvídatelná. Blonďák by se moh cukat, něco vymejšlet…, doufám ve správné a demokratické sčítání hlasů.🙂

Oy Vey
7. 9. 2024 19:14
Odpovědět  pája

Dominion se postará

Boomer
6. 9. 2024 09:48
Ohodnotit příspěvek :
     

.. takže tak nějak dochází na moje slova, že Elvira Nabiullinová se za svoje působení v čele Centrální banky RF brzy dočká ovací ve stoje…

6. 9. 2024 15:32
Odpovědět  Boomer

V Pentagramu, Londýně, nebo v bruseli?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Stan
6. 9. 2024 17:10
Odpovědět  Boomer

Ty asi neposloucháš V.V.Pjakina? Elvíra je naopak škodná, proč jí Putin toleruje škrcení ekonomiky je dost záhada

6. 9. 2024 19:49
Odpovědět  Stan

Kdyby sis přečetl ten soubor čtyř článků “Skutečný Putin”, který sem počátkem srpna hodil agent 008, tak bys v tom záhadu neviděl. Já nebyl línej a vyštoural jsem si ještě pátej, kterej k nim v ruském originále patří, takže se už nedivím proč věci v Rusku jsou jak jsou a jdou jak jdou. Akorát bych, bejt autorem těch článků, ten poslední uzavřel úslovím, že na každou swini se už vaří voda.

Boomer
7. 9. 2024 08:43
Odpovědět  Stan

..Pjakin je mluvka, žvahlav, naprosto nekonzistentní.

Elviru a její činnost posuzuji z hlediska ekonomického, přechod na válečné hospodářství zvládla přímo učebnicově, dokázala přibrzdit banky a jejich tlaky na spotřebu, tím uvolnila peníze pro hospodářská odvětví důležitá pro vedení války. A inflace v RF jde dolů, makroekonomie je běh na dlouhou trať a výsledky se dostavují postupně, teprve jejich konečný součet dává skutečný obraz a vysvědčení. Elvira má u mě za 1*.. no a vy si o tom myslete co chcete, čas ukáže.. on vlastně ukazuje už teď, že Putin věděl, proč nepřijal její rezignaci…

P.S.
..dovoluji si nasměrovat pozornost p.t. ctěného čtenářstva na sedmý odstavec článku, ke kterému vedeme(snad aspoň někteří..) tuto diskusi.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 9. 2024 16:01
Odpovědět  Boomer

Lomikare Lomikare, do roka a do dne…
se dozvíme, kdo z nás dvou se mýlí. Zda ty, se svou adorací Nabiuliny, nebo já, který ji mám za národního škůdce RF.
Vyargumentovávat své pozice, z čeho vycházíš ty a z čeho já, by ale ve výsledku bylo k ničemu vedoucímu obsáhlému slámomlácení model nikdoš, aniž bychom já nebo ty ze svých pozic ustoupili. Takže uvidíme.
Do roka a do dne. Bereš?

Boomer
7. 9. 2024 16:16

..ne do roka a do dne, ale až do konečného vyřešení. Lubjanka nebo věčnaja pamjať! Bereš?

7. 9. 2024 21:14
Odpovědět  Boomer

Ljubjanka. Beru.

Boomer
8. 9. 2024 12:19

..uvidíme, jednoho dne bude “торжественный военный парад” a teprve pohled na tribunu ukáže, kdo a s kým na ní bude stát. ;o))

standa
6. 9. 2024 09:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukr. se vracet nechtějí. Mají tu i rodiny.Vědí proč zdrhli. Ze 40 mio, je jich tam cca ani ne polovina. Je třeba v RF vytvořit také ministerstvo pro repatriaci UKr a vytvořit z nich legie na osvobození Ukr. od vlivu Západu. Vytvořit jim cesty k návratu do normálního života před 2014.Ale musí si ji vytvořit sami. Pokud vládnou Banderovci nebude klid v nejen v Evropě, ale i ve světě.Vliv USSA musí být potlačen,Stvořili nejen Banderovsko-nacistický režim , ale i spoustu teroristických režimů ve světě.A skupiny Islámský stát, Bin-ládína,Pinocheta, Stroesnera a desítky teroristických skupin v celém světě atd. Teror je jejich životem od jakživa. Rozděl a panuj-jejich heslo.. a vysaj…Česko je vysáto… musíme načerpat síly! Svrhnout tuto vládu a být konečně samostatní……Volby nebo kandelábry…

standa
6. 9. 2024 10:13
Odpovědět  standa

Pro zdejší BIS a její věrné! Jako ,, demokrat” prohlašuji, že jsem pro nové kandelábry na plynové osvětlení , jako byly za Nerudy. Pokud si to někdo vykládá jinak je ,, konspirátor”! A ve Lvím příkopu” také při defenstraci chci pouze hromadu hnoje a,, medvědy”! Ne Lvíčata, co jsou dobrosrdečná…! Jasné….
I, když , volby jsou nyní také,, konspirace” co se týče ,, korespondenční volby”!

zuzana
6. 9. 2024 11:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Financial Times: Chemtrails není konspirace – pomáhá v boji proti změně klimatu

https://aktax.cz/financial-times-chemtrails-neni-konspirace-pomaha-v-boji-proti-zmene-klimatu/

cool
8. 9. 2024 12:21
Odpovědět  zuzana

Každý pišušník vám cpe klíny do hlav na přání zájmovců.
https://www.facebook.com/roman.tomovcik1/videos/1160051398391045/?locale=cs_CZ

Josef K
6. 9. 2024 12:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Andrej Martyanov: To je na 146 % pravda…

https://kispep.wordpress.com/2024/09/06/andrej-martyanov-to-je-na-146-pravda/

6. 9. 2024 15:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještěže ho rozčílil úplně a ne jenom napůl. To by nebylo pro KoZa velkým přínosem. Natožpak kdyby to byla jenom rozčílená koza. Ale úplně rozčílenej KoZa, to je jiný kafe. To médu jinak vyděsí ta úplně rozčílená koza, než jenom rozčílená.

Albi
6. 9. 2024 20:45

A navíc KoZa se nejen rozčílil, ale moc, moc se zlobil – Gosudar si klíďo píďo odjel do Mongolska a tam ho nezatkli, jak bylo už dávno přikázáno!
To už je vrchol neposlušnosti – přímo úmyslná provokace!

Náš mainstream to vyřvával snad ze všech svých mediálních kanálů.
Šéfům nedošlo, že měli raději přikázat držet bobříka mlčení – nikdo by si toho ani nevšiml.
Nevědí, že “paměť davu” je +/- 14 dní?

Takhle “vládci” předvedli jen svou pokračující bezmocnost. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 9. 2024 01:18
Odpovědět  Albi

Ted, když Uchnaagijn Chürelsüch takhle pootevřel přizdis-ráčum dveře, teprve začne ta správná pr-del. To bude panečku běsnýho mekotu! Už se na to těším.

Jirka
6. 9. 2024 21:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Zapadni cvoci ziji ve sklenene flasce plne drog a zboznych prani. Tak to zustane az do jejich konce. Je tezke si priznat, ze prohrali. Ackoliv investovali majland proti Rusku, ktery je uz ztracen. Nikdy nedostanou ty prachy zpet. Proto: Nikdy neposlouchat hnUSAky, kteri je navadeli a ukolovali!

Antonín Körber
8. 9. 2024 07:58
Ohodnotit příspěvek :
     

..ano NATO zahájilo otevřenou válku proti Rusku!,nyní se může celé nato obávat koho si Rusko vybere k odvetě,zdali Německo,Anglii,Francii či rovnou USA,uvědomili si to vůbec tito šílenci?,..tentokráte to bude silnější kafé,asi separé s doplňkem..