blog

P.C.Roberts: Vynořilo se nové Rusko

Dmitri Trenin, člen Rady pro zahraniční a obrannou politiku Ruska, prohlásil, že Rusko přišlo k rozumu, když (a jak jsem též já sám doporučoval), se zády obrátilo k morálně zhýralému a společensky nefunkčnímu i polititicky nejednotnému systému západního světa.

Po léta bylo Rusko svými prozápadními intelektuály hendikepováno a zřejmě by se tak dělo i nadále, kdyby se démonizace Ruska Západem nevyostřila až tak, že tyto intelektuály přinutila buď své postoje změnit, či Rusko opustit. Nu a osvobozeno od někdejšího vlivu těchto lidí se Rusko vynořilo jako vůdce západní šikanou už přesycené světové většiny.

Takže: aby blázni ve Washingtonu v zájmu své světové hegemonie Rusko podkopali, podařilo se jim vytvořit z něj světového vůdce.

Ale nejen to.

V celé Americe i v jejím impériu dnes vše selhává. Školy a univerzity jsou centry propagandy proti bílým Američanům, armáda je nejednotnou Babylonskou věží, nepředstavitelně drahé zbraňové systémy jsou pronásledovány problémy, sociální a ekonomická infrastruktura se rozpadá, zdravotní péče se proměnila na mašinérii zisku – pro Big Pharmu. Voda i potraviny jsou znečistěné, vládní byrokracie převzala od rodičů kontrolu nad dětmi a ekonomických možností ubývá. Lidé, odmítající propagandu a trvající na pravdě jsou pronásledováni, takže je dnes přetěžké uvěřit tomu, že ještě před 20 roky zde bylo Rusko, které na Západ hledělo s nadějí.

Překlad: Lubomír Man

sdílet na

17 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ilja
6. 4. 2024 10:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko jediné v Evropě, komu zbyla tradiční západní morálka neporušená kapitalistickým farizejstvím. Buduje pevnou monogamní rodinu s početnými dětmi, pevný křesťanský stát, pevná víra svaté Rusi.

Pavel z Moravy
6. 4. 2024 11:49
Odpovědět  ilja

Většině normálních lidí se tento zdegenerovaný západ brzy přejí. Je to proto, že většina lidí chce žít normálním životem, ale trend žití zde na západě nyní určuje menšina zdegenerovanců. Té mlčící a apatické většině tady na západě to dojde až bude pozdě. Nu, jejich problém. My staří to již nezměníme, na tahu je omladina, jakou budoucnost si vytvoří, takovou budou mít.

ryba
6. 4. 2024 13:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tedy jestli nějakou vůbec budou mít ?!

ijn
6. 4. 2024 11:52
Odpovědět  ilja

Vždy po skončení války vítězové dopočítají škody a prokázané odhalené válečné agresory (možná i štváče) donutí doplácet škody válkou způsobené,….. proto KoZa nechce připustit vítězství RF na Ukrajině a povinnost doplatit obrovské válečné škody

Jako dopadne ČR, pokud jsme předpokládaným vítězem RF na 1. místě ze států podporující teroristy na Ukrajině?????? Domýšlí někdo z politiků dopady na ČR??? Jsme asi před bankrotem, zdrcující ztráty aktiv ČR po r. 1990 transformací ekonomiky budou ještě zakončeny státním bankrotem v důsledku zrádného vedení ČR!!!

Řešení je zestátnit včas aktiva válečných agresorů (Francie +SRN + Ukrajinců) podnikajících na území ČR, získáme 359 Lidlů, T-mobile, Škodu Auto,…atd., je logické že KoZa nechce prohrát, ale vojsko nemáme ochotné bojovat proti bratrům Slovanům, techniku nemáme pancéřové plechy z NHKG (Liberty Ostrava a.s.) zavřeno,….stát ČR řídí idioti!!!!

Pavel z Moravy
6. 4. 2024 12:28
Odpovědět  ijn

Já si tedy pod pojmem idiot nebo hlupák představuji člověka, který dělá věci o kterých nic neví, který je dělá právě proto, že mu nebylo naděleno. A to tito nejsou, sakra vždyť je to tak jednoduché. Tito lidé dostali zadání likvidace státu a toto plní. Oni nejsou hlupáci, oni jsou zaprodanci.

Tupý hulvát
6. 4. 2024 14:43
Odpovědět  Pavel z Moravy

ANO,TADY TI PITOMCI BUDOU POŘÁD VYKŘIKOVAT O NESCHOPNOSTI A BLBOSTI VLÁDY A TÍM JÍ POMÁHAT,ABY LIDÉ NEPOCHOPILI,ŽE JSOU TO ZRÁDCI,KTEŘÍ CHTĚJI ZNIČIT STÁT A NÁROD.
Naštěstí alternativu nikdo nečte,takže ni nepokazí a je to vlastně jedno,už je hotovo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
stan
6. 4. 2024 15:54
Odpovědět  ilja

Mé přání je , aby zdegenerovaný Západ ustoupil novému světovému uspořádání ve kterém bude vše mnohem spravedlivější a kde nebude odpornej hegemon jako byli USA.

Albi
6. 4. 2024 17:16
Odpovědět  ilja

“tradiční západní morálka”?

Takové kategorie morálky neznám, mohl byste vysvětlit, jaký je rozdíl mezi obecně morálkou a morálkou tradiční západní?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pravdomluvny
6. 4. 2024 10:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Záchodu v čele s uSSa se povedlo kouzlo nechtěného:
Rusko je silnější, než kdy dřív a celý teroristický NATO si kdykoliv namaže na chleba 🤓

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Skeletor
6. 4. 2024 12:21
Odpovědět  Pravdomluvny

No fuj, takový sajrajt a na chleba? I když na dnešní tzv. chleba se asi nic jiné namazat nedá.

Pravdomluvny
6. 4. 2024 13:11
Odpovědět  Skeletor

Pokud bude chleba z Banderoobilí a budou ho žrát v Banderonacistánu….. proč ne 😂

Tom
6. 4. 2024 11:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Jakže to zpívá Oleg Gazmanov v písni Vpered Rossia? … čím vyšší tlak, tim pevnější beton!
Tato vlastenecká píseň nemá chybu, a věřím, že to je jejich další účinná
zbraň.

6. 4. 2024 13:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Není Ropa…to je jednoduchá příčina…
Bez Ropy selže všechno…i Rusko.
Potřebujem nové zdroje energie, ihned.

Pavel z Moravy
6. 4. 2024 18:06
Odpovědět  Veny232

Ale Veny, co takový projekt uzavřeného jaderného palivového systému, který testuje Rosatom. A pochybuji, že by ropa již byla vyčerpána. Někdo má zájem na vytváření chaosu. Kdo, to nemusíme dlouze studovat.

Boomer
6. 4. 2024 20:40
Odpovědět  Pavel z Moravy

..zaspal jste dobu, velebný kmete. Rusové nic netestují, Rusové už deset let jedou v plně provozním režimu na BN 800-kách v Bělojarsku.
Testovali Francouzi Phénix a Superphénix, Japonci zase Monju, naplno jim nešlape nic…
Budíček!!!!!

Pavel z Moravy
7. 4. 2024 07:45
Odpovědět  Boomer

Nu, ale je možné, že ho dále zdokonalují. Teď na myšlenkách nebo kde jsem právě četl, že testují.

Toncek
7. 4. 2024 11:04
Odpovědět  Veny232

..ano,já bych navrhl chytat prdy,protože v tom budeme za fijalových určitě držet prim a zachrání to určitě amíci,o to jde,nééé ?..