blognezařazené

P.C.Roberts: Plán Billa Gatese na genocidu lidské rasy

Hitler zlikvidoval šest milionů lidí. Ale Bill Gates a Klaus Schwab mají v úmyslu zlikvidovat 7,6 miliardy lidí, a ti, kteří mají dle jejich receptu z planety Země zmizet, si kupodivu ani nestěžují. Peter Koenig, světoznámý ekonom, geopolitický analytik a též zasvěcenec do plánů na genocidu lidstva, vysvětluje agendu Billa Gatese a Světového ekonomického fóra, týkající se snížení světové populace z dnešní 8,1 miliardy na 500 milionů.

Většina z nás bude pochopitelně v oněch vyřazených 7,6 miliardách. Přemýšlejte o tom. Přemýšlejte také o tom, že Hitler je démonizován za likvidaci šesti milionů Židů. Spočítejte, jak malý zlomek představuje šest milionů, postavíme-li je k 7,6 miliardám. A divte se, proč Bill Gates a Světové ekonomické fórum nejsou démonizováni. Naopak, jsou to celebrity, s nimiž by politici, ředitelé firem, univerzitní profesoři a média tuze rádi navázali přátelský kontakt.

Každý rok se západní „vedení“ stěhuje do Davosu, aby si zde vyslechlo přednášky o genocidě lidské rasy a o tom,jak krásný bude Svět poté, co na něm zbylých 500 milionů lidí bude nejen zbaveno téměř všech svých sousedů, ale i vyvlastněno, protože „nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný“.

Rozhovor TNT s Peterem Koenigem začíná zhruba ve 12 minutách.

https://tntvideo.podbean.com/e/peter-koenig-on-mind-medicine-with-charles-kovess-16-june-2024/

Překlad: Lubomír Man

sdílet na

16 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
20. 6. 2024 20:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Neříkám tak ani tak ale na moje slova dojde.

Administrátor
P.A.Semi
20. 6. 2024 23:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten úvod je asi provokace…?
Hitler “zabil” mnohem víc než 6 milionů lidí, a jestli méně než 6 milionů židů se tu nesmí rozebírat, ale každopádně věta v úvodu se zdá dehumanizovat nebo popírat tu většinu nežidovských obětí…!

Těch 500 milionů je urban legend, protože si to nějaký nesouvisející týpek nechal vytesat na mramorový monument… (ono to klidně může být ještě méně, to záleží, kdo to bude “režírovat”…)

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Editor
21. 6. 2024 08:40
Odpovědět  P.A.Semi

Jenom nesmíme zapomínat na jeden rozdíl. Většina židovských obětí byla zabita “průmyslovým” způsobem ve vyhlazovacích táborech. Nežidovské oběti byly v těchto táborech zabíjeny také, ale většina nežidovských obětí (a že jich bylo!) zahynula v bojích, ne v komorách!

Standa
21. 6. 2024 08:55
Odpovědět  scipio

Omyl, nežidovské oběti také procházeli Majdankem, Osvědčimý, Ravensbrykem atd. jedině u židů to bylo o rase. Ovšem na Slovany se mělo dostat v druhém kole.Nyní se kolo dějin otočilo!
Židé vedou a Slované jsou určeni k ponížení a postupnému vyhynutí. Snad nás Rus ubrání!

Slovan
21. 6. 2024 09:36
Odpovědět  Standa

Pánové výše, plný souhlas. 👍👍

Editor
21. 6. 2024 11:12
Odpovědět  Standa

umíš číst? Píši jasně, že i nežidovské oběti Němci a jejich pomocníci z Pobaltí a UA zabíjeli ve vyhlazovacích táborech, ale v menším počtu než Židy.

Administrátor
P.A.Semi
21. 6. 2024 11:50
Odpovědět  scipio

Inu, jak jsem psal “se tu nesmí rozebírat“… Dějiny píší vítězové, a čím víc lží, tím větší důraz na cenzuru a zákaz Pravdy…

Ty údajné “plynové komory” nejen že nikdo nedokázal, ale spolehlivě je vyvrátili… Ostatně i komíny k údajným krematoriím tam postavili až sověti po válce…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mikao
24. 6. 2024 09:37
Odpovědět  P.A.Semi

Souhlasím s Vámi. Je podivuhodné, jak se ze 100x opakované lži stala pravda, o které se nesmí diskutovat. Důkazů netřeba. Logická argumentace? Nezájem. Fyzikální zákony? Nezájem. Desinfekční komory nebo plynová krematoria? Nezájem…. A proto se z mýtů stala pravda.

Standa
21. 6. 2024 08:58
Odpovědět  P.A.Semi

Ofiko se uvádí 5-60 mio. Někdo asi přidal jednu nulu.

Editor
20. 6. 2024 23:35
Ohodnotit příspěvek :
     

No, je to trochu protismyslné. V zájmu těch 2% lidí na světě, která ovládají prakticky 95% světového obchodu to není. Jejich zisky pocházejí právě z těch zbylých 98% lidstva. Jakmile by se snížil počet obyvatel zeměkoule na 1/16, zisky klesnou o více. Tyhle firmy vyrábějí a prodávají šmejdy s předpokládanou obrátkou 7 let. Jakmile konzumentů tolik nebude, kdo bude “smetánku” živit? Jenom stagnace zisku tyhle lidi přivádí k šílenství, natož redukce zisku na 1/16 !!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
21. 6. 2024 07:42
Odpovědět  scipio

Přesto se už do toho Gates zapojil. Přiznal , že na vývoji Covid v laboratořích měl svůj finanční podíl.

Vlado71
21. 6. 2024 14:37
Odpovědět  scipio

Nemyslím si, že potrebujú peniaze (natlačia ich koľko treba), lebo tie potrebujú len na oklamanie (uplatenie) nás. Potrebujú však majetok a moc. Majetok po všetkých vyhladených im spadne do lona a tých 500 milónov pozostalých sa im bude ovládať oveľa ľahšie (a lacnejšie), lebo ako vždy ich poštvú proti sebe (veď nič iné nerobia už stovky rokov), vedia ako na to.

Prodost
21. 6. 2024 17:10
Odpovědět  scipio

Scipio, bohužel chybná úvaha. Každá lidská duše (pro tyhle pány je to duše zvířecí v lidském těle) je jen položkou v kalkulačním vzorci. Pro ty, pro něž nemají ekonomické (otrocké) uplatnění, aby na nich mohli vydělávat, mají nálepku “zbyteční jedlíci”. Viz výrok Henry Kissingera. A pouhá existence takového “zbytečného jedlíka”, zatěžuje/spotřebovává/ stále vzácnější zdroje planety. Toto je ekonomické východisko jejich úvah, východisko kalkulační, východisko bezohledné. Mimochodem, co mají společného pánové Hitler. Gates, Schwab, atd.? Z čeho, z jakých principiálních (duchovních) východisek vychází jejich myšlení? Máte to za domácí úkol.

Bety
21. 6. 2024 19:55
Odpovědět  scipio

Jelikož vývoj podle jejich not směřuje k tomu, že ten zbytek lidstva určený k obsluze NEBUDE VLASTNIT NIC a oni BUDOU VLASTNIT VŠECHNO, kde vidíte problém? Nebudou nějaké konzumenty, kteří jim v současné době prožírají JEJICH MAJETEK A ZDROJE vůbec potřebovat.
Těch pár set milionů bude k jejich pohodlné obživě stačit až až. No nějaká vyšší střední třída na to dojede, ale pochybuji, že je zrovna tohle bude pálit.

Standa
21. 6. 2024 05:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Takové štiplavé téma.
Pokud by se vykrátili všichni blbci,zůstala by cca Gatesem předpokládaná množina inteligentních lidí. Ale jak to rozeznat ?
Nálet na blbce? Proč mám chytrý telefon, když mě volají samý blbci ?

Gales
21. 6. 2024 09:43
Odpovědět  Standa

Namontuj si do něj AI a ta ti to bude hlídat.

Standa
21. 6. 2024 10:06
Odpovědět  Gales

Blbec zblbne i UI(AI).Je samoučící! ( kromě blbce) . A kromě toho je pitomá! Asi na úrovni Bideta-je zatím v pemprskách.Papoušek je chytřejší, dokáže mluvit sám do telefonu. ,, Pánicek neny doma”!