blog

P.C.Roberts: Na programu je zvolení Kamaly

Vážený Američane, 

Tvoje příští prezidentská administrativa bude protibílá, protirodinná, podpoří otevřené hranice, legalizaci sexuální perverzity, sexualizaci malých dětí a válku. Tvůj hlas ničemu z toho nezabrání, protože volby budou ukradeny. Ve swingových státech už byly metody, použité Demokraty ke krádeži voleb v roce 2020 a 2022, zlegalizovány. Navíc je nyní nezákonné výsledky voleb zpochybňovat.

Snad si pamatuješ, že když Kamala Harris soutěžila o prezidentskou nominaci v roce 2020, byla okamžitě vyřazena. Měla nulovou podporu. Byla viceprezidentkou neoblíbenou. Dnes ji však média prezentují jako kandidátku, která nad Trumpem vede. V  tomto trendu probíhá pochopitelně i veškeré další pozitivní zpravodajství o Kamale a negativní zpravodajství o Trumpovi. Pochopitelně s cílem rozhodnutí voličů ve prospěch Kamaly ovlivnit. Na Googlu je 90% informací o Kamale příznivých a 90 % informací o Trumpovi nepříznivých.

Tím vším a hlavně pak takto vytvořeným očekáváným vítězstvím Kamaly je položen základ pro to, aby krádež voleb byla uskutečnitelná. Volby totiž není možné ukrást, pokud za jejich  kandidáta, který ve volební kampani “vede”, není představena právě  ta osoba, pro kterou se volby kradou.

Zeptej se sám sebe, jak se Kamala dostala z nulové podpory mezi Demokraty na předního kandidáta na funkci prezidenta? Primární volby nevyhrála, protože ty se nekonaly. Nevedla žádné debaty. Představuje vše kromě rodiny, sexuální morálky, míru, práva jako štítu lidu a nikoli zbraně v rukou vlády, a též kromě národnosti a nikoli Babylonské věže. I kromě pravdy a nikoli lži.

Média dala jasně najevo, že volby budou ukradené. Proč jinak ty zmanipulované průzkumy a neobjektivní zpravodajství? 

Veřejnost je připravena ukradené volby přijmout. A republikáni mlčí. No a pokud toto téma nastolí Trump, média řeknou, že ublížený exprezident tímto obviněním vlastně již svou porážku přiznal. 

Je tedy zřejmé, že Trump nemůže být tím, kdo zjevný problém nastolí. Na krádež musí upozornit republikánští guvernéři, američtí senátoři, zástupci USA a ta malá část sociálních médií, kde je svoboda slova stále ještě možná.

 Zkus si představit, že republikánští slaboši nastolují skutečný problém.Je to nepředstavitelné. Republikáni nejsou schopni boje. Nikdy tonedělali. A nikdy by to ani neudělali, protože by to vrhlo na odiv čistotu a posvátnost „americké demokracie“. 

Američané se tudíž musí pokusit pochopit, jaký bude život v režimu “Kamala”. Federální maršálové a týmy FBI SWAT budou v rudých (to je většinově republikánských státech),poslány od domu k domu, aby zde zabavili střelné zbraně. Jakmile budou občané odzbrojeni, budou vyslány legie imigrantů-vetřelců, aby tě vyhodili z tvého domova a sami se tam nastěhovali. Bude se to řešit jako záležitost nájmu a bude rozhodnuto ve prospěch nájemníka. 

Tvoje nerealizované kapitálové zisky, na které jsi spoléhal při odchodu do důchodu, se zdaní. Budeš muset prodat penzijní fondy, abys tu daň mohl zaplatit. Když trh klesne, nebudeš kompenzován za ztracené kapitálové zisky, ze kterých jsi zaplatil daně.

 Ztratíš i veškerou kontrolu nad svými dětmi, které budou ve školách vychovávány pro pedofily a změnu pohlaví.

A obrana je nemožná, protože ani Republikánská strana neřekne slovo o volební krádeži, která  už je zjevně nastolena. 

Hranice zůstávají otevřené dokořán. Na veřejných školách se nadále vyučuje teorie kritické rasy. Transgender propagátoři získávají rodičovskou autoritu nad dětmi. Pokus o atentát na Trumpa zůstává nevyšetřen a z médií zmizel. 

A  svoboda slova byla označena za „hrozbu” pro demokraty.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Zde je zdroj článku o Kamale:

The Agenda Is To Elect Kamala

sdílet na

18 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Josef K
27. 8. 2024 21:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Alastair Crooke: Západní způsob války – Vyprávění má navrch nad realitou
https://kispep.wordpress.com/2024/08/27/alastair-crooke-zapadni-zpusob-valky-vypraveni-ma-navrch-nad-realitou/

Buchtík
27. 8. 2024 21:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro zasmání k tématu prezidentské kampaně v USA. Název kapely Nirvana a jméno Kurt Cobain alespoň zaslechl téměř každý, i ze starších ročníků v našich končinách. Už málokdo ví, že po smrti Cobaina tehdejší bubeník této kapely založil novou kapelu pod názvem Foo Fighters, která se u mladých stala téměř stejně oblíbenou jako právě Nirvana.

A teď přišla chvíle Davida Grohla, aby se proslavil i v kruzích lidí, kteří ho jinak neznali. Zapojil se totiž do předvolební kampaně tím, že obvinil Trumpovu kampaň, že na mítingu s Robertem Kennedym neoprávněně použili píseň My hero (Můj hrdina) právě od FF bez jejich výslovného povolení.

Bohužel pro Davida mluvčí kampaně Trumpa Steven Cheung doložil, že si normálně zaplatili licenci pro užití této písně a legálně je tudíž vše v pořádku. David tak teprve po letech, co je součástí hudeního průmyslu v USA, zjistil, jak tento průmysl opravdu funguje – že písně, které jsou sice jeho duševním výtvorem, nejsou ale fakticky v jeho vlastnictví.

Bohužel je to jen důkaz toho, co se projevilo už za kovidu, kdy David vyžadoval, aby návštěvníci jejich koncertů předložili certifikát o prodělaném očkování.

Buchtík
27. 8. 2024 22:08
Odpovědět  Buchtík

Ironií osudu je pak to, že bubeník této kapely Taylor Hawkins zemřel v květnu 2022 ve věku 50 let v hotelovém pokoji v Bogotě v Kolumbii poté, co si stěžoval na bolesti na hrudi a hotelový personál mu zavolal záchranku, která mu už nedokázala pomoci.

Oficiální příčina úmrtí vlastně nikdy nebyla ani pořádně uvedená, kolumbijské úřady uvedly, že toxikologický test moči ukázal, že měl v sobě asi 10 různých látek, včetně opioidů, THC, antidepresiv. V podstatě to svedli na to, že to byl feťák, což bezpochyby byl, ale že v době kovidu celá kapela byla fanitickýma podporovatelema očkování a vymiňovala si to i po svých fanoušcích, to už nikdo do spojení s jeho náhlým úmrtím nedává.

No, jako bubeník byl dobrej, jako člověk to byl podle všeho docela odpad, stejně jako David, kterej se vykreslil v celé svojí nahotě.

ijn
27. 8. 2024 22:39
Ohodnotit příspěvek :
     

my v ČR se musíme postarat o pořádek tady doma, USA je daleko a volby domácí krajské a 1/3 senátu musí SMÉST 5 DEMOLICI ani žádného dřívějšího politika převlečeného do různých uskupení :”za kraj” nebo “pro kraj” a jiná další přeskupení,……cca tisíc stejných harcovníků…!!!!!

prostě nevolit šmejdy a zrádce z PSP i do krajů nalezlých, multi-funkcemi prolezlé vlastizrádce, zejména žádné lékaře, co se zapojili do vakcinace jedy a neprověřenými roztoky!!!!!!!!!

Krajské volby září 20.- 21. musí dostat fialová demolice přes držku včetně profláknutých senátorů = NEVOLIT ŠMEJDY z PSP….!!!!!!!!

standa
28. 8. 2024 10:34
Odpovědět  ijn

Dobře , správně, za jedna! Ti, co tady vykřikují,,, nedá se nic dělat, dožijeme,kašlem na to” jsou ,,poněkud prapodivní” od Milana …odkusi ..až po Pavla z Moravy! Nejen ,, prapodivní” Nepodezírám je z hlouposti , ale jistý Anzehamr je tam cítit. Nebo Anzenhaj MĚR? A doporučují ,, nečtěte jiné komentáře, než naše”!

Autor
27. 8. 2024 23:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenhle člověk je najat, aby přivedl do deprese i ty, co odolávají. Putin je podle něj taky nemožný. ani válčit neumí.

Pavel z Moravy.
28. 8. 2024 06:17
Odpovědět  Jana

Paní Jano, tak mám takový pocit, že svět se ocitnul před takovou bouří, která strhne lavinu toho největšího zla a násilí, tak jak tady o tom psává pod značkou Slovák jeden ze zdejších přispěvovatelů. A ať se tomu usmívá kdo chce jak chce, katastrofa je za dveřmi.

krůtí brko
27. 8. 2024 23:58
Ohodnotit příspěvek :
     

U amerických voleb vždy záleží na tom, kdo bude mediálně šikovnější. A jehož obraz bude přitažlivější. Harrisová má v tomto velkou výhodu, protože drtivá většina médií je na její straně. I kdyby Trump nakonec uspěl, tak by to ale stejně nebyla žádná velká výhra. Stačí si vzpomenout na jeho fanatickou podporu židovstva a Izraele. A tohle on by pochopitelně zopakoval, protože je to součástí jeho světonázoru. Takže z těch voleb by mohla vzejít jen jedna jediná pozitivní věc (zatím čistě teoreticky): občanská válka.

ijn
28. 8. 2024 01:20
Odpovědět  krůtí brko

v USA volby získají oba kandidáti 75%, záleží ke komu se přidá Armáda či Národní garda, pokud se dohodnou obě silové složky, tak zvítězí ten, kdo jim více slíbí,….!!!!!!!!!

Bety
28. 8. 2024 10:10
Odpovědět  krůtí brko

Tady je spíš řeč o tom, že vítězí VĚTŠÍ PODVODNÍK, a bída je v tom, že lidé s informacemi stále spoléhají na média která vůbec nejsou svobodná. Ne že bych milovala Trumpa – Amerika na prvním místě – ale fakt je ten, že se vyhýbal válce jak jen mohl. Kamala se ničemu vyhýbat nebude, je jen poslušný mopslík.
A co se týče Robertse, suhlasím s Janou, ten chlap mi také připadá spíše jako provokatér.

krůtí brko
28. 8. 2024 11:38
Odpovědět  Bety

Myslím, že kvůli Izraeli udělá cokoliv. I třeba rozpoutá válku s Íránem. To by nás ohrozilo úplně stejně, ne-li víc, než Ukrajina. Sulejmáního nechal zabít on, bez ohledu na následky.

Bety
28. 8. 2024 16:25
Odpovědět  krůtí brko

Těžko říct. Víte měla jsem takový dojem, že ho se Sulejmáním postavila CIA před hotovou věc, neboli že to bylo podobné jako s Kennedym a Zátokou sviní. Obojí vypadalo na válku, kterou se ale nastartovat nepovedlo. Samozřejmě byl to jen dojem.
Člověk prostě doufá, že tam za tou louží bude mít někdo když ne rozum, tak alespoň pud sebezáchovy.

krůtí brko
28. 8. 2024 22:27
Odpovědět  Bety

To mi nenapadlo, to se CIA. A možné to samozřejmě je. Jinak souhlas.

Antonín Körber
28. 8. 2024 10:29
Odpovědět  krůtí brko

ano,..to jsou pravdivé i pravděpodobné skutečnosti,schyluje se k občanské válce, tentokráte ne Sever proti Jihu,ale Východ proti Západu,vstupuje do toho i skutečnost- “co bylo ukradeno,musí býti vráceno”,ví to každý mexičan a tuší každý američan, i Rusko tam má své doposud nevyřízené účty,taktéž i Čína..tedy nějaké veliké podvody u voleb se pravděpodobně nemohou konat,protože “občanská” je daleko větší strašák,možná i definitívum pro značku usa..

JoFa
28. 8. 2024 10:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Áno, naozaj sa budú snažiť satanisti Demokracie za každú cenu pretlačiť Kamalu. Paradoxne iba v Texase našli 1,1 milióna voličských “mŕtvych duší ” a predstavte si, koĺko ich bude ešte po celých štátoch.https://cz24.news/texas-na-seznamu-volicu-bylo-nalezeno-temer-500-000-mrtvych-a-statisice-lidi-bez-statni-prislusnosti/

Markýza
28. 8. 2024 10:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím, jestli dělají dobře, Jaromíři…….z Putina šla do kolen i překrásná Melanie Trumpovic. Sice je to už skoro deset let, ale stejně – aby Mrs prezidentka Kamala nelehla rovnou na nejbližší kanape.

Josef K
28. 8. 2024 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Kevin Barrett: Útěk ze „země svobody…

https://kispep.wordpress.com/2024/08/28/kevin-barrett-utek-ze-zeme-svobody/

Gales
28. 8. 2024 10:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Zku*vení politici vytvořili zku*venej svět. Musíme eliminovat zkurvence od moci protože nás budou nutit žít v tom zaybaným světě.