blog

P.C.Roberts: Má vládnoucí elita vyhlazovací seznam? 

Zkontrolujte si početnost publika novináře Tuckera Carlsona. Převyšuje všechny politiky Demokratické strany dohromady. Viz:https://x.com/JackPosobiec/status/1831526486584541421.

Tucker je nebezpečný pro establishment amerického gestapa. To je důvod, proč on a Elon Musk jsou na prvních místech mého seznamu Američanů, kteří pravděpodobně tiše zmizí, jakmile se k moci dostane režim “Kamala”. 

Hlasatelé a zastánci pravdy jsou totiž pro tyranii nebezpeční. Budou zatčeni a zmizí a nebudou o nich žádné zprávy. Najednou prostě nebudou.

Fantazie? Možná, ale je to stejně pravděpodobné jako to, že o fantazii nejde.

Právě se pokusili zabít Trumpa a příběh o tom žil pouhé tři týdny, než skončil v Jámě pamětnici. Zde je seznam Američanů, které vládnoucí establishment považuje za nepohodlné:

Tucker Carlson 

Elon Musk 

Robert F. Kennedy, Jr. 

Ron Paul Scott Ritter 

Steve Kirsch 

Dr. Peter McCullough 

Dr. Joseph Mercola 

Thomas Massie Tulsi Gabbardová 

Měli bychom přidat Alexe Jonese, nebo ho už vyřídili represivními pokutami? A co Mike Adams, Rand Paul, Jim Jordan?

 Vážení čtenáři, kdo jsou podle vás další z těch, kteří jsou pro vládnoucí elitu příliš nepohodlní na to, aby si dál chodili po  

svobodě?

Překlad : Lubomír Man

                                           Dobrý den,

Roberts o odpůrcích  současného režimu v USA

Zdroj: P.C.Roberts: Does the Ruling Elite Have an Extermination List?

sdílet na

Souhlas
Upozornit na
28 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Josef K
7. 9. 2024 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Andrej Martyanov: Nová politická realita … jak se odráží v oblasti ruské memologie, 😀😆😂
https://kispep.wordpress.com/2024/09/07/andrej-martyanov-nova-politicka-realita/

Ijn
7. 9. 2024 09:42
Odpovědět  Josef K

Marné marné marné pokusy o pochopení eugenické kabaly u moci k depopulaci civilizace…!!!

Napište nám raději seznam našich zrádců+škudců1990-2024 pořadí dle rozsahu škody…..to je nutné sdělit veřejnosti,…

Zatím elitu ČR připravit justici k potrestání vlastizrádců na Mírov

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 12:27
Odpovědět  Ijn

Píšete dobře, ale kdo do tohoto půjde ?

JoFa
7. 9. 2024 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Predpokladám, že čoskoro tu pribudne tento článok https://cz24.news/putinov-vtip-vyvolal-vo-washingtone-obrovsky-rozruch/ a bude zaujímavé ako ho posúdite, jeho obmena s priamym Puťkovým vyjadrením je tu https://www.hlavnespravy.sk/putin-vyjadril-podporu-kamale-harrisovej-ma-nakazlivy-smiech/3632428.
Z môjho pohľadu je to samozrejme vtip, ale veĺmi účelový. Puťkovi je zrejme úplne jedno, kto bude US prezident-US je na kolenách a každý kto tam bude vládnuť bude mať obrovské problémy.
Myslím, že Trump je pre Rusko priechodnejší a vyjadrenie podpory Kamale mu nahráva-no nepochopil to…
Ak Rus podporí US kandidáta, dostáva ho do veľkej nevýhody-Rusko samozre zase “zasahuje do volieb” a kandidát podporený Ruskom bude mať v US problémy, takže uvidíme ako americká lúza zareaguje. 
 

JoFa
7. 9. 2024 09:02
Odpovědět  JoFa

Niečo ešte k vašej bezpečnosti tu https://www.hlavnespravy.sk/cielena-reklama-na-socialnej-sieti-na-zaklade-odpocuteho-rozhovoru-vasim-zariadenim-prestava-byt-konspiraciou/3633242 a doporučujem aj komentáre pod článkom, myslím, že je to dôležité!!

Slovák
7. 9. 2024 11:27
Odpovědět  JoFa

Strať sa ty hlupák, robíš si len hanbu!

JoFa
7. 9. 2024 12:39
Odpovědět  Slovák

Každé diskusné fórum má svojho maskota – bezobsažného blba. Na HS majú Onan Ivíčka, na Pokeci 24 Slovák. Písal som ti dávnejšie, že svojím nickom dehonestuješ našu krajinu, ale nasadenému trolovi nevysvetlíš..čo už.

JoFa
7. 9. 2024 13:18
Odpovědět  Slovák

Skúsil som si lajknúť svoj vlastný komentár a nejde to. Takže tu máš parťáka nasadeného, alebo máš dva nicky, na takéto tvoje stupidity sa len tak niekto nenalepí..

Boomer
7. 9. 2024 12:12
Odpovědět  JoFa

.. zdá se, že Západ prakticky vyčerpal všechny možnosti, jak škodit Rusku, tedy s výjimkou přímého vojenského konfliktu. A Rusko se ocitlo v situaci, v níž postupovat podle Clausewitzovy doktríny.. schopnost vnutit protivníkovi místo, čas a způsob boje. A netýká se to jen ozbrojeného střetnutí, to je až poslední varianta, na kterou nemusí vůbec dojít.
Zatím jsou ve hře především ekonomické a politické páky a já doufám, že u toho zůstane.

JoFa
7. 9. 2024 12:30
Odpovědět  Boomer
JoFa
7. 9. 2024 12:34
Odpovědět  JoFa
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovák
7. 9. 2024 11:27
Odpovědět  JoFa

Ty si riadne vygumovany libtard!

JoFa
7. 9. 2024 13:01
Odpovědět  Slovák

Si klamár a podvodník a rozhodne nemáš 70 rokov ako si nedávno spomenul, si tu len aby si škodil… Človek v 70 tke má oveĺa rozhľadenejší názor a nedáva stupídne bezobsažné komentáre…Dúfam, že sa tu ľudia orientujú, hlavne sedemdesiatnici. Toto nasadené teľa vás zhovaďuje rovnako ako nás Slovákov, je mi to ľuto, ale musíte ho tu strpieť. Ja s tým nič nenarobím.

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Já nevím, proč lidé nechtějí pochopit, že bez skutečné změny se nic nemůže změnit. V tomto společenství, kde vše ovládají nadnárodní koncerny si s vámi vždy vymetou. Jestli by vyhrála volby i SPD, dobrá, mají koncepci co s touto společností dělat dál, jsou lidé ochotni obětovat se za druhé, pomoci druhým, slevit ze svých nároků a být solidární? Jsou tam lidé, kteří dorostli do kvalit vyspělého jedince ? Já to nezpochybňuji, ale k.tomu něco změnit potřebuji něco více než chtění a řeči. Máte takové lidi ve společnosti? Jsem v tom skeptický, většina odmítla jiný systém tedy socialismus, který mohl nakročit k jiné společnosti a najednou by se mělo něco mávnutím proutku změnit. Nu já to nikomu brát nebudu. Mějte se.

Slovan
7. 9. 2024 10:50
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Se Bohajeho už netrap, my už to tuna doplácáme, tenhle svět není pro nás, co pamatují lepší zítřky. Nebo kdy předevčírem jsme chválili dem už pozítří, Pak poručili větru dešti a plnili jsme závazky Pětiletky na 120%. Né jako dnes samý individualismus, satanismus, prcačkismus, pedofilismuz a spousty jiných světových hodnot. Tak zaklapni rozečtenou knihu a nech to na jindy. 🙄🤦‍♂️

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 11:31
Odpovědět  Slovan

Prostě se nedá změnit ani hovn.o
Vím co mi říká syn o vrstevnících a spolupracovnícich. Však já to nějak dožiju tak jako ty a chytroliny necháme ať si užijí. Tady jich je co se jim to líbí. Mne ale nejvíce fascinuje, jak si někteří myslí, že se dá s tímto matrošem něco změnit
Opatruj se

Slovan
7. 9. 2024 13:03
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Tady tobě a vůbec všem dobrým lidem zasílám odkaz, který mě mluví z duše a plně souhlasím. Napiš mi svůj názor. Přišlo mě to od spolubojovníků do telefonu. Tak jsem to nakonec na netu našel.

Moravský spisovatel Radomír Dolanský napsal | nase-pravda.net

JoFa
7. 9. 2024 13:36
Odpovědět  Slovan

Aj keď nie so tázán, prekvapil ma tento váš husitský plátok, musím uznať, že to má náboj, ale žiadnu reklamu a to je chyba. Čo tak spojiť Jasan a Naše pravda? Mali by ste hľadať priesečníky, iba tak bude odboj úspešný a silnejší.

Slovan
8. 9. 2024 19:52
Odpovědět  JoFa

DÍKY. 🙋‍♂️

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 14:24
Odpovědět  Slovan

Velmi dobré, jen co je pravda. Díky. Nu ale s tímto většinovým matrošem v této zemi jsme prostě v číči. A to si člověk říká že se pouze vyučil a je obyčejný çlovíček. Dám.na tvoji.radu a jebu tady na to. Čau.
.

Slovan
8. 9. 2024 19:52
Odpovědět  Pavel z Moravy.

👍 🙋‍♂️ 👍 👍 👍

Mik
9. 9. 2024 16:08
Odpovědět  Pavel z Moravy.

No my ne ale reagovat na změny z vnějšku budou muset ať se jim chce nebo ne. A ty nabeton přijdou.

standa
7. 9. 2024 14:24
Odpovědět  Slovan

,,prcačkismus” …zajímavý pojem! To je hodnota…někde z mládí a dobře se na něj vzpomíná.

zuza
7. 9. 2024 12:01
Odpovědět  Pavel z Moravy.

musíme počkať, až dorastú naše vnúčatá (alebo možno až pravnúčatá?), a potom, ak ešte budeme vládať, im pomôcť. Aj v Nemecku sa deťom slniečkárskych rodičov otvárajú oči. Deti z rodín, ktoré nemajú na súkromné školy alebo aspoň štátne školy v lepšej štvrti, sú denno denne konfrontované s následkami multi-kulturalizmu a lbgt liberalizmu a tak zisťujú na vlastnej koži, že v tom dúhovom a farebnom svete nie je všetko tak úžasné, ako im to tlačia do hlavy v škole, tv reklamách, na sociálnych sieťach a pod..

Pavel z Moravy.
7. 9. 2024 12:23
Odpovědět  zuza

Paní Zuzko stále budu tvrdit, že bez skutečně kvalitní změny systému nic nedocílíte. Mějte se.

Boomer
8. 9. 2024 14:16
Odpovědět  Pavel z Moravy.

..a ke skutečně kvalitní změně systému musíš mít skutečně kvalitní lidi. V pátek jsem byl na posuzování jedné obce soutěžící o Stuhu nejlepší obce, před několika lety už to jednou vyhráli. A vypadají nadějně i dnes. Proč? Mají kvalitní lidi ve vedení, kteří už ukázali, co dokážou. Ve srovnání s vesnicí, ve které žiju(větší a lidnatější..) jsem si vzpomněl na jednoho chlapíka, co to u nás před mnoha lety vedl, a dobře vedl.. synku, když je blbec starosta, když jsou blbci radní, je blbá celá obec.

Slovák
7. 9. 2024 11:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Chyba plukovník McDouglas…

8. 9. 2024 14:00
Odpovědět  Slovák

On se Roberts přejmenoval?