blog

P.C.Roberts: Evropská unie a Demokratická strana USA nacifikovány

                                  

P.C.Roberts: Evropská unie a Demokratická strana USA nacifikovány

Klíčovou otázkou naší doby je, proč se Evropané smiřují s tyranským neřádstvem EU? Jak jsem již dříve napsal, sdělila EU Elonu Muskovi, že obsah jeho rozhovoru na síti X s Donaldem Trumpem kontrolují oni, nikoli on. 

EU je nevolený řídící orgán. Přesto tvrdí, že je demokratický.

Tvrdí, že brání demokracii na Ukrajině, kterou v současnosti řídí, dá-li se to tak nazvat, nikým nevolený ukrajinský prezident.

EU tvrdí, že chrání evropskou demokracii před Ruskem, ale v Evropě žádné demokratické vlády nejsou. Ani jedna evropská vláda, včetně Spojeného království, totiž nezastupuje populaci, která je etnickým základem země. V každé evropské zemi stojí vláda proti původnímu obyvatelstvu a na straně přistěhovalců-vetřelců. Bílé evropské obyvatelstvo nemůže protestovat proti ztrátě své země, natož organizovat se na svou vlastní obranu. Jejich slabé protesty jsou oficiálně považovány za projevy nenávisti a za zločiny z nenávisti. Vůdci nebo organizátoři protestů jsou zatčeni a demonstranti biti. Někdy se imigranti-vetřelci připojí k policii a bílé demonstranty, bránicí svou zemi před krádeží, zmlátí. Avšak jenzřídkakdy se bílá policie postaví na stranu imigrantů-vetřelců proti jejich vlastnímu etniku v zemi již usazenému. Což napovídá, že jen jedno etnikum je dnes pro evropské vlády nedotknutelné. A že je to etnikum cizí – nikoli vlastní. A že etnická národnost v Evropě je mrtvá arasová loajalita existuje už pouze mezi imigranty-nájezdníky.

 Nedávno jsme toho byli svědky ve Velké Británii, nyní známé pod písmeny UK (United Kingdom). Když jsem se narodil, byla Británie stále ještě hlavní mocností, ale dnes se nedokáže postavit ani imigrantům-nájezdníkům. Nový britský premiér Starmer, sám bílý etnický Brit, vystoupil zuřivě proti svému původnímu lidu a hrozil všemi druhy trestů pro ty, kdo se staví proti okupaci jejich země nepřátelskými kulturami. 

Pokud by Britové byli schopni bojovat za svou zemi a pověsili osobu vydávající se za premiéra na nejbližší lampu na Downing Street 10, a pokud byobsadili každou policejní stanici a přezbrojili se, mohli by obnovit britskou kontrolu nad Britanií. Avšak ničeho takového schopni nejsou. A nejsou ničeho podobného schopni ani Němci, Italové, Nizozemci, Belgičané, Švédové, Norové. 

Přesto EU všem těmto zemím říká, aby se připravily na válku s Ruskem! 

Co si blázni v EU a v těchto vládách myslí, že se stane, pokud půjdou do války s Ruskem? Kdo si myslí, že celá Evropa plus Amerika má armádu ekvivalentní německému Wehrmachtu, který v roce 1941  napadl Rusko? Všichni hlupáci, kteří mluví o útoku na Čínu, musí být pod vlivem drog. Zaútočit na Rusko a zemřít. Zaútočte na Čínu a zemřete. 

USA a NATO nejsou schopny zaútočit ani na Írán, pokud si nepospíší, protože ruský systém protivzdušné obrany S-400 se v Íránu připravuje.Žádné americké nebo izraelské rakety a letadla nejsou schopny tímto systémem proniknout. 

Již dříve jsem informoval, že vše nasvědčuje tomu, že volby v roce 2024 budou republikánům ukradeny, stejně jako jim byly ukradeny volby v letech 2020 a 2022. Americká prodejná média proměnila Kamalu z nekandidátky s nulovou podporou na kandidátku, která zejména ve swingových státech (státy s proměnlivou podporou voličů), před Trumpem vede.

Zkrátka zázrak na zázrak. Aneb bezduchost ovládla západní svět.
The NAZIFIED EU and Democrat Party

Vybral a přeložil Lubomír Man

sdílet na

11 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
20. 8. 2024 20:15
Ohodnotit příspěvek :
     

A tak si tu pěkně žijeme.
V Oceánii.

Jiří
20. 8. 2024 20:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Svět se zbláznil ,samozřejmě na západě a bohužel na západ nás usadil i Klaus se Zemanem. Podaří se lidu ČR osvobodit z krunýře fašismu? Těžko ,protože neexistuje tzv.avantgarda jen tzv.vlastenci ,kteří se pohybují v rádoby kapitalismu

Autor
20. 8. 2024 20:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Citát: EU je nevolený řídící orgán. Přesto tvrdí, že je demokratický.
Sakra, ať si už konečně uvědomí všichni ti milovníci “demokratických” “hodnot”, je to EU orgán říká právem!
Demokracie je systém společnosti z doby otroctví A TO POUZE PRO VYBRANÉ, PRO TY CO VLASTNÍ OTROKY. Sice nejuméně 80% všech “intelektuálů” tvrdí, že četli i třeba Aristotela, ale četli maximálnjakési vybrané ukázky, či spíše “heslovité věty”. 4etli třeba tohle od otce mylenek současné filozofie Západu?

… je užitečné a spravedlivé, aby jeden byl v otroctví, aby jiný dominoval, a z toho plyne, že jeden by měl poslouchat a druhý vládnout a vykonávat moc, kterou v něj vložila příroda, tak aby byl hospodářem. Ale špatné užívání moci neprospívá ani jednomu, ani druhému: vždyť co je užitečné pro část, je užitečné i pro celek, co je užitečné pro tělo, je užitečné i pro duši, ale i otrok je jistou částečkou pána, jakoby oduševnělou, i když oddělenou, částí jeho těla …“

Autor
20. 8. 2024 21:01
Odpovědět  Peter 008

Jelikož jsou barbaři díky svým přirozeným vlastnostem více nakloněni snášet otroctví lépe než Heléni, a asijští barbaři jsou v tomto ohledu lepší než barbaři žijící v Evropě, podřizují se despotické moci, aniž by projevovali známky nelibosti …“
Aristotelova doktrína vlády je ve skutečnosti základem všech učení o současné zvrhlé demokracii.

Dá se pokračovat i dalšími autory, i světově uznávanými, ale to nemění podstatu současného zvrhlého systému.

standa
21. 8. 2024 07:54
Odpovědět  Peter 008

Dávám jedničku! Bezduché smajlíky nesnáším.Hodnotím podle stupnice známkování!
Abych něco podotkl…Podle,, demokratických” zemí západu jsme MY barbaři určení k otročení. Což se děje. A tato vláda …ohání se ,, západními hodnotami”…co to je?
Co je demokracie a ..není to , že lidé mají právo si vládnout podle své vůle ? Co je ,,populismus” od Popul …lidé,…a kde je ,, demokracie”.?Populismus je pro politiky a média hanlivá urážka. Tedy , když to shrnu je to pro ně ,, lid,občané”. Kdo je pro lidí je pod úrovní politiků …je to prostě populista.
Podle USSA právo vojenského silnějšího napadající ty slabší ,, demokracie”! , kterou tam zavedou pod bodáky a vraždami. Podle ami způsobu.
Na Muzeu bylo ,, Ivane běž domů”! Já jasně píši,, AMI běžte do 3.14či i s vládou.Dobitá země Česko, když je nevyhodíme my , tak KDO???

standa
21. 8. 2024 12:51
Odpovědět  standa

A Češi i NATO zachranuje ,, demokracii” na fašistické Ukrajině.Podivný výklad ,, demokracie” v českém pojetí. Nelegitimní , nezvolený prasident, stanné právo, zákaz pol. stran nepodporujících fašisty, zákaz Pravoslavné církve, zákaz www. nepodporujících režim, zákaz ruštiny,vraždy odporovatelů režimu, miliony Ukr. utečených do zahraničí, tajná služba SBU mučící odpůrce, sbírání mladých po ulicích a ženoucích je násilně do mlýnku na maso…..oslava Bandery..je zajímavé a symtomatické , že ulice vedoucí k Babímu Jaru je Banderova.!!! To je demoskrácias po EU a Česku.Ani Pinochet by se to tak dokonale nenaučil pod vedením ,, demokratického” západu.
Naci+AMI go home! …To je potřeba napsat na Muzeum na Václaváku.
Putine , v tebe doufáme. Za tebou je Moskva!

21. 8. 2024 00:33
Ohodnotit příspěvek :
     

A jéje! PCR opět objevil ameriku…

Pavel z Moravy.
21. 8. 2024 09:12

Jeden fakt je že, jsme dojeli. A můžeme si vykládat co chceme. Doba správných chlapů je pryč, každý na druhém vidí to nejhorší. Skromní, poctiví k sobě a tvrdí, takové byly dřívější generace, ne těch ulízaných panaků, kteří by lidstvo nejraději vyvraždili. Podívejte se na ty tupé ksichty té sebranky. Raději desetkrát sebestředný Trump než všichni ti parchanti s krysími očičkami. Vynikající australský herec Russel Crow je právě jeden z těch, kteří by měli být prototypem současného správňáka a chlapa co si tak může říkat. Ale už je to doje.bané, je konec. Mějte se.

Tupý hulvát
21. 8. 2024 09:44

Není to náhodou potřeba opakovat?Proč se vysmíváte Američanovi který říká to, čemu NEVĚŘÍ, NEBO TO NEVÍ drtivá většina lidí v Česku?Neměli bychom se snažit to těm idiotům do těch palic cpát?I když já si myslím, že je to zbytečné.

Josef K
21. 8. 2024 11:21
Ohodnotit příspěvek :
     

HELMHOLTZ SMITH: ŽÁDNÍ NACISTÉ ZDE NEJSOU….
https://kispep.wordpress.com/2024/01/08/helmholtz-smith-zadni-naciste-zde-nejsou/

Bety
21. 8. 2024 16:12
Odpovědět  Josef K

Pokud si nepřiznáme, že západní státy se přidaly k antifašistické koalici jen velmi neochotně přinuceny okolností, že Hitler podělal svůj úkol a ve snaze si materálně zabezpečit Německo před
velkou válkou s Ruskem se nakapsoval na Západě, budeme se pořád naivně divit, kam to dospělo.
Dokud se mluvilo jen o Drang nach Osten byl stejně jako Zelenský Mužem roku, v New Yorku se
konaly nacistické průvody a všeobecně byly vyšší a vysoké kruhy nadšeny “pořádkem” který s tou
komunistickou a socialistickou verbeží udělal. No nevyšlo to podle plánu a ani rozjet tu akci “Nemyslitelná” si netroufli, protože jednak v náladě té doby by to bylo hodně přes čáru a vítězné Rusko bylo přece jen rozjeté a příliš silné. Sázka na atom také nevyšla, tak na to museli jít tou pomalejší cestou. Tak se “demokratizovali” a hele jak to fungovalo.
Tak teď tu demokracii slavně máme a divíme se a divíme, jak to, že se obrací ve fašismus??
No otroky je třeba přece držet na uzdě, už Aristoteles to přece říkal, ne?