blog

P.C.Roberts: Drazí Američané

Jste si vědomi toho, že se chystáte být, a to i mimo hranice Ukrajiny, zavlečeni do jaderné války, zatímco vaše vlastní nechráněné,a široce otevřené hranice každoročně vítají 3,6 milionu imigrantů? Drazí Američane. Jste si vědomi toho, že prezident Trump byl „usvědčen“ v monstrprocesu typu Josifa Stalina za neexistující zločin?

Drazí Američane. Jste si vědomi toho, že newyorský „justiční (sic) systém“ je nejzkorumpovanější ze všech na planetě Zemi?

Drazí Američane. Chápete, že žijete v zemi, která se hroutí rychlostí světla, morálně, politicky, ekonomicky, sociálně a i vojensky?

Drazí Američané. Ještě vás nenapadlo proč, zatímco ulice Budapeši se plní statisíci lidmí protestujícími proti nadcházející válce s Ruskem, kterou nám Biden nese, v Americe a též jinde v Evropě žádná protestní aktivita neprobíhá? Ani slovo v médiích a žádná opozice v Kongresu proti zničení západního světa, které válka s Ruskem přinese?

Drazí Američane, Moje otázky jsou pro uvědomělé lidi, což je kategorie, na kterou se kvalifikuje jen málo Američanů. Budou-li lidské dějiny pokračovat, což se v tuto chvíli zdá nejisté, budou se budoucí historici oprávněně ptát, proč lidé proti svému očekávanému vyhlazení neprotestovali. Jak bylo možné, že celým populacím mohly být mozky vymyty až tak, že možnost násilné ztráty jejich života z nich vymizela?

Vybral a přeložil Lubomír Man

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
janle57
5. 6. 2024 09:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen ať hotdogové pošlou rychle všechny své vojáky někam na druhý konec světa,
místní migranti,zfetovaná svoloč a další opory zdejší společnosti jim brzy ukážou,
kdo tam bude u nich pánem,bouchaček na to mají víc než dost.

5. 6. 2024 12:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Co chtěli to mají…říkám jim 10 let jak přejít měkce…ale ne.
Mají svůj rozum…oni jsou páni…kdo je víc…
No Bůh! :)) Vy Nuly :))
Tak když to nechcete pochopit, odnesete si to v plné míře, Americké Kreatury.
https://www.youtube.com/watch?v=d00RF7l5gQs&list=RDMM&index=3

Jura S
5. 6. 2024 13:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Amíci by měli udělat nějakou “KOMPLEXNÍ PROTESTNÍ RABOVAČKU” :-)) Zkušenosti s tím mají výborné… protestně proti válce vyrabovat ale všechny obchody od žrádla až po diamanty a vše podpálit :-)) jak je jejich “etnický kolorit” …. my tady máme “velikonoční mrskačku” holt oni mají “protestní rabovačku”… jiný kraj, jiný mrav.