blog

P.C.Roberts: Byli jsme svědky pokusu FBI zabít Trumpa?

Řada nezávislých bezpečnostních expertů zaznamenala monstrózní selhání tajné služby FBI při ochraně místa, kde shromáždění Trumpových příznivců probíhalo. A snad nejpozoruhodnější bylo nezařazení několika okolních budov tohoto místa do tzv.bezpečnostní zóny.

Nabízejí se tři možná vysvětlení této skutečnosti: neschopnost, záměr a nedostatečné přidělené zdroje.

Neschopnost je jedna z možností. Záměrné ponechání prázdných míst v bezpečnostních opatřeních se jeví jako možné vzhledem k nepřátelství a nenávisti vládnoucích elit a demokratů vůči Donaldu Trumpovi. Ředitel CIA označil Trumpa za „zrádce Ameriky“. FBI Trumpa bytostně nenávidí a posledních osm let se snaží Trumpa a jeho příznivce z politiky odstranit. . Tajná služba se podílela na atentátech na prezidenta Johna F. Kennedyho a kandidáta na amerického prezidenta Roberta F. Kennedyho, což naznačuje, že tajná služba by mohla být znovu do takovéhoto spiknutí zapletena. Různé výzvy demokratů a presstitutů, jako je CNN, k zavraždění Trumpa, či jejich zobrazování Trumpa jako diktátora, mohly uspět v prezentaci Trumpovy vraždy jako věci dobré a prospěšné. Bezpečnostní experti poukazují dále na to, že FBI a CIA disponují již dlouhou dobu schopností vést nemyslícího nebo nestabilního člověka k trestné činnosti.

Pokud by byl pokus o atentát skutečně výsledkem spiknutí, naznačovalo by to, že vládnoucí elita neočekává, že by demokraté mohli prezidentské volby vyhrát. Proč jinak by totiž atentát riskovala?

Je uznaným faktem, že protitrumpovský ministr pro vnitřní bezpečnost Alejandro Mayorkas opakovaně odmítl žádosti Trumpovy kampaně o její větší zabezpečení proti možným incidentům, neúnavně jitřeným záplavou nenávisti vůči Trumpovi ze strany demokratů a prestitutek. A je též jasné, že Mayorkas pracuje v souladu s imigrantskými útočníky proti Trumpovi a Trumpovým příznivcům, žádajícím ochranu americké hranice.

Možná existují i ​​jiné důvody, proč by Mayorkas mohl nesympatizovat s Trumpem a jeho příznivci. Alejandro Mayorkas byl totiž Sněmovnou reprezentantů obžalován za to, že odmítl chránit hranice Spojených států před jejich nelegální propustností, a před obžalobou ho ochránili demokraté v Senátu. Mayorkasova historie a historie jeho rodičů jako smolařů prchajících před útlakem, ho možná spojuje s imigrantskými nájezdníky proti Trumpovi.

Bidenův režim od svého počátku redefinoval Ameriku jako multikulturní, multirasovou, multi-genderovou, multisexuální Babylonskou věž, ve které hodnoty a názory tradičních občanů nehrají žádnou roli. Státní hranice se vesele překračují a města a státy, ovládané demokraty, se prezentují jako útočiště pro imigrantské nájezdníky, kterým je zde poskytováno ubytování, jídlo, lékařské i vzdělávací služby.

Demokratičtí daňoví poplatníci pak, a to hlavně v modrých, to je demokratických zónách, projevují často více empatie vůči imigrantům než k Američnům tradičním.

Což ovšem neznamená nic jiného než zničení jednoty země. Bez jednoty neexistuje společný zájem. Což znamená, že moc bude už teď spočívat jen na síle. A vzhledem k této dynamice se politické vraždy mohou stát běžnou záležitostí.

Ve velmi reálném smyslu Amerika přestává existovat. Možná je to právě to, co naše elita, fixovaná na „Velký reset“, chce.

Překlad: Lubomír Man

sdílet na

14 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
16. 7. 2024 20:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdybych byl Američan, volím Trumpa. Anebo si snad dovedete představit, že by byl americkým prezidentem další čtyři roky ten vrávorající, posírající se a pomočující se chabrus, který si plete vnučku se zesnulým synem ?

17. 7. 2024 00:11
Odpovědět  Teuton

A co jako od Trumpa čekáš? To prase co nechalo zmenšit atomovky na použití ve městech hned jak usedne v bílé chatrči,tak zautočí pod nějakou smyšlenkou na Irán…
Protože prostě Americe došla ropa, a nikde jinde než v Rusku a Iránu už není 😀
Já kdybych byl Američan, věším ty Papalášské dobytky jednoho po druhém,to je všechno co si za ten odporný svět který vybudovali na lžích a loupežích, zaslouží…
Všichni!
Co Americký politik, to lhář,zloděj a vrah 😀
Není tam žádný normální. 😀

Ladislav 💤
17. 7. 2024 06:02
Odpovědět  Veny232

👍👍👍👍👍 přesně!

Mee Twoo
16. 7. 2024 20:07
Ohodnotit příspěvek :
     

no .. nejpozději od prvního impeachmentu (pamatujete ještě, co tam FBI prováděla za sviňárny?) musí být každýmu jasný, že všechny 3písmenkový agentury v USA jsou de facto interním nástrojem DEM k potlačování ideoopozice .. takže tady je každá sebedivočejší spiklenecká teorie naprosto na místě.
já bych tomu, že ho DEM chtěli [nechat] zabít dal tak 90%, asi i víc.

Mee Twoo
16. 7. 2024 20:09
Odpovědět  Mee Twoo

dobrá, možná to ještě trochu zmírním: DEM nebo jednotliví přívrženci nebo jejich skupiny z vlastní iniciativy

17. 7. 2024 00:15
Odpovědět  Mee Twoo

Ale kdeže,ten atentát je jen Trumpova komedie… 😀 Podvod.
To blonďaté prase se neštítí ničeho,a deep state se rozhodnul prohodit své koně…
To je všechno…
Demokrati a republikáni jsou jedna strana!
Liší se jen v názoru kudy jít krást Ruskou ropu.
Demokrati chtějí přes Ukrajinu…
Republikáni přes Irán 😀
Žádný jiný rozdíl v nich není.

Mee Twoo
17. 7. 2024 20:00
Odpovědět  Veny232

atentát je jen Trumpova komedie
:)))
to, jak má v pravou chvílo otočit hlavu, nacvičovali celý měsíce

Mee Twoo
17. 7. 2024 20:01
Odpovědět  Mee Twoo

… ale ano,
Žádný jiný rozdíl v nich není.
jistě.

Standa
16. 7. 2024 20:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Oni doufají, že zastupná válka pod cizí vlajkou sjednotí Amíky proti vnějšímu nepříteli. Ostatně na to spoléhá i současná česká garnitura.Rusofobie a neustálé štvaní Rusů v kdejakém plátku o tom svědčí!Potřebují válku. Dozrává to!

bonobo
16. 7. 2024 20:34
Ohodnotit příspěvek :
     

🙂 🙂 🙂 Ne, byli jsem svědky další z řady tragikomických divadelních frašek, kterými “Západ” překypuje 🙂 Nejde ani tak o to, že by byly horší než ty před 20, 30, 60 lety, ale dnes v době okamžitě dostupných a nezkreslených informací už je to všechno prostě vidět. Už se to nedá skrývat. Kdo není idiot, má všechno dostupné před nosem. A jak se systém rozpadá a události se kupí jedna na druhou, interpretům nic jiného než hrát dál a tvářit se, že ta kulisa za zády nespadla, a pořád je na místě, nezbývá 🙂

bonobo
16. 7. 2024 20:36
Odpovědět  bonobo

Burleska je ten správný výraz 🙂

katango
16. 7. 2024 21:58
Odpovědět  bonobo

Jen polonahý tanečnice chyběj.

Autor
16. 7. 2024 21:06
Ohodnotit příspěvek :
     

No je tu hodně možností ale Medvedčuk z “JIné Ukrajiny” zase říká, že je tam možná ukrajinská stopa.
Cituji:
„Vážený pane Trumpe, stal jste se osobním nepřítelem ukrajinského neonacisty Zelenského a tento darebák se nezastaví před ničím, aby vám zabránil vyhrát prezidentské volby, myslím, že v případě pokusu na váš život se objeví ukrajinská stopa,“ stojí v jeho poslání.
Jak připomněl Medvedčuk, Trump opakovaně prohlásil, že přinese Ukrajině mír . Nastolení míru však bude znamenat ztrátu moci Zelenského režimu a amerických představitelů z administrativy prezidenta Joea Bidena. Právě kvůli tomu, stejně jako kvůli touze vyhnout se trestu za své činy, nedá kyjevský režim a američtí kurátoři Ukrajincům pokoj.
„Jsem přesvědčen, že jste připraveni k rozhodné akci, která znamená odsouzení a potrestání zločinného kyjevského režimu, včetně uvalení osobních sankcí na jeho nejodpornější a zkorumpovanější představitele, čím dříve se tak stane, tím dříve budou globální političtí hráči schopni zahájit jednání o nové rekonstrukci světa a tím více lidských životů bude na naší planetě zachráněno.”
.
https://ria.ru/20240716/medvedchuk-1960050940.html

Gales
17. 7. 2024 09:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Je mi záhadou proč musel umřít ten hasič. Prej to byl činnej aktivista a asi, pro někoho nežádoucí osoba. Celé je to nějak zmatečné a nedůvěryhodné. Co bylo hlavním cílem této taškařice se ukáže později.