blogHudba

P.C.Roberts: Akustika dokazuje, že na Trumpa nestřílel jen jeden střelec

Já a se mnou i další pozorovatelé už upozornili na do nebe žalující neexistenci ochrany Trumpa tajnou službou. Neexistenci tak do očí bijící, že tajnou službu nelze nadále vinit jen z neschopnosti. Scott Ritter říká, že zde je jediným vysvětlením záměr.

Nyní je tento záměr podložen akustickými důkazy.

Skutečnost, že kulky se pohybují rychleji než zvuk, znamená, že doba mezi tím, co jako výsledek střelby vidíme, předbíhá okamžiku, kdy střelbu zaslechneme. Zrak zkrátka pracuje rychleji než sluch. A čas mezi tím, co vidíme, a tím, co slyšíme, nám umožňuje vypočítat vzdálenost, ze které byla kulka vypálena.

V našem případě nám tyto časové rozdíly odhalují různé vzdálenosti, z čehož vyplývá, že střelců bylo víc. Mike Adams došel k závěru, že bylo vypáleno sedm výstřelů. Pět z místa, na kterém se nalézal střelec Crooks, a dva ze dvou delších vzdáleností. A Chris Martenson poukazuje na to, že výstřel na Trumpa, který zasáhl muže v horní řadě, letěl po vzestupné trajektorii, což znamená, že nemohl přijít z místa, kde stál Crooks.

První záběry lze snadno identifikovat. Některé z dalších záběrů jsou znečistěné ozvěnou a vyžadují pečlivou pozornost.

Adams i Martenson jsou osobami, jejichž svědectví lze považovat za kompetentní. Oba se shodují v tom, že analýza vyžaduje přítomnost nezávislých soudních znalců, a že přesnost výsledků může být zvýšena v okamžiku, kdy budou známy i ráže použitých zbraní.

Doufejme tedy, že kulky byly shromážděny čestnými a důvěryhodnými autoritami. A mějme přitom na paměti akustickou analýzu atentátu na Roberta Kennedyho, která prokázala dvě různé ráže zbraní, ze kterých bylo vystřeleno, ale oficiální příběh se dál drží „osamělého střelce“.

Prodejná média označují každou odbornou analýzu za „konspirační teorii“ a podpoří ofiální narativ jako pravdu. V tuto chvíli však, naštěstí, FBI, CIA, Homeland Security, NSA a prestitutky požívají nulovou důvěryhodnost a nikdo by jim už neměl věřit jediné slovo.

Kromě bezpečnostních selhání máme v našem příběhu též absenci kamerového dronu Tajné služby. A proč asi nebyl na shromáždění použit? Crookse a ostatní střelce by to zviditelnilo.

Jediný způsob, jak mohou Demokraté nebo Deep State, operující prostřednictvím demokratů, uniknout podezření ze své účasti na atentátu na Donalda Trumpa je, když republikáni neudělají nic na základě argumentu, že by bylo pro USA příliš trapné vládní spiknutí proti Trumpovi přiznat. A repoblikáni zas budou tvrdit, že spiknutí musí být utajeno, aby se uchránila pověst Ameriky.

Trumpovi bude řečeno, že musí zemi sjednocovat a ne ji rozdělovat tím, že by se jeho vrazi měli občanům USA zodpovídat.

Ale nikdo nevysvětlí, jak lze dobro spojovat se zlem.

Překlad: Lubomír Man


V 17. epizodě 11. série seriálu Simpsonovi je Líza Simpsonová první prezidentkou Spojených států, oblečená podobně jako Kamala Harrisová na inauguraci Joea Bidena. Tato epizoda, která byla odvysílána v roce 2000, silně naznačuje, že prezidentem se stal realitní magnát Donald Trump, který po sobě zanechal rozpočtovou krizi, s níž se Líza musí vypořádat. Joe Biden dnes odstoupil poté, co už pro něj demokraté neměli využití, a nyní podpořil Kamalu Harrisovou. Kamalu Harrisovou oficiálně podpořila i Hilary Clintonová. Jediná šance Kamaly Harrisové porazit Trumpa je, že vytvoří černou labuť a vyřadí z provozu celou elektrickou síť.

image 5
image 5

sdílet na

25 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
lubkral
21. 7. 2024 23:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Zřejmě osamnělý střelec jako u Kennedyho…
Pět výstřelů ze třech míst najednou…. To je úspech americké demokracie…! To nikdo nedokáže!

jsladin
22. 7. 2024 11:06
Odpovědět  lubkral

Ovšem nejdůležitější je poznání, že neumí dobře mířit a jako střelci stojí za h.. nic.

Přemek
22. 7. 2024 18:03
Odpovědět  jsladin

Možná, že Bůh se již naučil odklánět kulky…i od dvojníků.

Standa
25. 7. 2024 13:30
Odpovědět  jsladin

Kdo první vystřelí na válečného zločince z Jugoslávie, Pávka? Koudelka jím povýšený na jenerála to z povelu z velícího centra CIA nebude! Ale už , aby to bylo!

Tupý hulvát
22. 7. 2024 08:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to asi mnohem složitější. Na kanálu Redacted řeší výstřel naopak z výšky větší a na videu je vidět postava na vodárenské věži. To počítání vzdálenosti bez znalosti zbraně, její řáže a druhu POUŽITÉHO NÁBOJE jsou hausnumera! Pro co nejlepší utlumení se například vyrábějí podzvukové náboje, které mohou mít u pušky TŘETINOVOU rychlost.
https://www.youtube.com/watch?v=a8_clpkT58M

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Noobody
22. 7. 2024 11:02
Odpovědět  Tupý hulvát

To Tupý hulvát 22. 7. 2024 08:37
Máte pravdu v těch nábojích a jejich specifickém použití. Výstřel náboje s podzvukovou rychlostí a s použitím tlumiče je na uvedenou výstřelovou dálku neslyšný a tudíž ani technicky nezaznamenatelný. Po vyhodnocení zvukového záznamu s identiífikací další zbraně to znamená, že střelec z vodárenské věže tento náboj ve spojení s tlumičem zřejmě nepoužil. Na víc balistika podzvukové munice je úplně jiná – snos střely je podle její ráže a hmotnosti a dalších faktorech v závislosti na vzdálenosti velmi výrazný, což vyžaduje speciální optiku a střelecký kalkulátor. Nemyslím si, že na tuto vzdálenost a cíl byla taková munice použita.

Tupý hulvát
22. 7. 2024 13:53
Odpovědět  Noobody

Je vidět, že víte o čem mluvíte, ale ta vzdálenost je malá,nepodstatná a tzv.snos nebude nijak významný,miřidla musí mít možnost nastavení.Tabulka poklesu dráhy od výrobce postačí,navíc před takovouto střelbou si zbraň nenastřelí jen blbec.

Přemek
22. 7. 2024 18:06
Odpovědět  Tupý hulvát

Stačí troch náhlého větříku a ani zastřílení zbraně nepomůže, to za prvé. Za druhé, ti skuteční střelci již mají dost sil odmítat teroristické úkoly, tak se bere, kdo přijde, i blbec.

Tupý hulvát
23. 7. 2024 13:54
Odpovědět  Přemek

Řešil se pokles dráhy střely, ne vítr.

Noobody
24. 7. 2024 10:31
Odpovědět  Tupý hulvát

To Tupý hulvát 22. 7. 2024 13:53
Pro použití subsonické munice však hovoří snímek se zachycenou střelou letící za hlavou Trumpa. Nenasnímáno rychlostní kamerou, ale údajně nějakým fotoaparátem s obvyklou rychlostí uzávěrky. Rychlost střely tedy musela být poměrně nízká. Typuji, že se jedná o druhý výstřel, neb je výškově posunutý směrem dolů.

Vaši tezi též podporuje zvolený záměrný bod – hlava. Ostřelovač pravidelně míří na tělo z důvodu jistoty zásahu. Trump měl jistě oblečenu balistickou vestu, která by jej před průnikem střely subsonické munice 100% ochránila. To byl zřejmě důvod, proč byla zvolena záměrným bodem nejistá hlava.

V případě subsonického střeliva lze s jistotou očekávat, že se bude jednat o ráži alespoň 0,3″ a vyšší. Ta nízkou kynetickou energii střely, danou podzvukovou úsťovou rychlostí, částečně vykompenzuje její hmotností. Bohužel ve veřejných zdrojích není nikde uvedeno, jaké střely našla FBI při forenzním ohledání. Šéfka Tajné služby USA Kimberly Cheatleová před senátní vyšetřovací komisí sdělila, že tuto info má, ale není oprávněna ji sdělit a rezignovala nasvůj post.

No a teď babo raď a rozsekni, která domněnka a hypotéza je pravdě blíže.

Boomer
24. 7. 2024 19:59
Odpovědět  Noobody
  • sniper míří na tu část, kterou chce zasáhnout, na 150 metrů není hlava nejistým cílem.
  • uveďte aspoň jeden relevantní důvod, proč by mělo střílet více střelců.
  • ani odpal subsonického náboje ze zbraně vybavené tlumičem zvuku není tak tichý, aby ho nedokázala zachytit běžná záznamová zařízení a v případě potřeby z běžného záznamu extrahovat speciální software.
  • hypotéza má být odůvodněním jevu, situace…
Noobody
24. 7. 2024 21:41
Odpovědět  Boomer

To Boomer 24. 7. 2024 19:59

  • a proto nám doporučovali prioritně mířit na tělo, nikoli na hlavu! Možná bylo vhodněšjší místo “nejistý” použít slovo nedoporučený. Jistě víte, že je obrovský rozdíl mezi školeným střelcem a amatérem. Jak ve volbě místa, zbraně, přípravě akce a únikových tras, tak i vlastní realizaci.
  • důvod je uveden v článku, možná by nebylo od věci si jej ještě jednou přečíst
  • tím v podstatě potvrzujete obsah článku, na který zde reagujeme
  • použil bych jinou formulaci, ale v zásadě souhlas
Boomer
25. 7. 2024 19:49
Odpovědět  Noobody

.. v článku je pouze spekulace o více střelcích, ale nenacházím v něm ani jeden důvod, který by ozřejmil, proč by tam mělo být a střílet více střelců na jeden cíl.. Trumpa.. a proč ani jeden nezasáhl černou. Na tuhle fušku by stačil jeden dobrý střelec s dobrou zbraní a na vzdálenost 150-200 metrů by ani nepotřeboval optiku, a mohlo být odtrumpováno, jenže tam žádný takový nebyl.
Z mého pohledu jde o situaci principiálně srovnatelnou se střelbou na Fica.. jeden pošahanec, jehož myšlení nesahalo dál než za okamžik stisku spouště.

Proberte si kauzu Mrázek, ať si uděláte obrázek, jak to dělají skuteční profíci…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ijn
22. 7. 2024 08:54
Ohodnotit příspěvek :
     

i když USA ovlivňuje svět, starejme se o naše prostředí naši vlast a chovejme se vlastenecky po vzoru i USÁckých hrdinů, např nechat zničit české lesy pro zisky mega-klanů = zpracovatelů dřevní suroviny s životním cyklem 80-100let jehličnatého lesa, musí být i HSP vysvětleno a koloniální dobývání přírody ukončeno!!!

Nikde na světě nejsou známy tak obrovské ztráty dříve státních aktiv většiny podniků, ztráty oblíbených značek (Sunar,…), ztráty vlivu na ceny a produkty z místních surovin,…i české minerálky ovládá cizinec,….Klaus by zasloužil doživotí,…!!!

.

ijn
22. 7. 2024 08:59
Odpovědět  ijn

Pokec24 by mohl více uveřejňovat domácí témata a osvětou naznačit kudy z úpadku, jak se rozhodnout např při dostavbě Temelína a obnově Dukovan, když jsme před 20 lety vyrobili dopravili smontovali a uvedly do provozu ETE bloky 12 (2x1100MWe) 24 let bezpečně provozujeme námi vyrobené reaktorové komplety,…..dnes se doprošujeme, zda nás KHNP nechá “míchat beton” a za jeden golf v Pyšelích vyhořelá “Dáma D. Drábová” ( DDD=21 let ve vedení SÚJB),…….!!!!!

Vedou nás 4 hradní vlastizrádci, aniž by pochopili základní principy států vyspělých, a rozdíl mezi rozvojovými a vyspělými,… vládnou nám totální zloději a podvodníci…..proč si nevyrobíme vlastní “Pandury” BVPéčka byly dobré a sloužily,….základ strojírenství je surovina == ocel, pouze idioti nechají zničit 4 vysoké pece v NHKG,….atd nikdo nebude potrestán,….Špidla prodal 58% NHKG Mittalovi za 600 mil. Kč,……jóó když vládnou idioti, to se dějí věci!!!!!

ijn
22. 7. 2024 09:02
Odpovědět  ijn

Špidla má důchod120 000 Kč za zradu ČR byl i v EU komisař, kolik dalších zrádců vykvetlo v ČR??? jeden nás nechal opíchat vakcinačními jedy, druhý nás zatáhne do války,…..prostě zrůdy ve vedení ČR trvale a stále!!!

Bety
22. 7. 2024 10:46
Odpovědět  ijn

Pro ně je vlast odbytá veličina – neb jsou SVĚTOOBČANÉ – důležitý je jen vlastní prospěch a aby o něj nepřišli než se dostatečně zabezpečí mlží, lžou a vysílají signály.

Přemek
22. 7. 2024 18:10
Odpovědět  ijn

Stačí jediná daň z prodeje a ceny posviští dolů. K tomu povinnost vedení podniků vyplatit autorům efektivních úspor 10 % z úspory nákladů a o zbytek snížit ceny při zachování marže. Danit energie a paliva je zločin, protože jde o náklady jejich uživatelů, což jsme my všichni i naše firmy. Vše změníme.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
milan
23. 7. 2024 09:54
Odpovědět  ijn

ja sem ty roky prozil a mate velkou pravdu vcil to co rika a pise a jake ma nazory nic nemeni namem nazoru na neho ale aspon trochu je potrstany tim jak ma skaredu zenu a muset se na toto stvoreni divat kazdy den to je na maslu

ijn
22. 7. 2024 11:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Prof. Staněk zcela správně vyzdvihuje jehličnatý les pro jeho největší přínos v “ukládání CO2” do obnovitelné suroviny=dřeva, největší planetární motor pro koloběh vody díky velké listové ploše jehlic (zdravý smrk má až 7000 km hran jehlic příhodných ke kondenzaci vodní páry) zdravý živý les na 1 ha nasaje za noc sloupec 150 m vodní páry a změní na 120 m3 kapalné vody při 100% vlhkosti ovzduší, prostor nad lesem nasaje další vlhký vzduch, to je onen životadárný velký koloběh vody založen na působení SLUNCE + VEGETACE + GRAVITACE == slunečný výpar zejména z moří + lesní kondenzace vodní páry + říční odtok kapalné vody zpět do moří,…!!!!
….. který ekolog zná zákony planetárního pohybu VODY NA ZEMI??? SLUNCE ANI GRAVITACI ovlivňovat neumíme, ale zničit lesy dokáží naši politici a vedení Národních Parků, jak požárem + tak líhní škůdců,….máme strpět vedení ČR – idioty ve vedení států??????

Bonobo
22. 7. 2024 13:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Je akusticky dokázáno, že slunce vyjde každé ráno… 🙂

Přemek
22. 7. 2024 18:02
Ohodnotit příspěvek :
     

A diví se tomu někdo?

Frank
24. 7. 2024 01:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Tito “ostrostřelci” jen dokazují, jak na tom je celá slavná americká armáda. Ale kdyby střílelo více střelců, tak by snad bylo zasaženo více lidí ne?

Noobody
24. 7. 2024 13:46
Odpovědět  Frank

To Frank 24. 7. 2024 01:25
“kdyby střílelo více střelců, tak by snad bylo zasaženo více lidí ne?”

Ne nutně! Pouze v případě svého výskytu v ose střelby a ještě když budou mít smůlu. S touhle myšlenkou přišel Scott Ritter a článek je zde:
https://1url.cz/61NMz